Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım idilbaby güzel.
civilin kendi ürünleri güzel.
mama romma güzel.
bebetto güzel.
cihcco çok güzel.
aslında çok fazla biliyordum ama şimdi dolabını bozup bakmam lazım.
minidamla güzel.
kuju diye bi marka var civilde satılan çok kaliteli değil penyeleri ince ama misal çıtçıtlı body de alabilirsin onu. yeleklerde alabilirsin.
lcw nin çoğu ürünü güzel.
panço güzel ama bana pahalı geldi.
pierre cardin güzel.

iki tane biberon aldım.
biri 60 lık cam bebedor yeni doğan. sütüm gelmezse bundan veririz diye.ilerde suluk olarak da kullanıcam
bir de 120 lik dr brrown un gaz önleyicisini aldım 120 lik. ama camını bulamadım silikon aldım mecbur.

Son düzenleme:
canım avent iyi marka, en küçüğünü al şimdilik
evet gülücük iyi marka civilden almıştım:) ben netten aldım kıyafetinide:)
anam bi yaşıma daha girdim mikrodalgada ısıtılan mendil mi olurmuş.
ama ben bebemin poposuna radyasyonlu mendil süremem kiiiiii
azcık üşüyüversin sonra annesi sarılır ona ısıtır:)
oluyormuş doğru canım ısıtmazsın sende bilginiz olsun dedim 80 lisi 7 lira, ben hep pamuk su kullandım misafirlikte ki çok nadir gittim nive sensitive kullandım ama şimdi pamuk su olandan alıcam burda çok geziyorum

ayy hepsi hayalperest bunların benim oğlum var ya karısını bir üzsün dizime yatırıp dövücem onu ahdım var

canım ıslak mendilde istediğin markayı sana sıralarım zira çok fazla kullanıyorum ben hem de cildim hassas.
komiliyi hiç beğenmiyorum çok sık dokuma değil.
huggies çok kalın ve sert.
prima aynı biçimde sert ama huggies kadar değil.
nivea, yumuş daha güzel yumuşak.
ama en güzeli unibaby. ben normalde unibabynın mavisini alıorum eve. şimdi kızıma saf sulusunu stokladım. saf sulular da markette 16 tl civilde 9 tl. üçlüsü. yani işte kaçlı oluyor bilmiyorum.

bizim de ikinci araba hala netten araba bakar. gider çürük araba arar sanayiye gitmeyi seviyorum diyo
aynı kafa işte. servisi alıp şöfore verceklermiş hasılatı bunlar alcakmış.
bizim burda bi diş hekimi var. adamın arıları var bal satıyo, inşaat firması var bi de benzin istansyonu var. arada bir de kliniğe gidip diş yapıyo

sağol canım, benim oğluşunda cildi hassas, aynı dediklerini kullandım bir tek niveanın beyaz paketlisi işe yaradı sensitive olan, uni baby hiç kullanmadım pahalı gelmişti açıkçası ama bebişlere değer o ayrı, civile bakayım canım eğer adeti çoksa gayet uygun olur o zaman, niveanın başka rengini bile kullansam poposu kızarırdı oğlumun, şimdi büyüdü artık alıştı:)) komili çok sert canım sulu olan

yüzünü bir görsen nazara geldi kuzum böyle kuru pul pul atopik dermatitden şüphelendik ama dünkü dr rahatlattı geçmezse kremle, ilaçlı yazarım kremi dedi, dedim bu sene güneşe çok çıktı güneş kremide kullanmadım sebamedi önerdi bir marka daha söyledi aklımda kalmadı c ile başlıyordu

kızlar ben kızım gece uykusu alışkanlığı kazansın diye bir tane küçük beşik-hamak ya da anadizi tarzı bir şey almak istiyorum. sadece geceleri yatağına koymak istiyorum. istediğim tarz bir şey bulamadım. beğendiklerim çok pahalı. 3-4 ay kullanılcak bir şeye de 400 tl vermek istemiyorum. öneriniz nedir?

Canım anadizi aldık salıncak aldık en son çingene beşik yaptırdık marangozda en iyisi çingene beşik imkan varsa yaptırabilirsin, bakıyım pc de foto varsa ekliyim

Amin cnm
Inşallah sonuc güzel çıkar cnm.

Kuzu. Pahali markallara para verme hic. Eczaneden 30cclik bibeton ve yenidogan ucu al cnm. Ilk 30cc kullaniyr

Kizlar ne guzel ama topigimizin annisleri cogalmis ta ates yerine bebek ihtiyaclari konusuluyo..sadece bikac kusi kaldi Insallah onlar da en kisa zamanda bu sohbetleri eder..Amin Insallahhh...
Kuzlar benim cok gezme imkanim olmadigi icin sadece 2 3tane magaza dolastim..ama en cok sevdiyim bebetto oldu neredeyse hepsini ondan aldim..bilmiyorum abartdimmi eksiyim varmi annem gelicek bakicak eksik varsa gerisini tamamliycam dedi korkma..ben de gerisini onlara biraktim zaten cikma imkanim yok..
ya kizlar doguma yakin enerjik olmak gerekmezmiii??? Ben niye bitip tukenmis gibiyim:44: yemek yapmaya bile halim yok hem de hic...Bu bitkinlik nedenkii?? Altdan batmami desem cekilmemi desem devam efiyo artik uzaninca bile hiss ediyorum.ayaga kalkmaya korkar oldumm 1haftacik da beklese annem gelse korkmam ama simdi kimse yok yanimda elim ayagima dolasir diye korkuyorum.. kv kizamik olmus daha da gecmedi gelemiyo kadincigaz...bide bu sabah karnimin altinda agrilar vardi bu galiba sancilara hazirliktii..arada 1dk.lik falan oluyo hafif sanci gibi usutmusum gibi..alistirma yapiyo sanirim

Amin cnm

Inşallah sonuc güzel çıkar cnm.

Kuzu. Pahali markallara para verme hic. Eczaneden 30cclik bibeton ve yenidogan ucu al cnm. Ilk 30cc kullaniyr
sağol canım
amin canım inşallah, panik olma kuzum hemen pat diye doğmuyor bebiş, sancılar dediğin gibi alıştırma, enerjin yoksa doğuma var daha:)

Canım yaptırdığımız beşiğin tam fotoso yok eşimle oğlum var önünde bir tek o var:) bu arada albüme ekledim oğluşumun bir sürü fotosunu

Ayy Allah sabirlar versin coook iyi anliyorum seni arkadaş ikinci hamilelik çok çok uyuz oluyor anlamafim gitti ilkinde hic sorunum yoktu dünyanın yolunu yururdum kisti gerci simdi bi carsiya indim ciktim ayaklarimin üstüne badamiyom belinin içinde iğne varsanki acisi bitmiyor neyse diyorum bunada şükür beterin beteri var

Yaniiiiiiii evet saydiklarin yok kendisine de diyorum " 4+4 sayilirsin iyisini hassin ama bazi huylarin var zivanadan cikatiyo insani"
Bunların bu araba aski ayri deli ediyor beni hic bi yere başvuru yapmadi yirtti kendini bütünbelgelerini aldi inat etti agir vasita eehliyetini falan simdi şoförlük yapiyo cani cikiyo seviyorum napiyim diyor
Allah akil fikir versin hepsine napcan ben diyorum zaten 2 çocuğum var pesinde kostugum yapma oğlum etme oglum

Ben İslak mendil ersaginkini alicam cok guveniyorim ona

beni de koku etkilemedi öyle ama etkileyen bir şey var kiiiii.. bugün yine çıkardım sabah
eşimin kılları yemek yerken görürsem bir yerlerde tamamdır
ama dediğin gibi bebeklerimiz için değer her şey canım.
sagol canım :) sınavda bitti şükür artık hamileligimin geri kalanını mutlu mesut geçirebilcem
ohh süpersin. sonuçlar ne zaman açıklanıyor peki?
hadi yaa.. haftada ortalama 400 gr idealmiş canım, beslenmene dikkat et
ayy benim kocanın da dudaklar kocaman benimki de benzer inşallah:)
geçmiş olsun canım.
kuzucuklar hasta olunca anneler mahvoluyor ben hasta olduğumda hep annemin çok üzüldüğünü düşünürdüm belli etmemeye çalışırdım.
canım mikrop mu kaptı acaba, ya da midesini üşütmüş olabilir.
inşallah canım sağ ol.
etmem mi hiç hep ediyorum canım.
yorumları boş ver sen.
benim ünide bir arkadaşım vardı kızı ilkokula gidiyordu.
kadın 4 seneyi bitirdi ve uzun yıllar sonra bir de üstüne kpss yi kazandı:)
kimsenin lafına bakmayacaksın, içinde varsa yap.
kızlar bağcılar medipol mega hastanesini biliyomusunuz? oraya başlamayı düşünüyorum.tavsiye ediceğiniz bi doktor varsa aklımda bulunsun.
bilgim yok canım
evet canım var, saat 4 te. çok var daha zaman geçmek bilmedi bugün
böyle iyi doktorlara denk gelince mutlu oluyor insan. çok azlar maalesef.
hakikaten nasıl idrar almamış o geri doktor yaa...
bu kaka tutma işini görümceminki de yapmıştı hem de 4-5 yaşına kadar
ne dedi doktor bu konuda, ne tavsiye etti?
geçer inşallah canım bir an önce.
inceliyorum ben de canım, sağ ol.

aynen canım çok zor ilkte maraton koşsam yorulmazdım şimdi pilim bitik ayyy gerçekten bu aralar biliyorum alacak ama benden yana kıyamet çok pis kopacak bu sefer canım ersağı yeni deniyorum şampuanını aldım oğluma bakalım biodermadan ona geçtim nasıl gelecek, bulaşık makinasına deterjan aldım bitkisel diye birde genel temizlik aldım
Evet ben de diyorum bak enerjim yok bebis haraketi azalmadi karnim inmemis demekki daha varrr
aynen canım sakin ol
aynen canım hem üzülüyorum hem yıpranıyorum, kesinlikle bizim burdaki devlet hastanesi çok iyi bunu anladık kadın doğumda hurra girmeseler doktorlar çok iyi dün mesela çocuk doktorunda kimse dalmadı içeriye sırasını bekledi herkes, canım ilaç verecek kakayı yumuşatmak için dedim kullandım onu bile tutabiliyor uzun vadede kullanıcaz dedi 3-4 ay gibi, zaten çocuk gelişimciye götürücem bir pedagog yok koca şehirde 4-5 yaş çok fazla ikinci doğmadan halledeyim ki kardeşini kıskanıp iyice inatlaşmasın, işim çok zor canım yaşayan bilir, ben derdim ki 3 yaşında 4 yaşında bez mi olur büyük konuşmuşum( görümceninki halloldumu

şanslısınız o zaman doktor konusunda ne güzel.
pedagog ne diyecek bakalım. ben de en çok tuvalet eğitiminden tırsıyorum.
çok zor iş. yazın alıştırmak lazım işte.
erkek çocuklar daha da zor alışıyor, kızların problem yaşadığını görmedim, duymadım.
görümceminki halloldu ama nasıl oldu bilmiyoruz.
çok inat yapıyordu annesine.
kakası var biliyoruz ama annesine inat tuvalete yapmıyordu.
çok şey denediler ama sonra kendiliğinden yapıverdi tuvalete anlamadık.

gecmis olsun kuzucuga canim ins henen atlatir tahlilleri de temiz cikar

ah olsa pedagog, canım çok zor gözümde de büyütmedim ama benle bitmiyormuş iş çocuk büyük etkenmiş, tek başkası alıştırsın razıyım artık, diyorum kreş gibi tuvalet eğitim merkezleri açsalar canım öğrensen bir taktik mi uyguladı acaba, aslında salmıştım dedim hep beze yapacak değil ya ama herkes konuşmuyor mu deli oluyorum özellikle endi ailem el yapsa el diyeceğim
gecmis olsun kuzucuga canim ins henen atlatir tahlilleri de temiz cikar

sağol canım benim amin, bugün daha iyi hamdolsun

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 566"]
[TR]
[TD="width: 755"] İDRAR LABORATUVARI
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="width: 230"]
Tetkik Adı
[/TD]
[TD="width: 115"]
Sonuç
[/TD]
[TD="width: 145"]
Durumu
[/TD]
[TD="width: 150"]
Normal Değerler
[/TD]
[TD="width: 115"]
Birimi
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="width: 230"] Kimyasal Analiz
[/TD]
[TD="width: 115"][/TD]
[TD="width: 145"][/TD]
[TD="width: 150"][/TD]
[TD="width: 112"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Glukoz
[/TD]
[TD="width: 115"] norm
[/TD]
[TD="width: 150"] 0 - Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Keton
[/TD]
[TD="width: 115"] ++
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Blrubin
[/TD]
[TD="width: 115"] neg
[/TD]
[TD="width: 150"] 0 - +
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Urobilinojen
[/TD]
[TD="width: 115"] norm
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Hemoglobin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] PH
[/TD]
[TD="width: 115"] 6
[/TD]
[TD="width: 150"] 6 - 8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Dansite
[/TD]
[TD="width: 115"] 1.015
[/TD]
[TD="width: 150"] 1.005 - 1.035
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Protein
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Nitrit
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 150"] 0 - Pozitif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Lökosit Esteraz
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Ascorbic Asit
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Mikroskopik Analiz
[/TD]
[TD="width: 115"][/TD]
[TD="width: 150"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Eritrosit
[/TD]
[TD="width: 115"] 1.00
[/TD]
[TD="width: 150"] 0 - 4
[/TD]
[TD="width: 112"] HER SAHADA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Lökosit
[/TD]
[TD="width: 115"] 0.20
[/TD]
[TD="width: 150"] 0 - 4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Kalsiyum Oksalat Kristali mono
[/TD]
[TD="width: 115"] 0.00
[/TD]
[TD="width: 145"] -
[/TD]
[TD="width: 150"] 0 .. 1.36
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Bakteri
[/TD]
[TD="width: 115"] 6.30
[/TD]
[TD="width: 150"] 0 - 45
[/TD]
[TD="width: 112"] HER SAHADA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 230"] Maya
[/TD]
[TD="width: 115"] 0.00
[/TD]
[TD="width: 150"] 0 - 3
[/TD]
[TD="width: 112"] p/hpf
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…