Mericemm hosgeldin bacimmm...
Yasadiklarina cok uzuldum nasip degilmis demek...
Dualarim seninle bacimla ins. Saglikli bir gebelik donemi gecirir yavrunu saglikli bir sekilde kucagina alman nasip olur
En kisa zamanda toparlanman dilegiyle
merice hg canım çok gecmiş olsun RABBİM inş enkısa zamanda yine verir melegini saglıklıca inş
evindede gülegüle otur hayrlı olsun
hadi gozun aydin canim
yasafiklarin zor cnm..ama toparlanmana aramiza gelmene sevindim..hosgeldin
Insallah o gucu yeniden bulucaksin bu guzel gunler hurmetine tum dualarim bebek isteyenlere..Insallah Rabbim en guzel mukafatla sevindiricek sizi...Gelicek minik melek mutlaka gelicek..sadece zamani degilmis demekki...Rabbim icini ferahlatsin ve yeniden baslamaya guc versin Insallah...
Cnmm cok uzuldum. Allah yardimcin olsun..guc ve sabir versin sana. Dinlen kuzum. Gerekirse psikolojik destek al yavrum. Kolay degil yasadiklarin.
Cnm. Allah dualrini kabul etsin.
Yumurta olmamis canim ;(
canım benim çok geçmiş olsun, mesajını gördüm ama mesaj kutun dolu olduğu için cevap gönderemedim
Bence psikolojik yardım al canım.
evet canım sen acaba kaymışmıdır fln diyordun ya hani, cutem nesden hastanedeymiş deyince ben eyvahh demek cidden kamış dediydim içimden. Neyseki kaymamış30-40 cm mi o ne yaa nereye soktular o kadar şeyi:26:
hadi bakalım, hayırlı olsunbenim midem hep böyle işte, ama tarifine bayıldım canım, ateş yakmış gibi Tam da öyle
Ayakların için ılık tuzlu suda bekletip yüksekte tutmanın haricinde, duş aldıktan sonra çıkarkendizlerinden aşağısına soğuk su tut, şoklama olsun. bacaklarına ayaklarına, çok iyi geliyor inan ki
maşallah paşaya, boyu kilosu gayet güzel kuzum
çok şükür ya, çok sevindim güzel haberler vermene cutemsen de toparlan da bayramdan sonra da evinde kal hep inşallah, kimseye muhtac olmadan...
bacım ölçüm saatleri hep şaşmış galiba, bu kötü olmuş. Ama yumurtlamamışsın gibi bu ay :26:
Amin canim benim. Insallah.canım benim çok geçmiş olsun, mesajını gördüm ama mesaj kutun dolu olduğu için cevap gönderemedim
evet canım sen acaba kaymışmıdır fln diyordun ya hani, cutem nesden hastanedeymiş deyince ben eyvahh demek cidden kamış dediydim içimden. Neyseki kaymamış30-40 cm mi o ne yaa nereye soktular o kadar şeyi:26:
hadi bakalım, hayırlı olsunbenim midem hep böyle işte, ama tarifine bayıldım canım, ateş yakmış gibi Tam da öyle
Ayakların için ılık tuzlu suda bekletip yüksekte tutmanın haricinde, duş aldıktan sonra çıkarkendizlerinden aşağısına soğuk su tut, şoklama olsun. bacaklarına ayaklarına, çok iyi geliyor inan ki
çok şükür ya, çok sevindim güzel haberler vermene cutemsen de toparlan da bayramdan sonra da evinde kal hep inşallah, kimseye muhtac olmadan...
bacım ölçüm saatleri hep şaşmış galiba, bu kötü olmuş. Ama yumurtlamamışsın gibi bu ay :26:
merice kuzum hoşgeldin allah guc kuvvet sabir ve sonunda da hayırlı evlat nadip etsin ikiz ikiz inş.
her zaman dualarimdasiniz.
cute masalkah kuzuna artik büyüyr erkek adam oluyr masallah fotoyu da gordum cok tatli yaaa allah nazarlardan esirgesin.
azeri senin bebisi de gordum maşallah Barekallah allah nazarlardan esirgesin kocaman olmus.
eflalim dr a gidicekti ne yaptı aceba.
nukra canim masallah ahmet Asım da büyüdü yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyor.
kansizlik cok zor canin srni çok iyi anlıyorum kendini zor idare edersin bi kv yle mi ugrasixan ins gelmez.
amin cümlemizin inşCnmm cok uzuldum. Allah yardimcin olsun..guc ve sabir versin sana. Dinlen kuzum. Gerekirse psikolojik destek al yavrum. Kolay degil yasadiklarin.
Cnm. Allah dualrini kabul etsin.
Yumurta olmamis canim ;(
canım benim çok geçmiş olsun, mesajını gördüm ama mesaj kutun dolu olduğu için cevap gönderemedim
şu bayram geçsin başlayacağız bir şeylere inşallah.ah güzelim seni çok iyi anlıyorum. bazen biz çok fedakar olduğumuz için karşımızdakileri de öyle istiyoruz.
bazen de inan en yakınımız çenesiyle davranışlarıyla yoruyor. en güzeli beklenti olmaması. bekleme yardım. ama sen de koşma eskisi gibi. ailemiz de olsa bi mesafa lazım. dinimiz bile önce kendi yuvan diyor.
canım gönlüm tiny den yana çok kalite duruyor işte öbürü 30 cm yükselip mama sandalyesi oluyormuş. iki güne elimde olur içime sinmezse tiny alırım artık.
canım yavaştan başla en azından kabalar bitsin. bak doğumuma bir ay var hala çıkıyor eksikler.
tiny love cidden güzel reknleri de kumaşı da güzel. bu yatakları en fazla 6-7 ay kullanabiliriyoruz boyları kısa çünkü sığmıyor kuzular. ama üç ayrı şey almaktansa hepsi bir arada olması güzel. ben bi ucuz olanı alayım size söylerim. boşa tiny love iki katı vermezsiniz tabi isteyenler:)
adet güni ateş düşer. ama ne zaman yumurtladığımız döngümüzün günü de önemliç daha detaylı yazın yardımcı olmaya çalışalım.
ayy kuzum çok sağol sizler de burda merakta kaldınız sağolsun cutem haber vermiş sizlere. çok şükür evimizdeyiz böbrek de iyi. azcık salak insanlara denk gelince olaylar büyüdü.
sağol canım. sen de iyi ol aman yorma kendini. oğlun nasıl oldu tekrar test vercek misiniz.
kasılmaları ihmal etme sor mutlaka.
hmm anladım canım.Canim karnimin sol tarafına doğru kayiyor ve yumruk oluşturuyor resmen elimle karnimi yoklayincada diğer taraflar bomboş ama orasi elime geliyor ve yumruklasi sa sanci yapiyor.allaha su!ur bugün olmadi hic.sabahtan gittim ikiliyi verdim yarin öğleden sonra alican inşallah herşey yolundadıevde kadin var mecbur temizlikçi aldim halklarda yikandii geldi ayy ev resmen bana batiyordu pislik içindeydi biseye benzedi şükür.bende oturduğun yerde perdeleri u5uluyorum.allahim kimseyi elden ayaktn etmesin
ben de aynı durumdayım. okuyorum tam yazacakken bir şeyler çıkıyor.kızlar nasılsınız? bu aralar iftardı evin eksikleriydi derken giremiyorum.bugün medipolu aradım rahim filmi için.hala çekilemedim.
bu tayin işi çıkınca çocuk işine ara verdik zaten.bayramdan sonra medipolde tedaviye başlıcam.aradım rahim filminin ücreti 300 müş anestezi kullanmıyolarmış.dç dr.ların muayne ücreti 100, op. dr ların 30 muş.
şimdilik op. dr la tedaviye başlıcam.eğer aşılama tüp bebek aşamasına girersek dç. tercih ederim.
hastanede tüp bebekte yapılıyomuş.çok kanım kaynadı bu hastaneye herşey var
maaşallah size. çok güzel görünüyorsunuz:)baba evinden ilk karelerbebişimin ananesini şaşırtması babam bile hamilelik çok yakışmış sana kötü durmamış dedi
Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719 Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719
hmm ben pregnacare aldım. her banyoda da bebek yağı kullanıyorum.canım lireac diye bi krem onu önermişlerdi ama düzenli kullanmadım aklım estikçe kullanıyorum
bende 14 ağustosta görecem tekrar hemde 32. hafta raporumu alacam
canım benim ya neler atlattın sen şükürler olsun ki ikinizde iyisiniz bir daha böyle zor günlerin olmaz inşalah canım
canım hadi az kaldı sağlıkla doğumun gerçekleşir inşallah normal olacak dediler demi bu bekleyiş daha bi heyecanlı olur
canım ben aldım verecem büyük ihtimal çalışıyorum çünkü annem ağlayınca onunla kurtarsın. tabi bizim paşa alırsa her çocuk emzik almıyor
kuzum iyi olmanıza sevindim iğnelerde bitmiş tekrar test yapılacak mı. kv delerede maşallahhh canım ne güzel yanındalar allah daim etsin
canım inşallah bu hastane uğrur getirir sana ve bebişin gelir hayırlısı ile sende tüm bekleyenlerde kavuşur yavrularına
maşallahhh siz çok tatlısınız
çok iyi değeri. hayırlı olsun.arkadaşım aradi betahcg degeri 336 cikmis dun yaptırmış. sat 22 haziranmis normal mi bana sordu ben de kötü birsey soylemek istemedim.saglik ocagindakilier düşük demisler.
sen de tahin dene belki iyi gelir canım.Benim 3-4 gündür ayaklarim sismeye basladi ve anlatamam midem felaket yaniyor sanki benim pasa icerde ates yakmis bogazimi midemi yakiyor
sabır diliyorum sana canım.Kızlar özledim sizleri yakında bende istediğim zaman yazabilecegim sizlere telefonum değişti sim kartim kirilinca kullanima hazır :)))
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.Cutem geleyimde senin kV den cikarayim sinirimi benim kVde de bayramda bizde kalmak istiyormus çıldırmama az kaldı.kan değerlerim yukselmedi doktorum 5 tane kan serumu yazdı onları gidip yaptiriyorum serum kan değilde bende eksik olan kan vitaminleri mevcut ben ayakta duramıyorum kadın yakamdan düşmüyor ufff Rabbim anlayissiz kullarına anlayış insaf vicdan merhamet nasip etsin...
Hepinizi öpüyorum güzel yüreklerim isimlerinizi tek tek yazamadim ama hepinizi özledim ve takipteyim :)
Bu arada Teyzeleri Ahmet Asım 29 hafta2 günlük muayenesinde 1kilo 383gram çıktı iyi mi boyumuzda 38cm :)
oooo maaşallah ona.Kizlar. Cok sukur 2 gundur ruzgar kendi kendine ilacsiz gaz ve kaka yapmayi basariyor. Allahimmmmm ne buyuk nimetmis. Gaz sancisindan 4 saat araliksiz 1 sn bile oturmadan kucagimda gezdirdigimi bilirim daha gecen hafta. Hic yatmayan kuzum, gaz gidince yatakta 2 saat yatip benimle ya da kendi kendine oyun oynamaya basladi)
Ben de toparliyorum bakalim. Bayramda esim evde. Onun icinde evime gidecegimsonrasina bakacagiz artik.
hehehe süper:)haklısın canım Allah beterinden korusun ...
bu arada kızlarrr yaa dün gece 11 gibiydi yattım karnım pıt pıt yapıyordu sol tarafıma elimi koydum biraz parmak uçlarımı bastırdım :) ve oraya tekme attı kızımla ilk temasımız gerçekleşti çok heyecanlandım yaa Allahım herkese yaşatsınn
geçmiş olsun canım. büyük bir şey atlattın.merhaba kızlarrr çok uzun zamandır yazamadım
herşey üst üste geldiii
hepinizi özledim
çok sıkıntılı zor günler atlattım
bebeğim yanlış yere tutunmuş dış gebelikmiş malesef
günlerce hastanede yattım ve çok şükür ameliyatsız kurtuldum
çok zor günlerdi rabbim kimseye yaşatmasın
bu kadar zor kavuştum ama malesef yine kismet değilmiş
şimdi ne yapıcam nasıl bir yol izliycem hiç bilmiyorummm
tekrar tedavi stres bunları yaşayacak ne güç ne kuvvet görüyoyorum kendimde
dualarınızı eksik etmeyin kızlarrr
sonrasında şehir değişikliği yaptık taşındım ve internetim dün bağlandı
sizler nasılsınız hepinizi çok özledimmmmmm
biraz geçmişte olanlara bakıyım
senin de mübarek olsun canım. ateşin bayağı düşmüş, yumurta yok gibi görünüyor şimdiye kadar ama bu düşüş belki yumurtadır. birkaç güne belli olur.s.a topikcanlar nasılsınızz :
nesdem nukram
cutemim eflalim
yusra erenim boranım
pnaryyım
misscatim
ayşegülüm azarim duham daha ismin hatrlıyamadıklarım k. bakmayın nasılsınız hepiniz canlarrr
16:akşama kadir gecesi dualarımız kabul olur inşş kadir geceniz mubarek olsun hepinizin RABBİM kimsenin kucagını boş göbegini beşigini boş bırakmasın inşş RABBİM ellerimizi boş cevirmesin inşş
canlar benim tabloma bakarmısınız karman çorman oldu neler oluyosa :26:gün aşırıyı bırakmadım ne olur ne olmaz diye
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
inmeye başladıysa yakındır artık:)acaba ben dogurcammiiii????:26::26::26:
hic bi belirti hic gelisme yok
esim diyo hergun gobegin buyuyo sanki masallah diyo ee masallah da buyuyunce ben tirsiyorum ordan nasil cikicak diyerrannem cok az inmis gobegin diyo uanlari hani kaburga ustleri inmis diyo..ama bilmiyorum resim yuklerim yorum yaparsiniz kizlar..
merice kuzum hoşgeldin allah guc kuvvet sabir ve sonunda da hayırlı evlat nadip etsin ikiz ikiz inş.
her zaman dualarimdasiniz.
cute masalkah kuzuna artik büyüyr erkek adam oluyr masallah fotoyu da gordum cok tatli yaaa allah nazarlardan esirgesin.
azeri senin bebisi de gordum maşallah Barekallah allah nazarlardan esirgesin kocaman olmus.
eflalim dr a gidicekti ne yaptı aceba.
nukra canim masallah ahmet Asım da büyüdü yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyor.
kansizlik cok zor canin srni çok iyi anlıyorum kendini zor idare edersin bi kv yle mi ugrasixan ins gelmez.
şu bayram geçsin başlayacağız bir şeylere inşallah.
ben de beğendim onu ama insan çok kararsız kalıyor.
ne alacağımı da bilmiyorum hiç. bakalım ne çıkacak ortaya bu tablodan:)
hmm anladım canım.
ben de camlar için almayı düşünüyorum bayramdan sonra.
bayramda burada değilim, kimse evimi görmeyecek:)
ben de aynı durumdayım. okuyorum tam yazacakken bir şeyler çıkıyor.
yazıyorum bu sefer de devamını getiremeden çıkmak zorunda kalıyorum.
inşallah gönlünce olur her şey canım.
maaşallah size. çok güzel görünüyorsunuz:)
hmm ben pregnacare aldım. her banyoda da bebek yağı kullanıyorum.
ama annemin karnında çatlak çok ona benzeyeceğim için işe yarayacağını zannetmiyorum
çok iyi değeri. hayırlı olsun.
sağlık ocağındakiler hiçbir halttan anlamıyor demek ki.
sen de tahin dene belki iyi gelir canım.
sabır diliyorum sana canım.
maaşallah ona :)
oooo maaşallah ona.
büyüyor artık kuzucuk. o gazlı günler geride kalacak canım.
hehehe süper:)
dr bana o bebek değildir, hissetmezsin daha diyor.
ultrasondayken kıpır kıpırdı, şimdi de hissederdin bak oynuyor diyor
ben de arada kelebeğin kanat çırpması gibi hissediyorum.
geçmiş olsun canım. büyük bir şey atlattın.
inşallah allah sabrının mükafatını verir en kısa zamanda.
senin de mübarek olsun canım. ateşin bayağı düşmüş, yumurta yok gibi görünüyor şimdiye kadar ama bu düşüş belki yumurtadır. birkaç güne belli olur.
inmeye başladıysa yakındır artık:)
tam takvime uygun gelecek senin kuzun:)
Sevgili kvkocami aramis aglamis. Maglum dun aksam yazliktan donduler ya. Cute bizi istemiyor, aramaya gelemeye cekiniyorum, ucunuzu de cok ozledim demis.
Esim.de: ben size gitmeyin dedim.gittiniz. hem sizi neden istemesn ki..sadece annesine ihtiyac duyuyor demis.
Kv: ama oglum..biz de cok bunalmistik onun icin gittik.
Simdi canlar. Sekil A da goruldugu gibi ben torunu oglunu gostermeyen kotu gelin oldum. Cat kapi cikip gelen, surekli telle arayip sorguya ceken kv; bi yazliga gidip gelis de bunlari yapmadigini idda etti.oysa lohusaligimin 30 gunu benden cikmadi, annemi bi huzur vermedi, kocasi cogu zaman karsimda oturdu rahat ettirmedi, gelene beni sikayet etti kulagimla duydum ama inkar etti Allahtan kocamda kendi duymustu. Vs vs vs...uzatmayayim. ben ne yapayim simdi? Kafam corba.kocam arada kaldi. Hatta anasi agladi diye beni suclar gibi oldu ama aldim havasini. Kocam da demez mi ben kendimi yapayalniz degersiz hissediyrm diye. Allahim cildirmak uzereyim.
Sen adam gibi ana olsan ogluna aglayarak ortalik karistirana kadar; yavrum sucumuz ne soyle de telafi edelim dersin. Ne lohusaligimi bildim ne hastaligimi sayelerinde.
Hepiniz dualarımdasınızz kız kardeşleriimm..Kadir Gecemiz Mübarek Olsun. .
Sevgili kvkocami aramis aglamis. Maglum dun aksam yazliktan donduler ya. Cute bizi istemiyor, aramaya gelemeye cekiniyorum, ucunuzu de cok ozledim demis.
Esim.de: ben size gitmeyin dedim.gittiniz. hem sizi neden istemesn ki..sadece annesine ihtiyac duyuyor demis.
Kv: ama oglum..biz de cok bunalmistik onun icin gittik.
Simdi canlar. Sekil A da goruldugu gibi ben torunu oglunu gostermeyen kotu gelin oldum. Cat kapi cikip gelen, surekli telle arayip sorguya ceken kv; bi yazliga gidip gelis de bunlari yapmadigini idda etti.oysa lohusaligimin 30 gunu benden cikmadi, annemi bi huzur vermedi, kocasi cogu zaman karsimda oturdu rahat ettirmedi, gelene beni sikayet etti kulagimla duydum ama inkar etti Allahtan kocamda kendi duymustu. Vs vs vs...uzatmayayim. ben ne yapayim simdi? Kafam corba.kocam arada kaldi. Hatta anasi agladi diye beni suclar gibi oldu ama aldim havasini. Kocam da demez mi ben kendimi yapayalniz degersiz hissediyrm diye. Allahim cildirmak uzereyim.
Sen adam gibi ana olsan ogluna aglayarak ortalik karistirana kadar; yavrum sucumuz ne soyle de telafi edelim dersin. Ne lohusaligimi bildim ne hastaligimi sayelerinde.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel yüreklerim iyi dilek ve dualariniz için...
Cutemm kuzum bunların hepsi aynı sen hiiiiicccc kafanı yorma bizimkide aynısını yaptı bende 29 kaldı ne kadar hastalandım sizler sahitsiniz bir kere aramadi arkamdan kizlariyla oğlunu yalan yanlis doldurdu utanmadan dün bana iftara geldi ve kaldı bugün eşim doktora goturcekmis ve gidicem bizden bunlar alışmış canım yapıp yapıp sonrada Masumlari oynamaya arkadaş ben bu kadar yuzsuz insan görmedim o kadar terbiyesizlige rağmen bu kV benim suratima nasıl bakicak dedim ama inan sanki pislik yapan o değil çokta rahat bakıyor yüzüme Rabbim sordun kuzum bunlara hesabını ben diyecek söz laf bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?