Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok sağol canım, ağustosa ne kaldı alırsınız hayırlı olsun şimdiden:))

göbeğimi son halini ekledim:)) albümde

Çok sağol canım, ağustosa ne kaldı alırsınız hayırlı olsun şimdiden:))

Evet canım bişey kalmadı ağustosta tam zamanı eylüldede ancak yıkama yerleştirme ile uğraşırım dedim. ben park yatak alacam canım zaten kiracıyım ev 2+1 mobilya baktık baya büyükler oda tıkış tıkış oluyo. bide hamak var 3 yaşa kadar içide derin onuda oturma odasındayken ve annem baarken çok kullanırız dedim. bu arada oğluşum resmi varda fırsat bulup yükleyemedim yükleyecem en kısa zamanda çirkinimi :)

Mersi canım o karar veremediğim takımı da aldım, ilk 3 parçası tamam kuzumun, nefsimi körelttim, artık kıyafet bakmam heralde netten biberon pompa fln olaylarını araştırıcam artık.
Ben de bütce gereği biraz bekleyeceğim canım

o da iyi çıkar inşallah efloşum

ohhh canım güzel güzel kullanırsınız inşallah, bende park beşik kullandım canım hala içind esere serpe yatıyor:)) ama benimki büyük boy küçüklerden değil, hamak beşiği iyi düşünmüşsün çingene beşik diyorum ona:)) çok faydasını görürsün, ayy at yakışıklıyı görelim

sağol canım benim balım benim

Bitsim artik bu çile canım ya. Çok yoruldum.

Cnm klasik yöntem. Kaynatacaksin. Bosuna herseye para verme bence.
Kp yi Allaha havale ettim.

Saol cnm.

Cnm. Keton arttigi icin kusuyr ve beslenemiyr. Beslenemedikce de migde küsüyor. Az az yedir birseyler. Pirinc lapasi mesela.
Annem de hic durur mu. Soylenip duruyr. Yoruldum eflal. Allahim bir an once iyi etse beni.

Dikkat et kendine canim.

canım bunlara bi bakar mısın sana zahmet.
http://www.bebehamak.com/
benim hoşuma bir kaç model gitti.
özellikle şu bordo olan çok hoşuma gitti. gaz da önlüyormuş.

Son düzenleme:

hay allah yaaaa. eşin de yani zor zamanda neden sıkıştırıyor seni.
çok bunaldıysa gönder gitsin yemekten sonra canım. evde işlerim var desin. sen de bi kaç güne toparlarsın inşşşş

iyi yapmışsın kuzum al güle güle giyins,n paşa
canım çok kullanışlı diyor herkes . attım canım göbüşde ekledim baya büyüdü artık
Bitsim artik bu çile canım ya. Çok yoruldum.

Dikkat et kendine canim.
sağol canım benim dikkat etmeye çalışıyorum ama bu sıcaklarda işler hiç çekilmiyor

Son düzenleme:
Evet cnm ne kaldikii iyisi fotoyu 2 3gunde bir yeniliyim..ama bence benim sipa agustos ilk haftasini bile gecicek 41haftayi tamamliycak icime doguyooo
tombul olmusum dimi olsun cnm napalim eritiriz sonraaa yani Insallahhh

Rabbim sabr versin cnm..cok zor yoruldun artik..Insallah kisa zamanda son bulur bu stresler..

Masallaaaahhh kuzuna cnm yaa cok tatliii
benim bebis hic yuzunu gostermedi hic goremedim hep ellerinin 2si de yuzundeydiii sipanin...artik dogunca gorucez kismetse Insallah

ohh süpersin. sonuçlar ne zaman açıklanıyor peki?

hadi yaa.. haftada ortalama 400 gr idealmiş canım, beslenmene dikkat et
ayy benim kocanın da dudaklar kocaman benimki de benzer inşallah:).

canım sonuçlar ancak temmuz sonu agustos başı.. ama çok zordu ne olur bilemem..:18: kilo konusuda fena valla inan abartılı bişey yemiyorum normal zayıfken ne yiyorsam o.. ama hızla alıyorum..63le başladım bugün 69 u gördüm biçare bulmak lazım.. yürüyüşe başlıcam.. bu arada senin ki erkekti sanırım tabi ki benzesin babaya ne güzel ama benim kızcem annesine benzesin

canım seninki süpriz yapacak demek yakışıklı az kaldı annesi güzel yüzünü gösterecek size
Kiiiiiiiiizzzz masallah cooooook güzel bende sorucam haftaya kontrolde bakiim nekadar

sağol bitanem. bunun videosu da var elini falan emiyor ama yüzünün bi kısmını eliyle kapatıyor bi kere çekti ondada geri parmağını ağzına götürdü. sende sor canım hatıra kalır uygundur inşallah ya benim gittiğim merkezde var hastalarına ücretsiz dışardan gelenler 80-110 arası yaptirmis

kizlarrr
kv de bi ilgi bi ilgi görmeyin kp de aynı simartiyrlar ama yemezler. gecensene ameliyat olduğumda hiç bu ilgi yoktu. o yarim halimle kv umreye gidicekti zorla kendini davet ettirmişti baban da kiyamiyr ya sana diyo ama sen kiyiyorsun ve ertesi gun de yolculardi bi de tüm sülalesi de bana geldi ağırladım.bu sene bi gun evdeysem ertesi gun kv de iftardayiz hepsi nazli torunu hurmetine.bugun kp diyo ki
nesdemin dedigi kp hobi olarak aricilik yapiyo diyoki normalde haziran da bal hic olmazdi bu duhanin kismeti diyoo tabi yoldaki torunum kismeti diyemiyr ayıp olur bizde soylenmez boyle seyler.gercekten bebişin kismeti bi aridan birsürü balı cikti.

Olucak canim da bayram donusu pzt olacak ben hemen bayram ertesi prs cuma icin almaliyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

esimin halası beni duymus gozaydinligi icin kv yi aramış
tedavi falan mi gordu diye sormuş o da yok allah verdi doğal yoldan demis.ve zaten duhaya yillarca dogum k. hapi kullandirdilar deyince tepem atti.herkes bizi 4yildir cocuk istiyr saniyo ama esim bi buçuk yıldir ilac kullanıyo baslarda istemiyrdu ben istiyrfum da dedim.
sen de kac srne hap kullandin ya diyo.anne ben hapi 4 sene icmedim ya ancak dr larin kist var diye yanlis teshidinden belirli aralikla ictim toplasan belki bi yil eder dedim.neyse aman bosver kimseye birşey söylemene gerek yok allah verdi oldu dersin diyo ama kendi beni hersorana ifşa ediyo yalan yalnis.nasil bi zihniyet guya oglunun tedavi gordunu kimse bilmiycek yani ikisi de tedavi gordu dese ne olacak ayip mi ki ben de söyleyen biri olsam inanin kendi annem bile bilmiyo igne kullandigini damadinin.cok zoruma gidiyo kadinin tavırları. bazen diyorum bu kadin bana iyilik mi yapiyr kötülük mü aslında beni kizi yok ya kizi gibi sever güya..
çok doldum kizlar inanin.

Son düzenleme:
hay allah yaaaa. eşin de yani zor zamanda neden sıkıştırıyor seni.
çok bunaldıysa gönder gitsin yemekten sonra canım. evde işlerim var desin. sen de bi kaç güne toparlarsın inşşşş
Amin cnm.

Maşallah kuzuys

Amin.

Senin kv de coştu iyice. Torun olunca daha da artıyor güzelim. Senin pek değerin kalmıyor.

Ayıp yanlış yok sizin tedavi olmanizda. Hem millete ne ki soruyorlar. Hayırlı olsun de kapat. Detayı ne yapacaklar.
Bebek işinde suç kusur olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…