ben bursadayım, tekstilin merkezindeama gidip dolaşmadım daha mağazaları
sağol canım inşallah sen de görürsün o günleri
evet aynı doza devam
mini okyanus bebe, ben hiç duymamıştım bu markayı. %100 pamuk yazıyor açıklamada ama
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Kızlar canım çok sıkkın oğlum yine kusmaya başladı ne oluyor benim kuzuma çok korkuyorum ciddi bir hastalığı mı var diyedoktora götürücez yine,ağlıycak bir sürü yine kan alıcaklar, ne olur bir şeyi olmasın kuzumun korkuyorum bebekken bile kusmazdı yavrum
eflalim canım allahrazı olsun dualarına banada yer verdıgın için tatlımoglunada gecmiş olsun kuzum,inş önemli bişey yoktur,sıcaklardan falan üşütmüsse doktor ilaç verır düzelir inş canım
dgrpnr canım masaallah size,diğer aylarda kolaylıkla gecer inş canım,banada dua edersin degil mi...
cutem oglusun 2 ayı gecmiş kuzum masaallah size..sanada şifalar dilerim canım inş hemen toparlarsın,kp ve kv diyecek laf yok,bence cagdaşlık modernlık falan deıl özel hayata saygısızlık var..ama napıcaksın atsan atılmaz yanı takmamaya calıs canım oğluşunla ilgilen boşver
nesdem canım çok gecmiş olsun operasyon güzel gecmiş...nehırde ıyıymiş masaallah...buarada sende gayet güzel kılolar almıssın canım...inş bende hamiş olursam sızı takıp edıcem kılolar süper
azapçiçegim kuzummmm sana bana ayşegül e ,hifanur a allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın...eskılerden bız kaldık..yenıler gelmeye basladı..rabbım hepimize versın inş..
duha,nukra,missy,ece90,boran,rocehsina, tüm calar sizlerede saglıklı hamısllıkler ve dogum yapacaklarada saglıklı dogumlar canılar..unuttugum varsa kusura bakmayın kuzular...
aminn inş canım inşş RABBİM korusun kuzucunu inşbilmiyorum canım tek yazdan sıcaktan olsun başka şey olmasında
aminnnn canım amin inşş şu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine inş bizde hamile kalırız cifte bayram yaparız inşşeflalim canım allahrazı olsun dualarına banada yer verdıgın için tatlımoglunada gecmiş olsun kuzum,inş önemli bişey yoktur,sıcaklardan falan üşütmüsse doktor ilaç verır düzelir inş canım
dgrpnr canım masaallah size,diğer aylarda kolaylıkla gecer inş canım,banada dua edersin degil mi...
cutem oglusun 2 ayı gecmiş kuzum masaallah size..sanada şifalar dilerim canım inş hemen toparlarsın,kp ve kv diyecek laf yok,bence cagdaşlık modernlık falan deıl özel hayata saygısızlık var..ama napıcaksın atsan atılmaz yanı takmamaya calıs canım oğluşunla ilgilen boşver
nesdem canım çok gecmiş olsun operasyon güzel gecmiş...nehırde ıyıymiş masaallah...buarada sende gayet güzel kılolar almıssın canım...inş bende hamiş olursam sızı takıp edıcem kılolar süper
azapçiçegim kuzummmm sana bana ayşegül e ,hifanur a allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın...eskılerden bız kaldık..yenıler gelmeye basladı..rabbım hepimize versın inş..
duha,nukra,missy,ece90,boran,rocehsina, tüm calar sizlerede saglıklı hamısllıkler ve dogum yapacaklarada saglıklı dogumlar canılar..unuttugum varsa kusura bakmayın kuzular...
hayırlı ugurlu olsun canım inşş emeline ulaşırsın benim kız kardeşimde girdi sınava ögretmenligi kazandı ünfrsite 4 yılık kazandı ALLAH nasip ederse cografya ögrtmeni olacak hemde 1 oglu varAyyy kimseye bahsetmedim sizinle paylaşmak istedim bu sene YGS ye girmiştim baraji astiydim çok sukur
Evli bide çocuklu bide üstüne hamile olunca " yahu nene gerek üniversite" gibi yorumlar oluyordu tercih yapmayacaktim ne bilim sonra dedim boşver yaa nasipte varsa oda olur gerçi bebekle nasil okunur bilmiim ama
Tercihlerin
1. Eczane hizmetleri (tutmasi zor)
2.ilahiyat ( olabilitesi var)
3. Tibbi dokümantasyon ve sekreterlik( baya rahat tutar)
Puanlarin yettiği banada uygun olanlar bunlar bakalim neler olcek
ohh sevindim sorunsuz amaliyat gecirdigine kurtuldun valla RABBİM korusun meleginide senide canımneden olmasın ki..sadece henüz erken. yine başladı paniklerin azap yapma güzelim. bak ne güzel eşin de sağlıklı sen de ...azcık sabret gün aşırıyı ihmal etme yeter. ameliyat oldum tatlım. şükür iyi geçti. zorlandım ama sonuç şimdilik güzel.
hadi hayırlı olsun. inş gönlünden geçen olsun canım.
bizim kızlar hep babaya çekiyor demek ki:)
bebeklerimiz de iyi canım. biraz sıkıntılarımız oldu hepimizin ama inş yoluna giriyor yavaş yavaş.
ah canım geçmiş olsun. yaz sıcakları herkeste aynı sorunu yaşatıyor. inş sağlıkla güzel haberlerle döneceksiniz. sakin ol karnındaki kuzunu da düşün çok hızlı hareket etme canım.
sağol güzelim..atlattık şükür.
inş sen de o günleri yaşayacaksın..biz de sana rehberlik yaparım:)))
hadi bakalım hayırlı olsun canım.sen çevreye aldırma bence.okumak isteyen her şekilde okur.
üçü de güzel.
Selam cancanlar, hepinizi özledim
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Saol cnm. Buyuyir kuzu işte. Darisi hepinize cnmm
Kızlar canım çok sıkkın oğlum yine kusmaya başladı ne oluyor benim kuzuma çok korkuyorum ciddi bir hastalığı mı var diyedoktora götürücez yine,ağlıycak bir sürü yine kan alıcaklar, ne olur bir şeyi olmasın kuzumun korkuyorum bebekken bile kusmazdı yavrum
eflalim canım allahrazı olsun dualarına banada yer verdıgın için tatlımoglunada gecmiş olsun kuzum,inş önemli bişey yoktur,sıcaklardan falan üşütmüsse doktor ilaç verır düzelir inş canım
amin canım benim.Allahım isteyen herkese nasib etsin inşaallah.Kizlar ne zamandir yazacagik hastaliktan firsat olmadi. Benim kv ve kp bombaydi bayadir.
1) ramazinin ilk gunu kvlerdeydik. Ben oda da emziriyrm. Kp iceri daldi. Dibime kadar. Sinir oldum. Cunku emzirdigimi biliyrdu. Seker tutacakmis. Memeyi gordu.
2) kv faranjit olmjs. Benim migdeden ilk haatalandigim gun. Bebegi almaya calisiyr..nefesini veriyr. Yapma dedigim halde yapti. Hasta hasta ne geldi anlamadim. Kizdim baya. Bebege bulasacak diye..beni hic sallamadilar. Dertleri foto cekmekti. Iki gun sonra da yazliga gittiler.
3) bu bomba. Kv sipiral isini kp ye anlatmis. Neyse. Ama iftara annemleri de cagirdilar. Sen kp annemle babama: ben karima eziyet etmemek icin kendim korundum. Cocuklara da diyecektim demedim demis. O haaaa dedim. Ne ayip. Hem de benim babama diyr. Sana ne benim yatak odamdan.
Simdi de ariyr beni biz senij hasta oldugunu bilmiyrduk. Gelelim bize gel...siz olsaniz gidermisniz...
Merhaba canlar
dr a gittim bugun cok şükür hersey yolunda 10+5 yiz 11+2 yi gösteriyor gelişimi dr gayet sağlıklı dedi eli ve ayakları falan bebise benzemis artik
vee dr erkek bebek bu dedi kesin konuştu eger kısmetse
oglusum oluyr kızlarrr.....
slm cutemim nasılsın nasıl oldun? rüzgar nasıl gectimi gaz sorunu :26: kurban oldugun RABBİM korusun melegini inş
ah hifam ben de bilmiyorum hangi ara inan sürpriz oldu. iki ay klomen kulkandim dr adet olursan gel dedi ben adet oldum ama gitmedim.klomeni biraktim ay hamile kaldim darisi sana ve tüm canlarima ins.rabbim ol dedi kismet 4 sene sonra gebe kalmakmis.hala inanamiyrum desem sanki şoktayim.kaygilarim var ama sağolsun dr um cok iyi her seferinde soruyr bi sıkıntın var mi diye ve bebegin şöyle böyle çok iyi diyor sanki icimi okuyr beni sakinlestiriyr işinde gercekten samimi.rabbim hepimizi korkularından emin kilsin ins.şu sahur saatleri hurmetine hepimiz duasini kabul etsin ve sıkıntılarımizi gidersin inşaallah aminn....canım üzülme lütfen.belki yediği bişey dokunmuştur,yada bazen bulaşıcı ishal kusma gibi hastalık yayılıyo.öylede olabilir.
inşaallah atlatır.geçmiş olsun canım.
amin canım benim.Allahım isteyen herkese nasib etsin inşaallah.
sen ne ara hamile kaldın canım yaa :)
yeni görüyorum.sağlıkla sıhhatle kucağına al inşaallah.
bi tedavi gördünmü nasıl oldu?
ne biçim bi soru bu
kızlar bağcılar medipol mega hastanesini biliyomusunuz? oraya başlamayı düşünüyorum.tavsiye ediceğiniz bi doktor varsa aklımda bulunsun.
Hifanur canım kuzenim Bağcılar'da medipole gidiyor 4senedir bebek istiyordu burdaki doktorda tedavi gördü ve dün hamile oldugunu öğrendim :) ben sabag doktorun adını öğrenip yazarım buraya kuzenim bu doktordan çok memnun insaallah sizede vesile olurkızlar bağcılar medipol mega hastanesini biliyomusunuz? oraya başlamayı düşünüyorum.tavsiye ediceğiniz bi doktor varsa aklımda bulunsun.
Cutem insaallah miden cabuk toparlanir istahin açılır canım Rüzgar Yûsuf ta biran önce rahatlar gazAmin cnm.
Gaza devam ; (
Bn idare ediyorum. En azından yemek yiyebiliyorum azar azar.
Iyiyim Hamdolsun kuzum sen nasılsın oglun olacakmış bi prens daha geliyor topige hayırlı olsun canım:)nasılsın canim hamilelik nasıl gidiyor?
Iyiyim Hamdolsun kuzum sen nasılsın oglun olacakmış bi prens daha geliyor topige hayırlı olsun canım:)
Karnım iyice büyüdü Ahmet Asım pazartesi günü 1kilo 50grama ulaşmıştı teyzesi zorlanmalar başladı artık yatarken otururken yürürken tekmeler daha sert artık öyle Rabbim isteyen herkese bu duygulari yasatsin sen nasılsın canım benim
sagol canim çok şükür iyiyim rahat gidiyr hamilelik yogun geciyr günlerim hayırlısıyla ramazani gecirince biraz daha yogunluk azaliyr.
maşallah sana da nerdeyse 30 lu haftalara gelmissin az kaldi nukram sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah
ahmet asim in tekmelerini sevsinler maşallah kuzuna
Aa o da mı hemşire? Ne güzel meslekdaşımmışOrda teyzem var bide diğer teyzenin krizi var oda hemşire ama hangi hastane olduğunu bilmiyom biz arada geliyor gezmeye büyük oğlumun hastane cikisini falan oradan almistim sonra geldim vaktim burdada ayniymis fiyatlar
Bacım pek gelemedim işten güçten sıcaktan flnaminn inş canım inşş RABBİM korusun kuzucunu inş
aminnnn canım amin inşş şu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine inş bizde hamile kalırız cifte bayram yaparız inşş
hayırlı ugurlu olsun canım inşş emeline ulaşırsın benim kız kardeşimde girdi sınava ögretmenligi kazandı ünfrsite 4 yılık kazandı ALLAH nasip ederse cografya ögrtmeni olacak hemde 1 oglu varazim duvar deliyo işte
ohh sevindim sorunsuz amaliyat gecirdigine kurtuldun valla RABBİM korusun meleginide senide canım
bana gelince hani biraz zaman gectiya işte bende hamile kalayım istiyom sende gectin canım bu günlerden meraktn ölüyo insan mazur gör
as canımm nerdeydin ki sen gelmiyeli ne çok şeyler olmuş yaw
duham kızzz seninde mi oğluşun oluyorrrrr, hoşgeldin aramızanasılsın canim hamilelik nasıl gidiyor?
canımcım nasılsın ne var ne yok?Herkese uzun uzun yazıyorum sayfa hoopp atıyor sinir oldum
Eflalim ogluna şifalar diliyorum kuzu insaallah önemli birşey yoktur çabuk atlatir
Dgrpnr bugün randevub vardı sanki hadi hayirli haberle gel canım insaallah
Duham oglun olacakmis Rose kızın olacakmış hayırlı olsun kizlar evlatlariniz Rabbim sagsalim kavustursun sizleri bizleri ve tüm bekleyenleri
Iyiyim kuzu hamdolsun sen nasılsın hamislik nasil gidiyorAa o da mı hemşire? Ne güzel meslekdaşımmış
Tekstil şehri ama aldığın yer ve marka da önemli tabi canım. Mesela havlu ve nevresim için konuşayım. Çarşıya gittiğinde sadece bursa malı yok, denizli ürünleri de çok fazla. E tabi fiyatlar da değişiklik gösterebiliyor. Ama demek ki fiyatlar için çok kasmamak lazım, üç aşağı beş yukarı aynıysa
Bacım pek gelemedim işten güçten sıcaktan flnyine gelince geçmişi okuyamıyorum, anca alıntılara cevap verip çıkıyorum Yani alıntısız olarak bana birşey yazıyorsanız büyük hitimalle görmüyorumdur ben yazdıklarınızı sen neler yapıyorsun?
duham kızzz seninde mi oğluşun oluyorrrrr, hoşgeldin aramızasağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah Nukracım yazınca gördüm hee
canımcım nasılsın ne var ne yok?
Efloşum kuzuna geçmiş olsun yaa, yine hasta olmuş kuzucuk:26:
sağol canım benim amineflalim canım allahrazı olsun dualarına banada yer verdıgın için tatlımoglunada gecmiş olsun kuzum,inş önemli bişey yoktur,sıcaklardan falan üşütmüsse doktor ilaç verır düzelir inş canım
ayy canım çok sevindim maşallah sana bal gibide okursun seçtiğin bölümlerde çok iyi, tebrik ediyorum seniAyyy kimseye bahsetmedim sizinle paylaşmak istedim bu sene YGS ye girmiştim baraji astiydim çok sukur
Evli bide çocuklu bide üstüne hamile olunca " yahu nene gerek üniversite" gibi yorumlar oluyordu tercih yapmayacaktim ne bilim sonra dedim boşver yaa nasipte varsa oda olur gerçi bebekle nasil okunur bilmiim ama
Tercihlerin
1. Eczane hizmetleri (tutmasi zor)
2.ilahiyat ( olabilitesi var)
3. Tibbi dokümantasyon ve sekreterlik( baya rahat tutar)
Puanlarin yettiği banada uygun olanlar bunlar bakalim neler olcek
çok sağol canım, depresyona giricem az kaldı o kadar bunaldım ki duvarlar sütüme geliyor hastalıklar peş peşe, bugünüme hamdolsun yine de ne dertler varneden olmasın ki..sadece henüz erken. yine başladı paniklerin azap yapma güzelim. bak ne güzel eşin de sağlıklı sen de ...azcık sabret gün aşırıyı ihmal etme yeter. ameliyat oldum tatlım. şükür iyi geçti. zorlandım ama sonuç şimdilik güzel.
hadi hayırlı olsun. inş gönlünden geçen olsun canım.
bizim kızlar hep babaya çekiyor demek ki:)
bebeklerimiz de iyi canım. biraz sıkıntılarımız oldu hepimizin ama inş yoluna giriyor yavaş yavaş.
ah canım geçmiş olsun. yaz sıcakları herkeste aynı sorunu yaşatıyor. inş sağlıkla güzel haberlerle döneceksiniz. sakin ol karnındaki kuzunu da düşün çok hızlı hareket etme canım.
sağol güzelim..atlattık şükür.
inş sen de o günleri yaşayacaksın..biz de sana rehberlik yaparım:)))
hadi bakalım hayırlı olsun canım.sen çevreye aldırma bence.okumak isteyen her şekilde okur.
üçü de güzel.
bende seni özledim şekerSelam cancanlar, hepinizi özledim
canım çok beğendiysen imkanında varsa içinde kalmasın benceiyiyim nesdoşum sen nasılsın? gittin mi kontrole? yavrucuk da iyi çok şükürsalı günü ilk giysisini aldım kuzumun, nihayet tabularımı yıktım birtane de zıbın takımı beğendim, ama biraz pahalı gibi geldi kararsız kaldım. Başka hiç bir yerde de bulamadım aynısını. Şimdi hala onun fotosuna bakıyorum alsam mı almasam mı diye
Senin yavrucuk nasıl
canım ben ayna kullanıyorum karnım çıkıncacanım o kısım bende 4 aydan sonra hiç yokkendisini hiç görmüyorum
ben lazerliyim canım ama ayva tüylerim var az da olsa. bugüne dek 3 kez eşime traş ettirdim. en son ameliyat öncesi ettirdim doğuma kadar götürür beni çünkü çok ince ve güçsüz. kendim zaten yapamam bugün ayak tırnaklarımı bile zor kestim.
canım ağda erken doğumu tetiklediği için bence de doğuma kadar traş doğuma az bi zaman kala ağda yaptır. açıver nolcak insan alışıyor zamanla.
ben de şime traş ettirirken çok utandım ama çarem yoktu. şimdi alıştım
çok da değil canım kaliteliyse ondan o kadardıramin canım inşallah :)
iç dış zıbın, çıtçıtlı body, patikli alt, battaniye, şapka, eldiven, mendil, mama önlüğü var içinde, 70 tl. Bilemedim walla:26:
Böbreğine çok sevindim canım, inşallah daha da iyi olursunuz. Hep ağrısız ve kuş gibi olursun inşallah
sağol canımAllah acil şifa versin canım
canım karbonatı denedin mi sarılığı alıyor karbonatlı suda beklet içine sabun tozuda at, ertesi gün makinayada ekle karbonat çıkar inşallah, karbonat zararlı değil bebişin kıyafetine iki kere durularsınannemin eskiden aldığı bi hastane çıkışı var dediğin gibi beklemekten sararmış. yıkadım çıkmadı ama napim kullancam. kaliteli de üzüldüm.
30-35 e 10 lu takım yok ki kuzum. 5 liler bile zar zor var. 10 lular 100 tl civarı.
ama dediğim gibi kendiniz takım yapın.
misal 20 tl ye civilde battaniyeler var.
bir de takım alınır 20 tl ye eder 40.
ayrıca tulum alınır 15-20 tl ye eder 60.
canım endişelenme dediğin gibi doktorun çok ilgili gerek göre çağırırdıtamam canım öyle yapayım. ıslak mendili de koyayım.
ay çok heyecanlı.
kızlar ya benim dr çok pimpiriklidir. ayrıntıyı asla es geçmez. söyler de . ama benim bir dahaki randevumu 36. haftaya verdi. durumumu da biliyor. aklında olan bi hastayım böbrekten dolayı hemen tanır yani. arada çağırması gerekmez miyidi. ya benin suyum azalırsa nerden anlıcaz.
sağol canımGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Saol cnm. Buyuyir kuzu işte. Darisi hepinize cnmm
amin canım sağolaminn inş canım inşş RABBİM korusun kuzucunu inş
aminnnn canım amin inşş şu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine inş bizde hamile kalırız cifte bayram yaparız inşş
hayırlı ugurlu olsun canım inşş emeline ulaşırsın benim kız kardeşimde girdi sınava ögretmenligi kazandı ünfrsite 4 yılık kazandı ALLAH nasip ederse cografya ögrtmeni olacak hemde 1 oglu varazim duvar deliyo işte
ohh sevindim sorunsuz amaliyat gecirdigine kurtuldun valla RABBİM korusun meleginide senide canım
bana gelince hani biraz zaman gectiya işte bende hamile kalayım istiyom sende gectin canım bu günlerden meraktn ölüyo insan mazur gör
as canımm nerdeydin ki sen gelmiyeli ne çok şeyler olmuş yaw
sağol canım benim inan elde değil üzülmemek daha önce yaşamadığı bir şey olunca sadece midede olunca çok korktumcanım üzülme lütfen.belki yediği bişey dokunmuştur,yada bazen bulaşıcı ishal kusma gibi hastalık yayılıyo.öylede olabilir.
inşaallah atlatır.geçmiş olsun canım.
amin canım benim.Allahım isteyen herkese nasib etsin inşaallah.
sen ne ara hamile kaldın canım yaa :)
yeni görüyorum.sağlıkla sıhhatle kucağına al inşaallah.
bi tedavi gördünmü nasıl oldu?
ne biçim bi soru bu
sağol canım benimHerkese uzun uzun yazıyorum sayfa hoopp atıyor sinir oldum
Eflalim ogluna şifalar diliyorum kuzu insaallah önemli birşey yoktur çabuk atlatir
Dgrpnr bugün randevub vardı sanki hadi hayirli haberle gel canım insaallah
Duham oglun olacakmis Rose kızın olacakmış hayırlı olsun kizlar evlatlariniz Rabbim sagsalim kavustursun sizleri bizleri ve tüm bekleyenleri
sağol canım oldu yineAa o da mı hemşire? Ne güzel meslekdaşımmış
Tekstil şehri ama aldığın yer ve marka da önemli tabi canım. Mesela havlu ve nevresim için konuşayım. Çarşıya gittiğinde sadece bursa malı yok, denizli ürünleri de çok fazla. E tabi fiyatlar da değişiklik gösterebiliyor. Ama demek ki fiyatlar için çok kasmamak lazım, üç aşağı beş yukarı aynıysa
Bacım pek gelemedim işten güçten sıcaktan flnyine gelince geçmişi okuyamıyorum, anca alıntılara cevap verip çıkıyorum Yani alıntısız olarak bana birşey yazıyorsanız büyük hitimalle görmüyorumdur ben yazdıklarınızı sen neler yapıyorsun?
duham kızzz seninde mi oğluşun oluyorrrrr, hoşgeldin aramızasağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah Nukracım yazınca gördüm hee
canımcım nasılsın ne var ne yok?
Efloşum kuzuna geçmiş olsun yaa, yine hasta olmuş kuzucuk:26:
Gecmis olsun canim.allah sifa versin kuzuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?