Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teşekkürler canim bende hamd ettim allahima en azindan hamile kalabildigim iiçin çünkü biz eğerbu ay olmazsa asilamaya ggidecektir, simdi biraz daha beklemeye karar verdik,

Kizlar dun aksam 5ten itibaren adet sancisi cektim.belime bacaklarima vuran ve duzenli gelip giden.cute dr a git dedi.burdaki devlet hastanesine gittik nst ye girdik.duzenli araliklarla 50lerde sanci cikti dr beni kendi dr uma sevketti.cunku 37den onceki dogumlari almiyolarmis.dedim zaten burda dogurmam ben sadece sanci bakin ona gore merkeze gideyim durduk yere 50km yol cekemem.alttan muayene istedi ebe kabul etmedim.yarin dr umla randevum var o zaten gerekeni yapar.sancim azaldi hatta yok gibi su an.sadece idrar deligime vajinama igne batiyo.idrar testim temiz cikti.

Yok koylarda girmem canım, zaten girip gireceğim şurda 4-5 gün. Ben normalde denizde çok açılan birisiydim, denize girdim mi kıyıya paralel yüzemem, dikey gitmem lazım benim tabi bunlar hamile kalmadan önceydi, şimdi kramp fln giriyor zaten denizde değilken bile, denizde ayağımı yerden kaldırmam bile bu halimle. Ama eşim sanırım hala beni alıp başımı derinlere gideceğim sanıyor garibim yok walla, göğüs hizamı geçen yere gitmem bu koca karnımla
Çıkınca da hemen mayomu değiştiririm, ıslak durmam. Daha ne olsun di mi ama

bebiş gelmeye mi karar verdi acaba, bir hafta daha dayan kuzucukk:)
yarın doktorunun bakması daha iyi, iyi yapmışsn canım.
yarın güzel haberler ile gelirsin inşallah.

saol cnm. Uyaninca bakayim sicak mi diye. Mayis ekibine de sordum. Onlar da dis diyr. Insallah cikmaz cokkkk erken. Daha 3 aylik bile olmadi.

;(((

Tatlim damagi degil direk dis etini kasiyinca seviyr. Bir de alt sagda bi yerde sertlik olmus bile ;(( annem bakti o da gordu. Dis gibi dedi ;((
Kakasi da ara ara yesil ve mukuslu oluyr. Disten deniyr ona da.

Saol cnk.
sen umitsuz olma. Cok iyi yapmissin. Atesinden takip ederiz. Insallah gelir kuzun.
Almistim cnm o kasiyicilardan ama daha tam tutma yetenegi gelismedi. Haftaya cuma kontrol var. O zaman soracagim.

Tamamdir bir de aksamlari sirke ile silinip bolca su icip saat basi cis yaparsan sorun olmaz kuzum

Kandırık yapmış kızın sana Neyseki randevun da yakınmış canım. Bakalım ne diyecek doktorun.
Bu arada ben idrar stripti aldım, 10 parametreli. Hani bizim gebelik testleri vardı ya, o markadan. Artık yapıp yapıp dururum

Saolun kizlar.

Iyi tatiller cnm. Ben gecen temmuzda tatil yaptim agustosta gebeydim. Iyi ki gitmisiz. Bu sene eve cakildik.

Saol cnm.

Evet nesdemim karbonatli su ile temizliyorum ama surekli yeniliyor...
1 ay oldu tamamen gecmedi...

Nesdem azeri. Kizlar artik karbonatli su ile bebeklerin agzinin temizlenmemesi gerektigini okumustum. Onun yerine sadece su ile temizleyin deniyrdu. Bulursam yazarim size.

Bence de kandirdi ama gelisi yakin farkindayim.hic korkmuyorum.dun cuteyle icam git demese valla gitmezdim.garip bi sogukkanliligim var ameliyatta da boyle sgukkanliydim.
Kuzu yoksa enfeksiyin mu olcuyooooo

cnm o batmalar acilma basladigi icin de olabilir. Yarin ola hayrola.

Ohhh mis gibi onlemini almissin cnm.

Himmm o halde sadece su ile mi yapcaz.anacim ne karisik isler bunlar.

Bence de kandirdi ama gelisi yakin farkindayim.hic korkmuyorum.dun cuteyle icam git demese valla gitmezdim.garip bi sogukkanliligim var ameliyatta da boyle sgukkanliydim.

Insana bi sakinlik geliyr cnm. Hatirlasana beni 15 dkkada geliyrdu sanci. Bende hala banyo sac bas yapma derdindeydim. Hatta 5 gun gitmemistim hastaneye. Ama sen beni ornek alma cunku sen de stent var. Bana gore daha onemli senin dogumun )

Cute yarin kapip gelir misim cadiyi
Bir de ayiptir soylemesi bi haftadir hic akintim yoktu.ki gundur su gibi geliyor hani eski gunlerdeki watery gibi.

Insana bi sakinlik geliyr cnm. Hatirlasana beni 15 dkkada geliyrdu sanci. Bende hala banyo sac bas yapma derdindeydim. Hatta 5 gun gitmemistim hastaneye. Ama sen beni ornek alma cunku sen de stent var. Bana gore daha onemli senin dogumun )

Kuzu eger beni gece doguma alirlarsa stenti gelip alacagini sanmam drun.yine bana iki is cikar.o yuzde dua edelim de vaktinde gelsin kizim

Himmm o halde sadece su ile mi yapcaz.anacim ne karisik isler bunlar.
Cnm. Biri karbonatli su diyr digeri olmaz zararli diyr. Ben hic kulanmadim.sukur gerek kalmadi.dr.a danismak lazim.

Cute yarin kapip gelir misim cadiyi
Bir de ayiptir soylemesi bi haftadir hic akintim yoktu.ki gundur su gibi geliyor hani eski gunlerdeki watery gibi.
)
Olur mu olur valla.

Kuzu eger beni gece doguma alirlarsa stenti gelip alacagini sanmam drun.yine bana iki is cikar.o yuzde dua edelim de vaktinde gelsin kizim

Amin cnm. Vaktinde gelsin.

Soğukkanlı olman güzel canım ya. İnşallah vakitli saatli gelir de kısçen de, stent olayında fln da sıkıntı yaşamazsın canım.
Evet hani sağlık ocaklarında yapıyorlar ya idrar testi, onlardan işte. Glukoz, üre, lökosit,bilirubin, keton, özgül ağırlık, ph,ürobilinojen, nitrit, protein ölçüyor. Her şüphelendiğimde hastaneye koşmayayım dedim. Aldım 1 kutu, 100 tane varmış içinde. Kargoya verilmiş bekliyorum gelsin diye

evet cutem ya daha ne yapayım yani, elimden geldiğince dikkat ederim.

sağol cutem, biz de geçen sene eşimin izni yok diye gidememiştik, çok bunaldım. O yüzden bu sene çok heves ediyorum. İnşallah güzel geçer herşey.
Bir aksilik olmadan tatilimizi yaparız inşallah.

kızlar taşınırken kendi hormon tahlillerimi ve eşimin tahlilini bulamıyorum.
taşınırken bi yere koydum ama evde bulamıyorum bi türlü.
bu konuya resmini çekip paylaşmıştım sizinle.onu nasıl bulucam biliyomusunuz?
geçmiş msjlarıma bakıyorum geçen senenin msjlarını göremiyorum.

Deryos hemen adini ver bu testin bana.biliyosun idrar konusu bende sikinti.dogum sonrasi zirt birt hastaneye gitmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…