Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun kan vermistim kreatinin 0.4 cikmis dusuk yaziyo gerci sinir 0.5 bu gebelikte nasil bi onem tasiyo cute soylemisti sanki ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böbrek ve karaciğerle alakalı diye biliyorum canım. çok önemli bi düşüklük değil endişelenme bence.

http://fertilityfriend.com/home/4fcf05
Kızlar cok şükür regl oldum bgün böle diyebiliyorum cnkü iki gündür kahve akıntım ve sancılarım yuzunden Allahım yoksa regli oluyım diye yalvardım ki oldum her bekadr ümitlensemde.ama dırmak yok devam edicem ateş olçmeye biraz ertelesemde bebişi devam edicem ama iki gün devam eden kahve lekelerimde ff de ne yazmam lazım spottın yazıyım mı yoksa bgün tam geldi bgunu mu regl olarak işaretlemeliyimm?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır canım muayene olmana gerek yok zaten bunda amaç rahmine ilaç veriyorlar ki ilaç kanallardan geçerken filmini çekiyolar açık mı değil mi o ilaç sayesinde çıkıyo filmde ben vajinal muayene daha hiç olmadım ki 3 aylık hamileyim çok korkuyodum o yüzden anestezi ile baktırmıştım zaten..sonrasında hiç korkma az az adet kanaması gibi kanama olabilir normalmiş benim 2 gün oldu geçti..

Kızlar desteğiniz dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Ben evime geldim pazar günü eşimin neti bittiği için yazamadım daha iyiyim hamdolsun.
nefes almakta zorlanıyorum artık vücudum ağırlaştı sanki baştan beri 7 kilo aldım nasıl sizce.Yarın rutin kan sayımlarım yapılacak bu sonuçlara göre doktorum b12 iğnesine tamam yada devam diyecek cuma günüde şeker yüklemesi yapılacak dualarınızı bekliyorum bizden haberler böyle güzel yüreklilerim

Eflalim canım dualarımız seninle RABBİM bebeğini sana bağışlayacak içini ferah tut dinlen canım ALLAH A emanetsiniz
Hamile canlar gebelik için tedavi gören güzel yürekler vee cici anneler nasılsınız bu arada Cutem bu aralar yok inşaallah iyilerdir Vizyonda oğluyla uğraşıyor herhalde Azeri canım Ali Yasin iyidir inşaaallah
kızlar yoğun baş ağrım var ekrana bile bakamıyorum benim haftamda baş ağrısı çeken var mı ne yapsam geçmiyor sanki sinüzitimde hortladı RABBİM SIKINTIDA OLAN TÜM CAN YOLDAŞLARIMIN YARDIMCISI OLSUN HEPİNİZİ SEVİYORUM KIZLAR BENDE HEPİNİZİN EMEĞİ VAR ASLA UNUTAMAM İYİKİ VARSINIZ

Canim cok saol tsk ederim, Rabb'im hayirlisiyla evladini kucagina almati nasip etsin. Ben cekim icin bugune randevu almistim ama para durumlarini ayatlayamadik, maasa 2 hafta var baktikkki elimizdr kalanla idare edemeyecegiz vazgectik bu ay icin, randevumu iptal ettim. Ovulasyon testi siparisi verdim onun yerine, bu ayi testlerle geciricem kismetse, Rabb'im bu guzel duyguyu bizlere de yazmis olsun insallah. Esime aileme hamileyim mujdesini vermeyi o kadar istiyorum ki. Hakkimizda hayirlisi insallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım inşallah sağlıcakla doğsun🙏Allahım en hayırlı zamanda size de isteyen herkese de nasip etsin..Mutlaka onun bi zamanı var ve Rabbim en hayırlı zamanda veriyo o yüzden içini ferah tut ve olmuyo diye düşünmemeye çalış biraz kendini başka şeylere ver ben hamile kalmadan önceki ay yeni hobilere,yağlı boya kursuna falan başlamıştım.Ve bi öneri daha ben adetim bitti 6. Gün hamile kaldım yani benim hesaplarıma göre daha 1 hafta sonra olmalıydı o yüzden adet bitimi bi kaç gün sonra da olabiliyormuş kişiye göre değişiyor yani..ateşim hep 36.6 idi hala da öyle arada bi bakıyorum..bi de o ay ben düzenli uyudum sağlıklı beslendim ve her banyo sonrası karnıma soğuk su tuttum çünkü spermler sıcak ile ölüyormuş diye duymuştum bi de hep ertesi gün duş aldım hemen kalkmadım 1 saat falan yattım...bi de bazen film çekilirken kendini kasarsan tüpler tıkalı görünüyormuş o yüzden..kasma kendini rahat olmaya çalış..inşallah özel olarak dua edicem senin için..

guzeller.umarim herkes iyidir.ben bya zor bir donemden geciyrm.
gecen sali spiral takilmisti hatirlarsaniz bakirli. o gun migde bulantisi ve ishalden mahvolmustum.ertesi gunde kulaklarim sisti ve kapandi ve hala o durumda.derken boynum kizardi ve cumartesi sabah yuzum sisip kizardi.gozlerim sisti kapanmak uzereydi. bogazimda sismeye basladi.hemen acile gittik evimize yakin allahtan.hemen serumla ilac verdiler ve alerjik reaksiyon dediler.benim kadin dogumcuyu aradik spiral yaomaz dedi. evimize geldik.perisandim.surekki bayilacak gibiyidm.tansiyonjm 14/9 du.pazartesi tekrar dr.a gittik. bebekle cok zormus bu isler. kisaca ozetleyeyim sizlere.

pazartesi .dermatoloji sonucuna gore urtiker ve egzama.urtikere ilac kullaniyrm.kan degerlerim mukemmel uzeri.sadece tsh cok dusmus.ilac dozu azaldi.elim ayagim ondan titriyormus.migde bulantim var diye dahiliyeci karnina bakayim dedi.sol tarafim agriyinca birazda lokosit yuksek cikinca dediki genel cerrah gorsun hastaneye konsultasyon atti.hastaneye gittik.cerrah bakti. dediki spiral kaynakli agrin gorunuyr.alerjide o yapmistir.hem erken takikmasina hem de anestezi yada sakinlestirici igne verilmeden takilmasina cok kizdi.o da hemen kadin doguma yolladi.o da dinleyince hemen cikaralim dedi.ve aldi.kimi insanlarda bakir bu sekilde alerji yaparmis.tum sikauetlerim ondan kaynaklimis.

suan daha iyiyim sukur. en buyukk derdim kulagimin kapanmasi ve surekli uguldamasi. icindeki sislik inse o da rahatlayacak.bebehim de cok huysuz. hep kucagimda.hasta olunca baya etkilendi yavrum.

tel.de bozuldu benim.o nedenle de cok bakamiyrm size. haftasonu insallah yenisini alnica daha rahat gelirim.

bir de zahmet olmazsa, biriniz bana kisa bir ozet yazsaniz hepinizle ilgili.hep merak ettim sizi. eflalden haberim var. ozel olarak gorustuk onunla.

Cutem kıyamam ya, nasıl bir şanstır seninki. Ana çoğuk sağlığı merkezlerinde sertifikalı ria(spiral) ebeleri, anestezisiz ağrı kesicisiz çatır çatır spiral takıyorlar gelene gidene, bula bula seni bulmuş alerjisi Çok geçmiş olsun canım, hastaneye tam zamanında gitmişsiniz, Allah korumuş. Allah şifa versin

saol kuzum.benimki de sertifikaliydi. hatta bi tonda ucret odedik.neyse o kismi onemsiz. bakira alerjim cikti iste.
Allahtan hastane arabayla 5 dk. alerjik vucudum ama ilk kez yuzum be bogazim sisti. ilk 5 dakika da mudahele edilmezse sonu olumcul olabiliyr boalgaz sismesinde.allahtan esim daha kapidan cikmamisti. bebegi sardik battaniyeye, uctuk hemen. hatta oglum kucagimda muayene etti dr beni. oyyyy zor meslek annelik.tek olsam o kadar zorlanmazdim.hep bebegime bakamayacagim bana bisi olacak diye cok korktum. sukur halime.

cnm. nasil oldun?
kuzum moralini sakin dusurme.saglikla gelecek kuzun.

Canım tekrardan geçmiş olsun büyük sıkıntı atlatmışsın Rabbim beterinden korusun seni bebeğini eşini

Evet işte nefes borun şişiyor ve daralıyor allerjik reaksiyonda Allah bir daha göstermesin

saol canım Allah razı olsun ilgilenip uzun uzun anlattığın için. Benim yumurtalarım geç olgunlaşıyor canım klomen kullanarak 19. 20. gunlerde çatlatma iğnesi olabiliyordum. dediğin gibi insanın kendini başka şeylerle mesgul etmesi çok önemli. sen istiyor muydun canım ya da ne kadarlık evlisin ne kadar amandır korunmuyordun? ben 4 yıllık evliyim 30 yasındayım ve 1.5 yıldır korunmuyorduk. ben ertesi gun duş alamıyorum canım malum namaz da kılıyoruz 1 saat yatıp sonra kalkıp duş aldım hep. zaten geen ay da çatlatma iğnesi oldum hemen dr un dediği dönemlerde ilişki oldu en az 1 saat yattım derken olmadı. Allah zamanını biliyor tabi. dualarını Rabb'im kabul etsin inşallah canım bu mutlu haberi isteyen herkes alsın. :) inşallahhh aminnn.

canım cok geçmiş olsun benimde bakıra alerjim var o yüzden Dr.lar desede spralden değil o yapıyor iste bunu bilen alerji Dr.ları hemen müdahale ediyor zira içindeki bakır oranı dusuk etkiside ve verdiği rahatsızlıkda günlere yayılıyor iyi yapmışsınız cıkarttırmıssınız

tmm canım.dr.un sana ne vermişti 12. haftadan sonra ?

yeni döngünüz hayırlı olsun :)

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kilo artışın bence gayet iyi dualarım seninle :)

ayy cutem ya çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten Rabbim bir daha yaşatmasın ... hiç duymamıştım spiralin alerji yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…