Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaarr benim alerjik sinüzitim esir alıyor beni kuşburnu çayı içiyorum boğazlarım fena o kadar da dikkat ettim birkere soğuk su içmedim ağzıma dondurma sürmedim terli hiç kalmadım ama yakalandım ıhlamur zencefil yapayım bide

geçmiş olsun canım kardeşin de yani cocuk dogurmus da spiral istediğine gore ondan mi korkuyor:)
ayyy o ne be boşver sen dogruyu söylemekten cekinme hele böylesi kv ye hic çekinme.
Vay msjimin kalanini da kopyalamis
Cantamizi hazirladim ama ameliyat haneye hangi takimi vereyim karar veremedim
hepside cok güzel. sen kendi pijama takimina gore uydur kırmızı ya da beyazı oğluşunla beraber olun.
Kizlar. Topli alinti gelmis sukur. Sanirim daha site tam bitmedi. Ondan boyle. Su begenen kisilerin mesaj altinda gorulmesi onceden de vardi. Kaldirmislardi. O yeniden gelmis.
evet canim daha da duzeni oturtanadi.

Gecmis olsun kuzum. Gerekirse dr.a gorun.

geçmiş olsun nukram allah şifanı versin
cabucak atlat ins.

Ayy kasiklarim cok agriyor insallah akintinda var insallah yumurtlarimda catlar :)

Ayy kasiklarim cok agriyor insallah akintinda var insallah yumurtlarimda catlar :)

Cutem Duham sağolun kızlar inşaallah öksürüge çevirmez hspşırırken bile karnım acıyor zaten gergin Cutem karnımın alt tarafı kasıklara doğru sanki içi yara gibi acıyor acaba dönmüş müdür bizim bıdık anlıyamıyorum hıçkırığunı takip ediyorum bi aşağıda bi karnımın sol tarafında

Kusura bakma ama ben oyle kadini doverim
Yapacak birsey yok bacim...
Mecbur cekecem karsi dairemde oturuyor

Bacim biliyor benim titiz oldugumu kasitli yapiyor olabilir....
Ablam daha anlatmadik neleri varda iste ben normal karsiliyorum ama nedense artik yaptiklari batar oldu...
Ali Yasin dogduktan sonra dahada pimpirikli oldum belkide ondan

Gecmis olsun nukram ...
Hastalik iste dikkat ettiin mi ozellikle illa ki sifayi kapiyorsun...

Yok Duham ne olursa olsun ben dogruyu soylerim...
Oda bilir benim huyumu arkasindan konusmam ne dersem yuzune karsi soylerim ama vurdum duymaz iste

Missy bacim bence vakit kaybeden git doktora...
Dogumumdan once bende de kasinti vardi onemsemedim...
Enfeksiyonmus kanima bile gecmisti ...
Oda erken dogumu ttetikledi bende...
Iste dusunemedim erken doguma neden olabilecegini 35. Haftada suyum geldi 35+1 de de mecburi sezeryan...
Bunlari korkutmak icin yazmiyorum bacim durumun ciddiyetini velirtmek amacli yazdim...
Gecmis olsun ♥

Hepsi birbirinden guzel masaallah
Beb senin yerinde olsam beyaz renkliiyi hazirlardim...
Dogumdan sonra yuzleri kirmizi olduklarindan cok yakisir

zeytin yapragi buhari super nukram bi ara bende kivrandimya sinuzitten iyi gelmisti bana

suan sadece afedersin vajinada aci ve biraz kasinti var gececek gibi geliyo aslinda akintimda artis falan yok bi kac gun daha bakiim diyorum
Hepsi birbirinden guzel masaallah

Beb senin yerinde olsam beyaz renkliiyi hazirlardim...
Dogumdan sonra yuzleri kirmizi olduklarindan cok yakisir

Hepinize tskler kizlar hangisini vereyim diye sordum cunku hani ilkinde bebek tam temiz olmuyoya acaba once normal olani vereyimde hastane cikisini sonrami giydiririz diye
Gorende ilk dogum sanacak ama ilkininde hic kagam yerinde degildi rezil gibiydim valla aniden olunca herseyim yarim yamalak olmustu

Tskler hepinize canlar tek tek resimleyip srmamin sebebi

Canimmmm allah anali babali buyutsun.cok sevindim senin adina gonlunden gecen oldu.mis kokuluna kavustun.cok mutlu oldum senin adina.kuzunun bahti acik olsun.
Canim gecmis olsun.sanirim salgin var.bence ihlamur ve cay kasiginin ucuyla zencefil bal.
tatlim dr yokken onun yerine baska dr nobetci.taniyorum o kadini iyi dr.burdaki cogu arkadasimi o dogurttu.
allahim bir de kesin namazinda bi kadindir bu.boyle iman mi olur.valla omrumde duymadim.
Kusura bakma ama ben oyle kadini doverim
kiz kopardin beniiii
İns guzelim gun asiri iliski olsun

Miss canım sağolasın karbonat tuz yapıyorum burnuma o bayağı rahatlattı.
Nesdemim sağol canım evet yaa salgın mıdır nedir burnuma deniz tuzu yapıyorum enjeksiyonla sıkıyorum rahatlatıyor kadın doğumcymda öyle demişti sinüzite ilaçta kâr etmiyor boğaxım için pastil alsam olur mu boğazım alerjşmden tahriş oluyor oda öksürüpe çeviriyor şu boğaz yanmasını atlatsam rahatlarım

Insallah canim sende saglikla kucagina alirsin insallah..dualarini bekliyorum :)

senin yumurta yakin cnm. Gun asiri mutlaka calis.

Tatlim. Daha dondogunu sanmiyrm

Insallah canim sende saglikla kucagina alirsin insallah..dualarini bekliyo
senin yumurta yakin cnm. Gun asiri mutlaka calis.

Tatlim. Daha dondogunu sanmiyrm

saol canim insallah benim yumurtanin catlamasinda sebepsiz sorun var catlamiyor insallah catlar :)))

iyiyim canım benim sağ ol:) sen nasılsın? ben de sabırsızlanıyorum işte erken olduğunu bile bile:) Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları, aminn..
evet canım aynen öyle ama gel de kalbime anlat bunları, hemen olsun istiyorum işte.
ben hissediyorum babası da hissetsin istiyorum:)))
vallaha bizimkine doktor tembel demişti paso uyuyordu heheh... seninki hakikaten zıpır nasıl da tepki veriyor öyle:)
maaşallah canım. herkes spinali tavsiye ediyor, allah gönlüne göre versin. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı.
doğum yakın desene :) hayırlısıyla inşallah canım benim.
canım öyle uzaktan bulaşamaz zaten temas ya da direk nefes gerekir.
önleminizi aldıktan sonra hiçbir şeycik olmaz merak etme.
geçmiş olsun canım.
anaaaaaaaammmmm :) yaşasın çok heyecanlıııı... Allah gönlüne göre vermiş canım, analı babalı sıhhatli büyüsün kuzucuğun.
betahcg değeriniz iyi gözünüz aydın. değeriniz artarsa sağlıklı bir gebeliktir deriz. iki günde iki kaç artması gerekiyor. dayanamam diyorsanız üç dört gün sonra testi tekrarlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…