Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim dualarım seninle, inşallah kolaycacık kurtulursun bu dertten. Merak etme kısçene bir şey olmayacak, o vaktini bekleyecek inşallah uslu uslu. Allah'a emanet olun nesdoşum

Kızlar bugün yine çamurlu sü gibi sıvı geldi duramadı dr.ggittim.küçük oğlumla benle Geldii ve kardeşiyle tanıştı.ultra.görüntüsü okadar nettiki oglum Dr.dan once davrandi ve anne kardesim kimildiyor kollarinida kaldiriyor deyip aglamaya basaldı çok duygulandı.şükr bebek gayet sağlıklı.kıpır kıpır di zaten.dr.kanama yi attigimi soyledi ama geriden gelen kanama varmış hala.kırmızı olmazsa korkma dedi.kolları ikigun önce olusmamisti ama bugün gayet net ortadaydı

Nesdemim bacim Rabb'im yardimciniz olsun...
Operasyonun ins. Umdugundan da kolay gecer ♥

Ablam buyuk gecmis olsun...
Carcabucak toparlanirsin ins ♥
Hizli kilo kaybin olmus ...
Fazla stres yapma be ablam ne demek yetemiyorsun...
Sen Ruzgar imizin dunyalar tatlisi biricik annesisin...
Seb boyle yaparsan Yusuf Ruzgar imiz uzulur ama ..
Biran once toparlanirsin ve oglunla cok cok guzel gunleriniz olur ins.

Nesdemim hakkiniza ne hayirlysa o olsun canim dua edecegim size insallah operasyon cok guzel gececek

şimdiden geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun dua ederiz tabiki hiç korkma ikinizde çok iyi olacaksınız inş :)

Allah yardımcınız olsun canım. Dualarim seninle. Sagsaglim kurtulun inşallah.

inş. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına çektiğin bu sıkıntılarıda unutursun hemen

Canım benim dualarım seninle, inşallah kolaycacık kurtulursun bu dertten. Merak etme kısçene bir şey olmayacak, o vaktini bekleyecek inşallah uslu uslu. Allah'a emanet olun nesdoşum

hepinizeden allah razı olsun. sizlerin güzel dilekleriyle kurtulucaz inş.
boran atmana sevindim geriden gelen kanamayı da böyle atarsın inş. bebeklerimizi korusun allahım

nehirin çantasını yaptık babasıyla kızlar. dolabını da yerleştirdik mis gibi.
hiç böyle bir şey için hazırlık yapmak istemezdim, isterdim ki güle eğlene koyayım ama olsun buna da şükür.
şimdi sıra geldi anne çantamıza ama bittim yani. duş bile alamadım daha hastaneden geldiğimden beri ütüydü çantaydı derken bu saat oldu.
inş zamanında gelir kuzum da o zaman kullanmak nasip olur. gerçi her şeyin hayırlısını dilemek lazım.

Nesdoşum kuzuumm dualarım seninle,sağlıcakla git gel,içini ferah tut.allahın izniyle güzel geçecek ameliyatın.haber beklicez sabırla..Rabbime emanetsiniz..öptüm sizi çokcana

Hepinize tesekkur ederim. Güçsüz kaldım. 62 ile gebe kaldi.. 73 le dogurdum. Şuan 58im. Sizler dikkat edin. Mutlaka yakın cevreden yardim alin. Gerekirse annenizde kalin derim. Bebek olunca hastalık bile luksmus cunku.

Cuteemm canım arkadaşım yaa,lohusalık sendromu dedikleri şeyi sen tam anlamıyla yaşıyorsun sanırım. Umarım kolay atlatırsın.allah yardımcın olsun.anne olmak zor dimi..

Cuteemm canım arkadaşım yaa,lohusalık sendromu dedikleri şeyi sen tam anlamıyla yaşıyorsun sanırım. Umarım kolay atlatırsın.allah yardımcın olsun.anne olmak zor dimi..

Annelik zor cnm. Ama paha bicilemez.
Benim yasadigim lohusalik sendromu değil allah korusun. Onda anne bebeği istemiyr red ediyor. Ben gucten dustugum icin hastalandim cnm

Nesdoşum kuzuumm dualarım seninle,sağlıcakla git gel,içini ferah tut.allahın izniyle güzel geçecek ameliyatın.haber beklicez sabırla..Rabbime emanetsiniz..öptüm sizi çokcana

sağol güzelim..inş güzel haberlerle gelirim.

sağol güzelim..inş güzel haberlerle gelirim.

Herşey yolunda gidecek kuzum. Allahım korusun sizi.

cnm.tahini aldim.karistirip 1 yemek kasigi yedim.simdkk bunu dolapda mi disarda mi saklayim?

Amin canım amin.
Geçecek inşallah bugünlerde. Sen de dikkat et doğum sonrası kendine.

Nesdemim canim dualarim seninle rabbim yardimcin olsun insallahh agrisiz acisiz bir ameliyat gecir nehirimizde rabbime emanet gonlunu ferah tut dualarim seninle

cutem canım çok gecmis olsun Allah güç kuvvet versin sen harika bir.annesin
NESDEM canım benim Rabbim yar ve yardimcin olsun hayırlısı ile bebegini sağlıkla zamanında kucağına al ama erken bile.olsa sağlıkla bir ömür mutlu olarak kavuşun birbirinize kalbini ferah tut kolay olacak inşallah

çok şükür herşey yolunda oğlum 35 cm 907 gr maşallah sağlıklı dedi. 4 boyutlu ultrasonda baktik resim ve video çekti. bide diğer randevuyu 6 hafta sonraya verdi herşey yolunda diye 32. hafta raporda yaparız dedi ozleyecem oglumu. darısı bekleyenlerin.basina

Masallah canim acaba benim cimcimem napiyo tekmeleri cok net ve sert hissettigim icin kilo aldi herhalde diyorum

Olsun nesdemim gönlünü ferah tut çok şükür kotu bi durumda değilsin çaresi olan bi rahatsizlik inşhherşey yolunda gidecek ikinizde saglikli sihhatli evinize doneceksiniz dualarmiz sizinle Allaha emanetsiniz

Annelik zor cnm. Ama paha bicilemez.
Benim yasadigim lohusalik sendromu değil allah korusun. Onda anne bebeği istemiyr red ediyor. Ben gucten dustugum icin hastalandim cnm

Hmm allah korusun ozmn,ben yanlış idrak etmişim kuzum.malum arada bi bakıyorum çıkıyorum.iyi olun,sağlığınız yerinde olsun da gerisi gelir geçer inşallah.rüzgar paşam büyüsün biraz,gelcem görcem inşallah.

Hepinize tesekkur ederim. Güçsüz kaldım. 62 ile gebe kaldi.. 73 le dogurdum. Şuan 58im. Sizler dikkat edin. Mutlaka yakın cevreden yardim alin. Gerekirse annenizde kalin derim. Bebek olunca hastalık bile luksmus cunku.
ayy kıyamam aşırı kilo vermişsin bacım bu hastalık seni eritmiş yaa inş bu günlerde gececek ALLAH yar ve yardımcın olsun canım
balımm çokkkkk gecmiş olsun RABBİM seni ve melegini korusun RABBİM temiz yüregine baksın inş
boranım RABBİM korusun minik melegini inş dikkat et annesi

ohh sonunda biri güzel haber getirdi hadi gözün aydın bacım MAŞALLAH aminnnnnnnnn inşş inşş

kızlar bunlar ovulasyon testlerim
sanırım bu ay yumurtlama gununu erken yakaladım.fazla belirgin degıller sanki ama 10. gün epey bir silikleşme oldu.
bunlarda vucut ısı ölçümlerim.her sabah yataktan kalkmadan 07:15 civarı ölçümler
Sıcaklık
1. Gün 36.2
2. Gün 36.1
3. Gün 36.2
4. Gün 36.0
5. Gün 36.2 ilişki gece
6. Gün 36.1
7. Gün 36.3
8. Gün 36.1 ilişki gece
9. Gün 36.2
10. Gün 36.3 ilişki gece
sizce yumurtlama gerçekleşmiş mi? ve ben dogru günleri değerlendirmişmiyim? sankı 8. gün ısıda ciddi bir iniş var gibi sonrasında da ısı yukselıyor.ama ovulasyon testlerıne görede ısının 10 gün düşmesi gerekmiyormuydu kafam cok karıstı

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404397808.541901.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404397822.839644.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 44
Cutem çok geçmiş olsun Rabbim güç kuvvet şifa versin kuzu sana bebegine...
Eflalim canım sana ve ailene acil şifalar diliyorum kendine dikkat et kuzu tatlı bocugunu yerime öp olur mu:)
Nesdemim dualarimiz seninle kuzum Rabbim yardımcınız olsun
Boranim iyi olmaniza sevindim Rabbim evlatlarimizi korusun evlat isteyen tüm yureklere bu güzel duygusu tattirsin
Muayeneleri güzel geçen güzel anneler ve azıcık sıkıntı yaşayan güzeller Rabbim her zaman guzel haberlerle donmenizi nasip etsin
Kutsal ne olur agrilardan panik olmamaya çalış kuzu inan geceleri bel kuyruk sokumu kemigim ayrılıyor bacaklarimi agridan hissedemiyorum kızlar rahatlatiyor bizleri sagolsunlar Rabbim hepsinden razi olsun çok sansliyiz inan onların tesellisi olmasa bu agrilarla ben hergün doktora giderim korkudan ama dinlenince bilinçli olunca Rabbimizin izni ile geçiyor bu arada benim yaramaz birkaç gün durgun oldu sayfaya giremedim o aralar sağolsun Nesdemim normal yeri daralıyor dedi açıklama yaptida rahatladım Cutemimde hafta hafta belirtiler yazilarini okumakta iyi geliyor bana mesela dün yaramaz oğlum kac günden sonra aktif oldu hatta bir güzel kazı çalışmasi yaptı canım acidi ama hareket etmesinin mutlulugu acıyı bastırdı her zaman duam Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…