- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
canımm çok geçmiş olsun Allahım korusun sizi çok dikkat et kendine dualrım seninle canım benim...
maşallah canımm çok sevindim dikkat ediceksin kendineinş geçecek kanamanda
canım bende derin venöz yetmezlik olduğu için dr.um istedi öylelikle çıktı.aslında hamilelik öncesi yapılması gerekiodu
canım üzülme bak herşeyde bir hayır vardır. belkide eşin bir çözüm yolu bulur. ama üzme kendini lütfen
ama kalp damar dr.um gerek görmedi doppler çekiminde pıhtılaşma görmemişti. aynen canım ama 2. hamileliğimde kesinlikle iğne kullanıcam. Allah hepimizin yardımcısı olsun :) saol canım herşey için
bakalım dediğin gibi belki bunda da vardır bir hayır. annemle konuştum demin kızdı bana daha 30 yasındasın senin yasında olup daha evlenmeyenler var dedi. hak verdim. ben vereyim sen maasını alınca bana ödersin dedi ama onun da durumu kotu. biz iflas edince bizim için kredi çekmişti hala onu öduyor kadın biz ona odeyemiyoruz bile. hal böyle olunca da onu da alıp sıkıştırmak istmiyorum işin aslı. böyle işte canım. bilmiyorum. bu ay bebek fikrini unutmak belki de daha iyi...
Ama işte bu genetik mutasyonların ne zaman pıhtı yapacağı belli olmaz, damarlarda pıhtı olmayabilir o anda, sadece meyilimiz normal insanlardan daha fazla. Bu yüzden önlem almalıyız. Hareketsiz kalmamaya çalış, bol bolll su iç, kivi ye, uzun yolculuklarda mutkala her 2 saatte 1, 10 dk mola verip ayağa kalk dolaş. Rica ederim, merak ettiğin konularda her zaman sorabilirsin
Bir de Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin bir topiği var, oraya da bakabilirsin. O kadar çok aynı kaderi paylaştığımız insan var ki aslında. Ama başımıza gelmeden bilemiyoruz işte
annen yine de kıyamamış sana hayırlısı olsun canım bu ay sende stres yapma kendine bi dahaki ay yaptırırsın hemde kafan rahat olur
ewt canım doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim :) ewet o topiği biraz okudum geçen gün gerçekten çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın inş
haklısın canım, acaba bu ay ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum. en azından bu testle ramazanı biraz daha isabtli geçirmiş oluruz.
annen yine de kıyamamış sana hayırlısı olsun canım bu ay sende stres yapma kendine bi dahaki ay yaptırırsın hemde kafan rahat olur
ewt canım doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim :) ewet o topiği biraz okudum geçen gün gerçekten çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın inş
aynen canım yum yum u yakalamış olursun :)
canım sen bilirsin ama ovulasyon testiyle daha çok strese gireceksin. koyulaştı mı koyulaşmadı mı derken ve yine de kesin olarak yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayamayacaksın o testlerle. Sen bilirsin yine de tabi.haklısın canım, acaba bu ay ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum. en azından bu testle ramazanı biraz daha isabtli geçirmiş oluruz.
kızlar merhaba nasılsınız?
benim moralim çok bozuk.
hani demiştimya 350t ye hsg cekimi için yarına randevu aldım die.
eşimle konuştuk bugun sor bakalım kredi kartına taksit yapıolar mı dedi?
aradım sordum butun kartlara tek çekim dediler.
eşime mesaj attım o zaman biz bu çekimi ayın 5inden sonrasına (5i ikimizin de maaş günü) atalım dedi.
olmaz dedim tıbben adetten sonraki ilk 5 gun çektirebiliyorum dedim ayın 5inden sonrası geç olacak dedim.
o zaman bidahaki ay dedi.
ama dedim benim adetlerim zaten 35-40 gun dedim başlaması bitmesi derken bu sureci 50 gun ileri atmak oluyo dedim. aşılamayı ileri atmak oluyo butun süreci ileriye atmak oluyor dedim.
napalım paramız yok dedi.
kızlar moralim çok bozuk.
bilmiyorum belki de bu bi işarettir filan.
belki zaten kendiliğinden gebe kalıam bu ay ondan Allah istemio gitmemi. ama bilseydim bu ay klomen tedavimi tamamlardım. ona da geç kaldım bugun adetimin 7. gunu. gerçi dr a yumurta takibine gitmem yine para demek.
annemin kredi kartına taksit yaptırırız maaşlarda ben ona taksitle oderim diyordu.madem öyle bir secenek var o zaman annesinin kredi kartından tek cekelim maaslardan sonra direk nakit odeyelim. ama tabi bunu eşime söyleyemiyorum. yanlış anlar die ya da o bunu düşünsün die bekliyorum. ben dikte edio olmak istemiyorum. hayırlısı olsun. ama bugun bu haberden sonra yuzum dustu enerjim düştü hayırlısı olsun...
canım sen bilirsin ama ovulasyon testiyle daha çok strese gireceksin. koyulaştı mı koyulaşmadı mı derken ve yine de kesin olarak yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayamayacaksın o testlerle. Sen bilirsin yine de tabi.
Sıkıntı yapma kendine, her şeyde hayır ara.hayırlı zaman ne zamansa Allah şartları o şekilde değiştiriyor olabilir.kaderi zorlamak çok fazla iyi değildir.kaderi bir yere kadar zorlayanilir insan, üstüne giderse eğer herşey daha kötü olur.Allahın vardır bi bildiği de kabul et canım.Bu dünyada herkesin bir imtihanı vardır.Herkesinki farklıdır.senin imtihanın bu,Allah isteğini zorlaştırıyorsa ona yönelmen ve daha cok dua etmen içindir.O bizi seviyor ve sevdiği kulunu içinde hayırlısı neyse hakkında onu yaşatmak ister.Bizler bazı konularda ne yazıkkı sabırla beklemeliyiz.İşini Allaha havale et.Allaha ettiğin havaleyi olmuş bil derler.Hakkında hayırlısını versin inş mevlam.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah zih,n açıklığı versin denizcim. prensesin ne yapıyo senle ders mi çalışıyo sıpa:)
ben ameliyat olmadım zira 2 hafta büyümedi böbrek. şimdi tekrar büyüdü ama dr hala 32. haftayı bekliyor risk olursa bebek kendini kurtarsın diye. beklemedeyiz kısacası. inş küçülür de gerek kalmaz. en azından büyümesi dursa kardır. dün annem birinden duymuş sınırdaymış kızın büyümesi ben gibi ama bebek 37 haftalıkmış bebeği almışlar.:
hayırlısı olsun o zamanvalla siparişimi verdim canım hayırlısı olsun.
doktoruna sormadan kullanma bence canım.kızlar sağlık ocağındaki hemşire devit-3 verdi günde 9 damla netten bakıyorum kullanımına gerekli olmadıkça gebelikte kullanılmamalıdır. yazıo kullanıymmı ? kullanmıyımmı şimdi bilemedim
hadi hayırlı olsun madem, sonu bebiş olsun inşallahKızlar ben yine başladımDaha çok erken ama paylaşayım dedim bu tablo diğer tabloya göre çoook farklı
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
keşke clexane verseydi iğneyi, bunu daha önceden bana cute de söylemişti, ev arkadaşım da söylemişti. En iyisi clexane mış. clexane 4000IU 0,4ml. Eğr eczane bundan yok, muadilini verelim derse kabul etme aynısını tutmuyor demişti arkadaşım. Demekki doktorun onu gerekli görmüşbu arada iğnem hibor 3500 0.2 mg
hayırlısı olsun o zamaninşallah gelir bebişin
doktoruna sormadan kullanma bence canım.
hadi hayırlı olsun madem, sonu bebiş olsun inşallah
keşke clexane verseydi iğneyi, bunu daha önceden bana cute de söylemişti, ev arkadaşım da söylemişti. En iyisi clexane mış. clexane 4000IU 0,4ml. Eğr eczane bundan yok, muadilini verelim derse kabul etme aynısını tutmuyor demişti arkadaşım. Demekki doktorun onu gerekli görmüş
hayırlısı olsun o zamaninşallah gelir bebişin
doktoruna sormadan kullanma bence canım.
hadi hayırlı olsun madem, sonu bebiş olsun inşallah
keşke clexane verseydi iğneyi, bunu daha önceden bana cute de söylemişti, ev arkadaşım da söylemişti. En iyisi clexane mış. clexane 4000IU 0,4ml. Eğr eczane bundan yok, muadilini verelim derse kabul etme aynısını tutmuyor demişti arkadaşım. Demekki doktorun onu gerekli görmüş
Tekrar yükseldi ateşim bugün ne zormuş böyle belirsizlikle beklemek bi ümitlenip bi ümitsizliğe düşmek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?