benim iğnelerimde değişiklik olmadı canım, clexane başladık clexane devam ediyoruz 4000lik. Bir de coraspin 100. Ferramat demir ilacı her gün, elevit haftada 2 kez, magnezium diasporal kafama estikçetmm canım.dr.un sana ne vermişti 12. haftadan sonra ?
yeni döngünüz hayırlı olsun :)
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kilo artışın bence gayet iyi dualarım seninle :)
ayy cutem ya çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten Rabbim bir daha yaşatmasın ... hiç duymamıştım spiralin alerji yaptığını
İlk iğne çok yakıyor, ben bide ilk kez kendime bir şey batırmanın psikolojisiyle sanki gözüm kararmıştıkızlar ben dün ilk iğnemi oldum ne kadar yakıyormuş meğer :18: ilk sol koldan vurdular hergün farklı yerden mi olacak birde yer önemli mi en etkili olacak yer neresi acaba ? karından olmaya korktum açıkçası kendim nasıl cesaret edip yapıcam bilemiyorum eşim hiç dayanamaz zaten hafta içi sağlık ocağında yaptırıcam ama hafta sonu bakıcas artık ..
bu arada 2 gündür burnum kanıyor öyle şakır şakır değilde silerken hep kanlı ? neden olabilir ki acaba ? bilginiz var mı?
aa iyi bari git bi görün bakalım ne diyecekhamdolsun canım hep yatıyorum akşam dr a gidicem acildeymiş şansıma çok sevindim hamdolsun
ayakta fazla kalmak etkilemiyor mu böbreğini canım ya, işlerini bir hışımla değil de, dinlene dinlene yapsan:26:cutem geçmiş olsun tekrardan. inş geçecek uğultun da.
eflal canım kanama devam ediyor mu?
duha yazın çalışmak zor allah yardımcın olsun. bulantıların arada gelip gider.
ay kızlar bir hışım eve geldim yemeğe giriştim. ütüm var onu yapmam lazım. böbreğim fena ağrıyor. benim cimcime yan gibi duruyo yine hemen böbreğe vuruyor. yarın kontrolümüz var.
cutem geçmiş olsun tekrardan. inş geçecek uğultun da.
eflal canım kanama devam ediyor mu?
duha yazın çalışmak zor allah yardımcın olsun. bulantıların arada gelip gider.
ay kızlar bir hışım eve geldim yemeğe giriştim. ütüm var onu yapmam lazım. böbreğim fena ağrıyor. benim cimcime yan gibi duruyo yine hemen böbreğe vuruyor. yarın kontrolümüz var.
Canım bende 30 yaşında 4 yıllık evliyim ve 9aydır korunmuyorduk geçen yıl temmuzdan beri ama ekime kadar olur olur dedik baktık olmuyo ben bi doktora gideyim dedim polikistik over dedi doktor yumurta tembelliği varmış sonra başladık klomene Ilk ay olmadı diğer ay dedim belki çatlamıyodur iğne olayım oldum yine olmadı bebiş..ha bu arada klomen kullandığım ilk ay 2 yumurtam olmuştu,sonraki iğne olduğum ay tek yumurta olmuştu baktım yine olmayınca bu arada ben 4 kilo aldım tabi ve dedim ki doktora bi de ilaçsız takip edelim belki boşuna kullanıyorum kilo alıyorum ve ocak ayında ilaçsız 18mm tek yumurtam oldu ama bebek yine olmadı ve artık şubatta adetimin bittiği 2. Gün tüplerime baktırdım tabiki o ayda öyle geçti Mart ayında yumurta takibine gittiğimde adetimin 21. Günü doktorum kan testinde progesteron seviyeme göre ovülasyon olmuş dedi ultrasonda yumurtayı gördü hatta bak büzülmüş demek ki çatlamış sıvı daha boşalmamış bugün mutlaka ilişki olsun dedi ama asıl sürpriz o zaten döllenmiş yumurtaymış doktor bile anlayamadı ben sonraki ay hamile olduğumu öğrendiğimde anladım çünkü doktorun tavsiye ettiği gün ve o hafta eşim yanımda yoktu hatta üzülmüştüm ben meğer ondan önceki hafta olmuş bile☺️bende namaz kılıyorum canım akşam yatmadan önce en azından olursa sabah banyo yaparsın hatta hiç kalkma uyu öylece..hatta ayaklarını dikmek falan çok sinir bozucu ben hiç yapmadım sadece aklıma gelen tüm duaları okudum o an..bu arada eşimde herşey normaldi ama yinede keçiboynuzu yemişti ben hiç kür falan yapmadım incir yemedim sadece ondan önceki ay ve o ay kereviz yemiştim hormonları tavan yaptırıyo diyeduymuştum..
Bi de canım benim şimdi baktım da adetimin 12. Günü yumurtam olmuş hep ve ovitrelle iğnesini olduğum ayda 13. Gün iğne olmuşum bu arada ben tüplerime baktırdığım ayın ertesinde adetim 11 gün gecikti ilk kez normalde 30-31-32 günde bir adet olurum
rahim filmi çektiren kadınların bırkac ay içinde gebe kalmaları mumkun oluyormus.eger bu ayda gebe kalamazsam onumuzde ay bende cektırıcem rahım filmi.en azından aklımda şüphesi kalmamış olur :44:
kendini cok yorma yavrum.
yorulmamak elde mi şekerler. yemek yaaprken ayaktayım ama ütüde oturmama rağmen belim sırtım boynum kopuyo.benim iğnelerimde değişiklik olmadı canım, clexane başladık clexane devam ediyoruz 4000lik. Bir de coraspin 100. Ferramat demir ilacı her gün, elevit haftada 2 kez, magnezium diasporal kafama estikçeiçiyorum.
İlk iğne çok yakıyor, ben bide ilk kez kendime bir şey batırmanın psikolojisiyle sanki gözüm kararmıştıAma artık alıştım, yaptığım bölge morarana kadar yapıyorum, morarınca yer değiştiriyorum. Kol, bacak ve göbek rotasyon yapıyorum. Yer önemli değil, bu üçünden birine yap. En rahat bacağıma yapıyorum ben, göbeğimden daha az acıyor, ama cutenin de tam tersi bacağı daha çok acıyordu. Kendin yapmaya alış bir şekilde, çünkü başkalarını her zaman yanında bulamazsın, kendin yapman gerekebilir. Bir de mutlaka aynı saatte yap hergün.
aa iyi bari git bi görün bakalım ne diyecek
ayakta fazla kalmak etkilemiyor mu böbreğini canım ya, işlerini bir hışımla değil de, dinlene dinlene yapsan:26:
kuzum güçlü gareketler 28 de başlıyor.Cute cok gecmis olsun canimm
Nesdemcim benim cimcimenin guclu hareketlerini kacinci haftamda hissederim durum kizlarda farkli oluyomus
yorulmamak elde mi şekerler. yemek yaaprken ayaktayım ama ütüde oturmama rağmen belim sırtım boynum kopuyo.
kv tutmuş annen gelse yanına şimdiden diyo. istersen ben geleyim ama biliyosun durumumu diyo yarım ağız.
dedim ben allah şükür yapıyorum işimi. annem doğuma 10 gün kala gelicek. çünkü allah bana güç verdiği müddetçe kimseyi yanımda istemiyorum dedim. eşimle son iki ayım dedim.allah elden ayaktan düşürür o zaman da annem gelir sana gerek yok dedim.
kadın bana ne sordu biliyo musunuz kaç aylık oldu bebekulan yeni mi aklına geldi. ama kendi giribini bir anlatışı var sanırsınız kötürüm olmuş. kendileri pek kıymetli bunların. biz allahın unuttuğu yerde tek başımıza mücadele veririz burnumuz yere düşse eğilip almayız. bunlar bi grip olur aman allahım..bi de beni çok aramak istiyomuş ama hep geç saatte aklına geliyomuşum uyandırmak istemiyomuş.
kuzum güçlü gareketler 28 de başlıyor.
can yakıyor baya.
benim iki gündür çok vuramıyor zira büyüdü iyice sıkıştı kaldı.28-30 arası çok vuruyor.
Anladım canım ama bence doktor biraz saçmalamış ne demek ilkel bi yöntem ben korktuğum için muayene bile hiç olmadığımdan genel anestezi ile yaptırdım bi de kendimi kasarım tüplerim boşuna tıkalı görünür diye..15dk bile sürmedi işlemin yapılması ve uyanmam zaten uyandığımda eşim üzerimi bile giydirmişti beni başka odaya almışlardı ve ertesi ay hamile kaldım işte bence hastaneler daha çok para almak için aşılama ve tüpbebeğe yönlendiriyorlar önce bizim psikolojimizi düşünen yok ki..kesinlikle önce tüplere bakılmalı hem insan psikolojik olarak çok rahatlıyo..Rabbim en hayırlı zamanda vericek merak etme eşinde problem olmaması da çok güzel..insan biran önce olsun istiyor işte ama bol dua ile ben çok inanıyorum benim hamile olmam sanki hiç olmayacak sandığım bi mucize🙏ben Ashab-ı Bedir okumuştum belki Allahım onun hürmetine duamı kabul etti..bence doktor da önemli insanı rahatlatmalı biraz imkanın varsa doktorunu değiştirmelisin canımcanım benim yaşadıklarımı yazmışsın sanki. rahim filminin hafif tıkalı kanalları açtığı söyleniyor belki sende de öyle olmuştur. bende 1 yıl 3 ay korunmanın ardından gecen yıl nisan ayından beri, dr a gittim yumurtlama tembelliği var dedi. 1-2 ay daha dene olmazsa laca başlayalım dedi. 1-2 ay ovulasyon testleriyle denedim olmadı gittim ilk ay gunde 1 doz klomen kullandım 2 tane 14mm yumurta gelişti ve 20. gunumdu. dr um hemen iğnemi vurdu 36 saat sonra ve 3 gun ust uste ilişki önerdi. uygladık. gebelik olmadı. daha sonra arastırdım ki 14mm de zaten iğne vurulmuyormuş yani o ayım öyle geçti. 2. ayımda yine aynı dr da gunde 2 doz klomenle yumurta takibine devam ettik. 19. gunde 21mm bir yumurta yakaladık. reske atmamak için yine 2 doz pregnyl kullandım. ilişki önerdi 36 saat sonra ve takip eden 3 gun uyguladık ama yine gebelik oluşmadı. bidahaki ay aşılama yapalım o zaman dedi. tamam dedim ama burdaki arkadaşlarım tuplerine bi baktır eğer tıkanıklık var ise aşılamaya boşuna para verme dediler. dr umu aradım konuştum. hsg çok ilel bi yontem biz önermiyoruz bunyemizde de yapılmıyor biz 3 aşılama tutmaz ise direk tüp bebeğe yonlendiriyoruz dedi. alıma yatmadı aradım işte bi çok yeri randevu aldım ama bu ay maddi sıkıntılardan ötürü çektireiyorum iştebol bol adacayı içiyorum kendiliğinden buyusun yumurtalar diye. bi de ovulasyon testleri aldım bu ay için. eğer yine olmaz ise bi dahaki ay inş hsg için şimdiden para biriktirmeye başlıcam ordan burdan artan derken. bi de hsg çekecek dr film çektirdiğin ay korunmak zorunda değilsin bebeğe zararı yok dedi. ama yine olmaz ise o zaman bir sonraki ay artık aşılamayı deneyeceğim inşallah. anlayacağın önümdeki süreç uzun. Rabb'im bu arzuyla sınamasın bizi tez zamanda kucağımızı doldursun inşallah. benim eşimden yana bir problemimiz yok elhamdülillah ama işte üzülüyorum ona evlat veremeyece mıyım die, aksi gibi bu ara butun arkadaşları ya baba oluyor ya da baba olacağı mujdesini alıyor. Rabb'im buyuk..hakkımızda hayırlısı inşallah. canım bizim de ilişkiler genelde gece oluo ama işte sabah namazına kalkınca dus alamıyorum ben kılıp hemen yatıyorum bu yuzden uyumadan duşumu alıyorum. bi de ben uyuyamıyorum canım ya abdestsiz bilmiyorum belki psikolojik ama bişeyler beni kalk abdest al die hep dürtüyo. öyle yani.
Kesinlikle öyle..Bazı doktorlar bizi de direk aşılama ve tüp bebeğe yöneltmeye çalıştı hatta gider gitmez 2 ay bana klomeni dayadılar ne oldu bıraktıktan 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım..ama tüplere iyki baktırdık çünkü küçük tıkanıklık vardı bence açıldı o hızlıca verilen ilaç temizledi rahmimi diye düşünüyorum..hem açık olduğunu öğrenince psikolojim düzeldi hep aklımda acaba boşuna mı deniyoruz vardı..
Allah size de nasip eder inşallah en hayırlı zamanda🙏canım ben yıllar önce 2 ay klomeni kullanıp yumurta takıbı yaptırdım.her ay 2-3 yumurtam oluyordu ama gebelık olmadı.sonra göbekten iğne yaptırarak yumurtaları cogattık ayda 20 küsür yumurtam oluyordu 2 kez aşılama yaptırdık bu şekılde yine tutmadı.o zamanlar cok fazla bılgım yoktu ve rahım fılmınden haberdar bıle degıldım.doktorumda hıc bahsetmedı bu konudan.sımdıkı aklım olsaydı mutlaka yaptırırdım rahım fılmını.yaş oldu 32 artık daha fazla beklemek ıstemıyorum.bu benım 2. evlılıgım.1 ay olacak 1 hafta sonra evlenelibu kez yıllarca ugrasıp her ayımı hüsrana bırakmaya nıyetım yok malum yaş ta ilerliyor devamlı
Evet canim haklisin, kismetse onumuzdeki ay baska bi dr a gidicem. Zaten bu dr ne yumurta hangi tarafta solemiodu ne catlatip catlamadigini kontrole cagitmiyordu, ben sormadan bi bilgi paylasmiodu. Oyle ki nasilsiniz deyince iyiyim diyordu sen nasilsin diye bile sormuyordu sen dusun iste. Yani boyle canim. Bahsettigini ben de okumak isterim. Dualarina beni de katar misin canim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün evimizi taşıdık çok şükür. Tabii daha heryer heryerde.yorgunluktan bütün vücudum ağlıyoKeçiören-incirli'den bulduk evi.hepinizi çok özledim.bi kaç gün daha yoğun olurum.arada yokluyorum sizi Nesdeemmm senin böbrek sorununu merak ediyorum,naptın ? Hepiniz iyisinizdir inşallah. Öpüyorum kokulusundan
sen yerles ben de iyileseyim. hemen bulusuyruz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?