Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım bende merak ettim bak paşayııı:) benim doktorumda sorun olmadığı sürece ayda bir çağırıyor 1 eylül bizim kontrol daha çok var.
canım perşembe günü benim 32 hafta raporumu yazacak bende 34 e kadar çalışıp ayrılayım artık diyorum bvelim falan ağrıyor bide masada eğiliyorum ya kasıklarım ağrıyor

merhaba canlar bu ne ya sitenin yeni halini hic beğenmedim birine alisiyruz yenisini yapıyorlar
alisamiyrum hicbirsey gorunmuyr.

Evet bacim hala kendine tam gelemedi oglum zorla emziriyorum resmen yari uykulu kendimi cok sucluyorum :-(
kuzum kendini suçlama bilmediğimiz çok şey var öğreneceğiz hepimiz birbirimize tecrübeyiz. ben uyku konusunda ilaç kullandığım için hassasım. emzirme döneminde bebeğimin uyku hali artarsa doktorda nörolojik muayene yaptırmam gerekiyormuş çok araştırdım ama sende öyle bişey yok sonuçta bi daha dikkat edersin canım

Cnm. Artik basinin donmesi normal. Ben bayilma noktasina geliyrdum. Zor nefes alirsin. Ayakta cok duramazsin. Bollllcaaaa dinlennnn. Inan sonra hiccçccc vaktin kalmayacak cnmm.

nesdem canim sancilar başlamış saglicakla kurtul ins.

ayşegül canim tedavin minigini getirsin hayirli olsun hakkinda ınsallah dualarimdasin.

eflal geçmiş olsun canım aman dikkat et benimde belim cok fena sanki tutulmus gibi hareketlerde cok zorlaniyrum.masallah tekmelere minigin.ben hala hicbirsey hissetmiyorummm malesef ama gobus çıktı artik biraz da olsa.

yusra canim kontrol varmış ne guzel kocaman olmustur eren bey maşallah. ben de perşembe gidicem ins sagligi iyidir.

hifanur canim masallah ins bebişin gelmesi yakındır.

ayşegül canim tedavin minigini getirsin hayirli olsun hakkinda ınsallah dualarimdasin.

eflal geçmiş olsun canım aman dikkat et benimde belim cok fena sanki tutulmus gibi hareketlerde cok zorlaniyrum.masallah tekmelere minigin.ben hala hicbirsey hissetmiyorummm malesef ama gobus çıktı artik biraz da olsa.

yusra canim kontrol varmış ne guzel kocaman olmustur eren bey maşallah. ben de perşembe gidicem ins sagligi iyidir.

cok sukur cnm. Bitti gaz. Bu defada uyumama aglamalari basladi. Mayis gurubuyla konusuyrzm hepsi ayni dertten muzdarip. Bu biter dis baslar.vs vs.. bitmez cnm.

Evet bacim hala kendine tam gelemedi oglum zorla emziriyorum resmen yari uykulu kendimi cok sucluyorum :-(
Kendini.suclamak.hicbirseyi cozmez cnm..sadece seni yipratir enerjini.dusurur. sen ogluna bakiyrsun ilgileniyrsun. Elinden geleni yapiyrsun.

Cnm. Artik basinin donmesi normal. Ben bayilma noktasina geliyrdum. Zor nefes alirsin. Ayakta cok duramazsin. Bollllcaaaa dinlennnn. Inan sonra hiccçccc vaktin kalmayacak cnmm.
Doğru canım ayakta duramıyorum hatta merdiven çıkmam eziyet oluyor dinlene dinlene çıkıyorum dinlenmeye çalışıyorum fırsat buldukça :)

canım senin ilk bebeğin hareketlerini daha az hissetmen normal, benim ilk oğluşda çok hareketli değildi bu baskın çıktı:)) tepiyor sürekli bende yandım diyorum şimdiden böyle olursa ne yapıcam doğunca bilmem:) dışardan henüz eşime dokundurtmadım ben kendim hissediyorum üzülme yani benimki zıpır çıktı:)

canım bende sinir oldum özellikle toplu alıntılama olmamasına sadece bir sayfada yapabiliyorsun diğerine geçince gidiyor seçtiğin mesajlar, bu arada senin doğum yakın zaten gelir bir haftaya:)

canım olur arada öyle uyuyor diye kıyamamışsın bilememişsin bolca emzir gelir kendine
Cuteeemmm,Rüzgar ne alemdee,nasıl ?
Azerimm senin sıkıntıların vardı,naptın atlatabildin mi ?
Efloşumm ne zaman doğuruyoonn kııızz :)

çok var canım 20 hafta:))

canım çok sevindim ne iyi doktora denk gelmişsin inşaallah dediğin gibi filim sonrası gerek kalmaz tutunur bebeğin
Eflalim dikkat et kendine canım maaşallah kuzunada :)

sağol canım, dikkat ediyorum çok tembel yaptı beni bu sıpam:))

canım olur arada öyle uyuyor diye kıyamamışsın bilememişsin bolca emzir gelir kendine

çok var canım 20 hafta:))

canım çok sevindim ne iyi doktora denk gelmişsin inşaallah dediğin gibi filim sonrası gerek kalmaz tutunur bebeğin
Eflalim dikkat et kendine canım maaşallah kuzunada :)

sağol canım, dikkat ediyorum çok tembel yaptı beni bu sıpam:))

Şu yazı hoşuma gitti sizlerlede paylaşayım dedim :)
Hanımına yardım eden adam kılıbık değil kalbi ılık bir adamdır. ..

:)) onunla ilgili yazı var canım kılıbık değil kalbi ılık diye bulursan oku:)
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

canım bulamadık ki ben bile albümümü göremiyorum
sağol canım

merhaba canlar bu ne ya sitenin yeni halini hic beğenmedim birine alisiyruz yenisini yapıyorlar
alisamiyrum hicbirsey gorunmuyr.

aynen canım çok gıcık olmuş
sağol canım aman sende dikkat et benim bel kalça bacak kasık kopmle ağrıdı çok fenaydı dedim kesin bir şey var doğum sancısı gibiydi, bu bıdığım kurtlu çıktı canım durmuyor abisine kızınca tepiyor beni:) yandım ben:) hadi gözün aydın çıkmış göbüşün, benim göbüşde bir kaç gündür yayvanlaştı sivriydi değişti şekli

Yazdiklarima hata olustu diyo.carpiya basiyorum facebook a yonlendiriyo bu ne bicim is yaaaa.
Canım altta ayrıntılı düzenleme butonu var ya ordan yaz mesajını o zaman hata yazısı çıkmıyor

iyiyiz cnm cok sukur. Buyumeye calisiyr yavrum. Beni eliyle sevmeyi ogrendi

Yazdiklarima hata olustu diyo.carpiya basiyorum facebook a yonlendiriyo bu ne bicim is yaaaa.
Daha tamamlanmamis bence cnm. Sorunlar hep ondan kaynaklaniyr.

Bacim eve girer girmez cekiyorum surgumu...
Istedigi zaman giremiyor ama hala anahtarla giriyor yakinda cengel kopmasa iyidir
Ayyy utanmaz ya. Zincire ragmen daha mi anlamiyr bu kadin.

Kizlar bu molfixin doğuma hazirlik paketi Nasi sizce baya arastirdum en uygun civilim.com da buldum kargoyla 44e geliyor yanlis hatirlamiyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…