Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Henuz yumurta yok. Ama gelmek uzere. Bu aksami degerlendirmeni tavsiye ederim

Canim benim genel olcum en fazla 36.0 oluyor simdi yuksekken bir anda dustu dedim acaba yumurtladimmi canim hemencik degerlendirdik 12 aydir bebgimi bekliyorum insallah rabbim gonderir

Cute ablam bebcede test yaptirmak en mantiklisi....
Bu zamana kadar neden devam etti sasirtici
Nesdemim bacim bebim kv de bu aralar cidden batmaya basladi...
Birkac saat once oglumun altini degistiriyordum birden gelip oglumn p.p.sinden opmez mi
Ben tabi sok oldum
Ne yapiyorsun dddim oglum mikrop kapacak..
Iyi misin dddim....
Oda piskin piskin birsey olmaz demez mi yirtasim geldi

Canim benim genel olcum en fazla 36.0 oluyor simdi yuksekken bir anda dustu dedim acaba yumurtladimmi canim hemencik degerlendirdik 12 aydir bebgimi bekliyorum insallah rabbim gonderir
Gun gun yazdigin zaman anlamli oluyr cnm. Sen yarin o sekilde yazarsan buraya bebegim musade ederse bakarim. Kizlarda yardimci olur. Allahim nasip.etsin sanada.

e yuh yani valla anladık ki kv nin iyisi yok. Mutlaka ni yerden sonra patlak veriyorlar benim kv de iyiydi ama artik sanki eskisi gibi değil. geçenlerde onlarda tansiyonmu ölçtum biraz yüksek çıktı kv demis bulundum ki yuksekligine ne iyi gelir diye.sen de baban (kp) gibi pek mi pimpiriklisin ne demez mi valla gicik oldum.allahim cok şükür dedim eger şöyle riskli zor bi gebelik gecirseydim kimbilir neler duyardim dedim kendi kendime

e yuh yani valla anladık ki kv nin iyisi yok. Mutlaka ni yerden sonra patlak veriyorlar benim kv de iyiydi ama artik sanki eskisi gibi değil. geçenlerde onlarda tansiyonmu ölçtum biraz yüksek çıktı kv demis bulundum ki yuksekligine ne iyi gelir diye.sen de baban (kp) gibi pek mi pimpiriklisin ne demez mi valla gicik oldum.allahim cok şükür dedim eger şöyle riskli zor bi gebelik gecirseydim kimbilir neler duyardim dedim kendi kendime

sinir oldum siteye hem hata diyo geti tikladigin kadar mesaj çıkıyo çok saçma
hiicc sevmedim işleri güçleri yok durup durup siteyi güncelleme yapiyrlar istemiyrz kardeşim.

Kizlar merhaba giremiyorum cunlu annem antalyadan geri tasiniyo benim yanima babam bir sure daha orada kalicak gelelim konumuza doktora gittik 31+2 idi 1700 gr 42 cm hafta gelisimi kilosu gayet guzel dedi ve astimim olmasindan oturu ve panik atagim oldugu icin doktorumla dogum seklimin spinal anestezi ile sezeryan olarak karar verdik rabbim o gune gelmemizi saglikla kizimi kucagima almayi nasip etsin insallah iyisinizdir hepinuzi opuyorum

canım Allah kurtarsın şimdiden sağlıklı doğum nasip etsin inş :)

günaydın kızlar
siteyi gerçekten beğenmedim hem daha yavaş
cute saol canım benim dr. da sebamed i önerdi o yüzden uygun geldi bana :)

canım ben hem aşağıda hem göbek deliğimin yanında hissediyorum bende diyordum bu yavrum napıyor dönüyor içimde ama en son ultrasona girince göbek deliğim sağında başı duruyordu kasğımın solunda da ayakları yani alttan üstten tepiyormuş:)

set gayet uygun geldi bana, zaten dediğin site araç gereç konusunda çok uygun oluyor
Evet ablam kendine geldi cok sukur ♥
Sende yolu yarilamissin masaallah ♥
Saglucakla gelsin kucuk sehzademiz ♥♥♥:)
sağol canım amin

ayyy yuh ne pişkinmiş kadın ya

canım inşaallah dilediğin gibi geçer doğumun

Gunaydın kızlar inşaallah herkes iyidir :)
Sayfaya girip yazı yazmak ne kadar gıcık oldu yaa hersey saklı ara ara bul işin yoksa şu smileylerde ayrı uyuz Allah ım şu ifadelere bakın yaa insan bunları kullanmaktan korkar çok itici yaaa

Allah razi opsun canim bebeginede hayirli uzun omurler olsun insallah
amij cnm.

Allahim ya. Diyelim pimpiriklisin. Ama suan gebesin. Ayri ozen gostermesi lazim. Diyrm ben, bunlarin huylari sonradan cikiyr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…