Canım benim şimdi kendini çaresiz hissetmen bitmeyecekmiş gibi düşünmen çok doğal, minicik bir varlık her şeyiyle sana muhtaç hasta olmak bile annelere lüks oluyor ama sen bana güven canım eflal demişti dersin, bu günlerin öyle çabuk geçecek ki, benim gibi oğlunun akıllı bıdıklığını yazacaksın buralara, bu çektiğin sıkıntıların bu dünyada da ahirette de mükafatı var, bu dünyada yetiştirdiğin emek verdiğin evladının başarılarını görmek olacak ahireti Rabbim bilir:) yalnız olmadığını bil canım bütün anneler bunu yaşıyor bazıları ruhsuz olduğu için önemsemiyor:) ama sen yavrunu bütün bedeninle hissettiğin için ona acaba yetemiyorum mu diye düşündüğün için bu kadar yoruluyorsun, sen yavruna yetiyorsun annesi ona en güzel şekilde bakıyorsun, sadece yavrun alışamadı bu düzene ne yapsın daha iki aydır bu dünyada:) herşey güzel olacak, sen oğlunu arabasına koyup parklara götüreceksin eşinle güzel vakitler geçireceksin, üç aylık olsun sıkıntının çoğu gitmiş olacak birde altı aylık olunca tadından yenmeyecekBazen ümidimi kaybediyorum canım. Hiç bitmeyecek hiç geçmeyecek gibi geliyor. Çok bunaldim cok yoruldum hastalıktan. Zaten gebeligim eziyetli geçti. Dogumum zor geçti. Şimdide bu hastalıklar. ..
Kizlar nasılsınız? Ben biraz kötüyüm
2 gündür idrarimi yaparken kasık agrisi çekiyorum ozellikle sol kasigim.
Sabah ayni sekilde oldu ve dayanamadim acile giitk
Dr hem vajinal hem de karindan bakti bebegin sablikli korkuLacak bisey yok ama erken doğum riskin var dedi. Rahim de çok az acilma var ilac yazicam dedi
Proluton igne - günde 1
Progestan - gunde 2
Magnezyum
Decavit
İlaçlarını verdi ama kendi dr uma sormadan da kullanmak istemiyorum nedense
Sabah progestani ictim
in$ sorun olmaz korktum cok kizlar(
hmm canım geçmiş oldun.Rabbim bir daha yaşatmasın inş.görmedim pardon günleri.
bende pko yok. ama senede en az 5-6 kez basit kistlerim olur. bazen de içi kan dolu kistlerim olur.
adetin 15.günü,28 haziran ateşim 36.5(ilişki oldu)aaa doğum mu yaptın canım hayırlı olsun iyi olmanıza sevindim
canım sağol ayaklandım artık yemeğimi yapıyorum ufak tefek makinaya çamaşır atmak gibi işleri yapıyorum ama ev süpürüp silmiyorum, koltuk eğri bile dursa düzeltmiyorum:) normalde dayanamam:) dün şeker döktüm yanlışlıkla hemen görümcemi çağırdım süpürdü:) eski ben durmazdı ama yavrumdan bende kıymetli değil, oğlum iyileşti hamdolsun babamın ameliyatı iyi geçti bu seferde bel fıtığı nüksetti, ablam yarın ameliyat olacak tek tek geçiyor zorluklar hamdolsun
canım daha iyi olmana çok sevindim, inşallah çarşamba günü dorayıda çok iyi göreceksin
benimde ablama yarın stent takılacak böbreğinde büyüme çıktı ondan bayılmış olabilir, genel anestezi yapılacak kadın doğumcuda girebilirmiş rahim de de sıkıntı var sanırım
canım kist sancısına benziyor o dediğin keşke gitseydin böyle şeyleri ihmal etme kist patlıyabiliyor, progestan tahlili çatlamadan sonra 7. gün yapılır ertesi gün nasıl öyle çıkmış anlamadım ben
canım benim gibisin sen ben oğlumda öyleydim 60 çıkmıştı açlık şekerim,dr bana da aç kalma dedi ama diyet falan bir şey dememişti, zaten aç kalmam mümkün değil hamileyken baygınlık geliyor bana
canım oğlunun bakımı için dedim yoksa senin acını sen yaşıyorsun kimin faydası olur inşallah geçecek canım sağlıkta senin sınavın bu hayatta, kv ne ne güzel demişsin tebrik ediyorum
oldum olası itici geliyor bana spiral, sen hissetmiş gibi hiç istememiştin ah dr ah! Topiğimize okumak lazım
canım biraz daha bekle bakalım tekrar yaparsın test
canım ilk başlarda malum iştahım çoktu sürekli yiyordum şimdi canım bir şey istemiyor zorla yiyorum iftar saati herkes yiyor ben bir iki kaşık zor yiyorum içim almıyor, aç kalmamak için yiyorum, tiksinme yok canım bunda sadece bulantı var tabi keskin kokulara tahammülüm yok:)
neden istememiş olunsun lohusalık çok doğal bir süreç zorlanmadım diyene şüpheyle bakarım ben hatta bırak 3-4 ayı 6. aya kadar adapte süreci kesinlikle sonrası daha kolay oluyor bence
Vermedi yatis fln bide çalışıyorum yrn izin alabilirsem kendi dr uma gitmek istiyorum ins canim sorun olmazelimden gelen sey yalnizca senin adina dua etmek olur canim..ne demek gerekir nasil teselli verilip dogru yonlendirilir bilmiyorum..Insallah sen yanilmissindir degilse de rn dogru karari alirsin Insallah cnm..en dogru cumleleri sarf edip oglun icin en dogru karari verirsiniz Insallah cnm..lutfen cok yipratma kendi Rabbim sabrini verir Insallahhh...
Minik melegin herseyini guzel gorunce unutacaksin bu agri sizilari Insallah cnm..sana bol bol dayanma gucuuu canim benim
Cute cnm ya neden bu kadar yiprandinki spiralin sonucumu tum bu olanlar???ya ne diyeyim bilmiyorum onceki hastaliginla alakasi varmi bu olanlarin? Coook gecmis olsun cnm en kisa surede toparlanirsin Insallahhh..galiba gercekten coook cok zor annelik..
cute dogumunun zor oldugunu zor gectigini hic soylememistin cnm..bizleri etkilememek icinmi??
yatis falan vermedimi cnm ya?? Vermediyse sen cok dikkat et is falan yapma..Insallah hic bi sorun olmaz cnm
Canım benim şimdi kendini çaresiz hissetmen bitmeyecekmiş gibi düşünmen çok doğal, minicik bir varlık her şeyiyle sana muhtaç hasta olmak bile annelere lüks oluyor ama sen bana güven canım eflal demişti dersin, bu günlerin öyle çabuk geçecek ki, benim gibi oğlunun akıllı bıdıklığını yazacaksın buralara, bu çektiğin sıkıntıların bu dünyada da ahirette de mükafatı var, bu dünyada yetiştirdiğin emek verdiğin evladının başarılarını görmek olacak ahireti Rabbim bilir:) yalnız olmadığını bil canım bütün anneler bunu yaşıyor bazıları ruhsuz olduğu için önemsemiyor:) ama sen yavrunu bütün bedeninle hissettiğin için ona acaba yetemiyorum mu diye düşündüğün için bu kadar yoruluyorsun, sen yavruna yetiyorsun annesi ona en güzel şekilde bakıyorsun, sadece yavrun alışamadı bu düzene ne yapsın daha iki aydır bu dünyada:) herşey güzel olacak, sen oğlunu arabasına koyup parklara götüreceksin eşinle güzel vakitler geçireceksin, üç aylık olsun sıkıntının çoğu gitmiş olacak birde altı aylık olunca tadından yenmeyecek
benim ne hamileliğim stressiz geçti ne doğumum, doğum zaten tramvaydı benim için sonrası eşimle aramızda olan kopukluk çok kötüydü hala onun izleri var, çok sıkıntı yaşadım canım bir şey isteyince bir şey pişirip verenim yoktu oturup ağlardım bir güzel,bunaldım imdat diyecek tek bir yakınım yoktu ama hamdolsun bu hamileliğimde ilkinde yaşayamadığım ne varsa yaşıyorum dört bir yandan çaba sarfeden insanlar var, zaten cutem eğer geçmeseydi ben ikinciyi niye yapaydım bazen delimiyim diye düşünmüyor değilim
canım korkma iş falan mı yaptın benim gibi olmuşsun benimde bebek aşağı inmişti her an düşebilirdi, proluton depot bana da verdi progestan günde 3 tane ve magnezyum rahim için şart, mutlaka iç ve wc dışında kalkma bak benim ki düzeldi hamdolsun
Vermedi yatis fln bide çalışıyorum yrn izin alabilirsem kendi dr uma gitmek istiyorum ins canim sorun olmaz
Kuzum dun ab lam rahatsizdi annemler de tatilde ablama ben gittim enistem dr a goturdu. . Tabi ikizler beni cok yordu 1,5 yasindalar kucagima da aldim fln belkide ondan oldu simdi uzandim yatıyorum
Proluton igne nasil oldun bana gunde 1 yazmış birde iliski yasak dedi
Ins bende atlatirum canim yrn kendi dr uma gidiyim rapor alirim belki
canım bana haftada bir verdi iğne hatta risk geçince bırak dedi de ben vurunayım deyince tamam dedi, her gün vurunanda var
ben o doktoru bırak derim. internette nerede okursan oku aynı şey yazar. progesteron değeri 10 un üzerinde ise yumurta çatlamış denir.canım senin yumurta çatladıktan sonra progeseron değern kaç çkmştı????benim 7.52 çkmş..doktorum değer en az 5.16 ile 18-56 arası olmalı dedi.e benim de 7.52 ve doktor çatlamş dedi:26:
geçmiş olsun canım, verdiği ilaçların hiçbir zararı yok aksine faydası var.Kizlar nasılsınız? Ben biraz kötüyüm
Dr hem vajinal hem de karindan bakti bebegin sablikli korkuLacak bisey yok ama erken doğum riskin var dedi. Rahim de çok az acilma var ilac yazicam dedi
Proluton igne - günde 1
Progestan - gunde 2
Magnezyum
Decavit
Sabah progestani ictim
ben o doktoru bırak derim. internette nerede okursan oku aynı şey yazar. progesteron değeri 10 un üzerinde ise yumurta çatlamış denir.
benim değerim tam hatırlamıyorum ama 15 miydi neydi.
yani bu değere göre senin yumurtan çatlamamış denir ki zaten 4 ünde henüz çatladı.
7 gün sonra tekrar yaptırıp emin olabilirsin.
geçmiş olsun canım, verdiği ilaçların hiçbir zararı yok aksine faydası var.
ben kullan derim. kendi doktoruna da git mutlaka.
cutem canım zor sınavlardan geciyrsun kolay degil.Bazen ümidimi kaybediyorum canım. Hiç bitmeyecek hiç geçmeyecek gibi geliyor. Çok bunaldim cok yoruldum hastalıktan. Zaten gebeligim eziyetli geçti. Dogumum zor geçti. Şimdide bu hastalıklar. ..
Proluton igne - günde 1
Progestan - gunde 2
Magnezyum
Decavit
Sabah progestani ictim
Bazen ümidimi kaybediyorum canım. Hiç bitmeyecek hiç geçmeyecek gibi geliyor. Çok bunaldim cok yoruldum hastalıktan. Zaten gebeligim eziyetli geçti. Dogumum zor geçti. Şimdide bu hastalıklar. ..
aaa doğum mu yaptın canım hayırlı olsun iyi olmanıza sevindim
canım sağol ayaklandım artık yemeğimi yapıyorum ufak tefek makinaya çamaşır atmak gibi işleri yapıyorum ama ev süpürüp silmiyorum, koltuk eğri bile dursa düzeltmiyorum:) normalde dayanamam:) dün şeker döktüm yanlışlıkla hemen görümcemi çağırdım süpürdü:) eski ben durmazdı ama yavrumdan bende kıymetli değil, oğlum iyileşti hamdolsun babamın ameliyatı iyi geçti bu seferde bel fıtığı nüksetti, ablam yarın ameliyat olacak tek tek geçiyor zorluklar hamdolsun
canım daha iyi olmana çok sevindim, inşallah çarşamba günü dorayıda çok iyi göreceksin
benimde ablama yarın stent takılacak böbreğinde büyüme çıktı ondan bayılmış olabilir, genel anestezi yapılacak kadın doğumcuda girebilirmiş rahim de de sıkıntı var sanırım
canım kist sancısına benziyor o dediğin keşke gitseydin böyle şeyleri ihmal etme kist patlıyabiliyor, progestan tahlili çatlamadan sonra 7. gün yapılır ertesi gün nasıl öyle çıkmış anlamadım ben
canım benim gibisin sen ben oğlumda öyleydim 60 çıkmıştı açlık şekerim,dr bana da aç kalma dedi ama diyet falan bir şey dememişti, zaten aç kalmam mümkün değil hamileyken baygınlık geliyor bana
canım oğlunun bakımı için dedim yoksa senin acını sen yaşıyorsun kimin faydası olur inşallah geçecek canım sağlıkta senin sınavın bu hayatta, kv ne ne güzel demişsin tebrik ediyorum
oldum olası itici geliyor bana spiral, sen hissetmiş gibi hiç istememiştin ah dr ah! Topiğimize okumak lazım
canım biraz daha bekle bakalım tekrar yaparsın test
canım ilk başlarda malum iştahım çoktu sürekli yiyordum şimdi canım bir şey istemiyor zorla yiyorum iftar saati herkes yiyor ben bir iki kaşık zor yiyorum içim almıyor, aç kalmamak için yiyorum, tiksinme yok canım bunda sadece bulantı var tabi keskin kokulara tahammülüm yok:)
neden istememiş olunsun lohusalık çok doğal bir süreç zorlanmadım diyene şüpheyle bakarım ben hatta bırak 3-4 ayı 6. aya kadar adapte süreci kesinlikle sonrası daha kolay oluyor bence
sağol canım benimgeçmişe şöyle bi göz attımda herkes sıkıntılı bu aralar.Rabbim şu günlerde herkesin sıkıntısını gidersin.
eflalim baban ameliyat olmuş sanırım geçmiş olsun.
cutem annelik ne kadar zormuş anlattıklarına göre.hele benim bünyem çok zayıf.korktum şimdi.
annem hep, anne olda anlarsın ne kadar zor olduğunu derdi burun kıvırırdım
ama boşuna cennet annelerin ayaklarının altında değil.çektiğin her sıkıntıya karşı Rabbim seni mükafatlandırıcak
çok güzel yazmışsın canımYok yok hic ümitsizliğe kapilma ne kadar bilgi depolamis olsa da insan o ufacik bebek bambaşka ortamlar cikariyo karsina sen yine bilgilisin ben daha bi haftalık bebe gecede 4-5 kere uyaniyo diye aglamistimne bekliyosam artik
Çocuğun pipisini yukari ddoğru koyuyomusum çocuk hersryini isedi kiyafet kalmadi esimle gece gece hediye gelen büyük kıyafetlerden giydirdik daha neler neler
Bise ne kadar stresli olursan bebiste o kadar huysuz oluyor mümkün olduğunca sakinlesmeye bak farkedersin oglusunda sakinlesecek ben melisa iciyordum bide rezene cayi iyi geliyor bebegede geçip sakinleştiriyor
Maiden için sabah aksam bal ye cnm çokiyi gelir
Bugünlere hep geçecek merak etme gönlünü ferah tut
Canim istahim hic yok midem cok yaniyo bu sebeple yine kusmaya basladim baglantili olarak sekerim hep dusuk hep baygin bi haldeyim
Proluton igne - günde 1
Progestan - gunde 2
Magnezyum
Decavit
Sabah progestani ictim
Kuzumm nasıl geçti operasyonun?
Herkes iyidir inşallah topikcanlarım.ben bu ramazan çok bitkinim,evim fazla güneş alıyo pişiyorum,kimseyi tanımıyorum,arabayı da sattık,gezemiyom:) kitap okuyorum bol bol. Ramazan bitsin,hemen başlıyoruz tedavi araştırmalarına.ilk işimiz iyi bir ürolog bulmak..bakalım hayırlısı artık..benden böyle...siz neler yapıyosunuz,keyifler yerindedir umarım.
İyi hadii,şükürler olsun..Yani şimdi bi tehlike kalmadı dimi.Nehir Dora da iyi..Ağrıların hafiftir inşallah..Ben de iyiyim çok şükür kuzummkuzum şükür atlattık. zordu ama geçti bitti.
şimdi ağrılarımın bitmesini bekliyorum. iyiyiz çok şükür.
sen nasılsın canım
canım kaan kocatepe.
ankaranın türkiyenin en iyi üroloğu.
sırf erkek infertilitesine bakıyor.
sanırım ankara üniversitesindeydi.
netten araştır. sorulara hemen yanıt veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?