ahahaha normal yani öyle bakması, noluyor burada demiştir çocukcağızIlk kez dugune gitti..muzik yuksekti..sasmis yavrum
gözün aydın canım ya, inşallah sağ salim kucağına alırsınevet canım gecen seneki düşükten sonra bende hamileyim işte bugün beklenenen adet günümdü 1035 cıktı kan değerim cok sagol canım anlattığın için sende sağlıklı bi şekilde oğlunu kucağına alırsın inş youtube bakayım anladım ama insan endişe ediyor ilk iğnem bide burdaki doktorlarda bi garip bakalım rabbim bagıslar inş
amin canım inş sagsaglim alırım kucağıma bu sefer ama burdaki doktorlar cok garip cok sagol anlattığın için ben diyorum bazı doktorum diye geçinenlere göre cok daha bilgili kızlar var kadınlar kulübünde.cok sagol anlattığın için tsk ederim bu aksam ilk deneyim olacak insan ister istemez çekiniyor yanlış bişey yapmaktan oglusunu bende merak ettim maşallah berak allah diyeyim görmesemdeKorkma cnm. Allahim saglikla kucagina almani nasip.etsin.
Prespektuste yaziyr cnm sekillerle. Bir bak ona.
Sabah 8 de aspirini aksam 7 de ignemi yaptim. Hep ayni saatte kullanman cok onemli.
Igne: gobek deliginin sagina yada soluna yapacaksin. Deligin alt yada ust kismina yapmak yok. Deligin sagina yapacaksin diyelim. Sag elinin dort parmagini deligin yanina koy. Serce parmagin yaninda kalan kisma igneyi yap. Igneyi saplamak icinde o dedigim yerdeki eti sol elinin basparmagi ile isaret parmagi arasinda sikistir. Cikan ete vur. Aslinda yag oluyr orasi. Acimaz. Hani one dogru iki buklum oturunca gobekte bi katman cikar)) iste dedigim igne yapilacak tabaka orasi. Igneyi dik tutup batiracaksin. Yavas enjekte et. Sonuna kadar basinca tik der. Igne kendini disari atar. O zaman cekeceksin enjektoru daha once degil cnm.
Estagfurullah cnm..hic de agrimadi basim.ahahaha normal yani öyle bakması, noluyor burada demiştir çocukcağız
gözün aydın canım ya, inşallah sağ salim kucağına alırsınDeğerin de maşallah çok güzel...
İlk iğnede insan çok garip oluyor haklısın, ben de sağolsun cutemin başını çok ağrıtmıştım ilk iğnemdeben bir de hemşireyim, başkalarına clexane fragmin fln her türlü iğneyi çok yapmıştım da, kendime ilk kez iğne batırırıken gözüm kararmıştı, ilk 15 dk bi kendime gelememiştim şaşkınlıktan ama içimde bebişimin olduğunu bilmek, bu iğnenin onun sağlığı için olduğunu bilmek fln hep güç verdi, bu günlere geldik şükür, Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah
O dr.a gitme bir daha. Daha usg ile bakmadan dis mi ic mi bos mu gebelik bilemez cins. Bunjn icin de degerinin en az 3000 olmasi lazim. Acilen baska dr arastir guzelim. Progestan da aliyrsun dimi leke icin?amin canım inş sagsaglim alırım kucağıma bu sefer ama burdaki doktorlar cok garip cok sagol anlattığın için ben diyorum bazı doktorum diye geçinenlere göre cok daha bilgili kızlar var kadınlar kulübünde.cok sagol anlattığın için tsk ederim bu aksam ilk deneyim olacak insan ister istemez çekiniyor yanlış bişey yapmaktan oglusunu bende merak ettim maşallah berak allah diyeyim görmesemde
sagol canım yaa ins gerçekten zor yaa.valla aynen bende cutemin basını ağrıttım sagolsun sende oda gecen seneden bildiğim senle cutem vardı o yüzden buraya yazdım hemen sagolun destek oldunuz.ins bi havazda sağlıklı bi şekilde doğumunu yapar kucağına alırsın inşahahaha normal yani öyle bakması, noluyor burada demiştir çocukcağız
gözün aydın canım ya, inşallah sağ salim kucağına alırsınDeğerin de maşallah çok güzel...
İlk iğnede insan çok garip oluyor haklısın, ben de sağolsun cutemin başını çok ağrıtmıştım ilk iğnemdeben bir de hemşireyim, başkalarına clexane fragmin fln her türlü iğneyi çok yapmıştım da, kendime ilk kez iğne batırırıken gözüm kararmıştı, ilk 15 dk bi kendime gelememiştim şaşkınlıktan ama içimde bebişimin olduğunu bilmek, bu iğnenin onun sağlığı için olduğunu bilmek fln hep güç verdi, bu günlere geldik şükür, Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah
Allah razi olsun darisi sizleerim basina insaAllahgözün aydın sag saglim kucağına alırsın inş
progestan alıyorum canım hala hafif var lekem zatenbide düşük yaprıgımı söyledim insan moral bozmak için elinden geleni yaptı üstüne birde tek düşükle genetik testimi yapılır diye laf etti bide burdaki cogu kişinin önerdiği bi doktor arastıyorum canım sagolEstagfurullah cnm..hic de agrimadi basim.
cnm ya...uc kisi gezmek cok keyifliymis. Allahim hepinize yasatsin.
O dr.a gitme bir daha. Daha usg ile bakmadan dis mi ic mi bos mu gebelik bilemez cins. Bunjn icin de degerinin en az 3000 olmasi lazim. Acilen baska dr arastir guzelim. Progestan da aliyrsun dimi leke icin?
Ekledim seni. Bak bakalim ogluma
sagol canım bende yeni hamilelerdenim bakalım rabbim bagıslarsaAllah razi olsun darisi sizleerim basina insaAllah
Ayyy cok saol cnm. Utandim.bak yine.progestan alıyorum canım hala hafif var lekem zatenbide düşük yaprıgımı söyledim insan moral bozmak için elinden geleni yaptı üstüne birde tek düşükle genetik testimi yapılır diye laf etti bide burdaki cogu kişinin önerdiği bi doktor arastıyorum canım sagol
bu arada maşallah berak allah cok tatlı maşallah rüzgar sende gerçekten cok hossun iyi yüreğini burdan yazarak belli ediyordun ama şimdi görünce bi kez daha anladım allah huzurunuzu bozmasın.
canım hiç utanma hatta notlarınada bi bakayım dedim cok nadir insan bu kadar düşünceli olup bildiğini paylaşır rabbim güzel gönlüne göre versin her dilediginiAyyy cok saol cnm. Utandim.bak yine.
Sen o dr.a gitme. Hic begenmedim ben. Senin hangi genler mutasyondu cnm.
E yuh yani. Sana bunlarla igne vermiyrsa sasayim onun aklina. Neyse cnm sen onlemini aldin nasil olsa. Hemen bi dr daha bul be dene cnm. Taki icine sinen biri cikana kadar.canım hiç utanma hatta notlarınada bi bakayım dedim cok nadir insan bu kadar düşünceli olup bildiğini paylaşır rabbim güzel gönlüne göre versin her diledigini
canım aynen millet bide öve öve bi hal oldu benim mutasyonlarım.455 G-A heterozigot
4G/4G homozogit ... GPIIIa L33P heterozigot ....
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot protein s düşüklüğü var
Sağol canım benimEstagfurullah cnm..hic de agrimadi basim.
cnm ya...uc kisi gezmek cok keyifliymis. Allahim hepinize yasatsin.
O dr.a gitme bir daha. Daha usg ile bakmadan dis mi ic mi bos mu gebelik bilemez cins. Bunjn icin de degerinin en az 3000 olmasi lazim. Acilen baska dr arastir guzelim. Progestan da aliyrsun dimi leke icin?
Ekledim seni. Bak bakalim ogluma
İyi yapmışsın canım, ne zaman ihtiyacın olsa yaz, gördüğümüz sürece yardımcı olmaya çalışırız...sagol canım yaa ins gerçekten zor yaa.valla aynen bende cutemin basını ağrıttım sagolsun sende oda gecen seneden bildiğim senle cutem vardı o yüzden buraya yazdım hemen sagolun destek oldunuz.ins bi havazda sağlıklı bi şekilde doğumunu yapar kucağına alırsın inş
aynen bencede yaa nasıl bi doktordu beğenen insanlar bu kadar nasıl övgü alıyor anlamıyorum bilgi yok sadece güler yüzlü ve ağzı iyi laf yapıyor.baska doktor bakıcam canım sagolE yuh yani. Sana bunlarla igne vermiyrsa sasayim onun aklina. Neyse cnm sen onlemini aldin nasil olsa. Hemen bi dr daha bul be dene cnm. Taki icine sinen biri cikana kadar.
Saol cnm buarada guzel sozlerin icin.
sagol canım cok tsk ederim görüşürüzSağol canım benim
İnşallah Allah hepimize göstersin üç kişi gezdiğimiz mutlu günleri
İyi yapmışsın canım, ne zaman ihtiyacın olsa yaz, gördüğümüz sürece yardımcı olmaya çalışırız...
İnşallah hepimiz canım
Estagfurullah cnm. Helal olsunaynen bencede yaa nasıl bi doktordu beğenen insanlar bu kadar nasıl övgü alıyor anlamıyorum bilgi yok sadece güler yüzlü ve ağzı iyi laf yapıyor.baska doktor bakıcam canım sagol
güzel sözlerin en güzelini hak ediyorsun gecn senede yardım severdin halada devam ediyorsun cok sagol hakkını helal et
iyiyim canım şükür. tatile girdim evde yiyip içip yatıyorum biraz gebelik sıkıntılari var ama cok şükür. tatli sıkıntıların darisi en kisa zamanda sana olsun ins.Allah razı olsun canımm benimm,artık dualarla Allaha emanet gidicezz bakalım..Siz dualarınızı eksik etmeyin yeter.Senin nasıl geçiyoo günlerin,nasılsın Duhaa'mm
oyyy yerim ben onu maşallah Barekallah gülüşüne can kurban cok canim kaynıyo rüzgar bey e.siz de coj tatlısınız mutlu bir çekirdek aile allah daim etsin.Cnm. Yeni album nasil yapiliyr bulamadim. Nst albumune ekledim dunden 2 foto.
maşallah gebesin canim allah sağlıkla tamamlatsin inş gözünaydın olsun.Kizlar testime sizde bi bakin olecem heyecandan Eki Görüntüle 1226172 Eki Görüntüle 1226172
hayırlı olsun canım allahım saglikla tamamlatsin inş.sagol canım bende yeni hamilelerdenim bakalım rabbim bagıslarsa
inş canım cok tsk ederim sende sağlıklı bi şekilde bi avazda doğumunu yapar kucaguna alırsın inşiyiyim canım şükür. tatile girdim evde yiyip içip yatıyorum biraz gebelik sıkıntılari var ama cok şükür. tatli sıkıntıların darisi en kisa zamanda sana olsun ins.
oyyy yerim ben onu maşallah Barekallah gülüşüne can kurban cok canim kaynıyo rüzgar bey e.siz de coj tatlısınız mutlu bir çekirdek aile allah daim etsin.
maşallah gebesin canim allah sağlıkla tamamlatsin inş gözünaydın olsun.
hayırlı olsun canım allahım saglikla tamamlatsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?