Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Orda teyzem var bide diğer teyzenin krizi var oda hemşire ama hangi hastane olduğunu bilmiyom biz arada geliyor gezmeye büyük oğlumun hastane cikisini falan oradan almistim sonra geldim vaktim burdada ayniymis fiyatlar

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Saol cnm. Buyuyir kuzu işte. Darisi hepinize cnmm

bilmiyorum canım tek yazdan sıcaktan olsun başka şey olmasında
aminn inş canım inşş RABBİM korusun kuzucunu inş
aminnnn canım amin inşş şu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine inş bizde hamile kalırız cifte bayram yaparız inşş
hayırlı ugurlu olsun canım inşş emeline ulaşırsın benim kız kardeşimde girdi sınava ögretmenligi kazandı ünfrsite 4 yılık kazandı ALLAH nasip ederse cografya ögrtmeni olacak hemde 1 oglu var azim duvar deliyo işte
ohh sevindim sorunsuz amaliyat gecirdigine kurtuldun valla RABBİM korusun meleginide senide canım
bana gelince hani biraz zaman gectiya işte bende hamile kalayım istiyom sende gectin canım bu günlerden meraktn ölüyo insan mazur gör
Selam cancanlar, hepinizi özledim

as canımm nerdeydin ki sen gelmiyeli ne çok şeyler olmuş yaw

canım üzülme lütfen.belki yediği bişey dokunmuştur,yada bazen bulaşıcı ishal kusma gibi hastalık yayılıyo.öylede olabilir.
inşaallah atlatır.geçmiş olsun canım.

amin canım benim.Allahım isteyen herkese nasib etsin inşaallah.

sen ne ara hamile kaldın canım yaa :)
yeni görüyorum.sağlıkla sıhhatle kucağına al inşaallah.

bi tedavi gördünmü nasıl oldu?
ne biçim bi soru bu

kızlar bağcılar medipol mega hastanesini biliyomusunuz? oraya başlamayı düşünüyorum.tavsiye ediceğiniz bi doktor varsa aklımda bulunsun.

ah hifam ben de bilmiyorum hangi ara inan sürpriz oldu. iki ay klomen kulkandim dr adet olursan gel dedi ben adet oldum ama gitmedim.klomeni biraktim ay hamile kaldim darisi sana ve tüm canlarima ins.rabbim ol dedi kismet 4 sene sonra gebe kalmakmis.hala inanamiyrum desem sanki şoktayim.kaygilarim var ama sağolsun dr um cok iyi her seferinde soruyr bi sıkıntın var mi diye ve bebegin şöyle böyle çok iyi diyor sanki icimi okuyr beni sakinlestiriyr işinde gercekten samimi.rabbim hepimizi korkularından emin kilsin ins.şu sahur saatleri hurmetine hepimiz duasini kabul etsin ve sıkıntılarımizi gidersin inşaallah aminn....
kızlar bağcılar medipol mega hastanesini biliyomusunuz? oraya başlamayı düşünüyorum.tavsiye ediceğiniz bi doktor varsa aklımda bulunsun.

malesef canim bilmiyrim kızlardan bilenler yardimci olur.
bi de eniyi hekim diye site var ya cok iyi drlar hakkinda yorum yapiliyr araştıracak olursan.

Hifanur canım kuzenim Bağcılar'da medipole gidiyor 4senedir bebek istiyordu burdaki doktorda tedavi gördü ve dün hamile oldugunu öğrendim :) ben sabag doktorun adını öğrenip yazarım buraya kuzenim bu doktordan çok memnun insaallah sizede vesile olur

Amin cnm.
Gaza devam ; (
Bn idare ediyorum. En azından yemek yiyebiliyorum azar azar.
Cutem insaallah miden cabuk toparlanir istahin açılır canım Rüzgar Yûsuf ta biran önce rahatlar gaz
konusunda insaallah
Bu arada kv ve kp tam bir anormal cidden Rabbim onları senden uzak etsin ne diyim bu insanlara taş olsa dayanamaz

Herkese uzun uzun yazıyorum sayfa hoopp atıyor sinir oldum
Eflalim ogluna şifalar diliyorum kuzu insaallah önemli birşey yoktur çabuk atlatir
Dgrpnr bugün randevub vardı sanki hadi hayirli haberle gel canım insaallah
Duham oglun olacakmis Rose kızın olacakmış hayırlı olsun kizlar evlatlariniz Rabbim sagsalim kavustursun sizleri bizleri ve tüm bekleyenleri

nasılsın canim hamilelik nasıl gidiyor?
Iyiyim Hamdolsun kuzum sen nasılsın oglun olacakmış bi prens daha geliyor topige hayırlı olsun canım:)
Karnım iyice büyüdü Ahmet Asım pazartesi günü 1kilo 50grama ulaşmıştı teyzesi zorlanmalar başladı artık yatarken otururken yürürken tekmeler daha sert artık öyle Rabbim isteyen herkese bu duygulari yasatsin sen nasılsın canım benim

Çikolata cipsim amiinn diyorum canım güzel dualarina insaallah sizinde bu günleri gormeniz çok yakındır sen Ayşegül Azap Hifanur Pınar ve evlat isteyen tüm topigimuzin yüzü gülsün
Miss canim nasılsın üniversite kararı almissin Rabbim tamamına erdirsin canim maasallal sana bu arada eşim Eminönünu çok iyi bilur işi gereği oradan toptan malzeme almadığın sürece pahalıya geliyormus canım parekendeye uygun verilmiyormus hatta piyasadan daha pahali oluyor diyor

sagol canim çok şükür iyiyim rahat gidiyr hamilelik yogun geciyr günlerim hayırlısıyla ramazani gecirince biraz daha yogunluk azaliyr.
maşallah sana da nerdeyse 30 lu haftalara gelmissin az kaldi nukram sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah
ahmet asim in tekmelerini sevsinler maşallah kuzuna

Allah daha iyi etsin canım benim amiinn diyorum dualarina hepimiz o günlere sagsalim ulaşalim inşaallah seninde kuzun tekmeliyecek annesi seni Rabbim Ol deyince herşey bahaneymis kuzu bu günleri hayal bile edemiyorum ama Hamdolsun yaşıyorum yeter ki Rabbimiz Ol Desin
Caniimm seni ve yavrunu Allah a emanet ediyorum kendine dikkat et öpüyorum sizi :)

Orda teyzem var bide diğer teyzenin krizi var oda hemşire ama hangi hastane olduğunu bilmiyom biz arada geliyor gezmeye büyük oğlumun hastane cikisini falan oradan almistim sonra geldim vaktim burdada ayniymis fiyatlar
Aa o da mı hemşire? Ne güzel meslekdaşımmış
Tekstil şehri ama aldığın yer ve marka da önemli tabi canım. Mesela havlu ve nevresim için konuşayım. Çarşıya gittiğinde sadece bursa malı yok, denizli ürünleri de çok fazla. E tabi fiyatlar da değişiklik gösterebiliyor. Ama demek ki fiyatlar için çok kasmamak lazım, üç aşağı beş yukarı aynıysa

Bacım pek gelemedim işten güçten sıcaktan fln yine gelince geçmişi okuyamıyorum, anca alıntılara cevap verip çıkıyorum Yani alıntısız olarak bana birşey yazıyorsanız büyük hitimalle görmüyorumdur ben yazdıklarınızı sen neler yapıyorsun?

nasılsın canim hamilelik nasıl gidiyor?
duham kızzz seninde mi oğluşun oluyorrrrr, hoşgeldin aramıza sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah Nukracım yazınca gördüm hee

canımcım nasılsın ne var ne yok?

Efloşum kuzuna geçmiş olsun yaa, yine hasta olmuş kuzucuk:26:

Iyiyim kuzu hamdolsun sen nasılsın hamislik nasil gidiyor

eflalim canım allahrazı olsun dualarına banada yer verdıgın için tatlım oglunada gecmiş olsun kuzum,inş önemli bişey yoktur,sıcaklardan falan üşütmüsse doktor ilaç verır düzelir inş canım
sağol canım benim amin
ayy canım çok sevindim maşallah sana bal gibide okursun seçtiğin bölümlerde çok iyi, tebrik ediyorum seni
çok sağol canım, depresyona giricem az kaldı o kadar bunaldım ki duvarlar sütüme geliyor hastalıklar peş peşe, bugünüme hamdolsun yine de ne dertler var
Selam cancanlar, hepinizi özledim
bende seni özledim şeker
canım çok beğendiysen imkanında varsa içinde kalmasın bence
canım ben ayna kullanıyorum karnım çıkınca
çok da değil canım kaliteliyse ondan o kadardır
Allah acil şifa versin canım
sağol canım
canım karbonatı denedin mi sarılığı alıyor karbonatlı suda beklet içine sabun tozuda at, ertesi gün makinayada ekle karbonat çıkar inşallah, karbonat zararlı değil bebişin kıyafetine iki kere durularsın
canım endişelenme dediğin gibi doktorun çok ilgili gerek göre çağırırdı
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Saol cnm. Buyuyir kuzu işte. Darisi hepinize cnmm
sağol canım
amin canım sağol
sağol canım benim inan elde değil üzülmemek daha önce yaşamadığı bir şey olunca sadece midede olunca çok korktum
sağol canım benim
sağol canım oldu yine
Gecmis olsun canim.allah sifa versin kuzuna.

sağol canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…