Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cok uygun fiyati. Al cnm. Hastane cikisi olarak kullan hatta. Dogum hanede onu giydirirler.

tulumu da var mı canım? eğer varsa normal. ayrı ayrı aldığında da en az 60 tl tutar bunlar çünkü. tabi tulumu varsa. ben o şekil çok takım yaptım. uygun battaniye de aldım aynı modelden. var zaten hep.
Ohhh lazerli olmanin keyfi diyorsun
Yok ben hala agdayi kendim yapabiliyorum erken doğum tehditi yok ya pek sanmiyom tetiklesin bilmem :44:
Ayyy eşime yaptiracagima kuaföre giderim yaa bilmem takintiliyim okonuda biraz
canım ağda acı verdiği için kasılma yapar. nst de ben gülerken bile sancı artıyor. önermiyor uzmanlar ağdayı.
ben de eşimden çok çekindim ama napiim canım çaresiz kaldım. çok aciz hissettim kendimi:)
canım lazer iyi ki yaptırmışım ben. yoksa haftada bir traş gerekirdi. şimdi 8 ayda üç kez oldum. keşke tamemen bitirebilseydim ama kuzucum gelince yarıda kaldı. şimdi doğumdan sonra o ayva tüylerini de yok ettircem.

Allah acil şifa versin canım

annemin eskiden aldığı bi hastane çıkışı var dediğin gibi beklemekten sararmış. yıkadım çıkmadı ama napim kullancam. kaliteli de üzüldüm.
30-35 e 10 lu takım yok ki kuzum. 5 liler bile zar zor var. 10 lular 100 tl civarı.
ama dediğim gibi kendiniz takım yapın.
misal 20 tl ye civilde battaniyeler var.
bir de takım alınır 20 tl ye eder 40.
ayrıca tulum alınır 15-20 tl ye eder 60.

Dogumhanedeki görevlilere vermek icin battaniyeyi acin. Icine ic dis zibin, body, alt giysisi, eldiven, 1 tane bez, uzun kollu ust, corap ve 1 paket islak mendil koyup sarin. Onlar icinden lazim olanlari giydiriryrlar. Islak mendille siliyrlar artik. Yikamiyrlar. Onuj icin unibaby markayi oneririm.

Cok uygun fiyati. Al cnm. Hastane cikisi olarak kullan hatta. Dogum hanede onu giydirirler.

Bi bana çok gelmiş fiyati fena ucuzcuyum ben

Lazer isi supermis yapilacak listeme yaxiyorum
Ağda yapmiyimmi simdi hmm :44:

Cnm. Biz yeni aldigimiz icin piyasayi biliyrz azcik. Bir de sehirler arasinda da fark var tabi fiyatta.

canım benim inşallah üniversiteyi de bitirirsin, tebrik ediyorum seni bu ağda olayı benim de kafamı karıştırıyor. Şimdi yarım yamalak da olsa kendi başıma traş edebiliyorum, ama son zaman uzun idare edecek bişey olması lazım, ama ağdaya da cesaret edemiyorum, nolcak bilmiyorum ya

Cnmm beebgine cokkkk beğendiğin herseyi imkanin dahilinde al. icinde kalmasin. B3n hep aldim. Hep de kullandim cnm.
evet zaten çok bir şey almayı düşünmüyorum, ama aldıklarım da hep beğendiğim içime sinen şeyler olsun istiyorum. Annem kv fln da çok alır çünkü.

hastane çıkışı yenidoğan bedeninde olmuyor mu canım? ben yenidoğan değil de 0-3 aylık almayı düşündüm bunu.

uzun kollu tulumu yok nesdoş. uzun kollu üst zıbın var 2 tane, 1 tane patikli alt var. bir tane kısa kollu çıtçıtlı body var. bir battaniye, bir şapka, bir çift eldiven, ağız mendili, bir de mama önlüğü var.

Ohooo naptin kiz bursada bu bebek çocuk giyim fabrikaları var ben kocaelindeyim dolayisiyla toptan merkezine yakinim burada oldukça iyi kalitede 10 lu takımlar 30dan baslar idilbebe, tomurcuk falan mesela en fazla 70e cikar hatta simdi lisanslı Disney karakterlilerini gördüm fiyatini tam bilmiyom ama uygun yani fiyatlar
Citcitli vadiler 3.5
Battaniyeler penye 10 lira falan yani bu Dediklerim pazar değil ve baya büyük bebe mağazası

canım iç dış zıbın dediğin iki kat zıbınlar oluyor. onu mu diyosun. ben tekini koydum doğumhaneye verilcek poşetime. üst üste ikisini giydirmezler diye düşündüm.

yaptır canım büyük ferahlık.
canım ucuzu yok ki. varsa da ben görmedim. penyesi kalitesi önemli boyası önemli.
ankarada annem sosyete pazarından çok alıyor ama hep markaların ihraç fazlası. benim 20 tl ye aldığım takımı annem 10 tl ye alıyor pazardan.

canım kocaeli zaten tekstil yuvası. vardır orda fabrika satış mağazaları. burda zaten bebek mağazası bi civil bi panço var.

Ohaaa yaa adama bak,pek çağdaş :) cuteemm Allah sana sabır ve kolaylık versin. Sonuncusunu okuduğumda ağzım temelli açık kaldı. Töbe töbeeeeeee

Saolun canlar. Ikisi de okumus emekli insanlar. Ama en güzel söz "okumak cahilligi alir, esseklik bakidir". Bunlar da benim sinavimmis anladim.

hımm olsa iyiymiş ama beğendiysen al..markası ne de bakiim ona göre okey vercem

Ikisininde koy cnm. Ust uste giydirirler. Cunku ilk dogduklarinda isinamiyr kuzular. Cok usuyrlar.

Ikisininde koy cnm. Ust uste giydirirler. Cunku ilk dogduklarinda isinamiyr kuzular. Cok usuyrlar.

tamam canım öyle yapayım. ıslak mendili de koyayım.
ay çok heyecanlı.
kızlar ya benim dr çok pimpiriklidir. ayrıntıyı asla es geçmez. söyler de . ama benim bir dahaki randevumu 36. haftaya verdi. durumumu da biliyor. aklında olan bi hastayım böbrekten dolayı hemen tanır yani. arada çağırması gerekmez miyidi. ya benin suyum azalırsa nerden anlıcaz.

Cnm. Biz yeni aldigimiz icin piyasayi biliyrz azcik. Bir de sehirler arasinda da fark var tabi fiyatta.
Aynen ya şehirlerarası ne kadar fark ediyor gecen eskişehire gittiydim vaktim benim 15 falan alacagim 5li takımlar orda 35lira civari marka falan da değil yani
Saol cnm tskler
Agdayida ben senelerdir yapiyom pek acisi yok artik ama madem risk oluşturuyor ertelerim sonra kuaföre giderim napim
Doğru diyorsun kardesimde trabzon daabla bbizim oradaki gibi mağazalar yok belli basli markanin magazsi var o kadar diyodu
canım kocaeli zaten tekstil yuvası. vardır orda fabrika satış mağazaları. burda zaten bebek mağazası bi civil bi panço var.

Çok şükür yinede gözümüz yetmiyor aklim hep eminonunde ama bu sicakta goxum yemiyo

Evet cnm. Cok heyecanlı. Az kaldi.
Cnmm riskin olsa gel derdi. Endise etme.
Suyun azalirsa bebek hareketi degisir anlarsın. Daha az hareket eder.
simdi sen her yemek sonrası soluna yat. Sanirim 1 saat icinde 8 kez filan oynamasi lazım

ben bursadayım, tekstilin merkezinde ama gidip dolaşmadım daha mağazaları

[derya maşaallah ilk giysisini almışsın inş. bende o günleri görürüm iğne aynı dozda devam değilmi canım
sağol canım inşallah sen de görürsün o günleri
evet aynı doza devam

hımm olsa iyiymiş ama beğendiysen al..markası ne de bakiim ona göre okey vercem
mini okyanus bebe, ben hiç duymamıştım bu markayı. %100 pamuk yazıyor açıklamada ama

yani inş bi sıkıntım olmaz canım.
evet hareketleri saatte 10 kez oluyorsa normal dedi.
zira arkadaşımın suyu çok az her an doğuma alabilirler ve bebeği acayip hareketsiz. kızcağız sürekli yan yatıyor hareketlerini algılamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…