Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahim bu ne sicak yahu. Vucudumu zor toparliyorum kizlar.

canım verirsin sen..azcık dikkat et azalır kilo alımın ama bence korktuğun kadar olmayacak.
Allah razi olsun kizlar Rabbim inşallah kuzumu esirgeyecek,ben allahima sigindim inanarak bekliyorum,bu arada galiba nasipse tabi bi oğlum daha olacak hani derler ya erken kimildayan erkek bebektir diye buda erkenden hoplamaya basladi
o hiç belli olmaz. benim kızım 12. haftada hisettirdi kendini hareketleriyle ve inanılmaz hareketliydi. hemşireler bile şaşırıyor bu nasıl kız diye.
canım tatlıyı kesemiyorum ben işte. onun dışında dikkatliyim. abartmıyorum çok yememeye çalışıyorum abur cubur hiç yemiyorum ama tatlısız yapamıyorum. allahtan sütlü tatlı yiyorum gerçi arada şerbetli de yiyorum ama kendim yaptığım için şekerini çok az koyuyorum. ekmeği kepekli yiyorum sabah 2 dilim akşam 1 dilim yiyorum. öğlen asla ekmek yemiyorum. akşam 6 dan sonra hiç yemek yemiyorum sadece meyve ve dondurma.
oh çok şükür canım ne güzel haberlerle geldin bak şeker dengeye girince yavrun da kilo aldı.
nazlı sıpalar bunlar:)
kilosu da çok güzel maşallah canım. canım rahim ağzı ölçümümü 28+0 da vajinal usg ile yapmıştı sıkışık da değildim.
bence 15. gün ama işte saatlerin şaşmış sağlıklı olmayabilir.
biz senle aynı şeyleri yaşadık ondan şoka girdik. eee tabi bi de erkek istedik:)
şimdi kızım da kızım diyorum. iyi ki de kızım oluyor diyorum. giydircem süslicem beraber bir sürü şey yapcaz:)

sorma güzelim aldığım duşun haddi hesabı yok.
gece camı açıp yatıyoruz ama bi yandan da korkuyorum hasta olcam diye.
şapır şapır terliyorum ömrümde böyle terlemedim ben. ayaklarım yanıyor boynumdan ter akıyor.
gece zaten uyku haram. ancak sabah 8 den sonra iki üç saat uyuyabiliyorum. gece çok kasılıyor karnım ne sağda mutluyum ne solda.

Anammm ben dus bile alamiyrm pasam musade etmedigi icin. Dusun halimi seker ;(

Senin artik zorlu zamanin tatlim. Hatirla benim uykusuz zamanlarimi. Son haftalardi. Gece 3 saat belki uyuyabiliyrdum. Zorlu bir zaman. Ama dogum sonrasi anneyi uykusuzlaga hazirlamak icin cnm bunlar.

Ooof off sormayin busicaklari bendedelirecem dusfalanda bos fayda etmiyor. Bugün kontrole gittim bebek hoplaya ziplayya oynuyor. Gece yine camurliu su geldi
Dr.içerdeki eski kan dedi.cinsiyet sordum prensip olarak kimseye cinsiyet soylemiyo4mussinir oldum.aksi gibi kendi dr.um izindeymis ikili testi soyledim onuda v3rmedi 16 haftalik olunca üçlü yaptir dedi

Kanama kahveyse icerde aktif kanamanin olmadigini, eski kanamadan kalanlarin aktigini gosterir. Eger kirmizi ya da pembeyse aktif kanaman var demektir. Bence birseycik olmayacak yavruna cnm.

hiç keyfim yok. uyuyamıyorum. midem yanıyor cayır cayır. yılların reflü hastasıyım ama bu çok başka bi yanma. allerjilerim arttı sıcaklardan kaşınmaktan bi hal oldum. karnımı taşıyamıyorum. gece sürekli taş gibi karnım ne yana dönsem canım yanıyo.

evet canım hatırlıyorum..sen de uyuyamıyordun. bunca zaman midemi idare ettim ama artık çok feci yanıyor. seviniyordum reflüyüm ama hamileliğimde zorlamıyor diye şimdi anamı ağlatıyor.
hay senin prensibine deseydin:)
neyse sağlıklı olsun da cinsiyet bahane.

Kanama kahveyse icerde aktif kanamanin olmadigini, eski kanamadan kalanlarin aktigini gosterir. Eger kirmizi ya da pembeyse aktif kanaman var demektir. Bence birseycik olmayacak yavruna cnm.
peki bu akilkupu Dr.
Lar neden kanama devam ediyor diyorlar yaaaa
sadece alaninin kuculdugunu .söylüyorlar.şimdiye kadar gelen bu kanlari litrelesek inanrahat 3lt.olmustur kesin.sastim kaldim :44:

Son düzenleme:

Dedim kiz dedim sanki agzina yapisirdi soyleseydi.neyse artik saglikli olsun da elbet ogrenirim.peki sende ikili testi neyapiyim.

Benden tavsiye ilik suyu doldur kuvvete yerleş ben şimdiden yapiyom arada baya rahatlatiyo sonra bi tatli agirlik cokuyo insana miss
Ama bizim küvet küçük boy iste biraz sıkıntı oluyor olsun oda yetiyor

kızlar nasılsınız dün işe başladım
biras daha iyiyim ama kasık ağrılarım ara ara devam ediyor
dr. kontrolüm vardı çok şükür iyiyz
çok bitgin ve yorgun hissediyorum kendimi sıcaklar çok etkiliyor
Nesdem missy kutsal sizi düşünemiyorum bile son aylar çok zor Allah yardımcınız olsun

Selam kısçelerim, hayırlı cumalar
Benim kasıklarımda hafif batmalar vardı dün akşamdan beri. Bir de çok sık wc gidiyorum.Bir de sanki hafiften yanma var gibi. İdraryolu enf.dan şüphelendim, ama test aptırmadım, işteyim çünkü. Doktorumu aradım. Kontrolum haftaya cumartesi normalde. Geleyim mi hemen dedim, yoksa bekleyeyim mi? Bu gece 1 tane monurol içip yat, yarın da bol bol su iç, antiseptiktir o, temizlesin idrar yollarını dedi. Bi gözlemle, geçmezse görüşürüz, geçerse haftaya görüşürüz dedi. Monurolu hamilelerin içtiğini duymuştum, zaten zararlı olsa doktorum da vermezdi. Ama nihayetinde ilaç. Biraz tedirgin oldum. Gilaburuyu şimdi imkanı yok buralarda bulamam sirkeyle silinmeye ve bol su içmeye devam ediyorum. Başka ne yapayım, sizce monurolu içeyim mi?

Ablam o dedigini bende cok gozlemledim...
Kendi aile ici...
Kim birine laf atti ise muhakkak basna geldi...
Eksigi degil fazlasiyla hemde...
Ama insanoglu iste illaki konusuyor ...
haklısın canım
canım çok değil ki birde hemen veriyormuşsun bu sefer 3 ayı bile bulmaz iki çocuk olacak:)
Allah razi olsun kizlar Rabbim inşallah kuzumu esirgeyecek,ben allahima sigindim inanarak bekliyorum,bu arada galiba nasipse tabi bi oğlum daha olacak hani derler ya erken kimildayan erkek bebektir diye buda erkenden hoplamaya basladi
canım yok ya şimdi ki kızlarda hemen hareket ediyor ben öğrenirsem söylerim çok çok erken hissettim ben
maşallah kuzuna canım büyümüş
canım saatlerin şaştığı için emin değilim ben
sorma canım yanıyoruuuuuummmmmmm
Canım inşallah toparlanırsın Rabbim ferahlık rahatlık verir, zor iş hamilelik ya hu
gözün aydın canım maşallah bebeğine

canım tahlil yapmadan niye iç dedi ki bence tahlil yaptır sen bilirsin yine de

Oyy gecmis olsun kuzun. Tak fikrim yok ama test yaptirip ic istersen. Bosa ilac yukleme kendine. Benim de o tarz bisi olmustu tam da 19+3 te (hatirliyrm cunku ilk kez muayene olmustum), dr hemen gel demisti. Bakti sadece tahris olmus maglum yer. Cis yaptikca da yakiyrmus iste. belki senin de oyledir.

şimdi tahlil yaptıramayacağımı bildiği için öyle demiştir. Alıcam ilacı ama içmeyeceğim. Çok dayanamazsam haftasonu öyle içerim, öyle karar verdim şimdi 1 haftada idrar yolu enfeksiyonundan da yada vajinal enfeksiyondan da bişey olmaz heralde. Haftaya doktorum muayene eder tahlilini yapar.

tahriş gibi değil cutem, tam çözemiyorum ne olduğunu ben de
Hani çok idrarını tutarsın da içerde bir batma acıma hissedersin ya, onun gibi sanki, başka nasıl anlatacağımı bilemedim

benimde tam bölyleydi canım enfeksiyon çıktı..
doktorum üromisin verdi..sana verdiği ilacın bir değişiği..
tek doz şase..
bende içmedim ilk gün ama sonra beni uyardılar erken doğum yaaprsın enfeksiyon su kesesini deler diye..
korkumdan içtim vallaa

canım bir hafta bekleme bence pazartesi bari yaptır tahlili

evet erken doğum sebebi enfeksiyon bugün bi bekleyeyim de bakalım, duruma göre dayanamazsam içerim canım, sağol

canım bir hafta bekleme bence pazartesi bari yaptır tahlili
tamam efloş, pazartesi yaptırıcam

Daha dongunun bitmesine var guzelim. Bekleyelim bakalim.
ne yapalım beklemkten başka carem yok
merhaba azapcım nasılsın nasıl gidiyo
mrb canım benim ne olsun aynı senin işi unutmadım aklımda canım benim
oyy kıyamam ALLAH yardımcın olsun gülüm

ramazanda zor oluyo bacım sahura kalkınca sabh duymuyom saati hayrlısı bakalım
vla yaz ayında çok zor oluyo hamilelik ALLAH yardımcınız olsun bu günlerde gececk inş bebegini kucagınıza alınca ohhhh mis miss

aaa ne oldu boranım lekemi geliyo :26:RABBİM korusun melegini şu hayr mubarek ayın suyu hürmetine inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…