ah canım şükret maşallahay nesdos dogurayimmi dogurmayayimmi bilemiyorum
zamani geldi diyorum erken dogum riskim vardi ee niye olmuyo diyip bozuldugum da oluyooo hamileliyi sevdiyimden icimde mucize oldugunu dusunduyumden 1daha ne zaman yasarim bu anlari diye dusunup zamani uzatmaya calistigim da oluyoo..garip duygular gercekten..ama simdi bebisi yuzunu merak ettiyimden ve 1kere sarilmak o duyguyu yasamak icin dogurmak isterim...bol bol yuruyorum artik gelsin diye sonra ayaklar sisiyo yalnusmi yaptim diye de uzuluyorum..
hic uyumadinmiiiya ben uykusuzluk derken gece 3defa falan wc.ye kalkiyorum onu diyorum bide uyaninca bebegin mideme yerlesip kalbimi sıkıstirmasinda uyku sikayetim..yoksa aksam 12den uyuyum sbh 10da uyaniyorum arada uyansam bile geri yatinca 10 15dk.ya uyuyorum.. ayy benim uykumun yarisini sana gitsin nesdosum..kiyamam nasil dayaniyon
oylemi diyorsun cutee:26: yurumeyi uzatmiyayim ben o zaman..cok haraketsiz kaldim dogumu zor yaparim diye hergun 1saat yuruyorum zaman varken..ama dogumla alakasi yoksa 15 20dk yuruyus sirt agrima yetiyo.. artik sisince otururum napim bebisle gezeriz bol bol
ben 6 aydan beri 3 kez kalkmıyorum. benim çiş seansım 7-8 kez. ama su da içyorum her kalktığımda çünkü böbreklerimi susuz bırakmamalıyım enfeksiyona çok meyilliyim. terden de uyuyamıyorum dönemiyorum. çok ağır geliyor karnım acıyor zaten yatarken. aslında azcık kilolu olmak daha iyi güçlü olunuyo. benim aldığım 9 kilonun 5-6 kilosu bebeğe ait şeyler. taşıyamıyorum. bir de bugün resmen panik atak geçirdim 1 saat sürdü. kalbim çok hızlı atıyor baygınlık geçirdim ağlama nöbeti geldi. şikayetlenmiyorum sonuçta hepsi bebeklerimiz için başınızı da şişirmek istemiyorum olumsuzluklarla ama son zamanlarım cidden beni yordu. allah herkese kolay gebelikler nasip etsin. sana da kolay doğumlar nasip etsin canım.
benim de korkum var mantardan. çok sıcak hemen ürerler. canım çamaşırını günde 3-4 kez değiş. hepsini önce sirkeli suda yıka öyle ütüle. ütüsüz çamaşır giyme hiçbir zaman. ve de elma sirkesini makyaj pamuğuna damlat cinsel bölgeni sil ama her yerini. hafif içine bile değdir. bu ara gebeler şu sirkeyi ihmal etmeyin çok sıcak tam mantar ayı.Kizlar mantar olmus bende cok asiri akintim var doktorum krem ve travazol fitil verdi bide krem
hadi gözün aydın canım rabbim gönlüne göre verdi. sağlıkla kucağına al.Rabbime sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun annemle ozele gittik veeee cinsiyetimizi ogrendik.PRENSESIM geliyor insallah.dr.yuzde yetmis dedi kiz dedi
ayyy evet benden sonra sıra sende nukram. sen normal istediğin için senin bekleyiş de eceninki gibi heyecanlı olucak:)Insaallah hepiniz iyisinizdir :)
Kızlar ya Istanbuldayim şebeke suları çok fena kokuyor
Bebislerinin kontrolleri güzel geçen canlar Rabbim her zaman güzel haberlerle gelmenizi nasip etsin :)
Bebis hasreti çeken guzellerin gobusleride biran önce dolsun :)
Ececim Nesdemim Rabbim guzel dogumlar nasip etsin sizlere sizden sonra benim değil mi var mı sırada kiii :)))
halldeceksin canım hiç korkma oldukça toparlandın. sağlığın yerine gelmeye başladı. sakin sakin yaparsın işini gücünü. oğlan zaten ele avuca geliyor mis gibi.Ayyy lutfentmis hanfendi.
Biz daha iyiyiz cnm. Bu aksam evime donuyrm. Biraz stresliyim. Insallah yolunda gider hersey diye dua ediyrm.