Aynen bende almiyorum zaten molfixin bu paketinin fiyati Nasi sence? Yenidoğan 44luymus zaten fazla lazim olmaz herhalde bu bebek 4e yakin doğacak büyük ihtimalcanım ben molfix kullanıyorum oğluma çok memnunum, israil malı almam şahsen
canım ben hem aşağıda hem göbek deliğimin yanında hissediyorum bende diyordum bu yavrum napıyor dönüyor içimde ama en son ultrasona girince göbek deliğim sağında başı duruyordu kasğımın solunda da ayakları yani alttan üstten tepiyormuş:)
set gayet uygun geldi bana, zaten dediğin site araç gereç konusunda çok uygun oluyor
sağol canım amin
canım çıkar yukarı. arada inip çıkıyor. kaşıntı dediğin vajinalde mi yoksa allerji mi. benim her yerim allerji oldu da.Gunaydin Kizlar ya ne alaka ama bana karnim asabi inmiş gibi geliyor nedenkiii?? Nefes alipverisim bile rahatladi
Bide kasinti cikti kafama az sıkıntım vardiya neyse binada sukur
Col sukur cnm..yarin ola hayrolakutsal: canım en doğrusu spinal. panik atağın varsa zaten zorlar seni normal doğum. ben de sanırım sezaryende kararlıyım. benimki de spinal olucak.
azeri: Canım kadın kafayı yemiş takılma artık.töbe töbeee. el kadar cocuğa yaptığına bak.
alıntı yapamıyorum bari böyle yazayım dedim.
kızlar göbeğim baya indi aşağı. yarın 37+0 oluyoruz. kontrol var ama kendi dr um yokmuş izindeymiş. çalışamaz raporu almam gerekiyormuş.
canım bir kol boyu uzak durun. ellerini sık yıka. ayrıca da anne sütü aldığı için oğlun bulaşma olasılığı çok düşük. bir de alabilirseniz antibakteriyel jellerden al. kuluçka süresi 3 gündür bu tarz hastalıkların benim bildiğim kadaryla. 38 ateş çok yüksek değil çok ağır atlatmayacak demek ki.geçmiş olsun canım.Sabah kalktik esimin atesi 38. Hastaneye yolladim. Bogaz enfeksiyonu. Antibiyotik igne yapip yollamislar. Simdi kecbur ise gitti. Dr bulasici demis. Ben ne yapacagim simdi. bebege yaklasmiyr, maskede alacak. Gecede ayri odalarda yattik ve yatacagiz. Ama mecbur biraraya geliyrz da salonda. Bana da bulasirsa sorun. Bebege bakamam. Nasil korunacagim ve bebegi koruyacagim. Kocama nasil bakacagim. Bir de antibiyotik icecek. Kac gun uzak durmasi gerekecek bebekten. Bilen sekerlerden yardim rica edeyim.
canım benim bünyem hep allerjiktir. ama bir aydır geçmiyor kollarımın içleri, parmak aralarım bacak arkalarım hep yara. gül suyu sürüyorum sürekli ilaç alamadığım için. çenem bile kuruyor kaşınıyor.Col sukur cnm..yarin ola hayrola) 37 yi bitirdin ya. Bundan sonrasi Allah Kerim.
Alerji kotu olmus. Ben de hala ilac iciyrm alerji icin. 1.5ay oldu hala gecmedi. Bi spiral neler acti basima ;(
Kiyamam kuzum.canım benim bünyem hep allerjiktir. ama bir aydır geçmiyor kollarımın içleri, parmak aralarım bacak arkalarım hep yara. gül suyu sürüyorum sürekli ilaç alamadığım için. çenem bile kuruyor kaşınıyor.
vajinal kaşıntı yaa silinirken falan cnm acıyor ilerlemese iyicanım çıkar yukarı. arada inip çıkıyor. kaşıntı dediğin vajinalde mi yoksa allerji mi. benim her yerim allerji oldu da.
he iyi madem bir şey kaçırmamışım2 si de dogurmadi cnm
kızlar sonunda rahim filmimi çektirdim.
radyomarda çekildim çok rahat ettim.annem bekleme salonunda beni bekledi almadılar onu yanıma.
çok korkmuş.ben iki dk sonra canlı canlı yanına gelince çok şaşırdı.zamanında annemde çekilmiş bi hafta kalkamamış :)
bana açıklama yapmadılar.iyimi dedim dr.nuz söyler size dediler.
dr.dan önce sizlerden yorum bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?