Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlim. Cok normal bu yasadiklarin..artik sona yaklasiyrsun cnm.

EFLOŞ CANIM HAKLISIN MASAJ OLUNCA AZ DAHA RAHATLIYOR SENDE FİKİRLERİNİ ÖNCEDEN SÖYLEMEKLE İYİ YAPMIŞSIN
aynen CUTEM ya Rabbim herkese kolaylık versin bu arada kaçırmışım eşin hastalanmış geçmiş olsun canım,

Saol cnm.
Guzelim sakin o hurafelere inanma. Sanirim 24 ten sonra bende kola gectim. Aksamlari yapiyrdum. Esim olmayinca bacagimdan yapiyrdum. Esim olursa o kolumu tutyr ben yapiyrdum. Etkileri ayni cnm kol bacak gobek farketmez. Ama diyeyim en cok bacak aciyr.

[QUOTece90ya, post: 36476821, member: 532838"]kiiizlaaaaaarrr 41+1de dogum yaptim....sezeryana gidiyordum artik bebis buyuk dendi ustelik haftasin gecmisti daha da geciyordu...dk tesaduf hadi gel altdan bakalim sobra sezeryana hazirlariz dedi.bi baktim 2parmak aciklik ee aksama dogurursun sezeryana gerek kalmadi dedi...evden 0agrisiz 2parmak aciklikla gelmisim geri kalanini da herkesle dalga gece gece 4parmak acilmaya kadar sadece adet sancilariyla plates topu uzerinde ve ya yuruyerek gecirdim..son 2saat birazcik zor oldu yani..tam acilma ve ikinma gelen kismi..aslinda kilo yalnis verilmeseydi yani 3.900denmeseydi belki o an ya doguramazsam panigine kapilmazdim..o an sadece ya cikmazsa diye dusunup panige kapildim hafiften ama sukurler olsun guc geldi bi kac ikinmada bebisin basini gorunce sacini falan gorunce ikinmaya devam inancim kendime gelmisdi..veee basardim sukurler oldun minigim kucagimdaydiiii...ayy cok mutluyum kizlar Rabbim benim gonlume gore verdi Insallahhh sizletinde gonlunce verir yasatir herseyi...gecmise bakamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir..nesdosum daha dogurmadin dimi...bak normsl sansin varsa dene derim...beni kilo korkutmusdu cogu kisi ilk bebek cok iri demisti ama 3.600oldu..ultrason yalnis cikarmis..simdi sadece bi kac kucuk dikisim var onemli degil o da ben de bebisim de cok iyiyiz..Eve gecince etraflica yazarim...optum hepinizi darisi tum bekleyenlere[/QUOTE]
Ayyy cok şükür cnm senden haber bekliyorduk maşallah sana normal doğum yapabilen nadide insanlardansin

Cutem hic korkma bizdede olmustu emzirdigin için bebise hic bulasmiyo Şapur supur opmedikten sonra yoksa ilk 6ay Nasi korurdukel kadar bebekleri hhastalıktan

Boran cnm. Ihlamur+zencefil+tarcin kaynat. Suz. Icine bal limon ve karabiber cnm. Gunde 2 fincan icebirsin. Ben hep oyle atlatmistim. Ilac almadan.

Eflal kuzu. Bana epidursl yapildigi halde agri kesici kalcdan igneyle yapildi. Ayrica cok sanci olujca yine epidural verdiler. Inan kalcadan yaptiklari igne daha cok rahatlatti. Epidural bosun ödem yapti bende. Bir de spinalde hemen uyusursun epidurlde 15 dk da filan. Epidural ameliyat bitmeden etkisini kaybedebilir ve genel anestezi alabilirsin. Sipinalde 5-6 saat uyusuk kalirisn.
Bana spinal epidural kombine yapildi. Memnun kalmadim. Sanirim o nedenle de agir oldu benim.sonrasi.
normalde epidural olunca ucunda agri kesici makine olur onunla agri oldukca basar ilac alirsin belden. Ama bende hic cihaz vs yoktu cnm. Onlari sorun mutlaka. Yoksa benim gibi bosuna belinizde igneyle 1 gun bekleyip, agri cekip bir de bosun fark parasi odemeyin.

Saol cnm benim. Not ettim hemen.

Muayene olamamki ya doktorun erkek benim idrar tahlilinden anlasilmazmiki
Kiz. Muayene olamayacaksin da acaba nasil.doguracaksin erkek dr.la.cabuk git bakayim dr.a kizarim sana bak. Olmadi kadin dr bul. Mutlaka git. Ihmal etme.idrarla mantar anlasilmaz.ornak almasi lazim vajinadan. Simir yani.

Saolun kizlar. Hastalik konusunda rahatlattiniz beni. Seviyrm hepinizi )

Ozellikle 30 haftayi gecen hamisler. Beliniz catlayacak; sirtiniz ortadan ikiye ayrilacak; kaburganizi biri bolecek gibi siddetli agrilariniz olacak korkmayin. Adet sancisina benzer sancilarda normal bebek buyuyr ve asagiya baski yapiyr cunku.

Bugün bebek cantasini hazirladim utuleyip falan
3takim 5li set
Kiz. Muayene olamayacaksin da acaba nasil.doguracaksin erkek dr.la.cabuk git bakayim dr.a kizarim sana bak. Olmadi kadin dr bul. Mutlaka git. Ihmal etme.idrarla mantar anlasilmaz.ornak almasi lazim vajinadan. Simir yani.
du bakiim gecmezse mecbur gidicem artik korkuyorum erken digumdan

Kardesim benden beter abla spiral taktiricam dedi iyi tamm dedim gitti geldi ee dedim naptin taktimi ayyy yook diyo alttan muaywneedip takacakmis yaptirmam ben oyle demezmi
Kuzim spiralin nereye takilcagini bilmiyonmu heralde yani alttan takacak yutulan bisemi sandin diyorum

Ablam bende cok dikkat ederim ama ben cahillerin icinde oldugumdan anlatamiyorum...
Misal az once kv de yine her zamanki gibi kapimi anahtarla acmaya calisti tabi cengel vardi diye kaldi disarda...
Neyse aldim iceri Yasin im uyuyordu disaridan geldi coraplarini cikardi ve o coraplarla yuzunun terini sildi
Hala soktayim bunu goren ben tiksindim gittim onun yerine ben dusumu falan aldim az once....
Ne yapiyorsun pis pis coraplarla yuz mu silinir dedigimde ise bana ne olacak tertrmiz demez mi
Daha sonra kusura bakma ama Yasin i opuyorsun sonra o pis yuzunle dedim.
Oda baslarim Yasin e simdi dedi

Vay msjimin kalanini da kopyalamis
Cantamizi hazirladim ama ameliyat haneye hangi takimi vereyim karar veremedim

Eklentiler

• IMG_20140812_173356.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20140812_173226.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20140812_173108.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 71
Kusura bakma ama ben oyle kadini doverim

ya hepsi çoook güzel:) seçim yapmakta kararsız kaldım en iyisini annesi bilir :)

ayyy kadına bak bööö :)
böyle gelmiş böyle gider bu kadın değişmez.
sen onlara uymazsın olur biter.
en fazla adın çıkar bizim gelin pek titiz diye :)

Kizlar bakarmisiniz..

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1 oldu sizce durum nedir

her seyi yazdim genis genis ama kaydolmadi...
kisaca yeniden yazayim sma kisasini eve gidince bol bol anlatirim kizlar..sezeryana geldiyim gun normal dogum yaptim...bebisim yanimda 2mizde iyiyiz cok sukur..hepinizi seviyoruz Rabbim benim gonlumce verdi size de gonlunuzdekini en hayirlj zamanda nasip etsin..Insallah..
gecmise donmedim hic bisey okuyamadim inssllah hepiniz iyisinizdir..nesdos dogutmadin dimi daha? 41+1de dogum yaptim bu arada hastanedeyim eve gecince bol bol anlaticam optuk teyzoslar hepinizi

Ayyy cok.guldum yavrum

Igrencc.
senin kv ninde yuzu iyice cikti ortaya cnm.

ben kirmiziyi verirdim cnm. Hepsi cok.guzel zaten.

Kizlar bakarmisiniz..

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1 oldu sizce durum nedir
Henuz yumurya yok cnmm.sen calismayi ihmal etme buaralar.

Cnm.sen tabi siteye alisamadin bizim.gibi. genis yazdigini okuduk biz. Nesdem dogurmadi cnm.

Kizlar. Topli alinti gelmis sukur. Sanirim daha site tam bitmedi. Ondan boyle. Su begenen kisilerin mesaj altinda gorulmesi onceden de vardi. Kaldirmislardi. O yeniden gelmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…