Sırf bu yüzden netten bise pek alamiyorum nasi cikar diye ama Nasi olursa olsun ben içine ayriyeten bi kilif dilerim zaten penyedencanım ateş böyle yükselebilir gebe olsan da olmasan. zira progesteronun şu an hat safhada.
iki gün sonra testi tekrarla. ateş adet olmadan 1-2 gün bazen de adet günü düşer.
canım görüntü var ama acaba sağlam mı allah korusun bebeği taşıyoruz bununla.
bir de kumaşı nasıl acaba. çok sentetikse çocuğa zarar verebilir.
Yaa aynen daha şimdiden ayaklar patates oldu bendede seninkide sis bide ayakta durup yorulunca hepten hobbit ayagi gibi oluyodurkızlar ayaklarım şişti dünden beri.
dün biraz temizlik yaptık eşimle ev çok pisti. ben toz aldım ama biliyonuz benim tozum en az 1.5 saat sürüyo. her şeyi siliyorum kuruluyorum.
akşam da iftara gittik sandelye tepesindeydim. ayaklarımı tanıyamıyorum. zor bela yemeğimi yaptım buzluğa koydum çorbalıklar filan ki önümüzdeki günlerde iyice ağırlaşıcam.
kızlar ayaklarım şişti dünden beri.
dün biraz temizlik yaptık eşimle ev çok pisti. ben toz aldım ama biliyonuz benim tozum en az 1.5 saat sürüyo. her şeyi siliyorum kuruluyorum.
akşam da iftara gittik sandelye tepesindeydim. ayaklarımı tanıyamıyorum. zor bela yemeğimi yaptım buzluğa koydum çorbalıklar filan ki önümüzdeki günlerde iyice ağırlaşıcam.
Ilık tuzlu suya koyun ayaklarınızı kızlar. Sıcak yordu sizi.Sırf bu yüzden netten bise pek alamiyorum nasi cikar diye ama Nasi olursa olsun ben içine ayriyeten bi kilif dilerim zaten penyeden
Yaa aynen daha şimdiden ayaklar patates oldu bendede seninkide sis bide ayakta durup yorulunca hepten hobbit ayagi gibi oluyodurnormalde 38 giyerim gittim 39 numara ayakkabi aldim o bile sıkıyo ayagimi yaa
Ateş tablom aşağıdaki gibi bakar mısınız?
http://www.fertilityfriend.com/home/4a41bf
Bugün de idrar yaptım negatif ovu testi yaptım oda silik ama ateş niye bu kadar yüksek? Dil altından ölçüyorum. Havalardan olabilir mi artış? :44:
iki gün sonra düşmezse testi tekrarlayın.Ateş tablom aşağıdaki gibi bakar mısınız?
Bugün de idrar yaptım negatif ovu testi yaptım oda silik ama ateş niye bu kadar yüksek? Dil altından ölçüyorum. Havalardan olabilir mi artış? :44:
sağ ol canım, inşallah.dgrpnr canım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin pipilin.
bu topikte erkek doğurmak gelenek şekerim. ben bunu yumurta takiplerimize bağlıyorum.
efoş oğlun nasıl oldu güzelim.
yusra canım oğlun çok yakışıklı yumurta gibi çocuk dediklerinden yerim onu
benim evimi görsen durmaz kaçarsın.kızlar ayaklarım şişti dünden beri.
canim ya yormussun kendini ama evi temizleyince de kendini temizlemis kadar rahat oluyr. ben de misafir bahanesine evimi temizledim oh rahatladim.toz aldım sildim kuruladm diyorsun ya valla ben su mikrofiber bezlerle tanistigimdan beri cok rahatim kurulama gerektirmiyr iz de birakmiyo salon kapi tozu alıyorum cam silmeye de cok memnunumkızlar ayaklarım şişti dünden beri.
iki gün sonra düşmezse testi tekrarlayın.
sağ ol canım, inşallah.
yumurta takibimize nasıl bağlı olabilir canım anlamadım
benim evimi görsen durmaz kaçarsın.
üstten süpürüyorum sadece
eşim oruç tutuyor yardım isteyemiyorum ondan, hemen susar diye.
öylee yaşayıp gidiyoruz:)
sen çokk yormuşsun ama kendini canım benim, yüklenme bu kadar, hepsini birden yapmaya çalışma öyle.
dik bacaklarını yat. bir de cute yazmış zaten tuzlu su da iyi gelir.
benim üst üste olmuş ama :)canim ya yormussun kendini ama evi temizleyince de kendini temizlemis kadar rahat oluyr. ben de misafir bahanesine evimi temizledim oh rahatladim.toz aldım sildim kuruladm diyorsun ya valla ben su mikrofiber bezlerle tanistigimdan beri cok rahatim kurulama gerektirmiyr iz de birakmiyo salon kapi tozu alıyorum cam silmeye de cok memnunum
canim bir yerde okumustum genelde üst üste ilişki de kiz olasılığı yüksek oluyr. gun aşırı seyrekte de erkek olasiligi yüksek dogruluk payi oldugunu düşünüyorum genelde gun aşırı calisiyrduk ya bebiş calismalarinda.yanlisim varsa duzeltin.
benim üst üste olmuş ama :)
benim üst üste olmuş ama :)
canım ateş böyle yükselebilir gebe olsan da olmasan. zira progesteronun şu an hat safhada.
iki gün sonra testi tekrarla. ateş adet olmadan 1-2 gün bazen de adet günü düşer.
Gecen ayda adete yakin bi ziplama yapmis atesiniz. O nedenle iki gun daha bekleyin. Henuz dpo11 desiniz cunku.
iki gün sonra düşmezse testi tekrarlayın.
Merhaba fistiklar
Hepimiz icin hayirli hafta olsun Insallah..
Nesdem sisler gecer en kisa zamanda cnm..ya benim hic sis yok ama ayakkabi normal 36 37giyerdim..dun almak istedim 37de 38 de olmuyordu..39oldu anca..ama ayaklarimda hic bi yerimde kesinlikle sis yok..ama neden olmadi onlar bilemefim cok kilo alsak ta ayak numarasi buyumezki..anlamadim:44::44::44:
kizlar bu yumyum gunleriyle cinsiyyet belirleme pek tutmuyo ama bu topikte gercekten erkek cogunlugu da subheye saldi..dk.da dedi niyeyse yumurta takibi yapilanlarin cogu erkek..
Rabbim herkesin gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin Insallah...
Hamislikte kilo alinmasa bile bel genisler kalca genisler diye biliyorfum ama ayak buyuduyunu ilk defa duydum cnmHerkese günaydınlar, iyi haftalar
Eceeeebenim de ayaklarım büyüdü, 36-37 giyerdim, en son 38 zor oldu Normalmiş hamilelikte ayak büyümesi, teyzemin fln da büyümüş vakti zamanında
arkadaşım bebegini kucagın almana 20 kaldı yazıyordu dikkatimi çekti :18::18: ayyy nasıl heyecanlıdır ya görecek miyiz o günleri bizde
Bilmiyorum ki canım, umarım küçülürHamislikte kilo alinmasa bile bel genisler kalca genisler diye biliyorfum ama ayak buyuduyunu ilk defa duydum cnmhani sis olsa diycem sis gecince eski numaraya doner ama simdi sis de yok yeniden kuculurmukiii???
Allahin izniyle hepiniz goruceksiniz cnm..ilk haftalarda saniyordum 20li haftalara geldiyimde zaman az kaldi diye telas yapicam 20lere geldim aa daha cok var 30u gorsem telas yaparim az kaldi diye dedim 30a geldim yine daha ne cok var dedim..her halde 36yi falan gorunce az kaldigini anlarim defim ama nafileeehalaaa koskocaman daha 3hafta var diyorum..o kadar uzun geliyoki o 20gun sanki gecmiycekmis gibi...ha bide niyeyse 40haftayi geciceyimize inaniyorum..sanki 41 42de gelicekmis gibi..
Cabuk dogsun istiyormuyum bilmiyorum..hep hayir daha dogurmak istemiyorum diyince herkes son ayda artik ciksin diye yalvaricaksin diyordu..ama daha o modda degilim evet dogru geceler agrilarim oluyo mideme kaburgalarima oturuyo bazen esimin elini sıkıp bagirarak uyaniyorum..nefes almam zor oluyo oturamiyorum uzanamiyorum yani onceki rahatimdan eser yok ama yine de sikauetci degilim ciksin istemiyorum..sanki 1parca olmuycakmisiz sanki benim olmuycak daha..paylasmakmi korkutuyo ona bakamama korkusumu bilmiyorum..hamilelik cok ozel nirsey gercekten..Rabbim isteyen herkese nasip etsin Insallah...
canım bunlar kullanışlı olmuyor tentesi kulpundan ayrı olan modellerden al, bende oğluma bu tarz aldım en sonunda kulpu elimde kaldı:)) yeni alıcam artıkhttp://m.gittigidiyor.com/urun/1156...=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0Sizce bu urun bu fiyata nasil? Kargo haricmis ama
geçmiş ama kolay gelsin diyeyim:)Merhaba kızlar
bugun iftara misafirim var . yogunum ama yormuycam kendimi dinlenerk yemeklerimi yapicam sadece.temizligi yaptım önceden.
görüşürüz gerci pek kimseler de yok topikte
iyi pazarlar....
ateşiniz düşmüş bugünAteş tablom aşağıdaki gibi bakar mısınız?
bir iyi bit kötü canım iştah sıfır, tahlilin hepsi çıkmış dr ne diyecek bakalımdgrpnr canım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin pipilin.
bu topikte erkek doğurmak gelenek şekerim. ben bunu yumurta takiplerimize bağlıyorum.
efoş oğlun nasıl oldu güzelim.
yusra canım oğlun çok yakışıklı yumurta gibi çocuk dediklerinden yerim onu
ohhhh 1,5 saat toz mu ne yaptın sen kuzu tabi şişerkızlar ayaklarım şişti dünden beri.
Herkese günaydınlar, iyi haftalar
Eceeeebenim de ayaklarım büyüdü, 36-37 giyerdim, en son 38 zor oldu Normalmiş hamilelikte ayak büyümesi, teyzemin fln da büyümüş vakti zamanında
efloşum kusura bakma canım gelen giden çok oldu yazamadaım. İdrarda esbl pozitif çıkması, daha dirençli bir enfeksiyon olduğunu, bu yüzden daha kuvvetli antibiyotikler kullanılması gerektiğini gösterir bildiğim kadarıyla. Bu oğluşunun sonucu mu?
[TD="class: style16, bgcolor: #ffffff"]Ön Tanı[/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff"]:[/TD]
[TD="class: style17, bgcolor: #ffffff, colspan: 8"]N39.9 - Üriner sistemin bozukluğu, tanımlanmamış [/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 2"][/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 7"] [/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff"] [/TD]
[TD="width: 755"]
[TD="width: 755, bgcolor: #0066ff, align: left"] MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
[/TD]
[TD="width: 230, bgcolor: #6699ff"]Tetkik Adı[/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #6699ff"]Sonuç[/TD]
[TD="width: 145, bgcolor: #6699ff"]Durumu [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #6699ff"]Normal Değerler[/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #6699ff"]Birimi[/TD]
[/TD]
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]BOYALI M.İ. İDRAR [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]GR(-) BAKTERİ GÖRÜLDÜ
[TD="width: 145, bgcolor: #ffffff"][/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffffff"][/TD]
[TD="width: 112, bgcolor: #ffffff"][/TD]
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]İDRAR KÜLTÜRÜ [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]ÜREME OLDU
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]BAKTERİ TANIMLANMASI VE DUYARLILIK TESTİ [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]GRAM NEGATİF BAKTERİ ÜREDİ
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]ANT.DUYARLILIK [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]GRAM NEGATİF BAKTERİ ANTİBİOGRAMI YAPILDI
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]ESBL [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]POZİTİF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?