Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol caniminici.
Alerjim de geri basladi. Mecbur geri basladim ilaca. Geçecek bu gunler insallah. Yine de cok şükür halime.

Ogluma da artik zinco yu aldim. Bakalim işe yarayacak mi.

canım nasılsın sana birsey sormak istiyorum ozel olmazsa alerjim geri geldi demişsin bende alerji rahatsızıyım ama doğumdan sonraki seyri bilmiyorum ve tedirgin oluyorum neye alerjin var biliyormusun yada senin alerji rahatsızlığın hangi turu aslında soracağım başka seylerde varda buradan sormim simdi

bu arada ben erken doğum yaptım hic beklemiyordum 35 haftalıkken aniden gelmek istedi bebişimiz hamdolsun halimize
opuyorum seni

Canım yazını okudum çok uzgunum ne diyecegimi bilemiyorum böyle şeyler hiç yasanmasa neden niye niçin yaparlar bu kötülüğü eşlerine bunun bir açıklaması olamaz Rabbim sana güç versin çok zor ne denir ki esinede Rabbim uyandirsin onuda bu heyecana kapılıp ailesini üzen kişilerin gidişatını hiçte o aradıkları heyecan gibi olmuyor hiicc kusura bakmasın Rabbimiz her şeyi gören senin bu yüzden akittigin her bir göz yaşının hesabını sorar Peygamber Efendimiz eşini üzen erkekleri Rabbimize dava eden ben olacağım buyurmus daha ne olsun ki dedigim gibi hiç yasanmasa bu bir kabus olsa sadece (( her zaman yazabilirsin canım dualarimdasin. ..

Canim doğum yapmışsın geçmiş olsun Rabbim hayırlı eylesin bebegini Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin size bebeginize kendinize dikkat edin

Kızlar aktif olarak yazamıyorum ama sizlerleyim yazdıklarınızı okuyorum hep nasılsınız iyisinizdir insaallah
Pinar canım Rabbim senide feraha çıkarsın sıkıntilarini gidersin
Cutem canım iyi olun kuzum yaa insaallah nazar oldu size yaa insaallah bu yasananlar son sıkıntilariniz olur Yusuf Rüzgar ada şifa olsun ilacı annesi seninde alerjin geçsin biran önce bence sana okunsa iyi olur ikizlerin anneside dogumdan sonra senin gibi oldu vücudu döktü alerji falan ilaç tedavisi başlandı geçmiyordu inanır mısın kendisine okundu nazar için pat diye rahatsızlıklari kayboldu hamdolsun
Eflalim nasılsın canım inşaallah atlatiyorsun zor süreci degil mi daha iyi ol Rabbimizin izni ile
Tüm güzel yureklilerim Rabbim yureklerinze sıkıntı vermesin hiçbir zaman. ..

canım hep aklımdaydın. bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyordum gebelik yüzünden gelmediğini düşünüyordum.
inan çok kötü oldum okurken. yaşadığın hiç kolay değil.
eminsin değil mi..elinde kesin kanıt varsa hiç onun paranoyak kelimelerine filan takılma.
allah yanında olsun. sakinlikle davranmalsın canım. istersen önce bi sakinleş sonra paylaş ailenle.
sonuç ne olursa olsun oğlun ve senin için hayırlısını diliyorum.

Nesdoss gelmis gecmis olsun kuzum sen cok guclu bi kadinsin bunuda atlattin cok sukur Rabbim beterinden korusun
Lastim cok uzuldum ne yazilir ne denir bilmiyorum Allah kocani ve o kadini islah etsin sanada sabir versin guc kuvvet versin

canlarım ayrı ayrı alıntı yapıp sayfayı uzatmak istemedim. hepiniz ama hepiniz çok güzel dualar etmişsiniz benim ağrılarımı dindirecek şeyler söylemişsiniz. rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın. kimseler böyle bir rahatsızlık yaşamasın. ama halime bin şükür. her anım şükürler geçiyor kızlar.

dün gece uyuyabildim. idrar yapışım sıkıntılı sancılarım kesintisiz ama ilk günküne göre çok iyiyim. dün eşimle yemek yaptık sabah kahvaltı hazırladık. az da olsa ayaklandım. çünkü idrarımın mesaneme tam inmesi için arada yürümem gerekiyor. aksi halde geri kaçıyor idrar çünkü orda bir boru var açık bi biçimde.

kızım da iyi şükürler olsun teyzeleri. çarşamba günü kızımın kontrolü var. inş kilosu boyu yerindedir. inş ondan yana haberler güzel olur.
dün anneme kardeşim söylemiş dayanamamış annemin hislerine..annem böylesi daha iyi oldu içim daha rahat dedi. gelmek istedi gerek yok toparlanıyorum dedim. böyle gidersem inş gerek yok. kötülersem çağırıcam.

bu arada doğumda dilenir bu dilekler ama ben ameliyat esnasında hepinizi aklımdan geçirdim. gebe kalmak isteyenlere bebek, gebelere sağlık, doğum yapan arkadaşlarıma sağlık diledim.

Nesdoss gelmis gecmis olsun kuzum sen cok guclu bi kadinsin bunuda atlattin cok sukur Rabbim beterinden korusun
Lastim cok uzuldum ne yazilir ne denir bilmiyorum Allah kocani ve o kadini islah etsin sanada sabir versin guc kuvvet versin

sağol canım..atlatıyoruz çok şükür. allah daha büyük dert vermesin.

Carsambada guzel haberlerle gel canin agrilarinda en kisa zamanda gecsin insallahh

28 haziran ateşim 36.5(ilişki oldu)
29 haziran ateşim 36.4
30 haziran ateşim 36.3(ilişki oldu.ve akıntım az bişey olmuştu yumurta çatlmş olablr dye düşündm)
1 temmuz ateşim 36.5
2 temmuz ateşim 36.3
3 temmuz ateşim 36.5(ilişki oldu)
4 temmuz ateşim 36.6(bu tarihte yumurtamın çatladığını söyledi sağolsun eflalım.ama ilişki olmadı)
5 temmuz ateşim 36.8
6 temmuz ateşim 36.7(ateşim tekrar düşmüş:26: yani yumurtam çatlamamş mı:26: dün doktor da tahlil aldı ve çatlamş dedi.ve bu akşam da ilşki olsn dedi.dün gece ilşkiye girdm ilşkiden hemen sonra kasıklarıma bi sancı bi basınç girdi.bi mide bulantısı.eşim banyodaydı ve ben sürürne sürüne tuvalete gittim kapısında yığıldm kaldm.eşim çıktı geldi acile gidelm dedi yok dedm. 2-3 saate kadar bu inanılmaz acıyı yaşadm kasıklarmda.sonradan bıraz azaldı.bu gün de az da olsa kalmş hala.oruç da tutmadm Rabbim affetsn.43: arkadaşlar böyle bi kasık sancısı çeken oldu mu ilşkiden sonra????ilk defa böyle bişey yaşıyrm

Son düzenleme:
inş. senin bıdık nasıl annesi.
kilo alımın ne alemde cnm. ilk önce veriliyor şekerde sonra dengeleniyor canım.

Canim benim seker cok dusuyo bu yuzden devamli atistiriyorum bir saat bisey yemiyim sekerim 50 oluyo halsizlesiyorum ama kizim guclu guclu vurdukca cok mutlu oluyorum 15. De gidicem dr canim

Cnm. Ilac almakla iyi yapmışsın. Şifa olsun.
gececek bu gunlerim de ama baya zorladi beni. Canim yanarken annem bile fayda etmiyr kuzum. Başka bir durum bu

Bi de ben hasta olduğum halde kv yazliga gitti. Şimdi anneme gidiyrm diye kiskancliktan aramis biz gelelim bize gel. Dedim gelme. Size gelmem. Annem bana bakiyr. Ben onla rahatimm strese sokma beni. Inan nasil dedim ben de sastim kendime

Salak dr.umun spiral takmasi sonucu bakira alerjim varmis. O nedenle hastalandim. Hap kullaniyrm cnm.
bebegin de hayirli olsun. Insallah iyisinizdir.

Annem.hep okuyr cnm..

ah güzelim..zaten ne olduysa o spiralden sonra oldu. inş geçecek. ayol topiğe nazar değdi teker teker döklüyoruz.

Cnm. Allah yardimcin olsun. Çok zor durumda kalmissin.

ateşlerini adetin kaçıncı günleri olduğuyla beraber yazarsan daha anlamlı olur.
ben de ilişki sonrası geçen yık acillik oldum. kistim oynamış yerinden. nefes bile alamadım. oturamadım. apandisit sandılar ama deilmiş.

ah güzelim..zaten ne olduysa o spiralden sonra oldu. inş geçecek. ayol topiğe nazar değdi teker teker döklüyoruz.

Valla o sipirali Allah bildigi gibi yapsin. Nalet şey. Hiç istememistim zaten. Mahvetti beni. Vücudum dökülüyor nesim.nasil toparlanacak hiç bilmiyrm. Topik göze geldi cidden.

canım adetin kaçıncı günlerini de ekldm.canım işte böyle.doktorum da prostan mıdır progesteron mudur o tahlilden yaktı ve çatlmş yumurtan dedi.ya dediğin gibi ben de nefes alamıyordm utandığım içn acile gtmdmyoksa dayanılmaz bi acıydı ya kasıklarımda bi basınç patlicak gibi...canım ben pkoluyum.sende de mi pko vardı?

Son düzenleme:

20.gun catlamis yumurtaniz. Test yaparsaniz cikar.

Ay masallah size cnm. Darısı bize inşallah. Cok yoruldum artik.

Hepinizden allah razi olsun eksik etmediniz yorumlarinizi ama yanildim galiba aslinda ben 18de catladi diye sperm olmustur belki dusuk ihtimal diyodum ama 20de keyfi iliski olmustu umutlanmistim regl de 3 4 gun gecti hala da yok ama negatif test. Gerci cok sik tuvalete ciktigimdan sahurada kalkinca falan sabah ilk idrar isini yapamadim ama cikardi az da olsa galiba. Neyse bende sasirdim kzlar siz ne dusunuyosunuz?

Halsizlik uyku hali odaklanamama gogus acimasi kasik agrisi karincalanma hatta sag bacaga vurma bel agrisi falan var. Sik idrara cikma fazlaca gaz var ustune. Bide adet gecikince dedim herhalde oldu heleki yumurta 20.gun deyince siz suphem artti. Ama negatif test. Dongum cok duzenli sizce su vucudun rahmin hsxirlanmasi olabilir mi bebek yerine. Cok sagolun

progesteron testi yumurta çatladıktan bir hafta sonrasında doğru sonuç verir.
seninki erken olmuş.
yumurta öncesi 3-4 gün öncesi olan ilişkiden bile tutuyor bebiş, yeterki yumurta ve sperm sağlıklı olsun.
yani senin bir gün öncesi olması kaçırmadığın manasına geliyor.
ama tutar mı tutmaz mı Allahın takdiri.
Iyi geceler kizlar.moralim sifir.kime iyi davransak sonucunda kotu olan hep biz oluyoruz.konu uzun oldugu icin ve sizide sıkmamak adina yazmicam
Girip bi selam vereyim sizlere dedim.hepinize iyi geceler.allaha emanet olun.
sıkıntın nedir bilmiyorum canım ama Allah sıkıntını yüreğinden söküp atsın.
canım sözün bittiği yerdeyim
Allahım güç kuvvet versin sana.
sakin ol canım, sakin kafayla düşün, daha sağlıklı kararlar vermen için bu gerekli.
ay canım benim iyi olmana sevindim, daha da iyi olduğun günleri göreceğiz:)
kızına da kocaman maaşallah, kontrolünüzden de güzel haberler bekliyoruz
duan için çok sağ ol canım. aminn...
kiste benziyor bu nesdemin dediği gibi.
bence doktoruna gidip durumu anlatmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…