Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar dün yazamadım evde değildim, dr a gittim amaann Yarabbim kızlar böyle dr yok devlette ömrü hayatınızda görmemiştirsiniz o kadar mükemmel ki şöyle söylüyüm ben öğleden sonra gittim adam 150. hastasına bakıyordu ve bu dr hastane bomboş kalana kadar hastası bitmeden asla gitmiyor Rabbim razı olsun aldığı paraya kat kat hakkediyor, iliği güleryüz süper birde unutmuyor hastasını böyle bir şey var mı

Sıra çoktu tabi bekledim illa ense kalınlığını ölçtür dedi yok diyorum ısrar ediyor eşimde isteyince radyolg ölçtü tabi ben bebeğimi göremedim yaşıyor mu diye sordum sadece, ense kalınlığı 2,1, normalmiş, kan da verdirdi yoktan anlamıyor ona çok kızdım dedim bebek yukarda mı aşağıda mı bir şey demedi diğer dr, o da kanama alanı görülmemiş olsa yazardı dedi, progestanı iğneyi bırakabilirsin dedi, bari iğneyi kullanayım dedim:) ağrın oluyor mu dedi vajinada oluyor yürüyünce dedim tamam o zaman bitir iğneni dedi, normal hayatıma dönebilirmiyim dedim evet dedi, ben yine de tedirginim kendi bakmadıya ultrasonda içimde şüphe kaldı, salı günü gidicem inşallah tekrar kan sonucuna göre yorum yapacak, kan ilacım vardı magnezyuma devam, bulantı için istedim iki tane yazmış biri raporluymuş raporu vermemiş bir de reçetesiz vitamin yazdı diş eti çekilmesi var bende onu deyince yazdı bu çok iyi ama reçetesiz dedi olsun dedim bugün gelecek ilacım, decavit falan yazmamış onu sorucam, bebişimin fotosu bile yok canı sağya hamdolsun

Şimdi ikili testin stresi çok sardı beni, ben huyumu biliyorum istemiyordum yaptırmak

canım çoook geçmiş olsun bende cutem nerelerde diyordum Rabbim şifa versin üzülme ne olur annelerde hasta olabilir Süpermen değiliz ki başındna beri çok yoruldun annenin yanında toparlanırsın canım
yesinler onun hıçkırığını, canım endişelenme o inişe
aynen işte neymiş:) kime yaranıyorum ki
Hepinize tesekkur ederim. Güçsüz kaldım. 62 ile gebe kaldi.. 73 le dogurdum. Şuan 58im. Sizler dikkat edin. Mutlaka yakın cevreden yardim alin. Gerekirse annenizde kalin derim. Bebek olunca hastalık bile luksmus cunku.
kesinlikle canım başından beri diyorum destek almaktan çekinmeyin sizde cansınız
Canım benim İnşaallah çok kolay geçer ameliyatın nehirimiz zamanını doldurur dualarım seninle, sıkıntın çabuk geçsin
maşallah bebeğine için temizleniyor canım
inşallah zamanında gelecek sende güle oynaya giydireceksin annesi
maşallah canım oğluna
bu günler adet gününden itibaren mi adet sonrası m tam anlamadım
sağol canım benim

Nesdemim canim dualarim seninle rabbim yardimcin olsun insallahh agrisiz acisiz bir ameliyat gecir nehirimizde rabbime emanet gonlunu ferah tut dualarim seninle

Olsun nesdemim gönlünü ferah tut çok şükür kotu bi durumda değilsin çaresi olan bi rahatsizlik inşhherşey yolunda gidecek ikinizde saglikli sihhatli evinize doneceksiniz dualarmiz sizinle Allaha emanetsiniz

sağolun kızlar. hepinizden allah razı olsun.
13.30 da çağırdı dr bekletmek istemiyorum seni sabahtan gelme dedi.
tüm gece uyku tutmadı ama korkudan değil vallahi kız uyutmadı. kurcik kurcik bi hal oldu. şimdi de bilir gibi böbreğin üzerine yatıverdi cimcime. dedim yattt nasılsa anneye takacaklar istediğin kadar yat.
kimseler bilmiyo kızlar anneme kardeşime filan söylemedim panikle yola çıkmasınlar diye. çok kötü olursam çağırcam aksi halde eşim baksın istiyorum. zaten kadıncağız benim için aylarca burda durcak bi de şimdi korkmasın. durumumu biliyor ama her şey yolunda sanıyordu.

Nesdoş annenleri çağırmamakla iyi etmişsin, şimdi panik olmasınlar, eşin güzel güzel bakar sana

Efloş gözün aydın iyi geçmiş randevu
Bana da decaviti fln 16. haftada mı ne yazmıştı, 12de başlamamıştı. onu da zaten haftada 2 gün içiyorum. demiri hergün, magnezyumu kafama estikçe krill yağını (omega 3) haftada 2 kez içiyorum.
Artık yatmaktan kurtuldun diye hemen ev işlerine saldırma ama tamam mı

Canim su mubarek gunde rabbim yardimcin olsun.bebegin icin endiselenme icini ferah tut.guzel haberlerini bekliyoruz.

Hersey yoluna girmis cok sukur canim.dr iyi olmasi heleki devlette buyuk bi sans :)) strese girme kuzuum.sen yine bidahaki kontrolune kadar istirahatine devam et bence.

Eflos sevindim canim insallah daha da iyi olacaksin sennyinede tedbiri elden birakma dikkat et kendine

Amin canım amin.
Geçecek inşallah bugünlerde. Sen de dikkat et doğum sonrası kendine.

Gecmis olsun cutem.zor zamanlar geciriyosun ( dogumdan sonra ustuste rahatsizliklar basgosterebiliyomus malesef.rabbim sifa versin.sen herhalinle ruzgara yetersin uzme kendini.

Kizlar içinizde İstanbul da oturup hem eminonunden alisveris yapan varmi bebis için gerçekten uygunmu fiyatlar ? Chicconun outlet magazasi falan varmis gitmek istiyorum bi yandan ama kocaeliden oraya gitmeye degermi onu bilemedim ???:44:

Ayyy bu ikili test falan benide uyuz ediyor yaptirmiyorum ama aklimin bi tarafi yaptirsamiydim falan... Gerçi detaylidada anlamazlarmi bise olsa tepeden tirnaga ölçüp bakiyolarya

nesdemm canım allah kolaylık versin ameliyatin cok guzel gecsin dualarım seninle....

eflalim canim masallah guzel haberlerle gelmişsin yine de dikkat et yoksa yatmanin zorlugunu biliyorsun allah bi daha sana ve kimseye yaşatmasın inşallah....

Masallah canim acaba benim cimcimem napiyo tekmeleri cok net ve sert hissettigim icin kilo aldi herhalde diyorum
BÜYÜMÜŞTÜR TABİ ANNESİ BENŞİMKİNİN TEKMELERİ O KADAR SERT DEĞİL HALA DOKUNUYOR KUZUM. senin randevu ne zaman
ohh sonunda biri güzel haber getirdi hadi gözün aydın bacım MAŞALLAH aminnnnnnnnn inşş inşş
sağol bitanem Rabbim sana ve tüm bekleyenlerede nasip etsin

canım sonucunda güzel çıkacak Allah ın izni ile hiç kasma kendini bu arada doktor eski yaşantına dön derken senin evde ne işler yaptığını bilmiyodur sakın iş falan yapma
canım benim dualarımızdasın haberlerini dört gözle bekliyor olacağız canım benim Allah a emanet olun

canım bir saatin kalmış Rabbim şu mübarek cumada şifa versin ameliyat hemen acısız geçsin, bak sen kurcike dediğin yatsınn bakalım annesi iyi olacak en iyisini yapmışsın canım gerekirse çağırırsın ki inşallah gerekmeyecek
tamam canım o zaman hiç sormuyum decaviti zaten ek verdiğin vitamide her şey varmış öyle dedi, omega 3 ü sorayım aslında semizotu bolca yesek gerek kalmaz,yok canım öyle ağı rişler temizlik falan yok artık yaptımda kıymeti mi bilindi sanki
Hersey yoluna girmis cok sukur canim.dr iyi olmasi heleki devlette buyuk bi sans :)) strese girme kuzuum.sen yine bidahaki kontrolune kadar istirahatine devam et bence.
sağol canım zaten yatışa devam:)
Eflos sevindim canim insallah daha da iyi olacaksin sennyinede tedbiri elden birakma dikkat et kendine
tamam canım sağol gözünüz üstümde nasıl yapayım
Ayyy bu ikili test falan benide uyuz ediyor yaptirmiyorum ama aklimin bi tarafi yaptirsamiydim falan... Gerçi detaylidada anlamazlarmi bise olsa tepeden tirnaga ölçüp bakiyolarya
canım oğlumda yaptırmadım rahattı kafam bu dr benden baskın çıktı detaylıda anlaşılır mı bilmiyorum canım
sağol canım dikkat edicem söz amin

yok canım iş miş yok

ya arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra en geç kaç güne kadar doktor bunu analr???pazartesi günü yumurtam çtladı diyelim,çarşamba günü de doktora gittim doktor anlarmı çatladığını???yani aradki zaman önemli mi?

nesdem Allah yardımcınız olsun inş güzel haberlerini bekliyoruz hiç korkma kuzun zamanında gelecek inş :)

canım çok sevindim ne güzel haberler almışsın ama sen yinede kendini yorma.. tabi dr. senin eski halini bilse dönme biraz daha derdi :))))

bilgim yok canım

aynen otur kız yerinde derdi:)

canım benimde dr. baktığında yumurtan çatlamak üzere 20mm olmuş dedi. 2 gün sonra kan sonuçlarımı göstermye gittimğimde tekrar baktı çatlamış dedi .yani anlar dr.un

adetin 1. günü başladım ölçümlere canım.24 haziran sat.bugun döngümün 11. günü

Ayin 20 sinde canim insallah guzel gecer kontroller ne zaman 15 gunde bire dusecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…