canım çoook geçmiş olsun bende cutem nerelerde diyordum Rabbim şifa versin üzülme ne olur annelerde hasta olabilir Süpermen değiliz ki başındna beri çok yoruldun annenin yanında toparlanırsın canımKızlar bir türlü toparlanip gelemedim. Sali sabah tansiyonum olculemeyecek kadar düştü. Siddetli bas donmesi sonucu ishal ve kusma başladı. 3 saat sürekli kustum. Bir yandan da bebegi emzirmeye calisiyrm. Babam yanimdaydi. Ertesi sabah yani dun yine kotu olunca acile gittik. Serumla ilac verdildr. Bir suru tahlil derken ülser baslangici dediler. Uyduruk bi ilacla eve yolladilar ve gastrolojiye git dedilrdr. Minicik bebekle kolay saniyrlar sanirim. Migdem iyi degil. Su bile icemiyrm. Gece eve sabah anneme gidiyrm. Ogluma yetemiyrm kizlar. Cok uzuluyrm. Ne yapacagim be . Ne cok hastalandim 40 miz bittikten sonra. Bunalim girdim resmen.
yesinler onun hıçkırığını, canım endişelenme o inişeaz önce nehir dora hıçkırmaya başladı. her zaman o hıçkırırken elimi koyarım hoşuma gider.
kafası aşağıda olduğu için kafasından gelir hıçkırık hareketi.
bugün yemin ederim hıçkırık sesini duydum. hık dedi yavrumallahım inanamadım. benden gelmedi o ses eee kimden gelicek?
ikincisi de kafası her zaman sola doğruydu hafif. bugün tam ortadaydı ve karnım hafif aşağı inmişti bu sabah. sizce endişe etmeli miyim.
aynen işte neymiş:) kime yaranıyorum kihadi bakalım iyi haberler getir bize:)
zaten ne yapacaksın işi yaa iş sevilir mi
bak bana tembellikten öleceğim
zaten çocuklarımız beğenmeyecek canım bu hep böyledir.
bizler de zamanında anne-babalarımızı beğenmedik:) buna hazırlıklı olmamız gerek.
36.5-36.7 genellikle ama bu kişiden kişiye değişebiliyor.
önemli olan bu artışın devamında genellikle yüksek seyretmesi. o zaman yumurta çatlamış deriz.
o saatlerdeki ölçüm sağlıklı ölçümdür. diğer saatlerde vücut ısımız bizi yanıltabilir.
oyy kıyamam geçmiş olsun canım benim.
seninki hep stresten olmuş canım, hala da yetemiyorum diye yıpratıyorsun kendini.
biraz rahatla Rüzgara senden daha iyi bakabilecek kimse yok. sen en iyisini, en kalitelisini veriyorsun ona.
süt desen sende, şefkat desen sende, sevgi desen sende... hepsi sende mevcut canım.
biraz destekle atlatacaksın bu günleri, ama güçlü olman gerek bak anneciğin yanında.
hahahahhaha ayyyy çok güzel bir şey bu Allahım:)))
pozisyonunu değiştirir arada sonra yine döner.
daha var aşağıya inmez daha. ben de hep cute tan hatırladıklarımı sana satıyorum heeee, çok bildiğimden değil
kesinlikle canım başından beri diyorum destek almaktan çekinmeyin sizde cansınızHepinize tesekkur ederim. Güçsüz kaldım. 62 ile gebe kaldi.. 73 le dogurdum. Şuan 58im. Sizler dikkat edin. Mutlaka yakın cevreden yardim alin. Gerekirse annenizde kalin derim. Bebek olunca hastalık bile luksmus cunku.
Canım benim İnşaallah çok kolay geçer ameliyatın nehirimiz zamanını doldurur dualarım seninle, sıkıntın çabuk geçsinkızlar yarın ameliyat olucam. böbrek son noktaya dayanmış.
kadın doğum ile kons. yapıldı. haftam müsaitmiş. bir gece kadın doğumda yatıcam erken doğum riskim olabilirmiş. iğne filan yapılcakmış.
anestezi almayacakmışım. doğrudan girilcekmiş böbreğe.
içim hem rahat hem değil. çünkü yoruldum kızlar her hafta her hafta. artık allaha emanetiz kızımla.
benden dualarınızı esirgemezsiniz biliyorum.
hemen doğum çantamı hazırlamam lazım akşama allah korusun her ihtimale karşı. iyi ki ütüye başlamışım bugün. biraz daha işim kaldı.
çok işim var vücut temizliğimi de yapmam lazım çünkü idrar deliğinden girilecek.
bu durumda sezaryen olacağım kesinleşti çünkü bu aleti taktıranlar sezaryen oluyormuş. canımın yanmasından korkmuyorum bebeğime bir şey olmasından korkuyorum. ikinci bebekte %100 oluyormuş bu rahatsızlık bu durumda nehirimden başka bebeğim olmayacak:) artık şımarta şımarta büyütürüm inş.
maşallah bebeğine için temizleniyor canımKızlar bugün yine çamurlu sü gibi sıvı geldi duramadı dr.ggittim.küçük oğlumla benle Geldii ve kardeşiyle tanıştı.ultra.görüntüsü okadar nettiki oglum Dr.dan once davrandi ve anne kardesim kimildiyor kollarinida kaldiriyor deyip aglamaya basaldı çok duygulandı.şükr bebek gayet sağlıklı.kıpır kıpır di zaten.dr.kanama yi attigimi soyledi ama geriden gelen kanama varmış hala.kırmızı olmazsa korkma dedi.kolları ikigun önce olusmamisti ama bugün gayet net ortadaydı
inşallah zamanında gelecek sende güle oynaya giydireceksin annesinehirin çantasını yaptık babasıyla kızlar. dolabını da yerleştirdik mis gibi.
hiç böyle bir şey için hazırlık yapmak istemezdim, isterdim ki güle eğlene koyayım ama olsun buna da şükür.
şimdi sıra geldi anne çantamıza ama bittim yani. duş bile alamadım daha hastaneden geldiğimden beri ütüydü çantaydı derken bu saat oldu.
inş zamanında gelir kuzum da o zaman kullanmak nasip olur. gerçi her şeyin hayırlısını dilemek lazım.
maşallah canım oğlunaçok şükür herşey yolunda oğlum 35 cm 907 gr maşallah sağlıklı dedi. 4 boyutlu ultrasonda baktik resim ve video çekti. bide diğer randevuyu 6 hafta sonraya verdi herşey yolunda diye 32. hafta raporda yaparız dedi ozleyecem oglumu. darısı bekleyenlerin.basina
bu günler adet gününden itibaren mi adet sonrası m tam anlamadımkızlar bunlar ovulasyon testlerim
sanırım bu ay yumurtlama gununu erken yakaladım.fazla belirgin degıller sanki ama 10. gün epey bir silikleşme oldu.
bunlarda vucut ısı ölçümlerim.her sabah yataktan kalkmadan 07:15 civarı ölçümler
Sıcaklık
1. Gün 36.2
2. Gün 36.1
3. Gün 36.2
4. Gün 36.0
5. Gün 36.2 ilişki gece
6. Gün 36.1
7. Gün 36.3
8. Gün 36.1 ilişki gece
9. Gün 36.2
10. Gün 36.3 ilişki gece
sizce yumurtlama gerçekleşmiş mi? ve ben dogru günleri değerlendirmişmiyim? sankı 8. gün ısıda ciddi bir iniş var gibi sonrasında da ısı yukselıyor.ama ovulasyon testlerıne görede ısının 10 gün düşmesi gerekmiyormuydu kafam cok karıstı
sağol canım benimCutem çok geçmiş olsun Rabbim güç kuvvet şifa versin kuzu sana bebegine...
Eflalim canım sana ve ailene acil şifalar diliyorum kendine dikkat et kuzu tatlı bocugunu yerime öp olur mu:)
Nesdemim dualarimiz seninle kuzum Rabbim yardımcınız olsun
Boranim iyi olmaniza sevindim Rabbim evlatlarimizi korusun evlat isteyen tüm yureklere bu güzel duygusu tattirsin
Muayeneleri güzel geçen güzel anneler ve azıcık sıkıntı yaşayan güzeller Rabbim her zaman guzel haberlerle donmenizi nasip etsin
Kutsal ne olur agrilardan panik olmamaya çalış kuzu inan geceleri bel kuyruk sokumu kemigim ayrılıyor bacaklarimi agridan hissedemiyorum kızlar rahatlatiyor bizleri sagolsunlar Rabbim hepsinden razi olsun çok sansliyiz inan onların tesellisi olmasa bu agrilarla ben hergün doktora giderim korkudan ama dinlenince bilinçli olunca Rabbimizin izni ile geçiyor bu arada benim yaramaz birkaç gün durgun oldu sayfaya giremedim o aralar sağolsun Nesdemim normal yeri daralıyor dedi açıklama yaptida rahatladım Cutemimde hafta hafta belirtiler yazilarini okumakta iyi geliyor bana mesela dün yaramaz oğlum kac günden sonra aktif oldu hatta bir güzel kazı çalışmasi yaptı canım acidi ama hareket etmesinin mutlulugu acıyı bastırdı her zaman duam Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin. ..
Nesdemim bacim Rabb'im yardimciniz olsun...
Operasyonun ins. Umdugundan da kolay gecer ♥
Ablam buyuk gecmis olsun...
Carcabucak toparlanirsin ins ♥
Hizli kilo kaybin olmus ...
Fazla stres yapma be ablam ne demek yetemiyorsun...
Sen Ruzgar imizin dunyalar tatlisi biricik annesisin...
Seb boyle yaparsan Yusuf Ruzgar imiz uzulur ama ..
Biran once toparlanirsin ve oglunla cok cok guzel gunleriniz olur ins.
Nesdemim canim dualarim seninle rabbim yardimcin olsun insallahh agrisiz acisiz bir ameliyat gecir nehirimizde rabbime emanet gonlunu ferah tut dualarim seninle
cutem canım çok gecmis olsun Allah güç kuvvet versin sen harika bir.annesin
NESDEM canım benim Rabbim yar ve yardimcin olsun hayırlısı ile bebegini sağlıkla zamanında kucağına al ama erken bile.olsa sağlıkla bir ömür mutlu olarak kavuşun birbirinize kalbini ferah tut kolay olacak inşallah
Olsun nesdemim gönlünü ferah tut çok şükür kotu bi durumda değilsin çaresi olan bi rahatsizlik inşhherşey yolunda gidecek ikinizde saglikli sihhatli evinize doneceksiniz dualarmiz sizinle Allaha emanetsiniz
ayy kıyamam aşırı kilo vermişsin bacım bu hastalık seni eritmiş yaa inş bu günlerde gececek ALLAH yar ve yardımcın olsun canım
balımm çokkkkk gecmiş olsun RABBİM seni ve melegini korusun RABBİM temiz yüregine baksın inş
boranım RABBİM korusun minik melegini inşdikkat et annesi
ohh sonunda biri güzel haber getirdi hadi gözün aydın bacımMAŞALLAH aminnnnnnnnn inşş inşş
sağolun kızlar. hepinizden allah razı olsun.canım çoook geçmiş olsun bende cutem nerelerde diyordum Rabbim şifa versin üzülme ne olur annelerde hasta olabilir Süpermen değiliz ki başındna beri çok yoruldun annenin yanında toparlanırsın canım
yesinler onun hıçkırığını, canım endişelenme o inişe
aynen işte neymiş:) kime yaranıyorum ki
kesinlikle canım başından beri diyorum destek almaktan çekinmeyin sizde cansınız
Canım benim İnşaallah çok kolay geçer ameliyatın nehirimiz zamanını doldurur dualarım seninle, sıkıntın çabuk geçsin
maşallah bebeğine için temizleniyor canım
inşallah zamanında gelecek sende güle oynaya giydireceksin annesi
maşallah canım oğluna
bu günler adet gününden itibaren mi adet sonrası m tam anlamadım
sağol canım benim
Efloş gözün aydın iyi geçmiş randevuGünaydın kızlar dün yazamadım evde değildim, dr a gittim amaann Yarabbim kızlar böyle dr yok devlette ömrü hayatınızda görmemiştirsiniz o kadar mükemmel ki şöyle söylüyüm ben öğleden sonra gittim adam 150. hastasına bakıyorduve bu dr hastane bomboş kalana kadar hastası bitmeden asla gitmiyor Rabbim razı olsun aldığı paraya kat kat hakkediyor, iliği güleryüz süper birde unutmuyor hastasını böyle bir şey var mı
Sıra çoktu tabi bekledim illa ense kalınlığını ölçtür dedi yok diyorum ısrar ediyor eşimde isteyince radyolg ölçtü tabi ben bebeğimi göremedimyaşıyor mu diye sordum sadece, ense kalınlığı 2,1, normalmiş, kan da verdirdi yoktan anlamıyor ona çok kızdım dedim bebek yukarda mı aşağıda mı bir şey demedi diğer dr, o da kanama alanı görülmemiş olsa yazardı dedi, progestanı iğneyi bırakabilirsin dedi, bari iğneyi kullanayım dedim:) ağrın oluyor mu dedi vajinada oluyor yürüyünce dedim tamam o zaman bitir iğneni dedi, normal hayatıma dönebilirmiyim dedim evet dedi, ben yine de tedirginim kendi bakmadıya ultrasonda içimde şüphe kaldı, salı günü gidicem inşallah tekrar kan sonucuna göre yorum yapacak, kan ilacım vardı magnezyuma devam, bulantı için istedim iki tane yazmış biri raporluymuş raporu vermemiş bir de reçetesiz vitamin yazdı diş eti çekilmesi var bende onu deyince yazdı bu çok iyi ama reçetesiz dedi olsun dedim bugün gelecek ilacım, decavit falan yazmamış onu sorucam, bebişimin fotosu bile yok canı sağya hamdolsun
Şimdi ikili testin stresi çok sardı beni, ben huyumu biliyorum istemiyordum yaptırmak
sağolun kızlar. hepinizden allah razı olsun.
13.30 da çağırdı dr bekletmek istemiyorum seni sabahtan gelme dedi.
tüm gece uyku tutmadı ama korkudan değil vallahi kız uyutmadı. kurcik kurcik bi hal oldu. şimdi de bilir gibi böbreğin üzerine yatıverdi cimcime. dedim yattt nasılsa anneye takacaklar istediğin kadar yat.
kimseler bilmiyo kızlar anneme kardeşime filan söylemedim panikle yola çıkmasınlar diye. çok kötü olursam çağırcam aksi halde eşim baksın istiyorum. zaten kadıncağız benim için aylarca burda durcak bi de şimdi korkmasın. durumumu biliyor ama her şey yolunda sanıyordu.
Günaydın kızlar dün yazamadım evde değildim, dr a gittim amaann Yarabbim kızlar böyle dr yok devlette ömrü hayatınızda görmemiştirsiniz o kadar mükemmel ki şöyle söylüyüm ben öğleden sonra gittim adam 150. hastasına bakıyorduve bu dr hastane bomboş kalana kadar hastası bitmeden asla gitmiyor Rabbim razı olsun aldığı paraya kat kat hakkediyor, iliği güleryüz süper birde unutmuyor hastasını böyle bir şey var mı
Sıra çoktu tabi bekledim illa ense kalınlığını ölçtür dedi yok diyorum ısrar ediyor eşimde isteyince radyolg ölçtü tabi ben bebeğimi göremedimyaşıyor mu diye sordum sadece, ense kalınlığı 2,1, normalmiş, kan da verdirdi yoktan anlamıyor ona çok kızdım dedim bebek yukarda mı aşağıda mı bir şey demedi diğer dr, o da kanama alanı görülmemiş olsa yazardı dedi, progestanı iğneyi bırakabilirsin dedi, bari iğneyi kullanayım dedim:) ağrın oluyor mu dedi vajinada oluyor yürüyünce dedim tamam o zaman bitir iğneni dedi, normal hayatıma dönebilirmiyim dedim evet dedi, ben yine de tedirginim kendi bakmadıya ultrasonda içimde şüphe kaldı, salı günü gidicem inşallah tekrar kan sonucuna göre yorum yapacak, kan ilacım vardı magnezyuma devam, bulantı için istedim iki tane yazmış biri raporluymuş raporu vermemiş bir de reçetesiz vitamin yazdı diş eti çekilmesi var bende onu deyince yazdı bu çok iyi ama reçetesiz dedi olsun dedim bugün gelecek ilacım, decavit falan yazmamış onu sorucam, bebişimin fotosu bile yok canı sağya hamdolsun
Şimdi ikili testin stresi çok sardı beni, ben huyumu biliyorum istemiyordum yaptırmak
Amin canım amin.
Geçecek inşallah bugünlerde. Sen de dikkat et doğum sonrası kendine.
Günaydın kızlar dün yazamadım evde değildim, dr a gittim amaann Yarabbim kızlar böyle dr yok devlette ömrü hayatınızda görmemiştirsiniz o kadar mükemmel ki şöyle söylüyüm ben öğleden sonra gittim adam 150. hastasına bakıyorduve bu dr hastane bomboş kalana kadar hastası bitmeden asla gitmiyor Rabbim razı olsun aldığı paraya kat kat hakkediyor, iliği güleryüz süper birde unutmuyor hastasını böyle bir şey var mı
BÜYÜMÜŞTÜR TABİ ANNESİ BENŞİMKİNİN TEKMELERİ O KADAR SERT DEĞİL HALA DOKUNUYOR KUZUM. senin randevu ne zamanMasallah canim acaba benim cimcimem napiyo tekmeleri cok net ve sert hissettigim icin kilo aldi herhalde diyorum
sağol bitanem Rabbim sana ve tüm bekleyenlerede nasip etsinohh sonunda biri güzel haber getirdi hadi gözün aydın bacımMAŞALLAH aminnnnnnnnn inşş inşş
canım sonucunda güzel çıkacak Allah ın izni ile hiç kasma kendini bu arada doktor eski yaşantına dön derken senin evde ne işler yaptığını bilmiyodur sakın iş falan yapmaGünaydın kızlar dün yazamadım evde değildim, dr a gittim amaann Yarabbim kızlar böyle dr yok devlette ömrü hayatınızda görmemiştirsiniz o kadar mükemmel ki şöyle söylüyüm ben öğleden sonra gittim adam 150. hastasına bakıyorduve bu dr hastane bomboş kalana kadar hastası bitmeden asla gitmiyor Rabbim razı olsun aldığı paraya kat kat hakkediyor, iliği güleryüz süper birde unutmuyor hastasını böyle bir şey var mı
canım benim dualarımızdasın haberlerini dört gözle bekliyor olacağız canım benim Allah a emanet olunsağolun kızlar. hepinizden allah razı olsun.
tüm gece uyku tutmadı ama korkudan değil vallahi kız uyutmadı. kurcik kurcik bi hal oldu. şimdi de bilir gibi böbreğin üzerine yatıverdi cimcime. dedim yattt nasılsa anneye takacaklar istediğin kadar yat.
kimseler bilmiyo kızlar anneme kardeşime filan söylemedim panikle yola çıkmasınlar diye. çok kötü olursam çağırcam aksi halde eşim baksın istiyorum. zaten kadıncağız benim için aylarca burda durcak bi de şimdi korkmasın. durumumu biliyor ama her şey yolunda sanıyordu.
canım bir saatin kalmış Rabbim şu mübarek cumada şifa versin ameliyat hemen acısız geçsin, bak sen kurcike dediğin yatsınn bakalım annesi iyi olacaksağolun kızlar. hepinizden allah razı olsun.
tamam canım o zaman hiç sormuyum decaviti zaten ek verdiğin vitamide her şey varmış öyle dedi, omega 3 ü sorayım aslında semizotu bolca yesek gerek kalmaz,yok canım öyle ağı rişler temizlik falan yok artık yaptımda kıymeti mi bilindi sankiNesdoş annenleri çağırmamakla iyi etmişsin, şimdi panik olmasınlar, eşin güzel güzel bakar sana
Efloş gözün aydın iyi geçmiş randevu
Bana da decaviti fln 16. haftada mı ne yazmıştı, 12de başlamamıştı. onu da zaten haftada 2 gün içiyorum. demiri hergün, magnezyumu kafama estikçekrill yağını (omega 3) haftada 2 kez içiyorum.
Artık yatmaktan kurtuldun diye hemen ev işlerine saldırma ama tamam mı
sağol canım zaten yatışa devam:)Hersey yoluna girmis cok sukur canim.dr iyi olmasi heleki devlette buyuk bi sans :)) strese girme kuzuum.sen yine bidahaki kontrolune kadar istirahatine devam et bence.
tamam canım sağol gözünüz üstümde nasıl yapayımEflos sevindim canim insallah daha da iyi olacaksin sennyinede tedbiri elden birakmadikkat et kendine
canım oğlumda yaptırmadım rahattı kafam bu dr benden baskın çıktıAyyy bu ikili test falan benide uyuz ediyor yaptirmiyorum ama aklimin bi tarafi yaptirsamiydim falan... Gerçi detaylidada anlamazlarmi bise olsa tepeden tirnaga ölçüp bakiyolarya
sağol canım dikkat edicem söznesdemm canım allah kolaylık versin ameliyatin cok guzel gecsin dualarım seninle....
eflalim canim masallah guzel haberlerle gelmişsin yine de dikkat et yoksa yatmanin zorlugunu biliyorsun allah bi daha sana ve kimseye yaşatmasın inşallah....
BÜYÜMÜŞTÜR TABİ ANNESİ BENŞİMKİNİN TEKMELERİ O KADAR SERT DEĞİL HALA DOKUNUYOR KUZUM. senin randevu ne zaman
sağol bitanem Rabbim sana ve tüm bekleyenlerede nasip etsin
canım sonucunda güzel çıkacak Allah ın izni ile hiç kasma kendini bu arada doktor eski yaşantına dön derken senin evde ne işler yaptığını bilmiyodur sakın iş falan yapma
canım benim dualarımızdasın haberlerini dört gözle bekliyor olacağız canım benim Allah a emanet olun
sağolun kızlar. hepinizden allah razı olsun.
bilgim yok canımya arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra en geç kaç güne kadar doktor bunu analr???pazartesi günü yumurtam çtladı diyelim,çarşamba günü de doktora gittim doktor anlarmı çatladığını???yani aradki zaman önemli mi?
nesdem Allah yardımcınız olsun inş güzel haberlerini bekliyoruz hiç korkma kuzun zamanında gelecek inş :)
canım çok sevindim ne güzel haberler almışsın ama sen yinede kendini yorma.. tabi dr. senin eski halini bilse dönme biraz daha derdi :))))
ya arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra en geç kaç güne kadar doktor bunu analr???pazartesi günü yumurtam çtladı diyelim,çarşamba günü de doktora gittim doktor anlarmı çatladığını???yani aradki zaman önemli mi?
adetin 1. günü başladım ölçümlere canım.24 haziran sat.bugun döngümün 11. günücanım çoook geçmiş olsun bende cutem nerelerde diyordum Rabbim şifa versin üzülme ne olur annelerde hasta olabilir Süpermen değiliz ki başındna beri çok yoruldun annenin yanında toparlanırsın canım
yesinler onun hıçkırığını, canım endişelenme o inişe
aynen işte neymiş:) kime yaranıyorum ki
kesinlikle canım başından beri diyorum destek almaktan çekinmeyin sizde cansınız
Canım benim İnşaallah çok kolay geçer ameliyatın nehirimiz zamanını doldurur dualarım seninle, sıkıntın çabuk geçsin
maşallah bebeğine için temizleniyor canım
inşallah zamanında gelecek sende güle oynaya giydireceksin annesi
maşallah canım oğluna
bu günler adet gününden itibaren mi adet sonrası m tam anlamadım
sağol canım benim
BÜYÜMÜŞTÜR TABİ ANNESİ BENŞİMKİNİN TEKMELERİ O KADAR SERT DEĞİL HALA DOKUNUYOR KUZUM. senin randevu ne zaman
sağol bitanem Rabbim sana ve tüm bekleyenlerede nasip etsin
canım sonucunda güzel çıkacak Allah ın izni ile hiç kasma kendini bu arada doktor eski yaşantına dön derken senin evde ne işler yaptığını bilmiyodur sakın iş falan yapma
canım benim dualarımızdasın haberlerini dört gözle bekliyor olacağız canım benim Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?