Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 3-4 gündür ayaklarim sismeye basladi ve anlatamam midem felaket yaniyor sanki benim pasa icerde ates yakmis bogazimi midemi yakiyor

kızlar geçmiş olsun demek ki mideye baskıdan dolayı olabiliyormuş inş biran önce geçer ...

:)) canım maşallah oğluşuna senin de dinlenmen gerekio ne kv si allam yaa

Darisi basina bacim
Sorma ablam hizli cikti yaramaz ama masaallah cok iyi toparlandi

Iste cnm. Oluyr her dogumda bir sikinti. Benim suanki hastaliklarimin kaynagini hep doguma bagliyrz. Olan oldu buna sukur cnm.

haklısın canım Allah beterinden korusun ...

bu arada kızlarrr yaa dün gece 11 gibiydi yattım karnım pıt pıt yapıyordu sol tarafıma elimi koydum biraz parmak uçlarımı bastırdım :) ve oraya tekme attı kızımla ilk temasımız gerçekleşti çok heyecanlandım yaa Allahım herkese yaşatsınn

merhaba kızlarrr çok uzun zamandır yazamadım
herşey üst üste geldiii
hepinizi özledim
çok sıkıntılı zor günler atlattım
bebeğim yanlış yere tutunmuş dış gebelikmiş malesef
günlerce hastanede yattım ve çok şükür ameliyatsız kurtuldum
çok zor günlerdi rabbim kimseye yaşatmasın
bu kadar zor kavuştum ama malesef yine kismet değilmiş
şimdi ne yapıcam nasıl bir yol izliycem hiç bilmiyorummm
tekrar tedavi stres bunları yaşayacak ne güç ne kuvvet görüyoyorum kendimde
dualarınızı eksik etmeyin kızlarrr
sonrasında şehir değişikliği yaptık taşındım ve internetim dün bağlandı
sizler nasılsınız hepinizi çok özledimmmmmm
biraz geçmişte olanlara bakıyım

Mericemm hosgeldin bacimmm...
Yasadiklarina cok uzuldum nasip degilmis demek...
Dualarim seninle bacimla ins. Saglikli bir gebelik donemi gecirir yavrunu saglikli bir sekilde kucagina alman nasip olur
En kisa zamanda toparlanman dilegiyle

s.a topikcanlar nasılsınızz :
nesdem nukram
cutemim eflalim
yusra erenim boranım
pnaryyım
misscatim
ayşegülüm azarim duham daha ismin hatrlıyamadıklarım k. bakmayın nasılsınız hepiniz canlarrr
16:akşama kadir gecesi dualarımız kabul olur inşş kadir geceniz mubarek olsun hepinizin RABBİM kimsenin kucagını boş göbegini beşigini boş bırakmasın inşş RABBİM ellerimizi boş cevirmesin inşş
canlar benim tabloma bakarmısınız karman çorman oldu neler oluyosa :26:gün aşırıyı bırakmadım ne olur ne olmaz diye
http://www.fertilityfriend.com/home/498352

kıslarrr tabloda yazan am- deil pm olcak yasabah deil akşam yani yanlışlık olmuş :26:

merice hg canım çok gecmiş olsun RABBİM inş enkısa zamanda yine verir melegini saglıklıca inş
evindede gülegüle otur hayrlı olsun

hadi gozun aydin canim
yasafiklarin zor cnm..ama toparlanmana aramiza gelmene sevindim..hosgeldin
Insallah o gucu yeniden bulucaksin bu guzel gunler hurmetine tum dualarim bebek isteyenlere..Insallah Rabbim en guzel mukafatla sevindiricek sizi...Gelicek minik melek mutlaka gelicek..sadece zamani degilmis demekki...Rabbim icini ferahlatsin ve yeniden baslamaya guc versin Insallah...

Cok sevindim tatlim ruzgar buyuyor artik insallah sende en kisa zamanda toparlanirsin

oyy masallaahhh ne guzel uslaniyor pasa.

Insallahhh daha da iyi olucaksiniz cnm..

bebisine masallahhh nurkacimm..kv icin bol nol sabr ne diye bilirim Rabbim insaf versin o kadina..
insallahhh en kisa zamanda gelir minisin..belki de tedavin besile olur bebisin gelmesine...En kisa zamanda mujdelenirsin cnm Insallahhhh

acaba ben dogurcammiiii????:26::26::26:
hic bi belirti hic gelisme yok
esim diyo hergun gobegin buyuyo sanki masallah diyo ee masallah da buyuyunce ben tirsiyorum ordan nasil cikicak diyerr annem cok az inmis gobegin diyo uanlari hani kaburga ustleri inmis diyo..ama bilmiyorum resim yuklerim yorum yaparsiniz kizlar..

Cnmm cok uzuldum. Allah yardimcin olsun..guc ve sabir versin sana. Dinlen kuzum. Gerekirse psikolojik destek al yavrum. Kolay degil yasadiklarin.

Cnm. Allah dualrini kabul etsin.
Yumurta olmamis canim ;(

canım benim çok geçmiş olsun, mesajını gördüm ama mesaj kutun dolu olduğu için cevap gönderemedim
Bence psikolojik yardım al canım.

evet canım sen acaba kaymışmıdır fln diyordun ya hani, cutem nesden hastanedeymiş deyince ben eyvahh demek cidden kamış dediydim içimden. Neyseki kaymamış 30-40 cm mi o ne yaa nereye soktular o kadar şeyi:26:

Benim 3-4 gündür ayaklarim sismeye basladi ve anlatamam midem felaket yaniyor sanki benim pasa icerde ates yakmis bogazimi midemi yakiyor
hadi bakalım, hayırlı olsun benim midem hep böyle işte, ama tarifine bayıldım canım, ateş yakmış gibi Tam da öyle
Ayakların için ılık tuzlu suda bekletip yüksekte tutmanın haricinde, duş aldıktan sonra çıkarkendizlerinden aşağısına soğuk su tut, şoklama olsun. bacaklarına ayaklarına, çok iyi geliyor inan ki

maşallah paşaya, boyu kilosu gayet güzel kuzum

çok şükür ya, çok sevindim güzel haberler vermene cutem sen de toparlan da bayramdan sonra da evinde kal hep inşallah, kimseye muhtac olmadan...

bacım ölçüm saatleri hep şaşmış galiba, bu kötü olmuş. Ama yumurtlamamışsın gibi bu ay :26:

hepimizin kadir gecesi hayırlı mübarek olsun dualarımdasınız inşalllaahhh.

dr a gittim elhamdulillah sonuç güzel ikili test. ama kanim artmasını beklemiyrdum da düşmesini beklemiyrdum 9 cikti ilac kullandim halde.troid de düşük ve sinirda dr dahileye gonderdi sagolsun dr cok iyiydi sinirda cikmis ama ilaca gerek yok gibi dedi yarin ku sonuca gore ilaç verecek ya da verniycek usg de baktılar şükür nodil falan yoktu.kan takviyesi yapalim defi drum ilaç yazdı
deyince grek gornemis o zaman bi ay donra bakakim dedi.
k.dogumda iceri bi girdim aman allahim devletteki şu gicik kari oraya gelmis gonul h. in odasında karşımda
ay nasil kotu oldum.hic ilgilenmiyo bi de ben senu bi yerden taniyrum diyo
yaptigin rezillikten diyecektim de neyse devlette gelmiştim size dedim.kanim dokuz hanımefendi ikac yazmadan gönderiyor ciktiktan sonra tekrar gittim kan ilavi yazın dedim himm dusukmus yazayim diyo vitamin den istedim bu gebeler vit meraklusi ustiyrsan yazsyim dedi ve icemiycem elevt yazmış almadım.dr um müslüman ülkede yasiyruz hastalarıma soylemem gerekir diye elevt anlatyr ve isteyene başka ilac yazıyo
bu karı hala kendini devlette saniyo. allahim bi daha bu kadina dusurmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…