canım perşembe günü benim 32 hafta raporumu yazacak bende 34 e kadar çalışıp ayrılayım artık diyorum bvelim falan ağrıyor bide masada eğiliyorum ya kasıklarım ağrıyorHadi bakalım bende merak ettim bak paşayııı:) benim doktorumda sorun olmadığı sürece ayda bir çağırıyor 1 eylül bizim kontrol daha çok var.
kuzum kendini suçlama bilmediğimiz çok şey var öğreneceğiz hepimiz birbirimize tecrübeyiz. ben uyku konusunda ilaç kullandığım için hassasım. emzirme döneminde bebeğimin uyku hali artarsa doktorda nörolojik muayene yaptırmam gerekiyormuş çok araştırdım ama sende öyle bişey yok sonuçta bi daha dikkat edersin canımEvet bacim hala kendine tam gelemedi oglum zorla emziriyorum resmen yari uykulu kendimi cok sucluyorum :-(
Cnm. Artik basinin donmesi normal. Ben bayilma noktasina geliyrdum. Zor nefes alirsin. Ayakta cok duramazsin. Bollllcaaaa dinlennnn. Inan sonra hiccçccc vaktin kalmayacak cnmm.Cutem başım çok dönüyor bugün az kaldı değil mi güzel yüreklim :) Nesdemimin cidden fırtına öncesi sessizlik gibi bu durumu :)
Arkadaşının bebeği inşaallah iyidir canım Rabbim şifasına sebep olacak doktorlarla karşılaştırsın minik yavruyu..
Yusuf Rüzgar nasıl annesi :)
cok sukur cnm. Bitti gaz. Bu defada uyumama aglamalari basladi. Mayis gurubuyla konusuyrzm hepsi ayni dertten muzdarip. Bu biter dis baslar.vs vs.. bitmez cnm.Cok haklisin ablam bundan sonra daha dikkatli olurum...
Uyandim ama cok guzel uyuyordu nasil olsa yarim saate kendisi uyanir dedim ama baktim uyuyakalmisim :-(
Yusufumuz nasil gaz sikintisida bitti ise simdi kendisini sevdirmeye baslamistir pasa ♥
Kendini.suclamak.hicbirseyi cozmez cnm..sadece seni yipratir enerjini.dusurur. sen ogluna bakiyrsun ilgileniyrsun. Elinden geleni yapiyrsun.Evet bacim hala kendine tam gelemedi oglum zorla emziriyorum resmen yari uykulu kendimi cok sucluyorum :-(
Doğru canım ayakta duramıyorum hatta merdiven çıkmam eziyet oluyor dinlene dinlene çıkıyorum dinlenmeye çalışıyorum fırsat buldukça :)Cnm. Artik basinin donmesi normal. Ben bayilma noktasina geliyrdum. Zor nefes alirsin. Ayakta cok duramazsin. Bollllcaaaa dinlennnn. Inan sonra hiccçccc vaktin kalmayacak cnmm.
Ahanda benim kocam ♥♥♥♥Şu yazı hoşuma gitti sizlerlede paylaşayım dedim :)
Hanımına yardım eden adam kılıbık değil kalbi ılık bir adamdır. ..
Hoşgeldin Duham cidden çok gıcık olmuş böyle yaa bende hiç beğenmedimmerhaba canlar bu ne ya sitenin yeni halini hic beğenmedim birine alisiyruz yenisini yapıyorlar
alisamiyrum hicbirsey gorunmuyr.
hb.canim nasılsın agirlastin bayagi.Hoşgeldin Duham cidden çok gıcık olmuş böyle yaa bende hiç beğenmedim
ayy hadi hayırlısı canım:) umarım sizi üzmeden hemencik gelir miniğiniz.
geçmiş olsun canım. dikkat et, dinlen artık.
benim bebiş tembel galiba o kadar çok tepki vermiyor her şeye
arada hissediyorum hareketlerini ama babası henüz hissedemedidışarıdan hissedilmiyor sanki.
Kizlar sabahtan beri kac kere girip ciktim yazmaya calisiyorum olmuyor.tablete ve telefona hic uygun degil durmadan reklam tikliyorum.yazdiklarim kayiyor.valla firlatasim geldi elimdekini.birden fazla alinti yapamiyorum.yazdiklarim kayiyor.ben mi beceriksizim diyorum ama eski formatta boyle olmuyordu.daraldim valla.okuyup cikiyorum yazdiklarinizi.ben bu formati cozene kadar dogururum:) :)
Evet bacim hala kendine tam gelemedi oglum zorla emziriyorum resmen yari uykulu kendimi cok sucluyorum :-(
Cuteeemmm,Rüzgar ne alemdee,nasıl ?
Azerimm senin sıkıntıların vardı,naptın atlatabildin mi ?
Efloşumm ne zaman doğuruyoonn kııızz :)
site kötü olmuş yaa.
bugün dr.a gittim kızlar.
bi ilgi bi ilgi :)
dr üç ayrı şekilde muayne etti.hiç daha önce böyle detaylı muayne olmamıştım.
bide boğazlarıma elledi baktı tiroid varmı diye.sonrada göğsüme baktı süt geliyomu diye.benim prolaktin değerimden çok az yüksek çıkmıştı.
yarın rahim filmi çektiriyorum.
bana artık klomen kullanmayalım.daha önce kullanmışsın artık aşılamaya geçelim dedi.
3 yıllık evli olanlara devlet aşılamada bi kısmını üstleniyomuş.
bizim daha 2 yıl oldu.malum taşındık bir sürü masrafımız çıktı.
o yüzden ben aşılamayı şimdi düşünemem.
belki rahim filminden sonra gerek kalmaz aşılamaya filan.
bide eşimle bana içinde üç tane hap bulunan antibiotik verdi.
eğer rahimde bakteri mikrop varsa oda hamile kalmana engel olur dedi.
eşim içinde aynı şekildeymiş.
benden havadisler bu kadar kızlar :)
Eflalim dikkat et kendine canım maaşallah kuzunada :)
Evet bacim hala kendine tam gelemedi oglum zorla emziriyorum resmen yari uykulu kendimi cok sucluyorum :-(
Cuteeemmm,Rüzgar ne alemdee,nasıl ?
site kötü olmuş yaa.
bugün dr.a gittim kızlar.
bi ilgi bi ilgi :)
dr üç ayrı şekilde muayne etti.hiç daha önce böyle detaylı muayne olmamıştım.
bide boğazlarıma elledi baktı tiroid varmı diye.sonrada göğsüme baktı süt geliyomu diye.benim prolaktin değerimden çok az yüksek çıkmıştı.
yarın rahim filmi çektiriyorum.
bana artık klomen kullanmayalım.daha önce kullanmışsın artık aşılamaya geçelim dedi.
3 yıllık evli olanlara devlet aşılamada bi kısmını üstleniyomuş.
bizim daha 2 yıl oldu.malum taşındık bir sürü masrafımız çıktı.
o yüzden ben aşılamayı şimdi düşünemem.
belki rahim filminden sonra gerek kalmaz aşılamaya filan.
bide eşimle bana içinde üç tane hap bulunan antibiotik verdi.
eğer rahimde bakteri mikrop varsa oda hamile kalmana engel olur dedi.
eşim içinde aynı şekildeymiş.
benden havadisler bu kadar kızlar :)
Eflalim dikkat et kendine canım maaşallah kuzunada :)
Şu yazı hoşuma gitti sizlerlede paylaşayım dedim :)
Hanımına yardım eden adam kılıbık değil kalbi ılık bir adamdır. ..
sağol canımcanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
canım bulamadık ki ben bile albümümü göremiyorum
merhaba canlar bu ne ya sitenin yeni halini hic beğenmedim birine alisiyruz yenisini yapıyorlar
alisamiyrum hicbirsey gorunmuyr.
sağol canım aman sende dikkat et benim bel kalça bacak kasık kopmle ağrıdı çok fenaydı dedim kesin bir şey var doğum sancısı gibiydi, bu bıdığım kurtlu çıktı canım durmuyor abisine kızınca tepiyor beni:) yandım ben:) hadi gözün aydın çıkmış göbüşün, benim göbüşde bir kaç gündür yayvanlaştı sivriydi değişti şeklinesdem canim sancilar başlamış saglicakla kurtul ins.
ayşegül canim tedavin minigini getirsin hayirli olsun hakkinda ınsallah dualarimdasin.
eflal geçmiş olsun canım aman dikkat et benimde belim cok fena sanki tutulmus gibi hareketlerde cok zorlaniyrum.masallah tekmelere minigin.ben hala hicbirsey hissetmiyorummm malesef ama gobus çıktı artik biraz da olsa.
yusra canim kontrol varmış ne guzel kocaman olmustur eren bey maşallah. ben de perşembe gidicem ins sagligi iyidir.
hifanur canim masallah ins bebişin gelmesi yakındır.
Canım altta ayrıntılı düzenleme butonu var ya ordan yaz mesajını o zaman hata yazısı çıkmıyorYazdiklarima hata olustu diyo.carpiya basiyorum facebook a yonlendiriyo bu ne bicim is yaaaa.
iyiyiz cnm cok sukur. Buyumeye calisiyr yavrum. Beni eliyle sevmeyi ogrendiCuteeemmm,Rüzgar ne alemdee,nasıl ?
Daha tamamlanmamis bence cnm. Sorunlar hep ondan kaynaklaniyr.Yazdiklarima hata olustu diyo.carpiya basiyorum facebook a yonlendiriyo bu ne bicim is yaaaa.
Ayyy utanmaz ya. Zincire ragmen daha mi anlamiyr bu kadin.Bacim eve girer girmez cekiyorum surgumu...
Istedigi zaman giremiyor ama hala anahtarla giriyor yakinda cengel kopmasa iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?