Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah size )
Hayirli olsun oğlun canım benim.
sağ ol canım benim:)
etrafımdakiler hep erkek dedi:) tek yanılan sen oldun o zaman:))))
MAŞALLAH hayırlı olsun oglun inş
aminn, sağ ol canım.
canım 12. gün çatlamış olabilir yarın ki ateş belli eder, sen çalış yine de

iyi olmana sevindim canım

maşallah oğluna

oyy maşallah gramını sevsinler
:) daha bir yudummuş meğer:)

ayy kötü olmuş bu. bayram tatilindeyken son iki gün ve 31 temmuzu kapsayan bir rapor al.
tatildeyken kötü oldum doktor verdi dersin özele git kaç gün istersen veriyorlar.
niye kızalım canım benim.
off kötü olmuş o kabız işi
müzikli lazımlıklar var ya klozet şeklinde onlardan alsan, klozetin yanına koysan, önce beziyle birlikte otursun ama sen de klozete otur.
oyun gibi yani.
sonra bezini çıkar ama düzenli her gün oturt. işe yarar belki.
göbeğimi son halini ekledim:)) albümde
ben göremedim, sildin mi?
inşallah biter canım ya çok üzülüyorum inan((
amannn maaşallah onaa:)) çok güzel görünüyor
ekle canım görelim göbişi biz:)
hmm hadi hayırlısı bakalım. iyi gelir inşallah sonucun.
dün öğrendim canım erkek:) dudağı benzesin sadece hehehe:)

seninkiler de bozdu sonradan hee..
amann sen de ilginin tadını çıkar naz yap boş ver.
burunlarından getir, nasıl olsa bebek doğunca ilgi çocuğa kayacak.
insanlar ne kadar meraklı dibini dipçiğini sorgulamaya yaaa.. olmuş işte bir şekilde hayırlı olsun de geç. sabır yarabbi...
maaşallah oğluşa:)
bilgiler için teşekkür ederiz.
Sofralarınız bereketli olsun kızlar,hayırlı iftarlar..
senin de bereketli olsun canım:)
Ya fotoğraf yüklemeye calistim olmadi telden yaptigim icinmi acep
ben de yükleyemiyorum telefonla canım, yardımcı olamayacağım.

Sahur saati bi gireyim siteye biraz bakayim dedim.CUTEM gecmis olsun.bebisine masallah boyuna posuna nazar degmesin.kendinide bebeginide bol bol oku.EFLALIM gecmise tam bakamadim oglun nasil oldu.insallah iyilesmistir kuzucugun.DGRPNR oglusun geliyomus gelenegi bozmadin.hayirli ugurlu olsun.saglikla buyusun insallah.DUHACIM hamileliginin tadini cikar.kv oglunun sorununu soylemediyse seni anlattiysa millete cevabini coj guzel aldi bence.esini dusunup sorana bence dusunmuyoduk karar verdik ve nasip oldu de gecistir.kimseyi ilgilendirmez.kafani yorma bunlarla.doya doya yasa hamileligini.
adini yazamadigim onemli durumu sorunu olan arkadaslar varsa kusura bakmasin.gecmise baktigim kadariyla yazdim.sizlerde iyisinizdir umarim.Bana gelince bende cok yoruluyorum kizlar bahceydi hayvanlardi derken inanin yemek yemeye halim kalmiyor.orucuda birakmak zorunda kaldim cok zayifladim cunku.esimin kiziyla aramiz daha iyi.ama gercekten cok zor bi durummus.yasamayan bilemez.kendi cocugun olsa kizarsin falan yaramazlik yapsa.ama kizamiyosun.bazen sesim yukseliyo vicdanim sizliyo kendimi sucluyorum.ama sakin olmaya gayret ediyorum.cok dik kafali yapma dedikce ustune ustune devam ediyo.bende babasina soyluyorum.cozumu oyle buldum.yaptigini oda yanimizdayken anlatiyorum babasina.adetime ucgun kaldi ama malesef yine olmadi.hayirli zamanda gelir insallah.hepinize iyi geceler.allaha emanet olun.rabbim yar ve yardimciniz olsun.

canım 12. gün çatlamış olabilir yarın ki ateş belli eder, sen çalış yine de

iyi olmana sevindim canım

maşallah oğluna

oyy maşallah gramını sevsinler

cvap için çokkk tşk ederim canım sagol
ogluşun nasıl oldu annesi ? iyimi keratanın resimlerini gördüm MAŞALLAH çok yakışıklı RABBİM sana babasına bagşlasın inş

Saol canim.
Allah senin de yardimcin olsun.

Sofralarınız bereketli olsun kızlar,hayırlı iftarlar..
sağol canım
sağ ol canım benim:)

etrafımdakiler hep erkek dedi:) tek yanılan sen oldun o zaman:))))

aminn, sağ ol canım.

:) daha bir yudummuş meğer:)
ya bir içim su:))
sağol canım tek başıma baş edemiycem hormonlardan zaten fena durumdayım, yardım alıcam ramazan geçsinde hayırlısıyla, canım hala var arkadaş olarak ekli değilsen davet edeyim seni kabul et
canım bir iyi bir kötü hafta içi tahlil sonuçlarının hepsi çıksın ona göre yol çizecek dr, canım çok zor çocuk bakma işi Allah kolaylık versin hiç kolay değil senin durumun ama sabrının emeğinin karşılığını mutlaka alırsın sıkma bu kadar canını, onun da bir anne kuzusu olduğunu düşün senin evladın aynı şekilde olabilirdi öyle düşün empati kur onun için de hiç kolay değil ki güzelim, eminim üstesinden geliceksin
cvap için çokkk tşk ederim canım sagol
ogluşun nasıl oldu annesi ? iyimi keratanın resimlerini gördüm MAŞALLAH çok yakışıklı RABBİM sana babasına bagşlasın inş

rica ederim, bir iyi bir kötü canım yorulduk hep beraber, sağol canım amin cümlemizinkini

Canim babamin bi ahbabi varmis dr ona rica edicez bu hafta ici olursa o olacak olmaz ise alternatif aricaz bi de ben kucuk bi uygulama geciricem dedim kalkipta alanyadan rapor alirsam ters kacicak :s tatil icin kimseye izin vermiyorlar cunku

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla artik ayarlicaz biseyler bakalim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar
bugun iftara misafirim var . yogunum ama yormuycam kendimi dinlenerk yemeklerimi yapicam sadece.temizligi yaptım önceden.
görüşürüz gerci pek kimseler de yok topikte
iyi pazarlar....

Merhaba kızlar
bugun iftara misafirim var . yogunum ama yormuycam kendimi dinlenerk yemeklerimi yapicam sadece.temizligi yaptım önceden.
iyi pazarlar....

benimde yarına misafirim var.. ama artık temizlik yapamıyorum inanmazsın ayakkabımın bagcıgını egilip baglayamıyorum.. karnım sıkışıyor..

haklısın canım, yardım al tabi.
ekliyim canım, ben daha önce çektiğin göbiş sandım onu, değişmemiş hiç:) hani ilk bir tane koymuştun ya albüme.
tarihe bakmak aklıma gelmemişti, şimdi baktım:)
s.a herkeze iyi pazarlar canlar size zahmet tabloma bi bakarmısınız gerci kimse yok topikte ama :26:
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
şimdiden çok tşk ettim
12. gün yumurtlamış olabilirsin, iki gün sonra kesinleşir.
fiyatlar hakkında bilgim yok canım, henüz araştırma yapmadım.
Merhaba kızlar
iyi pazarlar....
kolay gelsin canım, dediğin gibi dinlene dinlene yap.
sağ ol canım.
senin işin de zormuş, allah kolaylık versin.

cvp için tşk ederim pnarım kimse girmiyo eskisi gibi topige ben yumu kacırmışım deil mi? 12 de ilişki olmadı :44:

canım ateş böyle yükselebilir gebe olsan da olmasan. zira progesteronun şu an hat safhada.
iki gün sonra testi tekrarla. ateş adet olmadan 1-2 gün bazen de adet günü düşer.
canım görüntü var ama acaba sağlam mı allah korusun bebeği taşıyoruz bununla.
bir de kumaşı nasıl acaba. çok sentetikse çocuğa zarar verebilir.

dgrpnr canım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin pipilin.
bu topikte erkek doğurmak gelenek şekerim. ben bunu yumurta takiplerimize bağlıyorum.

efoş oğlun nasıl oldu güzelim.

yusra canım oğlun çok yakışıklı yumurta gibi çocuk dediklerinden yerim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…