Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ablam bu arada kudret nari denilen birsey var...
Acaba onun ciceginden mi bulup yedirse annesi...
Midedeki yaralara vs. Iyi geliyor diye biliyorum...
Cevremde yiyenlerin coguda mmemnun...
Ama o kadar kucuk kiza verilir mi bilemedim :26:
Saolun kizlar.
bi arkadasimla koustum. Gata a ile gotursun. Ben bir gunde 3 hastaneye goturdum hepsi bisi yol deyip eve yolladi. Sonunda gata bakti. Yatirdilar ve tedavi ettiler.dedi. ishal ve kusmadan dolayi kreatinij degeri artmis cocuklarinda.
Diyrki onda da ya kreatinin artm8stir ya da guluken alerjisi filan olabilir dedi. Bakalim.bi de oraya gotursun.

İyi siz bu baskınlarla bebek yapabilmişsiniz bacım ya:26: İnsan tedirginlikten hamile kalamaz be bu evde. Sen ne yap et al o anahtarı ya da kimseye demeden kilidi değiştir canım.

cutem Allah şifa versin. Psikiyatriye götürmüşler mi ki? Beslenme bozuklukları illa fizyolojik rahatsızlıklardan olmayabiliyor çünkü. Bence çok iyi bir çocuk psikiyatristine, pedagoga fln danışsınlar. Bir de gerçek bir hocaya danışsınlar. Öyle büyü fln işleriyle uğraşan değil de, sadece okuyan eden inançlı hocalar olur ya onlara işte. Her yolu denesinler. Başk birşey aklıma gelmiyor. Ama hani doktorlar umudunu kesmiş olsalar illa birşey söylerler. Hele bilindik bir hastalığı yoksa niye hemen başlarından savsınlar. Üniversiteler kolay kıolay bırakmazlar biliyorsun. Kobay gibi araştırırlar da araştırırlar.

canım geçmiş olsun film sonrası adetin etkilenir mi bilmiyorum ama benim anladığım herşey normal, ama sağ tüpünün sadece uç kısmında hafif tıkanıklık düşünmüş doktor. Sana hep sağdan yumurtlasan bile hamile kalabilirsin demesinin sebebi de tıkanıklığın tüpün ortasında başında değilde en uç kısmında olmasından dolayı hamileliği çok etkilemeyeceğini düşünmesi. İnşallah bu film sayesinde o tıkanıklık da açılır da hemencik hamile kalırsın önümüzdeki ay

kızlar çok kötüyüm boğazlarım şişti kasık ağrımda var dr. umu aradım kbb ye gitmen gerek uygun bir antibiyotik verir dedi
ama antibiyotikte kullanmak istemiyorum zararlı die..
kullanmassam bebeğime daha mı zarar vermiş olurum enfeksiyon sonuçta ? ne yapmam gerek ?????

inşallah canım inşallah bu yorumun beni epey rahatlattı Rabbim senden raı olsun.

Ihlamur limon fln denesen, doğal yöntemler rahatlatmıyorsa antibiyotik kullanırsın canım. Tabi doktor gerçekten gerekli görüyorsa kullan. Kullanmamak bazen daha tehlikeli olabiliyor. Çok geçmiş olsun canım

inşallah canım inşallah bu yorumun beni epey rahatlattı Rabbim senden raı olsun.

Senden de razı olsun canım

olabilir canım zaten ben azeri misin diye merak ettim o da adindan dolayi canim:)
Amin cnm.
ankaradalar cnm. Ben de nette care ariyrm. Bakalim buluruz inasallah

Canim allah şifasinı versin yavruyu ailesine bağışlasin cok zor. canım o dedigin çölyak hastaligi olabilir yani gluten iceren yiyecekler gercekten oyle rahatsızlık yapıyo. hem okutsunkar bi de bitkisel seyler e baksalar saracoglu falan gerçi o da teshis degil tedavi ediyr.ins bi çaresi bulunur

Saolun kizlar. Bunu da soyleyecegim. Denesjn bakalkm.

Gecmis olsun bacim ♥
Ben senin yerinde olsam biran beklemez giderdim doktora ve ilaclarimi kullanmaya baslardim....
Tabi baya kotu bir durumda isem...
Cunku asiri agir oldugunda zencefil vs. Etki etmiyor kisiden kisiyede degisebilir...
Daha da kotuye gitmesindense biran evvel ilaclarla tedavi olmak daha iyi olur gibi ♥

Bacim sorma orasi tam bir olay zaten
Gece yarisi 1 i 1 dwn sonrayi genelde bekliyorduk basilmayalim diye

inşallah canım inşallah, dualarını eksik etme benden, Allah razı olsun...
Ederim canım benim Rabbim gönlündekine kavuştursun sei
Tatlim duzgun konusmaya yanasmiyor ki....
Kocaman kadina nasil davranmasi gerektigini soyleyemezmis...
Huylu huyundan vazgecer mi hesabi....
Is basa dustu anlayacagin
Bebimde tek yapabilcegim sey var anahtarlari ele gecirmek
Bakalim..
canım o söyleyemezse sen söyleyecen sen dedin eşine artık. hem istediği yaşta olsun vazgeçecek o huydan o ne öyle çat kapıkonuş önce baktın olmuyo al anahtarını yada arkadan hani geçmeli şeyler varya neydi adı unuttum ondan yaptır istesede açamaz bir iki dener sonunda kurtulursun
götürsün canım şifa olur inşallah minik kuzuya

canım bi kbb ye git doktor durumuna göre yönlendirir bende sünizitten dolayı kullanmak zorunda kaldım canım düşük dozlu bi antibiyotik sen bi doktora git ne diyecek içine sinmese kullanmazsın yine. çok geçmiş olsun

Kızlar şaka maka 30. haftamıza girdik.. hayal bile edemiyordum bu günleri.. şükürler olsun Rabbime..Bakın nasıl büyüdü benim kızcem maşallah ona

Kızlar şaka maka 30. haftamıza girdik.. hayal bile edemiyordum bu günleri.. şükürler olsun Rabbime..Bakın nasıl büyüdü benim kızcem maşallah ona
Eki Görüntüle 1212400
Masallah kocaman olmus kuzun.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Canim atesin var mi

Bobregim dayanilmaa agriyo kizlar.sabah kadin dogumcumu aradim ne olur 38de alin bobregim cok zorluyo dedim.o zaman stent taktir ben asla riske girip almam dedi.tutturdu 39+2olucak dedi.keyfi olarak bile 38de aliyolar dedim git baska hekim alsin dedi.adama bakar misiniz.agla agla icim cikti.
Trabzonda bi ozel hast buldum bize 120km.dr elbette alinir sonucta bobrek onemli dedi.sen yeterki urolojiden buyudugunu gosteren raporu getir dedi.zaten senin bebegin su an bile alinir bir sey olmaz en kotu iki gun yogun bakimda kalir dedi.netten bi dra yazdim dr unuzu degistirin ve alinsin bebek dedi.urologum da alinmasindan yana cunku ben o stenti takarken bile dogumu baslatabilir diyo.

kıyamam ya, niye bu kadar inat etti ki bu doktor böyle? Yazık sana da. 38de alınmasının bir riski yok ki, zaten planlı sezeryanlar genelde 38de yapılıyor.

inşaallah canım sabırla bekliyoruz bebişimizi

canım benim yaa.içim acıdı haline.
bi kaç dr.a sor gerekiyosa alsınlar bebeği.gelişimini tamamlamıştır nasıl olsa.
Allah yardımcın olsun canım benim.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Canim aldir tabi 38de bebegin gelisimi tamamlanmis oluyir zaten benim 39+4de almislardi ama almasalardi dogumum baslayacakti o gece sancilanmistim, bu dr takintilimidir obsesifmidir nedir sezeryan olacak sonucta millet keyfi yok efendim burcu şu olsun diye onden aldiranlar var, senin saglik problemin var okurken sinirlendim valla gerzek dr.

canım dr.lar nasıl eve gönderiyomuş.
eğer gıda alamıyosa çocuk serumla beslesinler,içine vitamin koysunlar iştah açıcı ilaç versinler.
hem vücudu susuz kalmaz.
inş tez zamanda geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…