PERŞEMBE 32+1 OLACAĞIZ 32. HAFTA RAPORUMU YAZACAK ondan sonr bi hafta gelecem işi iznim var bi haftada onu alıp 34. haftada ayrılacam artık dayanamıyorum ağrım çok. benimki bi oyana bi buyana gidiyor ve iteliyor işte o zaman çok yanıyor ama şükürler olsunki öyle yapınca biliyorum ki iyiYusracim hareketli kizim masallah bende bol bol dinleniyorum dogumu konustuk spinal sezeryan olucam belim agriyor ve hergun tutan regl agrisi turunde agrilarim var geciyo dinleninle bende boyle sen nasilsin canim
canım benim çok geçmiş olsun çok zor ya benim en çok sırtım ağrıyor kulunç mu ne diyoyorlar ya oralar mahvediyor benigeçmiş olsun canım benim de belim ağrıyor cok zor gerçekten ins hafifler.benimki tutulduysa ilacsiz nasıl gececek
bilmiyrum.
Yusram o ağırlık gergin karın durumu bendede var kuzum ağrı şeklim değişti artık çok halsiz
Kutsalım canım serum taktırdığım hastahane de bir bayan bana geçirdiği spinal sezeryanla doğumunu anlattı inşaallah sende öyle olursun ameliyathaneye şarkı söyleye söyleye girdim doktorumla anüs bölgesine iğne yapıldı uyuşuyor zaten bebeğimi alırlarken bende izledim aynadan çok güzel bir duygu getirip yanağıma yaklaştırdılar o an herşeyi unutuyorsun dedi aynen böyle anlattı hatta sezeryan olursan spinali tercih et dedi 2 doğumuda öyle olmuş :)
canım ya aynen sona yaklaştıkça ağrılar sızılar artıyor o gerginlik çok fena sanki yırtıp ordan çıkacak ya ne yapıyor o an çok merak ediyorum perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorumYusram yazım eksik çıkmış bende de bu aralar hiç olmadığım kadar halsizlik var Cutem Nesdemim normal diyor kuzum artık sona gidiyoruz yavaş yavaş ağırlaştık iyice dikkat et kendine canım
canım geçmiş olsun gebelik direncini düşürdü bence ondan sürekli hastalanıyorsun Rabbim şifanı versinKuşlar hastalıklar peşimi birakmıyor,benli ne yaz ne kis hastalık bilmezdim,ama simdi biri bitmeden diğeri bqsliyor,faranjit ve grip olmuştum,napicami sasirdim,sizce neyapmaliyim,prensesimde artik kendini iyice belli ediyor minic gişeler sağ tarafimda vurup duruyor belli ki ayaciklari minisimin
kiiizlaaaaaarrr 41+1de dogum yaptim....sezeryana gidiyordum artik bebis buyuk dendi ustelik haftasin gecmisti daha da geciyordu...dk tesaduf hadi gel altdan bakalim sobra sezeryana hazirlariz dedi.bi baktim 2parmak aciklik ee aksama dogurursun sezeryana gerek kalmadi dedi...evden 0agrisiz 2parmak aciklikla gelmisim geri kalanini da herkesle dalga gece gece 4parmak acilmaya kadar sadece adet sancilariyla plates topu uzerinde ve ya yuruyerek gecirdim..son 2saat birazcik zor oldu yani..tam acilma ve ikinma gelen kismi..aslinda kilo yalnis verilmeseydi yani 3.900denmeseydi belki o an ya doguramazsam panigine kapilmazdim..o an sadece ya cikmazsa diye dusunup panige kapildim hafiften ama sukurler olsun guc geldi bi kac ikinmada bebisin basini gorunce sacini falan gorunce ikinmaya devam inancim kendime gelmisdi..veee basardim sukurler oldun minigim kucagimdaydiiii...ayy cok mutluyum kizlar Rabbim benim gonlume gore verdi Insallahhh sizletinde gonlunce verir yasatir herseyi...gecmise bakamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir..nesdosum daha dogurmadin dimi...bak normsl sansin varsa dene derim...beni kilo korkutmusdu cogu kisi ilk bebek cok iri demisti ama 3.600oldu..ultrason yalnis cikarmis..simdi sadece bi kac kucuk dikisim var onemli degil o da ben de bebisim de cok iyiyiz..Eve gecince etraflica yazarim...optum hepinizi darisi tum bekleyenlere
canım ben çok inançlıyım gelicek inşaallah.buna çok inanıyorum :)cnm. Nesin dedig8 dogru. Cok doldurma kendini. Karsilikli evleriniz. Ama cok da taviz verme. Sen baya alttan almissin. Ondan tepene cikmis. Sen idare ettigin icin iliskiniz duzgun gitmis simdiye kadar.
Bebegini o sekilde opmesine izin verme. Kimse benden izin almadan ruzgari opemiyr. Daha cok kucukler.
Canimsin
Ben cektirmedim ama yazilanlardan herseyinin temiz oldugunu anladim. Hadi bakalim gelsin bebisler.
Site konusunda hepinize katiliyrn. Kullaniminin bu kadar zorlastirilmasina anlam veremedim.
Kutsal cnm. Allah saglikla kavustursun ikinizi. Spinal sezeryan epidural sezeryandan daha iyi bence. Guzel karar vermissin.
Cok guldum. Tam bizlik
Aynen bende almiyorum zaten molfixin bu paketinin fiyati Nasi sence? Yenidoğan 44luymus zaten fazla lazim olmaz herhalde bu bebek 4e yakin doğacak büyük ihtimal
Yani normal hareketleri benim kuzu da çok hareketli maşallah
Gunaydin Kizlar ya ne alaka ama bana karnim asabi inmiş gibi geliyor nedenkiii?? Nefes alipverisim bile rahatladi
Bide kasinti cikti kafama az sıkıntım vardiya neyse binada sukur
kutsal: canım en doğrusu spinal. panik atağın varsa zaten zorlar seni normal doğum. ben de sanırım sezaryende kararlıyım. benimki de spinal olucak.
azeri: Canım kadın kafayı yemiş takılma artık.töbe töbeee. el kadar cocuğa yaptığına bak.
alıntı yapamıyorum bari böyle yazayım dedim.
kızlar göbeğim baya indi aşağı. yarın 37+0 oluyoruz. kontrol var ama kendi dr um yokmuş izindeymiş. çalışamaz raporu almam gerekiyormuş.
canım geçmiş olsun, ben bir kere öyle hasta olmuştum oğlum küçükken hep maske taktım, hapşurduğum peçeteyi hemen çöpe attım, sürekli ellerimi yıkadım benden bile geçmemişti, eşinde mecburen maske takacak eğer hapşuruk öksürük olursa dediğim gibi yapsın tek kullanıp atsın mendili, inşaallah geçmez size merak etmeSabah kalktik esimin atesi 38. Hastaneye yolladim. Bogaz enfeksiyonu. Antibiyotik igne yapip yollamislar. Simdi kecbur ise gitti. Dr bulasici demis. Ben ne yapacagim simdi. bebege yaklasmiyr, maskede alacak. Gecede ayri odalarda yattik ve yatacagiz. Ama mecbur biraraya geliyrz da salonda. Bana da bulasirsa sorun. Bebege bakamam. Nasil korunacagim ve bebegi koruyacagim. Kocama nasil bakacagim. Bir de antibiyotik icecek. Kac gun uzak durmasi gerekecek bebekten. Bilen sekerlerden yardim rica edeyim.
canım benim bünyem hep allerjiktir. ama bir aydır geçmiyor kollarımın içleri, parmak aralarım bacak arkalarım hep yara. gül suyu sürüyorum sürekli ilaç alamadığım için. çenem bile kuruyor kaşınıyor.
kızlar sonunda rahim filmimi çektirdim.
radyomarda çekildim çok rahat ettim.annem bekleme salonunda beni bekledi almadılar onu yanıma.
çok korkmuş.ben iki dk sonra canlı canlı yanına gelince çok şaşırdı.zamanında annemde çekilmiş bi hafta kalkamamış :)
bana açıklama yapmadılar.iyimi dedim dr.nuz söyler size dediler.
dr.dan önce sizlerden yorum bekliyorum :)
kızlar belim ağrıyor cok fena yani tutulmus mu yoksa gebelikten mi anlayamıyorum. yatınca kalkamıyorum egilrmiyrum.yuruyunce yine agriyor. bacaklarimi tam uzatip yatamiyrum geriliyor sanki.yarin doktora gidicem duramiyrum
ayyy kuzum sen kv iyi falan değilmiş ki sne idare etmişsin bravo sana, benimki gerçekten iyi kaşımı kaldırsam susar o derece:) şak diye söylerim içimden geçeni rahatsız olduğum her şeyi kimseye kendimi ezdirmem yani:) ne demek bebeği öpmek benim oğlumu kucaklarına izinsiz alamadılar, öpmeye gelince oğluş malum 3 yaşında daha yeni yeni yüzündne öpülüyor ki cildi hassas olduğu için öyle şap şap öpemezler hemen anlarım kim öptü bunu derim:) anında kızarır kurur cildi, şimdi ikinciyede dedim emirde nasılsa bu da öyle olacak kimse kucağına alamaz öpemez ilkindengurbetteydik öyle derdim yoktu ama burda sülale var özellikle eşimin halaları sinirlerdir sıkıyorsa alsınlarSorma bacim ya ya o degilde bu sekilde davranirsa surekli bir yerden sonra en ufak yaptigi seylerde bana batmaya baslayacak diye korkuyorum
Ileride Rabb'im nasip ederse bende kv de olacagim o nedenle oldukca dikkatli davraniyorum ki bende kotu kv delerden olmayayim ...
Bak bacim su ana kadar cok iyi anlasirdik ki belkide benim yuzume karsi oyle...
Birazda dedikoducudur kendisi millete evimizde olan biteni yayar daha sonra ben birsey demedim deyip su ustune cikar...
Topu bana atar bir nevi yani...
Rabb'im sabir versin bize ne diyeyim...
Sende hamilesin fazla uzulme kv nin dediklerine he de gec...
Lohusayken kapimi acik birakip birakip giderdi zaten bir hirsiz olayi atlatmisim en ufak seste irkiliyordum tuz bibr oldu....
Halada en ufak gurultude asiiri korkuyoeum ...
Terbiyesizlik yaptigi nesdemim baska birsey degil...
Yuzunden sap sap opuyor alt organlarina kadar indi amaci mikrop aldirmak cocuga ...
Guya cok seviyor normaldr hep kv dede otururdum aksama kadar simdi kahvaltimi yapip evime geciyorum ohhh mis ...
Ohlumun yaninda iken asiri bagirarak seviyor psikolojisini bozacak yoksa...
Evimizde kucuk erkegimle basbasayim sukur :)
Seninde gobekte inmeye baslamis haydi hayirlisi....
Merakla doramizi bekliyoruz gelsin saglicak ile annesinin kollarina ♥♥♥
kiiizlaaaaaarrr 41+1de dogum yaptim....sezeryana gidiyordum artik bebis buyuk dendi ustelik haftasin gecmisti daha da geciyordu...dk tesaduf hadi gel altdan bakalim sobra sezeryana hazirlariz dedi.bi baktim 2parmak aciklik ee aksama dogurursun sezeryana gerek kalmadi dedi...evden 0agrisiz 2parmak aciklikla gelmisim geri kalanini da herkesle dalga gece gece 4parmak acilmaya kadar sadece adet sancilariyla plates topu uzerinde ve ya yuruyerek gecirdim..son 2saat birazcik zor oldu yani..tam acilma ve ikinma gelen kismi..aslinda kilo yalnis verilmeseydi yani 3.900denmeseydi belki o an ya doguramazsam panigine kapilmazdim..o an sadece ya cikmazsa diye dusunup panige kapildim hafiften ama sukurler olsun guc geldi bi kac ikinmada bebisin basini gorunce sacini falan gorunce ikinmaya devam inancim kendime gelmisdi..veee basardim sukurler oldun minigim kucagimdaydiiii...ayy cok mutluyum kizlar Rabbim benim gonlume gore verdi Insallahhh sizletinde gonlunce verir yasatir herseyi...gecmise bakamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir..nesdosum daha dogurmadin dimi...bak normsl sansin varsa dene derim...beni kilo korkutmusdu cogu kisi ilk bebek cok iri demisti ama 3.600oldu..ultrason yalnis cikarmis..simdi sadece bi kac kucuk dikisim var onemli degil o da ben de bebisim de cok iyiyiz..Eve gecince etraflica yazarim...optum hepinizi darisi tum bekleyenlere
slm kızlar sizlere sorum olacak sat tarihim 10 temmuz dün betahcg 87.33 çıktı bugün sabah wc de peçeteye 3.4 damla kan geldi bi daha gelmedi çok tedirginim doktor gebelik var haftaya bu testi tekrarla yükselirse sorun yok dedi kanamayı söledim ona yapıcak bişiyim yok dedi sizce ben ne yapayım
geçmiş olsun canım, sırt ağrın artacak canım eşine bolca masaj yaptır başka çare yokkızlar ben iki gündür çok kötüyüm belim çok ağrıyor hele sırtım felaket bi ağrı hep vardıda iyice arttı bide karnım çok fena gergin, iteliyor Eren sürekli sanki yırtıp dışarı çıkacak canım çok acıyor
NESDEM kuzum hakkında hayırlısı sorunsuzca kurtulun ikinizde
AZERİ canım kv deye yuh ne oluyo ya manyak
DUHA gözün aydın hadi gelsin bebiş artık
KUTSALAŞK sen nasılsın aynı haftalardayız sende zorlanıyor musun bebeişde büyümüş maşallah bende perşembe görecem
MİSSY canım dediğin sete fırsat bulunca bende bakayım
Kızlar atladığım varsa affedin alıntı yapamıyorum bide işteyim çok ağrım var zaten site allak pullak
canım geçmiş olsun, kız bebek annenin hastalığını temizler derler doğumdan sonra daha iyi olursun inşaallahKizlar hastalıklar peşimi birakmıyor,benki ne yaz ne kis hastalık bilmezdim,ama simdi biri bitmeden diğeri basliyor,faranjit ve grip olmuşum napicami sasirdim,sizce neyapmaliyim,prensesimde artik kendini iyice belli ediyor minic gişeler sağ tarafimda vurup duruyor belli ki ayaciklari minisimin
tşk ederim cvp verdiğiniz için öle yapıcam zaten sabah gidip kan vericem umarım yükseliroyyyy çok sevindim canım gelmediğine göre doğurdu bu kız dedim,şükür normal olmuş ona ayrı sevindim gönlüne göre olmuş, normal doğum en güzeli keşke nasip olsa bana da sağlıklı bir şekilde, maşaallah kuzuna süphanallahsana da geçmiş olsun tatlım bol bol sütün olsun inşaallah
bir daha test yaptırabilirsin artış varsa iyi
Ece bacim senin adina cok ama cok mutlu oldum...kiiizlaaaaaarrr 41+1de dogum yaptim....sezeryana gidiyordum artik bebis buyuk dendi ustelik haftasin gecmisti daha da geciyordu...dk tesaduf hadi gel altdan bakalim sobra sezeryana hazirlariz dedi.bi baktim 2parmak aciklik ee aksama dogurursun sezeryana gerek kalmadi dedi...evden 0agrisiz 2parmak aciklikla gelmisim geri kalanini da herkesle dalga gece gece 4parmak acilmaya kadar sadece adet sancilariyla plates topu uzerinde ve ya yuruyerek gecirdim..son 2saat birazcik zor oldu yani..tam acilma ve ikinma gelen kismi..aslinda kilo yalnis verilmeseydi yani 3.900denmeseydi belki o an ya doguramazsam panigine kapilmazdim..o an sadece ya cikmazsa diye dusunup panige kapildim hafiften ama sukurler olsun guc geldi bi kac ikinmada bebisin basini gorunce sacini falan gorunce ikinmaya devam inancim kendime gelmisdi..veee basardim sukurler oldun minigim kucagimdaydiiii...ayy cok mutluyum kizlar Rabbim benim gonlume gore verdi Insallahhh sizletinde gonlunce verir yasatir herseyi...gecmise bakamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir..nesdosum daha dogurmadin dimi...bak normsl sansin varsa dene derim...beni kilo korkutmusdu cogu kisi ilk bebek cok iri demisti ama 3.600oldu..ultrason yalnis cikarmis..simdi sadece bi kac kucuk dikisim var onemli degil o da ben de bebisim de cok iyiyiz..Eve gecince etraflica yazarim...optum hepinizi darisi tum bekleyenlere
O ooo keske bende oyle olabilsem ablamayyy kuzum sen kv iyi falan değilmiş ki sne idare etmişsin bravo sana, benimki gerçekten iyi kaşımı kaldırsam susar o derece:) şak diye söylerim içimden geçeni rahatsız olduğum her şeyi kimseye kendimi ezdirmem yani:) ne demek bebeği öpmek benim oğlumu kucaklarına izinsiz alamadılar, öpmeye gelince oğluş malum 3 yaşında daha yeni yeni yüzündne öpülüyor ki cildi hassas olduğu için öyle şap şap öpemezler hemen anlarım kim öptü bunu derim:) anında kızarır kurur cildi, şimdi ikinciyede dedim emirde nasılsa bu da öyle olacak kimse kucağına alamaz öpemez ilkindengurbetteydik öyle derdim yoktu ama burda sülale var özellikle eşimin halaları sinirlerdir sıkıyorsa alsınlardaha dün yan komşuyla otururken onun yanında dedim kadın ama mikropta alması lazım diyor ben çocuğuma mikrobu sağlarım başkasını mikrobuna ihtiyacı yok dedim, vermem kimsenin kucağına bu konuda çok katıyım dedim, kadın isteyecek cinstendi çünkü
yaparım hiç affetmem:) herkes haddini bilirse benimde öyle yapmama gerek kalmaz değil mi şekerim:) zaten benden önce eşim izin vermez çok çekinirler eşimden dokunmayın yaklaşmayın dışardan geldiniz elinizi yüzünüzü yıkamadan yaklaşmayın der benden önce:) kimseye dokundurtmam ama 3 aylıkken koydum oyun halısına yerde büyüdü benim paşam:) ama şimdi koyamam ikinciyi çünkü kışa denk geldiO ooo keske bende oyle olabilsem ablam
Ama nerdeeee...
Sen dogru olani yapiyorsun :)helal sana
canım oğlumun yüzü çok fena olmuştu nasıl kuruyordu dr linola diye bir krem yazdı doğal bir krem çok faydasını gördük biz gebelerde sakınca olacağını sanmam ilaç içermiyor bir dene istersen
çok şükür kolay geçmiş, yazıdan anladığım her şey yolunda:)
git canım tabi baksın dr
zaman sana kocaman bir göbek gösterecek boş bebişli:)çok şükür canım.en son yaptırmadığım bu vardı.kesin tüplerim tıkalı ondan olmuyo diyodum.
tüplerde açık çıkmış sizin dediğine göre :)
bakalım zaman ne göstericek :)
eflalim ağzından bal damlıyo ya :)zaman sana kocaman bir göbek gösterecek boş bebişli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?