Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
evet kuzum benim de belam olmuştu adet öncesi leke.ALLAH razi olsun cnm sagol.Seninkine az kalmis insallah saglicakla kavusursun yavruna..Birde yanlis hatirlamiyorsam senin de adetten once lekelenmen oluyordu..benimde oyleydi..belkide tam bizim icindi bu kur.Simdi tek istegim saglikli bir gebelik olmasi
iç canım su hematomu dağıtır bana öyle dedi dr um. gerekirse kusarsın ama vücudun alması gereken suyu alsın.Kkızlar ilginize minnettarım.NESDEMIM yok balim safari bilirim bu başka agzimda sürekli iğrenç bişey var gibi.bol sumu.bunu bilmem iyi oldu.3gun onceye kadar çok iciyordum ama şimdi çok tiksiniyorum madem iyi geliyor cikarsamda içerim sağol bilgilendirdiğin için.DUHACIM ilk gebelikte de yasadim ikibuçuk aylıkken bianda bacakklarimdan aşağı kanlar inmisti.15 gun hastanede yatmistim.plesenta aşağıda oluşmuştu bebek yukarda sebep bu dediler.bebek büyüdükçe plesenta yi yukarı çekebilir dendi ama çekmedi bu sebepten sezaryenle dogum oldu.ikincide kanama olmadi ama 5 aylıkken sancilaarim basladi dr.um bunu onemsemedi son anda dr.deyistim ama gecikmidtim 8aylik dogdu.sadece 1kg.idi.3.yü biliyor 6 hafta likten düştü.anlicagin hamileliklerimde hep sorun yaşadım.ALLAHİM IN hergunune yinede hamdolsun.ROSECINAM canimm inşallah dediğin gibi iyi haberler alırım
amin güzelim sizler de bebekelrinize kavuşun bir an önce inş.cvp verdiğin için tşk ederım bu ay güzel haber alırsam buraya da yazıcam inşallah sende bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın :)
tablonu at canım. ateşin yükselmesine sevindim demek ki yolunda gidiyor. bi kan ver artık.Tekrar yükseldi ateşim bugün ne zormuş böyle belirsizlikle beklemek bi ümitlenip bi ümitsizliğe düşmek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzum benim kıyamam sana.Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
şimdilik iyi gidiyor. hangi gün yumurtladınız.kızlar bu ateş işini yeni öğrendim son bi kaç gündür ölçüyorum.. benim yarın adet günüm bi bakar mısınız?
23. gün :36.5
24. gün :36.4
25. gün :36.2
26. gün :36.5
ve yarın 27.gün regl günü.. son bir gün kala artış olunca merak ettim,çok bilmiyorumda bu ateş olayını..bilgilendirirseniz sevinirim
şimdilik iyi gidiyor. hangi gün yumurtladınız.
Nehaaber kızlar herkez iyimi.ben kontrol den geldim.kızlar deneyimin hareketlerini gösterdi dr..kıpır kıpırdi.kol ve bacaklari tam şekillenmesi ama zipladi gövdeyi büktü.dr.tek tek gosterdi.gayret saglikli dedi.amaaaa kanama devam ediyor muş.dr.şöyle bir örnek verdi.ayagin şiddetle biryere carptini sisip morardini düşün dedi.o morartinin sebebi içten bi kanamadan olusmustur dedi.bu sorduktan kurtulman için o kanamanin geçmesi bunun içinde o ayağın üstüne basmaman gerekir.ayak yeniden zorlanmamali yoksa kanama nukseder ve tehlike cogalir dedi.sendekide aynı kanama eyer beden dinlenirse kanamada kaybolur dedi.zaten hemen gitmez bu kanamalar dedi.23mm.olmuş çok hareketli dedi
Allahım yar ve yardimcin olsun canım.seni çok iyi anliyorum rabbim esirgesin hepimizin yavrusunu.Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
Ablam buyuk gecmis olsun...Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
Çok sevindim canım, inşallah kucağına aldığın günleri de görürüzHerkese merhaba Derya canım ben çok şükür 12 haftalık oldum bende 0.4 kullanıyorum senin kilon kaçtı canım bu dozu verdiğinde folbiol ve aspirin devam ayrıca bende
Gözün aydın çok sevindim, Rabbim senin gibi bütün bekleyenleri de sevindirsin inşallahMerhaba canlar.Aylar once buraya yazmistim bazi arkadaslarin yardimini istemistim hepsinden tekrardan ALLAH razi olsun.Ben bir bucuk yildir hamile kalmaya calisiyordum ama bir turlu nasip olmamisti.Her ay testlerde o koskocaman tek cizgiyi gormekten yorulmustum,yipranmistim ..2 aydir hayit tohumunu demleyip ictim yine olmadi ama pes etmedim.Bu ay hayit ile adacayini birlikte demleyip ictim gunde bir defa 15 gun boyunca ve ..ALLAHIMA bin sukur 2 gun once test yaptim ve bir bucuk yil aradan sonra ilk defa cift cizgiyi gordum ama dr a gitmeden de cok fazla sevinmek istemiyorum.Soracak olan arkadaslarim olursa..bende ve esimde bir sorun yoktu..hormonlarima bakildi degerler normaldi ve subat ayinda rahim filmi cektirmistim tuplerde de bir sikinti yoktu cok sukur.
Çocuğu olmayan bir hanım Alah-u Teala’nın “YA MUSAVVİR” (c.c) İsmi şerifini Güneş Battıktan Sonra 7gün 21 defa okursa Allah-u Teala’nın izni ile evlat sahibi olması umulur…
Bursevi , Ruhul-Beyan , 9/4677
7 gun boyunca okudum ve cok sukur ALLAHin izni ile hamileyim.. Insallah sizlere de yardimci olabilmisimdir.
Ayrica buraya hamileyim mujdesini vermek icin degil yardim amacli yazdim.
Hepinizi opuyorum.Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.Dualarim sizinle
Kıyamam yaa, geçmiş olsun. Neyseki çözümü olan bir şey, diyetine dikkat et canım:26:Kizlar benim seker yuklemesinde gebelik sekeri teshisi kondu diyet verdiler eger 10 gunde dusmezse insuline baslicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol tatlım, hepimize geçmiş olsuninş canım saol
hımm geçmiş olsun canım ben bilmiyordum iğne kullandığını... evet bende 1 kimyasal gebelik yaşadım
ne kadar saçma 2 - 3 düşükten sonra testi yapmaları hiç düşünmüyorlar insanları ne kadar üzülüyorsun psikolojn bozuluo asıl ilk başta herkese yapılmalı ki önlem alınsın..
ahhh ahh benimde bu konuda hiç bilgim yoktu dolaşım bozukluğum var pıhtılaşma yaşayabilirim zaten risk taşıyorum ilk önce yaptırrmalıydım
sen iiki yaptırmıssın canım
kocamaaan amin diyorum :)
birde sağlık ocağından bana devit-3 verdi günde 9 damla daha başlamadım elevit daha mı iyi ?
Kuzummm Allah'ın izniyle hiç bişeycik olmayacak bebişine , bol bol dua ederiz biz deKızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
4 günlük ölçümle yorum yapmak zor ama, şimdilik iyi görünüyor. İnşallah sonu bebiş olsunkızlar bu ateş işini yeni öğrendim son bi kaç gündür ölçüyorum.. benim yarın adet günüm bi bakar mısınız?
23. gün :36.5
24. gün :36.4
25. gün :36.2
26. gün :36.5
ve yarın 27.gün regl günü.. son bir gün kala artış olunca merak ettim,çok bilmiyorumda bu ateş olayını..bilgilendirirseniz sevinirim
Hadi gözün aydın borancımNehaaber kızlar herkez iyimi.ben kontrol den geldim.kızlar bebeyimin hareketlerini gösterdi dr..kıpır kıpırdi.kol ve bacaklari tam şekillenmemisti ama zipladi gövdeyi büktü.dr.tek tek gosterdi.gayret saglikli dedi.amaaaa kanama devam ediyor muş.dr.şöyle bir örnek verdi.ayagin şiddetle biryere carptini sisip morardini düşün dedi.o morartinin sebebi içten bi kanamadan olusmustur dedi.bu morluktan kurtulman için o kanamanin geçmesi bunun içinde o ayağın üstüne basmaman gerekir.ayak yeniden zorlanmamali yoksa kanama nukseder ve tehlike cogalir dedi.sendekide aynı kanama eyer beden dinlenirse kanamada kaybolur dedi.zaten hemen gitmez bu kanamalar dedi.23mm.olmuş çok hareketli dedi
canim beniiimmmm Rabbim korusun minik melegini...uzme kendini lutfen bolbol dua edicem Insallah buyuyecek gobisinde tosun...Dinlenmen icin kalkmaman icin napsam :44: simdi sen yine duramazsinn oglusuna kv baksa evi esin idare etseee..en kisa zamanda gecsin bu rahatsiz durum Insallah cnm...Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
dogum yapmissiinn.. kizlarini Rabbim korusun Insallahhh gozun aydinnn..Rabbim bebeğinide senide korusun, dualarımdasın...
İyi düşün iyi olsun, kötü bişeyi aklına getirme sakın!
Bebisin iyi olduguna cok sevindim ablammm..gozun aydinNehaaber kızlar herkez iyimi.ben kontrol den geldim.kızlar bebeyimin hareketlerini gösterdi dr..kıpır kıpırdi.kol ve bacaklari tam şekillenmemisti ama zipladi gövdeyi büktü.dr.tek tek gosterdi.gayret saglikli dedi.amaaaa kanama devam ediyor muş.dr.şöyle bir örnek verdi.ayagin şiddetle biryere carptini sisip morardini düşün dedi.o morartinin sebebi içten bi kanamadan olusmustur dedi.bu morluktan kurtulman için o kanamanin geçmesi bunun içinde o ayağın üstüne basmaman gerekir.ayak yeniden zorlanmamali yoksa kanama nukseder ve tehlike cogalir dedi.sendekide aynı kanama eyer beden dinlenirse kanamada kaybolur dedi.zaten hemen gitmez bu kanamalar dedi.23mm.olmuş çok hareketli dedi
Rabbim ne hayirliysa onu yasatsin cnm birazcik terslikler olmus ama belki boylesi hayirlidir belki de ihtiyac kalmiycaktir...Insallaaahh.kızlar merhaba nasılsınız?
benim moralim çok bozuk.
hani demiştimya 350t ye hsg cekimi için yarına randevu aldım die.
eşimle konuştuk bugun sor bakalım kredi kartına taksit yapıolar mı dedi?
aradım sordum butun kartlara tek çekim dediler.
eşime mesaj attım o zaman biz bu çekimi ayın 5inden sonrasına (5i ikimizin de maaş günü) atalım dedi.
olmaz dedim tıbben adetten sonraki ilk 5 gun çektirebiliyorum dedim ayın 5inden sonrası geç olacak dedim.
o zaman bidahaki ay dedi.
ama dedim benim adetlerim zaten 35-40 gun dedim başlaması bitmesi derken bu sureci 50 gun ileri atmak oluyo dedim. aşılamayı ileri atmak oluyo butun süreci ileriye atmak oluyor dedim.
napalım paramız yok dedi.
kızlar moralim çok bozuk.
bilmiyorum belki de bu bi işarettir filan.
belki zaten kendiliğinden gebe kalıam bu ay ondan Allah istemio gitmemi. ama bilseydim bu ay klomen tedavimi tamamlardım. ona da geç kaldım bugun adetimin 7. gunu. gerçi dr a yumurta takibine gitmem yine para demek.
annemin kredi kartına taksit yaptırırız maaşlarda ben ona taksitle oderim diyordu.madem öyle bir secenek var o zaman annesinin kredi kartından tek cekelim maaslardan sonra direk nakit odeyelim. ama tabi bunu eşime söyleyemiyorum. yanlış anlar die ya da o bunu düşünsün die bekliyorum. ben dikte edio olmak istemiyorum. hayırlısı olsun. ama bugun bu haberden sonra yuzum dustu enerjim düştü hayırlısı olsun...
tablonu at canım. ateşin yükselmesine sevindim demek ki yolunda gidiyor. bi kan ver artık.
Nehaaber kızlar herkez iyimi.ben kontrol den geldim.kızlar bebeyimin hareketlerini gösterdi dr..kıpır kıpırdi.kol ve bacaklari tam şekillenmemisti ama zipladi gövdeyi büktü.dr.tek tek gosterdi.gayret saglikli dedi.amaaaa kanama devam ediyor muş.dr.şöyle bir örnek verdi.ayagin şiddetle biryere carptini sisip morardini düşün dedi.o morartinin sebebi içten bi kanamadan olusmustur dedi.bu morluktan kurtulman için o kanamanin geçmesi bunun içinde o ayağın üstüne basmaman gerekir.ayak yeniden zorlanmamali yoksa kanama nukseder ve tehlike cogalir dedi.sendekide aynı kanama eyer beden dinlenirse kanamada kaybolur dedi.zaten hemen gitmez bu kanamalar dedi.23mm.olmuş çok hareketli dedi
Çok sevindim canım, inşallah kucağına aldığın günleri de görürüzİğneye başladığımda 71.9 kiloydum, yetiyor mu doz acaba bir test yapsak mı dedim, gerek yok yetiyor dedi doktor. Genelde herkes doğuma kadar 0,4 kullanıyor. Kardiyoloji uzmanı bir akrabam dedi ki, 0,4 lük koruyucu dozdur, ama kalp damar tıkanıklığı olan hastaları tedavi etmek için 0,6lık kullanırız dedi. 0,4 senin için yeterli dedi. İnşallah yetiyordur da sağlıcakla alırız kucaklarımıza evlatlarımızı.
Gözün aydın çok sevindim, Rabbim senin gibi bütün bekleyenleri de sevindirsin inşallah
Kıyamam yaa, geçmiş olsun. Neyseki çözümü olan bir şey, diyetine dikkat et canım:26:
sağol tatlım, hepimize geçmiş olsunEvet o kötü psikolojiyi bilen bir doktor olsaydı bunları bana demezdi zaten Senin doktorun neden istedi ki bu testleri, hem de hamileyken? genelde hamileykn bu testleri pek yapmazlar, nasıl şüphelendi de istedi ki?
Kuzummm Allah'ın izniyle hiç bişeycik olmayacak bebişine , bol bol dua ederiz biz deAyetel kürsiyi oku bol bol. Yattığın yerde sürekli Ya Mübdi, Ya şafi okuyup elini karnına koy. Bol su iç, sakın yerinden kalkma kuzucum , çok geçmiş olsun
4 günlük ölçümle yorum yapmak zor ama, şimdilik iyi görünüyor. İnşallah sonu bebiş olsun
Hadi gözün aydın borancıminşallah sen dinlendikçe kanaman da geçecek gidecek. Bol su içmeyi ihmal etme canım tekrar çok çok geçmiş olsun
kızlar merhaba nasılsınız?
benim moralim çok bozuk.
eşime mesaj attım o zaman biz bu çekimi ayın 5inden sonrasına (5i ikimizin de maaş günü) atalım dedi.
olmaz dedim tıbben adetten sonraki ilk 5 gun çektirebiliyorum dedim ayın 5inden sonrası geç olacak dedim.
ama dedim benim adetlerim zaten 35-40 gun dedim başlaması bitmesi derken bu sureci 50 gun ileri atmak oluyo dedim. aşılamayı ileri atmak oluyo butun süreci ileriye atmak oluyor dedim.
belki zaten kendiliğinden gebe kalıam bu ay ondan Allah istemio gitmemi. ama bilseydim bu ay klomen tedavimi tamamlardım. ona da geç kaldım bugun adetimin 7. gunu. gerçi dr a yumurta takibine gitmem yine para demek.
annemin kredi kartına taksit yaptırırız maaşlarda ben ona taksitle oderim diyordu.madem öyle bir secenek var o zaman annesinin kredi kartından tek cekelim maaslardan sonra direk nakit odeyelim. ama tabi bunu eşime söyleyemiyorum. yanlış anlar die ya da o bunu düşünsün die bekliyorum. ben dikte edio olmak istemiyorum. hayırlısı olsun. ama bugun bu haberden sonra yuzum dustu enerjim düştü hayırlısı olsun...
Nehaaber kızlar herkez iyimi.ben kontrol den geldim.kızlar bebeyimin hareketlerini gösterdi dr..kıpır kıpırdi.kol ve bacaklari tam şekillenmemisti ama zipladi gövdeyi büktü.dr.tek tek gosterdi.gayret saglikli dedi.amaaaa kanama devam ediyor muş.dr.şöyle bir örnek verdi.ayagin şiddetle biryere carptini sisip morardini düşün dedi.o morartinin sebebi içten bi kanamadan olusmustur dedi.bu morluktan kurtulman için o kanamanin geçmesi bunun içinde o ayağın üstüne basmaman gerekir.ayak yeniden zorlanmamali yoksa kanama nukseder ve tehlike cogalir dedi.sendekide aynı kanama eyer beden dinlenirse kanamada kaybolur dedi.zaten hemen gitmez bu kanamalar dedi.23mm.olmuş çok hareketli dedi
Çok sevindim canım, inşallah kucağına aldığın günleri de görürüzİğneye başladığımda 71.9 kiloydum, yetiyor mu doz acaba bir test yapsak mı dedim, gerek yok yetiyor dedi doktor. Genelde herkes doğuma kadar 0,4 kullanıyor. Kardiyoloji uzmanı bir akrabam dedi ki, 0,4 lük koruyucu dozdur, ama kalp damar tıkanıklığı olan hastaları tedavi etmek için 0,6lık kullanırız dedi. 0,4 senin için yeterli dedi. İnşallah yetiyordur da sağlıcakla alırız kucaklarımıza evlatlarımızı.
Gözün aydın çok sevindim, Rabbim senin gibi bütün bekleyenleri de sevindirsin inşallah
Kıyamam yaa, geçmiş olsun. Neyseki çözümü olan bir şey, diyetine dikkat et canım:26:
sağol tatlım, hepimize geçmiş olsunEvet o kötü psikolojiyi bilen bir doktor olsaydı bunları bana demezdi zaten Senin doktorun neden istedi ki bu testleri, hem de hamileyken? genelde hamileykn bu testleri pek yapmazlar, nasıl şüphelendi de istedi ki?
Kuzummm Allah'ın izniyle hiç bişeycik olmayacak bebişine , bol bol dua ederiz biz deAyetel kürsiyi oku bol bol. Yattığın yerde sürekli Ya Mübdi, Ya şafi okuyup elini karnına koy. Bol su iç, sakın yerinden kalkma kuzucum , çok geçmiş olsun
4 günlük ölçümle yorum yapmak zor ama, şimdilik iyi görünüyor. İnşallah sonu bebiş olsun
Hadi gözün aydın borancıminşallah sen dinlendikçe kanaman da geçecek gidecek. Bol su içmeyi ihmal etme canım tekrar çok çok geçmiş olsun
kızlar merhaba nasılsınız?
benim moralim çok bozuk.
bende adaçayı içmiştim bu ay 10 gün.bugun ateşim tekrar yükselince artık sabah gittim kan verdim deger 48 pozitif çıktı.benim adetlerim 3 aydır düzensizdi gecen ay 30. Gun regl başladığı icin 30 gunü baz almıştım ama bu 3 aydan önce hep 34 günde regl oluyodum.acaba o yüzden mi degerim düşük.bu da tablom http://fertilityfriend.com/home/4fffe7
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet hamilelikten önce yaptırsaydın iyi olurmuş, hatta madem DVT olduğu biliniyor, en başta iğne kullanmalıydın canım, neyse zararın neresinden dönerseniz kardırcanımm çok geçmiş olsun Allahım korusun sizi çok dikkat et kendine dualrım seninle canım benim...
maşallah canımm çok sevindim dikkat ediceksin kendineinş geçecek kanamanda
canım bende derin venöz yetmezlik olduğu için dr.um istedi öylelikle çıktı.aslında hamilelik öncesi yapılması gerekiodu
canım üzülme bak herşeyde bir hayır vardır. belkide eşin bir çözüm yolu bulur. ama üzme kendini lütfen
Evet hamilelikten önce yaptırsaydın iyi olurmuş, hatta madem DVT olduğu biliniyor, en başta iğne kullanmalıydın canım, neyse zararın neresinden dönerseniz kardır
canim beniiimmmm Rabbim korusun minik melegini...uzme kendini lutfen bolbol dua edicem Insallah buyuyecek gobisinde tosun...Dinlenmen icin kalkmaman icin napsam :44: simdi sen yine duramazsinn oglusuna kv baksa evi esin idare etseee..en kisa zamanda gecsin bu rahatsiz durum Insallah cnm...
dogum yapmissiinn.. kizlarini Rabbim korusun Insallahhh gozun aydinnn..
Bebisin iyi olduguna cok sevindim ablammm..gozun aydin
Insallah kanama sorununda en kisa zamanda yok olur..
Rabbim ne hayirliysa onu yasatsin cnm birazcik terslikler olmus ama belki boylesi hayirlidir belki de ihtiyac kalmiycaktir...Insallaaahh.
senin yumurtan zaten kendisi buyuyordu birszcik gec buyuyordu evet ama yani hani bu ay klomeni de kacirdin ya onun yerine adacayiyla falan etkili etsen yumurtayi faydasini kendin de gordun..hayiti da nesdem der hep..yani klomene gec ola bilir sma bitkisel yontemlere gec degilkii..hem klomenin etkisi hals vucudunda var bu ay kullanmasan bile onun gecen aykinden de etkisi kalmis olucaktir..bu ay bos gevicek diye uzulme..15 16gunler yeniden ultrasona girersin 1defa buyumusse kendiliyinden catlsmasi icin iyne isteye bilirsin..boyle degerlendirirsin cnm olmazmi??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?