Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar. Nesdem mesaj altmis. Merak eden olabilir. Aynen yaziyrm.
ciktim canim..zor bi islemmis.sinirlerim bozuldu canim cok yaniyo.ama basarili gecti.dogum sancisi cekiyorum resmen.

ben de idare ediyrm kizlar. Aksama kadar annemde sabaha kadar evimdeyim. Oglene kadar fenayim ama. Migdem beni bayiltacak noktaya getiriyor. Buna sukur.

Hadi gecmis olsunn insallah tez zamanda gecsin agrisi sizisi cutem bende uzun aradan sonra ilk defa dun kustum tekrar

allah yardımcısi olsun selam söyle ins.

miden bi an once iyilesir insallah canim stres yapmamaya çalış rahatlarsin. mide ağrısı nedir iyi bilirim.

Hadi gecmis olsunn insallah tez zamanda gecsin agrisi sizisi cutem bende uzun aradan sonra ilk defa dun kustum tekrar
Geçmiş olsun cnm.
allah yardımcısi olsun selam söyle ins.

miden bi an once iyilesir insallah canim stres yapmamaya çalış rahatlarsin. mide ağrısı nedir iyi bilirim.

Saol cnm. Benim hatam bugun cikti ortaya. Ben geceleri hic bisi yemiyrdum. Meger yemek lazimmis emzirdigim icin. Cok ac kaldigim icin gitmis migdem.

nesdeme yazdim selaminizi. Bebegi iyiymis masallah kontrol etmisler.

Geçmiş olsun cnm.

Saol cnm. Benim hatam bugun cikti ortaya. Ben geceleri hic bisi yemiyrdum. Meger yemek lazimmis emzirdigim icin. Cok ac kaldigim icin gitmis migdem.

tabi canım mide acliga hic gelmiyr acligini bastirican sık sık yiyicen.artik bundan sonra dikkat edersin canim.

Hepinize tesekkur ederim. Güçsüz kaldım. 62 ile gebe kaldi.. 73 le dogurdum. Şuan 58im. Sizler dikkat edin. Mutlaka yakın cevreden yardim alin. Gerekirse annenizde kalin derim. Bebek olunca hastalık bile luksmus cunku.
tek başına çok yıprandın canım.
en kısa zamanda toparlarsın inşallah.
canım benim Allah yardımcınız olsun.
güzel haberlerle bekliyoruz seni.
Allahın izni ile ikinize de hiçbir şey olmadan evinize döneceksiniz.
sen dinlenmene devam et canım, dinlenmek iyi geldi bak.
sağ sağlim kavuşaksınız miniğe:)
oyy onun dolabını yesinler:)
önemli olan ikinizin de sağlıklı olması canım gerisini takma kafana.
maaşallah canım çok güzel her şeyi:)
6 hafta da çokmuş, su gibi geçer inşallah.
henüz yumurta çatlamamış.

çok iyi canım ense kalınlığı.
sen yine dinlenmeye devam et yorma kendini.
salı günü de güzel haberlerle gel inşallah.
ense kalınlığı iyi ise ikili testin sonucu da iyi oluyor canım, ikisinin tezat çıktığı olmamış.
o yüzden için rahat olsun, onu benim doktorum içim rahat etsin diye yaptırdı.
doktorun eğer yumurta takibini yapıyorsa, yumurtanın boyutlarını biliyorsa bir sonraki gidişinde de çatladıysa bunu anlar.
ama yumurta takibi yapmadıysa anlamaz diye biliyorum canım.

Her 2nize gecmis olsun cnm.
Nesdem cnm yaa acisi oldugunu birisi soylemisti ama korkutmak istemedim...insallaahhh cookk kisa surede atlatirsin ve miniyin de zamanini bekler..Rabbim yardimcin olsun cnm..
cuteee sen azmi besleniyosun acaba cnm yaa..cunki bebis herseyi yani tum vitaminlerini emiyo ya belki yediklerin de sana yetmiyordur gucsuz dusuruyorfur..bilmiyorumki cnm gecmis olsun..minisin op ellerinden

ayy şükür iyiler ya acısını hafifletecek bir şeyler verirler ona.
tez zamanda acıları da diner inşallah.
cute sen de nedenini bulduğuna göre artık mideni boş bırakma canım.
insan yaşayarak öğreniyor bazı şeyleri
acıların diner inşallah canım.

tabi canım mide acliga hic gelmiyr acligini bastirican sık sık yiyicen.artik bundan sonra dikkat edersin canim.
Aynen canım.

Saolun kızlar. Gaz yapmasın diye çoğu şeyi yedirmediler bana. Meyveyi bile yeni yeni yiyrm. Oglum huysuz. Yemegi isitmaya bile vaktim olmuyr cunku hep kucagimda. Yerine bıraktığım an zipliyor. Eee gece yeme gunduz yeme, oglum da hep ayakta dikince çöktü benim bünye. Inşallah sizin kuzular huysuz olmaz.

adetin 1. günü başladım ölçümlere canım.24 haziran sat.bugun döngümün 11. günü
yorum için erken o zaman ölçmeye devam:)
ayy canım çok selam söyle inşallah diner ağrıları,sende bir an önce iyileşirsin inşallah canım
Geçmiş olsun cnm.

ah canım benim sakın aç kalma daha bütün deponun rüzgar boşaltıyor tabi güçsüz kalırsın
sağol canım inşallah iyi çıkar ama dr u fırçalıycam beni strese soktu
canım biraz ağlamsına izin ver en azından yemeğini alana kadar süper anne olmaya çalışma lütfen bak aç kalınca daha kötü oluyor bakmakta zorlanıyorsun iki dk ağlasın rüzgar biliyorum kıyamıyorsun için gider ama hem senin hem onun iyiliği için yap bunu, birde yok ağlamsın dersen kangurular var ya ondan almadıysan ondan al ve kucağında dursun mutfakta yemek yaparken yemeğini ısıtırken benim ablam öyle yapıyordu işini

yok canım iş miş yok
TABİ OLMAYACAK SANA MUHTAÇ İKİ KUZUCUK İÇİN İŞLERİ SAL GİTSİN

Ayin 20 sinde canim insallah guzel gecer kontroller ne zaman 15 gunde bire dusecek acaba
geçer inşallah canım. 32. haftadan sonra 2 haftada bir olacak kontroller nst de çekilecek
canım çok sağol haber verdiğin için iyi olmalarına çok sevindim Dora da iyiymiş şükürler olsun ağrıları biran önce diner inşallah
canım sanada çok geçmiş olsun o zaman sen az az sık sık yemek için elinden geleni yap kuzum mahvoldun sende
t
maaşallah canım çok güzel her şeyi:)
6 hafta da çokmuş, su gibi geçer inşallah.

.
sağol canım benim evet çok belki bi kaçamak yaparım
sen nasılsın kuzun nasıl bitanem

Adetimin 1. Gununden 22. Gunune kadar atesim 36.4 36.5 araligindaydi.

18.gun yumurtam catlamis olmasi lazim.

Simdi 31.gunum 22.gunden beri 36.8 37.0 araliginda atesim.

Ptesine kadar bekliycem eger dusmezse test yapicam regl belirtilerim var ama bir umut bekliyorum iste...

saol kuzum. Kanguru bacak seklini bozuyr diye almadim. Ama.dr.a danisip gerekirse alacagim artik.
yavrum normal aglasa neyse. Feryat figan katilana kadar agliyr. Az olsa aglamasi ben de birakiyrm.

Cok saol kuzum.
Ben yasadiklarimi bilerek yaziyrm ki sizler de ayni hatalara dusmeyin diye.

Benim doktorum hic bisey demiyo bugun tam 26+0 oldum ben senin kacti canim bir iki gun mu vardi aramizda

Nst ye baglamislar. Dr kasilmalari sık bulmuş. Onuj için nidilat vermisler. 2 gun daha agri cekersin demisler.

niye zıplıyormuş peki doktoruna danıştın mı canım?
senden ayrılmaya mı korkuyor acaba?
fırçala için rahat etsin:)
yap valla 1 ay bile çok zor geçiyor.
ben de 11inde gideceğim kontrole ve o kadar çok merak ediyorum ki. çok zor geçiyor günler.
ben iyiyim genel olarak çok sıkıntı yaşamıyorum şimdilik.
kuzucuğumu da hissediyorum artık çok hafiften:)
Nst ye baglamislar. Dr kasilmalari sık bulmuş. Onuj için nidilat vermisler. 2 gun daha agri cekersin demisler.
ayy inşallah zamanında gelir kuzucuk.

her günü tek tek yazarsan ne zaman çatladığını daha sağlıklı görürüz.

Son düzenleme:
Eyvah inşallah nidilat işe yarar da bekler kuzucuk:18:

Ya ben bişey soracağım kızlar, bugün çok kötüyüm, hatta hem acımdan hem sinir bozukluğundan ağladım durdum, işyerindeyim diye utanmadım bile
Bilirsiniz, ne zamandır ayaklarımdaki ödemlerden şikayetçiydim. Birkaç gündür de sabah yataktan kalktığımda ayak tabanlarım acıyor basamıyorum üzerine. Ama acıyan bölgeler gün gün değişiyor. Ödemden diye düşünüyorum acıyı.
Ama bugün acı olayı biraz fazlalaştı ve bölge olarak sol ayağımın topuğuna odaklandı. üzerine kesinlikle basamıyorum. Hatta ayakkabımı çıkardım, uluorta ayağımı sandalyeye uzattım öyle duruyorum. Sadece basarken değil, dururken de ağrım var. Ama o bölgeye ne çarpma ne vurma incinme hiç bişey olmadı, sabah yataktan kalktığımda direkt böyleydi.
Benim gibi olan var mıydı? Doktorum tatilde diye aramadım da, rahatsz etmeyeyim adamcağızı diye
Bu acı nasıl geçer acaba, yardım edin bana

Tamam cnm soyle ki ,

1.36.5
2.36.5
3.36.4
4.36.5
5.36.4
6.36.4
7.36.4
8.36.3
9.36.3
10.36.4
11.36.4
12.36.4
13.36.5
14.36.4
15.36.4
16.36.2
17.36.2
18.36.4
19.36.4
20.36.4
21.36.6
22.36.7
23.36.8
24.36.7
25.36.9
26.36.8
27.36.9
28.36.9
29.36.9
30.37.0
31.36.9
32.36.9

allah razi olsun kuzum.

Nesdem ...
Operasyonun iyi gecmesine sevindim ♥
Ins. Agrilari acilari biran evvel gecer...

Cute ablam biz cok sukur atlattik aglama donemlerimizi..♥♥♥
Hergun duzenli biogaia adli damladan vrriyordum surezi dolunca uzun sue giden zinco adli damlaya gectik...
Cok cok iyi geldi ...
Geceleride misil misil uyuyor...
Arada bir yaramazlik yapiyor o kadar...
Uyanincada ke di kendine oynuyor ...
Darisi basina ablam ♥
Bugunde 2 aylik asilarimizi olduk...

Biran evvel toparlanman dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…