Canım benim dualarım seninle, inşallah kolaycacık kurtulursun bu dertten. Merak etme kısçene bir şey olmayacak, o vaktini bekleyecek inşallah uslu uslu. Allah'a emanet olun nesdoşumkızlar yarın ameliyat olucam. böbrek son noktaya dayanmış.
kadın doğum ile kons. yapıldı. haftam müsaitmiş. bir gece kadın doğumda yatıcam erken doğum riskim olabilirmiş. iğne filan yapılcakmış.
anestezi almayacakmışım. doğrudan girilcekmiş böbreğe.
içim hem rahat hem değil. çünkü yoruldum kızlar her hafta her hafta. artık allaha emanetiz kızımla.
benden dualarınızı esirgemezsiniz biliyorum.
hemen doğum çantamı hazırlamam lazım akşama allah korusun her ihtimale karşı. iyi ki ütüye başlamışım bugün. biraz daha işim kaldı.
çok işim var vücut temizliğimi de yapmam lazım çünkü idrar deliğinden girilecek.
bu durumda sezaryen olacağım kesinleşti çünkü bu aleti taktıranlar sezaryen oluyormuş. canımın yanmasından korkmuyorum bebeğime bir şey olmasından korkuyorum. ikinci bebekte %100 oluyormuş bu rahatsızlık bu durumda nehirimden başka bebeğim olmayacak:) artık şımarta şımarta büyütürüm inş.
Nesdemim bacim Rabb'im yardimciniz olsun...kızlar yarın ameliyat olucam. böbrek son noktaya dayanmış.
kadın doğum ile kons. yapıldı. haftam müsaitmiş. bir gece kadın doğumda yatıcam erken doğum riskim olabilirmiş. iğne filan yapılcakmış.
içim hem rahat hem değil. çünkü yoruldum kızlar her hafta her hafta. artık allaha emanetiz kızımla.
hemen doğum çantamı hazırlamam lazım akşama allah korusun her ihtimale karşı. iyi ki ütüye başlamışım bugün. biraz daha işim kaldı.
çok işim var vücut temizliğimi de yapmam lazım çünkü idrar deliğinden girilecek.
bu durumda sezaryen olacağım kesinleşti çünkü bu aleti taktıranlar sezaryen oluyormuş. canımın yanmasından korkmuyorum bebeğime bir şey olmasından korkuyorum. ikinci bebekte %100 oluyormuş bu rahatsızlık bu durumda nehirimden başka bebeğim olmayacak:) artık şımarta şımarta büyütürüm inş.
Ablam buyuk gecmis olsun...Kızlar bir türlü toparlanip gelemedim. Sali sabah tansiyonum olculemeyecek kadar düştü. Siddetli bas donmesi sonucu ishal ve kusma başladı. 3 saat sürekli kustum. Bir yandan da bebegi emzirmeye calisiyrm. Babam yanimdaydi. Ertesi sabah yani dun yine kotu olunca acile gittik. Serumla ilac verdildr. Bir suru tahlil derken ülser baslangici dediler. Uyduruk bi ilacla eve yolladilar ve gastrolojiye git dedilrdr. Minicik bebekle kolay saniyrlar sanirim. Migdem iyi degil. Su bile icemiyrm. Gece eve sabah anneme gidiyrm. Ogluma yetemiyrm kizlar. Cok uzuluyrm. Ne yapacagim be . Ne cok hastalandim 40 miz bittikten sonra. Bunalim girdim resmen.
Nesdemim hakkiniza ne hayirlysa o olsun canim dua edecegim size insallah operasyon cok guzel gececek
şimdiden geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun dua ederiz tabiki hiç korkma ikinizde çok iyi olacaksınız inş :)
Allah yardımcınız olsun canım. Dualarim seninle. Sagsaglim kurtulun inşallah.
Rabbim ikinize de yardimci olsun cnm...Insallahhh en kolay sekilde atlatirsin...bebise de bisey olmuycak cnm korkma...uslu uslu zamanini bekliycek minish..
bol bol dua edicez guzelim...
Isine yardimci olucak biri olsaydi keske yardim ederdi sana bugun yetistire bilecekmisin hepsini cnm?? Sonra yatis falan verseler islerin kolay olurdu..
inş. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına çektiğin bu sıkıntılarıda unutursun hemen
Canım benim dualarım seninle, inşallah kolaycacık kurtulursun bu dertten. Merak etme kısçene bir şey olmayacak, o vaktini bekleyecek inşallah uslu uslu. Allah'a emanet olun nesdoşum
hepinizeden allah razı olsun. sizlerin güzel dilekleriyle kurtulucaz inş.Kızlar bugün yine çamurlu sü gibi sıvı geldi duramadı dr.ggittim.küçük oğlumla benle Geldii ve kardeşiyle tanıştı.ultra.görüntüsü okadar nettiki oglum Dr.dan once davrandi ve anne kardesim kimildiyor kollarinida kaldiriyor deyip aglamaya basaldı çok duygulandı.şükr bebek gayet sağlıklı.kıpır kıpır di zaten.dr.kanama yi attigimi soyledi ama geriden gelen kanama varmış hala.kırmızı olmazsa korkma dedi.kolları ikigun önce olusmamisti ama bugün gayet net ortadaydı
nehirin çantasını yaptık babasıyla kızlar. dolabını da yerleştirdik mis gibi.
hiç böyle bir şey için hazırlık yapmak istemezdim, isterdim ki güle eğlene koyayım ama olsun buna da şükür.
şimdi sıra geldi anne çantamıza ama bittim yani. duş bile alamadım daha hastaneden geldiğimden beri ütüydü çantaydı derken bu saat oldu.
inş zamanında gelir kuzum da o zaman kullanmak nasip olur. gerçi her şeyin hayırlısını dilemek lazım.
Hepinize tesekkur ederim. Güçsüz kaldım. 62 ile gebe kaldi.. 73 le dogurdum. Şuan 58im. Sizler dikkat edin. Mutlaka yakın cevreden yardim alin. Gerekirse annenizde kalin derim. Bebek olunca hastalık bile luksmus cunku.
Cuteemm canım arkadaşım yaa,lohusalık sendromu dedikleri şeyi sen tam anlamıyla yaşıyorsun sanırım. Umarım kolay atlatırsın.allah yardımcın olsun.anne olmak zor dimi..
Nesdoşum kuzuumm dualarım seninle,sağlıcakla git gel,içini ferah tut.allahın izniyle güzel geçecek ameliyatın.haber beklicez sabırla..Rabbime emanetsiniz..öptüm sizi çokcana
sağol güzelim..inş güzel haberlerle gelirim.
Gecmis olsun cnmm..zor gunler geciriyorsun galiba..cok yoruluyorsundur simdi..Rabbim bolbol guc kuvvet versin..
Bebisine de gonlunce zaman ayirirsin gonlunce yetersin Insallah...
Kilolarin gitmesi iyi dee bu kadar kisa zamanda olmasi gucsuz birakmistir simdi seniii..Ne diyeyim cnm rabbim kolaylik versin Insallahhh
çok şükür herşey yolunda oğlum 35 cm 907 gr maşallah sağlıklı dedi. 4 boyutlu ultrasonda baktik resim ve video çekti. bide diğer randevuyu 6 hafta sonraya verdi herşey yolunda diye 32. hafta raporda yaparız dedi ozleyecem oglumu. darısı bekleyenlerin.basina
nehirin çantasını yaptık babasıyla kızlar. dolabını da yerleştirdik mis gibi.
hiç böyle bir şey için hazırlık yapmak istemezdim, isterdim ki güle eğlene koyayım ama olsun buna da şükür.
şimdi sıra geldi anne çantamıza ama bittim yani. duş bile alamadım daha hastaneden geldiğimden beri ütüydü çantaydı derken bu saat oldu.
inş zamanında gelir kuzum da o zaman kullanmak nasip olur. gerçi her şeyin hayırlısını dilemek lazım.
Annelik zor cnm. Ama paha bicilemez.
Benim yasadigim lohusalik sendromu değil allah korusun. Onda anne bebeği istemiyr red ediyor. Ben gucten dustugum icin hastalandim cnm
ayy kıyamam aşırı kilo vermişsin bacım bu hastalık seni eritmiş yaa inş bu günlerde gececek ALLAH yar ve yardımcın olsun canımHepinize tesekkur ederim. Güçsüz kaldım. 62 ile gebe kaldi.. 73 le dogurdum. Şuan 58im. Sizler dikkat edin. Mutlaka yakın cevreden yardim alin. Gerekirse annenizde kalin derim. Bebek olunca hastalık bile luksmus cunku.
balımm çokkkkk gecmiş olsun RABBİM seni ve melegini korusun RABBİM temiz yüregine baksın inşkızlar yarın ameliyat olucam. böbrek son noktaya dayanmış.
boranım RABBİM korusun minik melegini inşKızlar bugün yine çamurlu sü gibi sıvı geldi duramadı dr.ggittim.küçük oğlumla benle Geldii ve kardeşiyle tanıştı.ultra.görüntüsü okadar nettiki oglum Dr.dan once davrandi ve anne kardesim kimildiyor kollarinida kaldiriyor deyip aglamaya basaldı çok duygulandı.şükr bebek gayet sağlıklı.kıpır kıpır di zaten.dr.kanama yi attigimi soyledi ama geriden gelen kanama varmış hala.kırmızı olmazsa korkma dedi.kolları ikigun önce olusmamisti ama bugün gayet net ortadaydı
çok şükür herşey yolunda oğlum 35 cm 907 gr maşallah sağlıklı dedi. 4 boyutlu ultrasonda baktik resim ve video çekti. bide diğer randevuyu 6 hafta sonraya verdi herşey yolunda diye 32. hafta raporda yaparız dedi ozleyecem oglumu. darısı bekleyenlerin.basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?