- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Saol caniminici.
Alerjim de geri basladi. Mecbur geri basladim ilaca. Geçecek bu gunler insallah. Yine de cok şükür halime.
Ogluma da artik zinco yu aldim. Bakalim işe yarayacak mi.
canım nasılsın sana birsey sormak istiyorum ozel olmazsa alerjim geri geldi demişsin bende alerji rahatsızıyım ama doğumdan sonraki seyri bilmiyorum ve tedirgin oluyorum neye alerjin var biliyormusun yada senin alerji rahatsızlığın hangi turu aslında soracağım başka seylerde varda buradan sormim simdi
bu arada ben erken doğum yaptım hic beklemiyordum 35 haftalıkken aniden gelmek istedi bebişimiz hamdolsun halimize
opuyorum seni
canım hep aklımdaydın. bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyordum gebelik yüzünden gelmediğini düşünüyordum.kızlar uzun zamandır gırmıyodum ama bu gece cok kotuyum sıze yazmak ıstedım daha kımseye dıyemedım ben cocugumuz olsun dıye ugrasırken bu aksam esımın benı aldattıgını ögrendım çok acı rabbım kımseye yasatmasın ben kı esıme gözüm kapalı güvenırdım herkes yapar o yapmaz derdim ama cok yanılmısım(
6-7 aydır suphelerım vardı bı his geldi Allah tarafından ve sureklı o ruyalar aldatma ruyaları hepsi Allah ın bana ısaretıymıs
yıkıldım bittim...
bi de hala ınkar edıyo kızlar benı paranoyak yerıne koymaya calısıyo cok kotuyum daha henuz annemlere anlatmadım kendıme uzulmuyorum ama ogluma cok üzülüyorum hep eksık buyuyecek baba sevgısı olmadan buyuyecek nasıl yapcam ben ne edıcem Allah ım cok zormus hep okurdum uzulurdum boyle haberlerı benım basıma da geldı Allahım bı de guzel bısey olsa kız tamam dıycem ,ben eksıgım. ama guzel de degıl kı yaa offf offf kızlar benım ıcın dua edın lutfen kendı basıma ayaklarımın ustunde durabılmem ıcın güç kuvvet dıleyın bana olur mu kusura bakmayın gece gece pat dıye daldım ama krız gecırıyorum su an da
Nesdoss gelmis gecmis olsun kuzum sen cok guclu bi kadinsin bunuda atlattin cok sukur Rabbim beterinden korusun
Lastim cok uzuldum ne yazilir ne denir bilmiyorum Allah kocani ve o kadini islah etsin sanada sabir versin guc kuvvet versin
canlarım ayrı ayrı alıntı yapıp sayfayı uzatmak istemedim. hepiniz ama hepiniz çok güzel dualar etmişsiniz benim ağrılarımı dindirecek şeyler söylemişsiniz. rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın. kimseler böyle bir rahatsızlık yaşamasın. ama halime bin şükür. her anım şükürler geçiyor kızlar.
dün gece uyuyabildim. idrar yapışım sıkıntılı sancılarım kesintisiz ama ilk günküne göre çok iyiyim. dün eşimle yemek yaptık sabah kahvaltı hazırladık. az da olsa ayaklandım. çünkü idrarımın mesaneme tam inmesi için arada yürümem gerekiyor. aksi halde geri kaçıyor idrar çünkü orda bir boru var açık bi biçimde.
kızım da iyi şükürler olsun teyzeleri. çarşamba günü kızımın kontrolü var. inş kilosu boyu yerindedir. inş ondan yana haberler güzel olur.
dün anneme kardeşim söylemiş dayanamamış annemin hislerine..annem böylesi daha iyi oldu içim daha rahat dedi. gelmek istedi gerek yok toparlanıyorum dedim. böyle gidersem inş gerek yok. kötülersem çağırıcam.
bu arada doğumda dilenir bu dilekler ama ben ameliyat esnasında hepinizi aklımdan geçirdim. gebe kalmak isteyenlere bebek, gebelere sağlık, doğum yapan arkadaşlarıma sağlık diledim.
Carsambada guzel haberlerle gel canin agrilarinda en kisa zamanda gecsin insallahh
inş. senin bıdık nasıl annesi.
kilo alımın ne alemde cnm. ilk önce veriliyor şekerde sonra dengeleniyor canım.
Cnm. Ilac almakla iyi yapmışsın. Şifa olsun.ah canım inşallah geçecek zor annelik çok iyi anlıyorum seni, yanında destek annen var canım hep bunu düşün büyük nimet ben tek büyüttüm çok zordu, alerjin içinde elimden bir şey gelse keşke stres artırıyor olabilir mi acaba, zinco bizde işe yaradı canım sizede şifa olsun pırtları geçsin gitsin Rüzgarın:)
çok kötü oldum canım resmi görünce gözümün önünden gitmiyorbenim bulantılar geçmek bilmiyor hamdolsun bugünüme artık iki gündür ilaç alıyorum doktora dedim dayandım geçer diye ama daha da arttı diye o da ilaç yazdı
canım sıkıntın neyse hallolur inşaallah
Salak dr.umun spiral takmasi sonucu bakira alerjim varmis. O nedenle hastalandim. Hap kullaniyrm cnm.canım nasılsın sana birsey sormak istiyorum ozel olmazsa alerjim geri geldi demişsin bende alerji rahatsızıyım ama doğumdan sonraki seyri bilmiyorum ve tedirgin oluyorum neye alerjin var biliyormusun yada senin alerji rahatsızlığın hangi turu aslında soracağım başka seylerde varda buradan sormim simdi
bu arada ben erken doğum yaptım hic beklemiyordum 35 haftalıkken aniden gelmek istedi bebişimiz hamdolsun halimize
opuyorum seni
Kızlar aktif olarak yazamıyorum ama sizlerleyim yazdıklarınızı okuyorum hep nasılsınız iyisinizdir insaallah
Pinar canım Rabbim senide feraha çıkarsın sıkıntilarini gidersin
Cutem canım iyi olun kuzum yaa insaallah nazar oldu size yaa insaallah bu yasananlar son sıkıntilariniz olur Yusuf Rüzgar ada şifa olsun ilacı annesi seninde alerjin geçsin biran önce bence sana okunsa iyi olur ikizlerin anneside dogumdan sonra senin gibi oldu vücudu döktü alerji falan ilaç tedavisi başlandı geçmiyordu inanır mısın kendisine okundu nazar için pat diye rahatsızlıklari kayboldu hamdolsun
Eflalim nasılsın canım inşaallah atlatiyorsun zor süreci degil mi daha iyi ol Rabbimizin izni ile
Tüm güzel yureklilerim Rabbim yureklerinze sıkıntı vermesin hiçbir zaman. ..
ah güzelim..zaten ne olduysa o spiralden sonra oldu. inş geçecek. ayol topiğe nazar değdi teker teker döklüyoruz.Cnm. Ilac almakla iyi yapmışsın. Şifa olsun.
gececek bu gunlerim de ama baya zorladi beni. Canim yanarken annem bile fayda etmiyr kuzum. Başka bir durum bu
Bi de ben hasta olduğum halde kv yazliga gitti. Şimdi anneme gidiyrm diye kiskancliktan aramis biz gelelim bize gel. Dedim gelme. Size gelmem. Annem bana bakiyr. Ben onla rahatimm strese sokma beni. Inan nasil dedim ben de sastim kendime
Salak dr.umun spiral takmasi sonucu bakira alerjim varmis. O nedenle hastalandim. Hap kullaniyrm cnm.
bebegin de hayirli olsun. Insallah iyisinizdir.
Annem.hep okuyr cnm..
ateşlerini adetin kaçıncı günleri olduğuyla beraber yazarsan daha anlamlı olur.28 haziran ateşim 36.5(ilişki oldu)
29 haziran ateşim 36.4
30 haziran ateşim 36.3(ilişki oldu.ve akıntım az bişey olmuştu yumurta çatlmş olablr dye düşündm)
1 temmuz ateşim 36.5
2 temmuz ateşim 36.3
3 temmuz ateşim 36.5(ilişki oldu)
4 temmuz ateşim 36.6(bu tarihte yumurtamın çatladığını söyledi sağolsun eflalım.ama ilişki olmadı)
5 temmuz ateşim 36.8
6 temmuz ateşim 36.7(ateşim tekrar düşmüş:26: yani yumurtam çatlamamş mı:26: dün doktor da tahlil aldı ve çatlamş dedi.ve bu akşam da ilşki olsn dedi.dün gece ilşkiye girdm ilşkiden hemen sonra kasıklarıma bi sancı bi basınç girdi.bi mide bulantısı.eşim banyodaydı ve ben sürürne sürüne tuvalete gittim kapısında yığıldm kaldm.eşim çıktı geldi acile gidelm dedi yok dedm. 2-3 saate kadar bu inanılmaz acıyı yaşadm kasıklarmda.sonradan bıraz azaldı.bu gün de az da olsa kalmş hala.oruç da tutmadm Rabbim affetsn.43: arkadaşlar böyle bi kasık sancısı çeken oldu mu ilşkiden sonra????ilk defa böyle bişey yaşıyrm
ah güzelim..zaten ne olduysa o spiralden sonra oldu. inş geçecek. ayol topiğe nazar değdi teker teker döklüyoruz.
ateşlerini adetin kaçıncı günleri olduğuyla beraber yazarsan daha anlamlı olur.
ben de ilişki sonrası geçen yık acillik oldum. kistim oynamış yerinden. nefes bile alamadım. oturamadım. apandisit sandılar ama deilmiş.
canım adetin kaçıncı günlerini de ekldm.canım işte böyle.doktorum da prostan mıdır progesteron mudur o tahlilden yaktı ve çatlmş yumurtan dedi.ya dediğin gibi ben de nefes alamıyordm utandığım içn acile gtmdmadetin 15.günü,28 haziran ateşim 36.5(ilişki oldu)
adetin 16. günü,29 haziran ateşim 36.4
adetin 17.günü,30 haziran ateşim 36.3(ilişki oldu.ve akıntım az bişey olmuştu yumurta çatlmş olablr dye düşündm)
adetin 18.günü,1 temmuz ateşim 36.5
adetin 19.günü,2 temmuz ateşim 36.3
adetin 20.günü,3 temmuz ateşim 36.5(ilişki oldu)
adetin 21.günü,4 temmuz ateşim 36.6(bu tarihte yumurtamın çatladığını söyledi sağolsun eflalım.ama ilişki olmadı)
adetin 22.günü,5 temmuz ateşim 36.8
adetin 23.günü,6 temmuz ateşim 36.7
(ateşim tekrar düşmüş:26: yani yumurtam çatlamamş mı:26: dün doktor da tahlil aldı ve çatlamş dedi.ve bu akşam da ilşki olsn dedi.dün gece ilşkiye girdm ilşkiden hemen sonra kasıklarıma bi sancı bi basınç girdi.bi mide bulantısı.eşim banyodaydı ve ben sürürne sürüne tuvalete gittim kapısında yığıldm kaldm.eşim çıktı geldi acile gidelm dedi yok dedm. 2-3 saate kadar bu inanılmaz acıyı yaşadm kasıklarmda.sonradan bıraz azaldı.bu gün de az da olsa kalmş hala.oruç da tutmadm Rabbim affetsn.43: arkadaşlar böyle bi kasık sancısı çeken oldu mu ilşkiden sonra????ilk defa böyle bişey yaşıyrm
canım her zamanki gibi herhalinle bizi düşünüyorsun Allah razı olsun
26+3 canım bugün.
az kalmış kuzum hadi güzel hünerlerini bekliyoruz
kızlarından dediği gibi 20. gün çatlamış teatisinde yaparsanız çıkar
kuzum benim bununla gelmiş gecmis olsun Rabbim bu acılarının mukafatini en kısa zamanda sana verecek inşallah
20. gün çatlamış yumurtan
normalde kaç günde bir adet oluyorsun genelde?
bugün dpo 12 desin. 10 ila 15 arası değişir bu.
test yapsan çıkar artık. inşallah pozitifi görürsün.
bütün ateş değerlerinizi gün gün alt alta yazarsanız daha sağlıklı yorum yapılabilir.
başarılar dilerim canım.
umarım sınavın çokk iyi geçer, her şey gönlünce olsun.
4 temmuz gibi görünüyor ama iki gün daha yüksek giderse kesinleşir ne zaman çatladığı.
ultrasonla bakınca anlar zaten çatlayıp çatlamadığını.
hoş geldiniz sefalar getirdiniz:)))
çokkk geçmiş olsun canım.
zorlu bir süreci de başarı ile atlattın.
ağrıların da kısa sürede geçer umarım da doğuma katar pıtır pıtır gezersin:)
hepsini görmeden yorum zor
canım tabi sorarsın, üç ablamda kullandılar bir ablamın hem oğlu hem kızı var ikisinede kullandı, diğeri ilk kızına kullandı, bebeği hiç durmuyor dediğimde işte mutfakta yemek yaparken hep onda tutarak yaptı evini öyle süpürdü çünkü senin ki gibi bıraktığı an uyanıyordu o da çok yorulmuştu, sen iyisini bilirsin kuzumoyy feryat figan ağlıyor demek kıyamam inşallah az kaldı annesi üç aylık olsun sakin kuzu olacak senin ki de Allah'ın izniyle
ayyy inşallah ilaç işe yarar dua ediyorum çok selam söyle canım doramız zamanını doldurup gelsin inşallah sancılarına Rabbim şifa versin
canım bende hiç olmadı doktora sormanda fayda var başka bir doktora gitsen geçmiş olsun
şimdi oldu:) 20. gün çatlamış ateş güzel gidiyor test yaparsan çıkar inşallah pozitif olur
önceki ateşler olmadan yorum zor
Allah zihin açıklığı versin canım
4 temmuzda çatlamış görünüyor bir kaç günlük ateşinle kesinleşir
20.gun catlamis yumurtaniz. Test yaparsaniz cikar.
Ay masallah size cnm. Darısı bize inşallah. Cok yoruldum artik.
progesteron testi yumurta çatladıktan bir hafta sonrasında doğru sonuç verir.canım şimdi doktordan geldim.progestan tahlili verdm yumurtan çatlamş dedi:18:ateşölçere göre de 4 temmuzda çatlamış diyosunz.biz eşimle ayın 3ünde ilişki oldu ama ilşkiden hemen sonra gttm banyo ettm.yani bu ilşki 4 temmuza yetşr mi ve hemen banyo yapmam işlkyi öldürdü mülütfen yardımcı olun bu akşam ilşki olsa çok mu geç
sıkıntın nedir bilmiyorum canım ama Allah sıkıntını yüreğinden söküp atsın.Iyi geceler kizlar.moralim sifir.kime iyi davransak sonucunda kotu olan hep biz oluyoruz.konu uzun oldugu icin ve sizide sıkmamak adina yazmicam
Girip bi selam vereyim sizlere dedim.hepinize iyi geceler.allaha emanet olun.
canım sözün bittiği yerdeyimkızlar uzun zamandır gırmıyodum ama bu gece cok kotuyum sıze yazmak ıstedım daha kımseye dıyemedım ben cocugumuz olsun dıye ugrasırken bu aksam esımın benı aldattıgını ögrendım çok acı rabbım kımseye yasatmasın ben kı esıme gözüm kapalı güvenırdım herkes yapar o yapmaz derdim ama cok yanılmısım(
6-7 aydır suphelerım vardı bı his geldi Allah tarafından ve sureklı o ruyalar aldatma ruyaları hepsi Allah ın bana ısaretıymıs
yıkıldım bittim...
bi de hala ınkar edıyo kızlar benı paranoyak yerıne koymaya calısıyo cok kotuyum daha henuz annemlere anlatmadım kendıme uzulmuyorum ama ogluma cok üzülüyorum hep eksık buyuyecek baba sevgısı olmadan buyuyecek nasıl yapcam ben ne edıcem Allah ım cok zormus hep okurdum uzulurdum boyle haberlerı benım basıma da geldı Allahım bı de guzel bısey olsa kız tamam dıycem ,ben eksıgım. ama guzel de degıl kı yaa offf offf kızlar benım ıcın dua edın lutfen kendı basıma ayaklarımın ustunde durabılmem ıcın güç kuvvet dıleyın bana olur mu kusura bakmayın gece gece pat dıye daldım ama krız gecırıyorum su an da
ay canım benim iyi olmana sevindim, daha da iyi olduğun günleri göreceğiz:)canlarım ayrı ayrı alıntı yapıp sayfayı uzatmak istemedim. hepiniz ama hepiniz çok güzel dualar etmişsiniz benim ağrılarımı dindirecek şeyler söylemişsiniz. rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın. kimseler böyle bir rahatsızlık yaşamasın. ama halime bin şükür. her anım şükürler geçiyor kızlar.
dün gece uyuyabildim. idrar yapışım sıkıntılı sancılarım kesintisiz ama ilk günküne göre çok iyiyim. dün eşimle yemek yaptık sabah kahvaltı hazırladık. az da olsa ayaklandım. çünkü idrarımın mesaneme tam inmesi için arada yürümem gerekiyor. aksi halde geri kaçıyor idrar çünkü orda bir boru var açık bi biçimde.
kızım da iyi şükürler olsun teyzeleri. çarşamba günü kızımın kontrolü var. inş kilosu boyu yerindedir. inş ondan yana haberler güzel olur.
dün anneme kardeşim söylemiş dayanamamış annemin hislerine..annem böylesi daha iyi oldu içim daha rahat dedi. gelmek istedi gerek yok toparlanıyorum dedim. böyle gidersem inş gerek yok. kötülersem çağırıcam.
bu arada doğumda dilenir bu dilekler ama ben ameliyat esnasında hepinizi aklımdan geçirdim. gebe kalmak isteyenlere bebek, gebelere sağlık, doğum yapan arkadaşlarıma sağlık diledim.
kiste benziyor bu nesdemin dediği gibi.28 haziran ateşim 36.5(ilişki oldu)
29 haziran ateşim 36.4
30 haziran ateşim 36.3(ilişki oldu.ve akıntım az bişey olmuştu yumurta çatlmş olablr dye düşündm)
1 temmuz ateşim 36.5
2 temmuz ateşim 36.3
3 temmuz ateşim 36.5(ilişki oldu)
4 temmuz ateşim 36.6(bu tarihte yumurtamın çatladığını söyledi sağolsun eflalım.ama ilişki olmadı)
5 temmuz ateşim 36.8
6 temmuz ateşim 36.7(ateşim tekrar düşmüş:26: yani yumurtam çatlamamş mı:26: dün doktor da tahlil aldı ve çatlamş dedi.ve bu akşam da ilşki olsn dedi.dün gece ilşkiye girdm ilşkiden hemen sonra kasıklarıma bi sancı bi basınç girdi.bi mide bulantısı.eşim banyodaydı ve ben sürürne sürüne tuvalete gittim kapısında yığıldm kaldm.eşim çıktı geldi acile gidelm dedi yok dedm. 2-3 saate kadar bu inanılmaz acıyı yaşadm kasıklarmda.sonradan bıraz azaldı.bu gün de az da olsa kalmş hala.oruç da tutmadm Rabbim affetsn.43: arkadaşlar böyle bi kasık sancısı çeken oldu mu ilşkiden sonra????ilk defa böyle bişey yaşıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?