- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Azerim canım bu iyi anlasma durumunuz tek taraflı olmasın yani sen duruma göz yumdugun için gecinip gidiyorsunuz gibi bu kadar kesin konuşmak istemezdim ama bende benzer şeyleri yaşadım ve agzimin payını aldım
Kp yasiyorken biz her hafta eltimle gidip kv nin evini dipkose temizlerdik ben yeni evliyken essek kadar kömür sobasinin yerini degistirdim eltimle simdiki aklım olsa aslaaaa yapmaxdim kv hiiicc is yapmazdi hemde hiç inan evine gidince 1şişe çamaşır suyunu wc ye dokmeden giremezdik bizi essek gibi kullandi anliyacagin sonuc mu sonuç kp öldü bu kadın bizlerde kalmaya başladı ee artık yapılacak işi yok yani bizle işi bitti vee başladı cirkeflige çok acı ama olan bu eltilerimle bir karar aldık bu kadına degerinden fazla kiymet vermeyi düşünmüyoruz artık çünkü degmezmis bunu oglu bile kabul etti artık çünkü annesi ogluna karsida maskenini düşürdü. ..
Diyecegim o ki ozelin özel olarak kalsın herkesin yeri ayrı olsun sen iyiysen herkes iyi zaten canım ama sen biraz sıkıntını belli et feryatlar başlar insaallah sorunsuz bir şekilde halledersin bu durumu kv gerçekten anlayışlı ise seni anlar
Abovvvv bacilar desenize ben cok sabirliymisim....aynen canım hayırlı zamanda sağlıklı bir gebeliğin olsun inş )
maşallah kuzucuğuna canımmm
güle güle kullansın cicilerini :)
kuzum bende dolaşım bozukluğu olduğu için normalde de çok şişiyorum yani sen benim kadar şişmessin :)
:)) canım bence bol bol yüz hatta biz son gün tekne turuna katıldık durduğumuz heryerde denize girdim benim kociş te panik oldu girme sen fln dedi ama kim takaarrr :))
canım çoook ayıp yaptıkları ne kadar düşüncesizler .. sen bahaneyle alsan bile anahtarı , eşinden alıp yedek yaptırırlar o yüzden açıkça konuş yada zili çalsınlar alallalalal
şok şok şok
nesdemmmm nasıl yaniii canlı canlı stentttt çok ilginç
canım geçmiş olsun bence kendiliğinden çıkması iyi olmuş anlamadan... çünkü onu çıkartırken yine acı çekicektin
çok şükür ki prensesinde iyi bence sen Allahın sevdiği kulusun allah görüyor neler çektiğini kolaylık sağlamış sana :)
Allahım bundan sonra sorunsuz kolay bir doğum nasip etsin canım ...
Abovvvv bacilar desenize ben cok sabirliymisim....
Hatta size sunu demeyi unuttum...
Evlendigimizin sabahi bile anahtarla iceri girerdi...
Kardesini de alirdi yanina hatta gorumcesiyle birlikte gelir otururlardi....
Beni sohbete tutup yatak odama godip yatagimi falan kontrol etmislikleri bile var
Bunuda simdi yaziyorum yine sinirlendim...
Sanki ben salagim ortumun bozuldugunu anlamayacaktim...
Hatta esimle beni yakalamisligi bile var drsem yeridir evliligimizin ilk zamanlarinda...
canımmm yaa eşin de konuşsun sen de konuş, bunun için kırılacaksa da kırılsın yani kv, elbet kırgınlığı geçer sonra, ama ayıp ya, özel hayata bu kadar müdahale edilmez. Evinde çıplak da mı gezemiceksin.Seni banyodan çıkmış görünce hiç mi utanmıyorlar yani. Ne yapıp edip o anahtarı alın ya da eve girmemeyi öğretin. Bir de kapı arkasına dışardan açılamayan çengeller yapılıyor ya, ondan mı yaptırsan acaba. Kilidi açsa bile çengeli açamaz. Belki o zaman utanırlar. Gerçi odadan odaya kapı yaptırmayı düşünen insan bundan utanır mı bilemedim:26:Bacilarim cok rahatsiz oldugum bir kinuyu paylasmak istedim...
Benim kv ile dairelerimiz karsilikli...
Benim anahtarlardan biri bende biri esimde bir digeride kvdem de....
Kendisini cok severim sagolsun cok yardimi dokunur...
Fakat ben evde iken kapi calmaz anahtarla direk eve girer...
Hamileligimde bu sekilde cok cok korkmuslugum var....
Esimde evde yatak odasindayiz oglumuzla aksam saat kac olursa olsun ansizin gelur ve hemen iceri dalar...
Kac kere uyarmisligim var ama yine aynilar...
Esimin kardesi var 17 yasinda o bile anahtari alip giriyor evimize...
Kapinin ust kilidini atiyorum onu bile aciyorlar...
Banyo yaparken kac kere yakalanmisligim var...
Esime az once bu konu hakkinda yine saydirdim sinirden agladim hatta ...
Dedigi kelime agla agla acilirsin...
Yahu evimdeyim rahat rahat giyinmek benim hakkim degil mi
Sonunda kendi anahtarlarimi kaybetmis gibi yapip onlarda olan anahtarlarimi almayi dusunuyorum
Rahatsiz olmam normal bir durum olsa gerek...
canım benim burdan bir arkadaşım yurtdışından 1 aylığına fln gelip tüp bebek yaptırıcak türkiyede, acaba öyle yapamaz mısın diye dedim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Kizlar Allah razi olsun desteginiz ve guzel dilekleriniz icin, deryaw malesef canim trye geliyorum yanliz en fazla 20 gun oluyor simdi eylulde yine trye gorunuyor insallah gelecegim ama zaman kisitli oluyor malesef, yumurta rezervleri azaliyormus belirli bir yastan sonra eflalim o yuzden yasi problem yapiyorumhamile gorunce oyle imreniyorumkii rabbim banada nasip edecekmi acaba cutem sende bebis uyudukca onunla beraber uyu yoksa uykusuzluk bitiriyor insani bas donmesi bile yapiyor kendinize iyi bakin
şoklardayımmmm nesdoşşşşşEki Görüntüle 1209723
Kizlar stentim cikti.
Bugun yazdigim gibi idrarimda vajinamda yanmam vardi.ama tatli bi yanma.asiri degil.derken stent takildigindaki gibi agrim oldu wc ye gittim.idrarimi yaptim.temizlendim.tatli tatli yanmam devam etti.icime sinmedi bi daha silineyim dedim peceteyle silindim.bi anda bacaklarimdan asagi sular bosaldi.sakince suyum geldi dedim klozete oturdum bi baktim isiyorum.dedim yazik artik cis tutamiorum suyum da geldi dogum basladi. Guzelce temizlendim sakince esim evde yoktu.kizlar klozetin kenarinda yerde bi kablo gordum. Oyle salagim ki yilan mi bu dedim.aklima stent gelmiyor asla.egildim aldim uclarini gorunce bi baktim stent.ne aci cektim ne bisey.gormedim bile arkama dusmus. İyi ki yere dusmus yoksa anlamazdim ve stent icin ameliyat olurdum artik arar dururlardi.esimi aradim dr u aramis. Adam inanamamis kendisi cekmistir inmesi imkansiz demis. Esim cekmemis gormemis bile sadece silinirken sular bosalmis demis. Dr izinde sehir disinda beni baska bi dr sevkedicek.korkmayin zoru atlattiniz dedi.kizlar bir yasima daha girdim.
Ben bu stenti iki hafta once gozumle gordum ultrasonda.ins yeni islevini kaybetmistir zira yeniden takilmasini istemiyorum.cetvelle olctuk tami tamina 40cm nasi cikti bu taa bobrekten nasil indi.
ahahahaha şu yorumun çok hoşuma gittiaaaaaaaa şaka gibi.
uçları da kıvrık onun nasıl çıktı inanılır gibi değil.
böbrekten nasıl çıktı, hadi onu geç 40 cm lik şey nasıl pat diye çıktı da anlamadın.
başkasının stendidir o :))) diyeceğim deeee valla şaka gibi.
inşallah takmalarına gerek kalmaz canım. böyle çıkması da daha iyi oldu belki de.
dün akşam seni anlatıyorum eşime, bak onun da doktoru izin vermiş, benimki de veriyor fln diye, "doktor izin verse nolur, kocan izin vermiyor" dedi ve beni benden aldı kocamaynen canım hayırlı zamanda sağlıklı bir gebeliğin olsun inş )
kuzum bende dolaşım bozukluğu olduğu için normalde de çok şişiyorum yani sen benim kadar şişmessin :)
:)) canım bence bol bol yüz hatta biz son gün tekne turuna katıldık durduğumuz heryerde denize girdim benim kociş te panik oldu girme sen fln dedi ama kim takaarrr :))
canım çoook ayıp yaptıkları ne kadar düşüncesizler .. sen bahaneyle alsan bile anahtarı , eşinden alıp yedek yaptırırlar o yüzden açıkça konuş yada zili çalsınlar alallalalal
şok şok şok
canım geçmiş olsun bence kendiliğinden çıkması iyi olmuş anlamadan... çünkü onu çıkartırken yine acı çekicektin
çok şükür ki prensesinde iyi bence sen Allahın sevdiği kulusun allah görüyor neler çektiğini kolaylık sağlamış sana :)
ayyyy kıyamammmm sen neler çekmişsin de 1 kelime dahi anlatmamışsınAbovvvv bacilar desenize ben cok sabirliymisim....
Beni sohbete tutup yatak odama godip yatagimi falan kontrol etmislikleri bile var
Hatta esimle beni yakalamisligi bile var drsem yeridir evliligimizin ilk zamanlarinda...
hakkinizda hayirlisi olsun nesdos...insallah ihtiyac kalmaz yeniden taktirmaya kuzucuk idare eder de sıkıstirmaz bobreyi....Kizlar kuzum saglikli suyumuz guzel.3027Gr olmus sipa.
Dr bobregimi olctu 25mm cikti.inanamadi nasil duser dedi kadupin dogumcum bile.
Bebegu asla erken almam stentini yenilet dedi hayir dedim.39+2 de yani 29 agustos saat 11de doguma alicakmis ama ben benim bobregimin de kizimin da dayanacagini sanmiyorum hic.
Bobrek buyurse bi sekilde ikna edice 1hafta once al diye.sanki neyi bekliyosak illa 40dan gun alicaksin diyo.
Kafam karisii acaba stent cikmisken normli mi denesem ama cok korkuyorum ve istemiyorum.bakalim nehir ne zaman tesrif etmejpk istiycek.
Cuma gunu bibrek kontrolum var kendi urologumla bu olcume guvenmiyorum.sonucta kadin dogumcu olctu.
Cok kilo almisim 13kilo.decaviti kesti cok kizdi cok almissin dedi.
Cimcime hic durmadi gene dr cok begendi hareketli olmasi iyi ama bobregini mahvedecek yine dedi.
agri coksa dk.na soramazmisin cnm?? insallahhh gecici hafif biseydir..Insallah korkulacak bisey yoktur...Merhaba arkadaşlar
belimde agri var bayagi normal mi korkuyrum oyle pek iş de yapmadım.
hmm anladım canım. neyse artık fazla yorma kendini, yürüyüşünü yap her gün.aynen canım hayırlı zamanda sağlıklı bir gebeliğin olsun inş )
şok şok şok
maaşallah bebeklerimizin hepsinin kilosu tosuncuk:))))Kizlar kuzum saglikli suyumuz guzel.3027Gr olmus sipa.
Bebegu asla erken almam stentini yenilet dedi hayir dedim.39+2 de yani 29 agustos saat 11de doguma alicakmis ama ben benim bobregimin de kizimin da dayanacagini sanmiyorum hic.
Bobrek buyurse bi sekilde ikna edice 1hafta once al diye.sanki neyi bekliyosak illa 40dan gun alicaksin diyo.
Kafam karisii acaba stent cikmisken normli mi denesem ama cok korkuyorum ve istemiyorum.bakalim nehir ne zaman tesrif etmejpk istiycek.
Cuma gunu bibrek kontrolum var kendi urologumla bu olcume guvenmiyorum.sonucta kadin dogumcu olctu.
Cimcime hic durmadi gene dr cok begendi hareketli olmasi iyi ama bobregini mahvedecek yine dedi.
benim de ağrıyordu canım, oturduğum yerden zor kalktım bir ara.Merhaba arkadaşlar
canımmm yaa eşin de konuşsun sen de konuş, bunun için kırılacaksa da kırılsın yani kv, elbet kırgınlığı geçer sonra, ama ayıp ya, özel hayata bu kadar müdahale edilmez. Evinde çıplak da mı gezemiceksin.Seni banyodan çıkmış görünce hiç mi utanmıyorlar yani. Ne yapıp edip o anahtarı alın ya da eve girmemeyi öğretin. Bir de kapı arkasına dışardan açılamayan çengeller yapılıyor ya, ondan mı yaptırsan acaba. Kilidi açsa bile çengeli açamaz. Belki o zaman utanırlar. Gerçi odadan odaya kapı yaptırmayı düşünen insan bundan utanır mı bilemedim:26:
canım benim burdan bir arkadaşım yurtdışından 1 aylığına fln gelip tüp bebek yaptırıcak türkiyede, acaba öyle yapamaz mısın diye dedim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
şoklardayımmmm nesdoşşşşş
Bu nasıl çıkar da nasıl hissetmezsin, takarken canın o kadar yandı da çıkarken nasıl duymazsın. incecik üretradan nasıl geçti o kıvrık yerleri de acısız çıkardınya ağrı eşiğin çokkkk yüksek senin ya da dgrpnr'ın dediği gibi başkasının stentidir o
İnşallah tekrar takılmasına gerek kalmaz ve Allah'ın sevgili kulu olduğundan acısız kurtulmuşsundur kuzucum, çokkk geçmişler olsun
ahahahaha şu yorumun çok hoşuma gitti
dün akşam seni anlatıyorum eşime, bak onun da doktoru izin vermiş, benimki de veriyor fln diye, "doktor izin verse nolur, kocan izin vermiyor" dedi ve beni benden aldı kocam
ayyyy kıyamammmm sen neler çekmişsin de 1 kelime dahi anlatmamışsınyuhhh diyorummm, pesss diyorum bacım walla.
En kısa zamanda sen bu kvye bir darbe yap, bu böyle sürmez. LŞimdiye kadar hep senin alttan almandan dolayı geçinebilmişsiniz. Yoksa senin kv nin iyiliğinden fln değil yani.
Nasıl utanmıyorlar ki anlamıyorum:26:
Kizlar kuzum saglikli suyumuz guzel.3027Gr olmus sipa.
Sizlerle paylastiktan sonra farkettim ben gercekten sabirliymisime yuh artıkk ağzım açık kaldı canım bu kadarı çok fazla yani sen gerçekten çok sabırlısın
ben kıyametleri kopartırdım
Deryam ben anahtarla girmedigi zamanlarda sasirirdim inan...canımmm yaa eşin de konuşsun sen de konuş, bunun için kırılacaksa da kırılsın yani kv, elbet kırgınlığı geçer sonra, ama ayıp ya, özel hayata bu kadar müdahale edilmez. Evinde çıplak da mı gezemiceksin.Seni banyodan çıkmış görünce hiç mi utanmıyorlar yani. Ne yapıp edip o anahtarı alın ya da eve girmemeyi öğretin. Bir de kapı arkasına dışardan açılamayan çengeller yapılıyor ya, ondan mı yaptırsan acaba. Kilidi açsa bile çengeli açamaz. Belki o zaman utanırlar. Gerçi odadan odaya kapı yaptırmayı düşünen insan bundan utanır mı bilemedim:26:
canım benim burdan bir arkadaşım yurtdışından 1 aylığına fln gelip tüp bebek yaptırıcak türkiyede, acaba öyle yapamaz mısın diye dedim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
şoklardayımmmm nesdoşşşşş
Bu nasıl çıkar da nasıl hissetmezsin, takarken canın o kadar yandı da çıkarken nasıl duymazsın. incecik üretradan nasıl geçti o kıvrık yerleri de acısız çıkardınya ağrı eşiğin çokkkk yüksek senin ya da dgrpnr'ın dediği gibi başkasının stentidir o
İnşallah tekrar takılmasına gerek kalmaz ve Allah'ın sevgili kulu olduğundan acısız kurtulmuşsundur kuzucum, çokkk geçmişler olsun
ahahahaha şu yorumun çok hoşuma gitti
dün akşam seni anlatıyorum eşime, bak onun da doktoru izin vermiş, benimki de veriyor fln diye, "doktor izin verse nolur, kocan izin vermiyor" dedi ve beni benden aldı kocam
ayyyy kıyamammmm sen neler çekmişsin de 1 kelime dahi anlatmamışsınyuhhh diyorummm, pesss diyorum bacım walla.
En kısa zamanda sen bu kvye bir darbe yap, bu böyle sürmez. LŞimdiye kadar hep senin alttan almandan dolayı geçinebilmişsiniz. Yoksa senin kv nin iyiliğinden fln değil yani.
Nasıl utanmıyorlar ki anlamıyorum:26:
Oyyy masaallah kizina nesdemimKizlar kuzum saglikli suyumuz guzel.3027Gr olmus sipa.
Canim olur agri artik agirlasicak bebek.sola yat dinken iki gunden uzun surerse git dra.ama surmez korkma.Merhaba arkadaşlar
hmm anladım canım. neyse artık fazla yorma kendini, yürüyüşünü yap her gün.
maaşallah bebeklerimizin hepsinin kilosu tosuncuk:))))
benimkinin kilosunu hiç söylemedi şimdiye kadar. 12 sinde kontrolüm var sorsam mı acep:26:
yoksa kilo söylemek için erken mi:) benimki anca 300 gr dır daha
inşallah bu kez böbreğine baskı yapmaz kuzucuk da takılmaz tekrar nesdem, çok canım yandı valaha((
benim de ağrıyordu canım, oturduğum yerden zor kalktım bir ara.
ama seninki ne düzeyde bilmiyorum, çok kötü ise doktorunu ara.
Abovvvv bacilar desenize ben cok sabirliymisim....
Aman nesdemim sen sinirlenme dur heleKuzum once sakin ol.gecmisi dusunerek ofkeni artirma.guzelce konusun.esinle konus once.yani ben nasil girer ne hakla girer kismini konusmicam bile,insan yeri gelir deryanin dedigi gibi ciplak gezer yeringelir agda yapar,yeri gelir kocasiyla salonda oynasir kime ne.temizlik filan yapma eli ayagi tutuyo kvnin.ben bu gelin olma durumlarina uyuzum.gelin demek ucretsiz isci mi demek.madem oyle gider elin evini temizlerim mis gibi para kazanirim ne munasebet.yasin kucuk diye bu kadin senin gozun acilmadan seni kendi istedigi sekle sokamaz.ezdirme kendini guzelim.haa demiyorum ki bu yuzden kocanla kotu ol aslaa.politik ol.ayy nasil sinir oldum.
Canim bi arkadasim da ayni dertten muzdaripti. Onun esi, baba olmadigi icin annesinden anahtari isteyemuyordu. Ama arkadasim yolmadi birkac sefer onlarin gelecegi sira, saten gecelik giymisti hatta kocadi uyuyor ama onun banyoda suyu acmisligi vardi.. yaptigi şey ise, piskinlik yapmaktı. Onlar eve gelince, ayy anne pardon ya biz de banyo yapacaktik yeni, daha kahvalti bile yapmadik vs demusti. Hani normalde utanan oyken, puskinlik yapinca artik kv utandi da kapiyi calmaya basladi :))
Denenebilir zorda kalirsan yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen calismiyosun diye onun ucretsiz iscisi degilsin.eger cozum bulamazsan degistir kilidi gitsin.varsin kavga ciksin bi kez uzulursun.o da haddini bilir.ama es destegi sart.ya da esine senle birlikte olurken rahat degilim annen gelecekmis gibi hissediyorum mu desen:26:Aman nesdemim sen sinirlenme dur hele
Yok yok diyorum ya maymun gozunu acti ...
Ben kendi evimi bile temizleyemiyorum ki surekli oglumla mesgulym...
Birkac defa is yaparken oglumun yanina gittigimde asiri kusmustu...
Ondan sonra cok korkarim basinda dikilirim genellikle...
Ozellikle biz dogulularda gelin demek resmen kv te kole olmak demektir bacim...
Ama artik ilk zamanlardaki gibi degilim...
Esim calismama izin vermiyor bunyem zatif cabuk yorulurum cunku...
Anasinada calismiyorum artik..
Evimi supurmem bile yasak...
Neyse velhasl ondaki anahtari ele gecirmem sart konusmuslugum var ayni tas ayni hamam
Ohhh olsun onlara iyi yapmis
Neyse Cok sagolun bacilar sizlerin fikirlerini almak gercekten oldukca guzel...
Esime bazen takilmiyor degilim anneni uyarmazsan bosanirim senden falan diyede...
Oda biliyor onu birakmam bu sebepten oturu...
Neyse bakalim ben esimle bu konuyu tekrar bir acayim..
Hepiniz cok sagolun guzel yureklilerim
aaaa doğruuuu geçen gittiğimde kilosunu söylemişti:))))Canim olur agri artik agirlasicak bebek.sola yat dinken iki gunden uzun surerse git dra.ama surmez korkma.
Canim yazar kagitta.su an hatirlamiyorum kisaltilmis adini.kalkip bakamiyorum da
Sen calismiyosun diye onun ucretsiz iscisi degilsin.eger cozum bulamazsan degistir kilidi gitsin.varsin kavga ciksin bi kez uzulursun.o da haddini bilir.ama es destegi sart.ya da esine senle birlikte olurken rahat degilim annen gelecekmis gibi hissediyorum mu desen:26:
agri coksa dk.na soramazmisin cnm?? insallahhh gecici hafif biseydir..Insallah korkulacak bisey yoktur...
hmm anladım canım. neyse artık fazla yorma kendini, yürüyüşünü yap her gün.
maaşallah bebeklerimizin hepsinin kilosu tosuncuk:))))
benimkinin kilosunu hiç söylemedi şimdiye kadar. 12 sinde kontrolüm var sorsam mı acep:26:
yoksa kilo söylemek için erken mi:) benimki anca 300 gr dır daha
inşallah bu kez böbreğine baskı yapmaz kuzucuk da takılmaz tekrar nesdem, çok canım yandı valaha((
benim de ağrıyordu canım, oturduğum yerden zor kalktım bir ara.
ama seninki ne düzeyde bilmiyorum, çok kötü ise doktorunu ara.
Canim olur agri artik agirlasicak bebek.sola yat dinken iki gunden uzun surerse git dra.ama surmez korkma.
Canim yazar kagitta.su an hatirlamiyorum kisaltilmis adini.kalkip bakamiyorum da
Bacim esim biliyor zaten en ufak ses cikinca irkiliyorum anan mi geldi acaba diye...
Yok yok birazdan oturumu acicam...
Konusacagim esimle cozum sureci baslatmak farz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?