haklısın denizcim, eskisi gibi gelemiyor kimsegünaydın şekerler.. topigimiz eskisi gibi degil sanki.. bi ara verdim geldim bulamıyorum o kalabalıgı..oysa bebişimin olması için beklerken ne kadar kalabalıktı hatta kızımın gelecegini ilk siz ögrenmiştinizama bi yerde haklısınız kiminin bebişi dünyaya geldi vakti kalmıyor,kiminin rahatsızlıkları var.. neyse özlendiniz ama haberiniz olsun..
tamam cutem sağol, öyle yapayım mademKiyamam sana.
Yazin hep sakin olur topik.
Cnm. 9-12 al o zaman. Son baharda gece yatirirken super olur.
Kiyamam sana.
Yazin hep sakin olur topik..
haklısın denizcim, eskisi gibi gelemiyor kimseeskiden sayfaları okumaya yetişemezdik
:
Çok şükür tatlım iyiyim, bazen zor bazen güzel, ama genel olarak iyi gidiyor hamişlik, senin nasıl gidiyor?evet canımneyse bakalım iyi haberlerini alalımda o da yeter..sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor..
Çok şükür tatlım iyiyim, bazen zor bazen güzel, ama genel olarak iyi gidiyor hamişlik, senin nasıl gidiyor?
Çok sevindim yaa, güle güle oturun canım benimTşk ederim kızlar,çok şükür iyiyim,ramazan yorgunluğu malum :) evime alıştım,çok seviyorum.henüz çevrem yok ama buraları çok beğendim. Ankara'yı çok çok beğendim.ilk işim kocatepe Câmiine gidip namaz kılmak ,dua etmek oldu.çok heybetli bi Câmii maşallah. Altınparktı,gençlik parkıydı,Tunalı Hilmiydi geziyorum yavaştan :)) keşif yapıyorum :)
aynen aynen, rahatsızlığın sebebini ve bebişlerin iyi olduğunu bilince insanın hoşuna bile gidiyor di miçok şükür canım iyi gidiyor.. arada rahatsızlık verse bile inan o da güzelbebegimden oldugunu biliyorum ya hiç agır gelmiyor..
saglıkla gelsinler yeter kibu arada takvimin yok senin kaç haftalık oldunuz? ogluşun olcaktı sanırım
evet o da olabilir.. bizde hafta sonu çıkıcaz izne..rüzgar nasıl cute huyuna suyuna alışabildi mi..
Tşk ederim kızlar,çok şükür iyiyim,ramazan yorgunluğu malum :) evime alıştım,çok seviyorum.henüz çevrem yok ama buraları çok beğendim. Ankara'yı çok çok beğendim.ilk işim kocatepe Câmiine gidip namaz kılmak ,dua etmek oldu.çok heybetli bi Câmii maşallah. Altınparktı,gençlik parkıydı,Tunalı Hilmiydi geziyorum yavaştan :)) keşif yapıyorum :)
cute oglus napiyo??? azaldimi gaz sancilari?? sen daha iyimisin?
canım 9-12 ay alabilirsin, ah canım gerekçesi ne çok komik onun söyleceğini biz zaten yapıyormuşuz, bende iyi o zaman herkese o diplomadan versinler dedim, ohhhh babasının yanında döktüm ya içimi rahatladım şişirdi beni artıkSakın cevap yazmıyorum sanmayın kızmayın bana, uzun uzun cevaplar yazdım, göndere bastım, basmadan da kopyaladım hepsini. Mesaj gitti sandım, ben başka işlere daldım, sonra bi baktım gitmemiş. şifre girdim tekrar kopyaladığımı yapıştıracaktım, e başka işler yapınca o kopyaladığım da gitmiş
Çok sinirlendim yine yani.
Kadife tulum almıyorum vazgeçtim kızlar. Birde o dün gösterdiğim tulumun 0-3, 3-6 aylığı yok, sadece 6-9 ve 9-12 aylığı var, o yüzden kararsız kaldım ve hala alamadım
Efloşum sana kıyamam beneşin hala inat ediyor mu? aslında başka bir profesyonelden yardım alınması gerektiğini en iyi bilecek kişilerden biri o ama neden böyle inat etti anlamadım
Borancım bence hematom gitgide küçülüyor ve kaybolacak, kötüyü düşünme, Allah'ın izniyle bebeğin iyi iyi doğacak
Bezzelyem; FSH ve prolaktin normal gibi, ama estradiol yüksek, ama doktorun daha iyi yorum yapar tabiki.
Ayşegülüm canım biz de çok özledik neler yapıyorsun bakiyim?
Unuttuklarım varsa kusura bakmasın, yine silinecek diye aceleyle yazıyorum walla :18:
sağol canımKiyamam sana.
Yazin hep sakin olur topik.
Cnm. 9-12 al o zaman. Son baharda gece yatirirken super olur.
ohhh çok güzel canım sevindim alışmana sevmene, gez tabi bulmuşsun Ankarayı:) o kadar içinden geçtimde bir gezdirmedi benim odun.....Tşk ederim kızlar,çok şükür iyiyim,ramazan yorgunluğu malum :) evime alıştım,çok seviyorum.henüz çevrem yok ama buraları çok beğendim. Ankara'yı çok çok beğendim.ilk işim kocatepe Câmiine gidip namaz kılmak ,dua etmek oldu.çok heybetli bi Câmii maşallah. Altınparktı,gençlik parkıydı,Tunalı Hilmiydi geziyorum yavaştan :)) keşif yapıyorum :)
inşallah canım, kız şiştim diye sevineni yeni gördüm:)eflosum cnm bol bol sabr sana..uzme bu kadar kendini lutfen..duzelir hersey gecer en kisa zamanda tum sorunlarin Insallah..
aysegul hosgeldinherseyin gonlunce olmasina cok sevindim gez toz ve en kisa zamanda bi melek bebisle gezip tozarsin Insallah...
denizasker cnm dogru biraz sessiz burasi...ben kendi adima diyorum tel.dan int.den uzak durmaya calisiyorum esim zararlarini anlata anlata korkuttu ondan arada bir giriyorum..
kizlar nihayet ben de sisdimsbh esim sahura uyaninca ben de uyanmistim elimi yikamaya calisiyordum parmaklarim yumulmuyodu muslugu baglamak farkli geldi uykulu uykulu goremiyodum da..yuzuyun parmagimda oynamadigindan galiba sisdim doyorum edime gosterdim evet sis var defi ama ayaklarim elimden cox daha sisdi..uyudum sabaha yoktu..gitmisti hepsi..simdi ayaklarim yine azicik sismis... seviniyorum sisti nihayet diye
oh canım ne iyi yapmışsın sıra midende o da düzelecek inşallah sonra gazmanımızın gazları doğaya karışacak:)) ohh rahat nir nefesi hakettinDaha iyiyim kizlar cok sukur. Alerji ilacini degistirttim ve nihayet 30 gun sonra ilk kez bugun kasinmiyrm. Kizarmiyrm.
Migdem eh iste. Arada bunaltiyr ama buna sukur. Hala annemdeyim.
Oglum iyi cok sukur. Gazmanliga devam. Baya yoruyr beni. Duzelecek insallah ama daha vakit var sanirim.
Aysegul cnm gez kuzum. Ben de Ankara asigiyimdir. Yerlisiyim ben. Cok severim ama deniz kenarinda yasayanlar bu sevgimizi anlayamiyrlar.
Ece cnm. Yuzuk vs kullanma artik. Bir de cnm esine deki tel ve internetin zarari; annenin ruh sagliginin bozulmasindan daha az zqrar verir bebege. Birak da kafami dagitayim de gel cnm.
günaydın şekerler.. topigimiz eskisi gibi degil sanki.. bi ara verdim geldim bulamıyorum o kalabalıgı..oysa bebişimin olması için beklerken ne kadar kalabalıktı hatta kızımın gelecegini ilk siz ögrenmiştinizama bi yerde haklısınız kiminin bebişi dünyaya geldi vakti kalmıyor,kiminin rahatsızlıkları var.. neyse özlendiniz ama haberiniz olsun..
olur mu canım, onun ne diyeceğini bilseniz siz de pedagog olurdunuz. Neyse anne babası da sana destek verince belki biraz kafasına dank etmiştir. Sen kp kv ile işi bitir canım, kocanla direkt muhattab olma, onlara anlat derdini, onlar oğullarını daha kolay ikna ederler belki.canım 9-12 ay alabilirsin, ah canım gerekçesi ne çok komik onun söyleceğini biz zaten yapıyormuşuz, bende iyi o zaman herkese o diplomadan versinler dedim, ohhhh babasının yanında döktüm ya içimi rahatladım şişirdi beni artık
sağol canım
ohhh çok güzel canım sevindim alışmana sevmene, gez tabi bulmuşsun Ankarayı:) o kadar içinden geçtimde bir gezdirmedi benim odun.....
inşallah canım, kız şiştim diye sevineni yeni gördüm:)
oh canım ne iyi yapmışsın sıra midende o da düzelecek inşallah sonra gazmanımızın gazları doğaya karışacak:)) ohh rahat nir nefesi hakettin
hahahaha gözün aydın ecoşşş, şişmişsin sen deeflosum cnm bol bol sabr sana..uzme bu kadar kendini lutfen..duzelir hersey gecer en kisa zamanda tum sorunlarin Insallah..
aysegul hosgeldinherseyin gonlunce olmasina cok sevindim gez toz ve en kisa zamanda bi melek bebisle gezip tozarsin Insallah...
denizasker cnm dogru biraz sessiz burasi...ben kendi adima diyorum tel.dan int.den uzak durmaya calisiyorum esim zararlarini anlata anlata korkuttu ondan arada bir giriyorum..
kizlar nihayet ben de sisdimsbh esim sahura uyaninca ben de uyanmistim elimi yikamaya calisiyordum parmaklarim yumulmuyodu muslugu baglamak farkli geldi uykulu uykulu goremiyodum da..yuzuyun parmagimda oynamadigindan galiba sisdim doyorum edime gosterdim evet sis var defi ama ayaklarim elimden cox daha sisdi..uyudum sabaha yoktu..gitmisti hepsi..simdi ayaklarim yine azicik sismis... seviniyorum sisti nihayet diye
ila. değil güzelim meyve suyu. gilaburu suyu diye alıcaksın. meyvesini değil. gitti gidiyorda satılıyor günde yarım su bardağı içiceksin. içini temizleyecek. ben hep içiyorum.Aynen canim gecmiyor gecmiyor bu ilacmi canim nasil uygulaniyor
Bide kizlar benim kizim neden az kipirdiyo uzuluyorum cok
iyiyz tatlım valla sıcaktan bunaldık kendimi suya sokmaktan bi hal oldum. deniz evimin önünde ama enfeksiyondan korkuyorum. anca duş:) sen nasılsın şekerimCan'laarr nasılsınızz ne var ne yok,keyifler yerindedir inşallah. Yaa site açılmıyodu kaç gündür,dedim heralde yapım çalışması falan var.sıkıntı benim internetteydi sanırım,anlayamadım.çünkü siz aktif olabilmişsiniz.özledimmmmm siziii
ah canım yaaa. sizin yardım almanız şart. fiziksel bozukluktan değil zannımca. mutlaka destek alınması lazım. tutma eğiliminın nedeni muhtemelen kakasını kendinden bir parça olarak görüyor değerli bir parçasını yitiriyor gibi hissediyor kakası onun için anlamlı. bu dönem özerklik dönemi. anal dönem dediğimiz bir dönem. yani kakayı tutma ya da bırakma olayı arasında çelişkiler yaşar çocuklar bu dönemde ve anneyle çok sık inatlaşırlar. bir şeye tepki olarak da kakasını tutabilirler. yani milyon tane nedeni olabilir incelenmesi lazımbir profesyonel tarafından.canım oğlum ishal değil tutuyor yine çıldırıcam nesdem sinirden habire ağlıyorum artık, başladı yine tutmaya gelince sıkıyor ben napıcağımı şaşırdım bunalıma girdim artıksabah da maddi bir sebepten eşime çattım ağla ağla gözlerim şişti başım ağrıyor, gerçekten çok bunaldım napıcam ben oğlumun derdini, dün kp kv hep beraber konuştuk bu mevzuyu, eşim hala ilaçla iyi olacak diyor kaka tutmasını, bende patladım babası falan dinlemedim ,yeter artık sen anlamıyormusun psikolojik oğlanın ki bir senedir ne çektiğimizi görmüyormusun, pedagog bulacaksın götürücez gerekirse başka şehire anla artık şunu diye bağırdım, annesi hep destek bana zaten kadında hep diyor, kp de oğlum kızımın dediğini yapsana ilaç ayrı o ayrı nere çare olacaksa götürün dedi, ya sanki benim bir senedir ne çektiğimi bu çocuğa ne ilaçlar fitiller lavmanlar yaptığımız halde tuttuğunu gören adam değilmiş gibi , daha iki gün önce tanıdığımız çocuğumun geçmişini doğru düzen bilmeyen bir doktorun iki ay ilaç kullanırız düzelir demesine bakıyor o kadar doldum ki sığamıyorum içime......
canım daha neler bu doktorlarda artık tuhaf niye ölsün bebeğin Allah korusun koca koca miyomlarla kistlerle hamileliği tamamlayanlar var benim oğlumda 5 cm kistim vardı
sen nasılsın canım alıştın mı
inşallah bebektendir canım
ay ne güzel..gez tatlım gez. benim için de gez. evini sevmene çok sevindim.Tşk ederim kızlar,çok şükür iyiyim,ramazan yorgunluğu malum :) evime alıştım,çok seviyorum.henüz çevrem yok ama buraları çok beğendim. Ankara'yı çok çok beğendim.ilk işim kocatepe Câmiine gidip namaz kılmak ,dua etmek oldu.çok heybetli bi Câmii maşallah. Altınparktı,gençlik parkıydı,Tunalı Hilmiydi geziyorum yavaştan :)) keşif yapıyorum :)
canım nete gelene kadar tüm gün tv den aldığımız radyasyon, saçımızı kuruturken doğrudan aldığımız radyasyon yetiyor:)eflosum cnm bol bol sabr sana..uzme bu kadar kendini lutfen..duzelir hersey gecer en kisa zamanda tum sorunlarin Insallah..
aynen öyle dedi diyorum ben de :)anladim canim devam edeyim inş.e bakti dr citi pitisin birsey yemiyrdur demis vermistir vitaminleri:):)
ben zayif ama iriyim.simdilik pek iyi beslenemiyrum
72 ile gebe kaldim şimdi 69 um.ins hep böyle olmaz.
ay maaşallah ona. ikna oluyor, alışıyor da tabi iğneye.sağol canım benim sana da az kaldı:) ne alemdesin?
geçmiş olsun canım biri ağızdan ikisi bacaktan değil mi, oyyy kuzum hep ağızdan olsa aşılar
canım aynıyız inan hayret ediyorum kendime, dün yemeği ben yapayım dedim hep kv yapıyor ben arada çorba bir iki yemek yapıyordum, ayy dört çeşit yemeğe mahvoldum yaparken uyuycaktım, kv de eskiye gitmesin aklın her hamilelikte daha zor oluyor diyor, haklı ben şimdiden senin gibiyim gerçi bir şey yiyememinde etkisi var güçsüz düştüm iyice
canım 4. aya kadar kullanabilirsin, dr un söylediği hiç mantıklı değil folik asiti bebek için alıyorsun ama kan ilacın ek vitaminleri kendin için alıyorsun canım bebek senin deponu sömürüyor olan sana oluyor, bak benim diş etlerim çekildi, o kadar yoğurt peynir yememe rağmen, bu sefer dr a söyledim bana kalsiyum magnezyum d3 çinko içeren bir vitamin verdi vicium adı devlet karşılamıyor 30 lira, decavite henüz başlamadım bu gidişimde verir sanırım, kan ilacımda vegaferon hap değil tek kullanımlık şurup tadı diğerleri gibi kötü değil vanilya aromalı, kısaca mutlaka kullan vitaminini
sağol canım benim, eşinede geçmiş olsun
sabah anlattım canım sağol:) maşallah bugün çok ağlamadı tek derdi yatıyorya iğne olurken oymuş oturarak oldu bu sefer hadi söyle anne hemşireye oturuyum diyor:) ama elini zapdetmem zor oldu
sağol canım oğlumunda idrar yoluna geçmiş( canım bende ondan kokuyorum altını ben değişmiyim mi genelde eşim değişiyor gündüzde kv söylerim değişir olmazsa, bende tahlil yaptırayım mı bu gidişimde ne olur ne olmaz tedbirimizi alalım
aynen yaa.. annem de paso çalışmış hayvanlar, tarla falan...Sorma yaa düğün var kiyafet diktiriyorum provaya cagirdi mecbur gittim
Simdi doktora gitmem lazim rutin kontrol ama hiiiic evden cikadim yok
Aynen cnm ilk hamilelikte ohhh 7 aylikken hamile olduğumu unutuyodum düşün
Kıstı mevsim hiic bbunalmamistim
Dinlenmeden bi yere gidilmiyor zaten bide anlatıyor bazilari yok hamileyken
tarlaya findiga gidermiş falan oohoo dedim ben daha pazara gidemiyor um
Yemek yemede problemin yokta agrilarim ayaklarimin altı yara gibi aciyo
bide bi fenalik geliyor bana modem bulaniyo nefes alamiyom falan
ne bilim ya son 2 ay napcaz bakalım
henüz yumurta yok canım.s.a topik canlar nasılsınız benim tabloya bi zahmet bakarmısınız?
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
hehehe gözümün önüne geldi o tombik anlar:)Sıcaktan bunalanlar bol bol sabr canlar cok iyi anliyorum sizi
Bebim bebisin totosu pismese bu sicakta iyidir
Ya kizlar son aylarin en zor seyi ne biliyomusunuz pantolon cikarmak ayak tirnagini kesmekdusunun annem kesti sonunda pantolon cikarmak icin ya esimi cagiriyorum ya da 5 6dk suruyo cikmasi ayy cok komik bu hallerim valla...
annem evi toparliyodu dedim dolaplarimi duzenliyeyim giymediklerim var annemden yollarim kucuk kuzenime..anamm 1dolap duzenlemek bu kadarmi uzun surup bu kadarmj yorucu olur..kollarim sanki tas tasimis gibi yorulmus
geçmiş olsun canım. iyi olmanıza sevindim.Slm arkadaşlar nasılsınız.ben hastanede yapıyordum yine.kanamalar cumartesi akşam yattım bugün çıktım şükür bebekte bende iyimser ama risk bitmiş deyil
magnezyumu iç sen canım. madem biliyorsun kasılmanın nasıl olduğunu, yanılma payın çok azdır.kızlar bir şey sorucam bu haftalarda kasılma olur mu malum kasılmayı biliyorum bu aralar oluyor yok canım diyorum,dr magnezyum vermişti bıraktım içmeyi geri içeyim en iyisi
benden iyilik, sağlık:)Can'laarr nasılsınızz ne var ne yok,keyifler yerindedir inşallah. Yaa site açılmıyodu kaç gündür,dedim heralde yapım çalışması falan var.sıkıntı benim internetteydi sanırım,anlayamadım.çünkü siz aktif olabilmişsiniz.özledimmmmm siziii
test yapsana:)Bir selam vereyim dedim size.umarim iyisinizdir.benim adet iki gun gecti ama gecikicegi belliydi zaten.kesinlikle hamilelige yormuyorum :)) felaket sicak var kizlar dikkat edin kendinize.allaha emanet olun.
evet daha sakin yaz dönemi.günaydın şekerler.. topigimiz eskisi gibi degil sanki.. bi ara verdim geldim bulamıyorum o kalabalıgı..oysa bebişimin olması için beklerken ne kadar kalabalıktı hatta kızımın gelecegini ilk siz ögrenmiştinizama bi yerde haklısınız kiminin bebişi dünyaya geldi vakti kalmıyor,kiminin rahatsızlıkları var.. neyse özlendiniz ama haberiniz olsun..
işte bende öyle dedim amaannn odun diyorum sizeolur mu canım, onun ne diyeceğini bilseniz siz de pedagog olurdunuz. Neyse anne babası da sana destek verince belki biraz kafasına dank etmiştir. Sen kp kv ile işi bitir canım, kocanla direkt muhattab olma, onlara anlat derdini, onlar oğullarını daha kolay ikna ederler belki.
hahahaha gözün aydın ecoşşş, şişmişsin sen de
canım gilaburuyu ocak annelerinde çok söyledim kulağını çınlatıyorum:))ila. değil güzelim meyve suyu. gilaburu suyu diye alıcaksın. meyvesini değil. gitti gidiyorda satılıyor günde yarım su bardağı içiceksin. içini temizleyecek. ben hep içiyorum.
canım eskiden daha mı hareketliydi dark mı hissetttin.
iyiyz tatlım valla sıcaktan bunaldık kendimi suya sokmaktan bi hal oldum. deniz evimin önünde ama enfeksiyondan korkuyorum. anca duş:) sen nasılsın şekerim
ah canım yaaa. sizin yardım almanız şart. fiziksel bozukluktan değil zannımca. mutlaka destek alınması lazım. tutma eğiliminın nedeni muhtemelen kakasını kendinden bir parça olarak görüyor değerli bir parçasını yitiriyor gibi hissediyor kakası onun için anlamlı. bu dönem özerklik dönemi. anal dönem dediğimiz bir dönem. yani kakayı tutma ya da bırakma olayı arasında çelişkiler yaşar çocuklar bu dönemde ve anneyle çok sık inatlaşırlar. bir şeye tepki olarak da kakasını tutabilirler. yani milyon tane nedeni olabilir incelenmesi lazımbir profesyonel tarafından.
ay ne güzel..gez tatlım gez. benim için de gez. evini sevmene çok sevindim.
canım nete gelene kadar tüm gün tv den aldığımız radyasyon, saçımızı kuruturken doğrudan aldığımız radyasyon yetiyor:)
ben araştırdım doğrudan bununla ilgili bi bulgu yok. zaten aylarımız ilerledikçe başında saatlerce duramıyoruz belimiz bacağımız ağrıyor. misal ben çok zorlanıyorum yazarken kucağımda.
şiştin demek sonunda. benim ayaklarım indi şükür ama ellerim hala şiş.
alıştı sayılır akşam çok ağlıyor uyuyacam ben gitmeyelim diyor:) hacı yatmazdım duyda inanma uykusu varmış:) canım bugünde oldu kasılma hemen içtim inşallah bebeğim iyidiraynen öyle dedi diyorum ben de :)
ilk aylar kilo verilmesi normalmiş. sonra alırsın hepsini merak etme
ay maaşallah ona. ikna oluyor, alışıyor da tabi iğneye.
aynen yaa.. annem de paso çalışmış hayvanlar, tarla falan...
Allah yardımcımız olsun.
henüz yumurta yok canım.
hehehe gözümün önüne geldi o tombik anlar:)
yardım edecekler artık yapacak bir şey yok.
geçmiş olsun canım. iyi olmanıza sevindim.
hiç kalkmadan yat. geçecek inşallah.
magnezyumu iç sen canım. madem biliyorsun kasılmanın nasıl olduğunu, yanılma payın çok azdır.
benden iyilik, sağlık:)
sen anlat nasıl gidiyor bakalım, memnun musun oralardan?
test yapsana:)
evet daha sakin yaz dönemi.
kışın kimse dışarı da çıkamıyor ya evde yapacak bir şey yok pc başında geçiyor günler.
Haklısınişte bende öyle dedim amaannn odun diyorum sizesabah ağlamamın acısı şiddetli baş ağrısı evde sıcak sığamıyorum
canım gilaburuyu ocak annelerinde çok söyledim kulağını çınlatıyorum:))
aynen canım fiziksel değil ben biliyorum herkes biliyor ama kocam anlamamakta ısrar ediyorramazanın geçmesini bekliyorum o yok derse babası var alır oğlumu dedesiyle götürürüm burda bulamazsam en yakın kayseri var götürür dedesi ikiletmez, beni zaten artık hiç istemiyor iyice uzaklaştı sürekli babaannesine gitmek istiyor ( oraya gidincede annemi özledim annem evde yalnız diyormuş
alıştı sayılır akşam çok ağlıyor uyuyacam ben gitmeyelim diyor:) hacı yatmazdım duyda inanma uykusu varmış:) canım bugünde oldu kasılma hemen içtim inşallah bebeğim iyidir
Haklısınneyse boşver hadi, sık sık elini yüzünü başını ayaklarını fln ıslat, bana da öyle geliyorlar arada, öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?