Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım şeytana uymuş bakmış bişey yok ama ekleyip yada msj atıp ulaşmaya çalışsa ozaman problem olurdu. bence bişey deme takipte kal

mrb canım nasılsın ohhh ne güsell artık paşanı bekleme zamanı :) amin canım

yeni döngün sana meleğini getirsin inş :)
nadilsiniz kizlar.bugun 3lu testime bakildi aaslinda yapilali cok olmustuda anca bugun gittim iyi cikti sonuclar sukur.ult.da bakti dr.cinsiyetimiz iyice tescillendi kiz dedi dr.bu ucuncu dt.oldu kiz diyen

canım hayırlı olsun tekrar prensesin sağlıcakla gelsin inşş :)

günaydın kızlar nasılsınız
ben kendimi iyi hissetmiyorum
bugün kuzenimin düğünü var
dün öğleden sonra bu sıcakta gezdim yürüdüm hiç oturmadım akşam 21.30 da eve geldim ütü yaptım duş aldım derken saat 12.00 oldu pestilim çıktı zor dayandım
sabah kalktığımdan beri kasık ağrım var . bebeğimin hareketleri eskisi kadar sert değil ve az hareket ediyor çok korktum bişey olurmu acaba ( ??

günaydın kızlar nasılsınız
ben kendimi iyi hissetmiyorum
bugün kuzenimin düğünü var
dün öğleden sonra bu sıcakta gezdim yürüdüm hiç oturmadım akşam 21.30 da eve geldim ütü yaptım duş aldım derken saat 12.00 oldu pestilim çıktı zor dayandım
sabah kalktığımdan beri kasık ağrım var . bebeğimin hareketleri eskisi kadar sert değil ve aşağıda az hareket ediyor çok korktum bişey olurmu acaba ( ??

aynen canım bende öyle yapmaya karar verdim sağol

canım şimdilik sessiz kal gözlemle
ohh mis gibi giysin canım erenin inşaallah
yüksek ateşle de adet olunabiliyor düzenli ölçüme devam et elimizden geldiğince yardımcı oluruz
nadilsiniz kizlar.bugun 3lu testime bakildi aaslinda yapilali cok olmustuda anca bugun gittim iyi cikti sonuclar sukur.ult.da bakti dr.cinsiyetimiz iyice tescillendi kiz dedi dr.bu ucuncu dt.oldu kiz diyen
gözün aydın

çok yormuşsun canım ağrın ondan hareketinide sen yorgun olunca daha az hissedersin korkma

evet eflalcim öyle yapıyım dedim bende bakalım daha ileri gitmez inşallah bigün

dün adetimin 3. gunuydu. dr a gittim.
bu ay artık kısmetse aşılama istiyorum dedim. tabi öyle yaparz dedi. peki iğneyle mi klomenle mi dedim. iğnelere o kadar para verecek olduktan sonra ben seni direk tüp bebeğe yonlendiririm dedi. raporla ucuz olmuyor mu deyince de rapor almak öyle kolay deil eskisi gibi o yüzden klomenle denicez gibi bişeyler söyledi. sonra ultrasonla bi baktı ki gecen aydan 16mm kiste dönüşmüş bir yumurta var, o erimeden bu ay bişey yapamıcaz bi dahaki adetinin 3. gunu gel yine dedi. adetimin 16. gunu başlayıp 10 gun boyunca kullanacağım progestan die bi ilaç yazdı çıktım geldim. bu ay da boş geçiyor anlayacağın. hakkımızda hayırlısı. eşim de artık sabah kalkınca ateş ölçmemi yasakladı yeter artık kendini üzüyor ve yıpratıyorsun kendini dinledikçe dedi. kaldırdı ateş ölçeri ortadan. dr takip edecek zaten bi sonraki ay yumurtanı sen bari kafanı karıştırma dedi. öyle yani

Okudugum kadariyla herkes iyi kizlar.alinti yapicak enerjim motivasyonum yok.diyorum ya mal gibiyim.okuyup cikiyorum.iki gune dogum var tatli heyecanim bile yok.esimle bas basa kalmak istiyorum annem tum enerjimi cekti.lohusa depresyonu olursam bilinki anamdan zaten dikislerim duzelsin gondercem boyle olmuyor.kv yi aratti yemin ederim.kv de coook sonra gelsin kendimi toparlamam lazim.esim izin alicak nasil zamaninda pek cok seye beraber gogus gerdiysek yine gereriz diye umuyorum.iyi ki annemi daha erken cagirmamisim bunlar yaslandikca ergen oluyor.sanki o hamile onun yaptiklarini kv yapsa kiyameti koparirdim sanirim.

buarada kızlar ya ben çoklu alıntı yapamıyorum,alttaki çoklu alıntı yazan yere tıklıyorum ama olmuyor nasıl yapıyorsunuz siz

salağımm benn (( çok yordum tmm canım saol

ay canım ya ne kadar güzel anlatmışsın duygularını, çok duygulandımmmm...
her şeyin yolunda olmasına sevindim. darısı başımıza:)
evet haklısın. astarı yüzünden pahalıya çıkıyor gerçekten.
Allah kısmet ederse benim annem bakacak. ama ben bakmak isterdim doğrusu.
evde içmeyecekler canım, nasıl dayanırlarsa dayansınlar artık yapacak bir şey yok.
çocuk gibi davranmış annen komik olmuş:)

maaşallah ona:) benimki de babasına naz yapıyor, elini koyunca göbeğime hareketleri kesiyor hahaha...
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. güle güle kullansın kuzucuk.
canım ben de kullanmıştım o şişelerden, çok etkili oluyorlar.
hemen toparlarsın ve bebiş gelir :)
ya beni aramadılar halaaaa geçti mi yoksa zamanı, gidip sorsam mı acaba telaş yaptım bak şimdi.
24 ve sonrası yapılıyor diye biliyorum canım.
ay Allah sabır, güç versin canım.
vay beee mucize budur:) kuzucuğu bekleyelim artık, sağlıkla gelsin annesine..

wuhhuuu ne yapmış o doktor öyleee çok abartmış, hakikaten paragözmüş.
inşallah su gibi geçer gider canım bu ameliyat işi. hemen de bebiş gelir..
maaşallah size. Allah nazarlardan saklasın.
benim de öyle oluyordu canım ama geçti o gerginlik. bir iki haftaya geçer belki senin de.
ne yersem yiyeyim şişiyordum doktora sordum bir ilaç önerdi ama kullanmadım.
ay evet şükür:)
o kadar ağrı yapıyor mu yaa bak gözüm korktu şimdi
ben iyiyim şükür, çokk yoğundum ama şimdi rahatladım biraz.
tam rahatladım derken okullar açılıyor yine yoğunluk başlayacak
gözün aydın canım çokk sevindim, Allah gönlüne göre verdi şükür:)
çok yormuşsun be canım kendini...kuzucuğun da hissediyordur senin yorulduğunu ondan üzmüyordur annesini.
hayırlısı olsun canım, o kadar stres oluyorsan ölçme hakikaten, oluruna bırak bu kez.
sen de göbekten çıkmasın istiyorsun ya ondan bir hüzün gelmiştir :) ama görünce dünyalar senin olur.
Allah sağ sağlim kurtarsın ikinizi de canım.

buarada kızlar ya ben çoklu alıntı yapamıyorum,alttaki çoklu alıntı yazan yere tıklıyorum ama olmuyor nasıl yapıyorsunuz siz
çoklu alıntıya basınca hemen çıkmıyor, altta solda alıntıları yanıtla var küçük yazmışlar ya dikkat çekmiyor fazla. oraya basıp tekrar cevapla diyorsun.

haklısın canım zaten 5-6 parçası olmuş, iki çamaşır sepeti yeni doğan kıyafeti var, yeni pek alamıycam galiba:) ama yinede bir iki parça alırım beğendiklerim var çünkü:)
Olsun cnm. Elinde varsa bosa alma. Daha sonra istediklerini alirsin

canım üzme kendini hayırlısı olsun kafaya takmamak en iyisi..
hatırlıyorsan bende ateş ölçmeyi bıraktım ve siteye bile bir süre girmeme kararı aldığım ay hamile kaldım çok şükür sende en kısa zamanda bu duyguları yaşayacaksın inanıyorum

inş atlatacaksın canım sen sağlıcakla kucağına al herşey çook güzel olacak :) Rabbim sizi birbirinize bağışlasın

canım tetanoz 2 doz da yapılıyor ilk dozu geçen hafta yaptılar 2. doz tam 1 ay sonra sen bi ara istersen sağlık ocağını tam bende bilemiyorum kaçıncı haftalarda oluyor.ama şeker yüklemesi 24. - 28 hafta arası yapılıyor.şeker içinde haftaya salı günü kontrol var 23+3 oluyor ozamanda şeker yapılır sanırım.
benim kolumun ağrısı yeni geçti canım 1 hafta sürüyor yani

kızlar ben çok üzülüyorum hiç sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum yani et,balık vs.çok nadir yiebiliyorum.mesela balık 1 kere yedim çok sevmiyorum zaten mevsimi değil. süt nesquik tozuyla içebiliyorum.meyve arada bir. haftanın 3-4 günü yumurta hergün peynir, yoğurt yiorum. ceviz - fındık aklıma geldikçe...
sebze yemekleri ve bakliyatlar onlarda arada
yani acaba beslenebiliyor mudur bebeğim çok endişe ediyorum.
taramada da sormayı unuttum boy ve kilosunu verdikleri kağıtta da yazmıyor.
kullandığım vitamin ve kan hapları gereken vitamini sağlıyormudur acaba ?

hayırlısı canım mecburen bekleyeceksin
oyy nesdoş güldüm, inşaallah gönlünce olur canım girme depresyona sakın benim annem 20 gün sonra gitmişti dediğin gibi ben değil o doğurdu sanki ergen ergen her şeye alınıyordu kaçtı sonunda:) ah ah ne çektim ben be:) sne cumayı düşün doranı görünce kimseyi takmazsın oyy pamuk pamuk misss gibi olacak
Olsun cnm. Elinde varsa bosa alma. Daha sonra istediklerini alirsin

doğru canım zaten masraf çok olacak, sepet beşik istiyorum yeni araba bir iki şey, nasıl olacak bilmem birde oğluşun oda var, sezaryen olursa o da özelde olursa 1000 tl de ona var işimiz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…