- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Cok sukur nesdemim operasyonun guzel gecmis...kızlar öncelikle hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz.
az önce evimize geldik. sancılarım azaldı dr çıkış yaptı.
çok zor bir işlem. bir de bunun çıkarılması var sezaryende çıkıcak ama dr um azcık daha kalsa iyi olur demiş.
işlem olarak 5 dk anca sürüyor ama kolay değil kızlar. gözlerimden yaşlar geldi. yavrum beni hiç üzmedi hep destek oldu tekmeleriyle.
asıl sorun ameliyat sonrası çektiğim acılar. gerçekten doğum sancısının ne olduğunu mesane ve böbrek ağrıları eşliğinde öğrendim. normal doğurmama kararımda haklıymışım. kaldı ki acı eşiğim çok yüksektir benim
idrarımı yapmak bir işkence benim için. ama katlanıcaz 2 gün daha böyle devam eder dedi. antibiyotik alıyorum ama bebeğime zarar vermezmiş. 20 dk ya bir doğum geciktirici sancı alıcı nidilat denen ve mide ağrılarımı coşturan bir ilac verdiler anamı ağlattı. inanın gece mide ağrım böbrek mesane ağrımı geçti.
ben ağrıdan ağlamam kolay kolay ama ağladım.
annemin içine doğmuş gibi zırt bırt aradı rüyasını görmüş kadın bavulunu bile yapmış. inandırana kadar canım çıktı.
kız kardeşim biliyor bir tek. annem paniklemesin daha 2 gün önce tansiyondan dolayı yatmış evde bi de ben üzmek istemedim. eşimden allah razı olsun çok ilgileniyor benimle. ayağa kalkıyorum ama çok değil sadece wc ye.
inş gebe arkadaşlarım ve gebe kalmak istteyenler sağlıklı gebelikler yaşarsınız ama hep şükrediyorum bununla kurtulduğuma. böbreğim son noktadaymış ama kurtardık dedi dr.
20. gün çatlamış yumurtanTamam cnm soyle ki ,
1.36.5
2.36.5
3.36.4
4.36.5
5.36.4
6.36.4
7.36.4
8.36.3
9.36.3
10.36.4
11.36.4
12.36.4
13.36.5
14.36.4
15.36.4
16.36.2
17.36.2
18.36.4
19.36.4
20.36.4
21.36.6
22.36.7
23.36.8
24.36.7
25.36.9
26.36.8
27.36.9
28.36.9
29.36.9
30.37.0
31.36.9
32.36.9
allah razi olsun kuzum.
bütün ateş değerlerinizi gün gün alt alta yazarsanız daha sağlıklı yorum yapılabilir.Arkadaslar bata 3 gun kaldi pazar gunu adet olmam gerek son uc dort gundur birer birer artar oldu atesim 36.4 36.5 36.6bugunde 36.7 ..sizce??ihtimal varni?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başarılar dilerim canım.kızlar yarın sabah sınavım bi hayır duanızı esirgemezseniz çok mutlu olurum.. Allaha emanet olun
4 temmuz gibi görünüyor ama iki gün daha yüksek giderse kesinleşir ne zaman çatladığı.arkadaşlar ben bu ay ramazanın ilk gününden beri ateşimi ölçüyorum.
27 haziran cuma günü doktora yumurta takibine gittiğimde doktor bana yumurtan 19-20 mm olmuş iğneyle çatlatalım dedi yok dedim kendiliğinden çatlamasını bekleyelim dedim.tamm dedi ve günaşırı ilişki önerdi.
28 haziran ateşim 36.5(ilişki oldu)
29 haziran ateşim 36.4
30 haziran ateşim 36.3(ilişki oldu.ve akıntım az bişey olmuştu yumurta çatlmş olablr mi?)
1 temmuz ateşim 36.5
2 temmuz ateşim 36.3(doktora gttm ultrasyondan baktı yumurtan çatlamamış 21 mm olmş dedi.doktorun dediği yumurta başka yumrta olmz mı?)
3 temmuz ateşim 36.5
4 temmuz ateşim 36.6
5 temmuz ateşim 36.8
ateşim ilk kez böyle yükseliyor:26:yumurtam çatlamış mıdır????:26: bi de yumurtanın çatladığını düşündüğüm tarih 30 hazirandı ve iki gün sonra 2 temmuzda yumurta takibi için doktora gttğmde ise ultrasyondan baktı ve çatlamamş yumurtan 21 mm olmş dedi.başka bir yumurta olamz mı?yani yumurtanın çatladığını düşündüğüm tarihten 2 gün sonra doktora gidişim doktor anlar mı 2 gün öncesinde çatlayan yumurtayı????????.tahlil yapmadı sadece ultrasyondan baktı.
hoş geldiniz sefalar getirdiniz:)))kızlar öncelikle hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz.
çok zor bir işlem. bir de bunun çıkarılması var sezaryende çıkıcak ama dr um azcık daha kalsa iyi olur demiş.
işlem olarak 5 dk anca sürüyor ama kolay değil kızlar. gözlerimden yaşlar geldi. yavrum beni hiç üzmedi hep destek oldu tekmeleriyle.
asıl sorun ameliyat sonrası çektiğim acılar. gerçekten doğum sancısının ne olduğunu mesane ve böbrek ağrıları eşliğinde öğrendim. normal doğurmama kararımda haklıymışım. kaldı ki acı eşiğim çok yüksektir benim
idrarımı yapmak bir işkence benim için. ama katlanıcaz 2 gün daha böyle devam eder dedi. antibiyotik alıyorum ama bebeğime zarar vermezmiş. 20 dk ya bir doğum geciktirici sancı alıcı nidilat denen ve mide ağrılarımı coşturan bir ilac verdiler anamı ağlattı. inanın gece mide ağrım böbrek mesane ağrımı geçti.
annemin içine doğmuş gibi zırt bırt aradı rüyasını görmüş kadın bavulunu bile yapmış. inandırana kadar canım çıktı.
kız kardeşim biliyor bir tek. annem paniklemesin daha 2 gün önce tansiyondan dolayı yatmış evde bi de ben üzmek istemedim. eşimden allah razı olsun çok ilgileniyor benimle. ayağa kalkıyorum ama çok değil sadece wc ye.
inş gebe arkadaşlarım ve gebe kalmak istteyenler sağlıklı gebelikler yaşarsınız ama hep şükrediyorum bununla kurtulduğuma. böbreğim son noktadaymış ama kurtardık dedi dr.
canım şimdi doktordan geldim.progestan tahlili verdm yumurtan çatlamş dedi:18:ateşölçere göre de 4 temmuzda çatlamış diyosunz.biz eşimle ayın 3ünde ilişki oldu ama ilşkiden hemen sonra gttm banyo ettm.yani bu ilşki 4 temmuza yetşr mi ve hemen banyo yapmam işlkyi öldürdü mü20. gün çatlamış yumurtan
normalde kaç günde bir adet oluyorsun genelde?
bugün dpo 12 desin. 10 ila 15 arası değişir bu.
test yapsan çıkar artık. inşallah pozitifi görürsün.
bütün ateş değerlerinizi gün gün alt alta yazarsanız daha sağlıklı yorum yapılabilir.
başarılar dilerim canım.
umarım sınavın çokk iyi geçer, her şey gönlünce olsun.
4 temmuz gibi görünüyor ama iki gün daha yüksek giderse kesinleşir ne zaman çatladığı.
ultrasonla bakınca anlar zaten çatlayıp çatlamadığını.
hoş geldiniz sefalar getirdiniz:)))
çokkk geçmiş olsun canım.
zorlu bir süreci de başarı ile atlattın.
ağrıların da kısa sürede geçer umarım da doğuma katar pıtır pıtır gezersin:)
arkadaşlar ben bu ay ramazanın ilk gününden beri ateşimi ölçüyorum.
27 haziran cuma günü doktora yumurta takibine gittiğimde doktor bana yumurtan 19-20 mm olmuş iğneyle çatlatalım dedi yok dedim kendiliğinden çatlamasını bekleyelim dedim.tamm dedi ve günaşırı ilişki önerdi.
28 haziran ateşim 36.5(ilişki oldu)
29 haziran ateşim 36.4
30 haziran ateşim 36.3(ilişki oldu.ve akıntım az bişey olmuştu yumurta çatlmş olablr mi?)
1 temmuz ateşim 36.5
2 temmuz ateşim 36.3(doktora gttm ultrasyondan baktı yumurtan çatlamamış 21 mm olmş dedi.doktorun dediği yumurta başka yumrta olmz mı?)
3 temmuz ateşim 36.5
4 temmuz ateşim 36.6
5 temmuz ateşim 36.8
ateşim ilk kez böyle yükseliyor:26:yumurtam çatlamış mıdır????:26: bi de yumurtanın çatladığını düşündüğüm tarih 30 hazirandı ve iki gün sonra 2 temmuzda yumurta takibi için doktora gttğmde ise ultrasyondan baktı ve çatlamamş yumurtan 21 mm olmş dedi.başka bir yumurta olamz mı?yani yumurtanın çatladığını düşündüğüm tarihten 2 gün sonra doktora gidişim doktor anlar mı 2 gün öncesinde çatlayan yumurtayı????????.tahlil yapmadı sadece ultrasyondan baktı.
canım şimdi doktordan geldim.progestan tahlili verdm yumurtan çatlamş dedi:18:ateşölçere göre de 4 temmuzda çatlamış diyosunz.biz eşimle ayın 3ünde ilişki oldu ama ilşkiden hemen sonra gttm banyo ettm.yani bu ilşki 4 temmuza yetşr mi ve hemen banyo yapmam işlkyi öldürdü mü20. gün çatlamış yumurtan
normalde kaç günde bir adet oluyorsun genelde?
bugün dpo 12 desin. 10 ila 15 arası değişir bu.
test yapsan çıkar artık. inşallah pozitifi görürsün.
bütün ateş değerlerinizi gün gün alt alta yazarsanız daha sağlıklı yorum yapılabilir.
başarılar dilerim canım.
umarım sınavın çokk iyi geçer, her şey gönlünce olsun.
4 temmuz gibi görünüyor ama iki gün daha yüksek giderse kesinleşir ne zaman çatladığı.
ultrasonla bakınca anlar zaten çatlayıp çatlamadığını.
hoş geldiniz sefalar getirdiniz:)))
çokkk geçmiş olsun canım.
zorlu bir süreci de başarı ile atlattın.
ağrıların da kısa sürede geçer umarım da doğuma katar pıtır pıtır gezersin:)
En kisa zamanda unutursun bu acilari insallah nesdos..canim yaa canin cok yanmis uzuldum (( agrili oldugunu biliyordum ama sen dayaniklisin ya cabuk atlatirsin demistim ama demekkii dayanacak gibi degilmis..Insallah kuzun zamanini bekler ve melek yuzunu gorunce butun bu olanlari unutursun cnm..cooook gecmis olsunnn...canin yaniyomu yine??yaa cok kotu oldum(( ama daha zor durumda olanlari dusununce insan her haline sukur ediyo..Rabbim bebeklerimize saglik nasip etsin de biz dayaniriz dimi cnm..kızlar öncelikle hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz.
ay canım benim ağrılı olmuş ama şükür atlattın bundan sonra inşallah daha iyi olacaksın dora da zamanında gelecekkızlar öncelikle hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz.
canım çok tşk edrim çok sağollütfen bana da dualarında yer ver.hamilelrn duası makbuldr....
Ateş ölçme, makattan da olabilir.Ölçme esnasında yellenme ihtiyacı hissedersen, kıçını bir zahmet tutmalısın.
Fotoğrafta gördüğünüz makatım hakkında kayda değer yorumlarınızı bekliyorum.
rahatsızmısınız siz ne saçma mesaj ve resim bu zaten midem bulanıyor bu ne densizlik böyle
canım o berguzarkorel adındaki kişi sapık bi erkek bence.nasıl şikayet edilir siteye edelim ,atsınlar.
Lütfen su berguzerkorel isimli kişinin İP adresini bulup da şikayet edin sokaklarda dolasmasi tehlikeli bi kişi bence kendisi !!!!!
ben de şikayet ettim ayyy başka topiklere neler yazmış nelerettim kızlar iğrenç midem hala bulanıyor, sizde edin mesajın altında ünlem işareti var ona tıklayıp bildirin
canım her zamanki gibi herhalinle bizi düşünüyorsun Allah razı olsunCok saol kuzum.
Ben yasadiklarimi bilerek yaziyrm ki sizler de ayni hatalara dusmeyin diye.
26+3 canım bugün.Benim doktorum hic bisey demiyo bugun tam 26+0 oldum ben senin kacti canim bir iki gun mu vardi aramizda
az kalmış kuzum hadi güzel hünerlerini bekliyoruzniye zıplıyormuş peki doktoruna danıştın mı canım?
senden ayrılmaya mı korkuyor acaba?
fırçalaiçin rahat etsin:)
yap valla 1 ay bile çok zor geçiyor.
ben de 11inde gideceğim kontrole ve o kadar çok merak ediyorum ki. çok zor geçiyor günler.
ben iyiyim genel olarak çok sıkıntı yaşamıyorum şimdilik.
kuzucuğumu da hissediyorum artık çok hafiften:)
ayy inşallah zamanında gelir kuzucuk.
her günü tek tek yazarsan ne zaman çatladığını daha sağlıklı görürüz.
kızlarından dediği gibi 20. gün çatlamış teatisinde yaparsanız çıkarTamam cnm soyle ki ,
1.36.5
2.36.5
3.36.4
4.36.5
5.36.4
6.36.4
7.36.4
8.36.3
9.36.3
10.36.4
11.36.4
12.36.4
13.36.5
14.36.4
15.36.4
16.36.2
17.36.2
18.36.4
19.36.4
20.36.4
21.36.6
22.36.7
23.36.8
24.36.7
25.36.9
26.36.8
27.36.9
28.36.9
29.36.9
30.37.0
31.36.9
32.36.9
allah razi olsun kuzum.
kuzum benim bununla gelmiş gecmis olsun Rabbim bu acılarının mukafatini en kısa zamanda sana verecek inşallahkızlar öncelikle hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz.
hepsini görmeden yorum zor
canım tabi sorarsın, üç ablamda kullandılar bir ablamın hem oğlu hem kızı var ikisinede kullandı, diğeri ilk kızına kullandı, bebeği hiç durmuyor dediğimde işte mutfakta yemek yaparken hep onda tutarak yaptı evini öyle süpürdü çünkü senin ki gibi bıraktığı an uyanıyordu o da çok yorulmuştu, sen iyisini bilirsin kuzumoyy feryat figan ağlıyor demek kıyamam inşallah az kaldı annesi üç aylık olsun sakin kuzu olacak senin ki de Allah'ın izniyle
ayyy inşallah ilaç işe yarar dua ediyorum çok selam söyle canım doramız zamanını doldurup gelsin inşallah sancılarına Rabbim şifa versin
canım bende hiç olmadı doktora sormanda fayda var başka bir doktora gitsen geçmiş olsun
şimdi oldu:) 20. gün çatlamış ateş güzel gidiyor test yaparsan çıkar inşallah pozitif olur
önceki ateşler olmadan yorum zor
Allah zihin açıklığı versin canım
4 temmuzda çatlamış görünüyor bir kaç günlük ateşinle kesinleşir
rahatsızmısınız siz ne saçma mesaj ve resim bu zaten midem bulanıyor bu ne densizlik böyle
ah canım inşallah geçecek zor annelik çok iyi anlıyorum seni, yanında destek annen var canım hep bunu düşün büyük nimet ben tek büyüttüm çok zordu, alerjin içinde elimden bir şey gelse keşke stres artırıyor olabilir mi acaba, zinco bizde işe yaradı canım sizede şifa olsun pırtları geçsin gitsin Rüzgarın:)Saol caniminici.
Alerjim de geri basladi. Mecbur geri basladim ilaca. Geçecek bu gunler insallah. Yine de cok şükür halime.
Ogluma da artik zinco yu aldim. Bakalim işe yarayacak mi.
çok kötü oldum canım resmi görünce gözümün önünden gitmiyorBöyle tiplerin üyelikleri direk iptal edilmeli. Kendini tatmin etmek icin yazdığı çok belli. Hadsiz edepsiz kişi. Rahatsizsan git tedavi ol. Bu topikte de gezme.
Iyi geceler kizlar.moralim sifir.kime iyi davransak sonucunda kotu olan hep biz oluyoruz.konu uzun oldugu icin ve sizide sıkmamak adina yazmicam
Girip bi selam vereyim sizlere dedim.hepinize iyi geceler.allaha emanet olun.
kızlar uzun zamandır gırmıyodum ama bu gece cok kotuyum sıze yazmak ıstedım daha kımseye dıyemedım ben cocugumuz olsun dıye ugrasırken bu aksam esımın benı aldattıgını ögrendım çok acı rabbım kımseye yasatmasın ben kı esıme gözüm kapalı güvenırdım herkes yapar o yapmaz derdim ama cok yanılmısım(
6-7 aydır suphelerım vardı bı his geldi Allah tarafından ve sureklı o ruyalar aldatma ruyaları hepsi Allah ın bana ısaretıymıs
yıkıldım bittim...
bi de hala ınkar edıyo kızlar benı paranoyak yerıne koymaya calısıyo cok kotuyum daha henuz annemlere anlatmadım kendıme uzulmuyorum ama ogluma cok üzülüyorum hep eksık buyuyecek baba sevgısı olmadan buyuyecek nasıl yapcam ben ne edıcem Allah ım cok zormus hep okurdum uzulurdum boyle haberlerı benım basıma da geldı Allahım bı de guzel bısey olsa kız tamam dıycem ,ben eksıgım. ama guzel de degıl kı yaa offf offf kızlar benım ıcın dua edın lutfen kendı basıma ayaklarımın ustunde durabılmem ıcın güç kuvvet dıleyın bana olur mu kusura bakmayın gece gece pat dıye daldım ama krız gecırıyorum su an da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?