Tatlim. Cok normal bu yasadiklarin..artik sona yaklasiyrsun cnm.kızlar ben iki gündür çok kötüyüm belim çok ağrıyor hele sırtım felaket bi ağrı hep vardıda iyice arttı bide karnım çok fena gergin, iteliyor Eren sürekli sanki yırtıp dışarı çıkacak canım çok acıyor
NESDEM kuzum hakkında hayırlısı sorunsuzca kurtulun ikinizde
AZERİ canım kv deye yuh ne oluyo ya manyak
DUHA gözün aydın hadi gelsin bebiş artık
KUTSALAŞK sen nasılsın aynı haftalardayız sende zorlanıyor musun bebeişde büyümüş maşallah bende perşembe görecem
MİSSY canım dediğin sete fırsat bulunca bende bakayım
Kızlar atladığım varsa affedin alıntı yapamıyorum bide işteyim çok ağrım var zaten site allak pullak
Saol cnm.nesdem 37 yi gördün çok şükür artık bekleyeceğiz güzel haberlerini :)
cutem geçmiş olsun sonuçta eşinle aynı evde aynı havayı soluyorsunuz mümkün olduğunca yakınına hiç yaklaşma nesdem yazmış zatenbirde boool c vitamini alın eşin le
cute canım ben iğnemi hala karnımdan yapıyorum ama canım çok acıyor artık bacağıma geçmek istiyorum aynı etkiyi gösterir mi bacaktan da ? şimdi göbeğe alışınca bacağa geçince etkili olmayacakmış gibi gelio psikolojik işte :S
Muayene olamamki ya doktorun erkek benim idrar tahlilinden anlasilmazmikigecmis olsun cnm. Dr.a gorun. Mantar filansa dogumunu tetikler. Mutlaka ilac kullanman gerekir.
Gecmis olsun cnm. Dr.a gorun. Pek gebelikten gibi durmuyr. Tutulmus olabilir.
Cutem hic korkma bizdede olmustu emzirdigin için bebise hic bulasmiyo Şapur supur opmedikten sonra yoksa ilk 6ay Nasi korurdukel kadar bebekleri hhastalıktanSabah kalktik esimin atesi 38. Hastaneye yolladim. Bogaz enfeksiyonu. Antibiyotik igne yapip yollamislar. Simdi kecbur ise gitti. Dr bulasici demis. Ben ne yapacagim simdi. bebege yaklasmiyr, maskede alacak. Gecede ayri odalarda yattik ve yatacagiz. Ama mecbur biraraya geliyrz da salonda. Bana da bulasirsa sorun. Bebege bakamam. Nasil korunacagim ve bebegi koruyacagim. Kocama nasil bakacagim. Bir de antibiyotik icecek. Kac gun uzak durmasi gerekecek bebekten. Bilen sekerlerden yardim rica edeyim.
canım niye epidural kötü mü ben ilkte spinal oldum da bu ikinci eğer normal olmazsa epidurla sezaryen isteyecektim hani sonrasında ağrı kesici rahat verilir diye çünkü iğne bile kar etmemişti ağrıma
kesinlikle:)) geçenlerde ocak annelerinde uzun bir yazı paylaşmışlardı keşke buraya kopyalasaydım buna benziyordu:)
canım linke tekrar bakayım fiyatına bakmadım molfixden memnunum onu yazdım:)) bir ara yani daha yeni canbebe deniyim dedim ayy olduğu gibi kokuyu dışarı bırakıyor
maşaallah canım normal normal daha neler yapacaklar dur sen:)
canım erken daha tekrar çıkar bence, kaşıntı nerende canım genel mi bazı gebelerde bütün vücutta kaşıntı olurmuş
canım dr un gelmezse doğumunu kim yapacak belli mi o, sen artık riskli dönemi atlattın gelsin artık doracık rahat rahat
canım geçmiş olsun, ben bir kere öyle hasta olmuştum oğlum küçükken hep maske taktım, hapşurduğum peçeteyi hemen çöpe attım, sürekli ellerimi yıkadım benden bile geçmemişti, eşinde mecburen maske takacak eğer hapşuruk öksürük olursa dediğim gibi yapsın tek kullanıp atsın mendili, inşaallah geçmez size merak etme
Kiz. Muayene olamayacaksin da acaba nasil.doguracaksin erkek dr.la.cabuk git bakayim dr.a kizarim sana bak. Olmadi kadin dr bul. Mutlaka git. Ihmal etme.idrarla mantar anlasilmaz.ornak almasi lazim vajinadan. Simir yani.Muayene olamamki ya doktorun erkek benim idrar tahlilinden anlasilmazmiki
Kiz. Muayene olamayacaksin da acaba nasil.doguracaksin erkek dr.la.cabuk git bakayim dr.a kizarim sana bak. Olmadi kadin dr bul. Mutlaka git. Ihmal etme.idrarla mantar anlasilmaz.ornak almasi lazim vajinadan. Simir yani.
Ablam bende cok dikkat ederim ama ben cahillerin icinde oldugumdan anlatamiyorum...yaparım hiç affetmem:) herkes haddini bilirse benimde öyle yapmama gerek kalmaz değil mi şekerim:) zaten benden önce eşim izin vermez çok çekinirler eşimden dokunmayın yaklaşmayın dışardan geldiniz elinizi yüzünüzü yıkamadan yaklaşmayın der benden önce:) kimseye dokundurtmam ama 3 aylıkken koydum oyun halısına yerde büyüdü benim paşam:) ama şimdi koyamam ikinciyi çünkü kışa denk geldi
birde ben kendi yeğenim bile olsa izinsiz kucağıma almam kimsenin bebeğini öpmem, annesine sormadan çikolata vs vermem, ben bu kadar ince düşünüyorsam karşılığını isterim:)
Kusura bakma ama ben oyle kadini doverimazerikizi91 .!.:Ablam bende cok dikkat ederim ama ben cahillerin icinde oldugumdan anlatamiyorum...
Misal az once kv de yine her zamanki gibi kapimi anahtarla acmaya calisti tabi cengel vardi diye kaldi disarda...
Neyse aldim iceri Yasin im uyuyordu disaridan geldi coraplarini cikardi ve o coraplarla yuzunun terini sildi
Hala soktayim bunu goren ben tiksindim gittim onun yerine ben dusumu falan aldim az once....
Ne yapiyorsun pis pis coraplarla yuz mu silinir dedigimde ise bana ne olacak tertrmiz demez mi
Daha sonra kusura bakma ama Yasin i opuyorsun sonra o pis yuzunle dedim.
Oda baslarim Yasin e simdi dedi
ya hepsi çoook güzel:) seçim yapmakta kararsız kaldım en iyisini annesi bilir :)Vay msjimin kalanini da kopyalamis
Cantamizi hazirladim ama ameliyat haneye hangi takimi vereyim karar veremedim
Ablam bende cok dikkat ederim ama ben cahillerin icinde oldugumdan anlatamiyorum...
Misal az once kv de yine her zamanki gibi kapimi anahtarla acmaya calisti tabi cengel vardi diye kaldi disarda...
Neyse aldim iceri Yasin im uyuyordu disaridan geldi coraplarini cikardi ve o coraplarla yuzunun terini sildi
Hala soktayim bunu goren ben tiksindim gittim onun yerine ben dusumu falan aldim az once....
Ne yapiyorsun pis pis coraplarla yuz mu silinir dedigimde ise bana ne olacak tertrmiz demez mi
Ayyy cok.guldum yavrumBugün bebek cantasini hazirladim utuleyip falan
3takim 5li set
du bakiim gecmezse mecbur gidicem artik korkuyorum erken digumdan
Kardesim benden beter abla spiral taktiricam dedi iyi tamm dedim gitti geldi ee dedim naptin taktimi ayyy yook diyo alttan muaywneedip takacakmis yaptirmam ben oyle demezmi
Kuzim spiralin nereye takilcagini bilmiyonmu heralde yani alttan takacak yutulan bisemi sandin diyorum
Igrencc.Ablam bende cok dikkat ederim ama ben cahillerin icinde oldugumdan anlatamiyorum...
ben kirmiziyi verirdim cnm. Hepsi cok.guzel zaten.Vay msjimin kalanini da kopyalamis
Cantamizi hazirladim ama ameliyat haneye hangi takimi vereyim karar veremedim
Henuz yumurya yok cnmm.sen calismayi ihmal etme buaralar.Kizlar bakarmisiniz..
10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1 oldu sizce durum nedir
Cnm.sen tabi siteye alisamadin bizim.gibi. genis yazdigini okuduk biz. Nesdem dogurmadi cnm.her seyi yazdim genis genis ama kaydolmadi...
kisaca yeniden yazayim sma kisasinieve gidince bol bol anlatirim kizlar..sezeryana geldiyim gun normal dogum yaptim...bebisim yanimda 2mizde iyiyiz cok sukur..hepinizi seviyoruz Rabbim benim gonlumce verdi size de gonlunuzdekini en hayirlj zamanda nasip etsin..Insallah..
gecmise donmedim hic bisey okuyamadim inssllah hepiniz iyisinizdir..nesdos dogutmadin dimi daha? 41+1de dogum yaptim bu aradahastanedeyim eve gecince bol bol anlaticam optuk teyzoslar hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?