döner heralde canım ya daha çok erken
asıl bakması gereknler bile üzerine alınmıyorlar cutem, sen bu halinle ne yapacaksın ki, üzme kendini
çok geçmiş olsun canımsıcaklar da çok zorluyor
geçmiş olsun, kürtajdan sonraki adetinde ateşini ölüp kaydetmeye başla ama hemen hamilelik düşünme bence, biraz rahmin toparlansın. Sen de bu arada yumurtlamanı tespit etmiş vücudunu tanımış olursun. Ben kürtajdan sonra 3 ay ateş ölçtüm ve öye hamile kaldım. Ateşten önce de bi 3 ay fln korunmuştuk.
canım çok normal ya, artan hormonlarınla birlikte kan hacmin arttı, havalar da çok sıcak bu da bir etken tabi. Bu dönemlerde burun kanaması, dişeti kanaması çokkk normalAma durduramazsan doktora git.
hoşgeldin evine canımbiz de haftaya tatile gideceğiz. Doktorum uzun yola gitme dedi. O yüzden ayvalık'a gidiyoruz. Sen çok mu uzağa gittin ki?
Allah kavuştursun canım, biz iyiyiz
Son ayın böyle sıcaklara gelmesi de daha bir zorlayıcı oldu nesdoş ya, Allah kurtarsın hayırlısıyla. Ben de yazın doğmuşum, anneme çok üzüldüm walla bak şimdi:26:
Canim bu cis olayi 32den sonra cosuyo.inan gece tam 11kez kalktim
Belirti arama canim.o forumlardakini hatmettim ve gebeligimi geciktirdim stresten.
Yok kuzum yormuyorum yaptigim tek sey yeme ve oturarak utu.senin pitirtlak nasillk
Evet canim sicakta son ay cok zor.annem de beni agustos sonu dogurmus.
Maasallah bebisine Ececim :) Rabbim bir avazda kurtarsin seni :)) kendini yormadan yürü tamam mıdk.dan geldim kizlaaaarrr bmaaekle diyor...size bisey demekcin acil girdim...kilosu bu kadar dikkat etmeme ragmen cok cikti.1ay oncesine kadar minyon denilen cook kucuk denilen bebis tosunlamis 3.800gr olmus..arti da ola bilirmis..yani kilolandirmak istemiyorsaniz karpuza dikkat edin..
ben bunu karpuza bagladim..son ay tek olcusuz fazla yediyim karpuzdu...bence ondan oldu...sezeryan isteyenler rahat olsun...yanI ben dikkat etmeliydim 3200falan gecmesin diye daha rahat olsun diyeee...ama buyumus sipa..sezeryan da diline getirmiyor gecikme degil diyor korkma zamanina 1hafta var diyo..bakalim nazli bebis yerini cok beyenmisss galibaaaa ))))
hadi optum hepinizi ben yuruyuseeee
benim oğluş pek hareketli değil hareketini hissdiyorumda tekme gibi değil iteliyor sadece arada. iş yerindeyim oturuyorum eee bilgisayarda yazı yazarken üzerine eğilmez zorunda kalıyorum ondan olabilir mi sizce
Merhaba arkadaşlar nasilsiniz? Ben uzun zamandırforuma imiyordum,ramazanin 4.ggünü 3haftalik düşük yaptim,size bir sorum olacak üstüne görmede ateşte düşüş gorulur mu sizce,ben bugün adetoldum dedim ama sabahdan beri 3-4defa sadece peceteye kahve leke geldi arkasi yok,aateşin bugün düştü ama adet boyle olunca insanacaba ddemekte kendini alamiyor, düşüncelerinizi paylasirmisiniz
Miss hadi geçmiş olsun evli ciftlerede mutluluklar diliyorum bir ömür boyu hayırlı olsun canım :)Oyyy inanirmisiniz heryerim agriyor hatta gözcukurlarim bileeeeee
CÇok şükür bitti kina nikah falan yolladik onlari balayina kendimize döndük nihayet artik en son ayaklarim oldu tost ekmeği gibi cikardim ayakkabilari yalın ayak gittim arabaya
Yarin 10 da randevum var doktora gitmeyeli oldu 2.5 ay
Yaaa bide herkes bebegin az hareket ettiğinden yakinir bende tam tersi arkadaş bebek dediğin arada bi uyur dimi bu sabahtan aksama tepikleme halinde artik bi ara korktum bi acile gidip sorsammi normalmi diye:44:
Hem yorgunum hem ACdolastim aksine daha da hareketleniyo anlamadim :44:
merhaba.gecmis olsun ins tekrar sağlıklı bi hamileligin olur.ates konusunda bi fikrim yok malesef. 3 haftalik nasıl oluyr erken mi öğrendin adetin geçmemiş oluyr yanlis bilmiyrsam.
Geçmiş olsun canım .Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin insaallah melegin daga fazla bekletmez seni annesi Rabbim tüm isteyen arkadaşların yüzünü guldursun...Adetin 4gun geçmişti geç döllenme olmus sanirim,öğrendim ve ertesi günü kanamam oldu düşük yaptim maalesef,bugunde atesim dustu ama sadece kahve lekelenmem oldu sabahtan beri sadece 2-3defa o kadar devami gelmedi acaba mi dedim ister istemez
Adetin 4gun geçmişti geç döllenme olmus sanirim,öğrendim ve ertesi günü kanamam oldu düşük yaptim maalesef,bugunde atesim dustu ama sadece kahve lekelenmem oldu sabahtan beri sadece 2-3defa o kadar devami gelmedi acaba mi dedim ister istemez
Geçmiş olsun canım .Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin insaallah melegin daga fazla bekletmez seni annesi Rabbim tüm isteyen arkadaşların yüzünü guldursun...
Hifacim canım arastirdin mı iyice mesela ben hiç tupbebek uzmanima muayene ücreti odememistim tupbebek ücreti odemistim bebis olupta muayeneye gittiğimde odemistim o kadar oda doktorum kalpatisini kendisi görmek istemişti o yüzden.Yani her gittiğinde muayene ücreti aliyorlar mikızlar yaa kafam çook karıştı.gidiceğim hastanede dr arayışına girdim.
kanımın ısınacağı deneyimleri olan ilgili güler yüzlü bi dr arıyorum.doç lar profların muayne ücretleri çok pahalı.her gidişimde 100 lira veremem.
lebriz hale hanımı tavsiye etmişlerdi.aradım haftaya randevu almak için ayın 25 ne randevu verebilirlermiş.
ben 4 gün sonra adet olucam.adetliyken gitmem lazımki belki tahlil ister.rahim filminide bu ay kafamdan atmak istiyorum.
açıkçası genç değilde biraz orta yaşlı bi dr istiyorum.daha deneyimli olur diye (bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum)
günseli özdemir var hem orta yaşlı hemde tüp bebek doktoru.ama nette tavsiye eden birini bulamadım.
kızlar sizde bakın :44:
http://www.medipolmega.com/Sayfalar/67/Medipol-Universitesi-Hastanesi-Hekimleri/Calistigi
himm. ins yerlesme kanamasidir da gebesindir.ben de düşük yapmıştım 7ay sonra tekrar saglikli gebe kaldim cok şükür darisi sana.
Teşekkürler canim,aminn Rabbim kimseye evlat özlemi çekamitirmesinehayirli evlat versin ttüm isteyenlere
Gecmis olsun canim tablondan gormustum ve uzulmustum.seninkisi kimyasa gebelik hepimiz yasadik nerdeyse.en azindan gebe kalabildigini bilmek bile guze canim.ben oyle dusunmustum kendiminkinde.dusuk bile sayilmaz kimyasal gebelik.bence adet geliyor olabilir tablona bakmadim ama leke sonrasi kanama olabilir.Merhaba arkadaşlar nasilsiniz? Ben uzun zamandırforuma imiyordum,ramazanin 4.ggünü 3haftalik düşük yaptim,size bir sorum olacak üstüne görmede ateşte düşüş gorulur mu sizce,ben bugün adetoldum dedim ama sabahdan beri 3-4defa sadece peceteye kahve leke geldi arkasi yok,aateşin bugün düştü ama adet boyle olunca insanacaba ddemekte kendini alamiyor, düşüncelerinizi paylasirmisiniz
Evet kuzum tam 11.hic uyumadim desem yeri.Nesdemiimm gece 11 kez miii ayyy bildiğin cikmamissin sen wc denben dün geceden daha iyiyim bugün yani bi anda sancı olmadı bugün hiç
Canim hic fikrim yok istanbulla ilgili.kızlar yaa kafam çook karıştı.gidiceğim hastanede dr arayışına girdim.
kanımın ısınacağı deneyimleri olan ilgili güler yüzlü bi dr arıyorum.doç lar profların muayne ücretleri çok pahalı.her gidişimde 100 lira veremem.
lebriz hale hanımı tavsiye etmişlerdi.aradım haftaya randevu almak için ayın 25 ne randevu verebilirlermiş.
ben 4 gün sonra adet olucam.adetliyken gitmem lazımki belki tahlil ister.rahim filminide bu ay kafamdan atmak istiyorum.
açıkçası genç değilde biraz orta yaşlı bi dr istiyorum.daha deneyimli olur diye (bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum)
günseli özdemir var hem orta yaşlı hemde tüp bebek doktoru.ama nette tavsiye eden birini bulamadım.
http://www.medipolmega.com/Sayfalar/67/Medipol-Universitesi-Hastanesi-Hekimleri/Calistigi
Allh saglikla kucagina aldirsin cqnim,inşallah meleğim o kadar bekletmez,ben PKo hastasiyim ve ayni zamanda tiroid rahatsizligim var iki senedir,ramazan basinda öğrenincecçok sevindik,ertesi gün düşükyapinca kotu oldu bi bulduk bi kaybettik oldu
amin. geçmiş olsun tabiki inş sen o kadar beklenezsin.yani icin rahat olsun dusuk olunca devamı sagliklica geliyr ben de 4 yildir ilk kez gebe kalmıştım.sonrasi geldi cok şükür darisi sanaAllh saglikla kucagina aldirsin cqnim,inşallah meleğim o kadar bekletmez,ben PKo hastasiyim ve ayni zamanda tiroid rahatsizligim var iki senedir,ramazan basinda öğrenincecçok sevindik,ertesi gün düşükyapinca kotu oldu bi bulduk bi kaybettik oldu
kızlar yaa kafam çook karıştı.gidiceğim hastanede dr arayışına girdim.
Gecmis olsun canim tablondan gormustum ve uzulmustum.seninkisi kimyasa gebelik hepimiz yasadik nerdeyse.en azindan gebe kalabildigini bilmek bile guze canim.ben oyle dusunmustum kendiminkinde.dusuk bile sayilmaz kimyasal gebelik.bence adet geliyor olabilir tablona bakmadim ama leke sonrasi kanama olabilir.
Bu ay ateşini olctum ama tabloma doğru düzgün girmedim,evet aynen en azindan gebe kalabildigimi bilmekte güzel,ve düşük yaptim diye hirpalamadim kendimi bir günlükte olsa annelik duygusunu yasamak güzeldi dedim,tabloma verilerimi duzenleyonce tekrar bakarsin canim not aldim ama tabloma islemedim cogumu
Gecmis olsun uzulme canim.bende mart ayinda 6 haftalik dusuk yaptim.tam bir ay sonra nidan 20 de adet oldum ve pesine bebeyimi verdi rabbim.ben dusuk yaptigimda aslan penccesi kullandim bir ay boyunca rahim toparlansin diye.adetin ikincu gunu ise hatit ve adacayina basladim 10 ictim ve allahhim bu sifali bitkileri vesile etti ve bana kizimi verdi.insallah sagliukla kucagimada almami nasip eder.darisi sana olsun insallah
Evet gürültülü kalabalık ortamlar da etkiliyor, o zaman sanki daha bir sakin oluyor ya da ben mi bebeğimi dinleyemiyorum ondan mı bilmem. Olsun az az da olsa işaret versinler, biz burdayız desinler yeter di mi
Olacağından eminim tatlım
Benim ölçtüğüm her ay tablom farklı olmuştu, adetlerim çok düzenli lmasına rağmen kürtajdan sonra düzensizlik yaşadım. herkeste olacak diye bir kural yok ama yaşayanlar oluyor. sen de yaşarsan endişelenme canım. Ama ateş ölçmeyi de bırakma
Anneee açım aççç doyur beni diye tepikliyordur o kuzu seni
sağol duham, iyiyiz çok şükür sen de iyisindir inşallah. Hamişlik de fena değil, sıcaklar haricinde iyiyim canım. Batmalarım vardı, idrar kültürü yaptık, sorun çıkmadı. Bir de dayanamadım netten idrar testi aldım
oh hadi gecmis olsun.canim dikkat et kendine aman deyim.yarin guzel haberlerle gel inş.
HAYIRLI LSUN DÜĞÜNÜNÜZ CANIM KAZASIZ BELASIZ BİTMİŞ ÇOK ŞÜKÜR
maşallah senin kuzuya yok anam benimki tembel babasına mı çekmiş neyse iteiyo arada beni sağdan soldan dürtüyo. yada iş yeri kalabalık dinleyemediğim için küçük harketleri hissedemiyorum.nasıl hissetmiyosun der gibi dürttü şimdi canım ya yazarken
evet canım çok şükür büyüyor kuzum
canım sende meraklanma bende çok geç hissettim
evet canım iyi olsunlarda haber etsinler bizde yeter valla Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin hepimizinkinide
Canim allah mutlu etsin.ayaklar icin tek care dinlenmek.benim bugun ucuncu gunum ama inmedi sisi hala.
Hareketlere gelince benim kizim da oyle biliyosun.cok korkmustum hic mi durmaz bi cocuk diye'ne zaman uyuyor anlamiyordum.dr bu onun keyfinin yerinde oldugunu gosterir dedi,bazi bebekler cok hareketlidir dedi.34haftadan bu yana hareketlerimiz azaldi.aslinda yeri kalmadigi icin cok tepisemiyor.kisacasi korkma.senin haftalarinda ben de korktum cunku hic durmazdi.simdi totosu kocaman tepemiyo eskisi kadar.
Hepinize cooook tskler canlarimm bugünevdeydim.full yattim hareketler normal demekki ben yorgunken horona kalkiyo bu uusakMiss hadi geçmiş olsun evli ciftlerede mutluluklar diliyorum bir ömür boyu hayırlı olsun canım :)
Benimki ben acken cildiriyor canım yemek yiyince sakinlesiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?