inşaallah canım :)canım olur arada öyle uyuyor diye kıyamamışsın bilememişsin bolca emzir gelir kendine
çok var canım 20 hafta:))
canım çok sevindim ne iyi doktora denk gelmişsin inşaallah dediğin gibi filim sonrası gerek kalmaz tutunur bebeğin
sağol canım, dikkat ediyorum çok tembel yaptı beni bu sıpam:))
nesdem canim sancilar başlamış saglicakla kurtul ins.
ayşegül canim tedavin minigini getirsin hayirli olsun hakkinda ınsallah dualarimdasin.
eflal geçmiş olsun canım aman dikkat et benimde belim cok fena sanki tutulmus gibi hareketlerde cok zorlaniyrum.masallah tekmelere minigin.ben hala hicbirsey hissetmiyorummm malesef ama gobus çıktı artik biraz da olsa.
yusra canim kontrol varmış ne guzel kocaman olmustur eren bey maşallah. ben de perşembe gidicem ins sagligi iyidir.
hifanur canim masallah ins bebişin gelmesi yakındır.
H
Hifam canım hadi bakalım bu tedavi başlangıcın hayırlara vesile olsun canım benim inşallah hersey güzel olacak :)
canım inşallah rahim filminden sonra gerek kalmaz hiçbir şeye sağlıkla miniğin geliverir
Evet ablam benimkide basladi bu aralar hatta su anda bile uyumak icin agliyor ama yatamadi bir turlucok sukur cnm. Bitti gaz. Bu defada uyumama aglamalari basladi. Mayis gurubuyla konusuyrzm hepsi ayni dertten muzdarip. Bu biter dis baslar.vs vs.. bitmez cnm.
Kendini.suclamak.hicbirseyi cozmez cnm..sadece seni yipratir enerjini.dusurur. sen ogluna bakiyrsun ilgileniyrsun. Elinden geleni yapiyrsun.
Hifacım inş rahîm filminden sonra hemen gelir meleğin aşılama v.s gerek kalmazinşaallah canım Rabbim isteyen herkese nasib etsin.
bu arada herkese cevabım aynı oldu :)
Hifacım inş rahîm filminden sonra hemen gelir meleğin aşılama v.s gerek kalmazinşaallah canım Rabbim isteyen herkese nasib etsin.
bu arada herkese cevabım aynı oldu :)
Evet ablam kendine geldi cok sukur ♥canım olur arada öyle uyuyor diye kıyamamışsın bilememişsin bolca emzir gelir kendine
çok var canım 20 hafta:))
canım çok sevindim ne iyi doktora denk gelmişsin inşaallah dediğin gibi filim sonrası gerek kalmaz tutunur bebeğin
sağol canım, dikkat ediyorum çok tembel yaptı beni bu sıpam:))
Ablam utanma olsa bastan gelmezdi kiiyiyiz cnm cok sukur. Buyumeye calisiyr yavrum. Beni eliyle sevmeyi ogrendi
Daha tamamlanmamis bence cnm. Sorunlar hep ondan kaynaklaniyr.
Ayyy utanmaz ya. Zincire ragmen daha mi anlamiyr bu kadin.
Kizlar adetimin 10. Ve 11. Gunu 36.2 iken buun atesim 35.7 ye dusmus bal tarcin corekotuda yiyorum sizce yumurtladimmi
kuzum kendini suçlama bilmediğimiz çok şey var öğreneceğiz hepimiz birbirimize tecrübeyiz. ben uyku konusunda ilaç kullandığım için hassasım. emzirme döneminde bebeğimin uyku hali artarsa doktorda nörolojik muayene yaptırmam gerekiyormuş çok araştırdım ama sende öyle bişey yok sonuçta bi daha dikkat edersin canım
Henuz yumurta yok. Ama gelmek uzere. Bu aksami degerlendirmeni tavsiye ederimKizlar adetimin 10. Ve 11. Gunu 36.2 iken buun atesim 35.7 ye dusmus bal tarcin corekotuda yiyorum sizce yumurtladimmi
Bir de yazarken tum olcumlerinizi yazarsaniz yorum daha saglikli olur.Kizlar bilginiz yok mu
Yuzsuz mudur nedir.Ablam utanma olsa bastan gelmezdi ki
Hatta bugun bir ara bizim yakin komsumuzun ayrilma konusu oldu...
Alt kat komsumuz anlatti iste kv si anahtarlarini almis cat kapi girer dururmus falan o nedenle bosanma karari almislar dedi...
Benim kv de hemen bende giriyorum oyle ama oglum cogu zaman olmuyor evde demez mi...
Bende iyi yapiyorlar bosanmakla cok bile dayanmis kiz dedim ...
Ama kime dedimmm anlamadi ki
Yuzsuz mudur nedir.Ablam utanma olsa bastan gelmezdi ki
Hatta bugun bir ara bizim yakin komsumuzun ayrilma konusu oldu...
Alt kat komsumuz anlatti iste kv si anahtarlarini almis cat kapi girer dururmus falan o nedenle bosanma karari almislar dedi...
Benim kv de hemen bende giriyorum oyle ama oglum cogu zaman olmuyor evde demez mi...
Bende iyi yapiyorlar bosanmakla cok bile dayanmis kiz dedim ...
Ama kime dedimmm anlamadi ki
Canim ben de tarak setini,banyo setini filan hep aynu marka aldim.bakim urunlerim de sebamed.hesaba vurunca bu daha ekonomik al bence ama bakim urunlerinin son kullanmasi onemli.ben sebamedi n pisik kremi yerine nemlendiricisini aldim.sampuanimiz 500gr.sabunumuz daha buyuk.filesi taragi ayni marka.bebedor guzel cidden.Canlar nasılsınız ?
Siteyi hiç beğenmedim tel. Giriyorum hiç bişey anlayamadım alıntıda olmuyor
Ben bugün daha iyim çok şükür fakat 2 gündür kasık ağrılarım oluyor ve bebeğim daha aşağıda hareket etmeye başladı yani vajinama doğru normal mi ki ?
Birde bu banyo seti bana çok uygun geldi siZde bakın :)
http://www.bebefix.com/Bebefix-Lux-Banyo-Seti.html#0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?