Kizlar. Oglim cok huysuz yazamadim bakamadim size.
Sanirim dis derdi ;(( insallah yaniliyruzdur. Hic uyumuyr. Hep mizmiz. Hep kucagimda. Tukurugu artti. Dis etini kasiyinca rahatliyr. Memeyi fena isiriyr. Dis etini kasiyr memeyle.
maaşallah ona:) kocaman bir adam olmuş.Kızlar Ahmet Asım poposunun üzerine oturmuş doktor dönmesi lazım diyor ayakta durma soluna yat bu pozisyonda durması normal doguma engel ve senide yorar dedi teyzeleri Ahmet Asım a birseyler söyleyin :)
Boyumuz 41 cm kilomuz 1.778 gram :)
çok ısrarlı seninki, orada kalacak:)meraba fistiklar..
dk.dan geldim kontrol ettii hersey yolunda ama acilma falan yok hazir hersey..keyfi ne zaman isterse artik..ama gec dollenme icin 10una kadar bekliycez dedi..kilosu galiba fazla dedi ultrasona gir..sira coook coktu..daraldim geldim eve..ama bence cok degil sezeryana yonlendirmesini istemiyorum..
ha bide eflalim cuteeee ishal oldum bugun...dogum isaretimidir???
ha eflos bu dk.da bobrek agrisi olmaya bilir dedi sancilara hazirlik ola bilir dedi..iyi de sanciya hazirlik buysa sancisi nasil diye merak ettim iyiceee
herkes iyidir Insallah..opuyorum hepiniziii
canım geçmiş olsun.kızlar burnum kanıyor durmadı bir türlü neden olabilir ki bugun disardaydik tüm gün sıcaktan mi aceba
döndüğünde popo yukarıda olduğu için karnın da yukarı çıkar muhtemelen.Cutem Nesdemm Eflalim ve tum araştırmacı ruhlu canlarim :) ben bu pozisyon durumunu takıntı yaptım gibiAhmet Asım dönmüş olsa bile nasıl anliyacagim bidaha ki randevumu 1 ay sonraya verdi doktor bebek hareketlerinde bi değişiklik olmazsa terslik olmazsa 1ay sonra görüşürüz dedi yani pozisyonu degisse bile gitmeden bilemiyecegim birde doktor sola yat dinlen ayakta durma pek fazla dediya bunlar ne kadar etkili olur ki
Dün ilk defa anlasilacak derecede şişti ayaklarım üzerine zor bastım herhalde artık agirlasiyorum
tatil için biz de öyle düşündük canım, bence tam zamanında gittiniz.Kızlar öncelikle geçmiş bayraamınız kutlu olsun
Bayramın 1. Günü gece 1.30 da yola çıktık tatile
Kararsızdım gidip gitmemk konusunda çünkü seneye bebeğimiz küçük olacak gidemeyebliriz die bi cesaret gittik. Ayaklarımı hep uzattım arabada tatil çok güzeldi ama sıcakta pişman oldum ayaklarım bacaklarım davul gibi şişti ağrıdan zor dayandım geberdim( birdaha hamileyken tatil mi ? ASLA ... Ders oldu bana.
Dün akşam 8 gibi geldik dinleniyorum şuan ayaklarım daha yeni normale dönüyor.
Birde tatilde kızımın hareketlerini hissetmiyorum die panik oldum :) neyseki o akşam 2 defa hissettim rahatladım
Tatilde net çok ağırdı bağlanamadım bir türlü( yazmadım okuyamadım sizi özledim :))
Belli ki kızımda rahatladı evimize gelince şuan yerinde durmuo kuzum sert tekmelio :)) normal mî bu kadar erken sert tekmeleri hissetmem ?
Hepiniz iyisiniZdir inş öpüyorum sizi
çıkmasın kalsın orada ne güzel:)takvim bitti bebis gelmediiii
oooo maaşallah tosun paşa olmuş kız:)dk.dan geldim kizlaaaarrr bekle diyor...size bisey demekcin acil girdim...kilosu bu kadar dikkat etmeme ragmen cok cikti.1ay oncesine kadar minyon denilen cook kucuk denilen bebis tosunlamis 3.800gr olmus..arti da ola bilirmis..yani kilolandirmak istemiyorsaniz karpuza dikkat edin..
ben bunu karpuza bagladim..son ay tek olcusuz fazla yediyim karpuzdu...bence ondan oldu...sezeryan isteyenler rahat olsun...yanI ben dikkat etmeliydim 3200falan gecmesin diye daha rahat olsun diyeee...ama buyumus sipa..sezeryan da diline getirmiyor gecikme degil diyor korkma zamanina 1hafta var diyo..bakalim nazli bebis yerini cok beyenmisss galibaaaa ))))
hadi optum hepinizi ben yuruyuseeee
hayırlı olsun düğününüz, allah bir yastıkta kocatsın.Oyyy inanirmisiniz heryerim agriyor hatta gözcukurlarim bileeeeee
CÇok şükür bitti kina nikah falan yolladik onlari balayina kendimize döndük nihayet artik en son ayaklarim oldu tost ekmeği gibi cikardim ayakkabilari yalın ayak gittim arabaya
Yarin 10 da randevum var doktora gitmeyeli oldu 2.5 ay
Yaaa bide herkes bebegin az hareket ettiğinden yakinir bende tam tersi arkadaş bebek dediğin arada bi uyur dimi bu sabahtan aksama tepikleme halinde artik bi ara korktum bi acile gidip sorsammi normalmi diye:44:
Hem yorgunum hem ACdolastim aksine daha da hareketleniyo anlamadim :44:
hiç bir bilgim yok canım orayla ilgili.kızlar yaa kafam çook karıştı.gidiceğim hastanede dr arayışına girdim.
kanımın ısınacağı deneyimleri olan ilgili güler yüzlü bi dr arıyorum.doç lar profların muayne ücretleri çok pahalı.her gidişimde 100 lira veremem.
lebriz hale hanımı tavsiye etmişlerdi.aradım haftaya randevu almak için ayın 25 ne randevu verebilirlermiş.
ben 4 gün sonra adet olucam.adetliyken gitmem lazımki belki tahlil ister.rahim filminide bu ay kafamdan atmak istiyorum.
açıkçası genç değilde biraz orta yaşlı bi dr istiyorum.daha deneyimli olur diye (bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum)
günseli özdemir var hem orta yaşlı hemde tüp bebek doktoru.ama nette tavsiye eden birini bulamadım.
kızlar sizde bakın :44:
http://www.medipolmega.com/Sayfalar/67/Medipol-Universitesi-Hastanesi-Hekimleri/Calistigi
diş belirtileri gibi canımKizlar. Oglim cok huysuz yazamadim bakamadim size.
Sanirim dis derdi ;(( insallah yaniliyruzdur. Hic uyumuyr. Hep mizmiz. Hep kucagimda. Tukurugu artti. Dis etini kasiyinca rahatliyr. Memeyi fena isiriyr. Dis etini kasiyr memeyle.
maaşallah ona:) kocaman bir adam olmuş.
Ahmet Asım üzme anneciğini de dönüver, sen akıllı bir çocuksun.
çok ısrarlı seninki, orada kalacak:)
canım geçmiş olsun.
burun kanaması normal, durmazsa doktora görün.
hava da çok sıcak fazla dışarıda kalma.
döndüğünde popo yukarıda olduğu için karnın da yukarı çıkar muhtemelen.
tahmin edebiliyorum ancak canım, keşke tecrübem olsaydı da yardımcı olabilseydim.
ayakların için de tuzlu su iyi gelir, yukarı dik ayaklarını dinlen.
tatil için biz de öyle düşündük canım, bence tam zamanında gittiniz.
seneye keşke gitseymişiz derdiniz kesin.
biz de tatil planı yapıyoruz ayın 15 i gibi.
umarım pişman olmam:)
çıkmasın kalsın orada ne güzel:)
oooo maaşallah tosun paşa olmuş kız:)
orayı parsellemiş o, ayrılmak istemiyor :)))
hayırlı olsun düğününüz, allah bir yastıkta kocatsın.
hiç bir bilgim yok canım orayla ilgili.
diş belirtileri gibi canım
yazık kuzucuğa daha da çok küçük.
ben iyiyim şükür canım.Dgrpnr canım çok teşekkür ederim insaallah söz dinler teyzesi bıdıgim :) sen nasılsın canım oglunla aran nasıl :)
muayne ücreti alıyolar canım.ama gittiğimde daha iyi öğrenirim.bi yerden başlıyım bakalım.bugün randevumu aldım.adet olursam 11 ağustosta gidicem.Hifacim canım arastirdin mı iyice mesela ben hiç tupbebek uzmanima muayene ücreti odememistim tupbebek ücreti odemistim bebis olupta muayeneye gittiğimde odemistim o kadar oda doktorum kalpatisini kendisi görmek istemişti o yüzden.Yani her gittiğinde muayene ücreti aliyorlar mi
Gecmis olsun canim tablondan gormustum ve uzulmustum.seninkisi kimyasa gebelik hepimiz yasadik nerdeyse.en azindan gebe kalabildigini bilmek bile guze canim.ben oyle dusunmustum kendiminkinde.dusuk bile sayilmaz kimyasal gebelik.bence adet geliyor olabilir tablona bakmadim ama leke sonrasi kanama olabilir.
Evet kuzum tam 11.hic uyumadim desem yeri.
Canim hic fikrim yok istanbulla ilgili.
amin canım inşaalah.amin. geçmiş olsun tabiki inş sen o kadar beklenezsin.yani icin rahat olsun dusuk olunca devamı sagliklica geliyr ben de 4 yildir ilk kez gebe kalmıştım.sonrasi geldi cok şükür darisi sana
canim allah iyi dr lar çıkarsın karşına. ama bilgili ve tecrübeli olmasi öncelik tabi bana gore.guleryuzlu ve anlayışli da olursa süper olur.
canım geçmiş olsun.
tahmin edebiliyorum ancak canım, keşke tecrübem olsaydı da yardımcı olabilseydim.
sağol canım ben de iyiyim, bıdıkla aramız iyi şükürInsaallah döner kuzum çok sağol :) sen nasılsın tatlı bidikla aran nasıl
canım medipoldekileri bilmiyorum ama istanbulda yaşayan bir arkadaşım 2 doktora gitmişti. bana da eğer istanbula gelirsen seni onlara götüreyim demişti, istersen onların isimlerini vereyim.kızlar yaa kafam çook karıştı.gidiceğim hastanede dr arayışına girdim.
kanımın ısınacağı deneyimleri olan ilgili güler yüzlü bi dr arıyorum.doç lar profların muayne ücretleri çok pahalı.her gidişimde 100 lira veremem.
lebriz hale hanımı tavsiye etmişlerdi.aradım haftaya randevu almak için ayın 25 ne randevu verebilirlermiş.
ben 4 gün sonra adet olucam.adetliyken gitmem lazımki belki tahlil ister.rahim filminide bu ay kafamdan atmak istiyorum.
açıkçası genç değilde biraz orta yaşlı bi dr istiyorum.daha deneyimli olur diye (bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum)
günseli özdemir var hem orta yaşlı hemde tüp bebek doktoru.ama nette tavsiye eden birini bulamadım.
kızlar sizde bakın :44:
http://www.medipolmega.com/Sayfalar/67/Medipol-Universitesi-Hastanesi-Hekimleri/Calistigi
Kıyamam yaa çok erken başlamış sıkıntılarıKizlar. Oglim cok huysuz yazamadim bakamadim size.
İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda bir evlat versin. Türkiye'ye tedavi için gelip uzunca kalma imkanın yok mu?Dis eti icin jel vardi canim ama adini hatirlamiyorum yanliz rahatlatiyordu bir eczaneye danis istersen, kuzucuguda opuyorum
Benim kurtajdan sonra 1.yili devirdim gecen ay trye tatile geldigimde drma gittim yumurtam buyumustu tatil donusu bir daha gel dedi bakalim gittim yumurtam buyumus duruyordu zaten atesde yumurtlamadigimi gosteriyordu ama dogru olmayabilir diye dusunmustum ama ates dogru yontem bir kez daha emin oldum, dr bana catlatma ignesi verdi ve bulundugun ulkede 12.gun vurdur dedi ama bakip yapsak daha iyi olurdu dedi ama malesef ilkel bir asya ulkesindeyim:2:neyse 12.gun yaptirdim yumurtam catladi atesten biliyorum bu ayda incir havuc kurune basladim sanirim oda ise yaradi beklemedeyim daha 35 yasimdan beri bebek icin ugrasiyorum gecen ay 37 oldum:2:umudumu kaybetmek istemiyorum
sağol canım ben de iyiyim, bıdıkla aramız iyi şükürhiç üzmüyor annesini paşam haftaya izne çıkıyorum çok heyecanlıtım
canım medipoldekileri bilmiyorum ama istanbulda yaşayan bir arkadaşım 2 doktora gitmişti. bana da eğer istanbula gelirsen seni onlara götüreyim demişti, istersen onların isimlerini vereyim.
Biri Cerrahpaşada hoca, Fahri Öçer. Özel muayenehanesi de var. Diğeri de Memorialde Semra Kahraman, bu ayrıca tüp bebek doktoruymuş.
Benim arkadaşım 3 kez düşük yaptıktan sonra tam Semra Hanıma tüp bebek yaptırmak üzereyken kendiliğinden hamile olduğunu öğrenmişti. İstersen bir araştır.
Kıyamam yaa çok erken başlamış sıkıntılarısulu diş kaşıyıcıları var cutem, içine soğuk su koyuyorsun, bebiş onunla damaklarını kaşıdıkça rahatlıyor, bir dene istersen. Bir de eczanede satılan bir jel vardı, arkadaşım ondan kullanmıştı çok rahatlatmıştı.
İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda bir evlat versin. Türkiye'ye tedavi için gelip uzunca kalma imkanın yok mu?
Kızlar Ahmet Asım poposunun üzerine oturmuş doktor dönmesi lazım diyor ayakta durma soluna yat bu pozisyonda durması normal doguma engel ve senide yorar dedi teyzeleri Ahmet Asım a birseyler söyleyin :)
Boyumuz 41 cm kilomuz 1.778 gram :)
Alintilar gitti yaaa off.kizlar esimin kilolu sevmesi aslinda benim sansim.cunki esim zayifla dese bile yok anam yok ben fit olamam zaayif olmak benim byolijime aykiri en basta.haa istermiydim 65 70 arasi olmayi eveett hemde cok ama bunun icin karantinaya girmem lazim.ama suna inaniyorum dogumdan sonra nasipse 80 e geri inrrim buda benim icin buyuk nimet.zamaninda 72 de oldum 7 sene korudum antidepresan falan derken ggeri cikti.offf napiyim yek yemek benim luksum.cok yemem ama cok istahli yerim. allahtan eesimde bende kendimi seviyoruz.giydigimde yakisir biraz daha neolsun ama burada gordugum hatunlar yani sizler cillopsunuz.hayirlisiyla prensesimi kucagima bi aliyim geriai gelir.
Cnm. Sola yatinca rahim senin ic organlarina ve ana damarina baski yapmiyr. Boylece hem sen rahat ediyrsun hem de bebek iyi besleniyr. Ben hep sola yattim. Gece donsem bile uyandigim an sola dondum.
gelelim pozisyona. Ben soyle anlamistim. Hic olmazken, karnimin alt sag kismi yani ozel bolgede agirlik hissetmistim. Normalde orasi bostu. Dr.a gittigimde de donmus demisti 30+5 te. Ayrica karnimin solunda poposunu (yuvarlak buyuk bisi) saginda el yada ayada ayaklarini hissediyordum (kaburgami deliyordu sanki. Dr.da hem eli hem ayagi saginda demisti). Karnimin alt kismi bombosken sag alt kosede kasigima dogru bi baski agri hissetmeye baslamistim. Kafasiymis.
bir de su rahimde birden baslayan agri aci vardi ya cnm. Artik dayanmamin zor oldugu bi hal almisti. Sonra birden kesince iste dondu demistim. Belki yazmisimdir notlara.
Bence normal guzelim. Sanki ben de o zamanlarda sert tekmeler hissediyrdum. Kesin yazmisimdir
Canim sicaktan kanadi bence burnun.
Tatili aradan tam zamaninda cikarmissin canim ilerde hic gidemezdin.tekmeler normal ben 19haftalikken esim elini koynca vurdugunu hissetmisti.asil 28den sonra gorsen tekmelerini cimcimenin resmen cosacak.
Ayaklarim sis,ellerim allerjiden yara oldu.bu son haftalar cidden gecmek bilmiyor.carsamba kontrolumuz var bakalim kizim kac kilo oldu.artik ne zaman doguracagim belli olsa da ona gore annemleri cagirsam.evim cok pis geliyor gozume.halilari yikmaya verdim.kocayi ikna edersem parkelerin arasini derz yapsin perdeleri yikayalim asalim gerisini kadinla annem halleder.
Canim kacinci haftadasin bilmiyorum telden goremiyorum ben suan 31. Haftanin icindeyim sanki karnimi yarip cikicak dalga dalga hep karnim :)
Ben bugün wc den çıkamıyorum yoruldum.surekli asagida tekme oldukça zor yetisiyorum wc ye hamisler insaallah sizler böyle olmazsınız...
Gunaydin kizlar
Ahh ahh hic belirtim yok ve 1 hafta kaldi reglye. Kasik agrim var arada goguslerim hassas ama her zamanki kadar. Soyle mide bulantimiz halsizligimiz olamadi anasini satayim
Haftasonu dugun var birde evde derin temizlik yapicam bu hafta. Ustune esimde her gun yaklasiyor gecti yum zamanida diyemiyorum nolcak bilmem keske olsa bu ay ve ogrensem hemen ah ahh.
döner heralde canım ya daha çok erken
asıl bakması gereknler bile üzerine alınmıyorlar cutem, sen bu halinle ne yapacaksın ki, üzme kendini
çok geçmiş olsun canımsıcaklar da çok zorluyor
geçmiş olsun, kürtajdan sonraki adetinde ateşini ölüp kaydetmeye başla ama hemen hamilelik düşünme bence, biraz rahmin toparlansın. Sen de bu arada yumurtlamanı tespit etmiş vücudunu tanımış olursun. Ben kürtajdan sonra 3 ay ateş ölçtüm ve öye hamile kaldım. Ateşten önce de bi 3 ay fln korunmuştuk.
canım çok normal ya, artan hormonlarınla birlikte kan hacmin arttı, havalar da çok sıcak bu da bir etken tabi. Bu dönemlerde burun kanaması, dişeti kanaması çokkk normalAma durduramazsan doktora git.
hoşgeldin evine canımbiz de haftaya tatile gideceğiz. Doktorum uzun yola gitme dedi. O yüzden ayvalık'a gidiyoruz. Sen çok mu uzağa gittin ki?
Allah kavuştursun canım, biz iyiyiz
Son ayın böyle sıcaklara gelmesi de daha bir zorlayıcı oldu nesdoş ya, Allah kurtarsın hayırlısıyla. Ben de yazın doğmuşum, anneme çok üzüldüm walla bak şimdi:26:
dk.dan geldim kizlaaaarrr bekle diyor...size bisey demekcin acil girdim...kilosu bu kadar dikkat etmeme ragmen cok cikti.1ay oncesine kadar minyon denilen cook kucuk denilen bebis tosunlamis 3.800gr olmus..arti da ola bilirmis..yani kilolandirmak istemiyorsaniz karpuza dikkat edin..
ben bunu karpuza bagladim..son ay tek olcusuz fazla yediyim karpuzdu...bence ondan oldu...sezeryan isteyenler rahat olsun...yanI ben dikkat etmeliydim 3200falan gecmesin diye daha rahat olsun diyeee...ama buyumus sipa..sezeryan da diline getirmiyor gecikme degil diyor korkma zamanina 1hafta var diyo..bakalim nazli bebis yerini cok beyenmisss galibaaaa ))))
hadi optum hepinizi ben yuruyuseeee
Oyyy inanirmisiniz heryerim agriyor hatta gözcukurlarim bileeeeee
CÇok şükür bitti kina nikah falan yolladik onlari balayina kendimize döndük nihayet artik en son ayaklarim oldu tost ekmeği gibi cikardim ayakkabilari yalın ayak gittim arabaya
Yarin 10 da randevum var doktora gitmeyeli oldu 2.5 ay
Yaaa bide herkes bebegin az hareket ettiğinden yakinir bende tam tersi arkadaş bebek dediğin arada bi uyur dimi bu sabahtan aksama tepikleme halinde artik bi ara korktum bi acile gidip sorsammi normalmi diye:44:
Hem yorgunum hem ACdolastim aksine daha da hareketleniyo anlamadim :44:
merhaba canlar
su sicaklarda çalışmak bi zulüm gercekten şu 3 hafta da bi gecseydi de tekrar tatile girseydim.ama cok şükür rabbime hamileliğim rahat geciyo bi de hareketleri hissetseydim değmeyin keyfime.
ece canim maşallah tosuncuk olmuş allahım kurtarsin sağlıkla ama nasıl çıkıcak aceba o bebek ordan.
yusaeren canim masallahnerdeyse 31.haftayi doldurucan az kalmış sanada.
ya bu takvim e diyrdum niye hep ilerden gidiyo diye megersem doguyrmus. ben şimdi 14+3 teyim ya 14 haft.saniyrdum megersem ben 14 u doldurmus 15.hafnin icindeymisim dr umdan ogrendim.bilmiyrdum
derya nasılsın canim hamişlik iyi gidiyr mu sana masallah. topik bebişleri kocaman olmuslar.darisi canlara.
Merhaba arkadaşlar nasilsiniz? Ben uzun zamandırforuma imiyordum,ramazanin 4.ggünü 3haftalik düşük yaptim,size bir sorum olacak üstüne görmede ateşte düşüş gorulur mu sizce,ben bugün adetoldum dedim ama sabahdan beri 3-4defa sadece peceteye kahve leke geldi arkasi yok,aateşin bugün düştü ama adet boyle olunca insanacaba ddemekte kendini alamiyor, düşüncelerinizi paylasirmisiniz
canım geçmiş olsun.
saglık olsun napalım,benimde ayda bir çeyregi buluyor kilo alımım.bu saatten sonra daha yavaş alırım çünki artık yatmak zorunda deyilim,sürekli yatmakta beni şişirdi resmen canım,şu bikaçgündür karnım bile tekrar küçüldü komşularım bile farketti,maşallah paşana nazar değmesin
canım dikkat edersen çok almazsın ama bende aldım 5 kilo oldu her ay 1 kilo
ben mi çok erken hissettim anormallik var dedim kendi kendime :)
saol canım ama çok ağır geldi bana sıcakta ve tuzlu sudan çok şiştiğimi farkettim neyse ki yinede çok güzeldi :) ben 17. haftada sert tekmeyi hissetim elime vurdu kuzum babasına 3-4 gün sonra vurdu nazlandı :))
canım inş doğum tarihinde belli olur işlerini ayarlarsın hayırlı haberlerle gel :)
ben 19. haftadayım canım ama ben sert tekmesini 17. haftada hissetim :)
kıyamam ya ben şimdiden saat başı gidiyorum ileride napıcas bilmembirde alaturka wc ye oturamıyorum kızlar çişimi bile zor yapıyorum sol kasığıma feci ağrı girio.. işyerinde klozet yok lazımlık falan alıcam herhal
inş bebeğin seninledir ..:)
hoşbulduk canım :) aaa bende ayvalık taydım sarımsaklıda :) çok seviyorum ben denizini bol bol yüzdüm sende yüz dr.um doğum için çok iyi gelir dedi... :)
maşallah kuzuna :))son aylar bebiş hızla büyüo Rabbim kurtarsın sağlıcakla canımm kolay olsun inşş
hayırlı olsun canım atlattınız :) sen yerinde durmayınca seninkide durmamış :))
kolay gelsin canım sıcaklarda çok zor oluyor gerçektenayyy ne güsell pıt pıtları dimiii
Allahım herkese nasip etsin
geçmiş olsun bende kimyasal gebelik geçirdim ama 4 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. en azından hamile kalabiliosunuz inş en kıza zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız..
canım geçmiş olsun diş kaşıyıcı jeller var ablam da kullandı çok rahat oluo ..
canım bizde öyle düşündük seneye yüksek ihtimal gidemeyiz die :) sadece çok sıcak olduğu için çook şiştim birde tuzlu deniz düşün artık hali,mi ayaklarım şekil değştirdi :)
saglık olsun napalım,benimde ayda bir çeyregi buluyor kilo alımım.bu saatten sonra daha yavaş alırım çünki artık yatmak zorunda deyilim,sürekli yatmakta beni şişirdi resmen canım,şu bikaçgündür karnım bile tekrar küçüldü komşularım bile farketti,
canım benimkide genelde gittiğimde hep oturur pozisyonda oluyordu şimdi ne alemde bilmiyorum ama hep midemde hissediyorum ara arada yan taraflarımda bi sağ bi sol yapıyomuş gibi. Hep verdikleri kağıtta makat pelviste yazıyor zatenyusram canım benim oglumda artık tekme değilde iteleme gennesme gibi hareketler yapıyor normal yani o hareketindeki farkliliklarda olduğu pozisyondan kaynaklı yeri rahatsa daha çok iteliyor ama durduğu pozisyon musait değilse daha az hareket ediyor :) benimki baş aşağı iken sadece ayaklariyla kaburgalarimi sıkıstiriyordu şimdi hem eller hem ayaklar hem kafasiyla itekleyip duruyor çünkü küçük erkek oturmuş bir güzel itip duruyor çapraz çapraz :)
canım inşallah gönlüne göre bi dokor bulursun hiç fikrim yok. Ve inşallah doktor ararken mucizen seni bulurkızlar yaa kafam çook karıştı.gidiceğim hastanede dr arayışına girdim.
Kanımın ısınacağı deneyimleri olan ilgili güler yüzlü bi dr arıyorum.doç lar profların muayne ücretleri çok pahalı.her gidişimde 100 lira veremem.
Lebriz hale hanımı tavsiye etmişlerdi.aradım haftaya randevu almak için ayın 25 ne randevu verebilirlermiş.
Ben 4 gün sonra adet olucam.adetliyken gitmem lazımki belki tahlil ister.rahim filminide bu ay kafamdan atmak istiyorum.
Açıkçası genç değilde biraz orta yaşlı bi dr istiyorum.daha deneyimli olur diye (bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum)
Kızlar sizde bakın :44:
http://www.medipolmega.com/sayfalar/67/medipol-universitesi-hastanesi-hekimleri/calistigi
oyyy kuzum benim ya daha çok erken inşallah biran önce geçer kuzum benimkizlar. Oglim cok huysuz yazamadim bakamadim size.
hadi ya o kadar şiştin demekmaşallah paşana nazar değmesin
saol canım ama çok ağır geldi bana sıcakta ve tuzlu sudan çok şiştiğimi farkettim neyse ki yinede çok güzeldi :) ben 17. haftada sert tekmeyi hissetim elime vurdu kuzum babasına 3-4 gün sonra vurdu nazlandı :))
canım inş doğum tarihinde belli olur işlerini ayarlarsın hayırlı haberlerle gel :)
kıyamam ya ben şimdiden saat başı gidiyorum ileride napıcas bilmembirde alaturka wc ye oturamıyorum kızlar çişimi bile zor yapıyorum sol kasığıma feci ağrı girio.. işyerinde klozet yok lazımlık falan alıcam herhal
hoşbulduk canım :) aaa bende ayvalık taydım sarımsaklıda :) çok seviyorum ben denizini bol bol yüzdüm sende yüz dr.um doğum için çok iyi gelir dedi... :)
maşallah kuzuna :))son aylar bebiş hızla büyüo Rabbim kurtarsın sağlıcakla canımm kolay olsun inşş
kolay gelsin canım sıcaklarda çok zor oluyor gerçektenayyy ne güsell pıt pıtları dimiii
geçmiş olsun bende kimyasal gebelik geçirdim ama 4 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. en azından hamile kalabiliosunuz inş en kıza zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız..
canım bizde öyle düşündük seneye yüksek ihtimal gidemeyiz die :) sadece çok sıcak olduğu için çook şiştim birde tuzlu deniz düşün artık hali,mi ayaklarım şekil değştirdi :)
canım benimkide genelde gittiğimde hep oturur pozisyonda oluyordu şimdi ne alemde bilmiyorum ama hep midemde hissediyorum ara arada yan taraflarımda bi sağ bi sol yapıyomuş gibi. Hep verdikleri kağıtta makat pelviste yazıyor zaten
canım inşallah gönlüne göre bi dokor bulursun hiç fikrim yok. Ve inşallah doktor ararken mucizen seni bulur
oyyy kuzum benim ya daha çok erken inşallah biran önce geçer kuzum benim
hımm evet haklısın, uzak olunca olmaz tabi, yakındakine gitmen daha mantıklı canım. İnşallah tüpe gerek kalmaz dacanım çok sağol isimlerini yazıyorum bi kenara.
şimdilik basit tedavilerle devam edicem.baktım hala olmuyo aşıma tüp bebek için kolları sıvıcam.
inşaallah gerek kalmaz.bu hastane evime yakın diye gitmek istiyorum.yumurta takibi için sürekli çağırıcak çünkü.uzak olursa gidip gelmem zor olurdu.
aaa cidden mimaşallah paşana nazar değmesin
Ah kuzum yaaa.disini yerim ben onun.Kizlar. Oglim cok huysuz yazamadim bakamadim size.
Nette dolasan bi video vardi " vermicem vermicem" senin oğlan değiştirip"gelmicem gelmicem inat degilmi gelmicem yapmis" :60:
Canm bir cay kasigi karbonati kaynamis sogumus suda erit onunla gazli bez yap.goguslerini de ger gun bu sekil sil.belki biliyosundur bunlari bilmeyen arkadaslarimiz da okumus olur.Ablam ayni belirtileri gecen haftalarda bizde yasadik...
Agzinda pamukcuk vardi gazli bezle temizlerken damagini kasidigimda cok hosuna giderdi vede asiri salya akitirdi ama simdi oyle bir sikintimiz yok cok sukur...
Vede damagiyla gogsumu kasirdi oglum...
Herseyi agzina da almaya calisiyor...
Ama salya akintisi yok su an huzursuLuguda yok sukur...
Simdilerden belirti vermeye baslayabilirlermis birkac ay sonrasinda ise dis cikarirlarmis...
Tabi istisnai durumlarda soz konusu....
Hayirlisi ...♥
Bu arada bacilarim sakin sizleri unuttugumu dusunmeyin....
Girip ara ara bakiyorum genellikle yazamasamda....
Hepinizi seviyorum guzel yureklilerim
Canim sarimsakli tertemis gir bence.koylarda cok girme oralara mikrop birikirmis.havuz olmasin da deniz iyidir.zaten bir ay sonra istesen de giremezsin.hımm evet haklısın, uzak olunca olmaz tabi, yakındakine gitmen daha mantıklı canım. İnşallah tüpe gerek kalmaz da
aaa cidden mibiz de sarımsaklıya gidiyoruzzz canım Ben yüzücem de, kocam hala çok durmazsın denizde, çok girme denize deyip deyip duruyor. Doktor bile izin verdi de, kocam hala ikna olamadı
Ah kuzum yaaa.disini yerim ben onun.
cok salak bi kadin di mui.butun gun esimle onun geyiginu yapiyos video bile cektik
Canm bir cay kasigi karbonati kaynamis sogumus suda erit onunla gazli bez yap.goguslerini de ger gun bu sekil sil.belki biliyosundur bunlari bilmeyen arkadaslarimiz da okumus olur.
Canim sarimsakli tertemis gir bence.koylarda cok girme oralara mikrop birikirmis.havuz olmasin da deniz iyidir.zaten bir ay sonra istesen de giremezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?