Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Icine sinmiyrsa bi dr.a git cnm. usg ile baksin.

Sorma yaa düğün var kiyafet diktiriyorum provaya cagirdi mecbur gittim
Simdi doktora gitmem lazim rutin kontrol ama hiiiic evden cikadim yok
Aynen cnm ilk hamilelikte ohhh 7 aylikken hamile olduğumu unutuyodum düşün
Kıstı mevsim hiic bbunalmamistim
Dinlenmeden bi yere gidilmiyor zaten bide anlatıyor bazilari yok hamileyken
tarlaya findiga gidermiş falan oohoo dedim ben daha pazara gidemiyor um

Yemek yemede problemin yokta agrilarim ayaklarimin altı yara gibi aciyo
bide bi fenalik geliyor bana modem bulaniyo nefes alamiyom falan
ne bilim ya son 2 ay napcaz bakalım

Eflalim cnm bana hamileyken yapildi pihti testi..ama cuteninki gibi detayli deyil sadece her ay yspilsn rutin kan testinde 2tane sonuc olarak cikiyordu.cok sonuc vardi icinde sadece 2si pihti icindi....ilk aylardan bende gobekten igne yaptim 20haftaya kadar..sonra aspirin ve bi ilac vardi onla devam ettim 30haftaya kadar..yani bana yapildi..
Birde bebisin haraketleri icin de cok basima gelen bisey...ben uzgun oldugumda stresli oldugumda bebis haraket etmezdi..simdi sen de stresdesin oglusundan dolayi...belki ondandir...

sağol canım, üniversite hastanesi var canım ama pedagog falan yok netten baktığım kadarıyla, inşallah şuruba döner
inşallah canım

Size bakamadim.bugun canlar.
Biz ikinci ay asilarini olduk..3 tane. Biraz atesimiz var. Dusurmeye calistik sukur basardim.
geçmiş olsun cutem

Ayyy aynı ben aynı ben walla. Missim ben de korkuyorum şimdiden böyleysek 8-9 aylarda nolucaz biz ama tek tesellim o günlerde havalar serinlemiş olur, biraz daha rahat oluruz heralde. Ben 22.haftadayım namazı oturarak kılıyorum walla birkaç gündür abdest almakta zorlanıyorum, ayaklarımı yıkamakta. Ayakkabı bağcıklarını bağlamak ölüm geliyor resmen
Dün çok sıcak bir yere misafirliğe gittik iftara. Eve azcık geç geldik, ayaklarımı uzatamadım ya, ellerim ayaklarım sıcaktan balon gibi oldular, basamadım üzerlerine. Geçen hafta oturdum ağladım hatta niye ben erkenden böyle oldum diye. Bugün hava serinledi biraz, çok mutluyum. O zaman kendimi normal hissediyorum

folik asitin bir zararı olmaz canım, benim de kutum bitmemişti, sanırım 12 ya da 16. haftada braktırdı doktorum.

efloşum pıhtılaşma şimdi nerden geldi aklına senin? şüphelendiğin birşey varsa doktoruna söyle ve mutlaka yaptır testleri. Hamilelikte de yapılabiliyor pıhtılaşma paneli. Sadece bazıları hamilelikte artabileceği için (genetik olanlar değil, sonradan kazanılanlar) hamileyken yapmıyorlar. Ama diğerleri yapılıyor, rosechina da yaptırdı ya geçenlerde, hatta iğne kullanmaya başladı sonradan sonraya.
Bebek hareketlerini de takma, benim bile bu aralar hissedemediğim günler oluyor. Sıcaklardan sanırım yavrum mayışıyor, arada sinyal veriyor, sonra tık yok

s.a topik canlar nasılsınız benim tabloya bi zahmet bakarmısınız?
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
azabım çiçeğim nabersin? 12 ya dA 14. gün çatlamış olabilir. ilişkiler de iyi olmuş gün aşırı, bir kaç gün daha devam edin çalışmaya, zaten netleşir bir kaç güne

Sıcaktan bunalanlar bol bol sabr canlar cok iyi anliyorum sizi
Bebim bebisin totosu pismese bu sicakta iyidir
Ya kizlar son aylarin en zor seyi ne biliyomusunuz pantolon cikarmak ayak tirnagini kesmek dusunun annem kesti sonunda pantolon cikarmak icin ya esimi cagiriyorum ya da 5 6dk suruyo cikmasi ayy cok komik bu hallerim valla...
annem evi toparliyodu dedim dolaplarimi duzenliyeyim giymediklerim var annemden yollarim kucuk kuzenime..anamm 1dolap duzenlemek bu kadarmi uzun surup bu kadarmj yorucu olur..kollarim sanki tas tasimis gibi yorulmus

Cnmm insallah gorursun.
Bebeklere 3. Ve 5. ayda iki doz halinde rota virus asisi yapiliyr. Burda devlet bu asiyi odemiyr. 100tl ye kendin alip saglik ocaginda yaptiriyorsun. Agizdan damla seklindeymis.. ilk 8 aydaki bebek ishalini engelleyip, bebegin hastanede yatmasina engel oluyormus. Ben ogluma yaptiracagim. Sen de bir dusun istersen.

Anamm seninde az kaldi hee hakket pantolonla ne ugrasiyon cek bi elbise ohh bu sicakta en iyisi o

Aynennn ayaklarimun alti şişmiş aciyoo bugün geçti biraz gerçi ben anlamiyom sabahlari uykudan kalkiyom yinede ayak altlarim bileklerim aciyo
Neyse cok sikayetleniyom gibide geliyo ama hamilelik olayini atlayip direk bebegi alaydik eyiydi

Bakayim hemen listeleri almistim cuteden ama regl agrisi gibi agrilara alistim ama vajinamda agri var resmen batiyo bacaklarimi acarken bile agriyor bu normal mi ki acaba cuma dr kontrolum altdan bakarmi aciklik felan varmi diye

Merhaba kızlar Geçen ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve sonuç negatif bu ayda ateş ölçme yöntemini deneyeceğim. 2 yıllık evliyim 24 yaşındayım ve 5 aydır korunmuyoruz. Bebek bu ayda olmadı. İlk ay kafama takmadım stresden uzak durayım dedim ama 5 ay oldu endişelenmeye başladım. Doktora gitmelimiyim ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnmm o dedigin bilek ve ayak agrilarini ben de cok yasadim. Gebelikten hep cnmm

Bence erken cnm. Ama icine sinmiyorsa dr.a gorun derim.

Saol canım dr gitmekten nedense korkuyorum (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Korkma cnm doktordan. Eger bir sorun varsa ne kadar cabuk cozersen o kadar iyi olur derim. Aklinda soru isareti kalmaz.

canım çok iyi anlıyorum seni 38 in yanında 27 nin lafı bile olmaz ama bende ayakkabı giyemiyorum,tırnak kesinlikle kesemiyorum pediküre gittim geçen eşime derdim ama ne bileyim tiksinme falan olmasın diye demedim.. ben bu hafta böyleysem senin haftanda ne olurum bilmiyorum Allah saglıkla kurtarsı inşallah bebeginide senide

Slm arkadaşlar nasılsınız.ben hastanede yapıyordum yine.kanamalar cumartesi akşam yattım bugün çıktım şükür bebekte bende iyimser ama risk bitmiş deyil

evde sportiv olanlari diyorum cnm yaa sort falan disari pantolon bu sicakta olmaz kesinlikle dogru diyosun..

Korunma ilacla falan olduysa biraz gec ola bilir..ama yine de cok uzun sure de degil endiselenmen icin..dogru ben de evliliyin 5.ayindan dk.a gittim ama benim adet duzensizliklerim vardi 3aya kadar...sebebim belliydi dk.suz olmuycakti ondan gitdim..yoksa dk.dan once kendin kurlerle falan dene derim..gozle gorunur sorun yoksa..sonucta dk.un yapicagi tedavi ilacli igneli yani..Insallah dk.a ihtiyac kalmadan gelir bebegin..Amin
Sagol cnm..hepimizi Rabbim bebislerimizle en az agrilarla sagsalim kavustursun Insallah..
ben valla 2hafta onceye kadar hamile degilmisim gibiydim..agirlasma yok rahatsizlik yok ne bileyim gobegim yillardir vycudum parcasiymus gibi hic farklilik his etmiyordum sanki..sadece bu son hafta uzaninca oturunca zorlanmaya basladim..gobeyi sanki sirtim tasiyomus gibi hamlar ya bi yerimiz cok calistigimizda iste oyle 24saat ovasi adam ariyodum dolasmaya da cok izin vermiyolardi.ama 3gundur artik dinlemiyorum kimseyi butun gun ayaktayim boyle ne agrim var ne agirlasmam..uzanmak kabusummm

Slm arkadaşlar nasılsınız.ben hastanede yapıyordum yine.kanamalar cumartesi akşam yattım bugün çıktım şükür bebekte bende iyimser ama risk bitmiş deyil

canım çok geçmiş olsun.. gebeliginin tehlikesinden haberim yoktu.. iki çocugun vardı senin.. neden oluyormuş ki kanama falan..

ayy yazdım yazdım silindi sinir oldum
aynen canım benim de yatınca şişlikler iniyor ama acısı geçmiyor, üzerine basarken zorlanıyorum bazen çok acıyor bazen azalıyor fln, ama olsun, mükafatı güzel olacak sonunda di mi
Bir de ben canıma çok tak edince bir kovaya ılık tuzlu su yapıyorum, ayaklarımı içinde 20-30 dk kadar tutuyorum, sonra da kurulayıp altına yastık koyup uzanıyorum, çok iyi geliyor walla Bir de abdest alırken çok soğuk suyla yıkıyorum ayaklarımı, o da çok iyi geliyor, tavsiye ederim

Merhaba canım, hoşgeldin Bence doktor için erken, ama rutin vajinal muayene, smear testi ve hormon tahlili yaptırmak için gidebilirsin elbet, hamilelik öncesi kontrol olmakta fayda var. Bu ay kuralına uygun bir şekilde ateş ölçmeye başla bence. Ama hemen ilk ayda hamile kalıcam diye şartlama kendini. Önce bedenini tanı, ne zaman yumurtluyorsun fln iyice öğren, o zaman daha da kolaylaşır herşey. Bu sırada da tahlillerini yaptırmış olursun, sonra da gelsin bebiş

Cnmm o dedigin bilek ve ayak agrilarini ben de cok yasadim. Gebelikten hep cnmm
cutem bişey soracağım, ben bir tulum beğendim yine uzun kollu, önden çıtçıtlı, ayaklı bütün tulum. Ama kaç beden almak lazım bilemedim. 6-9 ay ve 9-12 aylık var. Benim bebe kasımda doğacak, bedeni nasıl alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…