aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş balım inşş agzın bal yesincanım 10 saat su içmeden nasıl durdun
onun etkisi çoktur çünkü beklemiş oluyor mesanede idrar.
canım nacizane tavsiyem 3 lt suyu gün içiinde tüket ama gece mutlaka yarım litre su iç tuvalete kalktıkça. ve de gece tuvalete kalkmaya çalış. idrar hiç beklemesin.
evet ben de öyle biliyorum 34-35 de iner karın. belki de posizyoneldir dediğin gibi.
darısı başına azapcımmm
hg bacımmmhadi bakalım iyi haberler getir bize:)
zaten ne yapacaksın işi yaa iş sevilir mi
bak bana tembellikten öleceğim
zaten çocuklarımız beğenmeyecek canım bu hep böyledir.
bizler de zamanında anne-babalarımızı beğenmedik:) buna hazırlıklı olmamız gerek.
36.5-36.7 genellikle ama bu kişiden kişiye değişebiliyor.
önemli olan bu artışın devamında genellikle yüksek seyretmesi. o zaman yumurta çatlamış deriz.
o saatlerdeki ölçüm sağlıklı ölçümdür. diğer saatlerde vücut ısımız bizi yanıltabilir.
oyy kıyamam geçmiş olsun canım benim.
seninki hep stresten olmuş canım, hala da yetemiyorum diye yıpratıyorsun kendini.
biraz rahatla Rüzgara senden daha iyi bakabilecek kimse yok. sen en iyisini, en kalitelisini veriyorsun ona.
süt desen sende, şefkat desen sende, sevgi desen sende... hepsi sende mevcut canım.
biraz destekle atlatacaksın bu günleri, ama güçlü olman gerek bak anneciğin yanında.
hahahahhaha ayyyy çok güzel bir şey bu Allahım:)))
pozisyonunu değiştirir arada sonra yine döner.
daha var aşağıya inmez daha. ben de hep cute tan hatırladıklarımı sana satıyorum heeee, çok bildiğimden değil
Nesdosum seker yuklemesi olacagi icin dr gece 12 den sonra bisey yiyip icme dedi bende gece saat 10 dauyuyunca sabah 8 de idrar tahlili vermek zorunda kaldimcisimi hic bekletmiyorum ama gece su icmiyordum bundan sonra her kalktikca icerim canim 4 lt su da icmeye calisirim artik sagol nesdosum
CANIM MAŞALLAH İYİ OLSUNDA BU ENFEKSİYON HERKESTE OLUYOR GALİBA BENDEDE ÇIKTI CANIM bi toz verdi içtim bide bol su çaresi yok başka ve benim hiç şikayetim yoktu koku acı vs.Kizlar seker yuklemem ve kan degerlerim cok guzel cikti ama idrarda bakteri eritrosit lokoslt falan bol bol var dr umda ilac verdi bol bol su icmemi soyledi bu durum biraz canimi sikti ama Rabbim beterinden korusun
Deryam fetal ekoya gerek yok dedi izmirde zaten detaylica bakilmis dedi
Yusram bebegin kilosu ve boyu hakkinda bi bilgi vermiyor haftasiyka uyumlu oldugunu soyluyor o kadar
Eflalim oglun icin kizlar herseyi soylemisler insallah ikinizde cok yakinda yine hiperaktif halinize donersiniz
Gecmisi okudum ama sicaktan ne yazacagimi unuttum affedin canlar
inşallah canım sizde güzel haberleri yazacaksınız inşallahaminnnnnnn inşş bacım inş hadi sende yarın güzel haberle dön inş sevindir bizi
oy kuzum benim annesinin bi tanesi o hiç ayrı kalmak istermi senin kuzu hassas ya canım benim Allah esirgesinsağol canım aynen alışık değil kuzum, bizimkiler hep bahçede iftar yapıyorlar ben o kadar organize ettim bahçeyi düzenledim ama inip bir kere yapabildim nasip olmadı asansör yok 3. kat zorlanacağım için ben evdeyim eşim ilk zamanlar inmedi dedim ben zaten o saatde yiyemiyorum oğlanın canı sıkılıyor siz inin diye şimdi iniyorlar ailecek yapıyorlar iftarı ama oğlum annem neden gelmiyor benim annem evde yalnız hasta diye yanıma gelmek istiyormuş
canım benim ya neler olmuş çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun hemen atlat inşalllah bitanem dualarımızdasınKızlar bir türlü toparlanip gelemedim. Sali sabah tansiyonum olculemeyecek kadar düştü. Siddetli bas donmesi sonucu ishal ve kusma başladı. 3 saat sürekli kustum. Bir yandan da bebegi emzirmeye calisiyrm. Babam yanimdaydi. Ertesi sabah yani dun yine kotu olunca acile gittik. Serumla ilac verdildr. Bir suru tahlil derken ülser baslangici dediler. Uyduruk bi ilacla eve yolladilar ve gastrolojiye git dedilrdr. Minicik bebekle kolay saniyrlar sanirim. Migdem iyi degil. Su bile icemiyrm. Gece eve sabah anneme gidiyrm. Ogluma yetemiyrm kizlar. Cok uzuluyrm. Ne yapacagim be . Ne cok hastalandim 40 miz bittikten sonra. Bunalim girdim resmen.
inşallah canım sağoltmm canım içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz inş :)
hayırlısı olsun bitanem ama ismiyle seslenmek ayrı bi güzel gerçi ben hep balım paşam kartopum aşkım annesinin bitanesi vs şeklinde sesleniyorum eşimde oğlum nasılsın diyo ama bizim oğlan onun seslenmesini beğenmiyo galiba hiç tepki vermiyoeşimle ortak noktada anlaşabildiğimiz tek isim bu şimdilikyoksa benim aklımda başka isimler var, en çok istediğim isim yağız aslında. Neyse kısmet bakalım..
az önce nehir dora hıçkırmaya başladı. her zaman o hıçkırırken elimi koyarım hoşuma gider.
kafası aşağıda olduğu için kafasından gelir hıçkırık hareketi.
bugün yemin ederim hıçkırık sesini duydum. hık dedi yavrumallahım inanamadım. benden gelmedi o ses eee kimden gelicek?
ikincisi de kafası her zaman sola doğruydu hafif. bugün tam ortadaydı ve karnım hafif aşağı inmişti bu sabah. sizce endişe etmeli miyim.
tşk ederm canım sağol....canım şekerin güzel çıkmasına sevindim.
peki tatlım idrardaki bu enfeksiyon seni rahatsız etmedi mi yanma, kötü koku ağrı sızı olmuyr mu?
ay allah sana sabır versin inan yaptığın işin manevi yönü bi kenara yaş gruplarının farklı olması bile ayrı bir özveri gerektiriyor.
hayır bazen 0.1 de artar. bazen 0.4 de artabilir.
canım arkadaşım dualarımdasın. inş geçecek bi rahatsızlıkların. hep yorgunluktan, stresten oluyor.merak etme bebeğine yetiyorsun hem rüzgar artık büyüdü kendini kurtardı annesi. ilk doğduğu kadar hassas değil. anneannesiyle beraber üstesinden geleceksiniz bu rahatsızlıkğın.
canım çok tşk ederim.ya hani yumurta çatlarsa ateş yükselr demişsin ya,yukselen ateş dyelm ki 36.3 den 36.5 oldu varsayalm.peki bu değer sürekli sabit mi kalır yoksa azar azar yükselirmi.....yumurta çatlamışsa eğer????hadi bakalım iyi haberler getir bize:)
zaten ne yapacaksın işi yaa iş sevilir mi
bak bana tembellikten öleceğim
zaten çocuklarımız beğenmeyecek canım bu hep böyledir.
bizler de zamanında anne-babalarımızı beğenmedik:) buna hazırlıklı olmamız gerek.
36.5-36.7 genellikle ama bu kişiden kişiye değişebiliyor.
önemli olan bu artışın devamında genellikle yüksek seyretmesi. o zaman yumurta çatlamış deriz.
o saatlerdeki ölçüm sağlıklı ölçümdür. diğer saatlerde vücut ısımız bizi yanıltabilir.
oyy kıyamam geçmiş olsun canım benim.
seninki hep stresten olmuş canım, hala da yetemiyorum diye yıpratıyorsun kendini.
biraz rahatla Rüzgara senden daha iyi bakabilecek kimse yok. sen en iyisini, en kalitelisini veriyorsun ona.
süt desen sende, şefkat desen sende, sevgi desen sende... hepsi sende mevcut canım.
biraz destekle atlatacaksın bu günleri, ama güçlü olman gerek bak anneciğin yanında.
hahahahhaha ayyyy çok güzel bir şey bu Allahım:)))
pozisyonunu değiştirir arada sonra yine döner.
daha var aşağıya inmez daha. ben de hep cute tan hatırladıklarımı sana satıyorum heeee, çok bildiğimden değil
okul önces,n, neden aldın canım burda okuma yazöa bilmeyenleri almıyorlar kursa allah yardımcın olsun...iyi olmaya çalışıyorum canim sabah en az 30 tane cocukla okulöncesinden tut ortaöğretime kadar her yas gurubuyla uğraşıyorum öğleden sonra da hanimlarla ugrasiyrum işte bu halsiz halimle bugünumüze çok şükür.
az önce nehir dora hıçkırmaya başladı. her zaman o hıçkırırken elimi koyarım hoşuma gider.
bugün yemin ederim hıçkırık sesini duydum. hık dedi yavrumallahım inanamadım. benden gelmedi o ses eee kimden gelicek?
ikincisi de kafası her zaman sola doğruydu hafif. bugün tam ortadaydı ve karnım hafif aşağı inmişti bu sabah. sizce endişe etmeli miyim.
canim yaş sınırı yok veli getiriyr gonderemiyrsin almadan pek ogrenemiyrlar ama o ortami görüyor alışıyorlar kurlara ayiriyruz idare ediyrum.orasi buyuk yer oldigu icin yetisrmiyrlardir o yasağı kendileri koymustur normalde almalari gerekiyr.okul önces,n, neden aldın canım burda okuma yazöa bilmeyenleri almıyorlar kursa allah yardımcın olsun...
oyyy yerim onun ağzını burnunu yaa maşallah....
cutem canım geçmiş olsun...annen yanında çok şükür rüzgara senin yatmadığın zamanlarda bakar sıkma canını daha çok mideni etkilemesin..
Hepinize tesekkur ederim. Güçsüz kaldım. 62 ile gebe kaldi.. 73 le dogurdum. Şuan 58im. Sizler dikkat edin. Mutlaka yakın cevreden yardim alin. Gerekirse annenizde kalin derim. Bebek olunca hastalık bile luksmus cunku.
kızlar yarın ameliyat olucam. böbrek son noktaya dayanmış.
kadın doğum ile kons. yapıldı. haftam müsaitmiş. bir gece kadın doğumda yatıcam erken doğum riskim olabilirmiş. iğne filan yapılcakmış.
anestezi almayacakmışım. doğrudan girilcekmiş böbreğe.
içim hem rahat hem değil. çünkü yoruldum kızlar her hafta her hafta. artık allaha emanetiz kızımla.
benden dualarınızı esirgemezsiniz biliyorum.
hemen doğum çantamı hazırlamam lazım akşama allah korusun her ihtimale karşı. iyi ki ütüye başlamışım bugün. biraz daha işim kaldı.
çok işim var vücut temizliğimi de yapmam lazım çünkü idrar deliğinden girilecek.
bu durumda sezaryen olacağım kesinleşti çünkü bu aleti taktıranlar sezaryen oluyormuş. canımın yanmasından korkmuyorum bebeğime bir şey olmasından korkuyorum. ikinci bebekte %100 oluyormuş bu rahatsızlık bu durumda nehirimden başka bebeğim olmayacak:) artık şımarta şımarta büyütürüm inş.
Allah yardımcınız olsun canım. Dualarim seninle. Sagsaglim kurtulun inşallah.kızlar yarın ameliyat olucam. böbrek son noktaya dayanmış.
kadın doğum ile kons. yapıldı. haftam müsaitmiş. bir gece kadın doğumda yatıcam erken doğum riskim olabilirmiş. iğne filan yapılcakmış.
içim hem rahat hem değil. çünkü yoruldum kızlar her hafta her hafta. artık allaha emanetiz kızımla.
hemen doğum çantamı hazırlamam lazım akşama allah korusun her ihtimale karşı. iyi ki ütüye başlamışım bugün. biraz daha işim kaldı.
çok işim var vücut temizliğimi de yapmam lazım çünkü idrar deliğinden girilecek.
bu durumda sezaryen olacağım kesinleşti çünkü bu aleti taktıranlar sezaryen oluyormuş. canımın yanmasından korkmuyorum bebeğime bir şey olmasından korkuyorum. ikinci bebekte %100 oluyormuş bu rahatsızlık bu durumda nehirimden başka bebeğim olmayacak:) artık şımarta şımarta büyütürüm inş.
Rabbim ikinize de yardimci olsun cnm...Insallahhh en kolay sekilde atlatirsin...bebise de bisey olmuycak cnm korkma...uslu uslu zamanini bekliycek minish..kızlar yarın ameliyat olucam. böbrek son noktaya dayanmış.
kızlar yarın ameliyat olucam. böbrek son noktaya dayanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?