Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mericemm hosgeldin bacimmm...
Yasadiklarina cok uzuldum nasip degilmis demek...
Dualarim seninle bacimla ins. Saglikli bir gebelik donemi gecirir yavrunu saglikli bir sekilde kucagina alman nasip olur
En kisa zamanda toparlanman dilegiyle

merice hg canım çok gecmiş olsun RABBİM inş enkısa zamanda yine verir melegini saglıklıca inş
evindede gülegüle otur hayrlı olsun

Cnmm cok uzuldum. Allah yardimcin olsun..guc ve sabir versin sana. Dinlen kuzum. Gerekirse psikolojik destek al yavrum. Kolay degil yasadiklarin.

Cnm. Allah dualrini kabul etsin.
Yumurta olmamis canim ;(

sağolun kızlar güzel dilekleriniz önerileriniz için allah razı olsun
gerçekten bir desteye ihtiyacım var bakalım yeni yerleştim taşınma sırası biraz kafam dağıldı
bakalım bundan sonrası nasıl olucak rabbim yardımcım olsun

Amin canim benim. Insallah.

merice kuzum hoşgeldin allah guc kuvvet sabir ve sonunda da hayırlı evlat nadip etsin ikiz ikiz inş.
her zaman dualarimdasiniz.

cute masalkah kuzuna artik büyüyr erkek adam oluyr masallah fotoyu da gordum cok tatli yaaa allah nazarlardan esirgesin.

azeri senin bebisi de gordum maşallah Barekallah allah nazarlardan esirgesin kocaman olmus.

eflalim dr a gidicekti ne yaptı aceba.

nukra canim masallah ahmet Asım da büyüdü yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyor.
kansizlik cok zor canin srni çok iyi anlıyorum kendini zor idare edersin bi kv yle mi ugrasixan ins gelmez.

cok sagol teyzesi ...
Darisi herkese olsun ins. ♥

Cnmm cok uzuldum. Allah yardimcin olsun..guc ve sabir versin sana. Dinlen kuzum. Gerekirse psikolojik destek al yavrum. Kolay degil yasadiklarin.

Cnm. Allah dualrini kabul etsin.
Yumurta olmamis canim ;(
amin cümlemizin inş
yum niye olmamışki yum olmayınca hamilelikte imkansız deilmi cutemim
bide belkide yum oldu sahur kalktıgım için saatler uymadı yazamadım olabilirmi??
bu arada rüzgar nasıl sen nasılsın n

evt bacım yaa çok kötü oldu hani sahurda kalktım falan ya belkide olmuştur yum olabilirmi öyle? :26:
deryamm nasılsın göbegim çıktımı baya

şu bayram geçsin başlayacağız bir şeylere inşallah.
ben de beğendim onu ama insan çok kararsız kalıyor.
ne alacağımı da bilmiyorum hiç. bakalım ne çıkacak ortaya bu tablodan:)
hmm anladım canım.
ben de camlar için almayı düşünüyorum bayramdan sonra.
bayramda burada değilim, kimse evimi görmeyecek:)
ben de aynı durumdayım. okuyorum tam yazacakken bir şeyler çıkıyor.
yazıyorum bu sefer de devamını getiremeden çıkmak zorunda kalıyorum.
inşallah gönlünce olur her şey canım.
maaşallah size. çok güzel görünüyorsunuz:)
hmm ben pregnacare aldım. her banyoda da bebek yağı kullanıyorum.
ama annemin karnında çatlak çok ona benzeyeceğim için işe yarayacağını zannetmiyorum
arkadaşım aradi betahcg degeri 336 cikmis dun yaptırmış. sat 22 haziranmis normal mi bana sordu ben de kötü birsey soylemek istemedim.saglik ocagindakilier düşük demisler.
çok iyi değeri. hayırlı olsun.
sağlık ocağındakiler hiçbir halttan anlamıyor demek ki.
Benim 3-4 gündür ayaklarim sismeye basladi ve anlatamam midem felaket yaniyor sanki benim pasa icerde ates yakmis bogazimi midemi yakiyor
sen de tahin dene belki iyi gelir canım.
sabır diliyorum sana canım.
maaşallah ona :)
oooo maaşallah ona.
büyüyor artık kuzucuk. o gazlı günler geride kalacak canım.
hehehe süper:)
dr bana o bebek değildir, hissetmezsin daha diyor.
ultrasondayken kıpır kıpırdı, şimdi de hissederdin bak oynuyor diyor
ben de arada kelebeğin kanat çırpması gibi hissediyorum.
geçmiş olsun canım. büyük bir şey atlattın.
inşallah allah sabrının mükafatını verir en kısa zamanda.
senin de mübarek olsun canım. ateşin bayağı düşmüş, yumurta yok gibi görünüyor şimdiye kadar ama bu düşüş belki yumurtadır. birkaç güne belli olur.
inmeye başladıysa yakındır artık:)
tam takvime uygun gelecek senin kuzun:)

sağol kuzum allah razı olsun
rabbim sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

amin canım inşallahhh

kizlar ikili test iyi cikti sukurler olsuun.tek yazamiyorum ama resmini cekip aticam buraya bakar yorumlarsaniz sevinirim.ustteki msj neoldu anlamadim

Sevgili kv kocami aramis aglamis. Maglum dun aksam yazliktan donduler ya. Cute bizi istemiyor, aramaya gelemeye cekiniyorum, ucunuzu de cok ozledim demis.
Esim.de: ben size gitmeyin dedim.gittiniz. hem sizi neden istemesn ki..sadece annesine ihtiyac duyuyor demis.
Kv: ama oglum..biz de cok bunalmistik onun icin gittik.

Simdi canlar. Sekil A da goruldugu gibi ben torunu oglunu gostermeyen kotu gelin oldum. Cat kapi cikip gelen, surekli telle arayip sorguya ceken kv; bi yazliga gidip gelis de bunlari yapmadigini idda etti.oysa lohusaligimin 30 gunu benden cikmadi, annemi bi huzur vermedi, kocasi cogu zaman karsimda oturdu rahat ettirmedi, gelene beni sikayet etti kulagimla duydum ama inkar etti Allahtan kocamda kendi duymustu. Vs vs vs...uzatmayayim. ben ne yapayim simdi? Kafam corba.kocam arada kaldi. Hatta anasi agladi diye beni suclar gibi oldu ama aldim havasini. Kocam da demez mi ben kendimi yapayalniz degersiz hissediyrm diye. Allahim cildirmak uzereyim.
Sen adam gibi ana olsan ogluna aglayarak ortalik karistirana kadar; yavrum sucumuz ne soyle de telafi edelim dersin. Ne lohusaligimi bildim ne hastaligimi sayelerinde.

beta-HCG (İKİLİ TEST) : 24,5

PAPP-A :3,42

HAMİLELİK VERİLERİ

PAPP-A :3,42MLU/ML DÜZELTİLMİŞ MOM 0,57

F-HCG:24,5ng/ml DÜZELTİLMİŞ MOM 0,62

RİSKLER

YAŞ RİSKİ : 1:641 TRİSOMY 21 1:2876

GENEL POPİLASYON RİSKİ : 1:600 TRİSOMY 13/18 1:4131

HESAPLANMIŞ TRİSOMY 21 RİSKİ CUT OFF DEGERİNİN ALTINDADIR.VE BU DEGER RİSKSİZ BÖLGEDE BULUNMAKTADIR.

Trisomy 13/18

Hsaplanan trisaomy 13/18 riski 1:4131 bu düşük riski işaret eder

kızlar lütfen yorum yapın,i.netten araştırdım saçmasapan bisürü deyişik değer var,sizden gelen yorumlar benim için daha önemli:44::18::18:

Şu mübarek günde Allah hidayet versin ne diyimm..gel de iyi niyet ara bu telefon görüşmesinde !! Yaa Sabıırr..canım arkadaşım sana da kolaylık versin Rabbim,işin zor hakkaten.

offf canım yaa bu kv yok mu.
telefonla bile insanın huzurunu kaçırmaya yetiyorlarr malesefff.allah sabır versin kayınvalide zedelere malesefff.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel yüreklerim iyi dilek ve dualariniz için...
Cutemm kuzum bunların hepsi aynı sen hiiiiicccc kafanı yorma bizimkide aynısını yaptı bende 29 kaldı ne kadar hastalandım sizler sahitsiniz bir kere aramadi arkamdan kizlariyla oğlunu yalan yanlis doldurdu utanmadan dün bana iftara geldi ve kaldı bugün eşim doktora goturcekmis ve gidicem bizden bunlar alışmış canım yapıp yapıp sonrada Masumlari oynamaya arkadaş ben bu kadar yuzsuz insan görmedim o kadar terbiyesizlige rağmen bu kV benim suratima nasıl bakicak dedim ama inan sanki pislik yapan o değil çokta rahat bakıyor yüzüme Rabbim sordun kuzum bunlara hesabını ben diyecek söz laf bulamıyorum

Bende 2 ay kaldı demek istedim.tek duam senin ve haksızlığa ugrayanlar için Rabbim bunlara inanıp bizi üzenlerin gözünü açsın doğruyu yanlısı göstersin bunlarda böyle çeşit çeşit maskeyle dolasamaz olsunlar

Mericem Rabbim bu günler hürmetine evlat hasretini dindirsin senin ve tüm evlat isteyen güzel yureklerin

Kızlar kV gidiyor kızına bende kalamiyacak çok sagolun hepiniz desteğiniz ve dualariniz için dogurmama sayılı gun kalmış hanfendi daha yeni sormus ogluna bu kızın neyi varda bu kadar iğne serum kullanıyor demişss guuunaaayyydiiinnn dedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…