Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahanda ben nukram...
Evlendigim gunun haftasina basladim kv nin evini tek yapmaya...
Hergun toz alirdim silerdim dipten koseden....
Cekmeceleri gunluk duzenlerdim inan ki...
Bende simetri takintiligida vardi biraz...
Hersey derli toplu olmak zorundaymis gibime geliyordu...
Benim kv de de ayak ayak ustune atar sakiz patlatip dururdu hamileligimin son gunune kadar calistim desem yeridir...
Kp esim falan bu ev boyle temizlige aliskin degil derler dururlardi...
Ben topardim kv cocuk gibi dagitirrdi...
Artik elimi hicbir ise atmiyorum ama kendi evimi bile genelde esim sagolsun o temizler ben sadece oglumla ilgileniyorum...
Zamaninda kil payi donmusum desene bundn

Abovvvv bacilar desenize ben cok sabirliymisim....
Hatta size sunu demeyi unuttum...
Evlendigimizin sabahi bile anahtarla iceri girerdi...
Kardesini de alirdi yanina hatta gorumcesiyle birlikte gelir otururlardi....
Beni sohbete tutup yatak odama godip yatagimi falan kontrol etmislikleri bile var
Bunuda simdi yaziyorum yine sinirlendim...
Sanki ben salagim ortumun bozuldugunu anlamayacaktim...
Hatta esimle beni yakalamisligi bile var drsem yeridir evliligimizin ilk zamanlarinda...

e yuh artıkk ağzım açık kaldı canım bu kadarı çok fazla yani sen gerçekten çok sabırlısın
ben kıyametleri kopartırdım

canımmm yaa eşin de konuşsun sen de konuş, bunun için kırılacaksa da kırılsın yani kv, elbet kırgınlığı geçer sonra, ama ayıp ya, özel hayata bu kadar müdahale edilmez. Evinde çıplak da mı gezemiceksin.Seni banyodan çıkmış görünce hiç mi utanmıyorlar yani. Ne yapıp edip o anahtarı alın ya da eve girmemeyi öğretin. Bir de kapı arkasına dışardan açılamayan çengeller yapılıyor ya, ondan mı yaptırsan acaba. Kilidi açsa bile çengeli açamaz. Belki o zaman utanırlar. Gerçi odadan odaya kapı yaptırmayı düşünen insan bundan utanır mı bilemedim:26:

canım benim burdan bir arkadaşım yurtdışından 1 aylığına fln gelip tüp bebek yaptırıcak türkiyede, acaba öyle yapamaz mısın diye dedim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

şoklardayımmmm nesdoşşşşş
Bu nasıl çıkar da nasıl hissetmezsin, takarken canın o kadar yandı da çıkarken nasıl duymazsın. incecik üretradan nasıl geçti o kıvrık yerleri de acısız çıkardın ya ağrı eşiğin çokkkk yüksek senin ya da dgrpnr'ın dediği gibi başkasının stentidir o
İnşallah tekrar takılmasına gerek kalmaz ve Allah'ın sevgili kulu olduğundan acısız kurtulmuşsundur kuzucum, çokkk geçmişler olsun

ahahahaha şu yorumun çok hoşuma gitti

dün akşam seni anlatıyorum eşime, bak onun da doktoru izin vermiş, benimki de veriyor fln diye, "doktor izin verse nolur, kocan izin vermiyor" dedi ve beni benden aldı kocam

ayyyy kıyamammmm sen neler çekmişsin de 1 kelime dahi anlatmamışsın yuhhh diyorummm, pesss diyorum bacım walla.
En kısa zamanda sen bu kvye bir darbe yap, bu böyle sürmez. LŞimdiye kadar hep senin alttan almandan dolayı geçinebilmişsiniz. Yoksa senin kv nin iyiliğinden fln değil yani.
Nasıl utanmıyorlar ki anlamıyorum:26:

Kizlar kuzum saglikli suyumuz guzel.3027Gr olmus sipa.
Dr bobregimi olctu 25mm cikti.inanamadi nasil duser dedi kadupin dogumcum bile.
Bebegu asla erken almam stentini yenilet dedi hayir dedim.39+2 de yani 29 agustos saat 11de doguma alicakmis ama ben benim bobregimin de kizimin da dayanacagini sanmiyorum hic.
Bobrek buyurse bi sekilde ikna edice 1hafta once al diye.sanki neyi bekliyosak illa 40dan gun alicaksin diyo.
Kafam karisii acaba stent cikmisken normli mi denesem ama cok korkuyorum ve istemiyorum.bakalim nehir ne zaman tesrif etmejpk istiycek.
Cuma gunu bibrek kontrolum var kendi urologumla bu olcume guvenmiyorum.sonucta kadin dogumcu olctu.
Cok kilo almisim 13kilo.decaviti kesti cok kizdi cok almissin dedi.
Cimcime hic durmadi gene dr cok begendi hareketli olmasi iyi ama bobregini mahvedecek yine dedi.

Merhaba arkadaşlar

belimde agri var bayagi normal mi korkuyrum oyle pek iş de yapmadım.

hakkinizda hayirlisi olsun nesdos...insallah ihtiyac kalmaz yeniden taktirmaya kuzucuk idare eder de sıkıstirmaz bobreyi....
masallah kizina da
normal sezeryan hernasilsa hakkkimda en hayirlisi ve en guzel zamanda gelsin Insallah seni yipratmadan....

hmm anladım canım. neyse artık fazla yorma kendini, yürüyüşünü yap her gün.
maaşallah bebeklerimizin hepsinin kilosu tosuncuk:))))
benimkinin kilosunu hiç söylemedi şimdiye kadar. 12 sinde kontrolüm var sorsam mı acep:26:
yoksa kilo söylemek için erken mi:) benimki anca 300 gr dır daha
inşallah bu kez böbreğine baskı yapmaz kuzucuk da takılmaz tekrar nesdem, çok canım yandı valaha((
Merhaba arkadaşlar

benim de ağrıyordu canım, oturduğum yerden zor kalktım bir ara.
ama seninki ne düzeyde bilmiyorum, çok kötü ise doktorunu ara.

Olmadi sonuc oyle gorunuyor cnm, ayy birde ikiz olurmus tadindan yenmez

Cnm sanada cok gecmis olsun, masallah kilosuda gayet guzelmis, normal dogumda daha iyi aslinda adi ustunde normal dogum:13:ama beni sorarsan kizim ters durdugu icin sezeryan olmustum nasip kismet olur ikincide olursa yine sezeryan olacak malesef

e yuh artıkk ağzım açık kaldı canım bu kadarı çok fazla yani sen gerçekten çok sabırlısın
ben kıyametleri kopartırdım
Sizlerle paylastiktan sonra farkettim ben gercekten sabirliymisim
Deryam ben anahtarla girmedigi zamanlarda sasirirdim inan...
Oyle bir alismisim ki artik pat diye girmesine....
Bazen yatakta esimle sakalsiriz bir cit olur hemen ayaklanirim korkarim kv mi geldi diye...
Esimde rahatsiz ama konusmaya yanasmiyor iste

Oyyy masaallah kizina nesdemim
Decavit demek kilo yapiyor ben tekrar baslayayim en iyisi
Zamaninda saglicakla gelsin ins.

Merhaba arkadaşlar

Canim olur agri artik agirlasicak bebek.sola yat dinken iki gunden uzun surerse git dra.ama surmez korkma.

Canim yazar kagitta.su an hatirlamiyorum kisaltilmis adini.kalkip bakamiyorum da

Kuzum once sakin ol.gecmisi dusunerek ofkeni artirma.guzelce konusun.esinle konus once.yani ben nasil girer ne hakla girer kismini konusmicam bile,insan yeri gelir deryanin dedigi gibi ciplak gezer yeringelir agda yapar,yeri gelir kocasiyla salonda oynasir kime ne.temizlik filan yapma eli ayagi tutuyo kvnin.ben bu gelin olma durumlarina uyuzum.gelin demek ucretsiz isci mi demek.madem oyle gider elin evini temizlerim mis gibi para kazanirim ne munasebet.yasin kucuk diye bu kadin senin gozun acilmadan seni kendi istedigi sekle sokamaz.ezdirme kendini guzelim.haa demiyorum ki bu yuzden kocanla kotu ol aslaa.politik ol.ayy nasil sinir oldum.

Son düzenleme:

Canim bi arkadasim da ayni dertten muzdaripti. Onun esi, baba olmadigi icin annesinden anahtari isteyemuyordu. Ama arkadasim yolmadi birkac sefer onlarin gelecegi sira, saten gecelik giymisti hatta kocadi uyuyor ama onun banyoda suyu acmisligi vardi.. yaptigi şey ise, piskinlik yapmaktı. Onlar eve gelince, ayy anne pardon ya biz de banyo yapacaktik yeni, daha kahvalti bile yapmadik vs demusti. Hani normalde utanan oyken, puskinlik yapinca artik kv utandi da kapiyi calmaya basladi :))
Denenebilir zorda kalirsan yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman nesdemim sen sinirlenme dur hele
Yok yok diyorum ya maymun gozunu acti ...
Ben kendi evimi bile temizleyemiyorum ki surekli oglumla mesgulym...
Birkac defa is yaparken oglumun yanina gittigimde asiri kusmustu...
Ondan sonra cok korkarim basinda dikilirim genellikle...
Ozellikle biz dogulularda gelin demek resmen kv te kole olmak demektir bacim...
Ama artik ilk zamanlardaki gibi degilim...
Esim calismama izin vermiyor bunyem zatif cabuk yorulurum cunku...
Anasinada calismiyorum artik..
Evimi supurmem bile yasak...
Neyse velhasl ondaki anahtari ele gecirmem sart konusmuslugum var ayni tas ayni hamam

Ohhh olsun onlara iyi yapmis
Neyse Cok sagolun bacilar sizlerin fikirlerini almak gercekten oldukca guzel...
Esime bazen takilmiyor degilim anneni uyarmazsan bosanirim senden falan diyede...
Oda biliyor onu birakmam bu sebepten oturu...
Neyse bakalim ben esimle bu konuyu tekrar bir acayim..
Hepiniz cok sagolun guzel yureklilerim

Sen calismiyosun diye onun ucretsiz iscisi degilsin.eger cozum bulamazsan degistir kilidi gitsin.varsin kavga ciksin bi kez uzulursun.o da haddini bilir.ama es destegi sart.ya da esine senle birlikte olurken rahat degilim annen gelecekmis gibi hissediyorum mu desen:26:

Canim olur agri artik agirlasicak bebek.sola yat dinken iki gunden uzun surerse git dra.ama surmez korkma.

Canim yazar kagitta.su an hatirlamiyorum kisaltilmis adini.kalkip bakamiyorum da
aaaa doğruuuu geçen gittiğimde kilosunu söylemişti:))))
kağıtta yazıyor evet. leylayım ben bu aralar:)))

Bacim esim biliyor zaten en ufak ses cikinca irkiliyorum anan mi geldi acaba diye...
Yok yok birazdan oturumu acicam...
Konusacagim esimle cozum sureci baslatmak farz oldu

agri coksa dk.na soramazmisin cnm?? insallahhh gecici hafif biseydir..Insallah korkulacak bisey yoktur...

sağolasıniz kızlar. agri vardi şiddetliydi ama azaldı da sadrce sanki tutulmuş gibi kalkarken sağa sola dönerken zorlanıyorum. cok sukur biraz daha iyiyim. bazen bi iyi bir kötü oluyrum gozumun onu karariyo halsizlik çöküyor sonra geciyr.ama cok pimpirikliym en ufak birsey de korku sariyo allahim yavrularımızi sağlıcakla bi kucagimiza alsaydik diyorm.

Bacim esim biliyor zaten en ufak ses cikinca irkiliyorum anan mi geldi acaba diye...
Yok yok birazdan oturumu acicam...
Konusacagim esimle cozum sureci baslatmak farz oldu

Canim allah yardımcın olsun.cok ayip evli barkli gencecik insanlarsiniz düstursuz girilmez.valla benim esim hic tahammül edemez annesi de olsa izin vermez
ki annesi şu zaman oldu daha aramadan gelmez....
ya canim ben seni azeri biliyorm yaniliyr muyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…