kolay gelsin yorma canım ütü de zor iş valla hic sevmen utuyu ve yorar da.ikili de temiz cikar inş saglikka gelsin miniklerimiz.
oyy canim ya insan üzüluyr tabi anne ve kardeşler olunca konu ama rabbim sana saglik afiyet versin kimseye muhtaç etmesin yardimcin allah olsun
canim kolay gelsin aman iyi olun da siz tek işin olsun malum bayram geliyr cok şükür ama yorma kendini canim dikkat et kendine.
canım yaa Allah yardımcın olsun.. ne güzel eşinin ailesi yanındalar destekler :) sen yinede çok iş yapma abartma dikkat et kendine (;
işte herkesin şansı farklı oluyor kimi kv şikayetçi kimi kendi ailesinden neyse ki bitaraf destek bile olsa yinede çok güzel
tabiki herkes kendi ailesinin yanında olmasını ister ama buna şükür kuzum...
benim annem de bana yetişemiyor ablamdan dolayı 1,5 yaşında ikizler ve 5 yaşında 3 oğlu var her gün ablamda annemede hak veriyorum tabi nasıl yetişsin kadın hepimize ablam malum o hiç gelemio ama ablam ilk doğum yaptığında inanın 1 yıl boyunca 2 gün evimde kaldıysam 4-5 gün hep ablamda kaldım çok emeğim var ama karşılıkta beklemiyorum herzaman koşarım o benim ablam sonuçta :) ...
kv herzaman sorar sağolsun sakın yapma etme biz gelir yaparız ihtiyacın olduğunda söyle fln der.
şimdilik çok şükür kendim herşeime yetişmeye çalışıyorum bi yandan iş güç bi yandan ev yemek v.s kolay olmuyor tabi ...
canım işte herkesi kendimiz gibi zannediyoruz ama maalesef kardeşte olsa değişmiyor bu... sevilmiyorum die düşünme tabiki seviyorlardır ama onlar yaşamadıkları için seni anlamıyor olabilirler. yinede kötü düşünme sende bundan sonra ona göre davranırsın canım üzme kendini sakın
kızlar nasılsınız? bu aralar iftardı evin eksikleriydi derken giremiyorum.bugün medipolu aradım rahim filmi için.hala çekilemedim.
bu tayin işi çıkınca çocuk işine ara verdik zaten.bayramdan sonra medipolde tedaviye başlıcam.aradım rahim filminin ücreti 300 müş anestezi kullanmıyolarmış.dç dr.ların muayne ücreti 100, op. dr ların 30 muş.
şimdilik op. dr la tedaviye başlıcam.eğer aşılama tüp bebek aşamasına girersek dç. tercih ederim.
hastanede tüp bebekte yapılıyomuş.çok kanım kaynadı bu hastaneye herşey var
baba evinden ilk karelerbebişimin ananesini şaşırtması babam bile hamilelik çok yakışmış sana kötü durmamış dedi
Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719 Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719
Sizlerle dertlesmek insana iyi geliyor inanin...Cnm. Dusuncesizlik etmisler. Insan umdugunu bulamiyinca hayal kirikligi da buyuk oluyor.
Sen yine iyi birakip 1 saat gidebilmissin kv ne. Ben henuz o asamaya gelemedim cnm.
Allah gonlune gore versin cnm. Sakin kendini uzme. Sen annelikten mahrum degilsin. Sadece vaktini bekliyorsun cnm.
Kızlar özledim sizleri yakında bende istediğim zaman yazabilecegim sizlere telefonum değişti sim kartim kirilinca kullanima hazır :)))
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.Cutem geleyimde senin kV den cikarayim sinirimi benim kVde de bayramda bizde kalmak istiyormus çıldırmama az kaldı.kan değerlerim yukselmedi doktorum 5 tane kan serumu yazdı onları gidip yaptiriyorum serum kan değilde bende eksik olan kan vitaminleri mevcut ben ayakta duramıyorum kadın yakamdan düşmüyor ufff Rabbim anlayissiz kullarına anlayış insaf vicdan merhamet nasip etsin...
Hepinizi öpüyorum güzel yüreklerim isimlerinizi tek tek yazamadim ama hepinizi özledim ve takipteyim :)
Bu arada Teyzeleri Ahmet Asım 29 hafta2 günlük muayenesinde 1kilo 383gram çıktı iyi mi boyumuzda 38cm :)
Cutemm nasılsın...benimde Yusram gibi midem sanki çamaşır suyu içmiş gibi cayır cayır yanıyor midem doktor ilaç verdi denemedim henüz dediğin gibi benim bidik geçen haftaya kadar baş aşağı duruyordu dönmüş kafası midemdeymis ayaklar aşağıda kafası sıkıştırıyor demek ki
Masallah Ahmet Asim.super gelisimi.Kızlar özledim sizleri yakında bende istediğim zaman yazabilecegim sizlere telefonum değişti sim kartim kirilinca kullanima hazır :)))
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.Cutem geleyimde senin kV den cikarayim sinirimi benim kVde de bayramda bizde kalmak istiyormus çıldırmama az kaldı.kan değerlerim yukselmedi doktorum 5 tane kan serumu yazdı onları gidip yaptiriyorum serum kan değilde bende eksik olan kan vitaminleri mevcut ben ayakta duramıyorum kadın yakamdan düşmüyor ufff Rabbim anlayissiz kullarına anlayış insaf vicdan merhamet nasip etsin...
Hepinizi öpüyorum güzel yüreklerim isimlerinizi tek tek yazamadim ama hepinizi özledim ve takipteyim :)
Bu arada Teyzeleri Ahmet Asım 29 hafta2 günlük muayenesinde 1kilo 383gram çıktı iyi mi boyumuzda 38cm :)
Sizlerle dertlesmek insana iyi geliyor inanin...
Allah (c.c.) razi olsun ablalarim kardeslerimmm
Neyse artik ben esimle ve oglumla mutluyum...
Varsin ailemde kendi aralarinda mutlu olsunlarda ben eksik kalayim...
Ayrica cute ablam ben gecen gunde sutumu sagip biraktim alisverise gittim 4 saatligine hemde...
Ayrica esimle birliktede aksamina sirketlerinin iftar yemegine gittik...
Emzirdim uyuttum 2 saat sonra biz eve dondugumuzde uyandi
Masaallah ya benim oglum beni uzmuyor fazla o nedenlede gozum arkada kalmadan kv me emanet edebiliyorum...
Eftalim ablaminda katkisiyla
Tabi asiri ozluyorum o ayri geldigimde guzelce koklasiyoruz
Denizasker
Masaallah bacim size...
Hep boyle mutlu guleryuzlu ol ins.
Hifanur
Bacim bu tedavin sana mucizeni getirsin ins.
Sen umudunu yeter ki yitirme elbet mucizen er yada gec gelecektir sana...
Umarim fazLa bekletmeden gelir
ah canım işte her aile candan olmuyor bende çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor ne yapalım hamdolsun senin de eşin kv den destek benim sadece kv dem:)) o da olmasa ne yapardım bu halimle bilemiyorum, ne kusuru yaz tabi ben neler yazıyorum:))Rabb'im kolaylik versin ablam ....
Tuvalet egitimi oldukca zormus ...
Bununda ustesinden gelirsin ins.
Ayrica kendi ailemdwn bende sikayetciyim ablam...
Hamile hamile azar azar kendi isimi kendim gordum hep...
4 kiz kardesimden biride gelip yardima ihtiyacin var mi demedi...
Acil sezeryana alindim o arada sagolsun kv ile yengem evimi temizlemisler...
Evimiz 5 dk yurume mesafesi...
Su ana kadar 2 kere geldiler...
2.5 ay oldu ki ben her hafta 2-3 kere giderdim ...
Kardes ya ozlenmez mi demek ki ben abartiyormusum...
Dogumdan sonra sadece bir kere babanneme gittim...
Annemlere ugramadim hic ayni apartmandalar...
Bundan sonrada bayramda seyranda giderim ...
Sevilmiyormusum onu anladim bende
Nereden nereye ablam bende amma dolmusum konu ne iken ne ettim kusuruma bakma
yok canım hiç yormuyorum alıştım tembelliğe:)) bugün inşallah banim kontrol var o arada oğlumu da göstericez dr zaten isteyecekti bizim minik yaparsa kaba:)) geçen sefer 3 saat sürdü bir dünya su içirdiğim halde:)) kasılmalarıda sorarım canım her gün oluyor keşke dr da denk gelseah güzelim seni çok iyi anlıyorum. bazen biz çok fedakar olduğumuz için karşımızdakileri de öyle istiyoruz.
bazen de inan en yakınımız çenesiyle davranışlarıyla yoruyor. en güzeli beklenti olmaması. bekleme yardım. ama sen de koşma eskisi gibi. ailemiz de olsa bi mesafa lazım. dinimiz bile önce kendi yuvan diyor.
canım gönlüm tiny den yana çok kalite duruyor işte öbürü 30 cm yükselip mama sandalyesi oluyormuş. iki güne elimde olur içime sinmezse tiny alırım artık.
canım yavaştan başla en azından kabalar bitsin. bak doğumuma bir ay var hala çıkıyor eksikler.
tiny love cidden güzel reknleri de kumaşı da güzel. bu yatakları en fazla 6-7 ay kullanabiliriyoruz boyları kısa çünkü sığmıyor kuzular. ama üç ayrı şey almaktansa hepsi bir arada olması güzel. ben bi ucuz olanı alayım size söylerim. boşa tiny love iki katı vermezsiniz tabi isteyenler:)
adet güni ateş düşer. ama ne zaman yumurtladığımız döngümüzün günü de önemliç daha detaylı yazın yardımcı olmaya çalışalım.
ayy kuzum çok sağol sizler de burda merakta kaldınız sağolsun cutem haber vermiş sizlere. çok şükür evimizdeyiz böbrek de iyi. azcık salak insanlara denk gelince olaylar büyüdü.
sağol canım. sen de iyi ol aman yorma kendini. oğlun nasıl oldu tekrar test vercek misiniz.
kasılmaları ihmal etme sor mutlaka.
canım bana da öyle oluyor o bebek hareketi ama sonrasında benim karnım tor top oluyor nesdemin dediği gibi göbek deliği çevresiCanim karnimin sol tarafına doğru kayiyor ve yumruk oluşturuyor resmen elimle karnimi yoklayincada diğer taraflar bomboş ama orasi elime geliyor ve yumruklasi sa sanci yapiyor.allaha su!ur bugün olmadi hic.sabahtan gittim ikiliyi verdim yarin öğleden sonra alican inşallah herşey yolundadıevde kadin var mecbur temizlikçi aldim halklarda yikandii geldi ayy ev resmen bana batiyordu pislik içindeydi biseye benzedi şükür.bende oturduğun yerde perdeleri u5uluyorum.allahim kimseyi elden ayaktn etmesin
:))Tum.degerlerinizi yazarsaniz yardimci olabiliriz.
Tamam cnm.
kocaman aminnn.
Kiyamam sana ben..canim benim. Uzme diyecegim kendini ama mumkun degil.biliyrm.
sağol canım yok yormuyorum keyfimdeyim:)kolay gelsin yorma canım ütü de zor iş valla hic sevmen utuyu ve yorar da.ikili de temiz cikar inş saglikka gelsin miniklerimiz.
oyy canim ya insan üzüluyr tabi anne ve kardeşler olunca konu ama rabbim sana saglik afiyet versin kimseye muhtaç etmesin yardimcin allah olsun
canim kolay gelsin aman iyi olun da siz tek işin olsun malum bayram geliyr cok şükür ama yorma kendini canim dikkat et kendine.
kv ve eşin söylemese daha iyi seni üzmüşler bu şekilde, benimkiler demez deseler daha onlara hiç bir işimi yaptırmamYa bacilarim oda degilde esimle kv dem sana verdikleri deger bu kadar falan diyorlar...
Bende oruc oruc gelmiyorlardir diyorum ama bu seferde oruc oruc gezmeleri biliyorlar buraya mi gelemiyorlar diye soyleniyorlar haklilarda...
Neyse hatta gecenlerde babamla annem koyden geldiler oglumu kv deye birakip 1 saat ugradim gider gitmez annem pasta falan yaptirmanin pesindeydi..
Millet yanina gelecekmisde birseyler yap dedi...
Yahu oglum var benim hic mi ozlemedin beni sohbet edelim degil mi ama..
Ablam falanda evde yani...
Fazla durmadim bende babamda milletin isi gucu var birak gitsin dedi...
Beni bir yabanciymisim gibi seslendi...
Gelde o eve git bir daha..
Ayrica aynen nesdemim biz fazla deger verip karsidan da o degeri gormedigmiz icin her zaman kirilan taraf biz oluyoruz ne yazik ki
Senin siparisini verdiginde oldukca kullanisli demekte fayda var
Tiny love dan daha kullanisli bile olabilir...
Yukselebilmesi buyuk avantaj...
tabi canım annenin de ablanında mazereti var yetişemezler sana ama bizimkilerin yok, bende oğlumda her işimi yapıyordum ama bu çok farklı maalesef muhtaç oldumcanım yaa Allah yardımcın olsun.. ne güzel eşinin ailesi yanındalar destekler :) sen yinede çok iş yapma abartma dikkat et kendine (;
işte herkesin şansı farklı oluyor kimi kv şikayetçi kimi kendi ailesinden neyse ki bitaraf destek bile olsa yinede çok güzel
tabiki herkes kendi ailesinin yanında olmasını ister ama buna şükür kuzum...
benim annem de bana yetişemiyor ablamdan dolayı 1,5 yaşında ikizler ve 5 yaşında 3 oğlu var her gün ablamda annemede hak veriyorum tabi nasıl yetişsin kadın hepimize ablam malum o hiç gelemio ama ablam ilk doğum yaptığında inanın 1 yıl boyunca 2 gün evimde kaldıysam 4-5 gün hep ablamda kaldım çok emeğim var ama karşılıkta beklemiyorum herzaman koşarım o benim ablam sonuçta :) ...
kv herzaman sorar sağolsun sakın yapma etme biz gelir yaparız ihtiyacın olduğunda söyle fln der.
şimdilik çok şükür kendim herşeime yetişmeye çalışıyorum bi yandan iş güç bi yandan ev yemek v.s kolay olmuyor tabi ...
canım işte herkesi kendimiz gibi zannediyoruz ama maalesef kardeşte olsa değişmiyor bu... sevilmiyorum die düşünme tabiki seviyorlardır ama onlar yaşamadıkları için seni anlamıyor olabilirler. yinede kötü düşünme sende bundan sonra ona göre davranırsın canım üzme kendini sakın
canım benim tüp bebeğe bile gerek kalmayacak bence gelecek senin kuzunda hemenkızlar nasılsınız? bu aralar iftardı evin eksikleriydi derken giremiyorum.bugün medipolu aradım rahim filmi için.hala çekilemedim.
bu tayin işi çıkınca çocuk işine ara verdik zaten.bayramdan sonra medipolde tedaviye başlıcam.aradım rahim filminin ücreti 300 müş anestezi kullanmıyolarmış.dç dr.ların muayne ücreti 100, op. dr ların 30 muş.
şimdilik op. dr la tedaviye başlıcam.eğer aşılama tüp bebek aşamasına girersek dç. tercih ederim.
hastanede tüp bebekte yapılıyomuş.çok kanım kaynadı bu hastaneye herşey var
ayy maşallah canımbaba evinden ilk karelerbebişimin ananesini şaşırtması babam bile hamilelik çok yakışmış sana kötü durmamış dedi
Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719 Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719
canım senin ilk normal ben çok erken hissettim, ben vicium kullanıyorum kalsiyum için, magnezyum kullanıyorum, birde kan ilacı henüz decavite başlamadım bugün verir drcanım Allah kolaylık versin sana. bende harketlerini hissetmiyorum diye korkuyorum arada sanki hareket ediyor tam anlayamıyorum yani 16 haftalık oldumi inş. doktor elevit ve gyne ferro diye bir ilaç verdi sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuan
amin canım, evet yapılacak test inşallah geçmiştircanım lireac diye bi krem onu önermişlerdi ama düzenli kullanmadım aklım estikçe kullanıyorum
bende 14 ağustosta görecem tekrar hemde 32. hafta raporumu alacam
canım benim ya neler atlattın sen şükürler olsun ki ikinizde iyisiniz bir daha böyle zor günlerin olmaz inşalah canım
canım hadi az kaldı sağlıkla doğumun gerçekleşir inşallah normal olacak dediler demi bu bekleyiş daha bi heyecanlı olur
canım ben aldım verecem büyük ihtimal çalışıyorum çünkü annem ağlayınca onunla kurtarsın. tabi bizim paşa alırsa her çocuk emzik almıyor
kuzum iyi olmanıza sevindim iğnelerde bitmiş tekrar test yapılacak mı. kv delerede maşallahhh canım ne güzel yanındalar allah daim etsin
canım inşallah bu hastane uğrur getirir sana ve bebişin gelir hayırlısı ile sende tüm bekleyenlerde kavuşur yavrularına
maşallahhh siz çok tatlısınız
sağol canım sende iyi olMaşallah ya büyüyor bak annesi
İnşalah bir de o sinirlerini bozmaz. Okusak da, belli yerlere gelmiş de olsak bazen olmadık işlerle uğraşmak zorunda kalabiliyoruz, uğraştıranlar utansın...
Nesdoşum neler çekmişsin yaAma bak Allah büyük, manevi olarak çektiklerin bir yana da, maddi kaybını Rabbim yerine koymuş bile bak çok şükür
Ama yerine konmayacak üzgüntüler için Rabbim sorsun hesabını sorumlularından
Elbet annemi isteyeceğim diyecektin, bundan daha mantıklı birşey var mı kiNeyse boşver. Bayramı da atlatınca inşallah rahat edersin cutem, az kaldı sık dişini.
Güle güle kullan çok kullanışlı ev hoş birşeymiş senin aldığın, tiny love da güzel ama ben senin aldığını daha çok beğendim açıkçası nesdoş
efloşum sen iyi ol daBen de pek gelemiyorum bu aralar
maşallah sizeZaten çirkin hamile olmaz ki canım
canım ben spinal olmuştum bebeği ilk görmen açısından iyicanım epidural sezeryan doğum yapmış biri olarak tavsiye ediyormusun ?
şimdi benim doğumumum tabiki ilk önce bebeğe ve benim sağlığıma göre olacak biliyorum ama ben narkozu atamıyorum çok uzun sürüyor etkisi..
rahatsızlığımdan dolayı normal doğum yapamayabilirim en son seçenek epidural sezeryan kalıyor onda da korkuyorum
canım tek değilsin bende sonrasın çok fena oldum o yüzden bir daha sezaryen istemiyorum keşke normal doğurabilsemVallahi cnm. Illa sezeryan dersen b3n epidural derim. Evet bazi zorluklari oluyr daha sonrasinda ama bebeginle ilk tanismanin mucizesini, mis kokuyu icine cekmeyi, ilk kez sesini duymayi ve ilk kez koklamayi degismem hicbirseye. Benim biraz zor oldu sezeryanim anladigik kadariyla ama bugun olsun yine epiduralle dogururum. Bir de bana sormadan sipinal+epidural kombin yapmislar. Belki de sipinalden kaynakli agir geldi bana bilemiyrm.
gayet iyi canım maşaallaharkadaşım aradi betahcg degeri 336 cikmis dun yaptırmış. sat 22 haziranmis normal mi bana sordu ben de kötü birsey soylemek istemedim.saglik ocagindakilier düşük demisler.
canım spinalde benim baş ağrım olmadı sırrı bolca kahve içmek ve başını sağa sola ilk gün oynatmamak dr um öyle demişti bende olmadı evet spinalde hemen yiyorsunah güzelim çok bekledin ama inan sizin hiçbir sorununuz yok bence. bir hsg ile tıpkı bende olduğu gibi foş foş tüplerin genişleyip kolayca gebe kalacaksın. zaten imkansızlıklar yüzünden uğraşamadın o işlerle. her şey teker teker yoluna giriyor. ben çok inanıyorum ayşegül olsun sen ol çok yakında güzel haberlerinizi alıcaz.
inş senin bebişinin de gününü sayıcaz eşyalarını beğencez burdan.
ay maşallah harikasınız ana kız. iyi dayandın yolculuğa canım. artık çok yorma kendini suyumuzu korumak için çok fazla yormıcaz.
senin saçların sanki sarıydı boyattın tümden sanırım.
benim ucunda sarılarım kaldı iyice kestirdim ensemde yakında kendi saçım kalıcak emzirirken de boyatmayı pek istemiyorum en azından bir kaç ay boyatamam sütüm bozulmasın. zaten alıştım bu renge.
amin güzelim rabbim kimseye yaşatmasın gebelikte sıkıntı insan çok bunalıyor.
kız ölçde bahtsız bedeviyim ben. allah sevdiği kuluna eşşeğini kaybettirip buldururmuş. stent yok dediler ki biliyosun hep korkardım kayar mı çıkar mı diye. malum kızım tepiksu:) ama şükür yerindeymiş. anasını satayım ben 3-5 cm bişey sanıyodum bildiğin 30-40 cm miş dr bi gösterdi bu ne laaa dedim:) şarj aleti kablosu gibi kalın da baya.
canım benim dr um spinal ya da genel dedi.
ben de araştrdım epidural istiyordum.
spinalde uyuşma yarım saat filan sürüyor. epidurulda bir kaç saat.
spinalde baş ağrısı olabiliyor.
epiduralde bi katater var basıyosun ağrın azalıyor.
spinalde ağrı kesiciyi ağızdan ya da serumla veriyorlar.
sanırım spinal daha çok hoşuam gitti çünkü yemek de hemen yiyomuşşsun sanırım.
gayet güzel maşallah.
ah canım olacak bu sıkıntılar zor gerçektenBenim 3-4 gündür ayaklarim sismeye basladi ve anlatamam midem felaket yaniyor sanki benim pasa icerde ates yakmis bogazimi midemi yakiyor
canım gerçekten seninki tuhaf olmuş karman çorman etmişler ağrı kesiciyi belden olmayacaksan ne diye epidural yapmışlar çok saçma,bana da çok serum verdiler canım 4 ten fazlaydı, canım ağrı sudan değil kahve iç demedi mi dr sana ben bolca kahve içtim birde başını oynatmayacaksın o müthiş ağrıya sebep oluyor ilk gün mümkün olduğunca sabit tutacaksınCnm. Spinalle epiduralin omurilikte yapilan katmanlari farkli. Spinal daha derine yapiliyr.
epidural 15 dk filan, spinal de ise hemen uyusuyr.
epiduralin etkisi 30 dk filan geciyr, spinal 4-5 saat suruyr.o nedenle de sezeryan sirasinda uyusukluk gecmesin diye sipinal tercih ediyrlar yoksa az miktarda genel anestesi verilebiliyr.
epiduralde istedigin zaman kendine agri kesici verebiliyrsun (benim mal hastanede ne yazikki agri kesici baglamadilar. Kalcadan vurdular hep igneyi. Ama nedendir bilinmez belimde de epidural ignesi kaldi. Cok agrim olunca o igneden ne alakaysa tekrar epidural verdiler ve sisligim artti); spinalde belinde igne olmadigi icin agri kesici kalcadan yapiliyr.
benimkinde bi tuhaflik vardi kesin. Ne halt ettiler tam bilemiyrm cnm. Iki kez dogum sonrasi belden agri kesici yerine epidural yaptilar. O nedenle baya ödemim oldu. Aklinizda olsun sakinnnnnnnnn su icmeyin epidural sonrasi. Bas agrisindan mahvolursunuz. Bana 6 saat sadece serum verildi. Onun icin hic basim agrimadi.
Degeri mukemmel cnm. Ister 28 ister 30 gun olsun dongusu. Degeri cok iyi masallah. Benim bat gunu 336 diydi cnm. Cok sukur bak kuzum koynumda suan
hay senin kv ne...... maşallah canım Ahmet asıma:)))Kızlar özledim sizleri yakında bende istediğim zaman yazabilecegim sizlere telefonum değişti sim kartim kirilinca kullanima hazır :)))
:)) oyyy bak sen daha o haliyle atıyor demek:))Daha iyiyim cnm ok sukur. Yusuf tekmeleyerek yataktan atmasa daha iyi olacagim))
Ee kuzum. Zamanlariniz ysklasti masallah. Ahmet Asim.gebelik reflusu yapmis sende de. Ilac hangisi bilmiyrm ama gerekince kullan cnm.
Benim de basim hic agrimadi cnm...ah canım işte her aile candan olmuyor bende çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor ne yapalım hamdolsun senin de eşin kv den destek benim sadece kv dem:)) o da olmasa ne yapardım bu halimle bilemiyorum, ne kusuru yaz tabi ben neler yazıyorum:))
yok canım hiç yormuyorum alıştım tembelliğe:)) bugün inşallah banim kontrol var o arada oğlumu da göstericez dr zaten isteyecekti bizim minik yaparsa kaba:)) geçen sefer 3 saat sürdü bir dünya su içirdiğim halde:)) kasılmalarıda sorarım canım her gün oluyor keşke dr da denk gelse
canım bana da öyle oluyor o bebek hareketi ama sonrasında benim karnım tor top oluyor nesdemin dediği gibi göbek deliği çevresi
:))
sağol canım yok yormuyorum keyfimdeyim:)
kv ve eşin söylemese daha iyi seni üzmüşler bu şekilde, benimkiler demez deseler daha onlara hiç bir işimi yaptırmam
tabi canım annenin de ablanında mazereti var yetişemezler sana ama bizimkilerin yok, bende oğlumda her işimi yapıyordum ama bu çok farklı maalesef muhtaç oldum
canım benim tüp bebeğe bile gerek kalmayacak bence gelecek senin kuzunda hemen
ayy maşallah canım
canım senin ilk normal ben çok erken hissettim, ben vicium kullanıyorum kalsiyum için, magnezyum kullanıyorum, birde kan ilacı henüz decavite başlamadım bugün verir dr
amin canım, evet yapılacak test inşallah geçmiştir
sağol canım sende iyi ol
canım ben spinal olmuştum bebeği ilk görmen açısından iyi
canım tek değilsin bende sonrasın çok fena oldum o yüzden bir daha sezaryen istemiyorum keşke normal doğurabilsemameliyat yerim bile öyle kötü duruyor ki sonrasında hep oturmaktan yamuk yumuk kaynadı dikişim
gayet iyi canım maşaallah
canım spinalde benim baş ağrım olmadı sırrı bolca kahve içmek ve başını sağa sola ilk gün oynatmamak dr um öyle demişti bende olmadı evet spinalde hemen yiyorsun
ah canım olacak bu sıkıntılar zor gerçekten
canım gerçekten seninki tuhaf olmuş karman çorman etmişler ağrı kesiciyi belden olmayacaksan ne diye epidural yapmışlar çok saçma,bana da çok serum verdiler canım 4 ten fazlaydı, canım ağrı sudan değil kahve iç demedi mi dr sana ben bolca kahve içtim birde başını oynatmayacaksın o müthiş ağrıya sebep oluyor ilk gün mümkün olduğunca sabit tutacaksın
hay senin kv ne...... maşallah canım Ahmet asıma:)))
:)) oyyy bak sen daha o haliyle atıyor demek:))
Evet ablam sagolsun ozellik esim vimizin islerini bile yapiyor...ah canım işte her aile candan olmuyor bende çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor ne yapalım hamdolsun senin de eşin kv den destek benim sadece kv dem:)) o da olmasa ne yapardım bu halimle bilemiyorum, ne kusuru yaz tabi ben neler yazıyorum:))
yok canım hiç yormuyorum alıştım tembelliğe:)) bugün inşallah banim kontrol var o arada oğlumu da göstericez dr zaten isteyecekti bizim minik yaparsa kaba:)) geçen sefer 3 saat sürdü bir dünya su içirdiğim halde:)) kasılmalarıda sorarım canım her gün oluyor keşke dr da denk gelse
canım bana da öyle oluyor o bebek hareketi ama sonrasında benim karnım tor top oluyor nesdemin dediği gibi göbek deliği çevresi
kv ve eşin söylemese daha iyi seni üzmüşler bu şekilde, benimkiler demez deseler daha onlara hiç bir işimi yaptırmam
tabi canım annenin de ablanında mazereti var yetişemezler sana ama bizimkilerin yok, bende oğlumda her işimi yapıyordum ama bu çok farklı maalesef muhtaç oldum
ayy maşallah canım
canım senin ilk normal ben çok erken hissettim, ben vicium kullanıyorum kalsiyum için, magnezyum kullanıyorum, birde kan ilacı henüz decavite başlamadım bugün verir dr
sağol canım sende iyi ol
canım tek değilsin bende sonrasın çok fena oldum o yüzden bir daha sezaryen istemiyorum keşke normal doğurabilsemameliyat yerim bile öyle kötü duruyor ki sonrasında hep oturmaktan yamuk yumuk kaynadı dikişim
canım spinalde benim baş ağrım olmadı sırrı bolca kahve içmek ve başını sağa sola ilk gün oynatmamak dr um öyle demişti bende olmadı evet spinalde hemen yiyorsun
canım gerçekten seninki tuhaf olmuş karman çorman etmişler ağrı kesiciyi belden olmayacaksan ne diye epidural yapmışlar çok saçma,bana da çok serum verdiler canım 4 ten fazlaydı, canım ağrı sudan değil kahve iç demedi mi dr sana ben bolca kahve içtim birde başını oynatmayacaksın o müthiş ağrıya sebep oluyor ilk gün mümkün olduğunca sabit tutacaksın
Yok ablam ne kusuru....Masallah Ahmet Asim.super gelisimi.
kv ne gelince. Ben gelip sorayim ona da :...Allahim ya nedir bu yaptiklari. Allahtan korkmuyorlar hic.
Masllah iyi ceserat cnm (sakin yanlis anlama).
B3nim oglan nerde 4 saat uyuyacak. Uyusu da birakamam cnm. Okuduklarima gorende anne-bebek tam baglanmasi icin ve bebegin anneyi kaybetme korkusuna kapilmamasi icin kesinlikle ilk 3-4 ay ayrilmamasi gerektigi yaziyr. Muhalefet olmak icin degil; ama ben bu nedenle de birakamam cnm. Tabiki mecburi durumlar haric.
Adet günüm 27 gündür ilk gün 36.8 36.7 diye başladı şu an 19. Günüm 10.gunumde 36.4 oldu bu en düştüğü hala 36.7 ve söyle bir durum var benim ateş hep düşüktür özellikle adetgunlerimde hep yüksekti tam rakamları yazamıyorum şu an yanımda yok ama genel olarak hiç düşmedi bu neden olur ve Grip olmadım şimdiden teşekkürler hoşçakalın:2:ah güzelim seni çok iyi anlıyorum. bazen biz çok fedakar olduğumuz için karşımızdakileri de öyle istiyoruz.
bazen de inan en yakınımız çenesiyle davranışlarıyla yoruyor. en güzeli beklenti olmaması. bekleme yardım. ama sen de koşma eskisi gibi. ailemiz de olsa bi mesafa lazım. dinimiz bile önce kendi yuvan diyor.
canım gönlüm tiny den yana çok kalite duruyor işte öbürü 30 cm yükselip mama sandalyesi oluyormuş. iki güne elimde olur içime sinmezse tiny alırım artık.
canım yavaştan başla en azından kabalar bitsin. bak doğumuma bir ay var hala çıkıyor eksikler.
tiny love cidden güzel reknleri de kumaşı da güzel. bu yatakları en fazla 6-7 ay kullanabiliriyoruz boyları kısa çünkü sığmıyor kuzular. ama üç ayrı şey almaktansa hepsi bir arada olması güzel. ben bi ucuz olanı alayım size söylerim. boşa tiny love iki katı vermezsiniz tabi isteyenler:)
adet güni ateş düşer. ama ne zaman yumurtladığımız döngümüzün günü de önemliç daha detaylı yazın yardımcı olmaya çalışalım.
ayy kuzum çok sağol sizler de burda merakta kaldınız sağolsun cutem haber vermiş sizlere. çok şükür evimizdeyiz böbrek de iyi. azcık salak insanlara denk gelince olaylar büyüdü.
sağol canım. sen de iyi ol aman yorma kendini. oğlun nasıl oldu tekrar test vercek misiniz.
kasılmaları ihmal etme sor mutlaka.
Evet ablam sagolsun ozellik esim vimizin islerini bile yapiyor...
Cok sukur ya onlarda yardimci olmasa cok zorlasirdi cocuk bakmam...
Yok ablam ne kusuru....
Ben evde bi an yanindan ayrilmiyorum afedersin lavabo ihttiyacimi bile uyumasina sakliyorum...
Her an basindayim bogulma yasar uzerindekini battaniyeyi agzina goturur vs. Diye...
Uyurken arara bir hafif aglayabiliyor hemen yanagini oksuyorum uyumaya devam ediyor vs.
Kilo aldim kiyafetlerim olmuyordu cunku...
Normalde onemsemem giyindiklerimede esimin iki erkek kardesi var aksamlari kv de de temek yiyoruz mecbur duzgun birseyler giyinmem lazim pijamalarla olmaz cunku
Yemege gitmemide esim cok istedi cunku bende biliyordum oglum guzelce emdikten sonra araliksiz 2-4 saat arasi uyur...
Uyuttum gittim geldim uyandi yavrum
Yoksa birakir miyim ablammmm herseyim o benim...
Benim gibi kimsede bakamaz yani babasi ve benim kucagimda baska kimseye vermemeye calisiyorum esimle benim kokuma alissin yeter
Adet günüm 27 gündür ilk gün 36.8 36.7 diye başladı şu an 19. Günüm 10.gunumde 36.4 oldu bu en düştüğü hala 36.7 ve söyle bir durum var benim ateş hep düşüktür özellikle adetgunlerimde hep yüksekti tam rakamları yazamıyorum şu an yanımda yok ama genel olarak hiç düşmedi bu neden olur ve Grip olmadım şimdiden teşekkürler hoşçakalın:2:
HAKLISIN CANIM KORMAMAK GEREKŞYOR O KUZU Bİ ŞEKİLDE ÇIKACAK BU ARADA ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAH KUZUMU DAHA BELİRGİN HİSSEDİYORUMHic korkma ve oumsuzkilari dusunma cnm. Hersey yolunda gidecak Allahin izniyle
Eee artik agirlasiyrsun cnm.
Migdendeki gebelik reflusu. Eren pasa migdene cikmistir. Doguma kadar devam.eder cnm.
Dr.unla konus. Dayanamayacak gibi olursan miden icin ilac verir.
Ayaklarini da aksamlari ilik tuzlu suda beklet cnm.
canım benim ya herkeste oluyomuş demek ki neyse bunlar olsun tyek sıkıntımızCutemm nasılsın...benimde Yusram gibi midem sanki çamaşır suyu içmiş gibi cayır cayır yanıyor midem doktor ilaç verdi denemedim henüz dediğin gibi benim bidik geçen haftaya kadar baş aşağı duruyordu dönmüş kafası midemdeymis ayaklar aşağıda kafası sıkıştırıyor demek ki
maşallah annesi Ahmet Asıma sağlıkla kucaklaKızlar özledim sizleri yakında bende istediğim zaman yazabilecegim sizlere telefonum değişti sim kartim kirilinca kullanima hazır :)))
o testlerde iyi çıkacak Allah'ın izni ile rahatlayacak paşan canım evet zor ama Rabbim daha zorlarından korusun hamd olsun halimizeamin canım, evet yapılacak test inşallah geçmiştir
Kizlar. Cok sukur 2 gundur ruzgar kendi kendine ilacsiz gaz ve kaka yapmayi basariyor. Allahimmmmm ne buyuk nimetmis. Gaz sancisindan 4 saat araliksiz 1 sn bile oturmadan kucagimda gezdirdigimi bilirim daha gecen hafta. Hic yatmayan kuzum, gaz gidince yatakta 2 saat yatip benimle ya da kendi kendine oyun oynamaya basladi)
Ben de toparliyorum bakalim. Bayramda esim evde. Onun icinde evime gidecegimsonrasina bakacagiz artik.
Banyo yapan herkese veririm ablamIyi gunlerde kullan cnm cicilerini.
Ama bebegini arada diger insanlarinda kucagina ver cnm ana kendini hazir hissettiginde...
Masaallah size ablam ♥Kizlar. Cok sukur 2 gundur ruzgar kendi kendine ilacsiz gaz ve kaka yapmayi basariyor. Allahimmmmm ne buyuk nimetmis. Gaz sancisindan 4 saat araliksiz 1 sn bile oturmadan kucagimda gezdirdigimi bilirim daha gecen hafta. Hic yatmayan kuzum, gaz gidince yatakta 2 saat yatip benimle ya da kendi kendine oyun oynamaya basladi)
Ben de toparliyorum bakalim. Bayramda esim evde. Onun icinde evime gidecegimsonrasina bakacagiz artik.
Sekerler. Foto ekledim. Siz bakinca silerim.
Azeri cnm. Senin kuzuyu goremedik daha..
ah güzelim çok bekledin ama inan sizin hiçbir sorununuz yok bence. bir hsg ile tıpkı bende olduğu gibi foş foş tüplerin genişleyip kolayca gebe kalacaksın. zaten imkansızlıklar yüzünden uğraşamadın o işlerle. her şey teker teker yoluna giriyor. ben çok inanıyorum ayşegül olsun sen ol çok yakında güzel haberlerinizi alıcaz.
inş senin bebişinin de gününü sayıcaz eşyalarını beğencez burdan.
ay maşallah harikasınız ana kız. iyi dayandın yolculuğa canım. artık çok yorma kendini suyumuzu korumak için çok fazla yormıcaz.
senin saçların sanki sarıydı boyattın tümden sanırım.
benim ucunda sarılarım kaldı iyice kestirdim ensemde yakında kendi saçım kalıcak emzirirken de boyatmayı pek istemiyorum en azından bir kaç ay boyatamam sütüm bozulmasın. zaten alıştım bu renge.
amin güzelim rabbim kimseye yaşatmasın gebelikte sıkıntı insan çok bunalıyor.
kız ölçde bahtsız bedeviyim ben. allah sevdiği kuluna eşşeğini kaybettirip buldururmuş. stent yok dediler ki biliyosun hep korkardım kayar mı çıkar mı diye. malum kızım tepiksu:) ama şükür yerindeymiş. anasını satayım ben 3-5 cm bişey sanıyodum bildiğin 30-40 cm miş dr bi gösterdi bu ne laaa dedim:) şarj aleti kablosu gibi kalın da baya.
canım benim dr um spinal ya da genel dedi.
ben de araştrdım epidural istiyordum.
spinalde uyuşma yarım saat filan sürüyor. epidurulda bir kaç saat.
spinalde baş ağrısı olabiliyor.
epiduralde bi katater var basıyosun ağrın azalıyor.
spinalde ağrı kesiciyi ağızdan ya da serumla veriyorlar.
sanırım spinal daha çok hoşuam gitti çünkü yemek de hemen yiyomuşşsun sanırım.
gayet güzel maşallah.
Cnm. Spinalle epiduralin omurilikte yapilan katmanlari farkli. Spinal daha derine yapiliyr.
epidural 15 dk filan, spinal de ise hemen uyusuyr.
epiduralin etkisi 30 dk filan geciyr, spinal 4-5 saat suruyr.o nedenle de sezeryan sirasinda uyusukluk gecmesin diye sipinal tercih ediyrlar yoksa az miktarda genel anestesi verilebiliyr.
epiduralde istedigin zaman kendine agri kesici verebiliyrsun (benim mal hastanede ne yazikki agri kesici baglamadilar. Kalcadan vurdular hep igneyi. Ama nedendir bilinmez belimde de epidural ignesi kaldi. Cok agrim olunca o igneden ne alakaysa tekrar epidural verdiler ve sisligim artti); spinalde belinde igne olmadigi icin agri kesici kalcadan yapiliyr.
benimkinde bi tuhaflik vardi kesin. Ne halt ettiler tam bilemiyrm cnm. Iki kez dogum sonrasi belden agri kesici yerine epidural yaptilar. O nedenle baya ödemim oldu. Aklinizda olsun sakinnnnnnnnn su icmeyin epidural sonrasi. Bas agrisindan mahvolursunuz. Bana 6 saat sadece serum verildi. Onun icin hic basim agrimadi.
Degeri mukemmel cnm. Ister 28 ister 30 gun olsun dongusu. Degeri cok iyi masallah. Benim bat gunu 336 diydi cnm. Cok sukur bak kuzum koynumda suan
ah canım işte her aile candan olmuyor bende çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor ne yapalım hamdolsun senin de eşin kv den destek benim sadece kv dem:)) o da olmasa ne yapardım bu halimle bilemiyorum, ne kusuru yaz tabi ben neler yazıyorum:))
ayy maşallah canım
sağol canım sende iyi ol
Evet ablam sagolsun ozellik esim vimizin islerini bile yapiyor...
Cok sukur ya onlarda yardimci olmasa cok zorlasirdi cocuk bakmam...
Yok ablam ne kusuru....
Ben evde bi an yanindan ayrilmiyorum afedersin lavabo ihttiyacimi bile uyumasina sakliyorum...
Her an basindayim bogulma yasar uzerindekini battaniyeyi agzina goturur vs. Diye...
Uyurken arara bir hafif aglayabiliyor hemen yanagini oksuyorum uyumaya devam ediyor vs.
Kilo aldim kiyafetlerim olmuyordu cunku...
Normalde onemsemem giyindiklerimede esimin iki erkek kardesi var aksamlari kv de de temek yiyoruz mecbur duzgun birseyler giyinmem lazim pijamalarla olmaz cunku
Yemege gitmemide esim cok istedi cunku bende biliyordum oglum guzelce emdikten sonra araliksiz 2-4 saat arasi uyur...
Uyuttum gittim geldim uyandi yavrum
Yoksa birakir miyim ablammmm herseyim o benim...
Benim gibi kimsede bakamaz yani babasi ve benim kucagimda baska kimseye vermemeye calisiyorum esimle benim kokuma alissin yeter
Banyo yapan herkese veririm ablam
Bu sicakta ter kokusu almasin yavrum
Masaallah size ablam ♥
Inan gaz derdi olmadiginda bir adim daha yaklasiyoruz miniklerimize...
Gazini nasil cikartirim derdi yok genelde uyanikken oyun oynamak istiyorlar gulucukler sacarak
O zaman insan daha da farkina variyor anneligin guzelligini
Tabi gazida olsa variyoruz yanlis anlasilma olmasin ama boyle uysal olduklarinda uffff tadindan yenmiyo
Bende ekliyim ablam haklisin daha yok fotomuz ...
Koyuyorum nazar ayetlerini isterim ama bacilar yanlis anlamayin ne olur ben nazari cabuk ceken biriyimdir oglumda oyle....
saol canım banada spinal daha mantıklı geldi hayırlısı olsun :)
alala neden öyle yaptılarki sende ikisinide uygulamışlar canım ama spinal daha iyi gibi sanki ..
kıyamam canım ya napıcaksın şuan mecbursun eşinin ailesi mükemmel buna şükür canım ... ya onlarda olmasaydı ....
maşallah paşana annesini üzmüyor :)
Kizlar. Cok sukur 2 gundur ruzgar kendi kendine ilacsiz gaz ve kaka yapmayi basariyor. Allahimmmmm ne buyuk nimetmis. Gaz sancisindan 4 saat araliksiz 1 sn bile oturmadan kucagimda gezdirdigimi bilirim daha gecen hafta. Hic yatmayan kuzum, gaz gidince yatakta 2 saat yatip benimle ya da kendi kendine oyun oynamaya basladi)
Bence de spinal daha iyi cnm
.sonucta genel anestezi degil. Ben bir de epidural diye bosuna fark odemis oldum. Sonucda sipinalde yapmislardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?