Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
havalar sağolsun banyodan çıkarmıcak zaten insanları.. Gece banyo yapıyorum yatıyorum, sabah ter içinde uyanıyorum saç kurutma derdi olmasa zaten banyoda yatıcam

nesdem nasılsın canım.. büyüdü mü iyice göbüş cnm ya kaç kilo aldın sen şuan? bide 27. haftanda kaç kilo almıştın hatırlıyor musun

canım büyümez mi sıpam kocaman oldu.
ben 28+0 da toplam 7 kilo almıştım.
32+0 da 800 gr almışım hepsi bebeğe gitmiş.
33+0 da 1 kilo aldım.
toplamda 9 kilo aldım canım.

sağol canım benim inşallah iyi olur artık, bu ara benim ailemde hastalık çok canım o yüzden çok bunaldım Rabbim daha fazla bunaltmasın, filistindekileri görünce kendimden utanıyorum seninkide dert mi diye

canım olmaz mı psikoloji neleri etkiliyor, inşallah sizler bu sıkıntıyı yaşamazsınız çok zormuş

birde hepinize diyorum sakın kimsenin çocuğunda gördüğünüz şeyi kınamayın kızlar sakın muhakkak başınıza geliyor bunu çok tecrübe ettim, oğlumun durumuda bundan ayy 3-4 yaşında hala bez mi olur demiştim demez olaydım, en ufak şeyi bile dillendirmeyin olur deyin geçin, çocuk söz konusu olunca olmaz diye bir şey yokmuş

Son düzenleme:
havalar sağolsun banyodan çıkarmıcak zaten insanları.. Gece banyo yapıyorum yatıyorum, sabah ter içinde uyanıyorum saç kurutma derdi olmasa zaten banyoda yatıcam
ayy sorma bende sinir oluyorum saç kurutmaya , kurutmasam hemen başım ağrır, sadece vücudu yıkasam olmaz illa tam olacak:)
33+0 da 1 kilo aldım.

maşallah anne kız size

Ablam o dedigini bende cok gozlemledim...
Kendi aile ici...
Kim birine laf atti ise muhakkak basna geldi...
Eksigi degil fazlasiyla hemde...
Ama insanoglu iste illaki konusuyor ...

Yine carsidaydim bugün ananemin deyişiyle " eliyrim yawww"

Ya bide arkadaşa ugramistim tartildim orda 67.8 olmusum yani toplamda 11 kilo almisim demekki yine 70 i gorucem ben
İlkindeki kadar almadim gerçi ama demek hamilelikte çok kilo aliyorum ben tek teselli m inş ilkindeki gibi 2-3 ayda veririm hepsini

Allah razi olsun kizlar Rabbim inşallah kuzumu esirgeyecek,ben allahima sigindim inanarak bekliyorum,bu arada galiba nasipse tabi bi oğlum daha olacak hani derler ya erken kimildayan erkek bebektir diye buda erkenden hoplamaya basladi

Son düzenleme:
Kizlar malum epeydir takip edemiyorum sizleri,meraktayim yaw varmi yeni hamsiler,hamisolanlardan cinsiyet öğrenenler

33+0 da 1 kilo aldım.

maşallah size çok güzel canım ya kilo alımın.. ben 27 deyim 7 kilo aldım.. hadi orda yaklaşık aynıyız dicem ama sen sonradan çok güzel kontrol etmişsin çok az almışsın ben hızla alıyorum senin haftana geldigimde bi 7 kilo daha almış olurum herhalde

Kizlar malum epeydir takip edemiyorum sizleri,meraktayim yaw varmi yeni hamsiler,hamisolanlardan cinsiyet öğrenenler

canım bebişinin saglıklı gelmesinden daha önemli bişey yok ama ben yinede söyleyim.. erken hareket etti erkektir diye düşünme.. benim kızcem çok erken hareket etti ve tepiniyordu öyle böyle degil kesin erkek diyordum ultrasyonda deli divane dönüyordu ama bak kızım geliyor.. doktora dedim ya çok hareketliydi erkek olması lazımdı dedim zamane kızları bunlar böyle dedi o da

esinler kizinii canim tabi once saglikli ollsunda cibsiyet iisterse erkek olsun.allah biliyorya saglikli bi kiz cok isterim.canisi peki kac haftalikti ilk hareketi

Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi elam 28+0 gununu tamamlamis satla tam uyumlu 1145 gr 36 cm suyumu begendi olculer cok guzel dedi hersey yolunda dedi bebegimin yuzunu goremedim plasenta yuzunu ortmus altda kalmis olsun saglikli olsunda haftaya idrara sikisik gel rahim agzini olcelim dedi cok sukur ya rabbi

s.a topik canlar nasılsınız gecmişe bakamıyorum varmı önemli gelişmeler eskilerden
bu arada benim tablomada bi bakarmısınız canlar bu ay çorba oldu hayrlısı sahura kalk yat uymadı hadi, hayırlısı inş
RABBİM şu mubarek aylar yüzü suyu hürmeti,ne çoçugu olanlara sıhhatli hayırlı saglıklı ömür sevdikleriyle hamişlere kolay dogum bi avazda kucagına almayı bebek diye RABBİMİZE yalvaranlara hayırlı tez zamanda evlat nasip etsin inş RABBİM canlar
canlar buda benm tablo bi yorum yaparsanız sevinirim yapamazsanızda ALLAH razı olsun hepinizden inş
http://www.fertilityfriend.com/home/498352

Masallah elam a cnm.

Daha yumurya yok guzelim.

esinler kizinii canim tabi once saglikli ollsunda cibsiyet iisterse erkek olsun.allah biliyorya saglikli bi kiz cok isterim.canisi peki kac haftalikti ilk hareketi

bize ilk erkek dendi 11+6 daydı.. ve o zaman doktora dedim ki zaten harekete başlamasından belliydi diye.. balık kayar gibi hareket ediyordu.. sonra 14. haftada şüpheli kaldı 16da kesin kız dedi tabi ben bayagı uzun bi süre şoku atlatamadım kabullenemedim oglum olmuş birden kız ama şükürler olsun şuan kızım herşeyim iyiki var.. darısı inşallah sana canım abileri onu el bebek gül bebek büyütür artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…