Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar. Oglim cok huysuz yazamadim bakamadim size.
Sanirim dis derdi ;(( insallah yaniliyruzdur. Hic uyumuyr. Hep mizmiz. Hep kucagimda. Tukurugu artti. Dis etini kasiyinca rahatliyr. Memeyi fena isiriyr. Dis etini kasiyr memeyle.

Sanirim dis derdi ;(( insallah yaniliyruzdur. Hic uyumuyr. Hep mizmiz. Hep kucagimda. Tukurugu artti. Dis etini kasiyinca rahatliyr. Memeyi fena isiriyr. Dis etini kasiyr memeyle.

Cutem geçmiş olsun kuzum benim yegenimde aynen dedigin gibi olmustu ağızdan su akitiyor el hep ağızda mutsuz ne emmek istiyor ne biseyden keyif alıyor doktoru diş çıkarmaya çalışıyor demiş belirtileri erken başladı ama henüz diş cikarmadi Yusuf Rüzgar da acaba erkenden belirti yaşıyor zor o durum damaklari sıcak mı canım başı isinir birde eşimin yegeninin cocuguda 4 aylık başladı belirtilere

maaşallah ona:) kocaman bir adam olmuş.
Ahmet Asım üzme anneciğini de dönüver, sen akıllı bir çocuksun.
çok ısrarlı seninki, orada kalacak:)
kızlar burnum kanıyor durmadı bir türlü neden olabilir ki bugun disardaydik tüm gün sıcaktan mi aceba
canım geçmiş olsun.
burun kanaması normal, durmazsa doktora görün.
hava da çok sıcak fazla dışarıda kalma.
döndüğünde popo yukarıda olduğu için karnın da yukarı çıkar muhtemelen.
tahmin edebiliyorum ancak canım, keşke tecrübem olsaydı da yardımcı olabilseydim.
ayakların için de tuzlu su iyi gelir, yukarı dik ayaklarını dinlen.
tatil için biz de öyle düşündük canım, bence tam zamanında gittiniz.
seneye keşke gitseymişiz derdiniz kesin.
biz de tatil planı yapıyoruz ayın 15 i gibi.
umarım pişman olmam:)
takvim bitti bebis gelmediiii
çıkmasın kalsın orada ne güzel:)
oooo maaşallah tosun paşa olmuş kız:)
orayı parsellemiş o, ayrılmak istemiyor :)))
hayırlı olsun düğününüz, allah bir yastıkta kocatsın.
hiç bir bilgim yok canım orayla ilgili.
diş belirtileri gibi canım
yazık kuzucuğa daha da çok küçük.

Dgrpnr canım çok teşekkür ederim insaallah söz dinler teyzesi bıdıgim :) sen nasılsın canım oglunla aran nasıl :)

Nette dolasan bi video vardi " vermicem vermicem" senin oğlan değiştirip"gelmicem gelmicem inat degilmi gelmicem yapmis" :60:

Dgrpnr canım çok teşekkür ederim insaallah söz dinler teyzesi bıdıgim :) sen nasılsın canım oglunla aran nasıl :)
ben iyiyim şükür canım.
oğlum da çok uslu şimdilik:) tekmelerini daha rahat hissetmeye başladım.
çok nadir ama hissediyorum diye seviniyorum işte...

Ablam ayni belirtileri gecen haftalarda bizde yasadik...
Agzinda pamukcuk vardi gazli bezle temizlerken damagini kasidigimda cok hosuna giderdi vede asiri salya akitirdi ama simdi oyle bir sikintimiz yok cok sukur...
Vede damagiyla gogsumu kasirdi oglum...
Herseyi agzina da almaya calisiyor...
Ama salya akintisi yok su an huzursuLuguda yok sukur...
Simdilerden belirti vermeye baslayabilirlermis birkac ay sonrasinda ise dis cikarirlarmis...
Tabi istisnai durumlarda soz konusu....
Hayirlisi ...♥

Bu arada bacilarim sakin sizleri unuttugumu dusunmeyin....
Girip ara ara bakiyorum genellikle yazamasamda....
Hepinizi seviyorum guzel yureklilerim

Dis eti icin jel vardi canim ama adini hatirlamiyorum yanliz rahatlatiyordu bir eczaneye danis istersen, kuzucuguda opuyorum

Benim kurtajdan sonra 1.yili devirdim gecen ay trye tatile geldigimde drma gittim yumurtam buyumustu tatil donusu bir daha gel dedi bakalim gittim yumurtam buyumus duruyordu zaten atesde yumurtlamadigimi gosteriyordu ama dogru olmayabilir diye dusunmustum ama ates dogru yontem bir kez daha emin oldum, dr bana catlatma ignesi verdi ve bulundugun ulkede 12.gun vurdur dedi ama bakip yapsak daha iyi olurdu dedi ama malesef ilkel bir asya ulkesindeyim:2:neyse 12.gun yaptirdim yumurtam catladi atesten biliyorum bu ayda incir havuc kurune basladim sanirim oda ise yaradi beklemedeyim daha 35 yasimdan beri bebek icin ugrasiyorum gecen ay 37 oldum:2:umudumu kaybetmek istemiyorum

muayne ücreti alıyolar canım.ama gittiğimde daha iyi öğrenirim.bi yerden başlıyım bakalım.bugün randevumu aldım.adet olursam 11 ağustosta gidicem.

sağol canım.
amin canım inşaalah.

sağol canım
cevapladığınız için herkese teşekkür ederim.biraz geç yazdım akşam müsait olamadım.

Insaallah döner kuzum çok sağol :) sen nasılsın tatlı bidikla aran nasıl
sağol canım ben de iyiyim, bıdıkla aramız iyi şükür hiç üzmüyor annesini paşam haftaya izne çıkıyorum çok heyecanlıtım

canım medipoldekileri bilmiyorum ama istanbulda yaşayan bir arkadaşım 2 doktora gitmişti. bana da eğer istanbula gelirsen seni onlara götüreyim demişti, istersen onların isimlerini vereyim.
Biri Cerrahpaşada hoca, Fahri Öçer. Özel muayenehanesi de var. Diğeri de Memorialde Semra Kahraman, bu ayrıca tüp bebek doktoruymuş.
Benim arkadaşım 3 kez düşük yaptıktan sonra tam Semra Hanıma tüp bebek yaptırmak üzereyken kendiliğinden hamile olduğunu öğrenmişti. İstersen bir araştır.

Kıyamam yaa çok erken başlamış sıkıntıları sulu diş kaşıyıcıları var cutem, içine soğuk su koyuyorsun, bebiş onunla damaklarını kaşıdıkça rahatlıyor, bir dene istersen. Bir de eczanede satılan bir jel vardı, arkadaşım ondan kullanmıştı çok rahatlatmıştı.

İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda bir evlat versin. Türkiye'ye tedavi için gelip uzunca kalma imkanın yok mu?

canım çok sağol isimlerini yazıyorum bi kenara.
şimdilik basit tedavilerle devam edicem.baktım hala olmuyo aşıma tüp bebek için kolları sıvıcam.
inşaallah gerek kalmaz.bu hastane evime yakın diye gitmek istiyorum.yumurta takibi için sürekli çağırıcak çünkü.uzak olursa gidip gelmem zor olurdu.

maşallah paşana nazar değmesin

canım dikkat edersen çok almazsın ama bende aldım 5 kilo oldu her ay 1 kilo

ben mi çok erken hissettim anormallik var dedim kendi kendime :)

Canim sicaktan kanadi bence burnun.

Tatili aradan tam zamaninda cikarmissin canim ilerde hic gidemezdin.tekmeler normal ben 19haftalikken esim elini koynca vurdugunu hissetmisti.asil 28den sonra gorsen tekmelerini cimcimenin resmen cosacak.

saol canım ama çok ağır geldi bana sıcakta ve tuzlu sudan çok şiştiğimi farkettim neyse ki yinede çok güzeldi :) ben 17. haftada sert tekmeyi hissetim elime vurdu kuzum babasına 3-4 gün sonra vurdu nazlandı :))

canım inş doğum tarihinde belli olur işlerini ayarlarsın hayırlı haberlerle gel :)

Canim kacinci haftadasin bilmiyorum telden goremiyorum ben suan 31. Haftanin icindeyim sanki karnimi yarip cikicak dalga dalga hep karnim :)

ben 19. haftadayım canım ama ben sert tekmesini 17. haftada hissetim :)

Ben bugün wc den çıkamıyorum yoruldum.surekli asagida tekme oldukça zor yetisiyorum wc ye hamisler insaallah sizler böyle olmazsınız...

kıyamam ya ben şimdiden saat başı gidiyorum ileride napıcas bilmem birde alaturka wc ye oturamıyorum kızlar çişimi bile zor yapıyorum sol kasığıma feci ağrı girio.. işyerinde klozet yok lazımlık falan alıcam herhal

inş bebeğin seninledir ..:)

hoşbulduk canım :) aaa bende ayvalık taydım sarımsaklıda :) çok seviyorum ben denizini bol bol yüzdüm sende yüz dr.um doğum için çok iyi gelir dedi... :)

maşallah kuzuna :)) son aylar bebiş hızla büyüo Rabbim kurtarsın sağlıcakla canımm kolay olsun inşş

hayırlı olsun canım atlattınız :) sen yerinde durmayınca seninkide durmamış :))

kolay gelsin canım sıcaklarda çok zor oluyor gerçekten ayyy ne güsell pıt pıtları dimiii
Allahım herkese nasip etsin

geçmiş olsun bende kimyasal gebelik geçirdim ama 4 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. en azından hamile kalabiliosunuz inş en kıza zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız..

canım geçmiş olsun diş kaşıyıcı jeller var ablam da kullandı çok rahat oluo ..

canım bizde öyle düşündük seneye yüksek ihtimal gidemeyiz die :) sadece çok sıcak olduğu için çook şiştim birde tuzlu deniz düşün artık hali,mi ayaklarım şekil değştirdi :)

saglık olsun napalım,benimde ayda bir çeyregi buluyor kilo alımım.bu saatten sonra daha yavaş alırım çünki artık yatmak zorunda deyilim,sürekli yatmakta beni şişirdi resmen canım,şu bikaçgündür karnım bile tekrar küçüldü komşularım bile farketti,

aynen canım yatmak kilo yapıo.. hareket olunca yediklerini yakıosun

canım benimkide genelde gittiğimde hep oturur pozisyonda oluyordu şimdi ne alemde bilmiyorum ama hep midemde hissediyorum ara arada yan taraflarımda bi sağ bi sol yapıyomuş gibi. Hep verdikleri kağıtta makat pelviste yazıyor zaten
canım inşallah gönlüne göre bi dokor bulursun hiç fikrim yok. Ve inşallah doktor ararken mucizen seni bulur
kizlar. Oglim cok huysuz yazamadim bakamadim size.
oyyy kuzum benim ya daha çok erken inşallah biran önce geçer kuzum benim

hadi ya o kadar şiştin demek bakalım ben neler yaşayacağım.

ay inşaallah canım.Rabbim benim gibi isteyen herkese nasib etsin..amin

hımm evet haklısın, uzak olunca olmaz tabi, yakındakine gitmen daha mantıklı canım. İnşallah tüpe gerek kalmaz da

aaa cidden mi biz de sarımsaklıya gidiyoruzzz canım Ben yüzücem de, kocam hala çok durmazsın denizde, çok girme denize deyip deyip duruyor. Doktor bile izin verdi de, kocam hala ikna olamadı

Ah kuzum yaaa.disini yerim ben onun.
Nette dolasan bi video vardi " vermicem vermicem" senin oğlan değiştirip"gelmicem gelmicem inat degilmi gelmicem yapmis" :60:
cok salak bi kadin di mui.butun gun esimle onun geyiginu yapiyos video bile cektik
Canm bir cay kasigi karbonati kaynamis sogumus suda erit onunla gazli bez yap.goguslerini de ger gun bu sekil sil.belki biliyosundur bunlari bilmeyen arkadaslarimiz da okumus olur.
Canim sarimsakli tertemis gir bence.koylarda cok girme oralara mikrop birikirmis.havuz olmasin da deniz iyidir.zaten bir ay sonra istesen de giremezsin.

Evet nesdemim karbonatli su ile temizliyorum ama surekli yeniliyor...
1 ay oldu tamamen gecmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…