Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insaallah döner kuzum çok sağol :) sen nasılsın tatlı bidikla aran nasıl

Nesdemiimm gece 11 kez miii ayyy bildiğin cikmamissin sen wc den ben dün geceden daha iyiyim bugün yani bi anda sancı olmadı bugün hiç

Maasallah bebisine Ececim :) Rabbim bir avazda kurtarsin seni :)) kendini yormadan yürü tamam mı

benim oğluş pek hareketli değil hareketini hissdiyorumda tekme gibi değil iteliyor sadece arada. iş yerindeyim oturuyorum eee bilgisayarda yazı yazarken üzerine eğilmez zorunda kalıyorum ondan olabilir mi sizce

Yusram canım benim oglumda artık tekme değilde iteleme gennesme gibi hareketler yapıyor normal yani o hareketindeki farkliliklarda olduğu pozisyondan kaynaklı yeri rahatsa daha çok iteliyor ama durduğu pozisyon musait değilse daha az hareket ediyor :) benimki baş aşağı iken sadece ayaklariyla kaburgalarimi sıkıstiriyordu şimdi hem eller hem ayaklar hem kafasiyla itekleyip duruyor çünkü küçük erkek oturmuş bir güzel itip duruyor çapraz çapraz :)

merhaba.gecmis olsun ins tekrar sağlıklı bi hamileligin olur.ates konusunda bi fikrim yok malesef. 3 haftalik nasıl oluyr erken mi öğrendin adetin geçmemiş oluyr yanlis bilmiyrsam.

Miss hadi geçmiş olsun evli ciftlerede mutluluklar diliyorum bir ömür boyu hayırlı olsun canım :)
Benimki ben acken cildiriyor canım yemek yiyince sakinlesiyor :))

merhaba.gecmis olsun ins tekrar sağlıklı bi hamileligin olur.ates konusunda bi fikrim yok malesef. 3 haftalik nasıl oluyr erken mi öğrendin adetin geçmemiş oluyr yanlis bilmiyrsam.

Adetin 4gun geçmişti geç döllenme olmus sanirim,öğrendim ve ertesi günü kanamam oldu düşük yaptim maalesef,bugunde atesim dustu ama sadece kahve lekelenmem oldu sabahtan beri sadece 2-3defa o kadar devami gelmedi acaba mi dedim ister istemez

kızlar yaa kafam çook karıştı.gidiceğim hastanede dr arayışına girdim.
kanımın ısınacağı deneyimleri olan ilgili güler yüzlü bi dr arıyorum.doç lar profların muayne ücretleri çok pahalı.her gidişimde 100 lira veremem.
lebriz hale hanımı tavsiye etmişlerdi.aradım haftaya randevu almak için ayın 25 ne randevu verebilirlermiş.
ben 4 gün sonra adet olucam.adetliyken gitmem lazımki belki tahlil ister.rahim filminide bu ay kafamdan atmak istiyorum.
açıkçası genç değilde biraz orta yaşlı bi dr istiyorum.daha deneyimli olur diye (bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum)
günseli özdemir var hem orta yaşlı hemde tüp bebek doktoru.ama nette tavsiye eden birini bulamadım.

kızlar sizde bakın :44:
http://www.medipolmega.com/Sayfalar/67/Medipol-Universitesi-Hastanesi-Hekimleri/Calistigi

Geçmiş olsun canım .Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin insaallah melegin daga fazla bekletmez seni annesi Rabbim tüm isteyen arkadaşların yüzünü guldursun...

himm. ins yerlesme kanamasidir da gebesindir.ben de düşük yapmıştım 7ay sonra tekrar saglikli gebe kaldim cok şükür darisi sana.

Geçmiş olsun canım .Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin insaallah melegin daga fazla bekletmez seni annesi Rabbim tüm isteyen arkadaşların yüzünü guldursun...

Teşekkürler canim,aminn Rabbim kimseye evlat özlemi çektirmesinehayirli evlat versin ttüm isteyenlere

Hifacim canım arastirdin mı iyice mesela ben hiç tupbebek uzmanima muayene ücreti odememistim tupbebek ücreti odemistim bebis olupta muayeneye gittiğimde odemistim o kadar oda doktorum kalpatisini kendisi görmek istemişti o yüzden.Yani her gittiğinde muayene ücreti aliyorlar mi

himm. ins yerlesme kanamasidir da gebesindir.ben de düşük yapmıştım 7ay sonra tekrar saglikli gebe kaldim cok şükür darisi sana.

Allh saglikla kucagina aldirsin cqnim,inşallah meleğim o kadar bekletmez,ben PKo hastasiyim ve ayni zamanda tiroid rahatsizligim var iki senedir,ramazan basinda öğrenincecçok sevindik,ertesi gün düşükyapinca kotu oldu bi bulduk bi kaybettik oldu

Teşekkürler canim,aminn Rabbim kimseye evlat özlemi çekamitirmesinehayirli evlat versin ttüm isteyenlere

Amiinnn canım bende 7 sene bekledim ama Rabbim hamdolsun güldürdü yüzümüzü o yüzden her zaman duam kimse evlatsiz kalmasın Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin

Gecmis olsun canim tablondan gormustum ve uzulmustum.seninkisi kimyasa gebelik hepimiz yasadik nerdeyse.en azindan gebe kalabildigini bilmek bile guze canim.ben oyle dusunmustum kendiminkinde.dusuk bile sayilmaz kimyasal gebelik.bence adet geliyor olabilir tablona bakmadim ama leke sonrasi kanama olabilir.
Nesdemiimm gece 11 kez miii ayyy bildiğin cikmamissin sen wc den ben dün geceden daha iyiyim bugün yani bi anda sancı olmadı bugün hiç
Evet kuzum tam 11.hic uyumadim desem yeri.
Canim hic fikrim yok istanbulla ilgili.

Gecmis olsun uzulme canim.bende mart ayinda 6 haftalik dusuk yaptim.tam bir ay sonra nidan 20 de adet oldum ve pesine bebeyimi verdi rabbim.ben dusuk yaptigimda aslan penccesi kullandim bir ay boyunca rahim toparlansin diye.adetin ikincu gunu ise hatit ve adacayina basladim 10 ictim ve allahhim bu sifali bitkileri vesile etti ve bana kizimi verdi.insallah sagliukla kucagimada almami nasip eder.darisi sana olsun insallah

amin. geçmiş olsun tabiki inş sen o kadar beklenezsin.yani icin rahat olsun dusuk olunca devamı sagliklica geliyr ben de 4 yildir ilk kez gebe kalmıştım.sonrasi geldi cok şükür darisi sana

canim allah iyi dr lar çıkarsın karşına. ama bilgili ve tecrübeli olmasi öncelik tabi bana gore.guleryuzlu ve anlayışli da olursa süper olur.

Son düzenleme:

Amin canim saol,bende 2aydir soğankuru uaptim ve civanpercemi ve aslan ppençesiiiçtim gecen ay geldi bebeğim ama nasip değilmiş,simdi civanpercemine devam ediyorum

oh hadi gecmis olsun.canim dikkat et kendine aman deyim.yarin guzel haberlerle gel inş.

Miss hadi geçmiş olsun evli ciftlerede mutluluklar diliyorum bir ömür boyu hayırlı olsun canım :)
Benimki ben acken cildiriyor canım yemek yiyince sakinlesiyor :))
Hepinize cooook tskler canlarimm bugünevdeydim.full yattim hareketler normal demekki ben yorgunken horona kalkiyo bu uusak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…