Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagolun kizlar hepiniz.
Cok bunaldim.damla damla su gelince hastaneye gittik.nobetci dr yok memlekette.ebeler once muayene ediyor dogum basladiysa dr u cagiriyolar o da sezaryenlik durum varsa.univ hastanesinde bile dr yoktu.cati musyenesi yaptilar cok canim yandi.icerden ornek aldilar sukur amniyon sivisi degil.yani cismis tum gelen.acilma yok.nst guzel.beni gonderdiler zaten bogacaktim ebeyi
Simdi nasilim:uyuyamiyorum adet agrim var yine.biraz dalinca kabus goruyorum.ya allahin sevdigi kuluyu,m bu stent kendi basina acisiz cikti,ya da cok bahtsizim.zira doguma kadar bobrek ne olucak bilmiyorum.artik bi daha taktirmak istemiyorum nefret ettim.bugun muayenede de cok zorlandim.ne zormus bu isler.

Canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum cidden zor asamalardan gectin inşaallah sonu guzel olacak o kadar mutlu ol ki bu yasadıklarını unuttursun aklına bile gelmesin...inşaallah böbreğin korktuğun gibi olmaz

nesdemcim ins hersey yolunda gidicek daha fazla canin yanmadan yavrunu kucağına alacaksın ins.dualarimiz seninle.

kuzum bebek buyudugu icin asagiya baskin artar korkma. Zor yurur zor nefes alirsim. Karnindaki taslasmada dogal olan braxton hicks kasilmasidir.gunde 8 -10 kez olmasi cok normal.

merhaba canim nasilsin sana bisey sorucam sen antalyada mi yasiyorsun ?
Ankaradayim cnm.

Yok daha neler. Ne yapisi yahu. Ben de senin kv gili iyi saniyrdum. Sendekilerdende sorun varmis da sen idare ediyrmissun cnm. Benim kv bunlari yapsa coktannnnnnn. Anladin sen.

Ah yavrum ah. Cok yordular seni. Allahim.kurtarsin artik seni. Yasadigin son sikintilar olsun.

Adet geldi zaten canim :)

Ablam aslinda iyi anlasmasina anlasiyoruzda tek sikintimiz bu iste....
Ama ciddi oranda rahatsiz oluyorum...
Esime dile getirdigimde ne diyeyim diyor ikimizde kv yi kirmaktan korkuyoruz...
Hele simdi torunda geldi surekli gelip gidiyor ki aksama kadar onlarla oturuyorum evime ne zaman gecsem pesimden gelip gelip gidiyoor...

Cok muhabbet tez ayrilik getirir yavrum.

Inan sen de bizim gibi farkli semtte yasasaydin kv e, bizimkilerden fena olurmus o kadin. Suan istedigini yaptigi ici ses cikarmiyr. Bir an once konusup anahtari alin cnm.

benimde adet geldi bugün
artık bünye çook alıştı hiç üzülmüyorum.hele eşim hiç istemiyo artık.konuşmayalım bile diyo.
dr.a gitmemi bile istemiyo benim bebeğe ihtiyacım yok sen varsın diyo.ama benim bebeğe ihtiyacım var diyorum

Allahim mucizeni versin kuzum sana.

Cok muhabbet tez ayrilik getirir yavrum.

Inan sen de bizim gibi farkli semtte yasasaydin kv e, bizimkilerden fena olurmus o kadin. Suan istedigini yaptigi ici ses cikarmiyr. Bir an once konusup anahtari alin cnm.
Bence de ablam en mantikli olani anahtari ele gecirmek

Rabb'im fazla bekletmeden bu mutlulugu yasatsin sana da bacim ♥

Azerim canım bu iyi anlasma durumunuz tek taraflı olmasın yani sen duruma göz yumdugun için gecinip gidiyorsunuz gibi bu kadar kesin konuşmak istemezdim ama bende benzer şeyleri yaşadım ve agzimin payını aldım
Kp yasiyorken biz her hafta eltimle gidip kv nin evini dipkose temizlerdik ben yeni evliyken essek kadar kömür sobasinin yerini degistirdim eltimle simdiki aklım olsa aslaaaa yapmaxdim kv hiiicc is yapmazdi hemde hiç inan evine gidince 1şişe çamaşır suyunu wc ye dokmeden giremezdik bizi essek gibi kullandi anliyacagin sonuc mu sonuç kp öldü bu kadın bizlerde kalmaya başladı ee artık yapılacak işi yok yani bizle işi bitti vee başladı cirkeflige çok acı ama olan bu eltilerimle bir karar aldık bu kadına degerinden fazla kiymet vermeyi düşünmüyoruz artık çünkü degmezmis bunu oglu bile kabul etti artık çünkü annesi ogluna karsida maskenini düşürdü. ..
Diyecegim o ki ozelin özel olarak kalsın herkesin yeri ayrı olsun sen iyiysen herkes iyi zaten canım ama sen biraz sıkıntını belli et feryatlar başlar insaallah sorunsuz bir şekilde halledersin bu durumu kv gerçekten anlayışlı ise seni anlar

Hifam canım benim Rabbim yüzünüzü guldursun kuzu...

Teşekkürler canim bende hamd ettim allahima en azindan hamile kalabildigim iiçin çünkü biz eğerbu ay olmazsa asilamaya ggidecektir, simdi biraz daha beklemeye karar verdik,

aynen canım hayırlı zamanda sağlıklı bir gebeliğin olsun inş )

maşallah kuzucuğuna canımmm
güle güle kullansın cicilerini :)

hadi ya o kadar şiştin demek bakalım ben neler yaşayacağım.

kuzum bende dolaşım bozukluğu olduğu için normalde de çok şişiyorum yani sen benim kadar şişmessin :)

:)) canım bence bol bol yüz hatta biz son gün tekne turuna katıldık durduğumuz heryerde denize girdim benim kociş te panik oldu girme sen fln dedi ama kim takaarrr :))

canım çoook ayıp yaptıkları ne kadar düşüncesizler .. sen bahaneyle alsan bile anahtarı , eşinden alıp yedek yaptırırlar o yüzden açıkça konuş yada zili çalsınlar alallalalal

şok şok şok
nesdemmmm nasıl yaniii canlı canlı stentttt çok ilginç
canım geçmiş olsun bence kendiliğinden çıkması iyi olmuş anlamadan... çünkü onu çıkartırken yine acı çekicektin

çok şükür ki prensesinde iyi bence sen Allahın sevdiği kulusun allah görüyor neler çektiğini kolaylık sağlamış sana :)
Allahım bundan sonra sorunsuz kolay bir doğum nasip etsin canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…