Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninki de erkekmis canim yeni okudum kusuruma bakma erkeklerde anneye duskun olurmus sanslisin tatlim ama ben kizimi kendime duskun yapicam :))
olsun canım estağfurullah.
hayırlı evlat olsunlar da kime düşkün olurlarsa olsunlar :)

sağol canım, üniversite hastanesi var canım ama pedagog falan yok netten baktığım kadarıyla, inşallah şuruba döner
canım oğlumunkide ecoli işte, kakadan olmuş sen dün deyince araştırdım nasıl aklıma gelmedi zaten tahlil kağıdında da görünce dedim nesdem iyi bildi, sen nasıl atlatmıştın canım ağır oluyormuş tedavisi
canım çok sağol, kontrolü ona versek hiç vurunmaz ki canım az daha büyük olsa senin taktik işe yarar, dua için çok sağol ihtiyacımız var
sende bendensin bende tek giderdim:) sağol canım inşallah çabuk geçer Rabbim beterinden korusun
:)) ay canım sabah aynen öyle dedim iğneye gitmeden önce işte tuttuğun için olmuş artık tutma ki iyileşebilesin suyu çok içmen lazım falan anlattım, ağlıyor iğneye giderken ne olur baba tutmuycam daha, yapıcam iğne olmuyum diye, oğlum iğne olman lazım çok tuttuğun için iğnesiz geçmiyormuş dedik, bu da geçecek inşallah sadece içinde olunca dayanmak zor oluyor geçmiycek sanıyor insan
geçerse korkma güzelim.
beni de sabaha kadar uyutmadı o sancı. bi yandan da böbrek ağrısı vurdu. sabah 8 de uyudum 10 da kalktım. ama şimdi toparlandım.

canım çok geçmiş olsun yine mi ağrıdı, sıkıntı yoktur inşaallah

Oglusuna gecmis olsun cnm..uzuldum bu halinle birde yeni endise eklendi..Insallah igneler etki eder de gecer en kisa zamanda..kendini uzme lutfen

Size bakamadim.bugun canlar.
Biz ikinci ay asilarini olduk..3 tane. Biraz atesimiz var. Dusurmeye calistik sukur basardim.

Yaa kızlarbugunün carsiya indim çokta dolasmadim yani ama mide bulantisi
ayaklarim yara gibi aacıyor belim agriyor ve ter içindeyim insanin zor attim
kendimi eve
Bu kadar rahatsizlanmak normalmi namaxi bile oturarak kildim
Ben şimdiden boyleysem 8. 9. Ayda napicam :18:

kızlar folik asit ilacım bitti 11 +4 uz.ilaci alsam epey gider bi zararı olmaz herhalde demi. en fazla kaçıncı haftaya kadar içilebilir bilen canlar.

bir de dr um pek dogalci hic ilac vitamin falan hicbirsey kullan demedi.bu gittigimde der mi aceba. dr um "ben iki tane çocuk dogurdum doğal yoldan hicbirsey kullanmadım Afrikada dogan bebeklerle Türkiye de doğanlar arasında sadece yuz, iki yuz gr fark var okadar
ilac yüklemeye rağmen ama istersen sana yazayım bi kaç vitamin" demis arkadaşa.

Biz ikinci ay asilarini olduk..3 tane. Biraz atesimiz var. Dusurmeye calistik sukur basardim.
gecmis olsun canım maşallah yusuf ruzgara sağlıklı nice aylara ins.oy hem de üç tane yazık kuzuya.
canim normal olsa gerek cok sicak havalar.ben de carsiya ciktim bugun serin vakitte olmasına rağmen inan mahvoldum.evimden cikmadigim surece cok rahatim ama iste ihtiyac oluyr cikiyirum mecburen.

Eflalim geçmiş olsun Rabbim ogluna acil şifalar versin.
Cutem aşı olmussunuz şifa olsun geçmiş olsun canım.
Dgrpnr sende erkek annesi olacakmissin hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin kuzu
Miss canım inan ben kac gündür oturarak kiliyorum namazlarimi eğilip kalkamiyorum ayaklarım acıyor yürüyüşe zor çıkıyorum bizi sicaklarda çok etkiliyor herhalde bazen o kadar bunaliyorum ki nemden sicaktan nefes alamıyorum sanki
Kutsal canım adet sancısı gibi ağrılar bende de var inan öyle oluyor ki doğum yapıcam sanıyorum ama uzaninca geçiyor panik olma tamam mı canım Cutemin notlarinda bu ağrıların olacağı yazıyor okuyunca rahatlarsin
Duha folikasiti 12 hafta icmistim canım ben ondan sonrada magnezyum demir ilacı b12 ye başladı doktorum bende bu vitaminler yerlerde de kan tahliline göre verir bence senin doktorunda ek ilaç vitamin
Kızlar tüm topigimiz insaallah iyisinizdir benim eşim grip oluyor sanki ona birseyler hazırladım içti insaalkah çabuk iyileşir yoksa yandim ben

Canım az kalmış senin buluşmaya hadi bakalım Rabbim saglikla huzurla kavustursun seni yavrunla :)

o kandırmaya çalışmış bir daha tutmayacağım diye, sırf iğneye götürmeyin diye.
dediğim gibi iğnenin mikroplarla savaş hikayesini anlatın akşam yatarken:)
ohh şifa olsun kuzuya.
sıcaklarla alakalı herhalde ben de çokk yoruluyorum. annemlerde asansör yok ve ikinci katta oturuyor.
ona çıkana kadar 4 kez dinleniyorum

benim daha bir hafta önce bitti canım.
3. ayımı doldurmama vardı bir hafta doktor devam et folik aside dedi ve 4 aya yakın kullandım.
bana verdi vitamin, iyi ki verdi ben normalde yemek yemeyi seven biri değilim. doğal yoldan her şeyi yiyemezdim herhalde.
tabi ki doğal olması çokkk daha iyi orası ayrı.
evet canım sağ ol:) amin hepimizinkini.

anladim canim devam edeyim inş.e bakti dr citi pitisin birsey yemiyrdur demis vermistir vitaminleri:):)
ben zayif ama iriyim.simdilik pek iyi beslenemiyrum
72 ile gebe kaldim şimdi 69 um.ins hep böyle olmaz.

canim tahlil yaptırmıştım. bi tek kan ilaci yazdı.bakalim perşembe tekrar tahlil yaptircam belki o zaman verir.
esine gecmis olsun allah şifasinı versin ramazanda ni de grip zor olur allah esirgesin sana da gecer dikkatli ol canım.

Tesekkur ederiz teyzeleri.

Duha cnm. Lutfen iyi beslen. Vucudun direncsiz kalmasin.

Yorulmaniz cokkkkk normal. Ben kis gebesiydim ama 2. Kata cikana kadar cnm cikardi. Simdi sizi bir de sicak bunaltir.

Cnm. Gecmis olsun. Kizlar yazmis hepm ecoli kotu bir bakteri. Bende de olmustu. Okuldan kapmistim. Baya antibiyotik icmistim. Ayrica benim genital bolgeye gecmis ve maglum bolgeyi de iltihaplanmisti. O nedenle sen kendini koru. Oglunla ayni wc y8 kullanma. Allah korusun sana da bulasir ve rahme kadar ulasabilir bir bakteri. Basima geldi cunkum

Cnm. Ben 12 biteje kadar folik ictim.
ayrica vitamin bebek degil senin icin cnm. Zaten bebek senden alacagini aliyr. Onemli olan senin depolarinin bitmemesi.

Saol cnm benim.
Esine de gecmis olsun.

Oglusuna gecmis olsun cnm..uzuldum bu halinle birde yeni endise eklendi..Insallah igneler etki eder de gecer en kisa zamanda..kendini uzme lutfen
sağol canım benim sana da az kaldı:) ne alemdesin?
geçmiş olsun canım biri ağızdan ikisi bacaktan değil mi, oyyy kuzum hep ağızdan olsa aşılar
canım aynıyız inan hayret ediyorum kendime, dün yemeği ben yapayım dedim hep kv yapıyor ben arada çorba bir iki yemek yapıyordum, ayy dört çeşit yemeğe mahvoldum yaparken uyuycaktım, kv de eskiye gitmesin aklın her hamilelikte daha zor oluyor diyor, haklı ben şimdiden senin gibiyim gerçi bir şey yiyememinde etkisi var güçsüz düştüm iyice
canım 4. aya kadar kullanabilirsin, dr un söylediği hiç mantıklı değil folik asiti bebek için alıyorsun ama kan ilacın ek vitaminleri kendin için alıyorsun canım bebek senin deponu sömürüyor olan sana oluyor, bak benim diş etlerim çekildi, o kadar yoğurt peynir yememe rağmen, bu sefer dr a söyledim bana kalsiyum magnezyum d3 çinko içeren bir vitamin verdi vicium adı devlet karşılamıyor 30 lira, decavite henüz başlamadım bu gidişimde verir sanırım, kan ilacımda vegaferon hap değil tek kullanımlık şurup tadı diğerleri gibi kötü değil vanilya aromalı, kısaca mutlaka kullan vitaminini
sağol canım benim, eşinede geçmiş olsun
sabah anlattım canım sağol:) maşallah bugün çok ağlamadı tek derdi yatıyorya iğne olurken oymuş oturarak oldu bu sefer hadi söyle anne hemşireye oturuyum diyor:) ama elini zapdetmem zor oldu

sağol canım oğlumunda idrar yoluna geçmiş( canım bende ondan kokuyorum altını ben değişmiyim mi genelde eşim değişiyor gündüzde kv söylerim değişir olmazsa, bende tahlil yaptırayım mı bu gidişimde ne olur ne olmaz tedbirimizi alalım

Yok cnm. 1 i koldan 2si bacaktan ;(

Cok dikkat et kendine. Test yapti4 derim.

Yok cnm. 1 i koldan 2si bacaktan ;(

Cok dikkat et kendine. Test yapti4 derim.

aaa ağızdan oluyordu karıştırdım heralde, kıyamam nasıl acıyor canları

Yaptırayım canım haftaya gidicem inşallah, canım bebek hareketleri bu haftalarda düzenli olmaz biliyorum, bu sefer çok hareketliydi, böyle pıt pıt durmuyordu ama 3-4 gündür günde bir kere bile olmadı, diyorum eflal saçmalama bu haftalarda hissetmen bile nimet hissetmemen çok normal ama gelde içime anlat rüyamda ultrasonla kalbi atıyor mu diye bakıp duruyorum(

Birde eşime iş yerinde pıhtılaşmayı söylemişler sonradan çıkabiliyor diye bana sordu biliyorum ben ama sen ne gerek var dersin diye söylemedim dedim, anlattım neler olabileceğini gözü çok korktu, bu saatten sonra yaptırmanın manası olmaz değil mi hamileyken yapılıyormuydu

Cnm. 3-4 gundur cok streslisin. Belki o nednle sen hissetmedin hareketlerini.

pihtilasma testi gebeyken yapiliyr mu bilmiyrm cnm. Bir de sonradan olabilen birsey. Yani ilk gebeliginde belli olmaz ama sonrakinde olabilir. Aslinda genlerinde var ama her zaman ortaya cikmiyr diyeyim.

inşallah öyledir cutem çok endişeliyim ne yalan söylüyüm:18::18: dün gece gece çikolata yedim bekledim yok tık yok

artık geçti sanırım eşimin bu kadar önemseyeceğini bilsem söylerdim hep bana çok takıyorsun dediği için söylememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…