Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah canım şükret maşallah
ben 6 aydan beri 3 kez kalkmıyorum. benim çiş seansım 7-8 kez. ama su da içyorum her kalktığımda çünkü böbreklerimi susuz bırakmamalıyım enfeksiyona çok meyilliyim. terden de uyuyamıyorum dönemiyorum. çok ağır geliyor karnım acıyor zaten yatarken. aslında azcık kilolu olmak daha iyi güçlü olunuyo. benim aldığım 9 kilonun 5-6 kilosu bebeğe ait şeyler. taşıyamıyorum. bir de bugün resmen panik atak geçirdim 1 saat sürdü. kalbim çok hızlı atıyor baygınlık geçirdim ağlama nöbeti geldi. şikayetlenmiyorum sonuçta hepsi bebeklerimiz için başınızı da şişirmek istemiyorum olumsuzluklarla ama son zamanlarım cidden beni yordu. allah herkese kolay gebelikler nasip etsin. sana da kolay doğumlar nasip etsin canım.
Kizlar mantar olmus bende cok asiri akintim var doktorum krem ve travazol fitil verdi bide krem
benim de korkum var mantardan. çok sıcak hemen ürerler. canım çamaşırını günde 3-4 kez değiş. hepsini önce sirkeli suda yıka öyle ütüle. ütüsüz çamaşır giyme hiçbir zaman. ve de elma sirkesini makyaj pamuğuna damlat cinsel bölgeni sil ama her yerini. hafif içine bile değdir. bu ara gebeler şu sirkeyi ihmal etmeyin çok sıcak tam mantar ayı.
Rabbime sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun annemle ozele gittik veeee cinsiyetimizi ogrendik.PRENSESIM geliyor insallah.dr.yuzde yetmis dedi kiz dedi
hadi gözün aydın canım rabbim gönlüne göre verdi. sağlıkla kucağına al.
ayyy evet benden sonra sıra sende nukram. sen normal istediğin için senin bekleyiş de eceninki gibi heyecanlı olucak:)
Ayyy lutfentmis hanfendi.

Biz daha iyiyiz cnm. Bu aksam evime donuyrm. Biraz stresliyim. Insallah yolunda gider hersey diye dua ediyrm.
halldeceksin canım hiç korkma oldukça toparlandın. sağlığın yerine gelmeye başladı. sakin sakin yaparsın işini gücünü. oğlan zaten ele avuca geliyor mis gibi.

kizlar kimseye dogum tarihinizi soylemeyin yaaaa hatta mumkunse israr edene 2ay sonrasini soyleyinnn
soran olunca agustos diyordum..dusunun agustosun ilk haftadi desem nolurmus..agustos gelmeden herkes ariyo..biliyorum herkes meraktan soruyo kimsede kotu niyet yok ama artik sıkılıyorum..anneme diyorum sen ac konus diyee..sanki herkes beni bekliyormus gibi darsliyorum..daha 1hafta 10gun var zamanina ama herkesin dediyi daha dogurmadinmi cumlesi kimseye kirilmiyorum kimse kotu bisey demiyo biliyorum ama ben hergun arayanlarin cogunlugundan sıkıldim

ayni evde yasayan 2kisi ayni gunde 2side ariyo iyi tamam naber diye sor nasilsin agrin varmi diye sor ama dogurmadigimi biliyorsun niye yine daha dogurmadinmi diyorsun hepsi ayni cumle kuruyo... keske eylulde falan deseymisim

ben de pek söylemek istemiyorum tarihi. belli değil demek lazım.
hatta canım sana soranlara daha vakti var de. zamanında gelsin erken gelmesin de.
zaten doğum 42 ye kadar uzayabilir. sonuçta sen doğal doğum yapıcaksın.
ay bu millet deli yaaaa.
benim kv geçen ay kaç aylık hamilesin diye sordu.
bu ay da doğuma kaç ay var dedi. ilgiyi alakayı kes
bir de ben burdaki komşularla görüşmüyorum hiç bi yan komşum var eşimin iş arkadaşı. ama diğerleri buranın yerlisi gelip gidip eşime doğum ne zaman diye soruyolarmış bana soramıyolar selam vermediğim için. kesin bebeği görmeye gelecekler ben de 3 aydan önce ziyaretçi kabul edemiyoruz ben sizi çağırırım müsait olunca dicem.

kocam temizlik yapıyo ben yatıyorum şu an
benim de annemmm
ama kocaya is yaptiramadim icimde kaldiii(is yap diyince annesini cagiriyoduuu)

azcik zaman kaldi nesdos birazcik da dayansan.....zaten agrisak bile agriyorum diye uzulemiyor insan sanki idyan ediyormusum gibi geliyoo..belim son 1hftadir agri degilde aciyo..yuzumden annrm anliyo ahh yavrum vah yavrum ediyo ama ben anne agrim yok korma falan diyorum..esim de bebege kafayi nasil taktiysan agridan şikayet bile etmiyorsun diyo..ee napalim muvizelerimiz icin hersey lutuf gibi geliyo..isteyen herkese nasip olsun Insallah...

ece belin ağrıyosa doğum yakındır şekerim:)
eli kulağında senin ferhan uğurun

kocam temizlik yapıyo ben yatıyorum şu an
oh ne güzel benim koca yapmaz ki isterse ev koksun.srnin durumun belli belki benim kazma koca da karnim burnum a gelince yapar hos o zaman da anasini cagirir yaptirir.
hay bu kadinlarin var ya tam bir lüzumsuz lar yaa.dun kv bizde pardesu almistim onu gosteriyrum bi kac ay sonra giyemezsin zaten dedi dogum ne zaman sordu ocakta dedimm.himm ayni digerleri gibi (elti yi kastediyo kışın dogurmis da ikisini) tam kisin ortasi diyo böyle ama tavrini gormeniz lazim sanki zamanini ayarlayabiliyruz da olduguna sukret sen demi.

canım benimki hep yapar allah razı olsun. normalde gebe değilken de yapardı. ama yazları çalışmadığım için yapmazdı. o da hakkı bir şey diyemem. fakat ben de elimden geleni yapıyorum ilk kez bu hafta elimi sürmedim temizliğe. yemeğim günlüktür asla çeşitsiz, salatasız yapmam. fakat çok şanslıyım biliyorum böyle adam pek yok. bu konuda kv ye teşekkür ediyorum zira kendisi asla temizlik ve yemek yapmadığı için üç oğlu da aşırı temizlik yapan evi temiz tutan insanlar olmuş.

bu arada senin ki de ayrı komik. sen o zaman ne zaman doğurayım annecim sen söyle deseydin

Ececim senin ki eli kulagindadir artık insaallah herşey gönlünce olur :)
Nesdemim sen dinlen zaten rahatsizsin bayağı bu arada dün midem için şurup içtim bayağı rahatlattı :)
Duhaam kuzum sen tut bebegi icinde seneye dogurursun kv nin dediği olsun ayıp çok ayıp insan bi sorar kv sine :)))))

allah razı olsun gerçekten eşinden zaten beceriksiz anneletin çocukları böyle oluyr. benim kv titiz ve becerikli kadındır hakkını yemeyeyim ama oğullarina uc tane hicburine de en ufak bi is yaptırmamıs kocami anlatsam ağzın acik kalir o kadar hazırci ki ve allahın adami üstünü degis demesem günlerce kokan gömlek giyicek titiz bi annenin boyle evladı. ama eşime hep derim oglum olursa ananin seni yetistirdigi hibi yetiştirmiycem esine yardimci bi evkat yetistiricem ins diye.
Aynen canim hanfendi doğum tarihimizi begrnmiyoo ne zaman doğuracaksak hey allahim.

demi yani nukram cok saygısızlık etmisim kv ye işte yeni nesil gelini. kadin olsun kizim sanki sefillik yok yaz kis cok şükür Doğalgazlı bi evde hayirli zamanda gelsin demiyr da.

evet canım şurup rahatlatıyor az da olsa. şimdi kafası yukarda olduğu için iyice yakar. zamanla döndüğünde hafif rahatlarsın. ben iki gündür daha az yanıyorum mideden zira karnım azcık indi aşağı.
canım evet doğru bi teori bence de.
bence kız erkek demeden yavrularımıza sorumluluk duygusu aşılamalıyız. mesela 1 yaşından sonra hadi bezini getir altını bağlayalım.
hadi oyuncaklarını beraber toplayalım gibi.
benim kv çok pis 10 gün yıkanmadığı olur eşim dalga geçer.

demi yani nukram cok saygısızlık etmisim kv ye işte yeni nesil gelini. kadin olsun kizim sanki sefillik yok yaz kis cok şükür Doğalgazlı bi evde hayirli zamanda gelsin demiyr da.

ya sobalı evde bile olsanız böyle denir mi yaaa.
sanki kendi bakıcak. valla acayip sinirliyim bu kv lere bu günlerde herkesi parçalayasım var

haklısın nesdemim ins biz yavrularınızi oyle yetiştiririz.ay inan kv neymiş öyle icim kalkti.

ya sobalı evde bile olsanız böyle denir mi yaaa.
sanki kendi bakıcak. valla acayip sinirliyim bu kv lere bu günlerde herkesi parçalayasım var

tabi canim sobali da olsa o bebek dogacak işte . bazen kv mi hic anlamiyrm iyi biri ama arada bu acayip laflari artkik gülüp geçiyorum. ne de olsa daha beter leri var diye avunuyrum.

haklısın nesdemim ins biz yavrularınızi oyle yetiştiririz.ay inan kv neymiş öyle icim kalkti.
pistir canım ama sorsan çok temizim der. onca zamandır geliniyim evinde hiç temizlik yaptığını görmedim. pis bi görüntüsü yok evinin ama derin temizlik olmadığı belli.sadece düzenlidir çünkü dağıtanı yok evde.
tabi canim sobali da olsa o bebek dogacak işte . bazen kv mi hic anlamiyrm iyi biri ama arada bu acayip laflari artkik gülüp geçiyorum. ne de olsa daha beter leri var diye avunuyrum.
evet canım en azından yetiyoruz bunlara. beterleri var.

Allahim aklimi korusun kizlar. Benim kv tam ergen cikti. Face kullaniyor kadin. Bana ordan da laf sokuyr.
Kv den inciler: "en sevdigimmis degisen.maskesi dustu"... "kirik bir sandelyey benzer kirilan kalp.ikisi de eskisi gibi tasimaz geri geleni"... seklinde ozlu sozler yaziyr. Dellendim. Sinirim tavan yapti. Pazartesi ayagina mi gidecegim bir de. Tek bir soz bile ederse agzimi acmadan alir bebegimi cikqrim ordan.
Kp de aramis kocami: kendi evinizde degilsiniz diye gelemiyrz. Davet bekliyrz demis. Hep annemleri arayip geliyrz diyen insanlar davet bekliyrlarmus. Zaten suc ben de..arayip da ben hastayim.hadi gecmis olsuna gelin diyemedim..
Yahu kendi kendine tiribe girdi kadin..blendir gibi karistirdi ortaligi. Cok fena seyler olacak gibime geliyr bayram gunu.

merhaba kızlar yardımcı olur musunuz? burdaki hamile bayanlar ateş ölçme tekniğiyle mi hamile kaldı?

Cutem bak ortada hiçbir şey yok sen rahatsizsin ve haklı olarak annendesin çünkü annen sana bakıyor bu çok normal bir durum söyle bana insana annesi bakamiyacaksa kim bakacak bunların derdi belli sen lütfen üzülme ortada anormal bir şey yok rahat ol görme duyma tamam zor ama kendin için evladin icin bunu yap biz bunların fesatliklarina yetisemeyiz canım o yüzden sen ağırlığını korumaya çalış
Mesela ben o kadar cirkefligine rağmen sustum kv ye susmam ona en büyük ceza oldu arkamdan konuştu gazını alamadığı için eee sonuç kendini rezil etti gerçek yüzü meydana çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…