KOLAY GELSİN CANIM ATLATMIŞSIN NE GÜZEL Miss olmuş evin :) ben daha iyiym canım aşı çok kötü yaptı beni kol ağrısından uyuyamadım sen nasılsın tatlım ?
canım sen oldum demiştin hemde bir kaç kez 5 yıl koruduğunu biliyorum aşının tabiki sen daha iyi bilirsin
inş canım
evet tatlım oldum ben çok kez ama işte en sonuncusu 5 yılı geçmiştir diye acaba dedim. Ama yaptırmam zaten artık bu saatten sonraKOLAY GELSİN CANIM ATLATMIŞSIN NE GÜZEL Miss olmuş evin :) ben daha iyiym canım aşı çok kötü yaptı beni kol ağrısından uyuyamadım sen nasılsın tatlım ?
canım sen oldum demiştin hemde bir kaç kez 5 yıl koruduğunu biliyorum aşının tabiki sen daha iyi bilirsin
inş canım
saol canım aynen bende tetanoz aşısı oldumgeçmiş olsun tatlım ne aşısı oldun . bana da sağlık ocagindan iki hafta sonra gel aşı yapcaz dediler tetanos aşısıymis
hımm inş geçmemiştir canımevet tatlım oldum ben çok kez ama işte en sonuncusu 5 yılı geçmiştir diye acaba dedim. Ama yaptırmam zaten artık bu saatten sonra
görüşürüz canımben çıktım kızlar kendinize iyi bakın
ohh mis olmuş canım evinselam kızlar.. ay nasıl merak ettim sizleri.
bir sürü şey oldu girip yazamadım sizlere.
okul başlamadan önce badana yaptıralım dedik plansız, ani oldu biraz :) ama mis gibi oldu şükür.
neler oldu kim bilir. nesdemi çok merak ettimmmm...
herkes iyidir inşallah ben geçmişe bakıyorum.
Herkese günaydınlar
Doramız Cuma günü gelecekmiş demek, ama nedense cumayı beklemeyecek gibi hissettim bir an
Hayırlısıyla gelsin inşallah, sağlıcakla...
Doğurmadan ekleyeceğim inşallah efloşumhiç foto çekmemiştim. Şimdi telde var 1-2 tane ama pc de yok, becerebilirsem o teldekileri atarım
evet bi ara acaba olsam mı diyordum ama olmadım ya, inşallah pişman olmam.
İnşallah azap da iyidir, bir sorun yoktur
kızlar bugün eşimin face inden arama yaptığı kişilere baktım ve eski sevgilisinin ismini arattığını gördüm
moralim bozuldu ne yapmam gerektiğini nasıl davranıcağımı bilemiyorum şuan ona bişey söylemedim
insanlık hali deyip geçiştirsemmi???? söyleyip yüzgöz olmakta istemiyorum bilemedim canım sıkıldı
Malesef ben adet oldum hemde birinci gun atesim 36.6 ile .grip de degilim yuksek ates ile adet niye olunirki cok umutlanmistim nasip moralim bozuldu tabi.bu arada dpo ne demek ben pek giremiyorum nete.3 tane asilama oldum tutmad 2 aydir biseyler denedim olmadi yinede.yumurtlama bozuklugu var napsam bilemedim calistigim icin hastaneyede gidemiyorum devamli.cok tesekkurler cevap icinYumurta 12.gun ve dpo15.test yap cnm. Bence bebek var.
canım yemeni artırman lazım o da güçsüz bırakır, çok zorlnaıyorsna doğum iznine ayrıl bence zor böyle
maşaallah canım değerin çok güzel sıkı sık tutunsun bebeğin inşaallah sana
ee göbek fotosu koymadın ki görelim:) bekliyorum foto çok merak ediyorum
evet canım ultrsaon yanılabiliyor ama bende fark çok hem çocuk doktoruda aynısını söyleyince kesinleşmişti neyse geçti gitti bu sefer tedbirli olucam inşaallah
tansiyonum hamdolsun yüksek değil canım hatta her zamanki değerimden düşük çıkıyor,normalde 11-7 12-8 olur benimki şimdi 10-6 10-5 çıkıyor
canım gözün aydın bal gibi hamilesin zaten tablonda umut vericiydi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun
12. gün yumurtlama olmuş ateşinde gayet güzel hamile olabilirsin bugün test yapsan çıkar
canım maşaallah doraya,cuma demek hadi geri sayım başlasın:)
yalnızlığa alışınca yatılı misafir zor oluyor az kaldı kuzum gidecekler baş başa kalacaksınız tadını çıkar sonra ararsın emin ol[/QUOmalesef teste gerek kalmadı
Yuksek atesle adet olanlarimiz var cnm burada.tuhaf bi durum degil.Malesef ben adet oldum hemde birinci gun atesim 36.6 ile .grip de degilim yuksek ates ile adet niye olunirki cok umutlanmistim nasip moralim bozuldu tabi.bu arada dpo ne demek ben pek giremiyorum nete.3 tane asilama oldum tutmad 2 aydir biseyler denedim olmadi yinede.yumurtlama bozuklugu var napsam bilemedim calistigim icin hastaneyede gidemiyorum devamli.cok tesekkurler cevap icin
Teşekkürler valla ff ye üye olmustum sonra pek bakmadim şifreyi unuttum ugrastim yapamadim ben yine atesimi yazarim buraya.ilgi icin cok sagolYuksek atesle adet olanlarimiz var cnm burada.tuhaf bi durum degil.
Sen duzenli atesini olc cnm. Ilk sayfaya gorede ff e uye ol. Takip edelim. Yumurtani buluruz. Ona gore iliski olur gebelik sansin yukselir. Uzulme ve umitsiz olma sakin.
Dpo nedir ?Yuksek atesle adet olanlarimiz var cnm burada.tuhaf bi durum degil.
Sen duzenli atesini olc cnm. Ilk sayfaya gorede ff e uye ol. Takip edelim. Yumurtani buluruz. Ona gore iliski olur gebelik sansin yukselir. Uzulme ve umitsiz olma sakin.
Days past ovulation = yumurtlamadan sonraki gunler demek.Dpo nedir ?
Anladim 12+15 olmus ozamanDays past ovulation = yumurtlamadan sonraki gunler demek.
Yani yumurtlamadan adete kadar olan sure. 10-16 gun arasinda degisir genelde.
Bencede canim uyurken uyandirmayalim dimi sonra belki baska biseyler yaparsa yakalarim Allah gistermesin o gunleri seytana uydurmasin kimseyiMeraktir cnm ben bile ara ara kimleri aratiyom bakiyom
Simdilik bise deme ara ara takibe al yinede simdiden konusu edip iyice aklina sokma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?