AYYYYYY ecem okurken acaip heyecanladım şükürler olsun çok sevindim Rabbim bir ömür sağlık shhat versin hiç ayırmasın siziiiiiii maşallaahhhhhhhhkiiizlaaaaaarrr 41+1de dogum yaptim....sezeryana gidiyordum artik bebis buyuk dendi ustelik haftasin gecmisti daha da geciyordu...dk tesaduf hadi gel altdan bakalim sobra sezeryana hazirlariz dedi.bi baktim 2parmak aciklik ee aksama dogurursun sezeryana gerek kalmadi dedi...evden 0agrisiz 2parmak aciklikla gelmisim geri kalanini da herkesle dalga gece gece 4parmak acilmaya kadar sadece adet sancilariyla plates topu uzerinde ve ya yuruyerek gecirdim..son 2saat birazcik zor oldu yani..tam acilma ve ikinma gelen kismi..aslinda kilo yalnis verilmeseydi yani 3.900denmeseydi belki o an ya doguramazsam panigine kapilmazdim..o an sadece ya cikmazsa diye dusunup panige kapildim hafiften ama sukurler olsun guc geldi bi kac ikinmada bebisin basini gorunce sacini falan gorunce ikinmaya devam inancim kendime gelmisdi..veee basardim sukurler oldun minigim kucagimdaydiiii...ayy cok mutluyum kizlar Rabbim benim gonlume gore verdi Insallahhh sizletinde gonlunce verir yasatir herseyi...gecmise bakamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir..nesdosum daha dogurmadin dimi...bak normsl sansin varsa dene derim...beni kilo korkutmusdu cogu kisi ilk bebek cok iri demisti ama 3.600oldu..ultrason yalnis cikarmis..simdi sadece bi kac kucuk dikisim var onemli degil o da ben de bebisim de cok iyiyiz..Eve gecince etraflica yazarim...optum hepinizi darisi tum bekleyenlere
Ecee canım gözün aydıınn çokk sevindim ayy darısı Nesdemime ve tüm sırası gelen güzel yüreklere tabi banada :) Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin yavrunu hadi geçmiş olsun canım yavruna da bol bol miss gibi sütün olsun evlafında güzel güzel beslensin büyüsün :)kiiizlaaaaaarrr 41+1de dogum yaptim....sezeryana gidiyordum artik bebis buyuk dendi ustelik haftasin gecmisti daha da geciyordu...dk tesaduf hadi gel altdan bakalim sobra sezeryana hazirlariz dedi.bi baktim 2parmak aciklik ee aksama dogurursun sezeryana gerek kalmadi dedi...evden 0agrisiz 2parmak aciklikla gelmisim geri kalanini da herkesle dalga gece gece 4parmak acilmaya kadar sadece adet sancilariyla plates topu uzerinde ve ya yuruyerek gecirdim..son 2saat birazcik zor oldu yani..tam acilma ve ikinma gelen kismi..aslinda kilo yalnis verilmeseydi yani 3.900denmeseydi belki o an ya doguramazsam panigine kapilmazdim..o an sadece ya cikmazsa diye dusunup panige kapildim hafiften ama sukurler olsun guc geldi bi kac ikinmada bebisin basini gorunce sacini falan gorunce ikinmaya devam inancim kendime gelmisdi..veee basardim sukurler oldun minigim kucagimdaydiiii...ayy cok mutluyum kizlar Rabbim benim gonlume gore verdi Insallahhh sizletinde gonlunce verir yasatir herseyi...gecmise bakamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir..nesdosum daha dogurmadin dimi...bak normsl sansin varsa dene derim...beni kilo korkutmusdu cogu kisi ilk bebek cok iri demisti ama 3.600oldu..ultrason yalnis cikarmis..simdi sadece bi kac kucuk dikisim var onemli degil o da ben de bebisim de cok iyiyiz..Eve gecince etraflica yazarim...optum hepinizi darisi tum bekleyenlere
maşallah Barekallah gözünaydın ecem allahim anali babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlere inş.kiiizlaaaaaarrr 41+1de dogum yaptim....sezeryana gidiyordum artik bebis buyuk dendi ustelik haftasin gecmisti daha da geciyordu...dk tesaduf hadi gel altdan bakalim sobra sezeryana hazirlariz dedi.bi baktim 2parmak aciklik ee aksama dogurursun sezeryana gerek kalmadi dedi...evden 0agrisiz 2parmak aciklikla gelmisim geri kalanini da herkesle dalga gece gece 4parmak acilmaya kadar sadece adet sancilariyla plates topu uzerinde ve ya yuruyerek gecirdim..son 2saat birazcik zor oldu yani..tam acilma ve ikinma gelen kismi..aslinda kilo yalnis verilmeseydi yani 3.900denmeseydi belki o an ya doguramazsam panigine kapilmazdim..o an sadece ya cikmazsa diye dusunup panige kapildim hafiften ama sukurler olsun guc geldi bi kac ikinmada bebisin basini gorunce sacini falan gorunce ikinmaya devam inancim kendime gelmisdi..veee basardim sukurler oldun minigim kucagimdaydiiii...ayy cok mutluyum kizlar Rabbim benim gonlume gore verdi Insallahhh sizletinde gonlunce verir yasatir herseyi...gecmise bakamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir..nesdosum daha dogurmadin dimi...bak normsl sansin varsa dene derim...beni kilo korkutmusdu cogu kisi ilk bebek cok iri demisti ama 3.600oldu..ultrason yalnis cikarmis..simdi sadece bi kac kucuk dikisim var onemli degil o da ben de bebisim de cok iyiyiz..Eve gecince etraflica yazarim...optum hepinizi darisi tum bekleyenlere
geçmiş olsun canım benim de belim ağrıyor cok zor gerçekten ins hafifler.benimki tutulduysa ilacsiz nasıl gececekkızlar ben iki gündür çok kötüyüm belim çok ağrıyor hele sırtım felaket bi ağrı hep vardıda iyice arttı bide karnım çok fena gergin, iteliyor Eren sürekli sanki yırtıp dışarı çıkacak canım çok acıyor
NESDEM kuzum hakkında hayırlısı sorunsuzca kurtulun ikinizde
AZERİ canım kv deye yuh ne oluyo ya manyak
DUHA gözün aydın hadi gelsin bebiş artık
KUTSALAŞK sen nasılsın aynı haftalardayız sende zorlanıyor musun bebeişde büyümüş maşallah bende perşembe görecem
MİSSY canım dediğin sete fırsat bulunca bende bakayım
Kızlar atladığım varsa affedin alıntı yapamıyorum bide işteyim çok ağrım var zaten site allak pullak
Yusram o ağırlık gergin karın durumu bendede var kuzum ağrı şeklim değişti artık çok halsizkızlar ben iki gündür çok kötüyüm belim çok ağrıyor hele sırtım felaket bi ağrı hep vardıda iyice arttı bide karnım çok fena gergin, iteliyor Eren sürekli sanki yırtıp dışarı çıkacak canım çok acıyor
NESDEM kuzum hakkında hayırlısı sorunsuzca kurtulun ikinizde
AZERİ canım kv deye yuh ne oluyo ya manyak
DUHA gözün aydın hadi gelsin bebiş artık
KUTSALAŞK sen nasılsın aynı haftalardayız sende zorlanıyor musun bebeişde büyümüş maşallah bende perşembe görecem
MİSSY canım dediğin sete fırsat bulunca bende bakayım
Kızlar atladığım varsa affedin alıntı yapamıyorum bide işteyim çok ağrım var zaten site allak pullak
Kutsalım canım serum taktırdığım hastahane de bir bayan bana geçirdiği spinal sezeryanla doğumunu anlattı inşaallah sende öyle olursun ameliyathaneye şarkı söyleye söyleye girdim doktorumla anüs bölgesine iğne yapıldı uyuşuyor zaten bebeğimi alırlarken bende izledim aynadan çok güzel bir duygu getirip yanağıma yaklaştırdılar o an herşeyi unutuyorsun dedi aynen böyle anlattı hatta sezeryan olursan spinali tercih et dedi 2 doğumuda öyle olmuş :)Nukram korkuyorum daha once hic ameliyat olmadim ama kizimi kucagima almak icinde sabirsizlaniyorum da ama korkuyorum da bu kontrolde seninde netlesebilir sanirim hakkimizda hayirlisi olsun insallahh
Duham geçmiş olsun canım benimde senin haftalarında bel ağrım çok olmuştu ama dinlenince geçiyordu inşaallah seninde geçer canımgeçmiş olsun canım benim de belim ağrıyor cok zor gerçekten ins hafifler.benimki tutulduysa ilacsiz nasıl gececek
bilmiyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?