Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hastalıklar peşimi birakmıyor,benki ne yaz ne kis hastalık bilmezdim,ama simdi biri bitmeden diğeri basliyor,faranjit ve grip olmuşum napicami sasirdim,sizce neyapmaliyim,prensesimde artik kendini iyice belli ediyor minic gişeler sağ tarafimda vurup duruyor belli ki ayaciklari minisimin

Yusracim hareketli kizim masallah bende bol bol dinleniyorum dogumu konustuk spinal sezeryan olucam belim agriyor ve hergun tutan regl agrisi turunde agrilarim var geciyo dinleninle bende boyle sen nasilsin canim
PERŞEMBE 32+1 OLACAĞIZ 32. HAFTA RAPORUMU YAZACAK ondan sonr bi hafta gelecem işi iznim var bi haftada onu alıp 34. haftada ayrılacam artık dayanamıyorum ağrım çok. benimki bi oyana bi buyana gidiyor ve iteliyor işte o zaman çok yanıyor ama şükürler olsunki öyle yapınca biliyorum ki iyi
geçmiş olsun canım benim de belim ağrıyor cok zor gerçekten ins hafifler.benimki tutulduysa ilacsiz nasıl gececek
bilmiyrum.
canım benim çok geçmiş olsun çok zor ya benim en çok sırtım ağrıyor kulunç mu ne diyoyorlar ya oralar mahvediyor beni
Yusram yazım eksik çıkmış bende de bu aralar hiç olmadığım kadar halsizlik var Cutem Nesdemim normal diyor kuzum artık sona gidiyoruz yavaş yavaş ağırlaştık iyice dikkat et kendine canım
canım ya aynen sona yaklaştıkça ağrılar sızılar artıyor o gerginlik çok fena sanki yırtıp ordan çıkacak ya ne yapıyor o an çok merak ediyorum perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum
sende kendine dikkat et ayın 22 sine kadar dayansaydım evde daha rahat ederdim işte daha zor oluyor

canım geçmiş olsun gebelik direncini düşürdü bence ondan sürekli hastalanıyorsun Rabbim şifanı versin

maşallah kuzum sana.anlattığına göre çok kolay geçmiş doğumun.
inşaallah darısı bizlerin başına :)
mis kokulunu benim için kokla.off duygulandım çok fena
canım ben çok inançlıyım gelicek inşaallah.buna çok inanıyorum :)

duha -canım dayanamıyorsan bencede dr. a git geçmiş olsun
hifa -canım geçmiş olsun gözünaydın sonucun güzel inş meleğin hemen gelirr
eceee-kuzumm benim Allah analı babalı büyütsün
istediğin gibi olmuş doğumun çok sevindim Allah ayırmasın mutluluğunu daim etsin :)
yüsraeren canım geçmiş olsun

Site konusunda hepinize katiliyrn. Kullaniminin bu kadar zorlastirilmasina anlam veremedim.

Kutsal cnm. Allah saglikla kavustursun ikinizi. Spinal sezeryan epidural sezeryandan daha iyi bence. Guzel karar vermissin.

canım niye epidural kötü mü ben ilkte spinal oldum da bu ikinci eğer normal olmazsa epidurla sezaryen isteyecektim hani sonrasında ağrı kesici rahat verilir diye çünkü iğne bile kar etmemişti ağrıma
Cok guldum. Tam bizlik

kesinlikle:)) geçenlerde ocak annelerinde uzun bir yazı paylaşmışlardı keşke buraya kopyalasaydım buna benziyordu:)
Aynen bende almiyorum zaten molfixin bu paketinin fiyati Nasi sence? Yenidoğan 44luymus zaten fazla lazim olmaz herhalde bu bebek 4e yakin doğacak büyük ihtimal

canım linke tekrar bakayım fiyatına bakmadım molfixden memnunum onu yazdım:)) bir ara yani daha yeni canbebe deniyim dedim ayy olduğu gibi kokuyu dışarı bırakıyor
Yani normal hareketleri benim kuzu da çok hareketli maşallah

maşaallah canım normal normal daha neler yapacaklar dur sen:)
Gunaydin Kizlar ya ne alaka ama bana karnim asabi inmiş gibi geliyor nedenkiii?? Nefes alipverisim bile rahatladi
Bide kasinti cikti kafama az sıkıntım vardiya neyse binada sukur

canım erken daha tekrar çıkar bence, kaşıntı nerende canım genel mi bazı gebelerde bütün vücutta kaşıntı olurmuş

canım dr un gelmezse doğumunu kim yapacak belli mi o, sen artık riskli dönemi atlattın gelsin artık doracık rahat rahat
canım geçmiş olsun, ben bir kere öyle hasta olmuştum oğlum küçükken hep maske taktım, hapşurduğum peçeteyi hemen çöpe attım, sürekli ellerimi yıkadım benden bile geçmemişti, eşinde mecburen maske takacak eğer hapşuruk öksürük olursa dediğim gibi yapsın tek kullanıp atsın mendili, inşaallah geçmez size merak etme

canım oğlumun yüzü çok fena olmuştu nasıl kuruyordu dr linola diye bir krem yazdı doğal bir krem çok faydasını gördük biz gebelerde sakınca olacağını sanmam ilaç içermiyor bir dene istersen

çok şükür kolay geçmiş, yazıdan anladığım her şey yolunda:)
kızlar belim ağrıyor cok fena yani tutulmus mu yoksa gebelikten mi anlayamıyorum. yatınca kalkamıyorum egilrmiyrum.yuruyunce yine agriyor. bacaklarimi tam uzatip yatamiyrum geriliyor sanki.yarin doktora gidicem duramiyrum

git canım tabi baksın dr

boran geçmiş olsun bende aynı senin gibiydim faranjit+ grip + idrar yollarında enf.
dr.um hamilikte kullanabilceğim antibiyotik verdi daha yeni yeni geçio..
doğal şeyler dene ilk önce zencefil+bal bol c vitamini tuzlu suyla gargara yap ben denedim ama geçmeyince gittim dr.a.
ben ağır geçirdim.

ayyy kuzum sen kv iyi falan değilmiş ki sne idare etmişsin bravo sana, benimki gerçekten iyi kaşımı kaldırsam susar o derece:) şak diye söylerim içimden geçeni rahatsız olduğum her şeyi kimseye kendimi ezdirmem yani:) ne demek bebeği öpmek benim oğlumu kucaklarına izinsiz alamadılar, öpmeye gelince oğluş malum 3 yaşında daha yeni yeni yüzündne öpülüyor ki cildi hassas olduğu için öyle şap şap öpemezler hemen anlarım kim öptü bunu derim:) anında kızarır kurur cildi, şimdi ikinciyede dedim emirde nasılsa bu da öyle olacak kimse kucağına alamaz öpemez ilkindengurbetteydik öyle derdim yoktu ama burda sülale var özellikle eşimin halaları sinirlerdir sıkıyorsa alsınlar daha dün yan komşuyla otururken onun yanında dedim kadın ama mikropta alması lazım diyor ben çocuğuma mikrobu sağlarım başkasını mikrobuna ihtiyacı yok dedim, vermem kimsenin kucağına bu konuda çok katıyım dedim, kadın isteyecek cinstendi çünkü

oyyyy çok sevindim canım gelmediğine göre doğurdu bu kız dedim,şükür normal olmuş ona ayrı sevindim gönlüne göre olmuş, normal doğum en güzeli keşke nasip olsa bana da sağlıklı bir şekilde, maşaallah kuzuna süphanallah sana da geçmiş olsun tatlım bol bol sütün olsun inşaallah

bir daha test yaptırabilirsin artış varsa iyi

geçmiş olsun canım, sırt ağrın artacak canım eşine bolca masaj yaptır başka çare yok

canım geçmiş olsun, kız bebek annenin hastalığını temizler derler doğumdan sonra daha iyi olursun inşaallah

tşk ederim cvp verdiğiniz için öle yapıcam zaten sabah gidip kan vericem umarım yükselir

Ece bacim senin adina cok ama cok mutlu oldum...
Cok duygulu anlar esinle bebeginle bir omur boyu mutluluklar dilerim ♥

O ooo keske bende oyle olabilsem ablam
Ama nerdeeee...
Sen dogru olani yapiyorsun :)helal sana

ay ne kadar güzel bir haber analı babalı büyüt inş. darısı başımıza

O ooo keske bende oyle olabilsem ablam
Ama nerdeeee...
Sen dogru olani yapiyorsun :)helal sana
yaparım hiç affetmem:) herkes haddini bilirse benimde öyle yapmama gerek kalmaz değil mi şekerim:) zaten benden önce eşim izin vermez çok çekinirler eşimden dokunmayın yaklaşmayın dışardan geldiniz elinizi yüzünüzü yıkamadan yaklaşmayın der benden önce:) kimseye dokundurtmam ama 3 aylıkken koydum oyun halısına yerde büyüdü benim paşam:) ama şimdi koyamam ikinciyi çünkü kışa denk geldi

birde ben kendi yeğenim bile olsa izinsiz kucağıma almam kimsenin bebeğini öpmem, annesine sormadan çikolata vs vermem, ben bu kadar ince düşünüyorsam karşılığını isterim:)

çok şükür canım.en son yaptırmadığım bu vardı.kesin tüplerim tıkalı ondan olmuyo diyodum.
tüplerde açık çıkmış sizin dediğine göre :)
bakalım zaman ne göstericek :)

çok şükür canım.en son yaptırmadığım bu vardı.kesin tüplerim tıkalı ondan olmuyo diyodum.
tüplerde açık çıkmış sizin dediğine göre :)
bakalım zaman ne göstericek :)
zaman sana kocaman bir göbek gösterecek boş bebişli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…