evde sportiv olanlari diyorum cnm yaa sort falan disari pantolon bu sicakta olmaz kesinlikle dogru diyosun..
Korunma ilacla falan olduysa biraz gec ola bilir..ama yine de cok uzun sure de degil endiselenmen icin..dogru ben de evliliyin 5.ayindan dk.a gittim ama benim adet duzensizliklerim vardi 3aya kadar...sebebim belliydi dk.suz olmuycakti ondan gitdim..yoksa dk.dan once kendin kurlerle falan dene derim..gozle gorunur sorun yoksa..sonucta dk.un yapicagi tedavi ilacli igneli yani..Insallah dk.a ihtiyac kalmadan gelir bebegin..Amin
Sagol cnm..hepimizi Rabbim bebislerimizle en az agrilarla sagsalim kavustursun Insallah..
ben valla 2hafta onceye kadar hamile degilmisim gibiydim..agirlasma yok rahatsizlik yok ne bileyim gobegim yillardir vycudum parcasiymus gibi hic farklilik his etmiyordum sanki..sadece bu son hafta uzaninca oturunca zorlanmaya basladim..gobeyi sanki sirtim tasiyomus gibi hamlar ya bi yerimiz cok calistigimizda iste oyle 24saat ovasi adam ariyodumdolasmaya da cok izin vermiyolardi.ama 3gundur artik dinlemiyorum kimseyi butun gun ayaktayim boyle ne agrim var ne agirlasmam..uzanmak kabusummm
İlaçla korunduysan uzamasi normal ama bebek dusunuyosan zaten doktor kontrolünden gecmen gerekir ki ufak tefek sorunlar varsa da oyalamasin diye seni inş kisa zamanda alirsin güzel haberiMerhaba kızlar Geçen ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve sonuç negatif bu ayda ateş ölçme yöntemini deneyeceğim. 2 yıllık evliyim 24 yaşındayım ve 5 aydır korunmuyoruz. Bebek bu ayda olmadı. İlk ay kafama takmadım stresden uzak durayım dedim ama 5 ay oldu endişelenmeye başladım. Doktora gitmelimiyim ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğru diyosynda. Cutem ilkinde neden yoktu ki annemde diyoki yaslandin sonuçta 4 sene daha ondan zor geçiyor diyo gicik hatun yaCnmm o dedigin bilek ve ayak agrilarini ben de cok yasadim. Gebelikten hep cnmm
Slm arkadaşlar nasılsınız.ben hastanede yapıyordum yine.kanamalar cumartesi akşam yattım bugün çıktım şükür bebekte bende iyimser ama risk bitmiş deyil
evde sportiv olanlari diyorum cnm yaa sort falan disari pantolon bu sicakta olmaz kesinlikle dogru diyosun..
Korunma ilacla falan olduysa biraz gec ola bilir..ama yine de cok uzun sure de degil endiselenmen icin..dogru ben de evliliyin 5.ayindan dk.a gittim ama benim adet duzensizliklerim vardi 3aya kadar...sebebim belliydi dk.suz olmuycakti ondan gitdim..yoksa dk.dan once kendin kurlerle falan dene derim..gozle gorunur sorun yoksa..sonucta dk.un yapicagi tedavi ilacli igneli yani..Insallah dk.a ihtiyac kalmadan gelir bebegin..Amin
Sagol cnm..hepimizi Rabbim bebislerimizle en az agrilarla sagsalim kavustursun Insallah..
ben valla 2hafta onceye kadar hamile degilmisim gibiydim..agirlasma yok rahatsizlik yok ne bileyim gobegim yillardir vycudum parcasiymus gibi hic farklilik his etmiyordum sanki..sadece bu son hafta uzaninca oturunca zorlanmaya basladim..gobeyi sanki sirtim tasiyomus gibi hamlar ya bi yerimiz cok calistigimizda iste oyle 24saat ovasi adam ariyodumdolasmaya da cok izin vermiyolardi.ama 3gundur artik dinlemiyorum kimseyi butun gun ayaktayim boyle ne agrim var ne agirlasmam..uzanmak kabusummm
hosgeldin ablacimSlm arkadaşlar nasılsınız.ben hastanede yapıyordum yine.kanamalar cumartesi akşam yattım bugün çıktım şükür bebekte bende iyimser ama risk bitmiş deyil
benim gobek tas gibi zaten..el vursan bos yer yok...yururken tek endisem altdan batmalar oluyo burda kizlar kanala yerlesme dediler o batmalara..ama bazen oturdugum yerden kalkdigimda ve yamuk durub dikeldigimde sertlesme fazla oluyo oyle kaliyorum bi kac saniye sanki iceride yer yokmus gibi bebis sıkışıormus gibi...cok devamli yurumedigim icin onu bilmiyorum cnm...çok haklısın aslında hantallaşmamak için sürekli hareketli olmak lazım.. bizde akşam yürüyüşlerine başladık öyle uzun uzun degil ama yinede karnım taş gibi oluyor yürüyünce..agrı oluyor bel fıtıgım da var zaten.. karnın sertleşmesi normal mi yürüyüşte?
altdan bakmasi benim dk bize birakiyodu tercihi...ama benim ilerleyen zamanda sart oldu cunki sorunlar vardi daha saglikli yorum icin gerekli dedi..zaten alistim artik..tedavim oncekileri saysak 1bucuktan fazlaydi ama sirf bebis icin tedavini 1Yilinda oldu..Ayyy ne güzel hamiş olmuşssunuz bebişleri bekliyorsunuz. Duygulandım valla benimde bebiş çok bekletmez inşallah. Hapka korunmadık canım eşim korundu. Sen kaçıncı ayında hamile kaldın, birde doktor alttan mı yapıyor kontrolü bu ayın 25ine randevu aldım bende korkuyorum ama gideceğim yapacak bişey yok gitmek zorundayım gitmeliyim :))
Cnm. Ben o tulumlari sevmedim. Cit cit aralarindan usuyr gibi geliyr bana.ayy yazdım yazdım silindi sinir oldum
aynen canım benim de yatınca şişlikler iniyor ama acısı geçmiyor, üzerine basarken zorlanıyorumbazen çok acıyor bazen azalıyor fln, ama olsun, mükafatı güzel olacak sonunda di mi
Bir de ben canıma çok tak edince bir kovaya ılık tuzlu su yapıyorum, ayaklarımı içinde 20-30 dk kadar tutuyorum, sonra da kurulayıp altına yastık koyup uzanıyorum, çok iyi geliyor wallaBir de abdest alırken çok soğuk suyla yıkıyorum ayaklarımı, o da çok iyi geliyor, tavsiye ederim
Merhaba canım, hoşgeldinBence doktor için erken, ama rutin vajinal muayene, smear testi ve hormon tahlili yaptırmak için gidebilirsin elbet, hamilelik öncesi kontrol olmakta fayda var. Bu ay kuralına uygun bir şekilde ateş ölçmeye başla bence. Ama hemen ilk ayda hamile kalıcam diye şartlama kendini. Önce bedenini tanı, ne zaman yumurtluyorsun fln iyice öğren, o zaman daha da kolaylaşır herşey. Bu sırada da tahlillerini yaptırmış olursun, sonra da gelsin bebiş
cutem bişey soracağım, ben bir tulum beğendim yineuzun kollu, önden çıtçıtlı, ayaklı bütün tulum. Ama kaç beden almak lazım bilemedim. 6-9 ay ve 9-12 aylık var. Benim bebe kasımda doğacak, bedeni nasıl alayım?
adetin kaçıncı günü yapıldı test?TSH
7.08 uIU/mL (H)
FSH
2.28 mIU/mL (N)
Estradiol
272.2 pg/mL (N)
Prolaktin
20.70 ng/mL (H)
Kızlar doktor erkenden çıkmış sonuçları gosteremedim ama meraktan çatlıyorum, bu degerler cok mu kötü
hadi ya :/ alt üst ayrı almak daha mı iyi ki ilk kış için? Bir de kış bebeği olacak ya, kadife tulum ya da pijamalar kullanışlı olur mu sence?
Bak beğendiğim buydu ya da başka renkleri...
Eki Görüntüle 1191088
canım bugünde oynamazsa gidicem haftaya kadar duramıycamIcine sinmiyrsa bi dr.a git cnm. usg ile baksin.
canım her hamilelikte biraz daha yıpranıyoruz ilkinde sorumlu olduğumuz bir çocuk yoktu ama şimdi var çocuk ihtiyaçları malum akşama kadar bitmiyorSorma yaa düğün var kiyafet diktiriyorum provaya cagirdi mecbur gittim
Simdi doktora gitmem lazim rutin kontrol ama hiiiic evden cikadim yok
Aynen cnm ilk hamilelikte ohhh 7 aylikken hamile olduğumu unutuyodum düşün
Kıstı mevsim hiic bbunalmamistim
Dinlenmeden bi yere gidilmiyor zaten bide anlatıyor bazilari yok hamileyken
tarlaya findiga gidermiş falan oohoo dedim ben daha pazara gidemiyor um
Yemek yemede problemin yokta agrilarim ayaklarimin altı yara gibi aciyo
bide bi fenalik geliyor bana modem bulaniyo nefes alamiyom falan
ne bilim ya son 2 ay napcaz bakalım
yapılıyor demek yaptırsam mı eşimle konuşalım yine, inşallah üzüntüdendir bir şey olursa ne yaparım düşünmek istemiyorumEflalim cnm bana hamileyken yapildi pihti testi..ama cuteninki gibi detayli deyil sadece her ay yspilsn rutin kan testinde 2tane sonuc olarak cikiyordu.cok sonuc vardi icinde sadece 2si pihti icindi....ilk aylardan bende gobekten igne yaptim 20haftaya kadar..sonra aspirin ve bi ilac vardi onla devam ettim 30haftaya kadar..yani bana yapildi..
Birde bebisin haraketleri icin de cok basima gelen bisey...ben uzgun oldugumda stresli oldugumda bebis haraket etmezdi..simdi sen de stresdesin oglusundan dolayi...belki ondandir...
canım benim hep aklımdaydı malum burda sizlerden gördükçe şüphe oldu içimde ama eşime söylememiştim takacak bir şey buldun diye sinir eder diye,ona da geçenlerde iş yerinde söylemişler düşük rsikim olunca haliyle izin alırken falan duyulmuş dr arkadaşları demiş böyle bir durum var sonradan çıkıyor diye, bende biliyorum dedim riskini anlattım epey korktu ne yapalım yaptıralım mı falan dedi sonra malum bir sürü şey oldu kaldı, inşallah sıcaktan strestendirinşallah canım
geçmiş olsun cutem
Ayyy aynı ben aynı ben walla. Missim ben de korkuyorum şimdiden böyleysek 8-9 aylarda nolucaz bizama tek tesellim o günlerde havalar serinlemiş olur, biraz daha rahat oluruz heralde. Ben 22.haftadayım namazı oturarak kılıyorum walla birkaç gündür abdest almakta zorlanıyorum, ayaklarımı yıkamakta. Ayakkabı bağcıklarını bağlamak ölüm geliyor resmen
Dün çok sıcak bir yere misafirliğe gittik iftara. Eve azcık geç geldik, ayaklarımı uzatamadım ya, ellerim ayaklarım sıcaktan balon gibi oldular, basamadım üzerlerine. Geçen hafta oturdum ağladım hatta niye ben erkenden böyle oldum diye. Bugün hava serinledi biraz, çok mutluyum. O zaman kendimi normal hissediyorum
folik asitin bir zararı olmaz canım, benim de kutum bitmemişti, sanırım 12 ya da 16. haftada braktırdı doktorum.
efloşum pıhtılaşma şimdi nerden geldi aklına senin? şüphelendiğin birşey varsa doktoruna söyle ve mutlaka yaptır testleri. Hamilelikte de yapılabiliyor pıhtılaşma paneli. Sadece bazıları hamilelikte artabileceği için (genetik olanlar değil, sonradan kazanılanlar) hamileyken yapmıyorlar. Ama diğerleri yapılıyor, rosechina da yaptırdı ya geçenlerde, hatta iğne kullanmaya başladı sonradan sonraya.
Bebek hareketlerini de takma, benim bile bu aralar hissedemediğim günler oluyor. Sıcaklardan sanırım yavrum mayışıyor, arada sinyal veriyor, sonra tık yok
azabım çiçeğim nabersin? 12 ya dA 14. gün çatlamış olabilir. ilişkiler de iyi olmuş gün aşırı, bir kaç gün daha devam edin çalışmaya, zaten netleşir bir kaç güne
:)) olur canım olur tam ağırlaştın normal artık:) ben ayal tırnağımı kesiyordum:)) karnım çok büyük değildi namaz kılabiliyordum, şimdi oturarak kılıyorum:) hey gidi günler:)Sıcaktan bunalanlar bol bol sabr canlar cok iyi anliyorum sizi
Bebim bebisin totosu pismese bu sicakta iyidir
Ya kizlar son aylarin en zor seyi ne biliyomusunuz pantolon cikarmak ayak tirnagini kesmekdusunun annem kesti sonunda pantolon cikarmak icin ya esimi cagiriyorum ya da 5 6dk suruyo cikmasi ayy cok komik bu hallerim valla...
annem evi toparliyodu dedim dolaplarimi duzenliyeyim giymediklerim var annemden yollarim kucuk kuzenime..anamm 1dolap duzenlemek bu kadarmi uzun surup bu kadarmj yorucu olur..kollarim sanki tas tasimis gibi yorulmus
canım iyi yaparsın ben çok istedim eşime iş yerinde bazıları iyi değiş demiş bir dr yaptır demiş öbürü yaptırma demiş ikna edememiştim, sadece 8. aya kadar değil canım ilk beş yıl rota virüsü geçirme riski yüksek beş yıl koruyor, Allah korusun geçirirse minimum zararla atlatıyorCnmm insallah gorursun.
Bebeklere 3. Ve 5. ayda iki doz halinde rota virus asisi yapiliyr. Burda devlet bu asiyi odemiyr. 100tl ye kendin alip saglik ocaginda yaptiriyorsun. Agizdan damla seklindeymis.. ilk 8 aydaki bebek ishalini engelleyip, bebegin hastanede yatmasina engel oluyormus. Ben ogluma yaptiracagim. Sen de bir dusun istersen.
hoş geldin, beş ay erken ama adetin 3. günü gidip hormon tahlili yaptır bebek düşündüğünü söyle doktoraMerhaba kızlar Geçen ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve sonuç negatif bu ayda ateş ölçme yöntemini deneyeceğim. 2 yıllık evliyim 24 yaşındayım ve 5 aydır korunmuyoruz. Bebek bu ayda olmadı. İlk ay kafama takmadım stresden uzak durayım dedim ama 5 ay oldu endişelenmeye başladım. Doktora gitmelimiyim ?
geçmiş olsun canım bugün geçtin aklımdan yine sıkıntı mı var acaba dedimSlm arkadaşlar nasılsınız.ben hastanede yapıyordum yine.kanamalar cumartesi akşam yattım bugün çıktım şükür bebekte bende iyimser ama risk bitmiş deyil
canım benden de bir tavsiye:)) ayaklı tulum pek almayın gelişimine engel oluyor çok giydiremiyorsun böyle ayaksız ya da ayak kısmı çoraplı olanlar daha kullanışlı oluyorayy yazdım yazdım silindi sinir oldum
aynen canım benim de yatınca şişlikler iniyor ama acısı geçmiyor, üzerine basarken zorlanıyorumbazen çok acıyor bazen azalıyor fln, ama olsun, mükafatı güzel olacak sonunda di mi
Bir de ben canıma çok tak edince bir kovaya ılık tuzlu su yapıyorum, ayaklarımı içinde 20-30 dk kadar tutuyorum, sonra da kurulayıp altına yastık koyup uzanıyorum, çok iyi geliyor wallaBir de abdest alırken çok soğuk suyla yıkıyorum ayaklarımı, o da çok iyi geliyor, tavsiye ederim
Merhaba canım, hoşgeldinBence doktor için erken, ama rutin vajinal muayene, smear testi ve hormon tahlili yaptırmak için gidebilirsin elbet, hamilelik öncesi kontrol olmakta fayda var. Bu ay kuralına uygun bir şekilde ateş ölçmeye başla bence. Ama hemen ilk ayda hamile kalıcam diye şartlama kendini. Önce bedenini tanı, ne zaman yumurtluyorsun fln iyice öğren, o zaman daha da kolaylaşır herşey. Bu sırada da tahlillerini yaptırmış olursun, sonra da gelsin bebiş
cutem bişey soracağım, ben bir tulum beğendim yineuzun kollu, önden çıtçıtlı, ayaklı bütün tulum. Ama kaç beden almak lazım bilemedim. 6-9 ay ve 9-12 aylık var. Benim bebe kasımda doğacak, bedeni nasıl alayım?
benim gobek tas gibi zaten..el vursan bos yer yok...yururken tek endisem altdan batmalar oluyo burda kizlar kanala yerlesme dediler o batmalara..ama bazen oturdugum yerden kalkdigimda ve yamuk durub dikeldigimde sertlesme fazla oluyo oyle kaliyorum bi kac saniye sanki iceride yer yokmus gibi bebis sıkışıormus gibi...cok devamli yurumedigim icin onu bilmiyorum cnm...
altdan bakmasi benim dk bize birakiyodu tercihi...ama benim ilerleyen zamanda sart oldu cunki sorunlar vardi daha saglikli yorum icin gerekli dedi..zaten alistim artik..tedavim oncekileri saysak 1bucuktan fazlaydi ama sirf bebis icin tedavini 1Yilinda oldu..
canım kadife sakın alma iyi değil cildi için mutlaka pamuklu al alttan bir alt pijama üste zıbın giydirirsin üstünede penye yelek zaten battaniyeye sararsın penye battaniyeyehadi ya :/ alt üst ayrı almak daha mı iyi ki ilk kış için? Bir de kış bebeği olacak ya, kadife tulum ya da pijamalar kullanışlı olur mu sence?
Eki Görüntüle 1191088
Resim yukledim kizlar...
cnm yaslanmak demeyelim de her gebelik k3ndine ozel diyelim. Benim 1.5 yildaki 3 gebelokte birbirnden farkliydi cnm.İlaçla korunduysan uzamasi normal ama bebek dusunuyosan zaten doktor kontrolünden gecmen gerekir ki ufak tefek sorunlar varsa da oyalamasin diye seni inş kisa zamanda alirsin güzel haberi
Doğru diyosynda. Cutem ilkinde neden yoktu ki annemde diyoki yaslandin sonuçta 4 sene daha ondan zor geçiyor diyo gicik hatun ya
Çok geçmiş olsun cnm geçer inş kisa zamanda tehliken
TSH
7.08 uIU/mL (H)
FSH
2.28 mIU/mL (N)
Estradiol
272.2 pg/mL (N)
Prolaktin
20.70 ng/mL (H)
Kızlar doktor erkenden çıkmış sonuçları gosteremedim ama meraktan çatlıyorum, bu degerler cok mu kötü
cnm yaslanmak demeyelim de her gebelik k3ndine ozel diyelim. Benim 1.5 yildaki 3 gebelokte birbirnden farkliydi cnm.
d9gal yasadigin yani.
Sadec3 tsh i biliyrm. Kesinlikle ilaca baslaman lazim. Gebelikte 2 nin altinda olmali. 1 ay ilac kullanamiyla duser. Gebelik boyunca da kullanirsin cnm.
ic cnm. Bu haftalarda normal degil kasilmakızlar bir şey sorucam bu haftalarda kasılma olur mu malum kasılmayı biliyorum bu aralar oluyor yok canım diyorum,dr magnezyum vermişti bıraktım içmeyi geri içeyim en iyisi
O zmn baya bi yüksek benimki. Hangi ilaci verir bi fikrin var mi cnm.
canımcım bana antibiyotik tedavisi uygulandı. ama iki antibiyotik verdi. ben de buraya ilk geldiğimde kapmıştım.sağol canım, üniversite hastanesi var canım ama pedagog falan yok netten baktığım kadarıyla, inşallah şuruba döner
canım oğlumunkide ecoli işte, kakadan olmuş sen dün deyince araştırdım nasıl aklıma gelmedi zaten tahlil kağıdında da görünce dedim nesdem iyi bildi, sen nasıl atlatmıştın canım ağır oluyormuş tedavisi
canım çok sağol, kontrolü ona versek hiç vurunmaz ki canım az daha büyük olsa senin taktik işe yarar, dua için çok sağol ihtiyacımız var
sende bendensin bende tek giderdim:) sağol canım inşallah çabuk geçer Rabbim beterinden korusun
:)) ay canım sabah aynen öyle dedim iğneye gitmeden önce işte tuttuğun için olmuş artık tutma ki iyileşebilesin suyu çok içmen lazım falan anlattım, ağlıyor iğneye giderken ne olur baba tutmuycam daha, yapıcam iğne olmuyum diye, oğlum iğne olman lazım çok tuttuğun için iğnesiz geçmiyormuş dedik, bu da geçecek inşallah sadece içinde olunca dayanmak zor oluyor geçmiycek sanıyor insan
canım çok geçmiş olsun yine mi ağrıdı, sıkıntı yoktur inşaallah
canım sıcaktan oluyor. ben de sıcaklar basıtırınca kötü oldum.Yaa kızlarbugunün carsiya indim çokta dolasmadim yani ama mide bulantisi
ayaklarim yara gibi aacıyor belim agriyor ve ter içindeyim insanin zor attim
kendimi eve
Bu kadar rahatsizlanmak normalmi namaxi bile oturarak kildim
Ben şimdiden boyleysem 8. 9. Ayda napicam :18:
kullan güzelim bir şey olmaz. benin demir ilacımda folik asit var az miktarda. zira ben folik asit almadan gebelik geçirdim.kızlar folik asit ilacım bitti 11 +4 uz.ilaci alsam epey gider bi zararı olmaz herhalde demi. en fazla kaçıncı haftaya kadar içilebilir bilen canlar.
bir de dr um pek dogalci hic ilac vitamin falan hicbirsey kullan demedi.bu gittigimde der mi aceba. dr um "ben iki tane çocuk dogurdum doğal yoldan hicbirsey kullanmadım Afrikada dogan bebeklerle Türkiye de doğanlar arasında sadece yuz, iki yuz gr fark var okadar
ilac yüklemeye rağmen ama istersen sana yazayım bi kaç vitamin" demis arkadaşa.
canım çok geçmiş olsun . dikkat et sana bulaşmasın.Eflalim geçmiş olsun Rabbim ogluna acil şifalar versin.
Cutem aşı olmussunuz şifa olsun geçmiş olsun canım.
Dgrpnr sende erkek annesi olacakmissin hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin kuzu
Miss canım inan ben kac gündür oturarak kiliyorum namazlarimi eğilip kalkamiyorum ayaklarım acıyor yürüyüşe zor çıkıyorum bizi sicaklarda çok etkiliyor herhalde bazen o kadar bunaliyorum ki nemden sicaktan nefes alamıyorum sanki
Kutsal canım adet sancısı gibi ağrılar bende de var inan öyle oluyor ki doğum yapıcam sanıyorum ama uzaninca geçiyor panik olma tamam mı canım Cutemin notlarinda bu ağrıların olacağı yazıyor okuyunca rahatlarsin
Duha folikasiti 12 hafta icmistim canım ben ondan sonrada magnezyum demir ilacı b12 ye başladı doktorum bende bu vitaminler yerlerde de kan tahliline göre verir bence senin doktorunda ek ilaç vitamin
Kızlar tüm topigimiz insaallah iyisinizdir benim eşim grip oluyor sanki ona birseyler hazırladım içti insaalkah çabuk iyileşir yoksa yandim ben
yapılıyor ama gerek yok be güzelim. bana dr um gerek yok 12. haftana kadar geldin demişti o zamanlar.aaa ağızdan oluyordu karıştırdım heralde, kıyamam nasıl acıyor canları
Yaptırayım canım haftaya gidicem inşallah, canım bebek hareketleri bu haftalarda düzenli olmaz biliyorum, bu sefer çok hareketliydi, böyle pıt pıt durmuyordu ama 3-4 gündür günde bir kere bile olmadı, diyorum eflal saçmalama bu haftalarda hissetmen bile nimet hissetmemen çok normal ama gelde içime anlat rüyamda ultrasonla kalbi atıyor mu diye bakıp duruyorum(
Birde eşime iş yerinde pıhtılaşmayı söylemişler sonradan çıkabiliyor diye bana sordu biliyorum ben ama sen ne gerek var dersin diye söylemedim dedim, anlattım neler olabileceğini gözü çok korktu, bu saatten sonra yaptırmanın manası olmaz değil mi hamileyken yapılıyormuydu
15. gün yum olmuş gibi canım.s.a topik canlar nasılsınız benim tabloya bi zahmet bakarmısınız?
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
sorma canım ben de hemen yoruluyorum. ütü yaptım yemek yaptım şu an pertim.Sıcaktan bunalanlar bol bol sabr canlar cok iyi anliyorum sizi
Bebim bebisin totosu pismese bu sicakta iyidir
Ya kizlar son aylarin en zor seyi ne biliyomusunuz pantolon cikarmak ayak tirnagini kesmekdusunun annem kesti sonunda pantolon cikarmak icin ya esimi cagiriyorum ya da 5 6dk suruyo cikmasi ayy cok komik bu hallerim valla...
annem evi toparliyodu dedim dolaplarimi duzenliyeyim giymediklerim var annemden yollarim kucuk kuzenime..anamm 1dolap duzenlemek bu kadarmi uzun surup bu kadarmj yorucu olur..kollarim sanki tas tasimis gibi yorulmus
olabilir canım. ama regl ağrılarının sık oluşunu söyle mutlaka.Bakayim hemen listeleri almistim cuteden ama regl agrisi gibi agrilara alistim ama vajinamda agri var resmen batiyo bacaklarimi acarken bile agriyor bu normal mi ki acaba cuma dr kontrolum altdan bakarmi aciklik felan varmi diye
bence gidin canım. erkenden gitmekten yanayım. eşin sperm testi yaptırsın sen de hormon testleri yaptır adetin 3. günü ve ultrasonda baktır.Merhaba kızlar Geçen ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve sonuç negatif bu ayda ateş ölçme yöntemini deneyeceğim. 2 yıllık evliyim 24 yaşındayım ve 5 aydır korunmuyoruz. Bebek bu ayda olmadı. İlk ay kafama takmadım stresden uzak durayım dedim ama 5 ay oldu endişelenmeye başladım. Doktora gitmelimiyim ?
ah canım ne çektin sen yaaa. demek ki senin gebeliklerin zor geçiyor allah yardım etsin. geçmiş olsun.Slm arkadaşlar nasılsınız.ben hastanede yapıyordum yine.kanamalar cumartesi akşam yattım bugün çıktım şükür bebekte bende iyimser ama risk bitmiş deyil
benim şişlerim indi canım. dinlenince ve buz gibi suyla yıkayınca kendime geldim. bir de ayaklarımı gün içinde sürekli suya tutuyorum.ayy yazdım yazdım silindi sinir oldum
canım karın sertleşmesi bazen bebeğin kendisini itmesi ile olur bazen de kasılma olur. çok fazla yürüme. esasında artık yormamak lazım kendimizi. ben yürüyemem artık mesela. 7. aybitiminden sonra çok yormayın kendinizi. karın sertleşmesi normal artık canım her an olur. benim eskiden uyurken olmazdı şimdi uykumda sertleşiyor uyanıyorum.çok haklısın aslında hantallaşmamak için sürekli hareketli olmak lazım.. bizde akşam yürüyüşlerine başladık öyle uzun uzun degil ama yinede karnım taş gibi oluyor yürüyünce..agrı oluyor bel fıtıgım da var zaten.. karnın sertleşmesi normal mi yürüyüşte?
canım .lh değerin yok. bu yüzden yorum az yapıcam.TSH
7.08 uIU/mL (H)
FSH
2.28 mIU/mL (N)
Estradiol
272.2 pg/mL (N)
Prolaktin
20.70 ng/mL (H)
kadife ben de hiç almadım canım kalın penyeler aldım. ince aldım tiril tiril de aldım. kışın da bazen daralbilir bebek. zira çok sıcak tutmak da iyi değilmiş.hadi ya :/ alt üst ayrı almak daha mı iyi ki ilk kış için? Bir de kış bebeği olacak ya, kadife tulum ya da pijamalar kullanışlı olur mu sence?
Eki Görüntüle 1191088
canım benim ilk kasılmalarım 19. haftada başlamıştı.kızlar bir şey sorucam bu haftalarda kasılma olur mu malum kasılmayı biliyorum bu aralar oluyor yok canım diyorum,dr magnezyum vermişti bıraktım içmeyi geri içeyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?