hee iyi bari
Ya kızlar bildiğiniz kaliteli bebek kıyafeti markalarını sıralasanıza.
Bir de biberon işini napıcaz, kaç cc'lik nasıl biberon alıcaz. Ben avent ve dr.brown'a sıcak bakıyorum. Önerileri bekliyorum
canım avent iyi marka, en küçüğünü al şimdilikhee iyi bari
Bir de biberon işini napıcaz, kaç cc'lik nasıl biberon alıcaz. Ben avent ve dr.brown'a sıcak bakıyorum. Önerileri bekliyorum
evet gülücük iyi marka civilden almıştım:) ben netten aldım kıyafetinide:)evet canım dokunmak çok önemli kumaşlarına. ben netten kıyafet almadım hiç bildiğim marka olsa alırım da bilmediğim dokunmadığım markayı almam.
misal msiyycat in attığı linkteki gülücük markaları alabilirsiniz ucuz ama kaliteli. yıkadım renk solmadı lacivertleri bile akmadı sarılarına. ben o fenerlinin yanına battaniyesini de alıp takım yapmıştım civilden. minidamla emzirme atletlerini sütyenlerini de alabilirsiniz. ben anıl aldım ama minidamla da fena değil.
canım bir de 32 ye kadar herşeyinizi tamam edin çünkü gerçekten yürünmüyo.mağaza mağaza gezilmiyo. bak az önce bakkala gittim yemin ederim yürüyemedim. tamam benim durumum özel ama yine de sıkıntılarımın çoğu gebelikten.
oluyormuşanam bi yaşıma daha girdim mikrodalgada ısıtılan mendil mi olurmuş.
ama ben bebemin poposuna radyasyonlu mendil süremem kiiiiii
azcık üşüyüversin sonra annesi sarılır ona ısıtır:)
puahahahah koptum yalnız kocalarla ilgili yazdıklarınız okuyunca
benim koca da ya satılık düğün salonu bakar (işletecekmişiz) ya da tır bakar satılık, alıp şöföre verecekmiş ondan para kazanacakmış vs vs. bişey diyemiyorum artık
canım avent iyi marka, en küçüğünü al şimdilik
evet gülücük iyi marka civilden almıştım:) ben netten aldım kıyafetinide:)
oluyormuşdoğru canım ısıtmazsın sende bilginiz olsun dedim 80 lisi 7 lira, ben hep pamuk su kullandım misafirlikte ki çok nadir gittim nive sensitive kullandım ama şimdi pamuk su olandan alıcam burda çok geziyorum
bizim de ikinci araba hala netten araba bakar. gider çürük araba arar sanayiye gitmeyi seviyorum diyobana bu aralar koca demeyin gerçekten soğudum inşallah hamileliktendir ( hiç yakınlık hissetmiyorum öyle uzağım ki zaten o da öyle, yok düşük riskiydi yok benim bulantılardı yok oğlanın hastalığıydı ben zaten bunaldım ama beni anlayan daha doğrusu anladığını belli eden eşim yok biliyorum halimi bildiğini ama be adam az ilgi göster gerçi ne söylese batacakmış gibi geliyor......
ayyy birde araba demebu bizim beşinci araba ve yine satıp yeni alıcam diyor yeni demek yeni kredi demek ve ben artık tahammül edemiyorum onu keyfiyetine
seninkide iyiymiş hep eğlence peşindeler, her şeyi biz düşünmek zorundayız
aynı kafa işte. servisi alıp şöfore verceklermiş hasılatı bunlar alcakmış.puahahahah koptum yalnız kocalarla ilgili yazdıklarınız okuyunca
benim koca da ya satılık düğün salonu bakar (işletecekmişiz) ya da tır bakar satılık, alıp şöföre verecekmiş ondan para kazanacakmış vs vs. bişey diyemiyorum artık
canım ıslak mendilde istediğin markayı sana sıralarım zira çok fazla kullanıyorum ben hem de cildim hassas.
komiliyi hiç beğenmiyorum çok sık dokuma değil.
huggies çok kalın ve sert.
prima aynı biçimde sert ama huggies kadar değil.
nivea, yumuş daha güzel yumuşak.
ama en güzeli unibaby. ben normalde unibabynın mavisini alıorum eve. şimdi kızıma saf sulusunu stokladım. saf sulular da markette 16 tl civilde 9 tl. üçlüsü. yani işte kaçlı oluyor bilmiyorum.
kızlar ben kızım gece uykusu alışkanlığı kazansın diye bir tane küçük beşik-hamak ya da anadizi tarzı bir şey almak istiyorum. sadece geceleri yatağına koymak istiyorum. istediğim tarz bir şey bulamadım. beğendiklerim çok pahalı. 3-4 ay kullanılcak bir şeye de 400 tl vermek istemiyorum. öneriniz nedir?
Amin cnmCutem insaallah miden cabuk toparlanir istahin açılır canım Rüzgar Yûsuf ta biran önce rahatlar gaz
konusunda insaallah
Bu arada kv ve kp tam bir anormal cidden Rabbim onları senden uzak etsin ne diyim bu insanlara taş olsa dayanamaz
Inşallah sonuc güzel çıkar cnm.Günaydın güzeller, merek edenlere yazayım:) dün gittik doktora tabi benim oğluş evden çıkmadan ağlamaya başladı önce benim için gidiyoruz sandı taaamam dedi:) kendi için olduğunu anlayınca kıyameti kopardı, malum öncekinde serum takıldı çok ağlamıştı, devlete gittik iyi ki de gitmişim nasıl iyi bir doktor daha önce özele gittiğime pişman oldum, ağlayan oğlumu sakinleştirdi bir güzel, kan tahlilini gösterdim önceki yapılanı sadece bunu mu istedi idrara bakmadı mı dedi yok dedik idrar olmadan anlayamayız dedi,cildinde sorun vardı onu da sorduk hemen yazdı bir krem diğer özelde ki cildiyeye gidin demişti tabi malum parakaka tutma sorununu tuvalet eğitimini hep sordum özel halt etmiş, çok ilgilendi bezi bırakacağın zaman ilaçla destekliycem yardımcı olucam dedi sağolsun,şimdi idrarını bekliyorum beyimizin yapsın hemen hastaneye götürülücek, çok korkuyordum ama dr rahat olun dedi geniz akıntısı varmış o bile sebep olabilirmiş
hee iyi bari
sağol canımAmin cnm
Inşallah sonuc güzel çıkar cnm.
Kuzu. Pahali markallara para verme hic. Eczaneden 30cclik bibeton ve yenidogan ucu al cnm. Ilk 30cc kullaniyr
amin canım inşallah, panik olma kuzum hemen pat diye doğmuyor bebiş, sancılar dediğin gibi alıştırma, enerjin yoksa doğuma var daha:)Kizlar ne guzel ama topigimizin annisleri cogalmis ta ates yerine bebek ihtiyaclari konusuluyo..sadece bikac kusi kaldi Insallah onlar da en kisa zamanda bu sohbetleri eder..Amin Insallahhh...
Kuzlar benim cok gezme imkanim olmadigi icin sadece 2 3tane magaza dolastim..ama en cok sevdiyim bebetto oldu neredeyse hepsini ondan aldim..bilmiyorum abartdimmi eksiyim varmi annem gelicek bakicak eksik varsa gerisini tamamliycam dedi korkma..ben de gerisini onlara biraktim zaten cikma imkanim yok..
ya kizlar doguma yakin enerjik olmak gerekmezmiii??? Ben niye bitip tukenmis gibiyim:44: yemek yapmaya bile halim yok hem de hic...Bu bitkinlik nedenkii?? Altdan batmami desem cekilmemi desem devam efiyo artik uzaninca bile hiss ediyorum.ayaga kalkmaya korkar oldumm1haftacik da beklese annem gelse korkmam ama simdi kimse yok yanimda elim ayagima dolasir diye korkuyorum.. kv kizamik olmus daha da gecmedi gelemiyo kadincigaz...bide bu sabah karnimin altinda agrilar vardi bu galiba sancilara hazirliktii..arada 1dk.lik falan oluyo hafif sanci gibi usutmusum gibi..alistirma yapiyo sanirim
Ayy Allah sabirlar versin coook iyi anliyorum seni arkadaş ikinci hamilelik çok çok uyuz oluyor anlamafim gitti ilkinde hic sorunum yoktu dünyanın yolunu yururdum kisti gerci simdi bi carsiya indim ciktim ayaklarimin üstüne badamiyom belinin içinde iğne varsanki acisi bitmiyor neyse diyorum bunada şükür beterin beteri varayyy sabahtan beri su içiriyorum öyle bir çocuk ki kaka ve çiş tutabilen tek çocukyalvar yakar yaptırdım şalterim attı artık tabi dedesi yetiştirirse öyle yavaş ki adama bir saat içinde gitmesi gerek diyorum hala oğlumu sevme derdinde
canım gerçekten bunaldım annemlere gidecektim güya ama orası ayrı mahşer hepsinde bir hastalık e ben gitsem yatmam lazım yatamıyorum sancım oluyor gidince yoruluyorum, sıkıştım kaldım eve
sağol canım hemen bakıyorum:)
Yaniiiiiiii evet saydiklarin yok kendisine de diyorum " 4+4 sayilirsin iyisini hassin ama bazi huylarin var zivanadan cikatiyo insani"hangisi normal bi söylesene bacım.
seninki ayrı bizimki ayrı dert.
işte hayat bazen idare ederek, bazen palazlanarak, bazen de dalgasını geçerek gidiyor.
eşlerimiz şükürler olsun topiğimizde şiddet uygulayan, evine barkına bakmayan, afadersiniz karı kız peşinde, alkolik kumarbaz değil. haa diceksiniz ki nesdem bunları yapmıyorlar diye sineye mi çekicez. hayır asla. sadece yollarımızı ayırma kararımızı bi kenara atıp zaman zaman alttan alıcaz zaman zaman onlar bizi alttan alıcak. en son benimki başka bi veteriner hekim arkadaşı ile servis arabası alıp tur düzenleme hayali kurdu. ulen sen zaten çalışıyon bütün gün servis nedir? geçen hafta bi tane çürük araba bulmuş onu alıp tamir ettirip işe gitcekmiş onla. ya arkadaşım senin iş yerine servisle gidiliyo. zaten araban da var neyin peşindesinhepsi aynı bacım
Bunların bu araba aski ayri deli ediyor beni hic bi yere başvuru yapmadi yirtti kendini bütünbelgelerini aldi inat etti agir vasita eehliyetini falan simdi şoförlük yapiyo cani cikiyo seviyorum napiyim diyorbana bu aralar koca demeyin gerçekten soğudum inşallah hamileliktendir ( hiç yakınlık hissetmiyorum öyle uzağım ki zaten o da öyle, yok düşük riskiydi yok benim bulantılardı yok oğlanın hastalığıydı ben zaten bunaldım ama beni anlayan daha doğrusu anladığını belli eden eşim yok biliyorum halimi bildiğini ama be adam az ilgi göster gerçi ne söylese batacakmış gibi geliyor......
ayyy birde araba demebu bizim beşinci araba ve yine satıp yeni alıcam diyor yeni demek yeni kredi demek ve ben artık tahammül edemiyorum onu keyfiyetine
seninkide iyiymiş hep eğlence peşindeler, her şeyi biz düşünmek zorundayız
Allah akil fikir versin hepsine napcan ben diyorum zaten 2 çocuğum var pesinde kostugum yapma oğlum etme oglumpuahahahah koptum yalnız kocalarla ilgili yazdıklarınız okuyunca
canım avent iyi marka, en küçüğünü al şimdilik
evet gülücük iyi marka civilden almıştım:) ben netten aldım kıyafetinide:)
oluyormuşdoğru canım ısıtmazsın sende bilginiz olsun dedim 80 lisi 7 lira, ben hep pamuk su kullandım misafirlikte ki çok nadir gittim nive sensitive kullandım ama şimdi pamuk su olandan alıcam burda çok geziyorum
Evet ben de diyorum bak enerjim yok bebis haraketi azalmadi karnim inmemis demekki daha varrrsağol canım
amin canım inşallah, panik olma kuzum hemen pat diye doğmuyor bebiş, sancılar dediğin gibi alıştırma, enerjin yoksa doğuma var daha:)
beni de koku etkilemedi öyle ama etkileyen bir şey var kiiiii.. bugün yine çıkardım sabahcanım henüz bir şey yok. bekleyeceğiz.
senin msjını gördüm ama burda yorum yaptım diye yazmamıştım canım.
evet canım atlattık şükür.
bazısı cidden 9 ay kusuyor çok zor allah kimseye vermesin.
beni koku çok etkilemedi. yemeğimi 3 kez filan yapamadım o da halsizlikten.
allah herkese sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin. gebelik başlı başına bir zorluk cidden.
misal şu an tansiyonum yerlerde..ter atıyorum bi yandan. ama işte bebeklerimiz için değer.
ohh süpersin. sonuçlar ne zaman açıklanıyor peki?sagol canım :) sınavda bitti şükür artık hamileligimin geri kalanını mutlu mesut geçirebilcem
hadi yaa.. haftada ortalama 400 gr idealmiş canım, beslenmene dikkat etşekerler nasılsınız çok uzak kaldım sizlerdenneyse sınavıda atlattım buralardayım artık kızcem bana haftada yarım kilo aldırıyor hatta bir kilo..:18::18: şuanda tam 6 kilo aldık ve sanırım kızım babasına benzicek dudaklar kocaman kocaman bizde haberler böyle sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl..
geçmiş olsun canım.Kızlar canım çok sıkkın oğlum yine kusmaya başladı ne oluyor benim kuzuma çok korkuyorum ciddi bir hastalığı mı var diyedoktora götürücez yine,ağlıycak bir sürü yine kan alıcaklar, ne olur bir şeyi olmasın kuzumun korkuyorum bebekken bile kusmazdı yavrum
inşallah canım sağ ol.eflalim canım allahrazı olsun dualarına banada yer verdıgın için tatlımoglunada gecmiş olsun kuzum,inş önemli bişey yoktur,sıcaklardan falan üşütmüsse doktor ilaç verır düzelir inş canım
dgrpnr canım masaallah size,diğer aylarda kolaylıkla gecer inş canım,banada dua edersin degil mi...
cutem oglusun 2 ayı gecmiş kuzum masaallah size..sanada şifalar dilerim canım inş hemen toparlarsın,kp ve kv diyecek laf yok,bence cagdaşlık modernlık falan deıl özel hayata saygısızlık var..ama napıcaksın atsan atılmaz yanı takmamaya calıs canım oğluşunla ilgilen boşver
nesdem canım çok gecmiş olsun operasyon güzel gecmiş...nehırde ıyıymiş masaallah...buarada sende gayet güzel kılolar almıssın canım...inş bende hamiş olursam sızı takıp edıcem kılolar süper
azapçiçegim kuzummmm sana bana ayşegül e ,hifanur a allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın...eskılerden bız kaldık..yenıler gelmeye basladı..rabbım hepimize versın inş..
duha,nukra,missy,ece90,boran,rocehsina, tüm calar sizlerede saglıklı hamısllıkler ve dogum yapacaklarada saglıklı dogumlar canılar..unuttugum varsa kusura bakmayın kuzular...
yorumları boş ver sen.Ayyy kimseye bahsetmedim sizinle paylaşmak istedim bu sene YGS ye girmiştim baraji astiydim çok sukur
Evli bide çocuklu bide üstüne hamile olunca " yahu nene gerek üniversite" gibi yorumlar oluyordu tercih yapmayacaktim ne bilim sonra dedim boşver yaa nasipte varsa oda olur gerçi bebekle nasil okunur bilmiim ama
Tercihlerin
1. Eczane hizmetleri (tutmasi zor)
2.ilahiyat ( olabilitesi var)
3. Tibbi dokümantasyon ve sekreterlik( baya rahat tutar)
Puanlarin yettiği banada uygun olanlar bunlar bakalim neler olcek
bilgim yok canımkızlar bağcılar medipol mega hastanesini biliyomusunuz? oraya başlamayı düşünüyorum.tavsiye ediceğiniz bi doktor varsa aklımda bulunsun.
evet canım var, saat 4 te. çok var daha zaman geçmek bilmedi bugünHerkese uzun uzun yazıyorum sayfa hoopp atıyor sinir oldum
Eflalim ogluna şifalar diliyorum kuzu insaallah önemli birşey yoktur çabuk atlatir
Dgrpnr bugün randevub vardı sanki hadi hayirli haberle gel canım insaallah
Duham oglun olacakmis Rose kızın olacakmış hayırlı olsun kizlar evlatlariniz Rabbim sagsalim kavustursun sizleri bizleri ve tüm bekleyenleri
böyle iyi doktorlara denk gelince mutlu oluyor insan. çok azlar maalesef.Günaydın güzeller, merek edenlere yazayım:) dün gittik doktora tabi benim oğluş evden çıkmadan ağlamaya başladı önce benim için gidiyoruz sandı taaamam dedi:) kendi için olduğunu anlayınca kıyameti kopardı, malum öncekinde serum takıldı çok ağlamıştı, devlete gittik iyi ki de gitmişim nasıl iyi bir doktor daha önce özele gittiğime pişman oldum, ağlayan oğlumu sakinleştirdi bir güzel, kan tahlilini gösterdim önceki yapılanı sadece bunu mu istedi idrara bakmadı mı dedi yok dedik idrar olmadan anlayamayız dedi,cildinde sorun vardı onu da sorduk hemen yazdı bir krem diğer özelde ki cildiyeye gidin demişti tabi malum parakaka tutma sorununu tuvalet eğitimini hep sordum özel halt etmiş, çok ilgilendi bezi bırakacağın zaman ilaçla destekliycem yardımcı olucam dedi sağolsun,şimdi idrarını bekliyorum beyimizin yapsın hemen hastaneye götürülücek, çok korkuyordum ama dr rahat olun dedi geniz akıntısı varmış o bile sebep olabilirmiş
inceliyorum ben de canım, sağ ol.http://www.indirimlibebe.com/kategori-urun.aspx?kid=330
Kizlar bakin bizim buradaki büyük bebek magazasi var demistimya internet sitesinde varmis bi göz atin derim ürünleri güzeldir burada herkes alisvetisini oradan yapar bide lcw tabi
aynen canım çok zor ilkte maraton koşsam yorulmazdım şimdi pilim bitikAyy Allah sabirlar versin coook iyi anliyorum seni arkadaş ikinci hamilelik çok çok uyuz oluyor anlamafim gitti ilkinde hic sorunum yoktu dünyanın yolunu yururdum kisti gerci simdi bi carsiya indim ciktim ayaklarimin üstüne badamiyom belinin içinde iğne varsanki acisi bitmiyor neyse diyorum bunada şükür beterin beteri var
Yaniiiiiiii evet saydiklarin yok kendisine de diyorum " 4+4 sayilirsin iyisini hassin ama bazi huylarin var zivanadan cikatiyo insani"
Bunların bu araba aski ayri deli ediyor beni hic bi yere başvuru yapmadi yirtti kendini bütünbelgelerini aldi inat etti agir vasita eehliyetini falan simdi şoförlük yapiyo cani cikiyo seviyorum napiyim diyor
Allah akil fikir versin hepsine napcan ben diyorum zaten 2 çocuğum var pesinde kostugum yapma oğlum etme oglum
Ben İslak mendil ersaginkini alicam cok guveniyorim ona
aynen canım sakin olEvet ben de diyorum bak enerjim yok bebis haraketi azalmadi karnim inmemis demekki daha varrr
aynen canım hem üzülüyorum hem yıpranıyorum, kesinlikle bizim burdaki devlet hastanesi çok iyi bunu anladık kadın doğumda hurra girmeseler doktorlar çok iyi dün mesela çocuk doktorunda kimse dalmadı içeriye sırasını bekledi herkes, canım ilaç verecek kakayı yumuşatmak için dedim kullandım onu bile tutabiliyor uzun vadede kullanıcaz dedi 3-4 ay gibi, zaten çocuk gelişimciye götürücem bir pedagog yok koca şehirdebeni de koku etkilemedi öyle ama etkileyen bir şey var kiiiii.. bugün yine çıkardım sabah
eşimin kıllarıyemek yerken görürsem bir yerlerde tamamdır
ama dediğin gibi bebeklerimiz için değer her şey canım.
ohh süpersin. sonuçlar ne zaman açıklanıyor peki?
hadi yaa.. haftada ortalama 400 gr idealmiş canım, beslenmene dikkat et
ayy benim kocanın da dudaklar kocaman benimki de benzer inşallah:)
geçmiş olsun canım.
kuzucuklar hasta olunca anneler mahvoluyorben hasta olduğumda hep annemin çok üzüldüğünü düşünürdüm belli etmemeye çalışırdım.
canım mikrop mu kaptı acaba, ya da midesini üşütmüş olabilir.
inşallah canım sağ ol.
etmem mi hiç hep ediyorum canım.
yorumları boş ver sen.
benim ünide bir arkadaşım vardı kızı ilkokula gidiyordu.
kadın 4 seneyi bitirdi ve uzun yıllar sonra bir de üstüne kpss yi kazandı:)
kimsenin lafına bakmayacaksın, içinde varsa yap.
bilgim yok canım
evet canım var, saat 4 te. çok var daha zaman geçmek bilmedi bugün
böyle iyi doktorlara denk gelince mutlu oluyor insan. çok azlar maalesef.
hakikaten nasıl idrar almamış o geri doktor yaa...
bu kaka tutma işini görümceminki de yapmıştı hem de 4-5 yaşına kadar
ne dedi doktor bu konuda, ne tavsiye etti?
geçer inşallah canım bir an önce.
inceliyorum ben de canım, sağ ol.
şanslısınız o zaman doktor konusunda ne güzel.aynen canım çok zor ilkte maraton koşsam yorulmazdım şimdi pilim bitikayyy gerçekten bu aralar biliyorum alacak ama benden yana kıyamet çok pis kopacak bu sefer canım ersağı yeni deniyorum şampuanını aldım oğluma bakalım biodermadan ona geçtim nasıl gelecek, bulaşık makinasına deterjan aldım bitkisel diye birde genel temizlik aldım
aynen canım sakin ol
aynen canım hem üzülüyorum hem yıpranıyorum, kesinlikle bizim burdaki devlet hastanesi çok iyi bunu anladık kadın doğumda hurra girmeseler doktorlar çok iyi dün mesela çocuk doktorunda kimse dalmadı içeriye sırasını bekledi herkes, canım ilaç verecek kakayı yumuşatmak için dedim kullandım onu bile tutabiliyor uzun vadede kullanıcaz dedi 3-4 ay gibi, zaten çocuk gelişimciye götürücem bir pedagog yok koca şehirde4-5 yaş çok fazla ikinci doğmadan halledeyim ki kardeşini kıskanıp iyice inatlaşmasın, işim çok zor canım yaşayan bilir, ben derdim ki 3 yaşında 4 yaşında bez mi olur büyük konuşmuşum ( görümceninki halloldumu
Günaydın güzeller, merek edenlere yazayım:) dün gittik doktora tabi benim oğluş evden çıkmadan ağlamaya başladı önce benim için gidiyoruz sandı taaamam dedi:) kendi için olduğunu anlayınca kıyameti kopardı, malum öncekinde serum takıldı çok ağlamıştı, devlete gittik iyi ki de gitmişim nasıl iyi bir doktor daha önce özele gittiğime pişman oldum, ağlayan oğlumu sakinleştirdi bir güzel, kan tahlilini gösterdim önceki yapılanı sadece bunu mu istedi idrara bakmadı mı dedi yok dedik idrar olmadan anlayamayız dedi,cildinde sorun vardı onu da sorduk hemen yazdı bir krem diğer özelde ki cildiyeye gidin demişti tabi malum parakaka tutma sorununu tuvalet eğitimini hep sordum özel halt etmiş, çok ilgilendi bezi bırakacağın zaman ilaçla destekliycem yardımcı olucam dedi sağolsun,şimdi idrarını bekliyorum beyimizin yapsın hemen hastaneye götürülücek, çok korkuyordum ama dr rahat olun dedi geniz akıntısı varmış o bile sebep olabilirmiş
ah olsa pedagog, canım çok zor gözümde de büyütmedim ama benle bitmiyormuş iş çocuk büyük etkenmiş, tek başkası alıştırsın razıyım artık, diyorum kreş gibi tuvalet eğitim merkezleri açsalarşanslısınız o zaman doktor konusunda ne güzel.
pedagog ne diyecek bakalım. ben de en çok tuvalet eğitiminden tırsıyorum.
çok zor iş. yazın alıştırmak lazım işte.
erkek çocuklar daha da zor alışıyor, kızların problem yaşadığını görmedim, duymadım.
görümceminki halloldu ama nasıl oldu bilmiyoruz.
çok inat yapıyordu annesine.
kakası var biliyoruz ama annesine inat tuvalete yapmıyordu.
çok şey denediler ama sonra kendiliğinden yapıverdi tuvalete anlamadık.
gecmis olsun kuzucuga canim ins henen atlatir tahlilleri de temiz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?