Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haklısın denizcim, eskisi gibi gelemiyor kimse eskiden sayfaları okumaya yetişemezdik

Kiyamam sana.

Yazin hep sakin olur topik.

Cnm. 9-12 al o zaman. Son baharda gece yatirirken super olur.
tamam cutem sağol, öyle yapayım madem

Tşk ederim kızlar,çok şükür iyiyim,ramazan yorgunluğu malum :) evime alıştım,çok seviyorum.henüz çevrem yok ama buraları çok beğendim. Ankara'yı çok çok beğendim.ilk işim kocatepe Câmiine gidip namaz kılmak ,dua etmek oldu.çok heybetli bi Câmii maşallah. Altınparktı,gençlik parkıydı,Tunalı Hilmiydi geziyorum yavaştan :)) keşif yapıyorum :)

Çok şükür tatlım iyiyim, bazen zor bazen güzel, ama genel olarak iyi gidiyor hamişlik, senin nasıl gidiyor?

çok şükür canım iyi gidiyor.. arada rahatsızlık verse bile inan o da güzel bebegimden oldugunu biliyorum ya hiç agır gelmiyor..
saglıkla gelsinler yeter ki bu arada takvimin yok senin kaç haftalık oldunuz? ogluşun olcaktı sanırım

Çok sevindim yaa, güle güle oturun canım benim Yeni evin uğur getirsin, bebişin de bu evde gelsin inşallah hayırlısıyla
Zamanla çevre de edinirsin.
Ben de her gidişimde Kocatepe camiinin altındaki Beğendik'e giderdim Ankara güzel yer bee

aynen aynen, rahatsızlığın sebebini ve bebişlerin iyi olduğunu bilince insanın hoşuna bile gidiyor di mi Allahım onları korusun
takvimim yok da ticker yapmıştım, göremiyorsun heralde sen. 22.haftadayız canım evet oğluşum olacak inşallah

eflosum cnm bol bol sabr sana..uzme bu kadar kendini lutfen..duzelir hersey gecer en kisa zamanda tum sorunlarin Insallah..

aysegul hosgeldin herseyin gonlunce olmasina cok sevindim gez toz ve en kisa zamanda bi melek bebisle gezip tozarsin Insallah...

denizasker cnm dogru biraz sessiz burasi...ben kendi adima diyorum tel.dan int.den uzak durmaya calisiyorum esim zararlarini anlata anlata korkuttu ondan arada bir giriyorum..

kizlar nihayet ben de sisdim sbh esim sahura uyaninca ben de uyanmistim elimi yikamaya calisiyordum parmaklarim yumulmuyodu muslugu baglamak farkli geldi uykulu uykulu goremiyodum da..yuzuyun parmagimda oynamadigindan galiba sisdim doyorum edime gosterdim evet sis var defi ama ayaklarim elimden cox daha sisdi..uyudum sabaha yoktu..gitmisti hepsi..simdi ayaklarim yine azicik sismis...seviniyorum sisti nihayet diye

evet o da olabilir.. bizde hafta sonu çıkıcaz izne..rüzgar nasıl cute huyuna suyuna alışabildi mi..

cute oglus napiyo??? azaldimi gaz sancilari?? sen daha iyimisin?

Daha iyiyim kizlar cok sukur. Alerji ilacini degistirttim ve nihayet 30 gun sonra ilk kez bugun kasinmiyrm. Kizarmiyrm.
Migdem eh iste. Arada bunaltiyr ama buna sukur. Hala annemdeyim.

Oglum iyi cok sukur. Gazmanliga devam. Baya yoruyr beni. Duzelecek insallah ama daha vakit var sanirim.

Aysegul cnm gez kuzum. Ben de Ankara asigiyimdir. Yerlisiyim ben. Cok severim ama deniz kenarinda yasayanlar bu sevgimizi anlayamiyrlar.

Ece cnm. Yuzuk vs kullanma artik. Bir de cnm esine deki tel ve internetin zarari; annenin ruh sagliginin bozulmasindan daha az zqrar verir bebege. Birak da kafami dagitayim de gel cnm.

canım 9-12 ay alabilirsin, ah canım gerekçesi ne çok komik onun söyleceğini biz zaten yapıyormuşuz, bende iyi o zaman herkese o diplomadan versinler dedim, ohhhh babasının yanında döktüm ya içimi rahatladım şişirdi beni artık
Kiyamam sana.

Yazin hep sakin olur topik.

Cnm. 9-12 al o zaman. Son baharda gece yatirirken super olur.
sağol canım
ohhh çok güzel canım sevindim alışmana sevmene, gez tabi bulmuşsun Ankarayı:) o kadar içinden geçtimde bir gezdirmedi benim odun.....
inşallah canım, kız şiştim diye sevineni yeni gördüm:)
oh canım ne iyi yapmışsın sıra midende o da düzelecek inşallah sonra gazmanımızın gazları doğaya karışacak:)) ohh rahat nir nefesi hakettin

yazdan dolayı güzelim çoğu tatilde sıcaktı falan eve kapanmıyor kimse:)) bir ben evdeyim:)

olur mu canım, onun ne diyeceğini bilseniz siz de pedagog olurdunuz. Neyse anne babası da sana destek verince belki biraz kafasına dank etmiştir. Sen kp kv ile işi bitir canım, kocanla direkt muhattab olma, onlara anlat derdini, onlar oğullarını daha kolay ikna ederler belki.

hahahaha gözün aydın ecoşşş, şişmişsin sen de

Aynen canim gecmiyor gecmiyor bu ilacmi canim nasil uygulaniyor

Bide kizlar benim kizim neden az kipirdiyo uzuluyorum cok
ila. değil güzelim meyve suyu. gilaburu suyu diye alıcaksın. meyvesini değil. gitti gidiyorda satılıyor günde yarım su bardağı içiceksin. içini temizleyecek. ben hep içiyorum.
canım eskiden daha mı hareketliydi dark mı hissetttin.
iyiyz tatlım valla sıcaktan bunaldık kendimi suya sokmaktan bi hal oldum. deniz evimin önünde ama enfeksiyondan korkuyorum. anca duş:) sen nasılsın şekerim
ah canım yaaa. sizin yardım almanız şart. fiziksel bozukluktan değil zannımca. mutlaka destek alınması lazım. tutma eğiliminın nedeni muhtemelen kakasını kendinden bir parça olarak görüyor değerli bir parçasını yitiriyor gibi hissediyor kakası onun için anlamlı. bu dönem özerklik dönemi. anal dönem dediğimiz bir dönem. yani kakayı tutma ya da bırakma olayı arasında çelişkiler yaşar çocuklar bu dönemde ve anneyle çok sık inatlaşırlar. bir şeye tepki olarak da kakasını tutabilirler. yani milyon tane nedeni olabilir incelenmesi lazımbir profesyonel tarafından.
ay ne güzel..gez tatlım gez. benim için de gez. evini sevmene çok sevindim.
canım nete gelene kadar tüm gün tv den aldığımız radyasyon, saçımızı kuruturken doğrudan aldığımız radyasyon yetiyor:)
ben araştırdım doğrudan bununla ilgili bi bulgu yok. zaten aylarımız ilerledikçe başında saatlerce duramıyoruz belimiz bacağımız ağrıyor. misal ben çok zorlanıyorum yazarken kucağımda.

şiştin demek sonunda. benim ayaklarım indi şükür ama ellerim hala şiş.

anladim canim devam edeyim inş.e bakti dr citi pitisin birsey yemiyrdur demis vermistir vitaminleri:):)
ben zayif ama iriyim.simdilik pek iyi beslenemiyrum
72 ile gebe kaldim şimdi 69 um.ins hep böyle olmaz.
aynen öyle dedi diyorum ben de :)
ilk aylar kilo verilmesi normalmiş. sonra alırsın hepsini merak etme
ay maaşallah ona. ikna oluyor, alışıyor da tabi iğneye.

aynen yaa.. annem de paso çalışmış hayvanlar, tarla falan...
Allah yardımcımız olsun.
s.a topik canlar nasılsınız benim tabloya bi zahmet bakarmısınız?
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
henüz yumurta yok canım.
hehehe gözümün önüne geldi o tombik anlar:)
yardım edecekler artık yapacak bir şey yok.
Slm arkadaşlar nasılsınız.ben hastanede yapıyordum yine.kanamalar cumartesi akşam yattım bugün çıktım şükür bebekte bende iyimser ama risk bitmiş deyil
geçmiş olsun canım. iyi olmanıza sevindim.
hiç kalkmadan yat. geçecek inşallah.

kızlar bir şey sorucam bu haftalarda kasılma olur mu malum kasılmayı biliyorum bu aralar oluyor yok canım diyorum,dr magnezyum vermişti bıraktım içmeyi geri içeyim en iyisi
magnezyumu iç sen canım. madem biliyorsun kasılmanın nasıl olduğunu, yanılma payın çok azdır.

benden iyilik, sağlık:)
sen anlat nasıl gidiyor bakalım, memnun musun oralardan?
Bir selam vereyim dedim size.umarim iyisinizdir.benim adet iki gun gecti ama gecikicegi belliydi zaten.kesinlikle hamilelige yormuyorum :)) felaket sicak var kizlar dikkat edin kendinize.allaha emanet olun.
test yapsana:)
evet daha sakin yaz dönemi.
kışın kimse dışarı da çıkamıyor ya evde yapacak bir şey yok pc başında geçiyor günler.

işte bende öyle dedim amaannn odun diyorum size sabah ağlamamın acısı şiddetli baş ağrısı evde sıcak sığamıyorum
canım gilaburuyu ocak annelerinde çok söyledim kulağını çınlatıyorum:))

aynen canım fiziksel değil ben biliyorum herkes biliyor ama kocam anlamamakta ısrar ediyor ramazanın geçmesini bekliyorum o yok derse babası var alır oğlumu dedesiyle götürürüm burda bulamazsam en yakın kayseri var götürür dedesi ikiletmez, beni zaten artık hiç istemiyor iyice uzaklaştı sürekli babaannesine gitmek istiyor( oraya gidincede annemi özledim annem evde yalnız diyormuş
alıştı sayılır akşam çok ağlıyor uyuyacam ben gitmeyelim diyor:) hacı yatmazdım duyda inanma uykusu varmış:) canım bugünde oldu kasılma hemen içtim inşallah bebeğim iyidir

nesdem nasılsın canım.. büyüdü mü iyice göbüş cnm ya kaç kilo aldın sen şuan? bide 27. haftanda kaç kilo almıştın hatırlıyor musun

Haklısın neyse boşver hadi, sık sık elini yüzünü başını ayaklarını fln ıslat, bana da öyle geliyorlar arada, öyle yapıyorum

Haklısın neyse boşver hadi, sık sık elini yüzünü başını ayaklarını fln ıslat, bana da öyle geliyorlar arada, öyle yapıyorum

Canım oğluş uyuyor uyansa duşa giricem her gün girer oldum eriniyordum:)) hem de ben saçımı böyle küt kulaklarımda kestirmiştim ayy o bile uzun geliyor gidip daha kısa kestiricem sanki kafamda bir dünya saç var saçımda seyrek sık olsa napardım

Ablam gecmis olsun...
Kucuk Bey hastalanmis...
Yahu bu ara ne kadar cok hastalanan duydum ben
Ignelerini olsun iyilessin hemencecik ins.
Ayrica diskisini yapmamasi psikolojik olabiliyor muymus hic duymamistim gercekten...
Rabb'im bu donrmlerini hizlica atlatmanizi nasip etsin ♥

Ecemmm
Hadi gozun aydin sismeye baslamissin ♥
Saglicakla dogur yavrunu ins.

Aysegulll
Bacim yeni evin hayirli olsun....
Benimde artik su Istanbul dan gidesim var
Az nufuslu bol agaclikli bir yerde yasamimi surdurmek istiyorum ama nerdeee
Gez dolas keyfine bak ohhh mis seneye miniginle birlikte gezmen nasip olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…