Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

geçmiş olsun tatlım ne aşısı oldun . bana da sağlık ocagindan iki hafta sonra gel aşı yapcaz dediler tetanos aşısıymis

evet tatlım oldum ben çok kez ama işte en sonuncusu 5 yılı geçmiştir diye acaba dedim. Ama yaptırmam zaten artık bu saatten sonra

geçmiş olsun tatlım ne aşısı oldun . bana da sağlık ocagindan iki hafta sonra gel aşı yapcaz dediler tetanos aşısıymis
saol canım aynen bende tetanoz aşısı oldum
evet tatlım oldum ben çok kez ama işte en sonuncusu 5 yılı geçmiştir diye acaba dedim. Ama yaptırmam zaten artık bu saatten sonra
hımm inş geçmemiştir canım

ohh mis olmuş canım evin

ayy niye az çektin kız sonra pişman olursun ben her ay çekiyorum:) merakla bekliyorum göbüşünü:)

kızlar bugün eşimin face inden arama yaptığı kişilere baktım ve eski sevgilisinin ismini arattığını gördüm
moralim bozuldu ne yapmam gerektiğini nasıl davranıcağımı bilemiyorum şuan ona bişey söylemedim
insanlık hali deyip geçiştirsemmi???? söyleyip yüzgöz olmakta istemiyorum bilemedim canım sıkıldı

Merhaba canlar oncelikle iki hamisimiz varmis Rabbim.tamamina erdirsin darisi topikcanlarima
Azeri gecmis olsun Ali Yasin.e
Cutem telden giriyorum.resimleri goremedim yarin.bakacam insallah
Eflos emir kardesine alisiyor ne guzel
Deryam masallah size
Nesdem hayirla saglikla gelsin Dora masallah
Denizasker dayanamiuprsan zorlama raporu al ben ayrildim bile
Atladigim varsa affedin ben acaip yoruldum.bugun temizlim yaptim benim kiyafetler yikandi utuledim cantaya koyacam Eren imin elbiselerinin de buyik cogunlufu,yikandi,bi makine kaldi onlarida utulersem isim bitiyor ama el kadar hepsi Rabb tum isteyenlwre nasip etsin

Merhaba canlar oncelikle iki hamisimiz varmis Rabbim.tamamina erdirsin darisi topikcanlarima
Azeri gecmis olsun Ali Yasin.e
Cutem telden giriyorum.resimleri goremedim yarin.bakacam insallah
Eflos emir kardesine alisiyor ne guzel
Deryam masallah size
Nesdem hayirla saglikla gelsin Dora masallah
Denizasker dayanamiuprsan zorlama raporu al ben ayrildim bile
Atladigim varsa affedin ben acaip yoruldum.bugun temizlim yaptim benim kiyafetler yikandi utuledim cantaya koyacam Eren imin elbiselerinin de buyik cogunlufu,yikandi,bi makine kaldi onlarida utulersem isim bitiyor ama el kadar hepsi Rabb tum isteyenlwre nasip etsin

Meraktir cnm ben bile ara ara kimleri aratiyom bakiyom
Simdilik bise deme ara ara takibe al yinede simdiden konusu edip iyice aklina sokma yani

Yumurta 12.gun ve dpo15.test yap cnm. Bence bebek var.
Malesef ben adet oldum hemde birinci gun atesim 36.6 ile .grip de degilim yuksek ates ile adet niye olunirki cok umutlanmistim nasip moralim bozuldu tabi.bu arada dpo ne demek ben pek giremiyorum nete.3 tane asilama oldum tutmad 2 aydir biseyler denedim olmadi yinede.yumurtlama bozuklugu var napsam bilemedim calistigim icin hastaneyede gidemiyorum devamli.cok tesekkurler cevap icin

Malesef teste gerek

Yuksek atesle adet olanlarimiz var cnm burada.tuhaf bi durum degil.
Sen duzenli atesini olc cnm. Ilk sayfaya gorede ff e uye ol. Takip edelim. Yumurtani buluruz. Ona gore iliski olur gebelik sansin yukselir. Uzulme ve umitsiz olma sakin.

Yuksek atesle adet olanlarimiz var cnm burada.tuhaf bi durum degil.
Sen duzenli atesini olc cnm. Ilk sayfaya gorede ff e uye ol. Takip edelim. Yumurtani buluruz. Ona gore iliski olur gebelik sansin yukselir. Uzulme ve umitsiz olma sakin.
Teşekkürler valla ff ye üye olmustum sonra pek bakmadim şifreyi unuttum ugrastim yapamadim ben yine atesimi yazarim buraya.ilgi icin cok sagol

nadilsiniz kizlar.bugun 3lu testime bakildi aaslinda yapilali cok olmustuda anca bugun gittim iyi cikti sonuclar sukur.ult.da bakti dr.cinsiyetimiz iyice tescillendi kiz dedi dr.bu ucuncu dt.oldu kiz diyen

Meraktir cnm ben bile ara ara kimleri aratiyom bakiyom
Simdilik bise deme ara ara takibe al yinede simdiden konusu edip iyice aklina sokma yani
Bencede canim uyurken uyandirmayalim dimi sonra belki baska biseyler yaparsa yakalarim Allah gistermesin o gunleri seytana uydurmasin kimseyi
Sonucta bana karsi bi eksikligi yok sagolsun bir dedigimi iki etmez elimi sicaktan soguga vurdurmaz eksik olmasin insaniz eksigiz hepimiz Allah beterini gostermesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…