Sagolun kizlar hepiniz.
Cok bunaldim.damla damla su gelince hastaneye gittik.nobetci dr yok memlekette.ebeler once muayene ediyor dogum basladiysa dr u cagiriyolar o da sezaryenlik durum varsa.univ hastanesinde bile dr yoktu.cati musyenesi yaptilar cok canim yandi.icerden ornek aldilar sukur amniyon sivisi degil.yani cismis tum gelen.acilma yok.nst guzel.beni gonderdiler zaten bogacaktim ebeyi
Simdi nasilim:uyuyamiyorum adet agrim var yine.biraz dalinca kabus goruyorum.ya allahin sevdigi kuluyu,m bu stent kendi basina acisiz cikti,ya da cok bahtsizim.zira doguma kadar bobrek ne olucak bilmiyorum.artik bi daha taktirmak istemiyorum nefret ettim.bugun muayenede de cok zorlandim.ne zormus bu isler.
Sagolun kizlar hepiniz.
Cok bunaldim.damla damla su gelince hastaneye gittik.nobetci dr yok memlekette.ebeler once muayene ediyor dogum basladiysa dr u cagiriyolar o da sezaryenlik durum varsa.univ hastanesinde bile dr yoktu.cati musyenesi yaptilar cok canim yandi.icerden ornek aldilar sukur amniyon sivisi degil.yani cismis tum gelen.acilma yok.nst guzel.beni gonderdiler zaten bogacaktim ebeyi
Simdi nasilim:uyuyamiyorum adet agrim var yine.biraz dalinca kabus goruyorum.ya allahin sevdigi kuluyu,m bu stent kendi basina acisiz cikti,ya da cok bahtsizim.zira doguma kadar bobrek ne olucak bilmiyorum.artik bi daha taktirmak istemiyorum nefret ettim.bugun muayenede de cok zorlandim.ne zormus bu isler.
kuzum bebek buyudugu icin asagiya baskin artar korkma. Zor yurur zor nefes alirsim. Karnindaki taslasmada dogal olan braxton hicks kasilmasidir.gunde 8 -10 kez olmasi cok normal.Canim evde hareketlk masallah is yerinde oyle. Bide canim iki gundur karnim cok geriliyor agriyor yuruyunce gobegim yere dusecek gibi oluyor gobegimi yururken alttan destekliyorum
Canim sagol ama evde hareketli yukarda cuteye de yazdim karnim tas gibi oluyior aciyor ne bileyim ya biseyler oluyor ama ne cozemiyorum dun en cok alt tarafi aciyor agriyordu. Bide sanki yururke. Karnim yere dusecek gibi ya
Kuzum hic his degil yani bende annemle komsuyum anahtarim annemde hep kapiyi calar ben tekken bile korkarim diue acmaz oyleacik acik konus olmaz de uygunauz olabiliriz de
masallah canim iyi yere saklamis :)
Amam nesdoa o nasil oldu ki oyle o kdfar aci cektin sak diye dustu yarink knmtorolunu cok merak ediyorum hayirli haberleri.igetir bize Allah yardimcin olsu.
Ankaradayim cnm.merhaba canim nasilsin sana bisey sorucam sen antalyada mi yasiyorsun ?
Yok daha neler. Ne yapisi yahu. Ben de senin kv gili iyi saniyrdum. Sendekilerdende sorun varmis da sen idare ediyrmissun cnm. Benim kv bunlari yapsa coktannnnnnn. Anladin sen.Sormayin bacilarim ya ...
Zamaninda o kv ile birlikte yasamis neler cektim deyip durur....
Eee simdi onun yaptigi sey ne....
Hatta bir ara bizim odadan onlarin odasina kapi bile acmayi dusundu kp ile...
Aksamina gelip kocama patladim bende bir o eksikti diye...
En iyisi konusmak olacak galiba cok cok sagolun ...
Fakat esimin konusmasi daha iyi olur gibi cunku ben daha evvel kac kere konustum...
Esimi bu kadar cok sevmesen cidden bosanma bahane sebeplerinden biri diye dusunuyorum...
Saskin saskin okudum nesdemim...
Ins. Tekrar takmalarina gerek kalmaz...
Ayrica suyun mu geldi idrarin mi pek anlayamadim :26:
Ah yavrum ah. Cok yordular seni. Allahim.kurtarsin artik seni. Yasadigin son sikintilar olsun.Sagolun kizlar hepiniz.
hayirlo ugurlu olsun dugununuz cnm.
sinema, tiyatro, yuksek muzikli ortamlarda bebek hafeketleri asiri halde olur cnm.
))
Cok sevindim cnmm.sonucun temiz cikmis.
Kurtaj sonrasi gebe kalamazsin vs diyenlere sakin inanip da kendini yipratma cnm.
ben iki kez kurtaj oldum. Ikisinde de korunmayi biraktigim ay hemen gebe kaldim.
Gecmis olsun cnmm kimyasal gebelik yasamissin.
bence ustune gorme bile olsa ates dusmez derim.
Adet geldi zaten canim :)
Oh cok sukur. Bundan sonraki dongun bebek olsun.[/Q
Amin,simdi kan verdim geldim hormonlaeim düzgün mu diye,gecen ay prolaktinim yükselmişti ilaç kullandim o düştü bebis geldi,ama nasip drgilmis
Ablam aslinda iyi anlasmasina anlasiyoruzda tek sikintimiz bu iste....kuzum bebek buyudugu icin asagiya baskin artar korkma. Zor yurur zor nefes alirsim. Karnindaki taslasmada dogal olan braxton hicks kasilmasidir.gunde 8 -10 kez olmasi cok normal.
Ankaradayim cnm.
Yok daha neler. Ne yapisi yahu. Ben de senin kv gili iyi saniyrdum. Sendekilerdende sorun varmis da sen idare ediyrmissun cnm. Benim kv bunlari yapsa coktannnnnnn. Anladin sen.
Ablam aslinda iyi anlasmasina anlasiyoruzda tek sikintimiz bu iste....
Ama ciddi oranda rahatsiz oluyorum...
Esime dile getirdigimde ne diyeyim diyor ikimizde kv yi kirmaktan korkuyoruz...
Hele simdi torunda geldi surekli gelip gidiyor ki aksama kadar onlarla oturuyorum evime ne zaman gecsem pesimden gelip gelip gidiyoor...
benimde adet geldi bugün
artık bünye çook alıştı hiç üzülmüyorum.hele eşim hiç istemiyo artık.konuşmayalım bile diyo.
dr.a gitmemi bile istemiyo benim bebeğe ihtiyacım yok sen varsın diyo.ama benim bebeğe ihtiyacım var diyorum
Allahim mucizeni versin kuzum sana.
Bence de ablam en mantikli olani anahtari ele gecirmekCok muhabbet tez ayrilik getirir yavrum.
Inan sen de bizim gibi farkli semtte yasasaydin kv e, bizimkilerden fena olurmus o kadin. Suan istedigini yaptigi ici ses cikarmiyr. Bir an once konusup anahtari alin cnm.
benimde adet geldi bugün
artık bünye çook alıştı hiç üzülmüyorum.hele eşim hiç istemiyo artık.konuşmayalım bile diyo.
dr.a gitmemi bile istemiyo benim bebeğe ihtiyacım yok sen varsın diyo.ama benim bebeğe ihtiyacım var diyorum
Bence de ablam en mantikli olani anahtari ele gecirmek
Rabb'im fazla bekletmeden bu mutlulugu yasatsin sana da bacim ♥
Ablam aslinda iyi anlasmasina anlasiyoruzda tek sikintimiz bu iste....
Ama ciddi oranda rahatsiz oluyorum...
Esime dile getirdigimde ne diyeyim diyor ikimizde kv yi kirmaktan korkuyoruz...
Hele simdi torunda geldi surekli gelip gidiyor ki aksama kadar onlarla oturuyorum evime ne zaman gecsem pesimden gelip gelip gidiyoor...
benimde adet geldi bugün
Teşekkürler canim bende hamd ettim allahima en azindan hamile kalabildigim iiçin çünkü biz eğerbu ay olmazsa asilamaya ggidecektir, simdi biraz daha beklemeye karar verdik,
Anammmmm ne sicak ne nem var belli değil yanayriiimm
Kontrolumuz güzel geçti yeni hastane çok güzel olmuş bebis sasirtti bizim doktoru bu 2 kilo olmuş şimdiden dedi boyunda 42 cm maşallah iyi beslemissin diyo dedim 5 öğün karpuz yiyom sürekli sola yatiyom ondandir
Bende 69 olmusum sanirim bu sefer 70 i asicam
Donustede annemle bizim meşhur bebek magazasina ugradik dedim hazir yanimdayken alalim ihtiyaçları yoksa benim sicaktan korkuma doğuma giderken ancak aliriz
Bebegin ihtiyaçları Tmm bitek bezi İslak mendili falan kaldi
Disneyin hastane cikisi 10lu 79dan 39a düşmüş aslında aldiklarimi paylaşmak isterdim ama telden olmuyo
Artik bidaha ne zaman cesaret eder cikarsam kendi eksiklerini alican
Bende haberler boyle çok şükür hallettik islerimizi farisi hepinizin basina hazirlik yapanlaarr
hadi ya o kadar şiştin demekbakalım ben neler yaşayacağım.
hımm evet haklısın, uzak olunca olmaz tabi, yakındakine gitmen daha mantıklı canım. İnşallah tüpe gerek kalmaz da
aaa cidden mibiz de sarımsaklıya gidiyoruzzz canım Ben yüzücem de, kocam hala çok durmazsın denizde, çok girme denize deyip deyip duruyor. Doktor bile izin verdi de, kocam hala ikna olamadı
Bacilarim cok rahatsiz oldugum bir kinuyu paylasmak istedim...
Benim kv ile dairelerimiz karsilikli...
Benim anahtarlardan biri bende biri esimde bir digeride kvdem de....
Kendisini cok severim sagolsun cok yardimi dokunur...
Fakat ben evde iken kapi calmaz anahtarla direk eve girer...
Hamileligimde bu sekilde cok cok korkmuslugum var....
Esimde evde yatak odasindayiz oglumuzla aksam saat kac olursa olsun ansizin gelur ve hemen iceri dalar...
Kac kere uyarmisligim var ama yine aynilar...
Esimin kardesi var 17 yasinda o bile anahtari alip giriyor evimize...
Kapinin ust kilidini atiyorum onu bile aciyorlar...
Banyo yaparken kac kere yakalanmisligim var...
Esime az once bu konu hakkinda yine saydirdim sinirden agladim hatta ...
Dedigi kelime agla agla acilirsin...
Yahu evimdeyim rahat rahat giyinmek benim hakkim degil mi
Sonunda kendi anahtarlarimi kaybetmis gibi yapip onlarda olan anahtarlarimi almayi dusunuyorum
Rahatsiz olmam normal bir durum olsa gerek...
Eki Görüntüle 1209723
Kizlar stentim cikti.
Bugun yazdigim gibi idrarimda vajinamda yanmam vardi.ama tatli bi yanma.asiri degil.derken stent takildigindaki gibi agrim oldu wc ye gittim.idrarimi yaptim.temizlendim.tatli tatli yanmam devam etti.icime sinmedi bi daha silineyim dedim peceteyle silindim.bi anda bacaklarimdan asagi sular bosaldi.sakince suyum geldi dedim klozete oturdum bi baktim isiyorum.dedim yazik artik cis tutamiorum suyum da geldi dogum basladi. Guzelce temizlendim sakince esim evde yoktu.kizlar klozetin kenarinda yerde bi kablo gordum. Oyle salagim ki yilan mi bu dedim.aklima stent gelmiyor asla.egildim aldim uclarini gorunce bi baktim stent.ne aci cektim ne bisey.gormedim bile arkama dusmus. İyi ki yere dusmus yoksa anlamazdim ve stent icin ameliyat olurdum artik arar dururlardi.esimi aradim dr u aramis. Adam inanamamis kendisi cekmistir inmesi imkansiz demis. Esim cekmemis gormemis bile sadece silinirken sular bosalmis demis. Dr izinde sehir disinda beni baska bi dr sevkedicek.korkmayin zoru atlattiniz dedi.kizlar bir yasima daha girdim.
Ben bu stenti iki hafta once gozumle gordum ultrasonda.ins yeni islevini kaybetmistir zira yeniden takilmasini istemiyorum.cetvelle olctuk tami tamina 40cm nasi cikti bu taa bobrekten nasil indi.
Sagolun kizlar hepiniz.
Hifam canım benim Rabbim yüzünüzü guldursun kuzu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?