canım benim ya Rabbişm dermansız bırakmasın şifasını versin acısını vermesin dua edebilirz burdan sadece Rabbim sesimizi duysun
kuzum doktorun dediğini önemse ve takılma rahim filmeinden sonra gebelik yaşayan çok fazla inşallah seninde öyle olur kuzum benim
Sorma bacim ya esimle konustugumda cahil o kadin konussakta bildogini yapar diyor....
Ayrica evet azeriyim ....
Illa Azerbeycanda mi olmak gerek canim Istanbuldayim..
Ablam annesine Allah (c.c.) sabir versin...
Kizinada acil sifa versin...
Ya uzulerek soyluyorum ama ailemizde buna benzer bir olay babannemin kardesinin cocugunda olmustu...
Doktorlar bulamadi nedenini eve goturun dendi...
Hocaya goturduler buyu var bunda demis hoca...
Dua falan okumus bos suya ve eriyen sabun cikmis icinden...
Daha sonra duzelir gibi oldu ama en son suursuzca kendini camdan atmis :-(
Bana cok sacma geliyor doktorlarin bu sekilde umursamamis davranmasi...
Yahu nedeni bellide degilse musahade altina alsaniza....
Bende surekli bir doktora goturmeli ablam...
Belki birine denk gelirde hastaneye yatisini yaparlar....
Tekrar gecmis olsun...
Ablam ben nasil yapayim oyle seyler
Ansizin eve geldiginde bile atletli isemde hemen uzerimi ortuyorum :26:
Ablam karar verdim en mantikli olanida anahtari ele gecirmek....
Esimde cahil o kadin ayaaklarina yatiyor ama amaci annesiyle konusup onu kirmamak belli....
Yapcam birseyler
Saolun kizlar.Ablam bu arada kudret nari denilen birsey var...
Acaba onun ciceginden mi bulup yedirse annesi...
Midedeki yaralara vs. Iyi geliyor diye biliyorum...
Cevremde yiyenlerin coguda mmemnun...
Ama o kadar kucuk kiza verilir mi bilemedim :26:
İyi siz bu baskınlarla bebek yapabilmişsiniz bacım ya:26: İnsan tedirginlikten hamile kalamaz be bu evde. Sen ne yap et al o anahtarı ya da kimseye demeden kilidi değiştir canım.Sizlerle paylastiktan sonra farkettim ben gercekten sabirliymisim
Deryam ben anahtarla girmedigi zamanlarda sasirirdim inan...
Oyle bir alismisim ki artik pat diye girmesine....
Bazen yatakta esimle sakalsiriz bir cit olur hemen ayaklanirim korkarim kv mi geldi diye...
Esimde rahatsiz ama konusmaya yanasmiyor iste
Oyyy masaallah kizina nesdemim
Decavit demek kilo yapiyor ben tekrar baslayayim en iyisi
Zamaninda saglicakla gelsin ins.
cutem Allah şifa versin. Psikiyatriye götürmüşler mi ki? Beslenme bozuklukları illa fizyolojik rahatsızlıklardan olmayabiliyor çünkü. Bence çok iyi bir çocuk psikiyatristine, pedagoga fln danışsınlar. Bir de gerçek bir hocaya danışsınlar. Öyle büyü fln işleriyle uğraşan değil de, sadece okuyan eden inançlı hocalar olur ya onlara işte. Her yolu denesinler. Başk birşey aklıma gelmiyor. Ama hani doktorlar umudunu kesmiş olsalar illa birşey söylerler. Hele bilindik bir hastalığı yoksa niye hemen başlarından savsınlar. Üniversiteler kolay kıolay bırakmazlar biliyorsun. Kobay gibi araştırırlar da araştırırlar.Canlar. Bilenler tecrubeliler yardimizniz gerek.
Arkadasimin kizi 9 aylik. Bugun konustuk. Yemek yemiyr. yese de kusuyrmus. Hep uyuyrmus. 5-6 saat kesintisiz. Uyandiriamadigi gibi uyku arasinda da biberonla bisi iciremiyrmus. Ozel ya da devlette goturmedigi dr kalmamis. Hicbirsey bulamamislr.eve yollamislar hep. 7 kg du zaten. 15 gun de 5.900 kg ya dusmus. Ben dedimki hastaneye yatirip tedavi ederler. Yok yatirmiyrlar dedi.
Bunu anneme ve bi arkadasima dedim. Ne yapabilriz diye. Ikiside aninda boyle devam ederse hayatini kaybeder dedi. Dr.lar demekki yapacak birsey kalmadigi icin eve yollamislar ve anneye diyememisler dedi. Icim yandi. Ben hic oyle dusunmemistim. Ne yaptiysa yediremiyr birsey. Bilenler lutfen bir yol gosterin.
canım geçmiş olsun film sonrası adetin etkilenir mi bilmiyorum ama benim anladığım herşey normal, ama sağ tüpünün sadece uç kısmında hafif tıkanıklık düşünmüş doktor. Sana hep sağdan yumurtlasan bile hamile kalabilirsin demesinin sebebi de tıkanıklığın tüpün ortasında başında değilde en uç kısmında olmasından dolayı hamileliği çok etkilemeyeceğini düşünmesi. İnşallah bu film sayesinde o tıkanıklık da açılır da hemencik hamile kalırsın önümüzdeki aykızlar merhabalar uzun zamandır girip size yazamıyorum hakkınızı helal edin lütfen. umarım hepiniz iyisinidir sağlıklısınızdır. hepinizi çok çok öpüyorum.
kızlar bugun sonunda hsg çektirdim. Allah'ımmmm o nasıl acıdır öyle dayanamadım neredeyse acıdan bayılacaktımki bitti. dr bidaha bidaha ilaç verdi tam çıkmadı görüntü vs dedi filan. sonucu sizlere yazıyorum ben bişey anlamadım. dr da saolsun çok net bişey söylemedi. sol taraf açık dedi ama sağ tarafta ilaç rahimden tüplerden geçio yumurtanın oluştugu yere sızıyor gibi bişey söyledi. zaten can acısından tam da dinleyemedim. yani öyle işte bi yorumlayabilirseniz tecrübelerinizce çok sevinirim.
kızlar merhaba hsg sonucum aşağıdaki gibi, yorumlarınızı bekliyorum;
UTERUS KAVİTESİNİN ŞEKLİ VE BOYUTLARI NORMALDİR.
UTERUSUN KONTURLARI DÜZGÜNDÜR.
DOLMA DEFEKTİ VEYA FAZLALIĞI İZLENMEDİ.
SAĞ TUBA UTERİNA İÇERİSİNE KONTRAST MADDE GEÇİŞİ OLMUŞTUR FAKAT KONTRAST MADDENİN PERİTON İÇERİSİNE BELİRGİN BİR ŞEKİLDE DAĞILMADIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.
GÖRÜNÜM SAĞ TUBA UTERİNA DİSTALİNDE OBSTRUKSİYONU DÜŞÜNDÜRMÜŞTÜR.
SOL TUBA UTERİNA NORMAL KALİBRASYONDA GÖRÜLMEKTEDİR.
SOL TARAFTAN PERİTONEAL KAVİTEYE KONTRAST MADDE GEÇİŞİ OLMUŞTUR.
İNCELEMEDE 50ML ULTRAVİST KONTRAST MADDE KULLANILMIŞTIR.
BİDE Bİ SORUM DAHA OLACAK SİZE, BU İLAÇLI FİLMİ ÇEKTİRMEM ADET TARİHİMDE Bİ DEĞİŞİKLİĞE SEBEP OLUR MU?
SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM.
Dualarimiz seninle happyim
Gor bak rahim filmi cekiminden hemen sinra hamile kalanlardan birude sen olacaksin ins. ♥
Yter ki inan ♥♥♥
İyi siz bu baskınlarla bebek yapabilmişsiniz bacım ya:26: İnsan tedirginlikten hamile kalamaz be bu evde. Sen ne yap et al o anahtarı ya da kimseye demeden kilidi değiştir canım.
cutem Allah şifa versin. Psikiyatriye götürmüşler mi ki? Beslenme bozuklukları illa fizyolojik rahatsızlıklardan olmayabiliyor çünkü. Bence çok iyi bir çocuk psikiyatristine, pedagoga fln danışsınlar. Bir de gerçek bir hocaya danışsınlar. Öyle büyü fln işleriyle uğraşan değil de, sadece okuyan eden inançlı hocalar olur ya onlara işte. Her yolu denesinler. Başk birşey aklıma gelmiyor. Ama hani doktorlar umudunu kesmiş olsalar illa birşey söylerler. Hele bilindik bir hastalığı yoksa niye hemen başlarından savsınlar. Üniversiteler kolay kıolay bırakmazlar biliyorsun. Kobay gibi araştırırlar da araştırırlar.
canım geçmiş olsun film sonrası adetin etkilenir mi bilmiyorum ama benim anladığım herşey normal, ama sağ tüpünün sadece uç kısmında hafif tıkanıklık düşünmüş doktor. Sana hep sağdan yumurtlasan bile hamile kalabilirsin demesinin sebebi de tıkanıklığın tüpün ortasında başında değilde en uç kısmında olmasından dolayı hamileliği çok etkilemeyeceğini düşünmesi. İnşallah bu film sayesinde o tıkanıklık da açılır da hemencik hamile kalırsın önümüzdeki ay
Ihlamur limon fln denesen, doğal yöntemler rahatlatmıyorsa antibiyotik kullanırsın canım. Tabi doktor gerçekten gerekli görüyorsa kullan. Kullanmamak bazen daha tehlikeli olabiliyor. Çok geçmiş olsun canımkızlar çok kötüyüm boğazlarım şişti kasık ağrımda var dr. umu aradım kbb ye gitmen gerek uygun bir antibiyotik verir dedi
ama antibiyotikte kullanmak istemiyorum zararlı die..
kullanmassam bebeğime daha mı zarar vermiş olurum enfeksiyon sonuçta ? ne yapmam gerek ?????
inşallah canım inşallah bu yorumun beni epey rahatlattı Rabbim senden raı olsun.
olabilir canım zaten ben azeri misin diye merak ettim o da adindan dolayi canim:)Sorma bacim ya esimle konustugumda cahil o kadin konussakta bildogini yapar diyor....
Ayrica evet azeriyim ....
Illa Azerbeycanda mi olmak gerek canim Istanbuldayim..
Ablam annesine Allah (c.c.) sabir versin...
Kizinada acil sifa versin...
Ya uzulerek soyluyorum ama ailemizde buna benzer bir olay babannemin kardesinin cocugunda olmustu...
Doktorlar bulamadi nedenini eve goturun dendi...
Hocaya goturduler buyu var bunda demis hoca...
Dua falan okumus bos suya ve eriyen sabun cikmis icinden...
Daha sonra duzelir gibi oldu ama en son suursuzca kendini camdan atmis :-(
Bana cok sacma geliyor doktorlarin bu sekilde umursamamis davranmasi...
Yahu nedeni bellide degilse musahade altina alsaniza....
Bende surekli bir doktora goturmeli ablam...
Belki birine denk gelirde hastaneye yatisini yaparlar....
Tekrar gecmis olsun...
Ablam ben nasil yapayim oyle seyler
Ansizin eve geldiginde bile atletli isemde hemen uzerimi ortuyorum :26:
Ablam karar verdim en mantikli olanida anahtari ele gecirmek....
Esimde cahil o kadin ayaaklarina yatiyor ama amaci annesiyle konusup onu kirmamak belli....
Yapcam birseyler
Amin cnm.
ankaradalar cnm. Ben de nette care ariyrm. Bakalim buluruz inasallah
Saolun kizlar.
bi arkadasimla koustum. Gata a ile gotursun. Ben bir gunde 3 hastaneye goturdum hepsi bisi yol deyip eve yolladi. Sonunda gata bakti. Yatirdilar ve tedavi ettiler.dedi. ishal ve kusmadan dolayi kreatinij degeri artmis cocuklarinda.
Diyrki onda da ya kreatinin artm8stir ya da guluken alerjisi filan olabilir dedi. Bakalim.bi de oraya gotursun.
İyi siz bu baskınlarla bebek yapabilmişsiniz bacım ya:26: İnsan tedirginlikten hamile kalamaz be bu evde. Sen ne yap et al o anahtarı ya da kimseye demeden kilidi değiştir canım.
cutem Allah şifa versin. Psikiyatriye götürmüşler mi ki? Beslenme bozuklukları illa fizyolojik rahatsızlıklardan olmayabiliyor çünkü. Bence çok iyi bir çocuk psikiyatristine, pedagoga fln danışsınlar. Bir de gerçek bir hocaya danışsınlar. Öyle büyü fln işleriyle uğraşan değil de, sadece okuyan eden inançlı hocalar olur ya onlara işte. Her yolu denesinler. Başk birşey aklıma gelmiyor. Ama hani doktorlar umudunu kesmiş olsalar illa birşey söylerler. Hele bilindik bir hastalığı yoksa niye hemen başlarından savsınlar. Üniversiteler kolay kıolay bırakmazlar biliyorsun. Kobay gibi araştırırlar da araştırırlar.
canım geçmiş olsun film sonrası adetin etkilenir mi bilmiyorum ama benim anladığım herşey normal, ama sağ tüpünün sadece uç kısmında hafif tıkanıklık düşünmüş doktor. Sana hep sağdan yumurtlasan bile hamile kalabilirsin demesinin sebebi de tıkanıklığın tüpün ortasında başında değilde en uç kısmında olmasından dolayı hamileliği çok etkilemeyeceğini düşünmesi. İnşallah bu film sayesinde o tıkanıklık da açılır da hemencik hamile kalırsın önümüzdeki ay
olabilir canım zaten ben azeri misin diye merak ettim o da adindan dolayi canim:)
Canim allah şifasinı versin yavruyu ailesine bağışlasin cok zor. canım o dedigin çölyak hastaligi olabilir yani gluten iceren yiyecekler gercekten oyle rahatsızlık yapıyo. hem okutsunkar bi de bitkisel seyler e baksalar saracoglu falan gerçi o da teshis degil tedavi ediyr.ins bi çaresi bulunur
Gecmis olsun bacim ♥kızlar çok kötüyüm boğazlarım şişti kasık ağrımda var dr. umu aradım kbb ye gitmen gerek uygun bir antibiyotik verir dedi
kullanmassam bebeğime daha mı zarar vermiş olurum enfeksiyon sonuçta ? ne yapmam gerek ?????
Ederim canım benim Rabbim gönlündekine kavuştursun seiinşallah canım inşallah, dualarını eksik etme benden, Allah razı olsun...
canım o söyleyemezse sen söyleyecen sen dedin eşine artık. hem istediği yaşta olsun vazgeçecek o huydan o ne öyle çat kapıkonuş önce baktın olmuyo al anahtarını yada arkadan hani geçmeli şeyler varya neydi adı unuttum ondan yaptır istesede açamaz bir iki dener sonunda kurtulursunTatlim duzgun konusmaya yanasmiyor ki....
Kocaman kadina nasil davranmasi gerektigini soyleyemezmis...
Huylu huyundan vazgecer mi hesabi....
Is basa dustu anlayacagin
Bebimde tek yapabilcegim sey var anahtarlari ele gecirmek
Bakalim..
götürsün canım şifa olur inşallah minik kuzuyaSaolun kizlar.
bi arkadasimla koustum. Gata a ile gotursun. Ben bir gunde 3 hastaneye goturdum hepsi bisi yol deyip eve yolladi. Sonunda gata bakti. Yatirdilar ve tedavi ettiler.dedi. ishal ve kusmadan dolayi kreatinij degeri artmis cocuklarinda.
Diyrki onda da ya kreatinin artm8stir ya da guluken alerjisi filan olabilir dedi. Bakalim.bi de oraya gotursun.
kızlar çok kötüyüm boğazlarım şişti kasık ağrımda var dr. umu aradım kbb ye gitmen gerek uygun bir antibiyotik verir dedi
Masallah kocaman olmus kuzun.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.Kızlar şaka maka 30. haftamıza girdik.. hayal bile edemiyordum bu günleri.. şükürler olsun Rabbime..Bakın nasıl büyüdü benim kızcem maşallah ona
Eki Görüntüle 1212400
Canim atesin var mikızlar çok kötüyüm boğazlarım şişti kasık ağrımda var dr. umu aradım kbb ye gitmen gerek uygun bir antibiyotik verir dedi
kıyamam ya, niye bu kadar inat etti ki bu doktor böyle? Yazık sana da. 38de alınmasının bir riski yok ki, zaten planlı sezeryanlar genelde 38de yapılıyor.Bobregim dayanilmaa agriyo kizlar.sabah kadin dogumcumu aradim ne olur 38de alin bobregim cok zorluyo dedim.o zaman stent taktir ben asla riske girip almam dedi.tutturdu 39+2olucak dedi.keyfi olarak bile 38de aliyolar dedim git baska hekim alsin dedi.adama bakar misiniz.agla agla icim cikti.
Trabzonda bi ozel hast buldum bize 120km.dr elbette alinir sonucta bobrek onemli dedi.sen yeterki urolojiden buyudugunu gosteren raporu getir dedi.zaten senin bebegin su an bile alinir bir sey olmaz en kotu iki gun yogun bakimda kalir dedi.netten bi dra yazdim dr unuzu degistirin ve alinsin bebek dedi.urologum da alinmasindan yana cunku ben o stenti takarken bile dogumu baslatabilir diyo.
maşallah canım çok güzel olmuşsunuz kızçen de sen deKızlar şaka maka 30. haftamıza girdik.. hayal bile edemiyordum bu günleri.. şükürler olsun Rabbime..Bakın nasıl büyüdü benim kızcem maşallah ona
Eki Görüntüle 1212400
sağol bitanem zaten artık sığmıyor mu neyse resmen iteliyor beni kuzum :)
kuzum hayırlısı bundan sonra bebişin gelsin inşallahhhhhhhh
canım benim öncelikle Doraya maşallahhhh. inşallah tekrar takılmasına gerek kalmadan Nehir Dora ya kuvuşursun çektiğin son sıkıntı olsun bitanem. doktorda neden tutturuyor artık zorluyor seni tamsa herşeyi alsın ne bileyim canım gerçi doktorun bi bildiği vardır
kuzum bendede oluyordu ara ara korkma bence geçmiyorsa sor doktoruna
azerim konuştun mu bitanem ne dedi eşin inşallah gönlüne göre sorunsuzca çözülür kuzum zor valla
ayyy canım benim ya Rabbim şifasını versin iştahı açılsın annesine babasına bağışlasın. iyide yemiyorsa çocuğa serumla falan takviye yapsın doktorlar o ne öyle göndermek ya nerde yaşıyolar kuzum
canım tam anlamam ama seninde yazdığın gibi sol açık sağda dağılım tam olmuyor yazmış. inşallah hemen arkasından gebe kalırsın
Bobregim dayanilmaa agriyo kizlar.sabah kadin dogumcumu aradim ne olur 38de alin bobregim cok zorluyo dedim.o zaman stent taktir ben asla riske girip almam dedi.tutturdu 39+2olucak dedi.keyfi olarak bile 38de aliyolar dedim git baska hekim alsin dedi.adama bakar misiniz.agla agla icim cikti.
Trabzonda bi ozel hast buldum bize 120km.dr elbette alinir sonucta bobrek onemli dedi.sen yeterki urolojiden buyudugunu gosteren raporu getir dedi.zaten senin bebegin su an bile alinir bir sey olmaz en kotu iki gun yogun bakimda kalir dedi.netten bi dra yazdim dr unuzu degistirin ve alinsin bebek dedi.urologum da alinmasindan yana cunku ben o stenti takarken bile dogumu baslatabilir diyo.
Bobregim dayanilmaa agriyo kizlar.sabah kadin dogumcumu aradim ne olur 38de alin bobregim cok zorluyo dedim.o zaman stent taktir ben asla riske girip almam dedi.tutturdu 39+2olucak dedi.keyfi olarak bile 38de aliyolar dedim git baska hekim alsin dedi.adama bakar misiniz.agla agla icim cikti.
Kızlar şaka maka 30. haftamıza girdik.. hayal bile edemiyordum bu günleri.. şükürler olsun Rabbime..Bakın nasıl büyüdü benim kızcem maşallah ona
Eki Görüntüle 1212400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?