Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nesdosum seker yuklemesi olacagi icin dr gece 12 den sonra bisey yiyip icme dedi bende gece saat 10 dauyuyunca sabah 8 de idrar tahlili vermek zorunda kaldim cisimi hic bekletmiyorum ama gece su icmiyordum bundan sonra her kalktikca icerim canim 4 lt su da icmeye calisirim artik sagol nesdosum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş balım inşş agzın bal yesin
hg bacımmm

aa doğru şeker testinde su bile yasak gerçi ben içmişti gece yine dayanamamıştım.
etkiler canım ama illaki de lokositin vardır.
bol sudan başka çözümü de yok ilaçlarını da içeceksin zaten.
geçmiş olsun.

Sagol nesdemim sanada kolay gelsin utu isi kolay ama konu minicik esyalar olunca zor olacak yavas yavas yaparsin sende

nesdem sorma bi de veli gelip çocuguma özel ilgi istiyrum demez mi cileden cikiyrum.o zaman ozel kursa gonder 35-40 çocuğa 3 saatte ne ilgi olur ama.
uzulerek söylüyorum ki insanlar hocayi insan dışı varlik gibi görüyorlar hoca ne yorulur ne üzülür
of cok doluyim neyse.bi saatte kuran okuyrum ve severek isteyerek ama ses falan kalmiyr bi de hanimlsr sohbet istiyorlar yani bi saatte vaaz vericem dayanamiyrum.hocam sen de yorukuyrsun ya diyolar
iyi anlamissiniz yoruldugumu dedim...

maşallah ya sesini duymak karninda ki bebeğin harika olsa gerek.

cute canim gecmis olsun nide rahatsızlığı tamamen strest kaynaklı biliyrsn. oğluşun cok iyi annesi sen iyi ol daha iyi olur. allah şifanı versin canım cok şeyler yasiyrsun.

CANIM MAŞALLAH İYİ OLSUNDA BU ENFEKSİYON HERKESTE OLUYOR GALİBA BENDEDE ÇIKTI CANIM bi toz verdi içtim bide bol su çaresi yok başka ve benim hiç şikayetim yoktu koku acı vs.
canım bu arada şeker yüklemesi için erken değilmi benimkini 24. haftadan sonra yaptılar
aminnnnnnn inşş bacım inş hadi sende yarın güzel haberle dön inş sevindir bizi
inşallah canım sizde güzel haberleri yazacaksınız inşallah

oy kuzum benim annesinin bi tanesi o hiç ayrı kalmak istermi senin kuzu hassas ya canım benim Allah esirgesin

canım benim ya neler olmuş çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun hemen atlat inşalllah bitanem dualarımızdasın
tmm canım içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz inş :)
inşallah canım sağol
eşimle ortak noktada anlaşabildiğimiz tek isim bu şimdilik yoksa benim aklımda başka isimler var, en çok istediğim isim yağız aslında. Neyse kısmet bakalım..
hayırlısı olsun bitanem ama ismiyle seslenmek ayrı bi güzel gerçi ben hep balım paşam kartopum aşkım annesinin bitanesi vs şeklinde sesleniyorum eşimde oğlum nasılsın diyo ama bizim oğlan onun seslenmesini beğenmiyo galiba hiç tepki vermiyo

oyyy maşallah annesi sesinide duyurmuş kuzum. ütülerinde Allah kolaylık versin canım. bence karnım inmez daha Dora'nın duruşu ile alakalıdır diye düşünüyorum

tşk ederm canım sağol....

Yusram dr bu haftada istedi 20 ve 24 haftalarda isteyebiliyormus dr enfeksiyon icin hap verdi 7 gun kullanacagim iste bi de dedigin gibi bol su

canım çok tşk ederim.ya hani yumurta çatlarsa ateş yükselr demişsin ya,yukselen ateş dyelm ki 36.3 den 36.5 oldu varsayalm.peki bu değer sürekli sabit mi kalır yoksa azar azar yükselirmi.....yumurta çatlamışsa eğer????

okul önces,n, neden aldın canım burda okuma yazöa bilmeyenleri almıyorlar kursa allah yardımcın olsun...

oyyy yerim onun ağzını burnunu yaa maşallah....

cutem canım geçmiş olsun...annen yanında çok şükür rüzgara senin yatmadığın zamanlarda bakar sıkma canını daha çok mideni etkilemesin..

Telaş etme canım. Normal zamanı artık dönmek için. Rüzgar 30 da dönmüştü. 38+3de doğdu

Hepinize tesekkur ederim. Güçsüz kaldım. 62 ile gebe kaldi.. 73 le dogurdum. Şuan 58im. Sizler dikkat edin. Mutlaka yakın cevreden yardim alin. Gerekirse annenizde kalin derim. Bebek olunca hastalık bile luksmus cunku.

canim yaş sınırı yok veli getiriyr gonderemiyrsin almadan pek ogrenemiyrlar ama o ortami görüyor alışıyorlar kurlara ayiriyruz idare ediyrum.orasi buyuk yer oldigu icin yetisrmiyrlardir o yasağı kendileri koymustur normalde almalari gerekiyr.
Hepinize tesekkur ederim. Güçsüz kaldım. 62 ile gebe kaldi.. 73 le dogurdum. Şuan 58im. Sizler dikkat edin. Mutlaka yakın cevreden yardim alin. Gerekirse annenizde kalin derim. Bebek olunca hastalık bile luksmus cunku.

canim ya nasil kilo vermissin.senden tecrube ettik ki zaten beni yalnız bırakmazlar annem gelir kv gelir ins atlatiriz

kızlar yarın ameliyat olucam. böbrek son noktaya dayanmış.
kadın doğum ile kons. yapıldı. haftam müsaitmiş. bir gece kadın doğumda yatıcam erken doğum riskim olabilirmiş. iğne filan yapılcakmış.
anestezi almayacakmışım. doğrudan girilcekmiş böbreğe.
içim hem rahat hem değil. çünkü yoruldum kızlar her hafta her hafta. artık allaha emanetiz kızımla.
benden dualarınızı esirgemezsiniz biliyorum.
hemen doğum çantamı hazırlamam lazım akşama allah korusun her ihtimale karşı. iyi ki ütüye başlamışım bugün. biraz daha işim kaldı.
çok işim var vücut temizliğimi de yapmam lazım çünkü idrar deliğinden girilecek.

bu durumda sezaryen olacağım kesinleşti çünkü bu aleti taktıranlar sezaryen oluyormuş. canımın yanmasından korkmuyorum bebeğime bir şey olmasından korkuyorum. ikinci bebekte %100 oluyormuş bu rahatsızlık bu durumda nehirimden başka bebeğim olmayacak:) artık şımarta şımarta büyütürüm inş.

Nesdemim hakkiniza ne hayirlysa o olsun canim dua edecegim size insallah operasyon cok guzel gececek

şimdiden geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun dua ederiz tabiki hiç korkma ikinizde çok iyi olacaksınız inş :)

Allah yardımcınız olsun canım. Dualarim seninle. Sagsaglim kurtulun inşallah.

Rabbim ikinize de yardimci olsun cnm...Insallahhh en kolay sekilde atlatirsin...bebise de bisey olmuycak cnm korkma...uslu uslu zamanini bekliycek minish..
bol bol dua edicez guzelim...
Isine yardimci olucak biri olsaydi keske yardim ederdi sana bugun yetistire bilecekmisin hepsini cnm?? Sonra yatis falan verseler islerin kolay olurdu..

Gecmis olsun cnmm..zor gunler geciriyorsun galiba..cok yoruluyorsundur simdi..Rabbim bolbol guc kuvvet versin..
Bebisine de gonlunce zaman ayirirsin gonlunce yetersin Insallah...
Kilolarin gitmesi iyi dee bu kadar kisa zamanda olmasi gucsuz birakmistir simdi seniii..Ne diyeyim cnm rabbim kolaylik versin Insallahhh

inş. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına çektiğin bu sıkıntılarıda unutursun hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…