ben de iyiyim çok şükür canımIyiyim kuzu hamdolsun sen nasılsın hamislik nasil gidiyor
kalitesinden emin değilim ama en kötü ihtimalle beğenmezsem geri gönderirim yasağol canım benim amin
ayy canım çok sevindim maşallah sana bal gibide okursun seçtiğin bölümlerde çok iyi, tebrik ediyorum seni
çok sağol canım, depresyona giricem az kaldı o kadar bunaldım ki duvarlar sütüme geliyor hastalıklar peş peşe, bugünüme hamdolsun yine de ne dertler var
bende seni özledim şeker
canım çok beğendiysen imkanında varsa içinde kalmasın bence
canım ben ayna kullanıyorum karnım çıkınca
çok da değil canım kaliteliyse ondan o kadardır
sağol canım
canım karbonatı denedin mi sarılığı alıyor karbonatlı suda beklet içine sabun tozuda at, ertesi gün makinayada ekle karbonat çıkar inşallah, karbonat zararlı değil bebişin kıyafetine iki kere durularsın
canım endişelenme dediğin gibi doktorun çok ilgili gerek göre çağırırdı
sağol canım
amin canım sağol
sağol canım benim inan elde değil üzülmemek daha önce yaşamadığı bir şey olunca sadece midede olunca çok korktum
sağol canım benim
sağol canım oldu yine
sağol canım amin
Böyle içine sinen iyi doktorlar bulunca çok seviniyorum ben deGünaydın güzeller, merek edenlere yazayım:) dün gittik doktora tabi benim oğluş evden çıkmadan ağlamaya başladı önce benim için gidiyoruz sandı taaamam dedi:) kendi için olduğunu anlayınca kıyameti kopardı, malum öncekinde serum takıldı çok ağlamıştı, devlete gittik iyi ki de gitmişim nasıl iyi bir doktor daha önce özele gittiğime pişman oldum, ağlayan oğlumu sakinleştirdi bir güzel, kan tahlilini gösterdim önceki yapılanı sadece bunu mu istedi idrara bakmadı mı dedi yok dedik idrar olmadan anlayamayız dedi,cildinde sorun vardı onu da sorduk hemen yazdı bir krem diğer özelde ki cildiyeye gidin demişti tabi malum parakaka tutma sorununu tuvalet eğitimini hep sordum özel halt etmiş, çok ilgilendi bezi bırakacağın zaman ilaçla destekliycem yardımcı olucam dedi sağolsun,şimdi idrarını bekliyorum beyimizin yapsın hemen hastaneye götürülücek, çok korkuyordum ama dr rahat olun dedi geniz akıntısı varmış o bile sebep olabilirmiş
Günaydın güzeller, merek edenlere yazayım:) dün gittik doktora tabi benim oğluş evden çıkmadan ağlamaya başladı önce benim için gidiyoruz sandı taaamam dedi:) kendi için olduğunu anlayınca kıyameti kopardı, malum öncekinde serum takıldı çok ağlamıştı, devlete gittik iyi ki de gitmişim nasıl iyi bir doktor daha önce özele gittiğime pişman oldum, ağlayan oğlumu sakinleştirdi bir güzel, kan tahlilini gösterdim önceki yapılanı sadece bunu mu istedi idrara bakmadı mı dedi yok dedik idrar olmadan anlayamayız dedi,cildinde sorun vardı onu da sorduk hemen yazdı bir krem diğer özelde ki cildiyeye gidin demişti tabi malum parakaka tutma sorununu tuvalet eğitimini hep sordum özel halt etmiş, çok ilgilendi bezi bırakacağın zaman ilaçla destekliycem yardımcı olucam dedi sağolsun,şimdi idrarını bekliyorum beyimizin yapsın hemen hastaneye götürülücek, çok korkuyordum ama dr rahat olun dedi geniz akıntısı varmış o bile sebep olabilirmiş
tabi canım gönderirsin, kaçırmam daha doktoru:) inşallah canım sabahtan beri yapmıyor çişini deli olucamben de iyiyim çok şükür canımhamişlik iyi iyi de, sıcaklarda zor oluyor walla kendimi eve attım mı iyiyim senin nasıl gidiyor bakiyim?
kalitesinden emin değilim ama en kötü ihtimalle beğenmezsem geri gönderirim yasanırım alacağım
Tam soracaktım gittiniz mi doktora diye aşağıdaki mesajını gördün
Böyle içine sinen iyi doktorlar bulunca çok seviniyorum ben desakın kaçırma o doktoru.
inşallah kuzucuk da çabucak iyi olur ya, kıyamam ben ona
ah canım en iyi sen anlarsın çıldırmak üzeriyim öyle bunaldım ki ne tatili canım ömrü hayatımda gidemem heralde]
Eflaaaal ayni benim gibi oldun senin haftalar un dayken benimde oğlum hastaydiya kafayi yemek uzereydim mide bulantilarida cabasi
Oğlun için iyi doktora rast gitmene sevindim acil şifalar diliyorum keşke imkaniniz olsa da şöyle bi tatil yapabilseniz kafani bosaltirdin biraz ama ramazanda malum Allah yarfimcin olsun cnm tez zamanda iiyileşirins
tabi canım gönderirsin, kaçırmam daha doktoru:) inşallah canım sabahtan beri yapmıyor çişini deli olucam
ah canım en iyi sen anlarsın çıldırmak üzeriyim öyle bunaldım ki ne tatili canım ömrü hayatımda gidemem heraldekocam tam bir odun o kadar soğudum ki.... sıpamda yapmıyor çişini çatlıycam az sonra
aynayla arada bakıyorum canım kontrol amaçlı.sağol canım benim amin
ayy canım çok sevindim maşallah sana bal gibide okursun seçtiğin bölümlerde çok iyi, tebrik ediyorum seni
çok sağol canım, depresyona giricem az kaldı o kadar bunaldım ki duvarlar sütüme geliyor hastalıklar peş peşe, bugünüme hamdolsun yine de ne dertler var
bende seni özledim şeker
canım çok beğendiysen imkanında varsa içinde kalmasın bence
canım ben ayna kullanıyorum karnım çıkınca
çok da değil canım kaliteliyse ondan o kadardır
sağol canım
canım karbonatı denedin mi sarılığı alıyor karbonatlı suda beklet içine sabun tozuda at, ertesi gün makinayada ekle karbonat çıkar inşallah, karbonat zararlı değil bebişin kıyafetine iki kere durularsın
canım endişelenme dediğin gibi doktorun çok ilgili gerek göre çağırırdı
sağol canım
amin canım sağol
sağol canım benim inan elde değil üzülmemek daha önce yaşamadığı bir şey olunca sadece midede olunca çok korktum
sağol canım benim
sağol canım oldu yine
sağol canım amin
allahım herkesin karşısına böyle ilgili devlet dr ları çıkarsın. öyle dr lar var ki devlette insanı çok rahatlatıyor. özeldeki bile halt yemiş oluyor. bırakma madem o dr u canım.Günaydın güzeller, merek edenlere yazayım:) dün gittik doktora tabi benim oğluş evden çıkmadan ağlamaya başladı önce benim için gidiyoruz sandı taaamam dedi:) kendi için olduğunu anlayınca kıyameti kopardı, malum öncekinde serum takıldı çok ağlamıştı, devlete gittik iyi ki de gitmişim nasıl iyi bir doktor daha önce özele gittiğime pişman oldum, ağlayan oğlumu sakinleştirdi bir güzel, kan tahlilini gösterdim önceki yapılanı sadece bunu mu istedi idrara bakmadı mı dedi yok dedik idrar olmadan anlayamayız dedi,cildinde sorun vardı onu da sorduk hemen yazdı bir krem diğer özelde ki cildiyeye gidin demişti tabi malum parakaka tutma sorununu tuvalet eğitimini hep sordum özel halt etmiş, çok ilgilendi bezi bırakacağın zaman ilaçla destekliycem yardımcı olucam dedi sağolsun,şimdi idrarını bekliyorum beyimizin yapsın hemen hastaneye götürülücek, çok korkuyordum ama dr rahat olun dedi geniz akıntısı varmış o bile sebep olabilirmiş
canım markayı duymadım ama al gitsin yaa. çok beğendin ve de pamuklu. ne olcak ki. ben bi tane uyduruk bir tulum almıştım bin pişman olarak yıkadım bi baktım ne çekme ne solma. yani illaki öğrencez deneye deneye. ama sana tavsiyem artık hastane çıkışı alma takımlarını ayrı ayrı yapıver. misal 4-5 tane battaniyesi olsun. kimi battaniyesi pikemsi yüzey, kimisi direkt penye kimisi kalın penye olsun çeşit çeşit. yaz gelince pikeye nevresim geçirir mis gibi kulanırsın üzerine örtmeye. tulumları olsun ama tulumların çıtçıtlarından bacakları üşümesin diye içine kışın alt pişama da giydirebilirsin kilotlu çorap da. alt üst takımı da olsun. her şeyi 50-56 numara almayın. içinde 62 ler filan da olsun ki bazı bebekler hızlı büyür. misal ben iki takım aldım prematüre için. resmen el kadar. onu benim kuzum zamanında doğarsa çok zor giyer ama ne olur ne olmaz diye aldım. bol çorabınız olsun. eldiven çok önemli düşücek sürekli arıycaksınız evin içinde:) çıtçıtlı body çok önemli 10 tane 0-3 ay olsun. onu da boy boy alın hepsi 50-56 olmasın.ben de iyiyim çok şükür canımhamişlik iyi iyi de, sıcaklarda zor oluyor walla kendimi eve attım mı iyiyim senin nasıl gidiyor bakiyim?
kalitesinden emin değilim ama en kötü ihtimalle beğenmezsem geri gönderirim yasanırım alacağım
Tam soracaktım gittiniz mi doktora diye aşağıdaki mesajını gördün
Böyle içine sinen iyi doktorlar bulunca çok seviniyorum ben desakın kaçırma o doktoru.
inşallah kuzucuk da çabucak iyi olur ya, kıyamam ben ona
ah bu kocalar valla alemler.Su yada karpuz yese etkilermi bizimki karpuz yedimi abone oluyor tuvalete
Kocalari hic katma anacim gecen gün bunaldim artik geldim konu actim burada iiçimi dokeyim diye
sen bekliyorsun ya inadına yapmıyordur sıpatabi canım gönderirsin, kaçırmam daha doktoru:) inşallah canım sabahtan beri yapmıyor çişini deli olucam
ah canım en iyi sen anlarsın çıldırmak üzeriyim öyle bunaldım ki ne tatili canım ömrü hayatımda gidemem heraldekocam tam bir odun o kadar soğudum ki.... sıpamda yapmıyor çişini çatlıycam az sonra
hemen bakıyorum canımhttp://www.indirimlibebe.com/kategori-urun.aspx?kid=330
Kizlar bakin bizim buradaki büyük bebek magazasi var demistimya internet sitesinde varmis bi göz atin derim ürünleri güzeldir burada herkes alisvetisini oradan yapar bide lcw tabi
ayyy sabahtan beri su içiriyorum öyle bir çocuk ki kaka ve çiş tutabilen tek çocukSu yada karpuz yese etkilermi bizimki karpuz yedimi abone oluyor tuvalete
Kocalari hic katma anacim gecen gün bunaldim artik geldim konu actim burada iiçimi dokeyim diye
http://www.indirimlibebe.com/kategori-urun.aspx?kid=330
Kizlar bakin bizim buradaki büyük bebek magazasi var demistimya internet sitesinde varmis bi göz atin derim ürünleri güzeldir burada herkes alisvetisini oradan yapar bide lcw tabi
aynayla arada bakıyorum canım kontrol amaçlı.
kız efloş sende ne bilgiler var. karbonatı ben eşimin hastaya giderken giydiği kıyafetlere atıyorum bir de sirke atıyorum mikobu kırılıyor.
deneyim madem sarılık için. gerçi bi seferlik giysin öyle yapayım. üşendim şimdi
allahım herkesin karşısına böyle ilgili devlet dr ları çıkarsın. öyle dr lar var ki devlette insanı çok rahatlatıyor. özeldeki bile halt yemiş oluyor. bırakma madem o dr u canım.
canım markayı duymadım ama al gitsin yaa. çok beğendin ve de pamuklu. ne olcak ki. ben bi tane uyduruk bir tulum almıştım bin pişman olarak yıkadım bi baktım ne çekme ne solma. yani illaki öğrencez deneye deneye. ama sana tavsiyem artık hastane çıkışı alma takımlarını ayrı ayrı yapıver. misal 4-5 tane battaniyesi olsun. kimi battaniyesi pikemsi yüzey, kimisi direkt penye kimisi kalın penye olsun çeşit çeşit. yaz gelince pikeye nevresim geçirir mis gibi kulanırsın üzerine örtmeye. tulumları olsun ama tulumların çıtçıtlarından bacakları üşümesin diye içine kışın alt pişama da giydirebilirsin kilotlu çorap da. alt üst takımı da olsun. her şeyi 50-56 numara almayın. içinde 62 ler filan da olsun ki bazı bebekler hızlı büyür. misal ben iki takım aldım prematüre için. resmen el kadar. onu benim kuzum zamanında doğarsa çok zor giyer ama ne olur ne olmaz diye aldım. bol çorabınız olsun. eldiven çok önemli düşücek sürekli arıycaksınız evin içinde:) çıtçıtlı body çok önemli 10 tane 0-3 ay olsun. onu da boy boy alın hepsi 50-56 olmasın.
ah bu kocalar valla alemler.
sen bekliyorsun ya inadına yapmıyordur sıpa
hemen bakıyorum canım
sanırım alıyorum, sepete ekledim canımaynayla arada bakıyorum canım kontrol amaçlı.
kız efloş sende ne bilgiler var. karbonatı ben eşimin hastaya giderken giydiği kıyafetlere atıyorum bir de sirke atıyorum mikobu kırılıyor.
deneyim madem sarılık için. gerçi bi seferlik giysin öyle yapayım. üşendim şimdi
allahım herkesin karşısına böyle ilgili devlet dr ları çıkarsın. öyle dr lar var ki devlette insanı çok rahatlatıyor. özeldeki bile halt yemiş oluyor. bırakma madem o dr u canım.
canım markayı duymadım ama al gitsin yaa. çok beğendin ve de pamuklu. ne olcak ki. ben bi tane uyduruk bir tulum almıştım bin pişman olarak yıkadım bi baktım ne çekme ne solma. yani illaki öğrencez deneye deneye. ama sana tavsiyem artık hastane çıkışı alma takımlarını ayrı ayrı yapıver. misal 4-5 tane battaniyesi olsun. kimi battaniyesi pikemsi yüzey, kimisi direkt penye kimisi kalın penye olsun çeşit çeşit. yaz gelince pikeye nevresim geçirir mis gibi kulanırsın üzerine örtmeye. tulumları olsun ama tulumların çıtçıtlarından bacakları üşümesin diye içine kışın alt pişama da giydirebilirsin kilotlu çorap da. alt üst takımı da olsun. her şeyi 50-56 numara almayın. içinde 62 ler filan da olsun ki bazı bebekler hızlı büyür. misal ben iki takım aldım prematüre için. resmen el kadar. onu benim kuzum zamanında doğarsa çok zor giyer ama ne olur ne olmaz diye aldım. bol çorabınız olsun. eldiven çok önemli düşücek sürekli arıycaksınız evin içinde:) çıtçıtlı body çok önemli 10 tane 0-3 ay olsun. onu da boy boy alın hepsi 50-56 olmasın.
ah bu kocalar valla alemler.
hangisi normal bi söylesene bacım.
seninki ayrı bizimki ayrı dert.
işte hayat bazen idare ederek, bazen palazlanarak, bazen de dalgasını geçerek gidiyor.
eşlerimiz şükürler olsun topiğimizde şiddet uygulayan, evine barkına bakmayan, afadersiniz karı kız peşinde, alkolik kumarbaz değil. haa diceksiniz ki nesdem bunları yapmıyorlar diye sineye mi çekicez. hayır asla. sadece yollarımızı ayırma kararımızı bi kenara atıp zaman zaman alttan alıcaz zaman zaman onlar bizi alttan alıcak. en son benimki başka bi veteriner hekim arkadaşı ile servis arabası alıp tur düzenleme hayali kurdu. ulen sen zaten çalışıyon bütün gün servis nedir? geçen hafta bi tane çürük araba bulmuş onu alıp tamir ettirip işe gitcekmiş onla. ya arkadaşım senin iş yerine servisle gidiliyo. zaten araban da var neyin peşindesinhepsi aynı bacım
aynen canım ama yaptırdım az tehdit az rüşvet napıyım çatlıycam zaten açlıktan halsiz kaldım iyice
sanırım alıyorum, sepete ekledim canım
yok zaten set almadım hiç ben. bi bunu beğendim. onu da aslında 5li takımı olsa daha işime gelirdi ama yokmuş. beğendiğim için 10lu alıyorum. Ben düz beyaz zıbın tulum battaniye alıp, onları süslettircem anneme, asıl hastane çıkışı o olacak, bu da yedeği olur. zaten 0-3 aylıkmış, umarım doya doya giydirebilirimprematüre takım inşallah almam gerekmez ama gerekirse de annem gidip alıverir, önceden almayacağım. Zaten doğum yapmayı düşündüğüm hastanede küçük bebeklere kıyafetini onlar giydiriyorlar, giydirdikleri şeyler kötü de değil. İnşallah gerek kalmaz tabi, hep hazırladığım şeyleri giyebilir kuzucum
Battaniyeleri tulumları fln netten almam heralde eğer çokk aşırı beğendiğim olmazsa, eylül ayında annemle bi çarşı turu yapıcaz, o zaman alırım diye düşünüyorum. Şimdi sıcaklardan kapının önüne bile çıkamıyorum, fena oluyorum
kızlar malum bir tek uni baby pamuk ve sudan oluşuyor,komilide çıkarmış pamuk ve sulu mendil, mikro dalgada ısıtılabilyor:) popişler üşümesin diye haberiniz olsun daha uygun
puahahahah koptum yalnız kocalarla ilgili yazdıklarınız okuyuncabana bu aralar koca demeyin gerçekten soğudum inşallah hamileliktendir ( hiç yakınlık hissetmiyorum öyle uzağım ki zaten o da öyle, yok düşük riskiydi yok benim bulantılardı yok oğlanın hastalığıydı ben zaten bunaldım ama beni anlayan daha doğrusu anladığını belli eden eşim yok biliyorum halimi bildiğini ama be adam az ilgi göster gerçi ne söylese batacakmış gibi geliyor......
ayyy birde araba demebu bizim beşinci araba ve yine satıp yeni alıcam diyor yeni demek yeni kredi demek ve ben artık tahammül edemiyorum onu keyfiyetine
seninkide iyiymiş hep eğlence peşindeler, her şeyi biz düşünmek zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?