Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Site konusunda hepinize katiliyrn. Kullaniminin bu kadar zorlastirilmasina anlam veremedim.

Kutsal cnm. Allah saglikla kavustursun ikinizi. Spinal sezeryan epidural sezeryandan daha iyi bence. Guzel karar vermissin.

Yani normal hareketleri benim kuzu da çok hareketli maşallah

Gunaydin Kizlar ya ne alaka ama bana karnim asabi inmiş gibi geliyor nedenkiii?? Nefes alipverisim bile rahatladi
Bide kasinti cikti kafama az sıkıntım vardiya neyse binada sukur

kutsal: canım en doğrusu spinal. panik atağın varsa zaten zorlar seni normal doğum. ben de sanırım sezaryende kararlıyım. benimki de spinal olucak.
azeri: Canım kadın kafayı yemiş takılma artık.töbe töbeee. el kadar cocuğa yaptığına bak.

alıntı yapamıyorum bari böyle yazayım dedim.

kızlar göbeğim baya indi aşağı. yarın 37+0 oluyoruz. kontrol var ama kendi dr um yokmuş izindeymiş. çalışamaz raporu almam gerekiyormuş.

Gunaydin Kizlar ya ne alaka ama bana karnim asabi inmiş gibi geliyor nedenkiii?? Nefes alipverisim bile rahatladi
Bide kasinti cikti kafama az sıkıntım vardiya neyse binada sukur
canım çıkar yukarı. arada inip çıkıyor. kaşıntı dediğin vajinalde mi yoksa allerji mi. benim her yerim allerji oldu da.

Col sukur cnm..yarin ola hayrola ) 37 yi bitirdin ya. Bundan sonrasi Allah Kerim.
Alerji kotu olmus. Ben de hala ilac iciyrm alerji icin. 1.5ay oldu hala gecmedi. Bi spiral neler acti basima ;(

Sabah kalktik esimin atesi 38. Hastaneye yolladim. Bogaz enfeksiyonu. Antibiyotik igne yapip yollamislar. Simdi kecbur ise gitti. Dr bulasici demis. Ben ne yapacagim simdi. bebege yaklasmiyr, maskede alacak. Gecede ayri odalarda yattik ve yatacagiz. Ama mecbur biraraya geliyrz da salonda. Bana da bulasirsa sorun. Bebege bakamam. Nasil korunacagim ve bebegi koruyacagim. Kocama nasil bakacagim. Bir de antibiyotik icecek. Kac gun uzak durmasi gerekecek bebekten. Bilen sekerlerden yardim rica edeyim.

canım bir kol boyu uzak durun. ellerini sık yıka. ayrıca da anne sütü aldığı için oğlun bulaşma olasılığı çok düşük. bir de alabilirseniz antibakteriyel jellerden al. kuluçka süresi 3 gündür bu tarz hastalıkların benim bildiğim kadaryla. 38 ateş çok yüksek değil çok ağır atlatmayacak demek ki.geçmiş olsun canım.

Col sukur cnm..yarin ola hayrola ) 37 yi bitirdin ya. Bundan sonrasi Allah Kerim.
Alerji kotu olmus. Ben de hala ilac iciyrm alerji icin. 1.5ay oldu hala gecmedi. Bi spiral neler acti basima ;(
canım benim bünyem hep allerjiktir. ama bir aydır geçmiyor kollarımın içleri, parmak aralarım bacak arkalarım hep yara. gül suyu sürüyorum sürekli ilaç alamadığım için. çenem bile kuruyor kaşınıyor.

Kiyamam kuzum.

selam kızlar, telden alıntıları göremiyorum, herkes iyidir umarım. Var mı yeni haberler? Nesdoşla ece naptılar

selam kızlar, telden alıntıları göremiyorum, herkes iyidir umarım. Var mı yeni haberler? Nesdoşla ece naptılar

kızlar sonunda rahim filmimi çektirdim.
radyomarda çekildim çok rahat ettim.annem bekleme salonunda beni bekledi almadılar onu yanıma.
çok korkmuş.ben iki dk sonra canlı canlı yanına gelince çok şaşırdı.zamanında annemde çekilmiş bi hafta kalkamamış :)
bana açıklama yapmadılar.iyimi dedim dr.nuz söyler size dediler.
dr.dan önce sizlerden yorum bekliyorum :)

Eklentiler

• 20140812_130959.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 112
  • 20140812_130646.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 145
  • 20140812_130918.webp
    11 KB · Görüntüleme: 101
  • 20140812_130952.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 99

geçmiş olsun canım cok şükür kolay atlatmissin. yazidan anladigim kadariyla tüplerin acik ins devamı minigi le gelsin.

kızlar belim ağrıyor cok fena yani tutulmus mu yoksa gebelikten mi anlayamıyorum. yatınca kalkamıyorum egilrmiyrum.yuruyunce yine agriyor. bacaklarimi tam uzatip yatamiyrum geriliyor sanki.yarin doktora gidicem duramiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…