Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok haklısın aslında hantallaşmamak için sürekli hareketli olmak lazım.. bizde akşam yürüyüşlerine başladık öyle uzun uzun degil ama yinede karnım taş gibi oluyor yürüyünce..agrı oluyor bel fıtıgım da var zaten.. karnın sertleşmesi normal mi yürüyüşte?

İlaçla korunduysan uzamasi normal ama bebek dusunuyosan zaten doktor kontrolünden gecmen gerekir ki ufak tefek sorunlar varsa da oyalamasin diye seni inş kisa zamanda alirsin güzel haberi
Cnmm o dedigin bilek ve ayak agrilarini ben de cok yasadim. Gebelikten hep cnmm
Doğru diyosynda. Cutem ilkinde neden yoktu ki annemde diyoki yaslandin sonuçta 4 sene daha ondan zor geçiyor diyo gicik hatun ya
Slm arkadaşlar nasılsınız.ben hastanede yapıyordum yine.kanamalar cumartesi akşam yattım bugün çıktım şükür bebekte bende iyimser ama risk bitmiş deyil

Çok geçmiş olsun cnm geçer inş kisa zamanda tehliken

Ayyy ne güzel hamiş olmuşssunuz bebişleri bekliyorsunuz. Duygulandım valla benimde bebiş çok bekletmez inşallah. Hapka korunmadık canım eşim korundu. Sen kaçıncı ayında hamile kaldın, birde doktor alttan mı yapıyor kontrolü bu ayın 25ine randevu aldım bende korkuyorum ama gideceğim yapacak bişey yok gitmek zorundayım gitmeliyim :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm arkadaşlar nasılsınız.ben hastanede yapıyordum yine.kanamalar cumartesi akşam yattım bugün çıktım şükür bebekte bende iyimser ama risk bitmiş deyil
hosgeldin ablacim 3cu kuzun pek nazli ilgi istiyo hep...oyy yesinler onuuuu...sagsalim zamaninda gelsin de minik unutulup gecer bu olanlar...minikler iyi olsun da..sana da bol bol sabr cnm.. gecicek biticek en kisa zamanda risk falan kalmiycak..

benim gobek tas gibi zaten..el vursan bos yer yok...yururken tek endisem altdan batmalar oluyo burda kizlar kanala yerlesme dediler o batmalara..ama bazen oturdugum yerden kalkdigimda ve yamuk durub dikeldigimde sertlesme fazla oluyo oyle kaliyorum bi kac saniye sanki iceride yer yokmus gibi bebis sıkışıormus gibi...cok devamli yurumedigim icin onu bilmiyorum cnm...

altdan bakmasi benim dk bize birakiyodu tercihi...ama benim ilerleyen zamanda sart oldu cunki sorunlar vardi daha saglikli yorum icin gerekli dedi..zaten alistim artik..tedavim oncekileri saysak 1bucuktan fazlaydi ama sirf bebis icin tedavini 1Yilinda oldu..

TSH
7.08 uIU/mL (H)
FSH
2.28 mIU/mL (N)
Estradiol
272.2 pg/mL (N)
Prolaktin
20.70 ng/mL (H)

Kızlar doktor erkenden çıkmış sonuçları gosteremedim ama meraktan çatlıyorum, bu degerler cok mu kötü

Cnm. Ben o tulumlari sevmedim. Cit cit aralarindan usuyr gibi geliyr bana.
alacaksan cnm 6-9 al.

Cnm. Ben o tulumlari sevmedim. Cit cit aralarindan usuyr gibi geliyr bana.
alacaksan cnm 6-9 al.
hadi ya :/ alt üst ayrı almak daha mı iyi ki ilk kış için? Bir de kış bebeği olacak ya, kadife tulum ya da pijamalar kullanışlı olur mu sence?
Bak beğendiğim buydu ya da başka renkleri...

TSH
7.08 uIU/mL (H)
FSH
2.28 mIU/mL (N)
Estradiol
272.2 pg/mL (N)
Prolaktin
20.70 ng/mL (H)

Kızlar doktor erkenden çıkmış sonuçları gosteremedim ama meraktan çatlıyorum, bu degerler cok mu kötü
adetin kaçıncı günü yapıldı test?

Sen bundan 3-6 aylik al cnm. Guzelmis bu. Icine de zibin giydir oh mis usumez. Dugmesi duzgun yerde ortada sanmistim ben.

Alt ust takimda al cnm ama ayaksiz.

Kadife sevmedim. Alma derim. Pamuklu al sen yine.

Icine sinmiyrsa bi dr.a git cnm. usg ile baksin.
canım bugünde oynamazsa gidicem haftaya kadar duramıycam
canım her hamilelikte biraz daha yıpranıyoruz ilkinde sorumlu olduğumuz bir çocuk yoktu ama şimdi var çocuk ihtiyaçları malum akşama kadar bitmiyor
yapılıyor demek yaptırsam mı eşimle konuşalım yine, inşallah üzüntüdendir bir şey olursa ne yaparım düşünmek istemiyorum
canım benim hep aklımdaydı malum burda sizlerden gördükçe şüphe oldu içimde ama eşime söylememiştim takacak bir şey buldun diye sinir eder diye,ona da geçenlerde iş yerinde söylemişler düşük rsikim olunca haliyle izin alırken falan duyulmuş dr arkadaşları demiş böyle bir durum var sonradan çıkıyor diye, bende biliyorum dedim riskini anlattım epey korktu ne yapalım yaptıralım mı falan dedi sonra malum bir sürü şey oldu kaldı, inşallah sıcaktan strestendir
:)) olur canım olur tam ağırlaştın normal artık:) ben ayal tırnağımı kesiyordum:)) karnım çok büyük değildi namaz kılabiliyordum, şimdi oturarak kılıyorum:) hey gidi günler:)
canım iyi yaparsın ben çok istedim eşime iş yerinde bazıları iyi değiş demiş bir dr yaptır demiş öbürü yaptırma demiş ikna edememiştim, sadece 8. aya kadar değil canım ilk beş yıl rota virüsü geçirme riski yüksek beş yıl koruyor, Allah korusun geçirirse minimum zararla atlatıyor
hoş geldin, beş ay erken ama adetin 3. günü gidip hormon tahlili yaptır bebek düşündüğünü söyle doktora
geçmiş olsun canım bugün geçtin aklımdan yine sıkıntı mı var acaba dedim
canım benden de bir tavsiye:)) ayaklı tulum pek almayın gelişimine engel oluyor çok giydiremiyorsun böyle ayaksız ya da ayak kısmı çoraplı olanlar daha kullanışlı oluyor

canım o kasılmalar olur sancıdandır sinyal veriyor sana

canım kadife sakın alma iyi değil cildi için mutlaka pamuklu al alttan bir alt pijama üste zıbın giydirirsin üstünede penye yelek zaten battaniyeye sararsın penye battaniyeye
Resim yukledim kizlar...

baktım çıkışı yukarda sanıyor seninki:))

cnm yaslanmak demeyelim de her gebelik k3ndine ozel diyelim. Benim 1.5 yildaki 3 gebelokte birbirnden farkliydi cnm.
d9gal yasadigin yani.

TSH
7.08 uIU/mL (H)
FSH
2.28 mIU/mL (N)
Estradiol
272.2 pg/mL (N)
Prolaktin
20.70 ng/mL (H)

Sadec3 tsh i biliyrm. Kesinlikle ilaca baslaman lazim. Gebelikte 2 nin altinda olmali. 1 ay ilac kullanamiyla duser. Gebelik boyunca da kullanirsin cnm.

kızlar bir şey sorucam bu haftalarda kasılma olur mu malum kasılmayı biliyorum bu aralar oluyor yok canım diyorum,dr magnezyum vermişti bıraktım içmeyi geri içeyim en iyisi

O zmn baya bi yüksek benimki. Hangi ilaci verir bi fikrin var mi cnm.

kızlar bir şey sorucam bu haftalarda kasılma olur mu malum kasılmayı biliyorum bu aralar oluyor yok canım diyorum,dr magnezyum vermişti bıraktım içmeyi geri içeyim en iyisi
ic cnm. Bu haftalarda normal degil kasilma

O zmn baya bi yüksek benimki. Hangi ilaci verir bi fikrin var mi cnm.

Cok yuksek degil ama gebelik icin tehlikeli. Ben hala iciyrm. 5 kusurdu benimde. Gebelik boyunca 1.5 filandi ilacla. Korkkulacak bir durum degil. Iki ilac var. Ismini buraya yazmak yasak oldugu icin yazmayayim.

Cok yuksek degil ama gebelik icin tehlikeli. Ben hala iciyrm. 5 kusurdu benimde. Gebelik boyunca 1.5 filandi ilacla. Korkkulacak bir durum degil. Iki ilac var. Ismini buraya yazmak yasak oldugu icin yazmayayim.[/QUOTE]

Cok tesekkur ederim rahatladim biraz ... cok umutsuzum. Ne zor şey bebek beklemek.. heryerden bi eksik çıkabiliyor.

canımcım bana antibiyotik tedavisi uygulandı. ama iki antibiyotik verdi. ben de buraya ilk geldiğimde kapmıştım.
ama seninki ecoli değil ismi daha uzun çünkü.
canım sıcaktan oluyor. ben de sıcaklar basıtırınca kötü oldum.
kullan güzelim bir şey olmaz. benin demir ilacımda folik asit var az miktarda. zira ben folik asit almadan gebelik geçirdim.
canım çok geçmiş olsun . dikkat et sana bulaşmasın.
yapılıyor ama gerek yok be güzelim. bana dr um gerek yok 12. haftana kadar geldin demişti o zamanlar.
s.a topik canlar nasılsınız benim tabloya bi zahmet bakarmısınız?
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
15. gün yum olmuş gibi canım.
sorma canım ben de hemen yoruluyorum. ütü yaptım yemek yaptım şu an pertim.
ayak tırnağımı bu sefer zar zor şekilde şekle girerek kestim ama bir dahaki uzamasına asla kesemem. ben çorap da çok zor giyiyorum.
Bakayim hemen listeleri almistim cuteden ama regl agrisi gibi agrilara alistim ama vajinamda agri var resmen batiyo bacaklarimi acarken bile agriyor bu normal mi ki acaba cuma dr kontrolum altdan bakarmi aciklik felan varmi diye
olabilir canım. ama regl ağrılarının sık oluşunu söyle mutlaka.
bence gidin canım. erkenden gitmekten yanayım. eşin sperm testi yaptırsın sen de hormon testleri yaptır adetin 3. günü ve ultrasonda baktır.
ah canım ne çektin sen yaaa. demek ki senin gebeliklerin zor geçiyor allah yardım etsin. geçmiş olsun.
benim şişlerim indi canım. dinlenince ve buz gibi suyla yıkayınca kendime geldim. bir de ayaklarımı gün içinde sürekli suya tutuyorum.
canım tulum ben aldım bir hayli. boy boy aldım. bence iki tane 0-3 ay tulumun olsun. diğerlerini boy boy alırsın. ben içine ayaklı alt giydircem ondan 12 tane filan var çünkü işe yarasınlar. zaten kışın büyüyecek kızım. 4 tane de kilotlu çorap aldım. onları da giydiririm arada.
canım karın sertleşmesi bazen bebeğin kendisini itmesi ile olur bazen de kasılma olur. çok fazla yürüme. esasında artık yormamak lazım kendimizi. ben yürüyemem artık mesela. 7. aybitiminden sonra çok yormayın kendinizi. karın sertleşmesi normal artık canım her an olur. benim eskiden uyurken olmazdı şimdi uykumda sertleşiyor uyanıyorum.
TSH
7.08 uIU/mL (H)
FSH
2.28 mIU/mL (N)
Estradiol
272.2 pg/mL (N)
Prolaktin
20.70 ng/mL (H)

canım .lh değerin yok. bu yüzden yorum az yapıcam.
fsh düşüklüğü var sende. yani rezervinde sıkıntı var. tsh ın yüksek çıkmış. estradiol da yüksek çıkmış. yani östrojenin çok yüksek. bu da sağlıklısız yumrutlamaya neden olur.
kadife ben de hiç almadım canım kalın penyeler aldım. ince aldım tiril tiril de aldım. kışın da bazen daralbilir bebek. zira çok sıcak tutmak da iyi değilmiş.
canım benim ilk kasılmalarım 19. haftada başlamıştı.
magnezyumu kesme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…