Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ah canim lüzumsuz birsürü insan var.tedavi gormemiz de bi ayiplik yok ama zoruma giden sadece beni soyleyip oglunu soylememesi beni de soylemesin.nasil ben oglunu kimseye anlatmiyorsam anlatmam da aciklama yapmak zorunda değilsin ki.

sağol canım az az besliyorum iştahı sıfır zaten çok zor cutem evladının hasta olması, inşallah iyi olacaksın canım bol bol olut kendine nazara geldiniz anne oğul
canım bunlara bi bakar mısın sana zahmet.
http://www.bebehamak.com/
benim hoşuma bir kaç model gitti.
özellikle şu bordo olan çok hoşuma gitti. gaz da önlüyormuş.
canım baktım bordo olan kullanışsız olur derin değil çünkü bir arkadaşta görmüştüm yere de çok yakın oluyor 0-5 yaş arası demiş ama çok küçük oluyor onlar ( sen yinede bir mağazada baksan o modele) ama diğer derin olan ikinci model daha kullanışlı fiyatıda gayet uygun kaçırma derim, eşim alacaktı bende dedim birde ona para vermeyelim geçici bir model yaptıralım uyursa alalım ama uyumadı bizim paşa, ayağım daha konforlu geliyordu ona

şu model daha kullanışlı geldi bana http://www.bebehamak.com/urun/portatif-oyuncakli-bebek-hamagi-bebek-hamagi-kayseri_1408.aspx

baktım göbüşüne çok kibar canım:) kız göbüşü gibi:)
ayy maşallah bu mu çirkin kutu gibi ağız burun
ahh canım torun aşkına izzet ikram bilirim o duyguyu:))
Olucak canim da bayram donusu pzt olacak ben hemen bayram ertesi prs cuma icin almaliyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bilemiyorum ki canım aksilik çıktı aksadı falan dersin
canım ben senin yerinde olsam söylerim eşimin tedavi olduğunu kendi sülalesine, normalde kime ne derim ama kv herkese seni söylemeyi biliyor madem sorana söyle derim, hiç sıkma canını söyle gitsin, ayıp ediyor gerçekten

Son düzenleme:
Kızlar merhaba nasilsiniz
Cutem Nesdem ve digerleri :)
Sık sık sizleri düşünüyorum bebek yapmaya karar verdigimde
Usenmeden destek olmuştunuz yaptığınız yardımlar caba(herkese karsı)
Helal olsun dedirtecek cinsten ben epeydir yazmadığım icin unutmusum
Ve hatirlayamadim mesaja kisi eklemeyi filan:)))
O yüzden ortaya yazıyorum umarım hepiniz iyisinizdir
Beni sorarsanız çok mutluyum bebek olayından vazgeçtim :))
E bizi nie oyaladın die kizmazsiniz umarım
Yaptığınız cabalar icin teşekkür etmek ve insanların hayatında
Olumlu fark ve cesaret yarattığınızı hatırlatmak icin yazdım
Selamlar
Jeffry

Cutem canım önce siteye yazdım okursun
Sonra alıntı ile cevaplamayı hatırladım
Gecmis olsun canım bebisin hayırlı uğurlu olsun
Aft a ahududu şurubu çok iyi gelir bir dakikada geçirir
Ağzında tut calkala şaşırırsın

iyi olmana çok sevindim. Sadece bebek için değil konuşmak için de gel guzelm.

Sqol cnm. Az kqldi toparlaniyrm.

ah canim lüzumsuz birsürü insan var.tedavi gormemiz de bi ayiplik yok ama zoruma giden sadece beni soyleyip oglunu soylememesi beni de soylemesin.nasil ben oglunu kimseye anlatmiyorsam anlatmam da aciklama yapmak zorunda değilsin ki.

Seni çok iyi anlıyorum tatlım. Vela havle de canım. Bizzat ben de yaşadım bu durumu. Hiç tatlı canını üzme. Kv gibi çiğ insan olma. Eşinin durumunu kimseye söyleme derim ben. Muhabbet arasında geçerse ve o anda istersen söylersin canım. Hatirlarsan benim kv ikinci dusugumde daha kurtaj olup olmayacağım belli degilken "senin kızının rahmi bebek tutmuyor. Suç oglumda değil"demisti. Simdi de cok sukur sağlıklı bebeğim olunca babanne dede oldular. Herşeyin bir sırası geliyor canım. Allah gösteriyor. Üzülme sen. Minisini de üzme.

onlari allaha havale ediyrum.canim üzüldüm akşam bayagi ama artik düşünmem gereken bebişim var.ins bundan sonra ağzıma geleni icinde tutmuycam gerçekleri bilsin de ona göre konuşsun kv. hepsi ayni işte torununu kucağına verince sanki hersey unutuluyr örtbas ediyrlar ama allah biliyr tabi . aslında torunlarini sevdurniycen o zaman neyin ne olduğunu anlarlar.

Yapsınlar bakalım. Benimki hasta olduğumu bile bile yazliga gitmisti hani. Gelme sana gelmem demistim ben de. Taa gecen cumartesi günü. Her gün arayıp rahatsız eden kadın o günden beri aramiyor nedense. Güya buradayken torunarini cok ozluyorlar surekli gelip beni bunaltiyorladi. Eee şimdi nasıl dayaniyorlar gormemeye. Hepsi dalavereci bunlarin. Kendi rahatlarindan baska birseyi dusunmuyorlar hiç.

yazlıkta keyif yapmak dururken ruzgar i mi hatırlayacaklar
hersey işlerine gelince. aman cutem uzak olsun senden onlar seninkiler tam bi afet benim kv nin arada bi laf sokmalarından baska birseyi yok çağırmazsam gelmez bile evime. hele kp allahın adami hicbirseyini gormedim

Bugün kontrolu vardı kuzumun. Çok şükür herşeyi yolundaymis. Biraz tosun benim oglum. Boyu da uzun yasitlarina gore. Dr sadece anne sutumu dedi evet dedim )

Kalça usg si tertemiz çok şükür.

Simdik. Aklinzda olsun. Yeni anneler kafanizi hemsireler dahil herkes karistiracak. Yeni doğduğunda her yarim saatte mutlaka emzirin. Hem sutunuz cogalir hem bebegin sekeri dusmez. 2 ayi bitene kadar da ne zaman isterse emzirin. Her memeyi 15 dakika emecek. Bazen 20 dk ya da 10 dk da olabiliyr.

Dr. Bu sefer artik emzirme arasini ac dedi. 3 saatte bir emzir dedi ama ben o kadar acmam daha. Hemen kesemem o sekilde. Kilo alisi filan durmasin kuzumun diye.yavas yavas acarim arayi.

Bir de bu sicaklardan dolayi gunde birkac sefer 1 tatli kasigi kaynayip sogumus su veriyrm. Dr. Da ver dedi. Akliniz da olsun.

Kangurular var ya. Onu yarim saatten fazla kullanma dedi. Zararliymis. Ben de almadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bebeğim sağlıklı 137 gr olmuş:)
gelişimi gayet iyi dedi doktor.
topiğimizin geleneğini bozmadım ben de:) erkek geliyor bir tane daha:)

Valla seker. Demekki böyle olmak lazımmış. Bundan sonra her canımı siktiklarinda çatır çatır söyler geçerim.

Kocam demiş ki "herkes kendi annesinde rahat eder. Bunaltmayin" ))

Maşallah size )
Hayirli olsun oğlun canım benim.

maşallah ruzgara ondan da nazara geliyordur cutem boyu posuyla okuyun bol bol hatta gelen gidene de pek gortermeyin kuzucugu goze gelmesin.
Valla seker. Demekki böyle olmak lazımmış. Bundan sonra her canımı siktiklarinda çatır çatır söyler geçerim.

Kocam demiş ki "herkes kendi annesinde rahat eder. Bunaltmayin" ))
evet canım herkese hakettiği. oh iyi demis esin dogru demis.

maşallah hayirli olsun oğluşun ama ben seninkini hep kiz hissediyordum yanilmisim hayirli saglikli olsun canim masallah

Cutem oglunmu oldu :) ben sana
Önceki yazışmalarda bence oğlun olacak benim kizi veririm demiştim :)
Gerçi ben Kiz yapamadım ama olsun
Ben karışmak gibi olmasın bu aylarda anne sutu ile sismanlamasi vs Guzel ama sen Dr dediği gibi 3 saat ac arayı
Daha sağlıklı ve katı gıdalara gecmek
İcin basamak kac aylık bilmiyorum ama 3 aydan sonra bı damlacıkta olsa
Yemeklerin tadına baktir diline filan sür
Öyle 6 ay anne sutu vs die bu basit alıştırmaları yapmazsan sonra katı gıdaya alışamıyorlar ben benimkileri
2.5 yasına kadar emzirdim ama katı gıdada resmen kafayı yedirdiler bana
Sen benim yaptıgım hatayı yapma :)

s.a canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş
size zahmet tabloma bakarmısınız ateşim düştü bu sabah http://www.fertilityfriend.com/home/498352
canım 12. gün çatlamış olabilir yarın ki ateş belli eder, sen çalış yine de
iyi olmana sevindim canım
maşallah oğluna

oyy maşallah gramını sevsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…