sağ ol canım benim:)Maşallah size)
Hayirli olsun oğlun canım benim.
etrafımdakiler hep erkek dedi:) tek yanılan sen oldun o zaman:))))maşallah ruzgara ondan da nazara geliyordur cutem boyu posuyla okuyun bol bol hatta gelen gidene de pek gortermeyin kuzucugu goze gelmesin.
evet canım herkese hakettiği. oh iyi demis esin dogru demis.
maşallah hayirli olsun oğluşun ama ben seninkini hep kiz hissediyordum yanilmisim hayirli saglikli olsun canim masallah
aminn, sağ ol canım.MAŞALLAH hayırlı olsun oglun inş
:) daha bir yudummuş meğer:)canım 12. gün çatlamış olabilir yarın ki ateş belli eder, sen çalış yine de
iyi olmana sevindim canım
maşallah oğluna
oyy maşallah gramını sevsinler
ayy kötü olmuş bu. bayram tatilindeyken son iki gün ve 31 temmuzu kapsayan bir rapor al.Kizlar bayram tatilini baglamak icin patronumun kizina ki kendisi genel muduumuz olur, kadin hastaliklariyla ilgili bi ufak ope gecirecegimi soyledim 31 temmuzda musade istedim. O da rapor getirecegin icin sorun olmaz dedi ama ben kendi basimi yaktim simdi nasil rapor alicam, aksi gibi tatilde olucam burda da olmicam sizce bu konuyu nasil cozebilirim? Ogff off
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
niye kızalım canım benim.canım sağol daha mikrobiyoloji varmış pazartesi çıkacakmışo zamana kadar ne yapacaksan eşim doktora soracak bakalım
aynen canım yediremiyorum keyfide yokRabbim daha büyük sıkıntı vermesin ne yapalım
canım kustuğu için düşmemiş mi? ayy serum vermesinler söz verdim daha iğne yok diyedoktoruda tam sevmişken yine soğur ((
ah ah o şırıngayla mama işi yüzünden aç kaldı benim oğlum, ablamdan bildiğim için şırınga istedim neymiş beceremezmişiz diye kaşıkla verin dedi hemşirenin tekitabi oğlum doymamıştı şimdi desinler ya takarmıyım acaba
canım ah ah çok fena Rabbim kahhar ismiyle kahretsin o zalimleribu dünyada da sürünsünler, cehennemde zaten yanacaklar her ramazan bu zulmü yapıyorlar
inşallah yaralarında iyi olur stresten çıkmıştır, erkek canım neticede, sen annene söyle birde o bir şey söyleyip strese sokmasın seni, eşinede açıkça söyle canım şu halinde niye üzüyor seni, dediğin çok doğru kendi annesi olsa sesi çıkmaz annesinin sana yaptığı onca şeye rağmen...
burda da sürekli kaka diyorum bana kızacaksınız sonundacanım bezi bırakmadan önce bir kaç kere kabızlık yaşadı acıyor diye tutmaya başlamıştı, bezi bırakmadan önce vardı yani bende bu sorunu halletmeden başladım tabi çişe hemen alıştı bir hafta sürdü daha az hatta, ama diğerini 10 gün tuttuğu oldu fitile duphalaca rağmen ağlıyor ağlıyordu dk başı mızmızlanıyordu geldi geliyor yapmak istemiyorum diye, bezini takıyım ona yap diyordum ona da razı olmuyordu, en son bir aylık emekten sonra tamamen beze döndüm geçen yine denedim üç gün tuttu tekrar beze döndüm.
canım bilemiyorum zaten olmuycak mı operasyon al raporunu anlamadım ki:44:
ben göremedim, sildin mi?göbeğimi son halini ekledim:)) albümde
inşallah biter canım ya çok üzülüyorum inanBitsim artik bu çile canım ya. Çok yoruldum.
Cnm klasik yöntem. Kaynatacaksin. Bosuna herseye para verme bence.
Kp yi Allaha havale ettim.
Saol cnm.
Cnm. Keton arttigi icin kusuyr ve beslenemiyr. Beslenemedikce de migde küsüyor. Az az yedir birseyler. Pirinc lapasi mesela.
Annem de hic durur mu. Soylenip duruyr. Yoruldum eflal. Allahim bir an once iyi etse beni.
Dikkat et kendine canim.
amannn maaşallah onaa:)) çok güzel görünüyor
ekle canım görelim göbişi biz:)Evet cnm ne kaldikiiiyisi fotoyu 2 3gunde bir yeniliyim..ama bence benim sipa agustos ilk haftasini bile gecicek 41haftayi tamamliycak icime doguyooo
tombul olmusum dimiolsun cnm napalim eritiriz sonraaa yani Insallahhh
Rabbim sabr versin cnm..cok zor yoruldun artik..Insallah kisa zamanda son bulur bu stresler..
Masallaaaahhh kuzuna cnm yaa cok tatliii
benim bebis hic yuzunu gostermedi hic goremedim hep ellerinin 2si de yuzundeydiii sipanin...artik dogunca gorucez kismetse Insallah
hmm hadi hayırlısı bakalım. iyi gelir inşallah sonucun.canım sonuçlar ancak temmuz sonu agustos başı.. ama çok zordu ne olur bilemem..:18: kilo konusuda fena valla inan abartılı bişey yemiyorum normal zayıfken ne yiyorsam o.. ama hızla alıyorum..63le başladım bugün 69 u gördümbiçare bulmak lazım.. yürüyüşe başlıcam.. bu arada senin ki erkekti sanırım tabi ki benzesin babaya ne güzel ama benim kızcem annesine benzesin
kizlarrr
kv de bi ilgi bi ilgi görmeyin kp de aynı simartiyrlar ama yemezler. gecensene ameliyat olduğumda hiç bu ilgi yoktu. o yarim halimle kv umreye gidicekti zorla kendini davet ettirmişti baban da kiyamiyr ya sana diyo ama sen kiyiyorsun ve ertesi gun de yolculardi bi de tüm sülalesi de bana geldi ağırladım.bu sene bi gun evdeysem ertesi gun kv de iftardayiz hepsi nazli torunu hurmetine.bugun kp diyo ki
nesdemin dedigi kp hobi olarak aricilik yapiyo diyoki normalde haziran da bal hic olmazdi bu duhanin kismeti diyootabi yoldaki torunum kismeti diyemiyr ayıp olur bizde soylenmez boyle seyler.gercekten bebişin kismeti bi aridan birsürü balı cikti.
seninkiler de bozdu sonradan hee..esimin halası beni duymus gozaydinligi icin kv yi aramış
tedavi falan mi gordu diye sormuş o da yok allah verdi doğal yoldan demis.ve zaten duhaya yillarca dogum k. hapi kullandirdilar deyince tepem atti.herkes bizi 4yildir cocuk istiyr saniyo ama esim bi buçuk yıldir ilac kullanıyo baslarda istemiyrdu ben istiyrfum da dedim.
sen de kac srne hap kullandin ya diyo.anne ben hapi 4 sene icmedim ya ancak dr larin kist var diye yanlis teshidinden belirli aralikla ictim toplasan belki bi yil eder dedim.neyse aman bosver kimseye birşey söylemene gerek yok allah verdi oldu dersin diyo ama kendi beni hersorana ifşa ediyo yalan yalnis.nasil bi zihniyet guya oglunun tedavi gordunu kimse bilmiycek yani ikisi de tedavi gordu dese ne olacak ayip mi ki ben de söyleyen biri olsam inanin kendi annem bile bilmiyo igne kullandigini damadinin.cok zoruma gidiyo kadinin tavırları. bazen diyorum bu kadin bana iyilik mi yapiyr kötülük mü aslında beni kizi yok ya kizi gibi sever güya..
çok doldum kizlar inanin.
maaşallah oğluşa:)Bugün kontrolu vardı kuzumun. Çok şükür herşeyi yolundaymis. Biraz tosun benim oglum. Boyu da uzun yasitlarina gore. Dr sadece anne sutumu dedi evet dedim)
Kalça usg si tertemiz çok şükür.
Simdik. Aklinzda olsun. Yeni anneler kafanizi hemsireler dahil herkes karistiracak. Yeni doğduğunda her yarim saatte mutlaka emzirin. Hem sutunuz cogalir hem bebegin sekeri dusmez. 2 ayi bitene kadar da ne zaman isterse emzirin. Her memeyi 15 dakika emecek. Bazen 20 dk ya da 10 dk da olabiliyr.
Dr. Bu sefer artik emzirme arasini ac dedi. 3 saatte bir emzir dedi ama ben o kadar acmam daha. Hemen kesemem o sekilde. Kilo alisi filan durmasin kuzumun diye.yavas yavas acarim arayi.
Bir de bu sicaklardan dolayi gunde birkac sefer 1 tatli kasigi kaynayip sogumus su veriyrm. Dr. Da ver dedi. Akliniz da olsun.
Kangurular var ya. Onu yarim saatten fazla kullanma dedi. Zararliymis. Ben de almadim.
senin de bereketli olsun canım:)Sofralarınız bereketli olsun kızlar,hayırlı iftarlar..
ben de yükleyemiyorum telefonla canım, yardımcı olamayacağım.Ya fotoğraf yüklemeye calistim olmadi telden yaptigim icinmi acep
canım 12. gün çatlamış olabilir yarın ki ateş belli eder, sen çalış yine de
iyi olmana sevindim canım
maşallah oğluna
oyy maşallah gramını sevsinler
Saol canim.Sahur saati bi gireyim siteye biraz bakayim dedim.CUTEM gecmis olsun.bebisine masallah boyuna posuna nazar degmesin.kendinide bebeginide bol bol oku.EFLALIM gecmise tam bakamadim oglun nasil oldu.insallah iyilesmistir kuzucugun.DGRPNR oglusun geliyomus gelenegi bozmadin.hayirli ugurlu olsun.saglikla buyusun insallah.DUHACIM hamileliginin tadini cikar.kv oglunun sorununu soylemediyse seni anlattiysa millete cevabini coj guzel aldi bence.esini dusunup sorana bence dusunmuyoduk karar verdik ve nasip oldu de gecistir.kimseyi ilgilendirmez.kafani yorma bunlarla.doya doya yasa hamileligini.
adini yazamadigim onemli durumu sorunu olan arkadaslar varsa kusura bakmasin.gecmise baktigim kadariyla yazdim.sizlerde iyisinizdir umarim.Bana gelince bende cok yoruluyorum kizlar bahceydi hayvanlardi derken inanin yemek yemeye halim kalmiyor.orucuda birakmak zorunda kaldimcok zayifladim cunku.esimin kiziyla aramiz daha iyi.ama gercekten cok zor bi durummus.yasamayan bilemez.kendi cocugun olsa kizarsin falan yaramazlik yapsa.ama kizamiyosun.bazen sesim yukseliyo vicdanim sizliyo kendimi sucluyorum.ama sakin olmaya gayret ediyorum.cok dik kafali yapma dedikce ustune ustune devam ediyo.bende babasina soyluyorum.cozumu oyle buldum.yaptigini oda yanimizdayken anlatiyorum babasina.adetime ucgun kaldi ama malesef yine olmadi.hayirli zamanda gelir insallah.hepinize iyi geceler.allaha emanet olun.rabbim yar ve yardimciniz olsun.
sağol canımSofralarınız bereketli olsun kızlar,hayırlı iftarlar..
ya bir içim su:))sağ ol canım benim:)
etrafımdakiler hep erkek dedi:) tek yanılan sen oldun o zaman:))))
aminn, sağ ol canım.
:) daha bir yudummuş meğer:)
sağol canım tek başıma baş edemiycem hormonlardan zaten fena durumdayım, yardım alıcam ramazan geçsinde hayırlısıyla, canım hala var arkadaş olarak ekli değilsen davet edeyim seni kabul etayy kötü olmuş bu. bayram tatilindeyken son iki gün ve 31 temmuzu kapsayan bir rapor al.
tatildeyken kötü oldum doktor verdi dersinözele git kaç gün istersen veriyorlar.
niye kızalım canım benim.
off kötü olmuş o kabız işi
müzikli lazımlıklar var ya klozet şeklinde onlardan alsan, klozetin yanına koysan, önce beziyle birlikte otursun ama sen de klozete otur.
oyun gibi yani.
sonra bezini çıkar ama düzenli her gün oturt. işe yarar belki.
ben göremedim, sildin mi?
inşallah biter canım ya çok üzülüyorum inan((
amannn maaşallah onaa:)) çok güzel görünüyor
ekle canım görelim göbişi biz:)
hmm hadi hayırlısı bakalım. iyi gelir inşallah sonucun.
dün öğrendim canım erkek:) dudağı benzesin sadece hehehe:)
seninkiler de bozdu sonradan hee..
amann sen de ilginin tadını çıkar naz yap boş ver.
burunlarından getir, nasıl olsa bebek doğunca ilgi çocuğa kayacak.
insanlar ne kadar meraklı dibini dipçiğini sorgulamaya yaaa.. olmuş işte bir şekilde hayırlı olsun de geç. sabır yarabbi...
maaşallah oğluşa:)
bilgiler için teşekkür ederiz.
senin de bereketli olsun canım:)
ben de yükleyemiyorum telefonla canım, yardımcı olamayacağım.
canım bir iyi bir kötü hafta içi tahlil sonuçlarının hepsi çıksın ona göre yol çizecek dr, canım çok zor çocuk bakma işi Allah kolaylık versin hiç kolay değil senin durumun ama sabrının emeğinin karşılığını mutlaka alırsın sıkma bu kadar canını, onun da bir anne kuzusu olduğunu düşün senin evladın aynı şekilde olabilirdi öyle düşün empati kur onun için de hiç kolay değil ki güzelim, eminim üstesinden geliceksinSahur saati bi gireyim siteye biraz bakayim dedim.CUTEM gecmis olsun.bebisine masallah boyuna posuna nazar degmesin.kendinide bebeginide bol bol oku.EFLALIM gecmise tam bakamadim oglun nasil oldu.insallah iyilesmistir kuzucugun.DGRPNR oglusun geliyomus gelenegi bozmadin.hayirli ugurlu olsun.saglikla buyusun insallah.DUHACIM hamileliginin tadini cikar.kv oglunun sorununu soylemediyse seni anlattiysa millete cevabini coj guzel aldi bence.esini dusunup sorana bence dusunmuyoduk karar verdik ve nasip oldu de gecistir.kimseyi ilgilendirmez.kafani yorma bunlarla.doya doya yasa hamileligini.
adini yazamadigim onemli durumu sorunu olan arkadaslar varsa kusura bakmasin.gecmise baktigim kadariyla yazdim.sizlerde iyisinizdir umarim.Bana gelince bende cok yoruluyorum kizlar bahceydi hayvanlardi derken inanin yemek yemeye halim kalmiyor.orucuda birakmak zorunda kaldimcok zayifladim cunku.esimin kiziyla aramiz daha iyi.ama gercekten cok zor bi durummus.yasamayan bilemez.kendi cocugun olsa kizarsin falan yaramazlik yapsa.ama kizamiyosun.bazen sesim yukseliyo vicdanim sizliyo kendimi sucluyorum.ama sakin olmaya gayret ediyorum.cok dik kafali yapma dedikce ustune ustune devam ediyo.bende babasina soyluyorum.cozumu oyle buldum.yaptigini oda yanimizdayken anlatiyorum babasina.adetime ucgun kaldi ama malesef yine olmadi.hayirli zamanda gelir insallah.hepinize iyi geceler.allaha emanet olun.rabbim yar ve yardimciniz olsun.
cvap için çokkk tşk ederim canım sagol
ogluşun nasıl oldu annesi ? iyimikeratanın resimlerini gördüm MAŞALLAH çok yakışıklı RABBİM sana babasına bagşlasın inş
sağol canım az az besliyorum iştahı sıfır zatençok zor cutem evladının hasta olması, inşallah iyi olacaksın canım bol bol olut kendine nazara geldiniz anne oğul
canım baktım bordo olan kullanışsız olur derin değil çünkü bir arkadaşta görmüştüm yere de çok yakın oluyor 0-5 yaş arası demiş ama çok küçük oluyor onlar ( sen yinede bir mağazada baksan o modele) ama diğer derin olan ikinci model daha kullanışlı fiyatıda gayet uygun kaçırma derim, eşim alacaktı bende dedim birde ona para vermeyelim geçici bir model yaptıralım uyursa alalım ama uyumadı bizim paşa, ayağım daha konforlu geliyordu ona
şu model daha kullanışlı geldi bana http://www.bebehamak.com/urun/portatif-oyuncakli-bebek-hamagi-bebek-hamagi-kayseri_1408.aspx
baktım göbüşüne çok kibar canım:) kız göbüşü gibi:)
ayy maşallah bu mu çirkin kutu gibi ağız burun
ahh canım torun aşkına izzet ikram bilirim o duyguyu:))
bilemiyorum ki canım aksilik çıktı aksadı falan dersin
canım ben senin yerinde olsam söylerim eşimin tedavi olduğunu kendi sülalesine, normalde kime ne derim ama kv herkese seni söylemeyi biliyor madem sorana söyle derim, hiç sıkma canını söyle gitsin, ayıp ediyor gerçekten
Merhaba kızlar
bugun iftara misafirim var . yogunum ama yormuycam kendimi dinlenerk yemeklerimi yapicam sadece.temizligi yaptım önceden.
görüşürüz gerci pek kimseler de yok topikte
iyi pazarlar....
haklısın canım, yardım al tabi.sağol canım
ya bir içim su:))
sağol canım tek başıma baş edemiycem hormonlardan zaten fena durumdayım, yardım alıcam ramazan geçsinde hayırlısıyla, canım hala var arkadaş olarak ekli değilsen davet edeyim seni kabul et
canım bir iyi bir kötü hafta içi tahlil sonuçlarının hepsi çıksın ona göre yol çizecek dr, canım çok zor çocuk bakma işi Allah kolaylık versin hiç kolay değil senin durumun ama sabrının emeğinin karşılığını mutlaka alırsın sıkma bu kadar canını, onun da bir anne kuzusu olduğunu düşün senin evladın aynı şekilde olabilirdi öyle düşün empati kur onun için de hiç kolay değil ki güzelim, eminim üstesinden geliceksin
rica ederim, bir iyi bir kötü canım yorulduk hep beraber, sağol canım amin cümlemizinkini
12. gün yumurtlamış olabilirsin, iki gün sonra kesinleşir.s.a herkeze iyi pazarlar canlar size zahmet tabloma bi bakarmısınız gerci kimse yok topikte ama :26:
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
şimdiden çok tşk ettim
fiyatlar hakkında bilgim yok canım, henüz araştırma yapmadım.http://m.gittigidiyor.com/urun/1156...=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0Sizce bu urun bu fiyata nasil? Kargo haricmis ama
kolay gelsin canım, dediğin gibi dinlene dinlene yap.Merhaba kızlar
bugun iftara misafirim var . yogunum ama yormuycam kendimi dinlenerk yemeklerimi yapicam sadece.temizligi yaptım önceden.
görüşürüz gerci pek kimseler de yok topikte
iyi pazarlar....
sağ ol canım.Sahur saati bi gireyim siteye biraz bakayim dedim.CUTEM gecmis olsun.bebisine masallah boyuna posuna nazar degmesin.kendinide bebeginide bol bol oku.EFLALIM gecmise tam bakamadim oglun nasil oldu.insallah iyilesmistir kuzucugun.DGRPNR oglusun geliyomus gelenegi bozmadin.hayirli ugurlu olsun.saglikla buyusun insallah.DUHACIM hamileliginin tadini cikar.kv oglunun sorununu soylemediyse seni anlattiysa millete cevabini coj guzel aldi bence.esini dusunup sorana bence dusunmuyoduk karar verdik ve nasip oldu de gecistir.kimseyi ilgilendirmez.kafani yorma bunlarla.doya doya yasa hamileligini.
haklısın canım, yardım al tabi.
ekliyim canım, ben daha önce çektiğin göbiş sandım onu, değişmemiş hiç:) hani ilk bir tane koymuştun ya albüme.
tarihe bakmak aklıma gelmemişti, şimdi baktım:)
12. gün yumurtlamış olabilirsin, iki gün sonra kesinleşir.
fiyatlar hakkında bilgim yok canım, henüz araştırma yapmadım.
kolay gelsin canım, dediğin gibi dinlene dinlene yap.
sağ ol canım.
senin işin de zormuş, allah kolaylık versin.
yok gayet güzel olmuş ilişki. sen gün aşırı devam et ama, bırakma daha.cvp için tşk ederim pnarım kimse girmiyo eskisi gibi topige ben yumu kacırmışım deil mi? 12 de ilişki olmadı :44:
canım ateş böyle yükselebilir gebe olsan da olmasan. zira progesteronun şu an hat safhada.Ateş tablom aşağıdaki gibi bakar mısınız?
http://www.fertilityfriend.com/home/4a41bf
Bugün de idrar yaptım negatif ovu testi yaptım oda silik ama ateş niye bu kadar yüksek? Dil altından ölçüyorum. Havalardan olabilir mi artış? :44:
canım görüntü var ama acaba sağlam mı allah korusun bebeği taşıyoruz bununla.http://m.gittigidiyor.com/urun/1156...=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0Sizce bu urun bu fiyata nasil? Kargo haricmis ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?