sizleri genel olarak hep okumaya çalıştım iş yerinde dosya tasnifleriyle uğpraştık bilgisayar başında olamadım sizleri çok özledim
EFLAMİN canım oğluşunun tahlili iyi duruyor kızlar yorumlamış doktorda iyi der inşallah bu arada ablana ve babana çok geçmiş olsun
CUTEM kv deye ve kp ye yuh sen onları boşver iyileş inşallah gazmanı öpüyorum
NESDEM dora iyiyimiş böbrek küçülmüş şükürler olsun
ECEM kızzzz ne güzel göbüş maşalllaahhhhh
ROSAAAA demek prensessss maşallahhh
DUHAM paşan hayırlı olsun
DERYAM ilk kıyafetiniz hayırlı olsun
MİSSS canım nasıl gidiyor paşalar nasıl
DGRPNR güzel haberlerini bekliyoruz
BORAN nasıl oldun canım daha iyi misin
LAST kuzum yazdıklarını gördüm Rabbim yar ve yardımcın olsun
DUHA AYŞEGÜL AZAP CİKOLATA VE ŞUAN ADI AKLIMA GELMEYEN BEBİŞ BEKLEYEN CANLAR RABBİM en kısa zamanda hepinize yaşatsın
beni soracak olursanız şükürler olsun iyiyiz oğlumda randevumuz zaten taaaaaaaaa 14 agustos. çalışıyoruz EREN'İM le sıcak ve artık gerçekten herşey zorlaşmaya başladı ben bu aralar oğluma araba yatak ve hamak beşik bakıyorum e bebekten beğendim ama bütçemiz gereği ağustosta alacaz
Çok sağol canım, ağustosa ne kaldı alırsınız hayırlı olsun şimdiden:))
Mersi canımsizleri genel olarak hep okumaya çalıştım iş yerinde dosya tasnifleriyle uğpraştık bilgisayar başında olamadım sizleri çok özledim
EFLAMİN canım oğluşunun tahlili iyi duruyor kızlar yorumlamış doktorda iyi der inşallah bu arada ablana ve babana çok geçmiş olsun
DUHA AYŞEGÜL AZAP CİKOLATA VE ŞUAN ADI AKLIMA GELMEYEN BEBİŞ BEKLEYEN CANLAR RABBİM en kısa zamanda hepinize yaşatsın
beni soracak olursanız şükürler olsun iyiyiz oğlumda randevumuz zaten taaaaaaaaa 14 agustos. çalışıyoruz EREN'İM le sıcak ve artık gerçekten herşey zorlaşmaya başladı ben bu aralar oğluma araba yatak ve hamak beşik bakıyorum e bebekten beğendim ama bütçemiz gereği ağustosta alacaz
o da iyi çıkar inşallah efloşumcanım sağol daha mikrobiyoloji varmış pazartesi çıkacakmışo zamana kadar ne yapacaksan eşim doktora soracak bakalım
aynen canım yediremiyorum keyfide yokRabbim daha büyük sıkıntı vermesin ne yapalım
canım kustuğu için düşmemiş mi? ayy serum vermesinler söz verdim daha iğne yok diyedoktoruda tam sevmişken yine soğur ((
ah ah o şırıngayla mama işi yüzünden aç kaldı benim oğlum, ablamdan bildiğim için şırınga istedim neymiş beceremezmişiz diye kaşıkla verin dedi hemşirenin tekitabi oğlum doymamıştı şimdi desinler ya takarmıyım acaba
canım ah ah çok fena Rabbim kahhar ismiyle kahretsin o zalimleribu dünyada da sürünsünler, cehennemde zaten yanacaklar her ramazan bu zulmü yapıyorlar
inşallah yaralarında iyi olur stresten çıkmıştır, erkek canım neticede, sen annene söyle birde o bir şey söyleyip strese sokmasın seni, eşinede açıkça söyle canım şu halinde niye üzüyor seni, dediğin çok doğru kendi annesi olsa sesi çıkmaz annesinin sana yaptığı onca şeye rağmen...
burda da sürekli kaka diyorum bana kızacaksınız sonundacanım bezi bırakmadan önce bir kaç kere kabızlık yaşadı acıyor diye tutmaya başlamıştı, bezi bırakmadan önce vardı yani bende bu sorunu halletmeden başladım tabi çişe hemen alıştı bir hafta sürdü daha az hatta, ama diğerini 10 gün tuttuğu oldu fitile duphalaca rağmen ağlıyor ağlıyordu dk başı mızmızlanıyordu geldi geliyor yapmak istemiyorum diye, bezini takıyım ona yap diyordum ona da razı olmuyordu, en son bir aylık emekten sonra tamamen beze döndüm geçen yine denedim üç gün tuttu tekrar beze döndüm.
canım bilemiyorum zaten olmuycak mı operasyon al raporunu anlamadım ki:44:
ohhh canım güzel güzel kullanırsınız inşallah, bende park beşik kullandım canım hala içind esere serpe yatıyor:)) ama benimki büyük boy küçüklerden değil, hamak beşiği iyi düşünmüşsün çingene beşik diyorum ona:)) çok faydasını görürsün, ayy at yakışıklıyı görelimEvet canım bişey kalmadı ağustosta tam zamanı eylüldede ancak yıkama yerleştirme ile uğraşırım dedim. ben park yatak alacam canım zaten kiracıyım ev 2+1 mobilya baktık baya büyükler oda tıkış tıkış oluyo. bide hamak var 3 yaşa kadar içide derin onuda oturma odasındayken ve annem baarken çok kullanırız dedim. bu arada oğluşum resmi varda fırsat bulup yükleyemedim yükleyecem en kısa zamanda çirkinimi :)
Mersi canımo karar veremediğim takımı da aldım, ilk 3 parçası tamam kuzumun, nefsimi körelttim, artık kıyafet bakmam heralde netten biberon pompa fln olaylarını araştırıcam artık.
Ben de bütce gereği biraz bekleyeceğim canım
o da iyi çıkar inşallah efloşum
Bitsim artik bu çile canım ya. Çok yoruldum.önce yapıyordu kakayı da sonradan mı vazgeçti yoksa çişini öğrendi de kakayı mı yapmak istemedi canım?
evet randevum var, inşallah güzel haberler alırım canım çok merak ediyorum sıpayı.
ay kıyamam sıkıntıdan her türlü şeyi yaşadın
valla kusura bakmasın eşin ama sen ve bebek daha önemlisiniz şu anda.
iyi dinlenmeler canım.
kaçırmışım ben yazdığını baktım şimdi. kocaman olmuş maaşallah:)
henüz inmemiş evet ama hafta hafta foto ekle yorum yaparız
hatta ne haftası hafta kalmadı kiiiii, iki güne bir ekle sen
Cnm klasik yöntem. Kaynatacaksin. Bosuna herseye para verme bence.Tamam cutem, peki sterilizatör aldın mı? yoksa klasik yöntemlerle mi steril ediyorsun?
çok sevindim canım ya, zaten içine hiç sinmiyordu iğne. Allah gönlüne göre vermiş. Annelik işte hissettin sen bir problem çıkmayacağını
Eee kendi annesinde olsaydın o zaman ondan keyiflisi olmazdı tabi, erkek değil mi işte hep aynılar. İnşallah aftlar uçuklar da son olur kuzum, geçmiş olsun. Bu arada kp nin bombayı da okudum, hayırlı olsun
Hadi iyi uykular size
Saol cnm.ay canım inşallah kısa zamanda düzene girersiniz.
malesef bütün erkekler böyle.sen kendini ferah tutmaya çalış.rahatına bak.sadece kendi sağlığını ve bebeğini düşün.
stres yaptığın için bunlar geliyodur başına.
geçmiş olsun canım.
Cnm. Keton arttigi icin kusuyr ve beslenemiyr. Beslenemedikce de migde küsüyor. Az az yedir birseyler. Pirinc lapasi mesela.canım sağol daha mikrobiyoloji varmış pazartesi çıkacakmışo zamana kadar ne yapacaksan eşim doktora soracak bakalım
aynen canım yediremiyorum keyfide yokRabbim daha büyük sıkıntı vermesin ne yapalım
canım kustuğu için düşmemiş mi? ayy serum vermesinler söz verdim daha iğne yok diyedoktoruda tam sevmişken yine soğur ((
ah ah o şırıngayla mama işi yüzünden aç kaldı benim oğlum, ablamdan bildiğim için şırınga istedim neymiş beceremezmişiz diye kaşıkla verin dedi hemşirenin tekitabi oğlum doymamıştı şimdi desinler ya takarmıyım acaba
canım ah ah çok fena Rabbim kahhar ismiyle kahretsin o zalimleribu dünyada da sürünsünler, cehennemde zaten yanacaklar her ramazan bu zulmü yapıyorlar
inşallah yaralarında iyi olur stresten çıkmıştır, erkek canım neticede, sen annene söyle birde o bir şey söyleyip strese sokmasın seni, eşinede açıkça söyle canım şu halinde niye üzüyor seni, dediğin çok doğru kendi annesi olsa sesi çıkmaz annesinin sana yaptığı onca şeye rağmen...
burda da sürekli kaka diyorum bana kızacaksınız sonundacanım bezi bırakmadan önce bir kaç kere kabızlık yaşadı acıyor diye tutmaya başlamıştı, bezi bırakmadan önce vardı yani bende bu sorunu halletmeden başladım tabi çişe hemen alıştı bir hafta sürdü daha az hatta, ama diğerini 10 gün tuttuğu oldu fitile duphalaca rağmen ağlıyor ağlıyordu dk başı mızmızlanıyordu geldi geliyor yapmak istemiyorum diye, bezini takıyım ona yap diyordum ona da razı olmuyordu, en son bir aylık emekten sonra tamamen beze döndüm geçen yine denedim üç gün tuttu tekrar beze döndüm.
sizleri genel olarak hep okumaya çalıştım iş yerinde dosya tasnifleriyle uğpraştık bilgisayar başında olamadım sizleri çok özledim
Bitsim artik bu çile canım ya. Çok yoruldum.
Cnm klasik yöntem. Kaynatacaksin. Bosuna herseye para verme bence.
Kp yi Allaha havale ettim.
Saol cnm.
Cnm. Keton arttigi icin kusuyr ve beslenemiyr. Beslenemedikce de migde küsüyor. Az az yedir birseyler. Pirinc lapasi mesela.
Annem de hic durur mu. Soylenip duruyr. Yoruldum eflal. Allahim bir an once iyi etse beni.
Dikkat et kendine canim.
iyi yapmışsın kuzum al güle güle giyins,n paşaMersi canımo karar veremediğim takımı da aldım, ilk 3 parçası tamam kuzumun, nefsimi körelttim, artık kıyafet bakmam heralde netten biberon pompa fln olaylarını araştırıcam artık.
Ben de bütce gereği biraz bekleyeceğim canım
o da iyi çıkar inşallah efloşum
canım çok kullanışlı diyor herkes . attım canım göbüşde ekledim baya büyüdü artıkohhh canım güzel güzel kullanırsınız inşallah, bende park beşik kullandım canım hala içind esere serpe yatıyor:)) ama benimki büyük boy küçüklerden değil, hamak beşiği iyi düşünmüşsün çingene beşik diyorum ona:)) çok faydasını görürsün, ayy at yakışıklıyı görelim
sağol canım benim balım benim
sağol canım benim dikkat etmeye çalışıyorum ama bu sıcaklarda işler hiç çekilmiyorBitsim artik bu çile canım ya. Çok yoruldum.
Dikkat et kendine canim.
Evet cnm ne kaldikiiönce yapıyordu kakayı da sonradan mı vazgeçti yoksa çişini öğrendi de kakayı mı yapmak istemedi canım?
evet randevum var, inşallah güzel haberler alırım canım çok merak ediyorum sıpayı.
ay kıyamam sıkıntıdan her türlü şeyi yaşadın
valla kusura bakmasın eşin ama sen ve bebek daha önemlisiniz şu anda.
iyi dinlenmeler canım.
kaçırmışım ben yazdığını baktım şimdi. kocaman olmuş maaşallah:)
henüz inmemiş evet ama hafta hafta foto ekle yorum yaparız
hatta ne haftası hafta kalmadı kiiiii, iki güne bir ekle sen
tombul olmusum dimisizleri genel olarak hep okumaya çalıştım iş yerinde dosya tasnifleriyle uğpraştık bilgisayar başında olamadım sizleri çok özledim
Rabbim sabr versin cnm..cok zor yoruldun artik..Insallah kisa zamanda son bulur bu stresler..Bitsim artik bu çile canım ya. Çok yoruldum.
Cnm klasik yöntem. Kaynatacaksin. Bosuna herseye para verme bence.
Kp yi Allaha havale ettim.
Saol cnm.
Cnm. Keton arttigi icin kusuyr ve beslenemiyr. Beslenemedikce de migde küsüyor. Az az yedir birseyler. Pirinc lapasi mesela.
Annem de hic durur mu. Soylenip duruyr. Yoruldum eflal. Allahim bir an once iyi etse beni.
Dikkat et kendine canim.
Masallaaaahhh kuzuna cnm yaa cok tatliii
ohh süpersin. sonuçlar ne zaman açıklanıyor peki?
hadi yaa.. haftada ortalama 400 gr idealmiş canım, beslenmene dikkat et
ayy benim kocanın da dudaklar kocaman benimki de benzer inşallah:).
japon olsun çok istedim babasına benzesin japonluğu diye hepten benzetmişçok tatlı ama yaaa. kafası sıkışmış aşağıya yerim ben bunları
canım seninki süpriz yapacak demek yakışıklı az kaldı annesi güzel yüzünü gösterecek sizeEvet cnm ne kaldikiiiyisi fotoyu 2 3gunde bir yeniliyim..ama bence benim sipa agustos ilk haftasini bile gecicek 41haftayi tamamliycak icime doguyooo
tombul olmusum dimiolsun cnm napalim eritiriz sonraaa yani Insallahhh
Rabbim sabr versin cnm..cok zor yoruldun artik..Insallah kisa zamanda son bulur bu stresler..
benim bebis hic yuzunu gostermedi hic goremedim hep ellerinin 2si de yuzundeydiii sipanin...artik dogunca gorucez kismetse Insallah
Kiiiiiiiiizzzz masallah cooooook güzel bende sorucam haftaya kontrolde bakiim nekadar
canım sağol daha mikrobiyoloji varmış pazartesi çıkacakmışo zamana kadar ne yapacaksan eşim doktora soracak bakalım
Amin cnm.hay allah yaaaa. eşin de yani zor zamanda neden sıkıştırıyor seni.
çok bunaldıysa gönder gitsin yemekten sonra canım. evde işlerim var desin. sen de bi kaç güne toparlarsın inşşşş
Maşallah kuzuys
Amin.Evet cnm ne kaldikiiiyisi fotoyu 2 3gunde bir yeniliyim..ama bence benim sipa agustos ilk haftasini bile gecicek 41haftayi tamamliycak icime doguyooo
tombul olmusum dimiolsun cnm napalim eritiriz sonraaa yani Insallahhh
Rabbim sabr versin cnm..cok zor yoruldun artik..Insallah kisa zamanda son bulur bu stresler..
benim bebis hic yuzunu gostermedi hic goremedim hep ellerinin 2si de yuzundeydiii sipanin...artik dogunca gorucez kismetse Insallah
esimin halası beni duymus gozaydinligi icin kv yi aramış
tedavi falan mi gordu diye sormuş o da yok allah verdi doğal yoldan demis.ve zaten duhaya yillarca dogum k. hapi kullandirdilar deyince tepem atti.herkes bizi 4yildir cocuk istiyr saniyo ama esim bi buçuk yıldir ilac kullanıyo baslarda istemiyrdu ben istiyrfum da dedim.
sen de kac srne hap kullandin ya diyo.anne ben hapi 4 sene icmedim ya ancak dr larin kist var diye yanlis teshidinden belirli aralikla ictim toplasan belki bi yil eder dedim.neyse aman bosver kimseye birşey söylemene gerek yok allah verdi oldu dersin diyo ama kendi beni hersorana ifşa ediyo yalan yalnis.nasil bi zihniyet guya oglunun tedavi gordunu kimse bilmiycek yani ikisi de tedavi gordu dese ne olacak ayip mi ki ben de söyleyen biri olsam inanin kendi annem bile bilmiyo igne kullandigini damadinin.cok zoruma gidiyo kadinin tavırları. bazen diyorum bu kadin bana iyilik mi yapiyr kötülük gibi aslında beni kizi yok ya kizi gibi sever güya..
çok doldum kizlar inanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?