havalar sağolsun banyodan çıkarmıcak zaten insanları.. Gece banyo yapıyorum yatıyorum, sabah ter içinde uyanıyorumCanım oğluş uyuyor uyansa duşa giricem her gün girer oldum eriniyordum:)) hem de bensaçımı böyle küt kulaklarımda kestirmiştim ayy o bile uzun geliyor gidip daha kısa kestiricem sanki kafamda bir dünya saç var saçımda seyrek sık olsa napardım
nesdem nasılsın canım.. büyüdü mü iyice göbüşcnm ya kaç kilo aldın sen şuan? bide 27. haftanda kaç kilo almıştın hatırlıyor musun
Ablam gecmis olsun...
Kucuk Bey hastalanmis...
Yahu bu ara ne kadar cok hastalanan duydum ben
Ignelerini olsun iyilessin hemencecik ins.
Ayrica diskisini yapmamasi psikolojik olabiliyor muymus hic duymamistim gercekten...
Rabb'im bu donrmlerini hizlica atlatmanizi nasip etsin ♥
Ecemmm
Hadi gozun aydin sismeye baslamissin ♥
Saglicakla dogur yavrunu ins.
Aysegulll
Bacim yeni evin hayirli olsun....
Benimde artik su Istanbul dan gidesim var
Az nufuslu bol agaclikli bir yerde yasamimi surdurmek istiyorum ama nerdeee
Gez dolas keyfine bak ohhh mis seneye miniginle birlikte gezmen nasip olsun ins.
ayy sorma bende sinir oluyorum saç kurutmaya , kurutmasam hemen başım ağrır, sadece vücudu yıkasam olmaz illa tam olacak:)havalar sağolsun banyodan çıkarmıcak zaten insanları.. Gece banyo yapıyorum yatıyorum, sabah ter içinde uyanıyorumsaç kurutma derdi olmasa zaten banyoda yatıcam
canım büyümez mi sıpam kocaman oldu.
ben 28+0 da toplam 7 kilo almıştım.
32+0 da 800 gr almışım hepsi bebeğe gitmiş.
33+0 da 1 kilo aldım.
toplamda 9 kilo aldım canım.
ben de kurutmasam başım boynum ağrır, illa kuruturum yani.ayy sorma bende sinir oluyorum saç kurutmaya , kurutmasam hemen başım ağrır, sadece vücudu yıkasam olmaz illa tam olacak:)
maşallah anne kız size
Ablam o dedigini bende cok gozlemledim...sağol canım benim inşallah iyi olur artık, bu ara benim ailemde hastalık çok canım o yüzden çok bunaldım Rabbim daha fazla bunaltmasın, filistindekileri görünce kendimden utanıyorum seninkide dert mi diye
canım olmaz mı psikoloji neleri etkiliyor, inşallah sizler bu sıkıntıyı yaşamazsınız çok zormuş
birde hepinize diyorum sakın kimsenin çocuğunda gördüğünüz şeyi kınamayın kızlar sakın muhakkak başınıza geliyor bunu çok tecrübe ettim, oğlumun durumuda bundan ayy 3-4 yaşında hala bez mi olur demiştim demez olaydım, en ufak şeyi bile dillendirmeyin olur deyin geçin, çocuk söz konusu olunca olmaz diye bir şey yokmuş
canım büyümez mi sıpam kocaman oldu.
ben 28+0 da toplam 7 kilo almıştım.
32+0 da 800 gr almışım hepsi bebeğe gitmiş.
33+0 da 1 kilo aldım.
toplamda 9 kilo aldım canım.
Kizlar malum epeydir takip edemiyorum sizleri,meraktayim yaw varmi yeni hamsiler,hamisolanlardan cinsiyet öğrenenler
canım bebişinin saglıklı gelmesinden daha önemli bişey yok ama ben yinede söyleyim.. erken hareket etti erkektir diye düşünme.. benim kızcem çok erken hareetti ve tepiniyordu öyle böyle degil kesin erkek diyordum ultrasyonda deli divane dönüyorduama bak kızım geliyor.. doktora dedim ya çok hareketliydi erkek olması lazımdı dedim zamane kızları bunlar böyle dedi o da
Masallah elam a cnm.Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi elam 28+0 gununu tamamlamis satla tam uyumlu 1145 gr 36 cm suyumu begendi olculer cok guzel dedi hersey yolunda dedi bebegimin yuzunu goremedim plasenta yuzunu ortmus altda kalmis olsun saglikli olsunda haftaya idrara sikisik gel rahim agzini olcelim dedi cok sukur ya rabbi
Daha yumurya yok guzelim.s.a topik canlar nasılsınız gecmişe bakamıyorum varmı önemli gelişmeler eskilerden
bu arada benim tablomada bi bakarmısınız canlarbu ay çorba oldu hayrlısı sahura kalk yat uymadı hadi, hayırlısı inş
RABBİM şu mubarek aylar yüzü suyu hürmeti,ne çoçugu olanlara sıhhatli hayırlı saglıklı ömür sevdikleriyle hamişlere kolay dogum bi avazda kucagına almayı bebek diye RABBİMİZE yalvaranlara hayırlı tez zamanda evlat nasip etsin inş RABBİM canlar
canlar buda benm tablo bi yorum yaparsanız sevinirim yapamazsanızda ALLAH razı olsun hepinizden inş
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
Masallah elam a cnm.
Daha yumurya yok guzelim.
Masallah elam a cnm.
Daha yumurya yok guzelim.
cevp ve yorumun için ALLAH razı olsun canım benim de niye yok ki :26: bu ay yum olmucakmı ki ilk defa böyle oldu yaa :26:
esinler kiziniicanim tabi once saglikli ollsunda cibsiyet iisterse erkek olsun.allah biliyorya saglikli bi kiz cok isterim.canisi peki kac haftalikti ilk hareketi
cevp ve yorumun için ALLAH razı olsun canım benim de niye yok ki :26: bu ay yum olmucakmı ki ilk defa böyle oldu yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?