Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy sorma nesdemmm bide dilime takildi arada soyluyom Esim diyoki ben aldim bilee ispatim bile var

Anammmmm ne sicak ne nem var belli değil yanayriiimm
Kontrolumuz güzel geçti yeni hastane çok güzel olmuş bebis sasirtti bizim doktoru bu 2 kilo olmuş şimdiden dedi boyunda 42 cm maşallah iyi beslemissin diyo dedim 5 öğün karpuz yiyom sürekli sola yatiyom ondandir
Bende 69 olmusum sanirim bu sefer 70 i asicam
Donustede annemle bizim meşhur bebek magazasina ugradik dedim hazir yanimdayken alalim ihtiyaçları yoksa benim sicaktan korkuma doğuma giderken ancak aliriz
Bebegin ihtiyaçları Tmm bitek bezi İslak mendili falan kaldi
Disneyin hastane cikisi 10lu 79dan 39a düşmüş aslında aldiklarimi paylaşmak isterdim ama telden olmuyo
Artik bidaha ne zaman cesaret eder cikarsam kendi eksiklerini alican
Bende haberler boyle çok şükür hallettik islerimizi farisi hepinizin basina hazirlik yapanlaarr

canım sayfa numarasını ya da tahmini tarihi bilsek bakardık ama:26:

Deryos hemen adini ver bu testin bana.biliyosun idrar konusu bende sikinti.dogum sonrasi zirt birt hastaneye gitmeyi.
gönderdim nesdoş

Maşallah kuzuya annesi
Eksikleri de bitirmişsin ne güzel, ben de Eylülde başlayacağım inşallah almalara, darısı başımıza

Masallah tosununa canim.karpuz cidden ise yaradi hepinizde.ben maalesef yiyemiyorum zira bu ilceye adam gibi karpuz gelmiyo dogru duzgun sebze gelmiyo.bayram nedeniyle 1haftadr hic bir yerde sebze yok,.goren de suriyedeyim sanir.su an yagan yagmuru ve gok gurlemesini size anlatamammm

maaşallah tosun olacak seninki:)))
ne kadar çok düşmüş fiyatı, ne güzel.
keşke burada da olsa öyle bir mağaza.

HTML:
maaşallah tosun olacak seninki:)))
ne kadar çok düşmüş fiyatı, ne güzel.
keşke burada da olsa öyle bir mağaza.
C
Cnm nette siteleri var bi bak istersen ozdeller bebe diye arattir indirimlibebe.com galiba sitenin adi ama magazadaki bool bool cedit yok neyaziki yinede bi göz at derim ben

Kardesimde trabzon yaylasında görevli oda diyo abla herşey hem pahali hem çok az
Ben ne kadar sukretsem az çünkü karpuzsuz özellikle kavunsuz yaşayamam hele kavuna asigim çok şükür bu nimetlere mide yanmalarim başladı başka bise yiyemiyom zaten

e

İnş ozamana hava serinler birazda rahat rahat yaparsin cnm sicak insanlıktan cikariyo beni
İnşallah canım ya, zaten o yüzden eylülü bekliyorum. Ben kapı dışarı çıkamam bu sıcaklarda Evden işe işten eveü, yolda azcık yürüyorum, o bile beni benden alıyor

sonunda buldum :)
googleye hifanur sperm yazdım ve buldum sonunda

tam bi sene geçmiş ne çabuk geçmiş.
Aferin kız

İnşallah canım ya, zaten o yüzden eylülü bekliyorum. Ben kapı dışarı çıkamam bu sıcaklarda Evden işe işten eveü, yolda azcık yürüyorum, o bile beni benden alıyor

Aferin kız

böyle konularda azimliyimdir :)
eğer bulamazsam sonuçları bunu göstericem dr.a napıyım

Ay nesdem heyecan yaptım sağlıkla gelsin kuzun. yarın bakalım neler diyecekler hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruz
maşallahh canım bende oğlumu özledim haftaya görecem bakalım benim kuzum büyümüş mü ne kadar olmuş
canım sayfa numarasını ya da tahmini tarihi bilsek bakardık ama:26:

gönderdim nesdoş
anammm bana da gönder kız
sonunda buldum :)
googleye hifanur sperm yazdım ve buldum sonunda

tam bi sene geçmiş ne çabuk geçmiş.

kız bravo valla gözün aydın

sağol cutem, biz de geçen sene eşimin izni yok diye gidememiştik, çok bunaldım. O yüzden bu sene çok heves ediyorum. İnşallah güzel geçer herşey.
Bir aksilik olmadan tatilimizi yaparız inşallah.
Insallah cnm.
guzelllce dinlen gel. Zira sonra vaktin olmayacak.

Masallah bebegine cnm.
cicileri de gule gule giysin.

Ben bugün wc den çıkamıyorum yoruldum.surekli asagida tekme oldukça zor yetisiyorum wc ye hamisler insaallah sizler böyle olmazsınız...
Cnm. Tum gebeler yasayacak bu haftadan sonra
Hele doguma yaklas, wc en iyi dostun olacak

Esinden uzak durmani gerektirecek bir hal yok cnm. Serbest ol

Masallah size )
Eymeni de yerim akilli bidigimi da
Cnm. Belirti arama.
zaten gebeysen bile tummmmm adet belirtilerini yasayacaksin.
bendeki tek fark gogus etrafindaki kahve halka aciyrdu yumurtlamadan sonra. Herkes de farkli tabiki.

Tamam cnm.

Bi test yap cnm.

Masallah senin tosuna.
cnm. Sen kendini yine de sezeryana hazirla. Sart degil ama oladabilir. Bu gidisle 4 kg yu gececek senin sipa.

benim oğluş pek hareketli değil hareketini hissdiyorumda tekme gibi değil iteliyor sadece arada. iş yerindeyim oturuyorum eee bilgisayarda yazı yazarken üzerine eğilmez zorunda kalıyorum ondan olabilir mi sizce

Cnm. Artik yerleri daraldo. Oyle deli gibi donemezler. Ittirme hareketi yaparlar. Poposuyla iter, eliyle yada ayagiyla iter. Ama dönmez. Korkma.

Desene canım banyodaki fayanslari incelemeye devam günün yarısı orada geçiyor çünkü :) Dünden beri daha iyiyim yine gidiyorum wc ye ama bi anda sancı oluyordu o geçti şimdilik

hayirlo ugurlu olsun dugununuz cnm.
sinema, tiyatro, yuksek muzikli ortamlarda bebek hafeketleri asiri halde olur cnm.

))

Cok sevindim cnmm.sonucun temiz cikmis.

peki canımm.. sen hamile kalabildin mi kürtajdan sonra?
Kurtaj sonrasi gebe kalamazsin vs diyenlere sakin inanip da kendini yipratma cnm.
ben iki kez kurtaj oldum. Ikisinde de korunmayi biraktigim ay hemen gebe kaldim.

Gecmis olsun cnmm kimyasal gebelik yasamissin.
bence ustune gorme bile olsa ates dusmez derim.

iyi bari canım
benim pırtırdak pek pıtırdak maşaallah:)) bugün tekmeyi bastı bana:)) şimdiden çok hareketli abisi pek sakindi karnımda:))
oyy maşaallah canım kuzuna, dr da demiş daha var stres yapma
benim oğluş pek hareketli değil hareketini hissdiyorumda tekme gibi değil iteliyor sadece arada. iş yerindeyim oturuyorum eee bilgisayarda yazı yazarken üzerine eğilmez zorunda kalıyorum ondan olabilir mi sizce
canım bazı bebeler çok hareketli oluyor bazıları sakin takılma o yüzden
okurken yoruldum kız hayırlı olsun düğününüz, yandın sen çok hareketli olacak doğuncada
canım geçmiş olsun ateşin düştüyse adetin gelir
Eflalim çok teşekkür ederim canım :) takip etmicem yaa bi orda bi burda tekmeleri falan kafamı karıştırıyor :))) demek bundan sonra böyle ne yapalım katlanicaz artık
aynen canım akışına bırak
bilgim yok canım maalesef
Kizlar. Oglim cok huysuz yazamadim bakamadim size.
Sanirim dis derdi ;(( insallah yaniliyruzdur. Hic uyumuyr. Hep mizmiz. Hep kucagimda. Tukurugu artti. Dis etini kasiyinca rahatliyr. Memeyi fena isiriyr. Dis etini kasiyr memeyle.
canım anlattığın diş belirtisi ama hemen çıkmaz bazı bebişlerin 2-3 ay önceden başlıyor belirtisi
kaybetme tabi canım olacak bebeğin ne varmış yaşında
ooo nesdoşum doğum sancısı çekmişsin, yakındır gelmesi o zaman inşaallah kendi doktorunda gündüz olurda stentinde çıkar o arada
maşaallah kuzuna canım o zaman bend eblca karpuz yiyim oğlumda hep meyve yedim bunda da meyve aramıyorum:) cicilerinide güle güle giysin

sağol canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…