Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bakalım dediğin gibi belki bunda da vardır bir hayır. annemle konuştum demin kızdı bana daha 30 yasındasın senin yasında olup daha evlenmeyenler var dedi. hak verdim. ben vereyim sen maasını alınca bana ödersin dedi ama onun da durumu kotu. biz iflas edince bizim için kredi çekmişti hala onu öduyor kadın biz ona odeyemiyoruz bile. hal böyle olunca da onu da alıp sıkıştırmak istmiyorum işin aslı. böyle işte canım. bilmiyorum. bu ay bebek fikrini unutmak belki de daha iyi...

ama kalp damar dr.um gerek görmedi doppler çekiminde pıhtılaşma görmemişti. aynen canım ama 2. hamileliğimde kesinlikle iğne kullanıcam. Allah hepimizin yardımcısı olsun :) saol canım herşey için

Ama işte bu genetik mutasyonların ne zaman pıhtı yapacağı belli olmaz, damarlarda pıhtı olmayabilir o anda, sadece meyilimiz normal insanlardan daha fazla. Bu yüzden önlem almalıyız. Hareketsiz kalmamaya çalış, bol bolll su iç, kivi ye, uzun yolculuklarda mutkala her 2 saatte 1, 10 dk mola verip ayağa kalk dolaş. Rica ederim, merak ettiğin konularda her zaman sorabilirsin
Bir de Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin bir topiği var, oraya da bakabilirsin. O kadar çok aynı kaderi paylaştığımız insan var ki aslında. Ama başımıza gelmeden bilemiyoruz işte

annen yine de kıyamamış sana hayırlısı olsun canım bu ay sende stres yapma kendine bi dahaki ay yaptırırsın hemde kafan rahat olur

ewt canım doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim :) ewet o topiği biraz okudum geçen gün gerçekten çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın inş

haklısın canım, acaba bu ay ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum. en azından bu testle ramazanı biraz daha isabtli geçirmiş oluruz.

haklısın canım, acaba bu ay ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum. en azından bu testle ramazanı biraz daha isabetli geçirmiş oluruz.

haklısın canım, acaba bu ay ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum. en azından bu testle ramazanı biraz daha isabtli geçirmiş oluruz.
canım sen bilirsin ama ovulasyon testiyle daha çok strese gireceksin. koyulaştı mı koyulaşmadı mı derken ve yine de kesin olarak yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayamayacaksın o testlerle. Sen bilirsin yine de tabi.

Sıkıntı yapma kendine, her şeyde hayır ara.hayırlı zaman ne zamansa Allah şartları o şekilde değiştiriyor olabilir.kaderi zorlamak çok fazla iyi değildir.kaderi bir yere kadar zorlayanilir insan, üstüne giderse eğer herşey daha kötü olur.Allahın vardır bi bildiği de kabul et canım.Bu dünyada herkesin bir imtihanı vardır.Herkesinki farklıdır.senin imtihanın bu,Allah isteğini zorlaştırıyorsa ona yönelmen ve daha cok dua etmen içindir.O bizi seviyor ve sevdiği kulunu içinde hayırlısı neyse hakkında onu yaşatmak ister.Bizler bazı konularda ne yazıkkı sabırla beklemeliyiz.İşini Allaha havale et.Allaha ettiğin havaleyi olmuş bil derler.Hakkında hayırlısını versin inş mevlam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla siparişimi verdim canım hayırlısı olsun.

Amin canım, Allah razı olsun senden, epey bi düşünmeye yöneltti beni bu yazın. çok şükür şükretmesini biliyoruz eşim de ben de...Rabb'im de biliyor ne kadar istediğimizi. bu ay çektirmemem gerekiyor belki de...hayırlısı olsun...

kızlar sağlık ocağındaki hemşire devit-3 verdi günde 9 damla netten bakıyorum kullanımına gerekli olmadıkça gebelikte kullanılmamalıdır. yazıo kullanıymmı ? kullanmıyımmı şimdi bilemedim

çok sevindim canım inşallah yine durur bak 2 hafta durmuş.. sen moralini yüksek tut.. benim kızcem filozof olcak az kaldı.. karnımda çok tatlı büyüdü şükürler olsun ciddi bi sıkıntım yok.. bekliyoruz prensesi

valla siparişimi verdim canım hayırlısı olsun.
hayırlısı olsun o zaman inşallah gelir bebişin

doktoruna sormadan kullanma bence canım.
Kızlar ben yine başladım Daha çok erken ama paylaşayım dedim bu tablo diğer tabloya göre çoook farklı

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
hadi hayırlı olsun madem, sonu bebiş olsun inşallah

bu arada iğnem hibor 3500 0.2 mg
keşke clexane verseydi iğneyi, bunu daha önceden bana cute de söylemişti, ev arkadaşım da söylemişti. En iyisi clexane mış. clexane 4000IU 0,4ml. Eğr eczane bundan yok, muadilini verelim derse kabul etme aynısını tutmuyor demişti arkadaşım. Demekki doktorun onu gerekli görmüş

inşallah canım...

YaA bende Dr. Uma clexane mı dedim hayır onu vermicem hibor yazmış keşke onu yazsaydı hayırlısı artık

Kizlar bugun kan vermistim kreatinin 0.4 cikmis dusuk yaziyo gerci sinir 0.5 bu gebelikte nasil bi onem tasiyo cute soylemisti sanki ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tekrar yükseldi ateşim bugün ne zormuş böyle belirsizlikle beklemek bi ümitlenip bi ümitsizliğe düşmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…