Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm çok geçmiş olsun Allahım bebeğini korusun inş bebeğin için sadaka ver cnm gerekirse hiç kıpırdamadan yat inş bi sorun çıkmayacak moralini yüksek tut dualarımız seninle

Canim cok gecmis olsun rabbim bebiside senide korusun insallah mubarek aylarin hurmetine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet kuzum benim de belam olmuştu adet öncesi leke.
ve inanır mısın hayıtı sadece 5 gün içtim o ay lekesiz adet oldum.
ikinci sefer adaçayı ile 12 gün içtim bebeğime kavuştum.
iç canım su hematomu dağıtır bana öyle dedi dr um. gerekirse kusarsın ama vücudun alması gereken suyu alsın.
cvp verdiğin için tşk ederım bu ay güzel haber alırsam buraya da yazıcam inşallah sende bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın :)
amin güzelim sizler de bebekelrinize kavuşun bir an önce inş.
Tekrar yükseldi ateşim bugün ne zormuş böyle belirsizlikle beklemek bi ümitlenip bi ümitsizliğe düşmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tablonu at canım. ateşin yükselmesine sevindim demek ki yolunda gidiyor. bi kan ver artık.
kuzum benim kıyamam sana.
ben ve tüm arkadaşlarım sana ve bebeğine bol bol dua edicez. birazdan eve geçicem okuyacağım senin için. allah yardımcın olsun. bebeğin düşmemesi için ya mübdi idi sanırım eflal. o zamanlar okumuştum bolca.
şimdilik iyi gidiyor. hangi gün yumurtladınız.

Nehaaber kızlar herkez iyimi.ben kontrol den geldim.kızlar bebeyimin hareketlerini gösterdi dr..kıpır kıpırdi.kol ve bacaklari tam şekillenmemisti ama zipladi gövdeyi büktü.dr.tek tek gosterdi.gayret saglikli dedi.amaaaa kanama devam ediyor muş.dr.şöyle bir örnek verdi.ayagin şiddetle biryere carptini sisip morardini düşün dedi.o morartinin sebebi içten bi kanamadan olusmustur dedi.bu morluktan kurtulman için o kanamanin geçmesi bunun içinde o ayağın üstüne basmaman gerekir.ayak yeniden zorlanmamali yoksa kanama nukseder ve tehlike cogalir dedi.sendekide aynı kanama eyer beden dinlenirse kanamada kaybolur dedi.zaten hemen gitmez bu kanamalar dedi.23mm.olmuş çok hareketli dedi

Son düzenleme:
şimdilik iyi gidiyor. hangi gün yumurtladınız.

13.gün yumurtlamış olmam lazım..[/QUOTE]
güzel gidiyor. test yapın çıkacaktır.

çok sevindim canım. zorlama sen de kendini. benim dr çalışmamı istedi ama koştur koştur yapmadım hiç. hep oturdum. yemeğimi yaparken de dinlene dinlene yaptım. oturarak karıştırdım çorbamı filan.sen de dinlen.
kanama dağılması uzun sürüyor benim 1.5-2 ay sürmüştü. progestandan başka çözümü de yok.

HTML:
Allahım yar ve yardimcin olsun canım.seni çok iyi anliyorum rabbim esirgesin hepimizin yavrusunu.

Ablam buyuk gecmis olsun...
Rabb'im melegini sana bagislasin ....
Dualarimiz seninle ♥

Herkese merhaba Derya canım ben çok şükür 12 haftalık oldum bende 0.4 kullanıyorum senin kilon kaçtı canım bu dozu verdiğinde folbiol ve aspirin devam ayrıca bende
Çok sevindim canım, inşallah kucağına aldığın günleri de görürüz İğneye başladığımda 71.9 kiloydum, yetiyor mu doz acaba bir test yapsak mı dedim, gerek yok yetiyor dedi doktor. Genelde herkes doğuma kadar 0,4 kullanıyor. Kardiyoloji uzmanı bir akrabam dedi ki, 0,4 lük koruyucu dozdur, ama kalp damar tıkanıklığı olan hastaları tedavi etmek için 0,6lık kullanırız dedi. 0,4 senin için yeterli dedi. İnşallah yetiyordur da sağlıcakla alırız kucaklarımıza evlatlarımızı.

Gözün aydın çok sevindim, Rabbim senin gibi bütün bekleyenleri de sevindirsin inşallah

Kizlar benim seker yuklemesinde gebelik sekeri teshisi kondu diyet verdiler eger 10 gunde dusmezse insuline baslicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kıyamam yaa, geçmiş olsun. Neyseki çözümü olan bir şey, diyetine dikkat et canım:26:

sağol tatlım, hepimize geçmiş olsun Evet o kötü psikolojiyi bilen bir doktor olsaydı bunları bana demezdi zaten Senin doktorun neden istedi ki bu testleri, hem de hamileyken? genelde hamileykn bu testleri pek yapmazlar, nasıl şüphelendi de istedi ki?

Kuzummm Allah'ın izniyle hiç bişeycik olmayacak bebişine , bol bol dua ederiz biz de Ayetel kürsiyi oku bol bol. Yattığın yerde sürekli Ya Mübdi, Ya şafi okuyup elini karnına koy. Bol su iç, sakın yerinden kalkma kuzucum , çok geçmiş olsun

4 günlük ölçümle yorum yapmak zor ama, şimdilik iyi görünüyor. İnşallah sonu bebiş olsun

Hadi gözün aydın borancım inşallah sen dinlendikçe kanaman da geçecek gidecek. Bol su içmeyi ihmal etme canım tekrar çok çok geçmiş olsun

kızlar merhaba nasılsınız?
benim moralim çok bozuk.
hani demiştimya 350t ye hsg cekimi için yarına randevu aldım die.
eşimle konuştuk bugun sor bakalım kredi kartına taksit yapıolar mı dedi?
aradım sordum butun kartlara tek çekim dediler.
eşime mesaj attım o zaman biz bu çekimi ayın 5inden sonrasına (5i ikimizin de maaş günü) atalım dedi.
olmaz dedim tıbben adetten sonraki ilk 5 gun çektirebiliyorum dedim ayın 5inden sonrası geç olacak dedim.
o zaman bidahaki ay dedi.
ama dedim benim adetlerim zaten 35-40 gun dedim başlaması bitmesi derken bu sureci 50 gun ileri atmak oluyo dedim. aşılamayı ileri atmak oluyo butun süreci ileriye atmak oluyor dedim.
napalım paramız yok dedi.
kızlar moralim çok bozuk.
bilmiyorum belki de bu bi işarettir filan.
belki zaten kendiliğinden gebe kalıam bu ay ondan Allah istemio gitmemi. ama bilseydim bu ay klomen tedavimi tamamlardım. ona da geç kaldım bugun adetimin 7. gunu. gerçi dr a yumurta takibine gitmem yine para demek.
annemin kredi kartına taksit yaptırırız maaşlarda ben ona taksitle oderim diyordu.madem öyle bir secenek var o zaman annesinin kredi kartından tek cekelim maaslardan sonra direk nakit odeyelim. ama tabi bunu eşime söyleyemiyorum. yanlış anlar die ya da o bunu düşünsün die bekliyorum. ben dikte edio olmak istemiyorum. hayırlısı olsun. ama bugun bu haberden sonra yuzum dustu enerjim düştü hayırlısı olsun...

çok sağolun canlarım dostsunuz gerçekten öyle moral oldu ki bana Allah razı olsun sizlerden Ya mübdi ve Ya şafi okuyorum aklıma ne gelirse okuycam çok sağolun

canim beniiimmmm Rabbim korusun minik melegini...uzme kendini lutfen bolbol dua edicem Insallah buyuyecek gobisinde tosun...Dinlenmen icin kalkmaman icin napsam :44: simdi sen yine duramazsinn oglusuna kv baksa evi esin idare etseee..en kisa zamanda gecsin bu rahatsiz durum Insallah cnm...

Rabbim bebeğinide senide korusun, dualarımdasın...
İyi düşün iyi olsun, kötü bişeyi aklına getirme sakın!
dogum yapmissiinn.. kizlarini Rabbim korusun Insallahhh gozun aydinnn..

Bebisin iyi olduguna cok sevindim ablammm..gozun aydin

Insallah kanama sorununda en kisa zamanda yok olur..
Rabbim ne hayirliysa onu yasatsin cnm birazcik terslikler olmus ama belki boylesi hayirlidir belki de ihtiyac kalmiycaktir...Insallaaahh.
senin yumurtan zaten kendisi buyuyordu birszcik gec buyuyordu evet ama yani hani bu ay klomeni de kacirdin ya onun yerine adacayiyla falan etkili etsen yumurtayi faydasini kendin de gordun..hayiti da nesdem der hep..yani klomene gec ola bilir sma bitkisel yontemlere gec degilkii..hem klomenin etkisi hals vucudunda var bu ay kullanmasan bile onun gecen aykinden de etkisi kalmis olucaktir..bu ay bos gevicek diye uzulme..15 16gunler yeniden ultrasona girersin 1defa buyumusse kendiliyinden catlsmasi icin iyne isteye bilirsin..boyle degerlendirirsin cnm olmazmi??:26:

tablonu at canım. ateşin yükselmesine sevindim demek ki yolunda gidiyor. bi kan ver artık.

bende adaçayı içmiştim bu ay 10 gün.bugun ateşim tekrar yükselince artık sabah gittim kan verdim deger 48 pozitif çıktı.benim adetlerim 3 aydır düzensizdi gecen ay 30. Gun regl başladığı icin 30 gunü baz almıştım ama bu 3 aydan önce hep 34 günde regl oluyodum.acaba o yüzden mi degerim düşük.bu da tablom http://fertilityfriend.com/home/4fffe7

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımm çok geçmiş olsun Allahım korusun sizi çok dikkat et kendine dualrım seninle canım benim...

maşallah canımm çok sevindim dikkat ediceksin kendine inş geçecek kanamanda

canım bende derin venöz yetmezlik olduğu için dr.um istedi öylelikle çıktı.aslında hamilelik öncesi yapılması gerekiodu

canım üzülme bak herşeyde bir hayır vardır. belkide eşin bir çözüm yolu bulur. ama üzme kendini lütfen

canımm çok geçmiş olsun Allahım korusun sizi çok dikkat et kendine dualrım seninle canım benim...

maşallah canımm çok sevindim dikkat ediceksin kendine inş geçecek kanamanda

canım bende derin venöz yetmezlik olduğu için dr.um istedi öylelikle çıktı.aslında hamilelik öncesi yapılması gerekiodu

canım üzülme bak herşeyde bir hayır vardır. belkide eşin bir çözüm yolu bulur. ama üzme kendini lütfen

kızlar nasılsınız ?

hematoloji dr.um dediki hemen iğneye başlıyoruz hatta ilk başta sen bana gelseydin ben hiç tahlil bile yaptırmadan direk iğneye başlardık zaten azda olsa damar tıkanıklığın var dedi.rapor çıkarttı 1 yıllık doğumdan sonra 6 hafta daha iğneye devam edices sonrasında hangi hapa başlayacağımıza karAR veririz dedi. şimdi eczaneye verdim reçeteyi iğnenin ismini hatırlamıyorum alınca yazarım.
sonra kadın doum dr.uma ve kalp damar dr.uma gittim onlar da tmm iğneye başla dedi inş sorunsuz geçer Rabbimin izniyle

hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin inş

Evet hamilelikten önce yaptırsaydın iyi olurmuş, hatta madem DVT olduğu biliniyor, en başta iğne kullanmalıydın canım, neyse zararın neresinden dönerseniz kardır

Evet hamilelikten önce yaptırsaydın iyi olurmuş, hatta madem DVT olduğu biliniyor, en başta iğne kullanmalıydın canım, neyse zararın neresinden dönerseniz kardır

ama kalp damar dr.um gerek görmedi doppler çekiminde pıhtılaşma görmemişti. aynen canım ama 2. hamileliğimde kesinlikle iğne kullanıcam. Allah hepimizin yardımcısı olsun :) saol canım herşey için

canım ilgin için çok tşk ederim hep yanımdasın zaten Allah senden razı olsun. canım bu ay ultrasona da gitme sansım malesef yok. çunku o da bi ücret biliyorsun bakalım dediğin gibi belki bunda da vardır bir hayır. annemle konuştum demin kızdı bana daha 30 yasındasın senin yasında olup daha evlenmeyenler var dedi. hak verdim. ben vereyim sen maasını alınca bana ödersin dedi ama onun da durumu kotu. biz iflas edince bizim için kredi çekmişti hala onu öduyor kadın biz ona odeyemiyoruz bile. hal böyle olunca da onu da alıp sıkıştırmak istmiyorum işin aslı. böyle işte canım. bilmiyorum. bu ay bebek fikrini unutmak belki de daha iyi... bi de adacayı benim de aklıma geldi hemen gidip bi fincan alayım ama haiti yi bilmiyorum hiç.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…