- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
tşk ettim canım benim yaptım dediginiz gibimaşallah hamaratsın canım:)
ay canım sağol bu açıklama için neden neden diyorum sabahtan beri başımın ağrısı arttı moralim sıfır( açıklaman öyle mantıklı geldi ki benim hatam mı diye kafayı yiyecektim (
evet canım öyleymiş kafam gitti kusma sebebiyle yapıldıya mideyle alakalı sandım değilmiş hamdolsun, hepsi ondanmış nasıl canı yanıyormuş meğer benim gibi canı çok yavrumun
kolay gelsin canım
sıcaklardan olabilir
canım çok sağol
canım ateşi gir ölçtüğün saatide gir
olur tabi yakışıklı:)
canım sende göstermiyorsun gayet fitsin çokta almamışsın
sağol canım bir de araştırmışsın
ay sağol canım :)
inşallah geçer çabucak
sağol canım benim
canım çok geçmiş olsun ama inan normal doğumda bağıran var evet ama bende çektim sancı hiçde bağırmadım, emin ol sezaryanın acısı daha çok normalde sancı çekiyorsun bebek doğunca kuş gibi oluyorsun sezaryende bebek doğduktan sonra başlıyor sıkıntı iyi düşün, bebek için en güzel yöntem normal doğum
kıyamam canım benim benimson durumu yazayım dr iğne vermiş hem de 14 tanesabah akşam kızlar çok kötüyüm Rabbim dermansız dert verme dedim hamdolsun buna da isyan etmiyorum haşa, benim kuzu çok çok aşırı korkuyor dr dan, anlattım iğne olman gerekecek diye henüz idrak edemedi, sabah akşam ağlayacak, tek iyi olsunda ağlasın diyorum dayanırız ama dr iğneyle bile geçmesi zor oluyor demiş moralim alt üst oldu, ne oluyor bize böyle anlamıyorum, benim sabah akşam başım ağrıyor midem zaten hep bulanıyor hiç keyfim yok eve tıkanıp kaldım olsun dedim bebeğim için ama oğlum böyle oldukça keyfim tamamen gitti, ne olur dua edin bana çok ihtiyacım var
canım geçmiş olsunç kötü bir tecrübe olmuş ama şöyle düşün o an geldiğinde sadece doğuma odaklanıcaksın.
ben de normal doğum istemiyorum ama doğum esnası acılardan vs değil. ben doğum sonrası dikişlerden iç dikişten tedigin oluyorum. yoksa o anki acı sorun değil.
canım bence henüz yum olmadı sen gün aşırıya devam et. olduysa da henüz ateş yükselmediği için bi kaç gün sonra analrız.
ah kuzum kıyamam. inş gececek iğneyle annesi. sıcaklarda bakteriler çok çabuk ürer. bol su içsin mutlaka. sık idrar yapması lazım.
dualarımız seninle ve yavrularınla. bugünler de gececek kuzum.
son durumu yazayım dr iğne vermiş hem de 14 tanesabah akşam kızlar çok kötüyüm Rabbim dermansız dert verme dedim hamdolsun buna da isyan etmiyorum haşa, benim kuzu çok çok aşırı korkuyor dr dan, anlattım iğne olman gerekecek diye henüz idrak edemedi, sabah akşam ağlayacak, tek iyi olsunda ağlasın diyorum dayanırız ama dr iğneyle bile geçmesi zor oluyor demiş moralim alt üst oldu, ne oluyor bize böyle anlamıyorum, benim sabah akşam başım ağrıyor midem zaten hep bulanıyor hiç keyfim yok eve tıkanıp kaldım olsun dedim bebeğim için ama oğlum böyle oldukça keyfim tamamen gitti, ne olur dua edin bana çok ihtiyacım var
olabiliyor canım.öyle yaptım canım tşk ederimama yum olmamış yum olmadıgı ay olurmu?? neden olmadı ki ala ala
canım üzme kendini, iyileşsin de iğneyi bir şekilde olur kuzucuk.son durumu yazayım dr iğne vermiş hem de 14 tanesabah akşam kızlar çok kötüyüm Rabbim dermansız dert verme dedim hamdolsun buna da isyan etmiyorum haşa, benim kuzu çok çok aşırı korkuyor dr dan, anlattım iğne olman gerekecek diye henüz idrak edemedi, sabah akşam ağlayacak, tek iyi olsunda ağlasın diyorum dayanırız ama dr iğneyle bile geçmesi zor oluyor demiş moralim alt üst oldu, ne oluyor bize böyle anlamıyorum, benim sabah akşam başım ağrıyor midem zaten hep bulanıyor hiç keyfim yok eve tıkanıp kaldım olsun dedim bebeğim için ama oğlum böyle oldukça keyfim tamamen gitti, ne olur dua edin bana çok ihtiyacım var
canım geçmiş olsunç kötü bir tecrübe olmuş ama şöyle düşün o an geldiğinde sadece doğuma odaklanıcaksın.
ben de normal doğum istemiyorum ama doğum esnası acılardan vs değil. ben doğum sonrası dikişlerden iç dikişten tedigin oluyorum. yoksa o anki acı sorun değil.
canım bence henüz yum olmadı sen gün aşırıya devam et. olduysa da henüz ateş yükselmediği için bi kaç gün sonra analrız.
ah kuzum kıyamam. inş gececek iğneyle annesi. sıcaklarda bakteriler çok çabuk ürer. bol su içsin mutlaka. sık idrar yapması lazım.
son durumu yazayım dr iğne vermiş hem de 14 tanesabah akşam kızlar çok kötüyüm Rabbim dermansız dert verme dedim hamdolsun buna da isyan etmiyorum haşa, benim kuzu çok çok aşırı korkuyor dr dan, anlattım iğne olman gerekecek diye henüz idrak edemedi, sabah akşam ağlayacak, tek iyi olsunda ağlasın diyorum dayanırız ama dr iğneyle bile geçmesi zor oluyor demiş moralim alt üst oldu, ne oluyor bize böyle anlamıyorum, benim sabah akşam başım ağrıyor midem zaten hep bulanıyor hiç keyfim yok eve tıkanıp kaldım olsun dedim bebeğim için ama oğlum böyle oldukça keyfim tamamen gitti, ne olur dua edin bana çok ihtiyacım var
sağol canım benim, senin düz yazdığın kakayla ilgili olan çok doğru tahlil sonucunun hepsi nette görünmüyormuş eşim getirince baktım kakadan bulaşabiliyormuş o kadar hijyenine dikkat etim zoruma gidiyor böyle olmasıcanım geçmiş olsunç kötü bir tecrübe olmuş ama şöyle düşün o an geldiğinde sadece doğuma odaklanıcaksın.
sağol canım benim gitmeden yaygarayı kopardı ama çok ağlamamış evde epey hazırladım akşam babasıyla amcasıyla gönderdim ağlamasına dayanamıyorum artıktşk ettim canım benim yaptım dediginiz gibikıyamam yaa sıkıntının içnde bana yardımcı oluyon sagol RABBİM korusun yawrunu inş
kıyamam canım benim benimçokk gecmiş olsun çoçukların hepsi korkuyo igneden vla ben bile bu yaşta korkuyom ALLAHIM şifasını versin tez zamnda inş
anlaşıldı merkez gün aşırı durmak yokbu ay karıştı gibi benim tablo hayırlısı inş çokkk tşk ederim canım benim
sağol canım benim ,üst üste gelince bunaldım, inşallah dediğin gibi olurCanim benim cok çok geçmiş olsun. kiyamam kuzuya allah beterinden saklasin çok şükür. igneler sifa olsun bayrama kadar iyilessin de kuzu sen de toparlanirsin çifte bayram yaparsiniz inşallah. insanoğlu işte bazen cok sıkıntılara düşüyoruz ama bu günler de gecer.
Sağol canım evet ağır geldi bugünümüze hamdolsun diyorum, inşallah iyileşir, benimde çocukluğum iğneyle geçti canım bronşitten her sene yiyordum penisilinolabiliyor canım.
sene de bir ya da iki kez yumurtlamıyormuş kadınlar.
ama senin henüz belli değil belki geç gelecek yumurta, sen çalışmayı bırakma.
canım üzme kendini, iyileşsin de iğneyi bir şekilde olur kuzucuk.
ben de küçükken çok iğne yedim, Allah beterinden korusun.
sadece üst üste geldi, senin sıkıntılı olduğun zamanlar ya daha ağır geçiyor işte
umarım uzun sürmez, hemen iyileşir yavrun.
canım sağol, senin o taktiği her doktora gidişimizde yapıyoruz dr muayenesi bitiyor soluğu oyuncakçıda alıyoruz, dr fobisi var görür görmez çığlığı basıyor, dün dedim dr yapmıyor iğneyi oğlum hemşire yapıyor diye hayır dr yapıyor diye ağlıyor neyse ikna ettim, daha yeni bir dr bulduk sevdi kadından soğusun istemiyorum, akşam babasıyla amcasıyla gönderdim normalde arabada giderken susmazdı ben yokum ya ağlamamış, iğne yapılırken az ağlamış, baban parka götürecek iğneden sonra demiştim gitmişler, hepsi bitince luna parka gidicez dedim, kustuğu için götüremiyorduk, iğneni olursan kusmuycaksın luna parka gidebilicez dedim, acıdan ağlamıyor canım sadece fobi onun ki, Allah razı olsun aminCoook geçmiş olsun cnm sabah aksam tantana var gibi duruyor Allah yardimcin olsun igneyi evde olacaksa en sevdiği çizgi filmi acsan yada yeni bi oyuncak alanda tam olacagi zaman versen ? Ogluma tomografi cekecegimiz zaman boyle ortaligi birbirine katti gittik oyuncakcidan sesli tuslarina basinca araç sesleri cikartan bise aldik donup öyle cektirebildik
Bide hani vücuttaki iltihap için iyi gelebilir sarimsak yutturabilsen küçük bi diş mesela
inş hepsini bitirmeye gerek kalmadan iyileşir oğlun acaba iğne olacagi yere emla krem sursen fayda ederim?
Aklima gelenler bunlar Allah acil şifalar versin beterinden muhafaza etsin ins
sağol canım benim, senin düz yazdığın kakayla ilgili olan çok doğru tahlil sonucunun hepsi nette görünmüyormuş eşim getirince baktım kakadan bulaşabiliyormuş o kadar hijyenine dikkat etim zoruma gidiyor böyle olması(
sağol canım benim gitmeden yaygarayı kopardı ama çok ağlamamış evde epey hazırladım akşam babasıyla amcasıyla gönderdim ağlamasına dayanamıyorum artık
sağol canım benim ,üst üste gelince bunaldım, inşallah dediğin gibi olur
Sağol canım evet ağır geldi bugünümüze hamdolsun diyorum, inşallah iyileşir, benimde çocukluğum iğneyle geçti canım bronşitten her sene yiyordum penisilin
canım sağol, senin o taktiği her doktora gidişimizde yapıyoruz dr muayenesi bitiyor soluğu oyuncakçıda alıyoruz, dr fobisi var görür görmez çığlığı basıyor, dün dedim dr yapmıyor iğneyi oğlum hemşire yapıyor diye hayır dr yapıyor diye ağlıyor neyse ikna ettim, daha yeni bir dr bulduk sevdi kadından soğusun istemiyorum, akşam babasıyla amcasıyla gönderdim normalde arabada giderken susmazdı ben yokum ya ağlamamış, iğne yapılırken az ağlamış, baban parka götürecek iğneden sonra demiştim gitmişler, hepsi bitince luna parka gidicez dedim, kustuğu için götüremiyorduk, iğneni olursan kusmuycaksın luna parka gidebilicez dedim, acıdan ağlamıyor canım sadece fobi onun ki, Allah razı olsun amin
Ben de iyiyim şükür canım, çok sevindim, oğlan anaları çoğalmaya devam ediyor, gözün aydın, aramıza hoşgeldin sen desağ ol canım, iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?
evet oğlum olacak Allah nasip ederse.
evet ama hep pozitif doğum hikayeleri oku tatlımbende şimdiden sonra şoku bi atlatayım güzel güzel doğum hikayelerini okuyacağım
aynen bende ona şok oldum ya
canım benim Allah beterinden saklasın. Küçükken hepimiz iğnelerle büyüdük. Ben hele bademciklerimden çok çektim, çokkk iğneler penisilinler oldum, hastanelerde yattım. Ve işte o gün and içtim büyüynce hemşire olacağım ve intikamımı alacağımmm diyeson durumu yazayım dr iğne vermiş hem de 14 tanesabah akşam kızlar çok kötüyüm Rabbim dermansız dert verme dedim hamdolsun buna da isyan etmiyorum haşa, benim kuzu çok çok aşırı korkuyor dr dan, anlattım iğne olman gerekecek diye henüz idrak edemedi, sabah akşam ağlayacak, tek iyi olsunda ağlasın diyorum dayanırız ama dr iğneyle bile geçmesi zor oluyor demiş moralim alt üst oldu, ne oluyor bize böyle anlamıyorum, benim sabah akşam başım ağrıyor midem zaten hep bulanıyor hiç keyfim yok eve tıkanıp kaldım olsun dedim bebeğim için ama oğlum böyle oldukça keyfim tamamen gitti, ne olur dua edin bana çok ihtiyacım var
Efloşum bu dirençli dedikleri antibiyotikler, bu tedavide işe yaramaz, çünkü mikrop bu antibiyotiklere karşı direnç kazanmış. Duyarlı yazanlar var ya, onlardan biri kullanılarak tedavi edilebilir ancak. Tahlil bunu gösteriyor canım[TABLE="class: MsoTableGrid, width: 245"]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Bakteri üredi
[/TD]
[TD="width: 142, bgcolor: transparent"] ESCHERICHIACOLI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 142, bgcolor: transparent"] ÜREYEN MİKRO ORGANİZMALAR
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] ANTIBAKTERİYEL AJAN
[/TD]
[TD="width: 142, bgcolor: transparent"] 1.BAKTERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Amıkacın
[/TD]
[TD="width: 142, bgcolor: transparent"] Duyarlı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Amocıllın/Clavulanate
[/TD]
[TD="width: 142, bgcolor: transparent"] Az duyarlı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Ampıcıllın/Sulbactam
[/TD]
[TD="width: 142, bgcolor: transparent"] Dirençli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Cefazolın
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Cefepıme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Cefoxıtın
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Ceftazıdıme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Ceftrıaxone
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Cefuroxıme Sodıum
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Cıproflaxacın
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Ertapenem
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Gentamıcın
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Imıpenem
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Meropenem
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Nıtrofurantoın
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Norflaxacın
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Trımethoprım/Sulfamethoxazol
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 185, bgcolor: transparent"] Pıperacılın/Tazobactam
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ESBL (+)
ahh canım çok küçükmüş onun yaşadığıda zor olmuş, tabi seninde çok iyi anlıyorum, bizimki dört aylıkken yatmıştı hastaneye odur budur ağlıyor dr görünceAnliyorum cnm şöyleki oğlum 1.5 yaşındayken ilaç içtiği için acilde midesi yikanmak zorunda kaldi hem de tektim ahhh onu yasadi travma benim belli değil ömrümden 30 yil gittiydi sanki hala bile hatırlamakistemiyorum
(Ulen gözlerim doldu yine hay ben bu hormonlarin)
Neyse ondan kalan doktor fobisi daha ancak bu sene astik çoksşükür
Bütün bunlar bitsin sizde asacaksiniz ins
sağol canım benimde çocukluğum iğneyle geçti ben korkmam iğneden:) ayakta vurunduğumu bile hatırlıyorum, okulda aşıyı ilk ben olurdum:) oğlum babasına çekmiş bu konuda:) iğne vururken özendiğin içinde teşekkür ederim, ben besmeleyle iğne vuran eli hafif olana teşekkür ediyorum hep, bende bugün iğnemi vurundum ikidir o hemşire vuruyor sağolsun eli hafif çok ağrıtmıyorBen de iyiyim şükür canım, çok sevindim, oğlan anaları çoğalmaya devam ediyor, gözün aydın, aramıza hoşgeldin sen deSağlığı sıhhati nasılmış? senin keyfin nasıl, nasıl gidiyor hamilelik?
evet ama hep pozitif doğum hikayeleri oku tatlım
canım benim Allah beterinden saklasın. Küçükken hepimiz iğnelerle büyüdük. Ben hele bademciklerimden çok çektim, çokkk iğneler penisilinler oldum, hastanelerde yattım. Ve işte o gün and içtim büyüynce hemşire olacağım ve intikamımı alacağımmm diyeşaka tabi de, gerçektend e iğneden nefret ederim, ama başkasına iğne yaparken acayip özenli olurum, canlarını yakmamak için elimden geleni yaparım
Bu arada hiç unutmam, annem beni her iğneden sonra ödüllendirirdi. Ya iğneden sonra sevdiğim bir yere götürürdü, ya sevdiğim bir şey alırdı fln.. Hatta kırmızı saçlı lahana bebeğimi de bu yüzden asla unutmamÖdülün hatırına tıpış tıpış giderdim iğneye
Bir de iğne çok zor olacaksa, bir kaç gün hastanede yatıp serumla tedavi olsa acaba sizin için daha mı kolay olur ki:26:
Efloşum bu dirençli dedikleri antibiyotikler, bu tedavide işe yaramaz, çünkü mikrop bu antibiyotiklere karşı direnç kazanmış. Duyarlı yazanlar var ya, onlardan biri kullanılarak tedavi edilebilir ancak. Tahlil bunu gösteriyor canım
günaydınlar.. eflalim çok geçmiş olsun ama kendini suçlama derim mikrobik maddeler ne denli steril tutarsan tut vucüda girer üstelik bu bir çocuk .. geçer inşallah kısa zamanda
Sen en uygun yolu bulmuşsun bence, babasıyla gitmesi iyi olmuş canım. İğneler bitince bir daha tahlil yaparlar, eğer bitmediyse belki iğnelerin sayısını arttırır ya da şurupla devam eder, eninde sonunda geçer üzülme. Orada üniversite hastanesi yok mu efloş. Olmazsa kayseriye gidersiniz, napıcaksınahh canım çok küçükmüş onun yaşadığıda zor olmuş, tabi seninde çok iyi anlıyorum, bizimki dört aylıkken yatmıştı hastaneye odur budur ağlıyor dr görünce(
sağol canım benimde çocukluğum iğneyle geçti ben korkmam iğneden:) ayakta vurunduğumu bile hatırlıyorum, okulda aşıyı ilk ben olurdum:) oğlum babasına çekmiş bu konuda:) iğne vururken özendiğin içinde teşekkür ederim, ben besmeleyle iğne vuran eli hafif olana teşekkür ediyorum hep, bende bugün iğnemi vurundum ikidir o hemşire vuruyor sağolsun eli hafif çok ağrıtmıyor
Canım ödül işini bizde yapıyoruz tabi ona rağmen ağlıyor ya gülermisin ağlarmısın ağlıyor ağlıyor gidene kadar yarım saat, iğneyi oluyor bitti değil mi hiç acımadı değil mi anne ağlamadım ki diyor:) sabah o ağladı ben ağladım yok ben gitmem daha dayanamıyorum ağlamasına( babasıyla dün daha sakinmiş,ilacı yazacaktım unuttum, amikozit vermiş amikasin içeriyor canım, beni diüşündüren iğneyle bile geçmesi zor demesi, sabahtan beri netten bakıyorum gerçekten çok dirençliymiş inşallah geçirir seruma gerek kalmaz, seruma daha çok ağlıyor düşün ilk gittiğimizde daha hastalığın ne olduğunu bilmiyorken serum verildi dört saat durduk dört saat ağladı ben eve gitmek istiyorum diye ( elime yapmıycaklar değil mi diye soruyor her seferinde
bu hastalığı hayırlısıyla atlatalım , tuvalet işini halledicez, koca şehirde pedagog yok bir çocuk gelişimi bölümü var hastanede onu götürücez işe yaramazsa en yakın kayseri orda birine götürürüz artık inşaallah, hep kakasını tutmasından oldu başka açıklaması yok
sağol canım elimde değil özenmedim mi diye kendimi suçluyorum bu hamilelik yüzünden ihmal ettim ben onu
sağol canım benim, senin düz yazdığın kakayla ilgili olan çok doğru tahlil sonucunun hepsi nette görünmüyormuş eşim getirince baktım kakadan bulaşabiliyormuş o kadar hijyenine dikkat etim zoruma gidiyor böyle olması(
sağol canım benim gitmeden yaygarayı kopardı ama çok ağlamamış evde epey hazırladım akşam babasıyla amcasıyla gönderdim ağlamasına dayanamıyorum artık
Sağol canım evet ağır geldi bugünümüze hamdolsun diyorum, inşallah iyileşir, benimde çocukluğum iğneyle geçti canım bronşitten her sene yiyordum penisilin
canım sağol, senin o taktiği her doktora gidişimizde yapıyoruz dr muayenesi bitiyor soluğu oyuncakçıda alıyoruz, dr fobisi var görür görmez çığlığı basıyor, dün dedim dr yapmıyor iğneyi oğlum hemşire yapıyor diye hayır dr yapıyor diye ağlıyor neyse ikna ettim, daha yeni bir dr bulduk sevdi kadından soğusun istemiyorum, akşam babasıyla amcasıyla gönderdim normalde arabada giderken susmazdı ben yokum ya ağlamamış, iğne yapılırken az ağlamış, baban parka götürecek iğneden sonra demiştim gitmişler, hepsi bitince luna parka gidicez dedim, kustuğu için götüremiyorduk, iğneni olursan kusmuycaksın luna parka gidebilicez dedim, acıdan ağlamıyor canım sadece fobi onun ki, Allah razı olsun amin
ahh canım çok küçükmüş onun yaşadığıda zor olmuş, tabi seninde çok iyi anlıyorum, bizimki dört aylıkken yatmıştı hastaneye odur budur ağlıyor dr görünce(
sağol canım benimde çocukluğum iğneyle geçti ben korkmam iğneden:) ayakta vurunduğumu bile hatırlıyorum, okulda aşıyı ilk ben olurdum:) oğlum babasına çekmiş bu konuda:) iğne vururken özendiğin içinde teşekkür ederim, ben besmeleyle iğne vuran eli hafif olana teşekkür ediyorum hep, bende bugün iğnemi vurundum ikidir o hemşire vuruyor sağolsun eli hafif çok ağrıtmıyor
Canım ödül işini bizde yapıyoruz tabi ona rağmen ağlıyor ya gülermisin ağlarmısın ağlıyor ağlıyor gidene kadar yarım saat, iğneyi oluyor bitti değil mi hiç acımadı değil mi anne ağlamadım ki diyor:) sabah o ağladı ben ağladım yok ben gitmem daha dayanamıyorum ağlamasına( babasıyla dün daha sakinmiş,ilacı yazacaktım unuttum, amikozit vermiş amikasin içeriyor canım, beni diüşündüren iğneyle bile geçmesi zor demesi, sabahtan beri netten bakıyorum gerçekten çok dirençliymiş inşallah geçirir seruma gerek kalmaz, seruma daha çok ağlıyor düşün ilk gittiğimizde daha hastalığın ne olduğunu bilmiyorken serum verildi dört saat durduk dört saat ağladı ben eve gitmek istiyorum diye ( elime yapmıycaklar değil mi diye soruyor her seferinde
bu hastalığı hayırlısıyla atlatalım , tuvalet işini halledicez, koca şehirde pedagog yok bir çocuk gelişimi bölümü var hastanede onu götürücez işe yaramazsa en yakın kayseri orda birine götürürüz artık inşaallah, hep kakasını tutmasından oldu başka açıklaması yok
sağol canım elimde değil özenmedim mi diye kendimi suçluyorum bu hamilelik yüzünden ihmal ettim ben onu
Ben de iyiyim şükür canım, çok sevindim, oğlan anaları çoğalmaya devam ediyor, gözün aydın, aramıza hoşgeldin sen deSağlığı sıhhati nasılmış? senin keyfin nasıl, nasıl gidiyor hamilelik?
canım benim Allah beterinden saklasın. Küçükken hepimiz iğnelerle büyüdük. Ben hele bademciklerimden çok çektim, çokkk iğneler penisilinler oldum, hastanelerde yattım. Ve işte o gün and içtim büyüynce hemşire olacağım ve intikamımı alacağımmm diyeşaka tabi de, gerçektend e iğneden nefret ederim, ama başkasına iğne yaparken acayip özenli olurum, canlarını yakmamak için elimden geleni yaparım
Bu arada hiç unutmam, annem beni her iğneden sonra ödüllendirirdi. Ya iğneden sonra sevdiğim bir yere götürürdü, ya sevdiğim bir şey alırdı fln.. Hatta kırmızı saçlı lahana bebeğimi de bu yüzden asla unutmamÖdülün hatırına tıpış tıpış giderdim iğneye
Bir de iğne çok zor olacaksa, bir kaç gün hastanede yatıp serumla tedavi olsa acaba sizin için daha mı kolay olur ki:26:
Efloşum bu dirençli dedikleri antibiyotikler, bu tedavide işe yaramaz, çünkü mikrop bu antibiyotiklere karşı direnç kazanmış. Duyarlı yazanlar var ya, onlardan biri kullanılarak tedavi edilebilir ancak. Tahlil bunu gösteriyor canım
iyileşecek canım.sağol canım benim, senin düz yazdığın kakayla ilgili olan çok doğru tahlil sonucunun hepsi nette görünmüyormuş eşim getirince baktım kakadan bulaşabiliyormuş o kadar hijyenine dikkat etim zoruma gidiyor böyle olması(
hoş bulduk:)Ben de iyiyim şükür canım, çok sevindim, oğlan anaları çoğalmaya devam ediyor, gözün aydın, aramıza hoşgeldin sen deSağlığı sıhhati nasılmış? senin keyfin nasıl, nasıl gidiyor hamilelik?
Oyle yapicam canim kizlar bugun yine ufak ufak regl agrisi gibi agrim var ne guzel bayadir yoktu
iyileşecek canım.
aklıma bir şey geldi ama nesdeme bir sor bakalım.
bu kaka olayını çözebilir mi bilmiyorum ama güzel güzel konuşup kakasını tutmasından kaynaklı hasta olduğunu söylesen kuzucuğa.
onun için mikroplar senin göbişinde savaşıyor, savaşı kazanmak için de iğne yapmamız gerekiyor, desen.
savaşı kazanırsak kakanı artık tutma tamam mı falan gibi.
böyle hikayeleştirerek...
hoş bulduk:)
doktor gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi. ters hiçbir şey görmedim dedi, şükür.
ben de iyiyim, mide bulantım oluyor arada o kadar. o da doktorun verdiği kalsiyum efervesandanaklıma geldikçe bile miden bulanıyor.
ama kuzucuklar için katlanıyoruz işte.
sağ ol canım benim:)Gozunaydin masallahhh minisine canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?