geçmiş olsun canım kardeşin de yani cocuk dogurmus da spiral istediğine gore ondan mi korkuyor:)Bugün bebek cantasini hazirladim utuleyip falan
3takim 5li set
du bakiim gecmezse mecbur gidicem artik korkuyorum erken digumdan
Kardesim benden beter abla spiral taktiricam dedi iyi tamm dedim gitti geldi ee dedim naptin taktimi ayyy yook diyo alttan muaywneedip takacakmis yaptirmam ben oyle demezmi
Kuzim spiralin nereye takilcagini bilmiyonmu heralde yani alttan takacak yutulan bisemi sandin diyorum
ayyy o ne be boşver sen dogruyu söylemekten cekinme hele böylesi kv ye hic çekinme.Ablam bende cok dikkat ederim ama ben cahillerin icinde oldugumdan anlatamiyorum...
Misal az once kv de yine her zamanki gibi kapimi anahtarla acmaya calisti tabi cengel vardi diye kaldi disarda...
Neyse aldim iceri Yasin im uyuyordu disaridan geldi coraplarini cikardi ve o coraplarla yuzunun terini sildi
Hala soktayim bunu goren ben tiksindim gittim onun yerine ben dusumu falan aldim az once....
Ne yapiyorsun pis pis coraplarla yuz mu silinir dedigimde ise bana ne olacak tertrmiz demez mi
Daha sonra kusura bakma ama Yasin i opuyorsun sonra o pis yuzunle dedim.
Oda baslarim Yasin e simdi dedi
hepside cok güzel. sen kendi pijama takimina gore uydur kırmızı ya da beyazı oğluşunla beraber olun.Vay msjimin kalanini da kopyalamis
Cantamizi hazirladim ama ameliyat haneye hangi takimi vereyim karar veremedim
evet canim daha da duzeni oturtanadi.Kizlar. Topli alinti gelmis sukur. Sanirim daha site tam bitmedi. Ondan boyle. Su begenen kisilerin mesaj altinda gorulmesi onceden de vardi. Kaldirmislardi. O yeniden gelmis.
Gecmis olsun kuzum. Gerekirse dr.a gorun.Kızlaarr benim alerjik sinüzitim esir alıyor benikuşburnu çayı içiyorum boğazlarım fena o kadar da dikkat ettim birkere soğuk su içmedim ağzıma dondurma sürmedim terli hiç kalmadım ama yakalandım ıhlamur zencefil yapayım bide
geçmiş olsun nukram allah şifanı versinKızlaarr benim alerjik sinüzitim esir alıyor benikuşburnu çayı içiyorum boğazlarım fena o kadar da dikkat ettim birkere soğuk su içmedim ağzıma dondurma sürmedim terli hiç kalmadım ama yakalandım ıhlamur zencefil yapayım bide
Ayyy cok.guldum yavrum
Igrencc.
senin kv ninde yuzu iyice cikti ortaya cnm.
ben kirmiziyi verirdim cnm. Hepsi cok.guzel zaten.
Henuz yumurya yok cnmm.sen calismayi ihmal etme buaralar.
Cnm.sen tabi siteye alisamadin bizim.gibi. genis yazdigini okuduk biz. Nesdem dogurmadi cnm.
Ayyy cok.guldum yavrum
Igrencc.
Cnm.sen tabi siteye alisamadin bizim.gibi. genis yazdigini okuduk biz. Nesdem dogurmadi cnm.
Ayyy cok.guldum yavrum
Igrencc.
Yapacak birsey yok bacim...Kusura bakma ama ben oyle kadini doverim
Bacim biliyor benim titiz oldugumu kasitli yapiyor olabilir....ya hepsi çoook güzel:) seçim yapmakta kararsız kaldım en iyisini annesi bilir :)
ayyy kadına bak bööö :)
böyle gelmiş böyle gider bu kadın değişmez.
sen onlara uymazsın olur biter.
en fazla adın çıkar bizim gelin pek titiz diye :)
Ablam daha anlatmadik neleri varda iste ben normal karsiliyorum ama nedense artik yaptiklari batar oldu...Ayyy cok.guldum yavrum
Igrencc.
Gecmis olsun nukram ...Kızlaarr benim alerjik sinüzitim esir alıyor benikuşburnu çayı içiyorum boğazlarım fena o kadar da dikkat ettim birkere soğuk su içmedim ağzıma dondurma sürmedim terli hiç kalmadım ama yakalandım ıhlamur zencefil yapayım bide
Yok Duham ne olursa olsun ben dogruyu soylerim...geçmiş olsun canım kardeşin de yani cocuk dogurmus da spiral istediğine gore ondan mi korkuyor:)
ayyy o ne be boşver sen dogruyu söylemekten cekinme hele böylesi kv ye hic çekinme.
hepside cok güzel. sen kendi pijama takimina gore uydur kırmızı ya da beyazı oğluşunla beraber olun.
evet canim daha da duzeni oturtanadi.
Missy bacim bence vakit kaybeden git doktora...Bugün bebek cantasini hazirladim utuleyip falan
3takim 5li set
du bakiim gecmezse mecbur gidicem artik korkuyorum erken digumdan
Kardesim benden beter abla spiral taktiricam dedi iyi tamm dedim gitti geldi ee dedim naptin taktimi ayyy yook diyo alttan muaywneedip takacakmis yaptirmam ben oyle demezmi
Kuzim spiralin nereye takilcagini bilmiyonmu heralde yani alttan takacak yutulan bisemi sandin diyorum
Hepsi birbirinden guzel masaallahVay msjimin kalanini da kopyalamis
Cantamizi hazirladim ama ameliyat haneye hangi takimi vereyim karar veremedim
Hepsi birbirinden guzel masaallah
Beb senin yerinde olsam beyaz renkliiyi hazirlardim...
Dogumdan sonra yuzleri kirmizi olduklarindan cok yakisir
ya hepsi çoook güzel:) seçim yapmakta kararsız kaldım en iyisini annesi bilir :)
ayyy kadına bak bööö :)
böyle gelmiş böyle gider bu kadın değişmez.
sen onlara uymazsın olur biter.
en fazla adın çıkar bizim gelin pek titiz diye :)
Ayyy cok.guldum yavrum
Igrencc.
zeytin yapragi buhari super nukram bi ara bende kivrandimya sinuzitten iyi gelmisti banaKızlaarr benim alerjik sinüzitim esir alıyor benikuşburnu çayı içiyorum boğazlarım fena o kadar da dikkat ettim birkere soğuk su içmedim ağzıma dondurma sürmedim terli hiç kalmadım ama yakalandım ıhlamur zencefil yapayım bide
geçmiş olsun canım kardeşin de yani cocuk dogurmus da spiral istediğine gore ondan mi korkuyor:)
ayyy o ne be boşver sen dogruyu söylemekten cekinme hele böylesi kv ye hic çekinme.
hepside cok güzel. sen kendi pijama takimina gore uydur kırmızı ya da beyazı oğluşunla beraber olun.
evet canim daha da duzeni oturtanadi.
suan sadece afedersin vajinada aci ve biraz kasinti var gececek gibi geliyo aslinda akintimda artis falan yok bi kac gun daha bakiim diyorumMissy bacim bence vakit kaybeden git doktora...
Dogumumdan once bende de kasinti vardi onemsemedim...
Enfeksiyonmus kanima bile gecmisti ...
Oda erken dogumu ttetikledi bende...
Iste dusunemedim erken doguma neden olabilecegini 35. Haftada suyum geldi 35+1 de de mecburi sezeryan...
Bunlari korkutmak icin yazmiyorum bacim durumun ciddiyetini velirtmek amacli yazdim...
Gecmis olsun ♥
Hepsi birbirinden guzel masaallah
Beb senin yerinde olsam beyaz renkliiyi hazirlardim...
Dogumdan sonra yuzleri kirmizi olduklarindan cok yakisir
Canimmmm allah anali babali buyutsun.cok sevindim senin adina gonlunden gecen oldu.mis kokuluna kavustun.cok mutlu oldum senin adina.kuzunun bahti acik olsun.kiiizlaaaaaarrr 41+1de dogum yaptim....sezeryana gidiyordum artik bebis buyuk dendi ustelik haftasin gecmisti daha da geciyordu...dk tesaduf hadi gel altdan bakalim sobra sezeryana hazirlariz dedi.bi baktim 2parmak aciklik ee aksama dogurursun sezeryana gerek kalmadi dedi...evden 0agrisiz 2parmak aciklikla gelmisim geri kalanini da herkesle dalga gece gece 4parmak acilmaya kadar sadece adet sancilariyla plates topu uzerinde ve ya yuruyerek gecirdim..son 2saat birazcik zor oldu yani..tam acilma ve ikinma gelen kismi..aslinda kilo yalnis verilmeseydi yani 3.900denmeseydi belki o an ya doguramazsam panigine kapilmazdim..o an sadece ya cikmazsa diye dusunup panige kapildim hafiften ama sukurler olsun guc geldi bi kac ikinmada bebisin basini gorunce sacini falan gorunce ikinmaya devam inancim kendime gelmisdi..veee basardim sukurler oldun minigim kucagimdaydiiii...ayy cok mutluyum kizlar Rabbim benim gonlume gore verdi Insallahhh sizletinde gonlunce verir yasatir herseyi...gecmise bakamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir..nesdosum daha dogurmadin dimi...bak normsl sansin varsa dene derim...beni kilo korkutmusdu cogu kisi ilk bebek cok iri demisti ama 3.600oldu..ultrason yalnis cikarmis..simdi sadece bi kac kucuk dikisim var onemli degil o da ben de bebisim de cok iyiyiz..Eve gecince etraflica yazarim...optum hepinizi darisi tum bekleyenlere
Canim gecmis olsun.sanirim salgin var.bence ihlamur ve cay kasiginin ucuyla zencefil bal.Kizlar hastalıklar peşimi birakmıyor,benki ne yaz ne kis hastalık bilmezdim,ama simdi biri bitmeden diğeri basliyor,faranjit ve grip olmuşum napicami sasirdim,sizce neyapmaliyim,prensesimde artik kendini iyice belli ediyor minic gişeler sağ tarafimda vurup duruyor belli ki ayaciklari minisimin
tatlim dr yokken onun yerine baska dr nobetci.taniyorum o kadini iyi dr.burdaki cogu arkadasimi o dogurttu.canım niye epidural kötü mü ben ilkte spinal oldum da bu ikinci eğer normal olmazsa epidurla sezaryen isteyecektim hani sonrasında ağrı kesici rahat verilir diye çünkü iğne bile kar etmemişti ağrıma
kesinlikle:)) geçenlerde ocak annelerinde uzun bir yazı paylaşmışlardı keşke buraya kopyalasaydım buna benziyordu:)
canım linke tekrar bakayım fiyatına bakmadım molfixden memnunum onu yazdım:)) bir ara yani daha yeni canbebe deniyim dedim ayy olduğu gibi kokuyu dışarı bırakıyor
maşaallah canım normal normal daha neler yapacaklar dur sen:)
canım erken daha tekrar çıkar bence, kaşıntı nerende canım genel mi bazı gebelerde bütün vücutta kaşıntı olurmuş
canım dr un gelmezse doğumunu kim yapacak belli mi o, sen artık riskli dönemi atlattın gelsin artık doracık rahat rahat
canım geçmiş olsun, ben bir kere öyle hasta olmuştum oğlum küçükken hep maske taktım, hapşurduğum peçeteyi hemen çöpe attım, sürekli ellerimi yıkadım benden bile geçmemişti, eşinde mecburen maske takacak eğer hapşuruk öksürük olursa dediğim gibi yapsın tek kullanıp atsın mendili, inşaallah geçmez size merak etme
allahim bir de kesin namazinda bi kadindir bu.boyle iman mi olur.valla omrumde duymadim.Ablam bende cok dikkat ederim ama ben cahillerin icinde oldugumdan anlatamiyorum...
Misal az once kv de yine her zamanki gibi kapimi anahtarla acmaya calisti tabi cengel vardi diye kaldi disarda...
Neyse aldim iceri Yasin im uyuyordu disaridan geldi coraplarini cikardi ve o coraplarla yuzunun terini sildi
Hala soktayim bunu goren ben tiksindim gittim onun yerine ben dusumu falan aldim az once....
Ne yapiyorsun pis pis coraplarla yuz mu silinir dedigimde ise bana ne olacak tertrmiz demez mi
Daha sonra kusura bakma ama Yasin i opuyorsun sonra o pis yuzunle dedim.
Oda baslarim Yasin e simdi dedi
kiz kopardin beniiiiKusura bakma ama ben oyle kadini doverim
İns guzelim gun asiri iliski olsunAyy kasiklarim cok agriyor insallah akintinda var insallah yumurtlarimda catlar :)
Canimmmm allah anali babali buyutsun.cok sevindim senin adina gonlunden gecen oldu.mis kokuluna kavustun.cok mutlu oldum senin adina.kuzunun bahti acik olsun.
Canim gecmis olsun.sanirim salgin var.bence ihlamur ve cay kasiginin ucuyla zencefil bal.
tatlim dr yokken onun yerine baska dr nobetci.taniyorum o kadini iyi dr.burdaki cogu arkadasimi o dogurttu.
allahim bir de kesin namazinda bi kadindir bu.boyle iman mi olur.valla omrumde duymadim.
kiz kopardin beniiii
İns guzelim gun asiri iliski olsun
senin yumurta yakin cnm. Gun asiri mutlaka calis.Ayy kasiklarim cok agriyor insallah akintinda var insallah yumurtlarimda catlar :)
Tatlim. Daha dondogunu sanmiyrmCutem Duham sağolun kızlar inşaallah öksürüge çevirmez hspşırırken bile karnım acıyor zaten gergin Cutem karnımın alt tarafı kasıklara doğru sanki içi yara gibi acıyor acaba dönmüş müdür bizim bıdık anlıyamıyorum hıçkırığunı takip ediyorum bi aşağıda bi karnımın sol tarafında
Canimmmm allah anali babali buyutsun.cok sevindim senin adina gonlunden gecen oldu.mis kokuluna kavustun.cok mutlu oldum senin adina.kuzunun bahti acik olsun.
Canim gecmis olsun.sanirim salgin var.bence ihlamur ve cay kasiginin ucuyla zencefil bal.
tatlim dr yokken onun yerine baska dr nobetci.taniyorum o kadini iyi dr.burdaki cogu arkadasimi o dogurttu.
allahim bir de kesin namazinda bi kadindir bu.boyle iman mi olur.valla omrumde duymadim.
kiz kopardin beniiii
İns guzelim gun asiri iliski olsun
senin yumurta yakin cnm. Gun asiri mutlaka calis.
Tatlim. Daha dondogunu sanmiyrm
iyiyim canım benim sağ ol:) sen nasılsın? ben de sabırsızlanıyorum işte erken olduğunu bile bile:) Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları, aminn..Dgrpnrm canım nasılsın. Benim bebeşimde öyle eşimin hissedeceği tepkileri geç verdi kuzum ama şimdi takla atmaktan bir hal oluyor maaşallah kafa bir asagida bir yukarıda seninkide öyle olur canını sıkma tamam mı :)
evet canım aynen öyle ama gel de kalbime anlat bunları, hemen olsun istiyorum işte.canım senin ilk bebeğin hareketlerini daha az hissetmen normal, benim ilk oğluşda çok hareketli değildi bu baskın çıktı:)) tepiyor sürekli bende yandım diyorumşimdiden böyle olursa ne yapıcam doğunca bilmem:) dışardan henüz eşime dokundurtmadım ben kendim hissediyorum üzülme yani benimki zıpır çıktı:)
canım bende sinir oldum özellikle toplu alıntılama olmamasına sadece bir sayfada yapabiliyorsun diğerine geçince gidiyor seçtiğin mesajlar, bu arada senin doğum yakın zaten gelir bir haftaya:)
maaşallah canım. herkes spinali tavsiye ediyor, allah gönlüne göre versin. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı.Kizlar merhaba giremiyorum cunlu annem antalyadan geri tasiniyo benim yanima babam bir sure daha orada kalicak gelelim konumuza doktora gittik 31+2 idi 1700 gr 42 cm hafta gelisimi kilosu gayet guzel dedi ve astimim olmasindan oturu ve panik atagim oldugu icin doktorumla dogum seklimin spinal anestezi ile sezeryan olarak karar verdik rabbim o gune gelmemizi saglikla kizimi kucagima almayi nasip etsin insallah iyisinizdir hepinuzi opuyorum
doğum yakın desene :) hayırlısıyla inşallah canım benim.kutsal: canım en doğrusu spinal. panik atağın varsa zaten zorlar seni normal doğum. ben de sanırım sezaryende kararlıyım. benimki de spinal olucak.
azeri: Canım kadın kafayı yemiş takılma artık.töbe töbeee. el kadar cocuğa yaptığına bak.
alıntı yapamıyorum bari böyle yazayım dedim.
kızlar göbeğim baya indi aşağı. yarın 37+0 oluyoruz. kontrol var ama kendi dr um yokmuş izindeymiş. çalışamaz raporu almam gerekiyormuş.
canım öyle uzaktan bulaşamaz zaten temas ya da direk nefes gerekir.Sabah kalktik esimin atesi 38. Hastaneye yolladim. Bogaz enfeksiyonu. Antibiyotik igne yapip yollamislar. Simdi kecbur ise gitti. Dr bulasici demis. Ben ne yapacagim simdi. bebege yaklasmiyr, maskede alacak. Gecede ayri odalarda yattik ve yatacagiz. Ama mecbur biraraya geliyrz da salonda. Bana da bulasirsa sorun. Bebege bakamam. Nasil korunacagim ve bebegi koruyacagim. Kocama nasil bakacagim. Bir de antibiyotik icecek. Kac gun uzak durmasi gerekecek bebekten. Bilen sekerlerden yardim rica edeyim.
anaaaaaaaammmmm :) yaşasın çok heyecanlıııı... Allah gönlüne göre vermiş canım, analı babalı sıhhatli büyüsün kuzucuğun.kiiizlaaaaaarrr 41+1de dogum yaptim....sezeryana gidiyordum artik bebis buyuk dendi ustelik haftasin gecmisti daha da geciyordu...dk tesaduf hadi gel altdan bakalim sobra sezeryana hazirlariz dedi.bi baktim 2parmak aciklik ee aksama dogurursun sezeryana gerek kalmadi dedi...evden 0agrisiz 2parmak aciklikla gelmisim geri kalanini da herkesle dalga gece gece 4parmak acilmaya kadar sadece adet sancilariyla plates topu uzerinde ve ya yuruyerek gecirdim..son 2saat birazcik zor oldu yani..tam acilma ve ikinma gelen kismi..aslinda kilo yalnis verilmeseydi yani 3.900denmeseydi belki o an ya doguramazsam panigine kapilmazdim..o an sadece ya cikmazsa diye dusunup panige kapildim hafiften ama sukurler olsun guc geldi bi kac ikinmada bebisin basini gorunce sacini falan gorunce ikinmaya devam inancim kendime gelmisdi..veee basardim sukurler oldun minigim kucagimdaydiiii...ayy cok mutluyum kizlar Rabbim benim gonlume gore verdi Insallahhh sizletinde gonlunce verir yasatir herseyi...gecmise bakamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir..nesdosum daha dogurmadin dimi...bak normsl sansin varsa dene derim...beni kilo korkutmusdu cogu kisi ilk bebek cok iri demisti ama 3.600oldu..ultrason yalnis cikarmis..simdi sadece bi kac kucuk dikisim var onemli degil o da ben de bebisim de cok iyiyiz..Eve gecince etraflica yazarim...optum hepinizi darisi tum bekleyenlere
betahcg değeriniz iyi gözünüz aydın. değeriniz artarsa sağlıklı bir gebeliktir deriz. iki günde iki kaç artması gerekiyor. dayanamam diyorsanız üç dört gün sonra testi tekrarlayabilirsiniz.slm kızlar sizlere sorum olacak sat tarihim 10 temmuz dün betahcg 87.33 çıktı bugün sabah wc de peçeteye 3.4 damla kan geldi bi daha gelmedi çok tedirginim doktor gebelik var haftaya bu testi tekrarla yükselirse sorun yok dedi kanamayı söledim ona yapıcak bişiyim yok dedi sizce ben ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?