Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar özledim sizleri yakında bende istediğim zaman yazabilecegim sizlere telefonum değişti sim kartim kirilinca kullanima hazır :)))
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.Cutem geleyimde senin kV den cikarayim sinirimi benim kVde de bayramda bizde kalmak istiyormus çıldırmama az kaldı.kan değerlerim yukselmedi doktorum 5 tane kan serumu yazdı onları gidip yaptiriyorum serum kan değilde bende eksik olan kan vitaminleri mevcut ben ayakta duramıyorum kadın yakamdan düşmüyor ufff Rabbim anlayissiz kullarına anlayış insaf vicdan merhamet nasip etsin...
Hepinizi öpüyorum güzel yüreklerim isimlerinizi tek tek yazamadim ama hepinizi özledim ve takipteyim :)
Bu arada Teyzeleri Ahmet Asım 29 hafta2 günlük muayenesinde 1kilo 383gram çıktı iyi mi boyumuzda 38cm :)

Sizlerle dertlesmek insana iyi geliyor inanin...
Allah (c.c.) razi olsun ablalarim kardeslerimmm
Neyse artik ben esimle ve oglumla mutluyum...
Varsin ailemde kendi aralarinda mutlu olsunlarda ben eksik kalayim...
Ayrica cute ablam ben gecen gunde sutumu sagip biraktim alisverise gittim 4 saatligine hemde...
Ayrica esimle birliktede aksamina sirketlerinin iftar yemegine gittik...
Emzirdim uyuttum 2 saat sonra biz eve dondugumuzde uyandi
Masaallah ya benim oglum beni uzmuyor fazla o nedenlede gozum arkada kalmadan kv me emanet edebiliyorum...
Eftalim ablaminda katkisiyla
Tabi asiri ozluyorum o ayri geldigimde guzelce koklasiyoruz
Denizasker

Masaallah bacim size...
Hep boyle mutlu guleryuzlu ol ins.

Hifanur
Bacim bu tedavin sana mucizeni getirsin ins.
Sen umudunu yeter ki yitirme elbet mucizen er yada gec gelecektir sana...
Umarim fazLa bekletmeden gelir

Nukra mmm masaallah senin oglan buyumus baya
Rabb'im saglicakla kucagina almani nasip etsin..

Daha iyiyim cnm ok sukur. Yusuf tekmeleyerek yataktan atmasa daha iyi olacagim ))

Ee kuzum. Zamanlariniz ysklasti masallah. Ahmet Asim.gebelik reflusu yapmis sende de. Ilac hangisi bilmiyrm ama gerekince kullan cnm.

Masallah Ahmet Asim.super gelisimi.

kv ne gelince. Ben gelip sorayim ona da :...Allahim ya nedir bu yaptiklari. Allahtan korkmuyorlar hic.

Masllah iyi ceserat cnm (sakin yanlis anlama).
B3nim oglan nerde 4 saat uyuyacak. Uyusu da birakamam cnm. Okuduklarima gorende anne-bebek tam baglanmasi icin ve bebegin anneyi kaybetme korkusuna kapilmamasi icin kesinlikle ilk 3-4 ay ayrilmamasi gerektigi yaziyr. Muhalefet olmak icin degil; ama ben bu nedenle de birakamam cnm. Tabiki mecburi durumlar haric.

ah canım işte her aile candan olmuyor bende çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor ne yapalım hamdolsun senin de eşin kv den destek benim sadece kv dem:)) o da olmasa ne yapardım bu halimle bilemiyorum, ne kusuru yaz tabi ben neler yazıyorum:))
yok canım hiç yormuyorum alıştım tembelliğe:)) bugün inşallah banim kontrol var o arada oğlumu da göstericez dr zaten isteyecekti bizim minik yaparsa kaba:)) geçen sefer 3 saat sürdü bir dünya su içirdiğim halde:)) kasılmalarıda sorarım canım her gün oluyor keşke dr da denk gelse
canım bana da öyle oluyor o bebek hareketi ama sonrasında benim karnım tor top oluyor nesdemin dediği gibi göbek deliği çevresi
Tum.degerlerinizi yazarsaniz yardimci olabiliriz.

Tamam cnm.

kocaman aminnn.

Kiyamam sana ben..canim benim. Uzme diyecegim kendini ama mumkun degil.biliyrm.
:))
sağol canım yok yormuyorum keyfimdeyim:)
kv ve eşin söylemese daha iyi seni üzmüşler bu şekilde, benimkiler demez deseler daha onlara hiç bir işimi yaptırmam
tabi canım annenin de ablanında mazereti var yetişemezler sana ama bizimkilerin yok, bende oğlumda her işimi yapıyordum ama bu çok farklı maalesef muhtaç oldum
canım benim tüp bebeğe bile gerek kalmayacak bence gelecek senin kuzunda hemen
ayy maşallah canım
canım senin ilk normal ben çok erken hissettim, ben vicium kullanıyorum kalsiyum için, magnezyum kullanıyorum, birde kan ilacı henüz decavite başlamadım bugün verir dr
amin canım, evet yapılacak test inşallah geçmiştir
sağol canım sende iyi ol
canım ben spinal olmuştum bebeği ilk görmen açısından iyi
canım tek değilsin bende sonrasın çok fena oldum o yüzden bir daha sezaryen istemiyorum keşke normal doğurabilsem ameliyat yerim bile öyle kötü duruyor ki sonrasında hep oturmaktan yamuk yumuk kaynadı dikişim
arkadaşım aradi betahcg degeri 336 cikmis dun yaptırmış. sat 22 haziranmis normal mi bana sordu ben de kötü birsey soylemek istemedim.saglik ocagindakilier düşük demisler.
gayet iyi canım maşaallah
canım spinalde benim baş ağrım olmadı sırrı bolca kahve içmek ve başını sağa sola ilk gün oynatmamak dr um öyle demişti bende olmadı evet spinalde hemen yiyorsun
Benim 3-4 gündür ayaklarim sismeye basladi ve anlatamam midem felaket yaniyor sanki benim pasa icerde ates yakmis bogazimi midemi yakiyor
ah canım olacak bu sıkıntılar zor gerçekten
canım gerçekten seninki tuhaf olmuş karman çorman etmişler ağrı kesiciyi belden olmayacaksan ne diye epidural yapmışlar çok saçma,bana da çok serum verdiler canım 4 ten fazlaydı, canım ağrı sudan değil kahve iç demedi mi dr sana ben bolca kahve içtim birde başını oynatmayacaksın o müthiş ağrıya sebep oluyor ilk gün mümkün olduğunca sabit tutacaksın
hay senin kv ne...... maşallah canım Ahmet asıma:)))
Daha iyiyim cnm ok sukur. Yusuf tekmeleyerek yataktan atmasa daha iyi olacagim ))

Ee kuzum. Zamanlariniz ysklasti masallah. Ahmet Asim.gebelik reflusu yapmis sende de. Ilac hangisi bilmiyrm ama gerekince kullan cnm.
:)) oyyy bak sen daha o haliyle atıyor demek:))

Benim de basim hic agrimadi cnm...

kuzene su icirmisler, o cekti agridan.

Evet ablam sagolsun ozellik esim vimizin islerini bile yapiyor...
Cok sukur ya onlarda yardimci olmasa cok zorlasirdi cocuk bakmam...

Yok ablam ne kusuru....
Ben evde bi an yanindan ayrilmiyorum afedersin lavabo ihttiyacimi bile uyumasina sakliyorum...
Her an basindayim bogulma yasar uzerindekini battaniyeyi agzina goturur vs. Diye...
Uyurken arara bir hafif aglayabiliyor hemen yanagini oksuyorum uyumaya devam ediyor vs.
Kilo aldim kiyafetlerim olmuyordu cunku...
Normalde onemsemem giyindiklerimede esimin iki erkek kardesi var aksamlari kv de de temek yiyoruz mecbur duzgun birseyler giyinmem lazim pijamalarla olmaz cunku
Yemege gitmemide esim cok istedi cunku bende biliyordum oglum guzelce emdikten sonra araliksiz 2-4 saat arasi uyur...
Uyuttum gittim geldim uyandi yavrum
Yoksa birakir miyim ablammmm herseyim o benim...
Benim gibi kimsede bakamaz yani babasi ve benim kucagimda baska kimseye vermemeye calisiyorum esimle benim kokuma alissin yeter

Adet günüm 27 gündür ilk gün 36.8 36.7 diye başladı şu an 19. Günüm 10.gunumde 36.4 oldu bu en düştüğü hala 36.7 ve söyle bir durum var benim ateş hep düşüktür özellikle adetgunlerimde hep yüksekti tam rakamları yazamıyorum şu an yanımda yok ama genel olarak hiç düşmedi bu neden olur ve Grip olmadım şimdiden teşekkürler hoşçakalın:2:

Iyi gunlerde kullan cnm cicilerini.
Ama bebegini arada diger insanlarinda kucagina ver cnm ana kendini hazir hissettiginde...

Yorum icin henuz erken. Gebelik var ya da adet olacaksiniz demek icin en azindan son 2-3 gun olmali. Daha 19. Gundesiniz.

Kizlar. Cok sukur 2 gundur ruzgar kendi kendine ilacsiz gaz ve kaka yapmayi basariyor. Allahimmmmm ne buyuk nimetmis. Gaz sancisindan 4 saat araliksiz 1 sn bile oturmadan kucagimda gezdirdigimi bilirim daha gecen hafta. Hic yatmayan kuzum, gaz gidince yatakta 2 saat yatip benimle ya da kendi kendine oyun oynamaya basladi )

Ben de toparliyorum bakalim. Bayramda esim evde. Onun icinde evime gidecegim sonrasina bakacagiz artik.

Sekerler. Foto ekledim. Siz bakinca silerim.

Azeri cnm. Senin kuzuyu goremedik daha..

HAKLISIN CANIM KORMAMAK GEREKŞYOR O KUZU Bİ ŞEKİLDE ÇIKACAK BU ARADA ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAH KUZUMU DAHA BELİRGİN HİSSEDİYORUM
ve dediğin gibi hep midemde hissediyorum durtüyo iteliyor sağa sola geçiyor sanki :)
canım benim ya herkeste oluyomuş demek ki neyse bunlar olsun tyek sıkıntımız
maşallah annesi Ahmet Asıma sağlıkla kucakla
o kv e hala niye geliyor senin halin mi var bide destek olsa
amin canım, evet yapılacak test inşallah geçmiştir

ah canım olacak bu sıkıntılar zor gerçekten
o testlerde iyi çıkacak Allah'ın izni ile rahatlayacak paşan canım evet zor ama Rabbim daha zorlarından korusun hamd olsun halimize
maşallah canım hepsi geçecek inşallah mutlu olacaksınız hemde çok çok

Iyi gunlerde kullan cnm cicilerini.
Ama bebegini arada diger insanlarinda kucagina ver cnm ana kendini hazir hissettiginde...
Banyo yapan herkese veririm ablam
Bu sicakta ter kokusu almasin yavrum

Masaallah size ablam ♥
Inan gaz derdi olmadiginda bir adim daha yaklasiyoruz miniklerimize...
Gazini nasil cikartirim derdi yok genelde uyanikken oyun oynamak istiyorlar gulucukler sacarak
O zaman insan daha da farkina variyor anneligin guzelligini
Tabi gazida olsa variyoruz yanlis anlasilma olmasin ama boyle uysal olduklarinda uffff tadindan yenmiyo

Sekerler. Foto ekledim. Siz bakinca silerim.

Azeri cnm. Senin kuzuyu goremedik daha..

Bende ekliyim ablam haklisin daha yok fotomuz ...
Koyuyorum nazar ayetlerini isterim ama bacilar yanlis anlamayin ne olur ben nazari cabuk ceken biriyimdir oglumda oyle....

saol canım banada spinal daha mantıklı geldi hayırlısı olsun :)

alala neden öyle yaptılarki sende ikisinide uygulamışlar canım ama spinal daha iyi gibi sanki ..

kıyamam canım ya napıcaksın şuan mecbursun eşinin ailesi mükemmel buna şükür canım ... ya onlarda olmasaydı ....

maşallah paşana annesini üzmüyor :)

Haklisin cnm. Gaz derdi olmayinca insan gergin de olmuyor. Yeni annis olacaklar bunlar aklinizda olsun ki kendinizi yetersiz hissetmeyin gerilince sinirlenince. Yasanacak asamalar bunlar.
Oglunu da yerim senin. Masallah kara kuzuma ) ogluma abi oldu ya hizli kuzu

Bence de spinal daha iyi cnm
.sonucta genel anestezi degil. Ben bir de epidural diye bosuna fark odemis oldum. Sonucda sipinalde yapmislardi.

maşallah canım çok sevindim
ee artık 2 ayı doldurdu daha da düzene girecek o günler geride kalacak canımm sende düzenine kavuşacaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…