keşke bunun açıklamasınıda yapsalarmış
Benim 3-4 gündür ayaklarim sismeye basladi ve anlatamam midem felaket yaniyor sanki benim pasa icerde ates yakmis bogazimi midemi yakiyor
Cutemm nasılsın...benimde Yusram gibi midem sanki çamaşır suyu içmiş gibi cayır cayır yanıyor midem doktor ilaç verdi denemedim henüz dediğin gibi benim bidik geçen haftaya kadar baş aşağı duruyordu dönmüş kafası midemdeymis ayaklar aşağıda kafası sıkıştırıyor demek ki
Kızlar özledim sizleri yakında bende istediğim zaman yazabilecegim sizlere telefonum değişti sim kartim kirilinca kullanima hazır :)))
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.Cutem geleyimde senin kV den cikarayim sinirimi benim kVde de bayramda bizde kalmak istiyormus çıldırmama az kaldı.kan değerlerim yukselmedi doktorum 5 tane kan serumu yazdı onları gidip yaptiriyorum serum kan değilde bende eksik olan kan vitaminleri mevcut ben ayakta duramıyorum kadın yakamdan düşmüyor ufff Rabbim anlayissiz kullarına anlayış insaf vicdan merhamet nasip etsin...
Hepinizi öpüyorum güzel yüreklerim isimlerinizi tek tek yazamadim ama hepinizi özledim ve takipteyim :)
Bu arada Teyzeleri Ahmet Asım 29 hafta2 günlük muayenesinde 1kilo 383gram çıktı iyi mi boyumuzda 38cm :)
Darisi basina bacimsaol canım banada spinal daha mantıklı geldi hayırlısı olsun :)
alala neden öyle yaptılarki sende ikisinide uygulamışlar canım ama spinal daha iyi gibi sanki ..
kıyamam canım ya napıcaksın şuan mecbursun eşinin ailesi mükemmel buna şükür canım ... ya onlarda olmasaydı ....
maşallah paşana annesini üzmüyor :)
Sorma ablam hizli cikti yaramaz ama masaallah cok iyi toparlandiHaklisin cnm. Gaz derdi olmayinca insan gergin de olmuyor. Yeni annis olacaklar bunlar aklinizda olsun ki kendinizi yetersiz hissetmeyin gerilince sinirlenince. Yasanacak asamalar bunlar.
Oglunu da yerim senin. Masallah kara kuzuma) ogluma abi oldu ya hizli kuzu
Iste cnm. Oluyr her dogumda bir sikinti. Benim suanki hastaliklarimin kaynagini hep doguma bagliyrz. Olan oldu buna sukur cnm.
Darisi basina bacim
Sorma ablam hizli cikti yaramaz ama masaallah cok iyi toparlandi
merhaba kızlarrr çok uzun zamandır yazamadım
herşey üst üste geldiii
hepinizi özledim
çok sıkıntılı zor günler atlattım
bebeğim yanlış yere tutunmuş dış gebelikmiş malesef
günlerce hastanede yattım ve çok şükür ameliyatsız kurtuldum
çok zor günlerdi rabbim kimseye yaşatmasın
bu kadar zor kavuştum ama malesef yine kismet değilmiş
şimdi ne yapıcam nasıl bir yol izliycem hiç bilmiyorummm
tekrar tedavi stres bunları yaşayacak ne güç ne kuvvet görüyoyorum kendimde
dualarınızı eksik etmeyin kızlarrr
sonrasında şehir değişikliği yaptık taşındım ve internetim dün bağlandı
sizler nasılsınız hepinizi çok özledimmmmmm
biraz geçmişte olanlara bakıyım
merice hg canım çok gecmiş olsun RABBİM inş enkısa zamanda yine verir melegini saglıklıca inşmerhaba kızlarrr çok uzun zamandır yazamadım
herşey üst üste geldiii
hepinizi özledim
hadi gozun aydin canimhaklısın canım Allah beterinden korusun ...
bu arada kızlarrr yaa dün gece 11 gibiydi yattım karnım pıt pıt yapıyordu sol tarafıma elimi koydum biraz parmak uçlarımı bastırdım :) ve oraya tekme attı kızımla ilk temasımız gerçekleşti çok heyecanlandım yaa Allahım herkese yaşatsınn
yasafiklarin zor cnm..ama toparlanmana aramiza gelmene sevindim..hosgeldinmerhaba kızlarrr çok uzun zamandır yazamadım
herşey üst üste geldiii
hepinizi özledim
Cok sevindim tatlim ruzgar buyuyor artik insallah sende en kisa zamanda toparlanirsinKizlar. Cok sukur 2 gundur ruzgar kendi kendine ilacsiz gaz ve kaka yapmayi basariyor. Allahimmmmm ne buyuk nimetmis. Gaz sancisindan 4 saat araliksiz 1 sn bile oturmadan kucagimda gezdirdigimi bilirim daha gecen hafta. Hic yatmayan kuzum, gaz gidince yatakta 2 saat yatip benimle ya da kendi kendine oyun oynamaya basladi)
Ben de toparliyorum bakalim. Bayramda esim evde. Onun icinde evime gidecegimsonrasina bakacagiz artik.
oyy masallaahhh ne guzel uslaniyor pasa.Kizlar. Cok sukur 2 gundur ruzgar kendi kendine ilacsiz gaz ve kaka yapmayi basariyor. Allahimmmmm ne buyuk nimetmis. Gaz sancisindan 4 saat araliksiz 1 sn bile oturmadan kucagimda gezdirdigimi bilirim daha gecen hafta. Hic yatmayan kuzum, gaz gidince yatakta 2 saat yatip benimle ya da kendi kendine oyun oynamaya basladi)
Ben de toparliyorum bakalim. Bayramda esim evde. Onun icinde evime gidecegimsonrasina bakacagiz artik.
bebisine masallahhh nurkacimm..kv icin bol nol sabr ne diye bilirim Rabbim insaf versin o kadina..Kızlar özledim sizleri yakında bende istediğim zaman yazabilecegim sizlere telefonum değişti sim kartim kirilinca kullanima hazır :)))
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.Cutem geleyimde senin kV den cikarayim sinirimi benim kVde de bayramda bizde kalmak istiyormus çıldırmama az kaldı.kan değerlerim yukselmedi doktorum 5 tane kan serumu yazdı onları gidip yaptiriyorum serum kan değilde bende eksik olan kan vitaminleri mevcut ben ayakta duramıyorum kadın yakamdan düşmüyor ufff Rabbim anlayissiz kullarına anlayış insaf vicdan merhamet nasip etsin...
Hepinizi öpüyorum güzel yüreklerim isimlerinizi tek tek yazamadim ama hepinizi özledim ve takipteyim :)
Bu arada Teyzeleri Ahmet Asım 29 hafta2 günlük muayenesinde 1kilo 383gram çıktı iyi mi boyumuzda 38cm :)
insallahhh en kisa zamanda gelir minisin..belki de tedavin besile olur bebisin gelmesine...En kisa zamanda mujdelenirsin cnm Insallahhhhkızlar nasılsınız? bu aralar iftardı evin eksikleriydi derken giremiyorum.bugün medipolu aradım rahim filmi için.hala çekilemedim.
bu tayin işi çıkınca çocuk işine ara verdik zaten.bayramdan sonra medipolde tedaviye başlıcam.aradım rahim filminin ücreti 300 müş anestezi kullanmıyolarmış.dç dr.ların muayne ücreti 100, op. dr ların 30 muş.
şimdilik op. dr la tedaviye başlıcam.eğer aşılama tüp bebek aşamasına girersek dç. tercih ederim.
hastanede tüp bebekte yapılıyomuş.çok kanım kaynadı bu hastaneye herşey var
Cnmm cok uzuldum. Allah yardimcin olsun..guc ve sabir versin sana. Dinlen kuzum. Gerekirse psikolojik destek al yavrum. Kolay degil yasadiklarin.merhaba kızlarrr çok uzun zamandır yazamadım
herşey üst üste geldiii
hepinizi özledim
s.a topikcanlar nasılsınızz :
nesdem nukram
cutemim eflalim
yusra erenim boranım
pnaryyım
misscatim
ayşegülüm azarim duham daha ismin hatrlıyamadıklarım k. bakmayın nasılsınız hepiniz canlarrr
16:akşama kadir gecesi dualarımız kabul olur inşş kadir geceniz mubarek olsun hepinizin RABBİM kimsenin kucagını boş göbegini beşigini boş bırakmasın inşş RABBİM ellerimizi boş cevirmesin inşş
canlar benim tabloma bakarmısınız karman çorman oldu neler oluyosa :26:gün aşırıyı bırakmadım ne lur ne olmaz diye
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
Benim 3-4 gündür ayaklarim sismeye basladi ve anlatamam midem felaket yaniyor sanki benim pasa icerde ates yakmis bogazimi midemi yakiyor
Denizasker
Masaallah bacim size...
Hep boyle mutlu guleryuzlu ol ins.
canım benim çok geçmiş olsun, mesajını gördüm ama mesaj kutun dolu olduğu için cevap gönderemedimmerhaba kızlarrr çok uzun zamandır yazamadım
herşey üst üste geldiii
hepinizi özledim
evet canım sen acaba kaymışmıdır fln diyordun ya hani, cutem nesden hastanedeymiş deyince ben eyvahh demek cidden kamış dediydim içimden. Neyseki kaymamışah güzelim çok bekledin ama inan sizin hiçbir sorununuz yok bence. bir hsg ile tıpkı bende olduğu gibi foş foş tüplerin genişleyip kolayca gebe kalacaksın. zaten imkansızlıklar yüzünden uğraşamadın o işlerle. her şey teker teker yoluna giriyor. ben çok inanıyorum ayşegül olsun sen ol çok yakında güzel haberlerinizi alıcaz.
inş senin bebişinin de gününü sayıcaz eşyalarını beğencez burdan.
ay maşallah harikasınız ana kız. iyi dayandın yolculuğa canım. artık çok yorma kendini suyumuzu korumak için çok fazla yormıcaz.
senin saçların sanki sarıydı boyattın tümden sanırım.
benim ucunda sarılarım kaldı iyice kestirdim ensemde yakında kendi saçım kalıcak emzirirken de boyatmayı pek istemiyorum en azından bir kaç ay boyatamam sütüm bozulmasın. zaten alıştım bu renge.
amin güzelim rabbim kimseye yaşatmasın gebelikte sıkıntı insan çok bunalıyor.
kız ölçde bahtsız bedeviyim ben. allah sevdiği kuluna eşşeğini kaybettirip buldururmuş. stent yok dediler ki biliyosun hep korkardım kayar mı çıkar mı diye. malum kızım tepiksu:) ama şükür yerindeymiş. anasını satayım ben 3-5 cm bişey sanıyodum bildiğin 30-40 cm miş dr bi gösterdi bu ne laaa dedim:) şarj aleti kablosu gibi kalın da baya.
canım benim dr um spinal ya da genel dedi.
ben de araştrdım epidural istiyordum.
spinalde uyuşma yarım saat filan sürüyor. epidurulda bir kaç saat.
spinalde baş ağrısı olabiliyor.
epiduralde bi katater var basıyosun ağrın azalıyor.
spinalde ağrı kesiciyi ağızdan ya da serumla veriyorlar.
sanırım spinal daha çok hoşuam gitti çünkü yemek de hemen yiyomuşşsun sanırım.
gayet güzel maşallah.
hadi bakalım, hayırlı olsunBenim 3-4 gündür ayaklarim sismeye basladi ve anlatamam midem felaket yaniyor sanki benim pasa icerde ates yakmis bogazimi midemi yakiyor
maşallah paşaya, boyu kilosu gayet güzel kuzumKızlar özledim sizleri yakında bende istediğim zaman yazabilecegim sizlere telefonum değişti sim kartim kirilinca kullanima hazır :)))
çok şükür ya, çok sevindim güzel haberler vermene cutemKizlar. Cok sukur 2 gundur ruzgar kendi kendine ilacsiz gaz ve kaka yapmayi basariyor. Allahimmmmm ne buyuk nimetmis. Gaz sancisindan 4 saat araliksiz 1 sn bile oturmadan kucagimda gezdirdigimi bilirim daha gecen hafta. Hic yatmayan kuzum, gaz gidince yatakta 2 saat yatip benimle ya da kendi kendine oyun oynamaya basladi)
bacım ölçüm saatleri hep şaşmış galiba, bu kötü olmuş. Ama yumurtlamamışsın gibi bu ay :26:s.a topikcanlar nasılsınızz :
nesdem nukram
cutemim eflalim
yusra erenim boranım
pnaryyım
misscatim
ayşegülüm azarim duham daha ismin hatrlıyamadıklarım k. bakmayın nasılsınız hepiniz canlarrr
16:akşama kadir gecesi dualarımız kabul olur inşş kadir geceniz mubarek olsun hepinizin RABBİM kimsenin kucagını boş göbegini beşigini boş bırakmasın inşş RABBİM ellerimizi boş cevirmesin inşş
canlar benim tabloma bakarmısınız karman çorman oldu neler oluyosa :26:gün aşırıyı bırakmadım ne olur ne olmaz diye
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?