- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
maşallah paşana nazar değmesin
canım dikkat edersen çok almazsın ama bende aldım 5 kilo oldu her ay 1 kilo
ben mi çok erken hissettim anormallik var dedim kendi kendime :)
saol canım ama çok ağır geldi bana sıcakta ve tuzlu sudan çok şiştiğimi farkettim neyse ki yinede çok güzeldi :) ben 17. haftada sert tekmeyi hissetim elime vurdu kuzum babasına 3-4 gün sonra vurdu nazlandı :))
canım inş doğum tarihinde belli olur işlerini ayarlarsın hayırlı haberlerle gel :)
ben 19. haftadayım canım ama ben sert tekmesini 17. haftada hissetim :)
kıyamam ya ben şimdiden saat başı gidiyorum ileride napıcas bilmembirde alaturka wc ye oturamıyorum kızlar çişimi bile zor yapıyorum sol kasığıma feci ağrı girio.. işyerinde klozet yok lazımlık falan alıcam herhal
inş bebeğin seninledir ..:)
hoşbulduk canım :) aaa bende ayvalık taydım sarımsaklıda :) çok seviyorum ben denizini bol bol yüzdüm sende yüz dr.um doğum için çok iyi gelir dedi... :)
maşallah kuzuna :))son aylar bebiş hızla büyüo Rabbim kurtarsın sağlıcakla canımm kolay olsun inşş
hayırlı olsun canım atlattınız :) sen yerinde durmayınca seninkide durmamış :))
kolay gelsin canım sıcaklarda çok zor oluyor gerçektenayyy ne güsell pıt pıtları dimiii
Allahım herkese nasip etsin
geçmiş olsun bende kimyasal gebelik geçirdim ama 4 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. en azından hamile kalabiliosunuz inş en kıza zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız..
canım geçmiş olsun diş kaşıyıcı jeller var ablam da kullandı çok rahat oluo ..
canım bizde öyle düşündük seneye yüksek ihtimal gidemeyiz die :) sadece çok sıcak olduğu için çook şiştim birde tuzlu deniz düşün artık hali,mi ayaklarım şekil değştirdi :)
Yok koylarda girmem canım, zaten girip gireceğim şurda 4-5 gün. Ben normalde denizde çok açılan birisiydim, denize girdim mi kıyıya paralel yüzemem, dikey gitmem lazım benimAh kuzum yaaa.disini yerim ben onun.
cok salak bi kadin di mui.butun gun esimle onun geyiginu yapiyos video bile cektik
Canm bir cay kasigi karbonati kaynamis sogumus suda erit onunla gazli bez yap.goguslerini de ger gun bu sekil sil.belki biliyosundur bunlari bilmeyen arkadaslarimiz da okumus olur.
Canim sarimsakli tertemis gir bence.koylarda cok girme oralara mikrop birikirmis.havuz olmasin da deniz iyidir.zaten bir ay sonra istesen de giremezsin.
bebiş gelmeye mi karar verdi acaba, bir hafta daha dayan kuzucukk:)Kizlar dun aksam 5ten itibaren adet sancisi cektim.belime bacaklarima vuran ve duzenli gelip giden.cute dr a git dedi.burdaki devlet hastanesine gittik nst ye girdik.duzenli araliklarla 50lerde sanci cikti dr beni kendi dr uma sevketti.cunku 37den onceki dogumlari almiyolarmis.dedim zaten burda dogurmam ben sadece sanci bakin ona gore merkeze gideyim durduk yere 50km yol cekemem.alttan muayene istedi ebe kabul etmedim.yarin dr umla randevum var o zaten gerekeni yapar.sancim azaldi hatta yok gibi su an.sadece idrar deligime vajinama igne batiyo.idrar testim temiz cikti.
saol cnm. Uyaninca bakayim sicak mi diye. Mayis ekibine de sordum. Onlar da dis diyr. Insallah cikmaz cokkkk erken. Daha 3 aylik bile olmadi.Cutem geçmiş olsun kuzum benim yegenimde aynen dedigin gibi olmustu ağızdan su akitiyor el hep ağızda mutsuz ne emmek istiyor ne biseyden keyif alıyor doktoru diş çıkarmaya çalışıyor demiş belirtileri erken başladı ama henüz diş cikarmadi Yusuf Rüzgar da acaba erkenden belirti yaşıyor zor o durum damaklari sıcak mı canım başı isinir birde eşimin yegeninin cocuguda 4 aylık başladı belirtilere
;(((maaşallah ona:) kocaman bir adam olmuş.
Ahmet Asım üzme anneciğini de dönüver, sen akıllı bir çocuksun.
çok ısrarlı seninki, orada kalacak:)
canım geçmiş olsun.
burun kanaması normal, durmazsa doktora görün.
hava da çok sıcak fazla dışarıda kalma.
döndüğünde popo yukarıda olduğu için karnın da yukarı çıkar muhtemelen.
tahmin edebiliyorum ancak canım, keşke tecrübem olsaydı da yardımcı olabilseydim.
ayakların için de tuzlu su iyi gelir, yukarı dik ayaklarını dinlen.
tatil için biz de öyle düşündük canım, bence tam zamanında gittiniz.
seneye keşke gitseymişiz derdiniz kesin.
biz de tatil planı yapıyoruz ayın 15 i gibi.
umarım pişman olmam:)
çıkmasın kalsın orada ne güzel:)
oooo maaşallah tosun paşa olmuş kız:)
orayı parsellemiş o, ayrılmak istemiyor :)))
hayırlı olsun düğününüz, allah bir yastıkta kocatsın.
hiç bir bilgim yok canım orayla ilgili.
diş belirtileri gibi canım
yazık kuzucuğa daha da çok küçük.
Tatlim damagi degil direk dis etini kasiyinca seviyr. Bir de alt sagda bi yerde sertlik olmus bile ;(( annem bakti o da gordu. Dis gibi dedi ;((Ablam ayni belirtileri gecen haftalarda bizde yasadik...
Agzinda pamukcuk vardi gazli bezle temizlerken damagini kasidigimda cok hosuna giderdi vede asiri salya akitirdi ama simdi oyle bir sikintimiz yok cok sukur...
Vede damagiyla gogsumu kasirdi oglum...
Herseyi agzina da almaya calisiyor...
Ama salya akintisi yok su an huzursuLuguda yok sukur...
Simdilerden belirti vermeye baslayabilirlermis birkac ay sonrasinda ise dis cikarirlarmis...
Tabi istisnai durumlarda soz konusu....
Hayirlisi ...♥
Bu arada bacilarim sakin sizleri unuttugumu dusunmeyin....
Girip ara ara bakiyorum genellikle yazamasamda....
Hepinizi seviyorum guzel yureklilerim
Saol cnk.Dis eti icin jel vardi canim ama adini hatirlamiyorum yanliz rahatlatiyordu bir eczaneye danis istersen, kuzucuguda opuyorum
Benim kurtajdan sonra 1.yili devirdim gecen ay trye tatile geldigimde drma gittim yumurtam buyumustu tatil donusu bir daha gel dedi bakalim gittim yumurtam buyumus duruyordu zaten atesde yumurtlamadigimi gosteriyordu ama dogru olmayabilir diye dusunmustum ama ates dogru yontem bir kez daha emin oldum, dr bana catlatma ignesi verdi ve bulundugun ulkede 12.gun vurdur dedi ama bakip yapsak daha iyi olurdu dedi ama malesef ilkel bir asya ulkesindeyim:2:neyse 12.gun yaptirdim yumurtam catladi atesten biliyorum bu ayda incir havuc kurune basladim sanirim oda ise yaradi beklemedeyim daha 35 yasimdan beri bebek icin ugrasiyorum gecen ay 37 oldum:2:umudumu kaybetmek istemiyorum
Almistim cnm o kasiyicilardan ama daha tam tutma yetenegi gelismedi. Haftaya cuma kontrol var. O zaman soracagim.sağol canım ben de iyiyim, bıdıkla aramız iyi şükürhiç üzmüyor annesini paşam haftaya izne çıkıyorum çok heyecanlıtım
canım medipoldekileri bilmiyorum ama istanbulda yaşayan bir arkadaşım 2 doktora gitmişti. bana da eğer istanbula gelirsen seni onlara götüreyim demişti, istersen onların isimlerini vereyim.
Biri Cerrahpaşada hoca, Fahri Öçer. Özel muayenehanesi de var. Diğeri de Memorialde Semra Kahraman, bu ayrıca tüp bebek doktoruymuş.
Benim arkadaşım 3 kez düşük yaptıktan sonra tam Semra Hanıma tüp bebek yaptırmak üzereyken kendiliğinden hamile olduğunu öğrenmişti. İstersen bir araştır.
Kıyamam yaa çok erken başlamış sıkıntılarısulu diş kaşıyıcıları var cutem, içine soğuk su koyuyorsun, bebiş onunla damaklarını kaşıdıkça rahatlıyor, bir dene istersen. Bir de eczanede satılan bir jel vardı, arkadaşım ondan kullanmıştı çok rahatlatmıştı.
İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda bir evlat versin. Türkiye'ye tedavi için gelip uzunca kalma imkanın yok mu?
Yok koylarda girmem canım, zaten girip gireceğim şurda 4-5 gün. Ben normalde denizde çok açılan birisiydim, denize girdim mi kıyıya paralel yüzemem, dikey gitmem lazım benimtabi bunlar hamile kalmadan önceydi, şimdi kramp fln giriyor zaten denizde değilken bile, denizde ayağımı yerden kaldırmam bile bu halimle. Ama eşim sanırım hala beni alıp başımı derinlere gideceğim sanıyor garibim yok walla, göğüs hizamı geçen yere gitmem bu koca karnımla
Çıkınca da hemen mayomu değiştiririm, ıslak durmam. Daha ne olsun di mi ama
Kandırık yapmış kızın sanaKizlar dun aksam 5ten itibaren adet sancisi cektim.belime bacaklarima vuran ve duzenli gelip giden.cute dr a git dedi.burdaki devlet hastanesine gittik nst ye girdik.duzenli araliklarla 50lerde sanci cikti dr beni kendi dr uma sevketti.cunku 37den onceki dogumlari almiyolarmis.dedim zaten burda dogurmam ben sadece sanci bakin ona gore merkeze gideyim durduk yere 50km yol cekemem.alttan muayene istedi ebe kabul etmedim.yarin dr umla randevum var o zaten gerekeni yapar.sancim azaldi hatta yok gibi su an.sadece idrar deligime vajinama igne batiyo.idrar testim temiz cikti.
Tamamdir bir de aksamlari sirke ile silinip bolca su icip saat basi cis yaparsan sorun olmaz kuzum
maşallah paşana nazar değmesin
canım dikkat edersen çok almazsın ama bende aldım 5 kilo oldu her ay 1 kilo
ben mi çok erken hissettim anormallik var dedim kendi kendime :)
saol canım ama çok ağır geldi bana sıcakta ve tuzlu sudan çok şiştiğimi farkettim neyse ki yinede çok güzeldi :) ben 17. haftada sert tekmeyi hissetim elime vurdu kuzum babasına 3-4 gün sonra vurdu nazlandı :))
canım inş doğum tarihinde belli olur işlerini ayarlarsın hayırlı haberlerle gel :)
ben 19. haftadayım canım ama ben sert tekmesini 17. haftada hissetim :)
kıyamam ya ben şimdiden saat başı gidiyorum ileride napıcas bilmembirde alaturka wc ye oturamıyorum kızlar çişimi bile zor yapıyorum sol kasığıma feci ağrı girio.. işyerinde klozet yok lazımlık falan alıcam herhal
inş bebeğin seninledir ..:)
hoşbulduk canım :) aaa bende ayvalık taydım sarımsaklıda :) çok seviyorum ben denizini bol bol yüzdüm sende yüz dr.um doğum için çok iyi gelir dedi... :)
maşallah kuzuna :))son aylar bebiş hızla büyüo Rabbim kurtarsın sağlıcakla canımm kolay olsun inşş
hayırlı olsun canım atlattınız :) sen yerinde durmayınca seninkide durmamış :))
kolay gelsin canım sıcaklarda çok zor oluyor gerçektenayyy ne güsell pıt pıtları dimiii
Allahım herkese nasip etsin
geçmiş olsun bende kimyasal gebelik geçirdim ama 4 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. en azından hamile kalabiliosunuz inş en kıza zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız..
canım geçmiş olsun diş kaşıyıcı jeller var ablam da kullandı çok rahat oluo ..
canım bizde öyle düşündük seneye yüksek ihtimal gidemeyiz die :) sadece çok sıcak olduğu için çook şiştim birde tuzlu deniz düşün artık hali,mi ayaklarım şekil değştirdi :)
Saolun kizlar.canım benimkide genelde gittiğimde hep oturur pozisyonda oluyordu şimdi ne alemde bilmiyorum ama hep midemde hissediyorum ara arada yan taraflarımda bi sağ bi sol yapıyomuş gibi. Hep verdikleri kağıtta makat pelviste yazıyor zaten
canım inşallah gönlüne göre bi dokor bulursun hiç fikrim yok. Ve inşallah doktor ararken mucizen seni bulur
oyyy kuzum benim ya daha çok erken inşallah biran önce geçer kuzum benim
Iyi tatiller cnm. Ben gecen temmuzda tatil yaptim agustosta gebeydim. Iyi ki gitmisiz. Bu sene eve cakildik.hımm evet haklısın, uzak olunca olmaz tabi, yakındakine gitmen daha mantıklı canım. İnşallah tüpe gerek kalmaz da
aaa cidden mibiz de sarımsaklıya gidiyoruzzz canım Ben yüzücem de, kocam hala çok durmazsın denizde, çok girme denize deyip deyip duruyor. Doktor bile izin verdi de, kocam hala ikna olamadı
Saol cnm.Ah kuzum yaaa.disini yerim ben onun.
cok salak bi kadin di mui.butun gun esimle onun geyiginu yapiyos video bile cektik
Canm bir cay kasigi karbonati kaynamis sogumus suda erit onunla gazli bez yap.goguslerini de ger gun bu sekil sil.belki biliyosundur bunlari bilmeyen arkadaslarimiz da okumus olur.
Canim sarimsakli tertemis gir bence.koylarda cok girme oralara mikrop birikirmis.havuz olmasin da deniz iyidir.zaten bir ay sonra istesen de giremezsin.
Evet nesdemim karbonatli su ile temizliyorum ama surekli yeniliyor...
1 ay oldu tamamen gecmedi...
Kandırık yapmış kızın sanaNeyseki randevun da yakınmış canım. Bakalım ne diyecek doktorun.
Bu arada ben idrar stripti aldım, 10 parametreli. Hani bizim gebelik testleri vardı ya, o markadan. Artık yapıp yapıp dururum
cnm o batmalar acilma basladigi icin de olabilir. Yarin ola hayrola.Kizlar dun aksam 5ten itibaren adet sancisi cektim.belime bacaklarima vuran ve duzenli gelip giden.cute dr a git dedi.burdaki devlet hastanesine gittik nst ye girdik.duzenli araliklarla 50lerde sanci cikti dr beni kendi dr uma sevketti.cunku 37den onceki dogumlari almiyolarmis.dedim zaten burda dogurmam ben sadece sanci bakin ona gore merkeze gideyim durduk yere 50km yol cekemem.alttan muayene istedi ebe kabul etmedim.yarin dr umla randevum var o zaten gerekeni yapar.sancim azaldi hatta yok gibi su an.sadece idrar deligime vajinama igne batiyo.idrar testim temiz cikti.
Ohhh mis gibi onlemini almissin cnm.Yok koylarda girmem canım, zaten girip gireceğim şurda 4-5 gün. Ben normalde denizde çok açılan birisiydim, denize girdim mi kıyıya paralel yüzemem, dikey gitmem lazım benimtabi bunlar hamile kalmadan önceydi, şimdi kramp fln giriyor zaten denizde değilken bile, denizde ayağımı yerden kaldırmam bile bu halimle. Ama eşim sanırım hala beni alıp başımı derinlere gideceğim sanıyor garibim yok walla, göğüs hizamı geçen yere gitmem bu koca karnımla
Çıkınca da hemen mayomu değiştiririm, ıslak durmam. Daha ne olsun di mi ama
Saolun kizlar.
Iyi tatiller cnm. Ben gecen temmuzda tatil yaptim agustosta gebeydim. Iyi ki gitmisiz. Bu sene eve cakildik.
Saol cnm.
Nesdem azeri. Kizlar artik karbonatli su ile bebeklerin agzinin temizlenmemesi gerektigini okumustum. Onun yerine sadece su ile temizleyin deniyrdu. Bulursam yazarim size.
Bence de kandirdi ama gelisi yakin farkindayim.hic korkmuyorum.dun cuteyle icam git demese valla gitmezdim.garip bi sogukkanliligim var ameliyatta da boyle sgukkanliydim.
Kuzu yoksa enfeksiyin mu olcuyooooo
cnm o batmalar acilma basladigi icin de olabilir. Yarin ola hayrola.
Ohhh mis gibi onlemini almissin cnm.
Insana bi sakinlik geliyr cnm. Hatirlasana beni 15 dkkada geliyrdu sanci. Bende hala banyo sac bas yapma derdindeydim. Hatta 5 gun gitmemistim hastaneye. Ama sen beni ornek alma cunku sen de stent var. Bana gore daha onemli senin dogumun)
Cnm. Biri karbonatli su diyr digeri olmaz zararli diyr. Ben hic kulanmadim.sukur gerek kalmadi.dr.a danismak lazim.Himmm o halde sadece su ile mi yapcaz.anacim ne karisik isler bunlar.
Cute yarin kapip gelir misim cadiyi
Bir de ayiptir soylemesi bi haftadir hic akintim yoktu.ki gundur su gibi geliyor hani eski gunlerdeki watery gibi.
Kuzu eger beni gece doguma alirlarsa stenti gelip alacagini sanmam drun.yine bana iki is cikar.o yuzde dua edelim de vaktinde gelsin kizim
Soğukkanlı olman güzel canım ya. İnşallah vakitli saatli gelir de kısçen de, stent olayında fln da sıkıntı yaşamazsın canım.Bence de kandirdi ama gelisi yakin farkindayim.hic korkmuyorum.dun cuteyle icam git demese valla gitmezdim.garip bi sogukkanliligim var ameliyatta da boyle sgukkanliydim.
Kuzu yoksa enfeksiyin mu olcuyooooo
evet cutem ya daha ne yapayım yani, elimden geldiğince dikkat ederim.cnm o batmalar acilma basladigi icin de olabilir. Yarin ola hayrola.
Ohhh mis gibi onlemini almissin cnm.
Saolun kizlar.
Iyi tatiller cnm. Ben gecen temmuzda tatil yaptim agustosta gebeydim. Iyi ki gitmisiz. Bu sene eve cakildik.
Saol cnm.
Nesdem azeri. Kizlar artik karbonatli su ile bebeklerin agzinin temizlenmemesi gerektigini okumustum. Onun yerine sadece su ile temizleyin deniyrdu. Bulursam yazarim size.
Soğukkanlı olman güzel canım ya. İnşallah vakitli saatli gelir de kısçen de, stent olayında fln da sıkıntı yaşamazsın canım.
Evet hani sağlık ocaklarında yapıyorlar ya idrar testi, onlardan işte. Glukoz, üre, lökosit,bilirubin, keton, özgül ağırlık, ph,ürobilinojen, nitrit, protein ölçüyor. Her şüphelendiğimde hastaneye koşmayayım dedim. Aldım 1 kutu, 100 tane varmış içinde. Kargoya verilmiş bekliyorum gelsin diye
evet cutem ya daha ne yapayım yani, elimden geldiğince dikkat ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?