Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşaallah canım :)

inşaallah canım.çok umutluyum

Canlar nasılsınız ?
Siteyi hiç beğenmedim tel. Giriyorum hiç bişey anlayamadım alıntıda olmuyor
Ben bugün daha iyim çok şükür fakat 2 gündür kasık ağrılarım oluyor ve bebeğim daha aşağıda hareket etmeye başladı yani vajinama doğru normal mi ki ?
Birde bu banyo seti bana çok uygun geldi siZde bakın :)
http://www.bebefix.com/Bebefix-Lux-Banyo-Seti.html#0

Evet ablam benimkide basladi bu aralar hatta su anda bile uyumak icin agliyor ama yatamadi bir turlu
Uzulmemek elimde degil ablamda bana ders oldu bu iyi oldu bir daha saatinden fazla uyumasina izin vermeyecegim ins.

Kizlar adetimin 10. Ve 11. Gunu 36.2 iken buun atesim 35.7 ye dusmus bal tarcin corekotuda yiyorum sizce yumurtladimmi

Evet ablam kendine geldi cok sukur ♥
Sende yolu yarilamissin masaallah ♥
Saglucakla gelsin kucuk sehzademiz ♥♥♥:)

iyiyiz cnm cok sukur. Buyumeye calisiyr yavrum. Beni eliyle sevmeyi ogrendi

Daha tamamlanmamis bence cnm. Sorunlar hep ondan kaynaklaniyr.

Ayyy utanmaz ya. Zincire ragmen daha mi anlamiyr bu kadin.
Ablam utanma olsa bastan gelmezdi ki
Hatta bugun bir ara bizim yakin komsumuzun ayrilma konusu oldu...
Alt kat komsumuz anlatti iste kv si anahtarlarini almis cat kapi girer dururmus falan o nedenle bosanma karari almislar dedi...
Benim kv de hemen bende giriyorum oyle ama oglum cogu zaman olmuyor evde demez mi...
Bende iyi yapiyorlar bosanmakla cok bile dayanmis kiz dedim ...
Ama kime dedimmm anlamadi ki

Buna sukur bacim ne diyeyim..
Yok bugun sik sik emzirerek telafi etmsye calistim zaten ♥

Bu arada bacilar bizim sariligimiz hala devam ediyor gozlerindeki sarilik gecmedi bir turlu...
Tekrar test mi yaptirmam gerekir ?

Missy ben o.dedigin seti bilmiyrm.cnm.

Azeri bi test daha yaptir derim. Kv nin piskinligine de diyeceknsoz bulamiyrm.

Rosechina cnm gecmis olsun. Ben set almadim. Bebek dr.u hangi marka derse o urunleri alayim.dedim. bana losyon yada yag yada krem surme bebege dedi. Sadece sampuan kullaniyrm cnm. Karar senin.

Yuzsuz mudur nedir.
Canim se olctur uyku nedeni de sarilik olabilir.yoksa durmazdi bagrirdi

Yuzsuz mudur nedir.
Canim se olctur uyku nedeni de sarilik olabilir.yoksa durmazdi bagrirdi

Delircem valla giresim gelmiyo yazi yazayim diyorum reklama bagliyo beni.sinir basti valla.ayrintili duzenle desem de hata veriyo.

Canim ben de tarak setini,banyo setini filan hep aynu marka aldim.bakim urunlerim de sebamed.hesaba vurunca bu daha ekonomik al bence ama bakim urunlerinin son kullanmasi onemli.ben sebamedi n pisik kremi yerine nemlendiricisini aldim.sampuanimiz 500gr.sabunumuz daha buyuk.filesi taragi ayni marka.bebedor guzel cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…