testi attın mı?Hepinizden allah razi olsun eksik etmediniz yorumlarinizi ama yanildim galiba aslinda ben 18de catladi diye sperm olmustur belki dusuk ihtimal diyodum ama 20de keyfi iliski olmustu umutlanmistim regl de 3 4 gun gecti hala da yok ama negatif test. Gerci cok sik tuvalete ciktigimdan sahurada kalkinca falan sabah ilk idrar isini yapamadim ama cikardi az da olsa galiba. Neyse bende sasirdim kzlar siz ne dusunuyosunuz?
Halsizlik uyku hali odaklanamama gogus acimasi kasik agrisi karincalanma hatta sag bacaga vurma bel agrisi falan var. Sik idrara cikma fazlaca gaz var ustune. Bide adet gecikince dedim herhalde oldu heleki yumurta 20.gun deyince siz suphem artti. Ama negatif test. Dongum cok duzenli sizce su vucudun rahmin hsxirlanmasi olabilir mi bebek yerine. Cok sagolun
progesteron testi yumurta çatladıktan bir hafta sonrasında doğru sonuç verir.
seninki erken olmuş.
yumurta öncesi 3-4 gün öncesi olan ilişkiden bile tutuyor bebiş, yeterki yumurta ve sperm sağlıklı olsun.
yani senin bir gün öncesi olması kaçırmadığın manasına geliyor.
ama tutar mı tutmaz mı Allahın takdiri.
sıkıntın nedir bilmiyorum canım ama Allah sıkıntını yüreğinden söküp atsın.
canım sözün bittiği yerdeyim
Allahım güç kuvvet versin sana.
sakin ol canım, sakin kafayla düşün, daha sağlıklı kararlar vermen için bu gerekli.
ay canım benim iyi olmana sevindim, daha da iyi olduğun günleri göreceğiz:)
kızına da kocaman maaşallah, kontrolünüzden de güzel haberler bekliyoruz
duan için çok sağ ol canım. aminn...
kiste benziyor bu nesdemin dediği gibi.
bence doktoruna gidip durumu anlatmalısın.
ben de progesteron testi yaptırdım ama yumurtanın çatladığı güne göre bir hafta sonra.potipoto kullanıcısından alıntı adetin 15.günü,28 haziran ateşim 36.5(ilişki oldu)
adetin 16. günü,29 haziran ateşim 36.4
adetin 17.günü,30 haziran ateşim 36.3(ilişki oldu.ve akıntım az bişey olmuştu yumurta çatlmş olablr dye düşündm)
adetin 18.günü,1 temmuz ateşim 36.5
adetin 19.günü,2 temmuz ateşim 36.3
adetin 20.günü,3 temmuz ateşim 36.5(ilişki oldu)
adetin 21.günü,4 temmuz ateşim 36.6(bu tarihte yumurtamın çatladığını söyledi sağolsun eflalım.ama ilişki olmadı)
adetin 22.günü,5 temmuz ateşim 36.8
adetin 23.günü,6 temmuz ateşim 36.7(bugün)
canım yarın doktoruma gidecem zaten. canım yani dün tahlilde çatlamış yumurta diye,sen ve birkaç arkadaş daha ayın 4 temmuzda yumurtan çatlamş dednz.e yani 4 temmuzda çatlamşsa dün 5 temmuzdu çıkmazmydı tahlilde????????????benim 30 haziranda akıntm olmştu acaba 30 haziran olamz mı?????kafam çok karştı:26:
Amin cnm insallah geçecek. Mayıs anneleriyle konuştuk. Benim gibi hasta olan var. Hasta olmadığı halde yorgun bitkin yetersiz hisseden var.last canim allah yardımcın olsun zor bi durum
hakkında hayirlisi neyse o olsun dualarımdasın.
nesdem canim iyi olmana sevindim kontrolden de güzel haberlerle geliceksin ins.duan icin cok sagol o anda bizi hatirladigin için
cute daha atlatamamissin canim cok üzülüyorum sana inş bi an once gecer de oğluşunla guzel guzel zaman gecirirsin.
eflalim canim bulantılar hat safhadaymis.peki birsey yiyebiliyor musun tiksinmen var mi?.ben ilk haftalarda yaşadım cok zor gerçekten yiyemiyrdum.
nukra nasılsın canım ben iyiyim cok şükür idare ediyruz.
Amin cnm insallah geçecek. Mayıs anneleriyle konuştuk. Benim gibi hasta olan var. Hasta olmadığı halde yorgun bitkin yetersiz hisseden var.
aslında herkes itiraf etmeye korkuyor bence. Derlerse bebeğini istemiyormus gibi düşünülür yargılanır sanıyor insan. işin aslı annelik cidden zor canım. Bebekli hayata alışmak kolay değil. Kadın için yipratici bir dönem bence. Hele bebeği benimki gibi huysuzsa bu yorgunluk 2 ye kalıyor. Bazı itiraf edenler ilk 3-4ayin çok çok çok zor olduğunu ama sonrasında herseyin yoluna girdiğini soyluyor. Yani sizlerde doğumdan hemen sonra yada bir süre sonra değişik duygulara kapilırsanız sakin paniklemeyin. Bu duyguların olağan olduğunu bilin.
canım adetin kaçıncı günlerini de ekldm.canım işte böyle.doktorum da prostan mıdır progesteron mudur o tahlilden yaktı ve çatlmş yumurtan dedi.ya dediğin gibi ben de nefes alamıyordm utandığım içn acile gtmdmyoksa dayanılmaz bi acıydı ya kasıklarımda bi basınç patlicak gibi...canım ben pkoluyum.sende de mi pko vardı?
kızlar uzun zamandır gırmıyodum ama bu gece cok kotuyum sıze yazmak ıstedım daha kımseye dıyemedım ben cocugumuz olsun dıye ugrasırken bu aksam esımın benı aldattıgını ögrendım çok acı rabbım kımseye yasatmasın ben kı esıme gözüm kapalı güvenırdım herkes yapar o yapmaz derdim ama cok yanılmısım(
6-7 aydır suphelerım vardı bı his geldi Allah tarafından ve sureklı o ruyalar aldatma ruyaları hepsi Allah ın bana ısaretıymıs
yıkıldım bittim...
bi de hala ınkar edıyo kızlar benı paranoyak yerıne koymaya calısıyo cok kotuyum daha henuz annemlere anlatmadım kendıme uzulmuyorum ama ogluma cok üzülüyorum hep eksık buyuyecek baba sevgısı olmadan buyuyecek nasıl yapcam ben ne edıcem Allah ım cok zormus hep okurdum uzulurdum boyle haberlerı benım basıma da geldı Allahım bı de guzel bısey olsa kız tamam dıycem ,ben eksıgım. ama guzel de degıl kı yaa offf offf kızlar benım ıcın dua edın lutfen kendı basıma ayaklarımın ustunde durabılmem ıcın güç kuvvet dıleyın bana olur mu kusura bakmayın gece gece pat dıye daldım ama krız gecırıyorum su an da
aaa doğum mu yaptın canım hayırlı olsun iyi olmanıza sevindimcanım nasılsın sana birsey sormak istiyorum ozel olmazsa alerjim geri geldi demişsin bende alerji rahatsızıyım ama doğumdan sonraki seyri bilmiyorum ve tedirgin oluyorum neye alerjin var biliyormusun yada senin alerji rahatsızlığın hangi turu aslında soracağım başka seylerde varda buradan sormim simdi
bu arada ben erken doğum yaptım hic beklemiyordum 35 haftalıkken aniden gelmek istedi bebişimiz hamdolsun halimize
opuyorum seni
canım sağol ayaklandım artık yemeğimi yapıyorum ufak tefek makinaya çamaşır atmak gibi işleri yapıyorum ama ev süpürüp silmiyorum, koltuk eğri bile dursa düzeltmiyorum:) normalde dayanamam:) dün şeker döktüm yanlışlıkla hemen görümcemi çağırdım süpürdü:) eski ben durmazdı ama yavrumdan bende kıymetli değil, oğlum iyileşti hamdolsun babamın ameliyatı iyi geçti bu seferde bel fıtığı nüksetti, ablam yarın ameliyat olacak tek tek geçiyor zorluklar hamdolsunKızlar aktif olarak yazamıyorum ama sizlerleyim yazdıklarınızı okuyorum hep nasılsınız iyisinizdir insaallah
Pinar canım Rabbim senide feraha çıkarsın sıkıntilarini gidersin
Cutem canım iyi olun kuzum yaa insaallah nazar oldu size yaa insaallah bu yasananlar son sıkıntilariniz olur Yusuf Rüzgar ada şifa olsun ilacı annesi seninde alerjin geçsin biran önce bence sana okunsa iyi olur ikizlerin anneside dogumdan sonra senin gibi oldu vücudu döktü alerji falan ilaç tedavisi başlandı geçmiyordu inanır mısın kendisine okundu nazar için pat diye rahatsızlıklari kayboldu hamdolsun
Eflalim nasılsın canım inşaallah atlatiyorsun zor süreci degil mi daha iyi ol Rabbimizin izni ile
Tüm güzel yureklilerim Rabbim yureklerinze sıkıntı vermesin hiçbir zaman. ..
canım daha iyi olmana çok sevindim, inşallah çarşamba günü dorayıda çok iyi göreceksincanlarım ayrı ayrı alıntı yapıp sayfayı uzatmak istemedim. hepiniz ama hepiniz çok güzel dualar etmişsiniz benim ağrılarımı dindirecek şeyler söylemişsiniz. rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın. kimseler böyle bir rahatsızlık yaşamasın. ama halime bin şükür. her anım şükürler geçiyor kızlar.
dün gece uyuyabildim. idrar yapışım sıkıntılı sancılarım kesintisiz ama ilk günküne göre çok iyiyim. dün eşimle yemek yaptık sabah kahvaltı hazırladık. az da olsa ayaklandım. çünkü idrarımın mesaneme tam inmesi için arada yürümem gerekiyor. aksi halde geri kaçıyor idrar çünkü orda bir boru var açık bi biçimde.
kızım da iyi şükürler olsun teyzeleri. çarşamba günü kızımın kontrolü var. inş kilosu boyu yerindedir. inş ondan yana haberler güzel olur.
dün anneme kardeşim söylemiş dayanamamış annemin hislerine..annem böylesi daha iyi oldu içim daha rahat dedi. gelmek istedi gerek yok toparlanıyorum dedim. böyle gidersem inş gerek yok. kötülersem çağırıcam.
bu arada doğumda dilenir bu dilekler ama ben ameliyat esnasında hepinizi aklımdan geçirdim. gebe kalmak isteyenlere bebek, gebelere sağlık, doğum yapan arkadaşlarıma sağlık diledim.
canım kist sancısına benziyor o dediğin keşke gitseydin böyle şeyleri ihmal etme kist patlıyabiliyor, progestan tahlili çatlamadan sonra 7. gün yapılır ertesi gün nasıl öyle çıkmış anlamadım ben28 haziran ateşim 36.5(ilişki oldu)
29 haziran ateşim 36.4
30 haziran ateşim 36.3(ilişki oldu.ve akıntım az bişey olmuştu yumurta çatlmş olablr dye düşündm)
1 temmuz ateşim 36.5
2 temmuz ateşim 36.3
3 temmuz ateşim 36.5(ilişki oldu)
4 temmuz ateşim 36.6(bu tarihte yumurtamın çatladığını söyledi sağolsun eflalım.ama ilişki olmadı)
5 temmuz ateşim 36.8
6 temmuz ateşim 36.7(ateşim tekrar düşmüş:26: yani yumurtam çatlamamş mı:26: dün doktor da tahlil aldı ve çatlamş dedi.ve bu akşam da ilşki olsn dedi.dün gece ilşkiye girdm ilşkiden hemen sonra kasıklarıma bi sancı bi basınç girdi.bi mide bulantısı.eşim banyodaydı ve ben sürürne sürüne tuvalete gittim kapısında yığıldm kaldm.eşim çıktı geldi acile gidelm dedi yok dedm. 2-3 saate kadar bu inanılmaz acıyı yaşadm kasıklarmda.sonradan bıraz azaldı.bu gün de az da olsa kalmş hala.oruç da tutmadm Rabbim affetsn.43: arkadaşlar böyle bi kasık sancısı çeken oldu mu ilşkiden sonra????ilk defa böyle bişey yaşıyrm
canım benim gibisin sen ben oğlumda öyleydim 60 çıkmıştı açlık şekerim,dr bana da aç kalma dedi ama diyet falan bir şey dememişti, zaten aç kalmam mümkün değil hamileyken baygınlık geliyor banaCanim benim seker cok dusuyo bu yuzden devamli atistiriyorum bir saat bisey yemiyim sekerim 50 oluyo halsizlesiyorum ama kizim guclu guclu vurdukca cok mutlu oluyorum 15. De gidicem dr canim
canım oğlunun bakımı için dedim yoksa senin acını sen yaşıyorsun kimin faydası olur inşallah geçecek canım sağlıkta senin sınavın bu hayatta, kv ne ne güzel demişsin tebrik ediyorumCnm. Ilac almakla iyi yapmışsın. Şifa olsun.
gececek bu gunlerim de ama baya zorladi beni. Canim yanarken annem bile fayda etmiyr kuzum. Başka bir durum bu
Bi de ben hasta olduğum halde kv yazliga gitti. Şimdi anneme gidiyrm diye kiskancliktan aramis biz gelelim bize gel. Dedim gelme. Size gelmem. Annem bana bakiyr. Ben onla rahatimm strese sokma beni. Inan nasil dedim ben de sastim kendime
Salak dr.umun spiral takmasi sonucu bakira alerjim varmis. O nedenle hastalandim. Hap kullaniyrm cnm.
bebegin de hayirli olsun. Insallah iyisinizdir.
Annem.hep okuyr cnm..
oldum olası itici geliyor bana spiral, sen hissetmiş gibi hiç istememiştin ah dr ah! Topiğimize okumak lazımValla o sipirali Allah bildigi gibi yapsin. Nalet şey. Hiç istememistim zaten. Mahvetti beni. Vücudum dökülüyor nesim.nasil toparlanacak hiç bilmiyrm. Topik göze geldi cidden.
canım biraz daha bekle bakalım tekrar yaparsın testHepinizden allah razi olsun eksik etmediniz yorumlarinizi ama yanildim galiba aslinda ben 18de catladi diye sperm olmustur belki dusuk ihtimal diyodum ama 20de keyfi iliski olmustu umutlanmistim regl de 3 4 gun gecti hala da yok ama negatif test. Gerci cok sik tuvalete ciktigimdan sahurada kalkinca falan sabah ilk idrar isini yapamadim ama cikardi az da olsa galiba. Neyse bende sasirdim kzlar siz ne dusunuyosunuz?
Halsizlik uyku hali odaklanamama gogus acimasi kasik agrisi karincalanma hatta sag bacaga vurma bel agrisi falan var. Sik idrara cikma fazlaca gaz var ustune. Bide adet gecikince dedim herhalde oldu heleki yumurta 20.gun deyince siz suphem artti. Ama negatif test. Dongum cok duzenli sizce su vucudun rahmin hsxirlanmasi olabilir mi bebek yerine. Cok sagolun
canım ilk başlarda malum iştahım çoktu sürekli yiyordum şimdi canım bir şey istemiyor zorla yiyorum iftar saati herkes yiyor ben bir iki kaşık zor yiyorum içim almıyor, aç kalmamak için yiyorum, tiksinme yok canım bunda sadece bulantı var tabi keskin kokulara tahammülüm yok:)last canim allah yardımcın olsun zor bi durum
hakkında hayirlisi neyse o olsun dualarımdasın.
nesdem canim iyi olmana sevindim kontrolden de güzel haberlerle geliceksin ins.duan icin cok sagol o anda bizi hatirladigin için
cute daha atlatamamissin canim cok üzülüyorum sana inş bi an once gecer de oğluşunla guzel guzel zaman gecirirsin.
eflalim canim bulantılar hat safhadaymis.peki birsey yiyebiliyor musun tiksinmen var mi?.ben ilk haftalarda yaşadım cok zor gerçekten yiyemiyrdum.
nukra nasılsın canım ben iyiyim cok şükür idare ediyruz.
Amin cnm insallah geçecek. Mayıs anneleriyle konuştuk. Benim gibi hasta olan var. Hasta olmadığı halde yorgun bitkin yetersiz hisseden var.
aslında herkes itiraf etmeye korkuyor bence. Derlerse bebeğini istemiyormus gibi düşünülür yargılanır sanıyor insan. işin aslı annelik cidden zor canım. Bebekli hayata alışmak kolay değil. Kadın için yipratici bir dönem bence. Hele bebeği benimki gibi huysuzsa bu yorgunluk 2 ye kalıyor. Bazı itiraf edenler ilk 3-4ayin çok çok çok zor olduğunu ama sonrasında herseyin yoluna girdiğini soyluyor. Yani sizlerde doğumdan hemen sonra yada bir süre sonra değişik duygulara kapilırsanız sakin paniklemeyin. Bu duyguların olağan olduğunu bilin.
kızlar uzun zamandır gırmıyodum ama bu gece cok kotuyum sıze yazmak ıstedım daha kımseye dıyemedım ben cocugumuz olsun dıye ugrasırken bu aksam esımın benı aldattıgını ögrendım çok acı rabbım kımseye yasatmasın ben kı esıme gözüm kapalı güvenırdım herkes yapar o yapmaz derdim ama cok yanılmısım(
6-7 aydır suphelerım vardı bı his geldi Allah tarafından ve sureklı o ruyalar aldatma ruyaları hepsi Allah ın bana ısaretıymıs
yıkıldım bittim...
bi de hala ınkar edıyo kızlar benı paranoyak yerıne koymaya calısıyo cok kotuyum daha henuz annemlere anlatmadım kendıme uzulmuyorum ama ogluma cok üzülüyorum hep eksık buyuyecek baba sevgısı olmadan buyuyecek nasıl yapcam ben ne edıcem Allah ım cok zormus hep okurdum uzulurdum boyle haberlerı benım basıma da geldı Allahım bı de guzel bısey olsa kız tamam dıycem ,ben eksıgım. ama guzel de degıl kı yaa offf offf kızlar benım ıcın dua edın lutfen kendı basıma ayaklarımın ustunde durabılmem ıcın güç kuvvet dıleyın bana olur mu kusura bakmayın gece gece pat dıye daldım ama krız gecırıyorum su an da
aaa doğum mu yaptın canım hayırlı olsun iyi olmanıza sevindim
canım sağol ayaklandım artık yemeğimi yapıyorum ufak tefek makinaya çamaşır atmak gibi işleri yapıyorum ama ev süpürüp silmiyorum, koltuk eğri bile dursa düzeltmiyorum:) normalde dayanamam:) dün şeker döktüm yanlışlıkla hemen görümcemi çağırdım süpürdü:) eski ben durmazdı ama yavrumdan bende kıymetli değil, oğlum iyileşti hamdolsun babamın ameliyatı iyi geçti bu seferde bel fıtığı nüksetti, ablam yarın ameliyat olacak tek tek geçiyor zorluklar hamdolsun
canım daha iyi olmana çok sevindim, inşallah çarşamba günü dorayıda çok iyi göreceksin
benimde ablama yarın stent takılacak böbreğinde büyüme çıktı ondan bayılmış olabilir, genel anestezi yapılacak kadın doğumcuda girebilirmiş rahim de de sıkıntı var sanırım
canım kist sancısına benziyor o dediğin keşke gitseydin böyle şeyleri ihmal etme kist patlıyabiliyor, progestan tahlili çatlamadan sonra 7. gün yapılır ertesi gün nasıl öyle çıkmış anlamadım ben
canım benim gibisin sen ben oğlumda öyleydim 60 çıkmıştı açlık şekerim,dr bana da aç kalma dedi ama diyet falan bir şey dememişti, zaten aç kalmam mümkün değil hamileyken baygınlık geliyor bana
canım oğlunun bakımı için dedim yoksa senin acını sen yaşıyorsun kimin faydası olur inşallah geçecek canım sağlıkta senin sınavın bu hayatta, kv ne ne güzel demişsin tebrik ediyorum
oldum olası itici geliyor bana spiral, sen hissetmiş gibi hiç istememiştin ah dr ah! Topiğimize okumak lazım
canım biraz daha bekle bakalım tekrar yaparsın test
canım ilk başlarda malum iştahım çoktu sürekli yiyordum şimdi canım bir şey istemiyor zorla yiyorum iftar saati herkes yiyor ben bir iki kaşık zor yiyorum içim almıyor, aç kalmamak için yiyorum, tiksinme yok canım bunda sadece bulantı var tabi keskin kokulara tahammülüm yok:)
neden istememiş olunsun lohusalık çok doğal bir süreç zorlanmadım diyene şüpheyle bakarım ben hatta bırak 3-4 ayı 6. aya kadar adapte süreci kesinlikle sonrası daha kolay oluyor bence
Kuzum. Zaten bebeğe benden başkası bakamiyor. 5 dakikadan daha uzun durmuyor kimse de. O nedenle de fayda olmuyor.
Ama saolsun yemek yapiyor ve en azından yiyiyorum. 5 gun once su bile icemiyordum. 2 gunde 2 kg verdim. Şükür şimdi daha iyi gibi. En azindan biraz biraz yiyorum ama hala çok gucsuzum.
Ailene de geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
ah canım birden çok vermişsin kilo, inşallah biraz toparlanırsın anneciğinin yemekleriyle, önüne gelir hiç değilse, rüzgarında büyüyor zaten daha iyi olacak inşaallah annesi, alerjide seni çok yıprattı, ailem içi sağol canım
Canım cok sevindim iyi olmaniza zor bir süreç anlatmışsin rabbim bundan sonra yaşatmasin ve korusun sizikızlar öncelikle hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz.
az önce evimize geldik. sancılarım azaldı dr çıkış yaptı.
çok zor bir işlem. bir de bunun çıkarılması var sezaryende çıkıcak ama dr um azcık daha kalsa iyi olur demiş.
işlem olarak 5 dk anca sürüyor ama kolay değil kızlar. gözlerimden yaşlar geldi. yavrum beni hiç üzmedi hep destek oldu tekmeleriyle.
asıl sorun ameliyat sonrası çektiğim acılar. gerçekten doğum sancısının ne olduğunu mesane ve böbrek ağrıları eşliğinde öğrendim. normal doğurmama kararımda haklıymışım. kaldı ki acı eşiğim çok yüksektir benim
idrarımı yapmak bir işkence benim için. ama katlanıcaz 2 gün daha böyle devam eder dedi. antibiyotik alıyorum ama bebeğime zarar vermezmiş. 20 dk ya bir doğum geciktirici sancı alıcı nidilat denen ve mide ağrılarımı coşturan bir ilac verdiler anamı ağlattı. inanın gece mide ağrım böbrek mesane ağrımı geçti.
ben ağrıdan ağlamam kolay kolay ama ağladım.
annemin içine doğmuş gibi zırt bırt aradı rüyasını görmüş kadın bavulunu bile yapmış. inandırana kadar canım çıktı.
kız kardeşim biliyor bir tek. annem paniklemesin daha 2 gün önce tansiyondan dolayı yatmış evde bi de ben üzmek istemedim. eşimden allah razı olsun çok ilgileniyor benimle. ayağa kalkıyorum ama çok değil sadece wc ye.
inş gebe arkadaşlarım ve gebe kalmak istteyenler sağlıklı gebelikler yaşarsınız ama hep şükrediyorum bununla kurtulduğuma. böbreğim son noktadaymış ama kurtardık dedi dr.
Canim cok uzuldumkızlar uzun zamandır gırmıyodum ama bu gece cok kotuyum sıze yazmak ıstedım daha kımseye dıyemedım ben cocugumuz olsun dıye ugrasırken bu aksam esımın benı aldattıgını ögrendım çok acı rabbım kımseye yasatmasın ben kı esıme gözüm kapalı güvenırdım herkes yapar o yapmaz derdim ama cok yanılmısım(
yıkıldım bittim...
Canim Agrilarin en kisa zamanda gecer ve kontrolünden de güzel haberler alirsin inscanlarım ayrı ayrı alıntı yapıp sayfayı uzatmak istemedim. hepiniz ama hepiniz çok güzel dualar etmişsiniz benim ağrılarımı dindirecek şeyler söylemişsiniz. rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın. kimseler böyle bir rahatsızlık yaşamasın. ama halime bin şükür. her anım şükürler geçiyor kızlar.
dün gece uyuyabildim. idrar yapışım sıkıntılı sancılarım kesintisiz ama ilk günküne göre çok iyiyim. dün eşimle yemek yaptık sabah kahvaltı hazırladık. az da olsa ayaklandım. çünkü idrarımın mesaneme tam inmesi için arada yürümem gerekiyor. aksi halde geri kaçıyor idrar çünkü orda bir boru var açık bi biçimde.
kızım da iyi şükürler olsun teyzeleri. çarşamba günü kızımın kontrolü var. inş kilosu boyu yerindedir. inş ondan yana haberler güzel olur.
dün anneme kardeşim söylemiş dayanamamış annemin hislerine..annem böylesi daha iyi oldu içim daha rahat dedi. gelmek istedi gerek yok toparlanıyorum dedim. böyle gidersem inş gerek yok. kötülersem çağırıcam.
bu arada doğumda dilenir bu dilekler ama ben ameliyat esnasında hepinizi aklımdan geçirdim. gebe kalmak isteyenlere bebek, gebelere sağlık, doğum yapan arkadaşlarıma sağlık diledim.
ah be canım ne kadar zor şeyler yaşadınAmin cnm insallah geçecek. Mayıs anneleriyle konuştuk. Benim gibi hasta olan var. Hasta olmadığı halde yorgun bitkin yetersiz hisseden var.
canım senin yumurta çatladıktan sonra progeseron değern kaç çkmştı????benim 7.52 çkmş..doktorum değer en az 5.16 ile 18-56 arası olmalı dedi.e benim de 7.52 ve doktor çatlamş dedi:26:ben de progesteron testi yaptırdım ama yumurtanın çatladığı güne göre bir hafta sonra.
yani senin bir gün geçmiş progesteron nasıl oluyor da çatlamış gösteriyor bilemiyorum.
pkolu olduğun için yanlış sonuç veriyor olabilir mi? deneyimli arkadaşlar yazarlar herhalde bu konuda.
30 haziranda çatlamamış orası kesin. bir de akıntı oldu diye o gün çatlayacak manasına gelmiyor. birkaç gün sonra da çatlayabilir.
Bazen ümidimi kaybediyorum canım. Hiç bitmeyecek hiç geçmeyecek gibi geliyor. Çok bunaldim cok yoruldum hastalıktan. Zaten gebeligim eziyetli geçti. Dogumum zor geçti. Şimdide bu hastalıklar. ..
elimden gelen sey yalnizca senin adina dua etmek olur canim..ne demek gerekir nasil teselli verilip dogru yonlendirilir bilmiyorum..Insallah sen yanilmissindir degilse de rn dogru karari alirsin Insallah cnm..en dogru cumleleri sarf edip oglun icin en dogru karari verirsiniz Insallah cnm..lutfen cok yipratma kendi Rabbim sabrini verir Insallahhh...kızlar uzun zamandır gırmıyodum ama bu gece cok kotuyum sıze yazmak ıstedım daha kımseye dıyemedım ben cocugumuz olsun dıye ugrasırken bu aksam esımın benı aldattıgını ögrendım çok acı rabbım kımseye yasatmasın ben kı esıme gözüm kapalı güvenırdım herkes yapar o yapmaz derdim ama cok yanılmısım(
yıkıldım bittim...
Minik melegin herseyini guzel gorunce unutacaksin bu agri sizilari Insallah cnm..sana bol bol dayanma gucuuu canim benimcanlarım ayrı ayrı alıntı yapıp sayfayı uzatmak istemedim. hepiniz ama hepiniz çok güzel dualar etmişsiniz benim ağrılarımı dindirecek şeyler söylemişsiniz. rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın. kimseler böyle bir rahatsızlık yaşamasın. ama halime bin şükür. her anım şükürler geçiyor kızlar.
Cute cnm ya neden bu kadar yiprandinki spiralin sonucumu tum bu olanlar???ya ne diyeyim bilmiyorum onceki hastaliginla alakasi varmi bu olanlarin? Coook gecmis olsun cnm en kisa surede toparlanirsin Insallahhh..galiba gercekten coook cok zor annelik..Bazen ümidimi kaybediyorum canım. Hiç bitmeyecek hiç geçmeyecek gibi geliyor. Çok bunaldim cok yoruldum hastalıktan. Zaten gebeligim eziyetli geçti. Dogumum zor geçti. Şimdide bu hastalıklar. ..
yatis falan vermedimi cnm ya?? Vermediyse sen cok dikkat et is falan yapma..Insallah hic bi sorun olmaz cnmKizlar nasılsınız? Ben biraz kötüyüm
2 gündür idrarimi yaparken kasık agrisi çekiyorum ozellikle sol kasigim.
Sabah ayni sekilde oldu ve dayanamadim acile giitk
Dr hem vajinal hem de karindan bakti bebegin sablikli korkuLacak bisey yok ama erken doğum riskin var dedi. Rahim de çok az acilma var ilac yazicam dedi
Proluton igne - günde 1
Progestan - gunde 2
Magnezyum
Decavit
İlaçlarını verdi ama kendi dr uma sormadan da kullanmak istemiyorum nedense
Sabah progestani ictim
in$ sorun olmaz korktum cok kizlar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?