Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet işte nefes borun şişiyor ve daralıyor allerjik reaksiyonda Allah bir daha göstermesin
saol cnm.

saol cnm. cok haklisin. doz dusuk olunca etki gunlere yayiliyr.dogumada az kalmis masallah.

kızlar ben dün ilk iğnemi oldum ne kadar yakıyormuş meğer :18: ilk sol koldan vurdular hergün farklı yerden mi olacak birde yer önemli mi en etkili olacak yer neresi acaba ? karından olmaya korktum açıkçası kendim nasıl cesaret edip yapıcam bilemiyorum eşim hiç dayanamaz zaten hafta içi sağlık ocağında yaptırıcam ama hafta sonu bakıcas artık ..

bu arada 2 gündür burnum kanıyor öyle şakır şakır değilde silerken hep kanlı ? neden olabilir ki acaba ? bilginiz var mı?

saol cnm. Allah kimseye yasatmasin.
nadirende olsa alerji yapiyrmus cnm. o da bana de k geldi.
bi de spiral alindi 47 gundur suren kanamam sak duyekesildi

saol cnm. Allah kimseye yasatmasin.
nadirende olsa alerji yapiyrmus cnm. o da bana de k geldi.
bi de spiral alindi 47 gundur suren kanamam sak duyekesildi

şans işte neyse ki daha kötüsü olmamış canm aslında bende doğumdan sonra spiral düşünüyordum bakalım..
anneminde tam tersi olmuş hiç kanaması durmamış vücudu kabul etmiyormuş spirali oda çıkarttırmış.herkesde farklı tepki veriyor

Canım kaç haftalık oldun bende iğne kullanıyorum karından yapıyorum çok acımıyor alışıyorsun bence karından yap senle mutasyonumuz aynı sanırım mhtr 677 heterozigot benim 0.4 cleaxen kullanıyorum sana kaçlık verdi aspirinde verdimi

slm arkadaşlar.ben bişe sormak istiyorum.benim adetim 9 unda başladı.28 günde bir oluyorum ve adetim 7 gün sürüyo.bu ay 5 gün sürdü ve 11.gün benim göğüslerim şişti acımaya başladı.benim sorum ergen mi yumurtladım hemen göğüslerim şişermi ve ergenmi adet olucam ne oluyo şimdi.14 den önce başladı göğüslerim acımaya.hiç böyle olmazdı.bebek istiyoruz ama 1 yıldır olmuyo.cevap verirseniz sevinirim ...

slm cnm bende kan sulandırıcı kullanıyorum fraxıparıne 3800 luk ılk bebegımı 7 haftalıkken kaybettım ve yapılan testlerde kan pıhtılasması cıktı ve oglumda yanı 2 . gebelıgımde 16 hafta bıtene kadar bu ıgneyı kullandım hep koldan vurdurdum cesaretım yoktu kendım vurmaya sımdı yıne 6 haftalık hamıleyım ve ılk gun kolda vurdurdum bır arkadasımda 4 aylık hamıle oda hıbor kullanıyor 2. gun o ıgnemı kendıne yaptıgı gıbı karnıma yaptı ve artık kendım yapıyorum ıgnemı gobek delıgınden ıkı parmak asagı yukarı ve sag sol ıkı yana yapabılıyorsun once kolonya surup ıgneyı dık batırıp tamamını bosaltıp cekıyorsun derı altına cok kolay canım 1 kez cesaret etsen hep yaparsın 37 haftaya kadar kullancam bu sefer allah yardımcın olsun

kol bacak yada gobekten yapman farketmez cnm.hepsi de etkili bolge. en cok bacak acir. en az gobek.sen gobekten yap. gobek deliginin 4 parmak sagina yAda soluna yapacaksin. bir gun sag bir gun sol cnm.hep ayni yer olmasin. ben karnim cok gerildigi icin yaklasik 25-26. haftadan sonra koluma gecmistim. bir de mutlaka hergun ayni saatte yap igneyi. onemli. en fazla 10-15 dk fark olsun.

burnun kanamasi normal. cunku vucudundaki kan hacmi artti.

cutem çok teşekkür ederim bilgilerin için birde bu yoğunlukta bize yetişmeye çalışıosun hakkını helal et Allah razı olsun

canım şuan 13+4 deyim daha dün başladım evet canım aynıı seninle.ama bana dr.hibor 0,2 verdi başka hiç birşey vermedi.sen kaç haftalıksın ?

mrb canım geçmiş olsun hepimize bana dr.um hibor 0,2 iğneyi doğumdan sonra 6 hafta daha kullanacaksın dedi.inş bende cesaret ederim kendime vurmaya.Allah hepimizin yardımcısı olsun saol canım :)

geçmiş olsun cutem neler atlatmissin ins geride kaldi simdi nasılsın.
kendimi söyleyeyim yaz kursu başladı cocuklar çook yoruyr halsizim zor idare ediyrum mecbur olmasam yapmıycam. bulantılar gecmisti yine başladı biraz oyle geciyr günler.....

saol cnm. daha iyiyim.kulagim duymuyr iste. o da gecerse rahatlayacagim.
sen de 12 yi bi bitirsen cnm. enerjin yerine gelecek.hamile oldugunu unutacaksin

cutem geçmiş olsun tekrardan. inş geçecek uğultun da.

eflal canım kanama devam ediyor mu?

duha yazın çalışmak zor allah yardımcın olsun. bulantıların arada gelip gider.

ay kızlar bir hışım eve geldim yemeğe giriştim. ütüm var onu yapmam lazım. böbreğim fena ağrıyor. benim cimcime yan gibi duruyo yine hemen böbreğe vuruyor. yarın kontrolümüz var.

Canım bende 30 yaşında 4 yıllık evliyim ve 9aydır korunmuyorduk geçen yıl temmuzdan beri ama ekime kadar olur olur dedik baktık olmuyo ben bi doktora gideyim dedim polikistik over dedi doktor yumurta tembelliği varmış sonra başladık klomene Ilk ay olmadı diğer ay dedim belki çatlamıyodur iğne olayım oldum yine olmadı bebiş..ha bu arada klomen kullandığım ilk ay 2 yumurtam olmuştu,sonraki iğne olduğum ay tek yumurta olmuştu baktım yine olmayınca bu arada ben 4 kilo aldım tabi ve dedim ki doktora bi de ilaçsız takip edelim belki boşuna kullanıyorum kilo alıyorum ve ocak ayında ilaçsız 18mm tek yumurtam oldu ama bebek yine olmadı ve artık şubatta adetimin bittiği 2. Gün tüplerime baktırdım tabiki o ayda öyle geçti Mart ayında yumurta takibine gittiğimde adetimin 21. Günü doktorum kan testinde progesteron seviyeme göre ovülasyon olmuş dedi ultrasonda yumurtayı gördü hatta bak büzülmüş demek ki çatlamış sıvı daha boşalmamış bugün mutlaka ilişki olsun dedi ama asıl sürpriz o zaten döllenmiş yumurtaymış doktor bile anlayamadı ben sonraki ay hamile olduğumu öğrendiğimde anladım çünkü doktorun tavsiye ettiği gün ve o hafta eşim yanımda yoktu hatta üzülmüştüm ben meğer ondan önceki hafta olmuş bile☺️bende namaz kılıyorum canım akşam yatmadan önce en azından olursa sabah banyo yaparsın hatta hiç kalkma uyu öylece..hatta ayaklarını dikmek falan çok sinir bozucu ben hiç yapmadım sadece aklıma gelen tüm duaları okudum o an..bu arada eşimde herşey normaldi ama yinede keçiboynuzu yemişti ben hiç kür falan yapmadım incir yemedim sadece ondan önceki ay ve o ay kereviz yemiştim hormonları tavan yaptırıyo diyeduymuştum..

Bi de canım benim şimdi baktım da adetimin 12. Günü yumurtam olmuş hep ve ovitrelle iğnesini olduğum ayda 13. Gün iğne olmuşum bu arada ben tüplerime baktırdığım ayın ertesinde adetim 11 gün gecikti ilk kez normalde 30-31-32 günde bir adet olurum

rahim filmi çektiren kadınların bırkac ay içinde gebe kalmaları mumkun oluyormus.eger bu ayda gebe kalamazsam onumuzde ay bende cektırıcem rahım filmi.en azından aklımda şüphesi kalmamış olur :44:

kendini cok yorma yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…